Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A VILÁG MEGVÁLTOZIK

 

A VILÁG MEGVÁLTOZIK

Ha majd a megosztottság ideje teljes mértékben kibontakozik, veletek leszek. Majd akkor, abban az időben mindnyájatokat olyan folyamaton keresztül fogom elvezetni, mely segít benneteket megszabadulni attól, ami körülöttetek világi, és közelebb jutni hozzám. Azonban előbb fel kell készíteni szíveteket arra, amit majd megláttok.

Oly módon készítsétek fel a szíveteket, hogy tudomásul veszitek, hogy amit a világban láttok, megváltozik. Teljesen megváltozik. Készítsétek fel a szíveteket úgy, hogy tudomásul veszitek, hogy a világban sok a rossz és a kényelem eltávolításának hatására ébredezni fog az emberiségben az, ami a legrosszabb. Meglátjátok. Némelyek közületek azt majd saját magukon is megérzik, de én sohasem hagylak el benneteket. Ténylegesen mindig veletek leszek egész végezetéig mindannak, amit majd látni fogtok.

Készítsétek fel a szíveteket a törvény drasztikusan, irgalmatlanul növekedő áthágásaira, sőt még nagyobbakra, mint most láttok. Sőt, most is beszivárog mindenbe, amit csak láttok. Nagyobb mértékben mint bármikor ezelőtt, az emberek szíve megtelt bűncselekményekkel. Most sokkal inkább, mint valamikor, szükség van egyesülni az ellen, ami közeledik.

De az én népem abban az időben egységesen fog haladni és figyelni fog mindent. Ebben az egységben fog megjelenni az én nagy és erőteljes hatalmam, hogy azt mindnyájan lássák, hogy segítsen a hitetleneknek hinni bennem még akkor is, ha az én népem kegyetlenül üldözve lesz. Ily módon sokan közületek gyorsan haza lesznek térítve hozzám.

Ne féljetek, mivel minden, amin keresztül fogtok menni, nem lesz fölösleges, ti pedig nagyon meg lesztek jutalmazva. Mindarra föl lesztek készítve, amivel szembesülni fogtok a nevem miatt.

Isten az Atya

 

 

MIKOR A SZÍVETEK OLYAN, AMILYENNEK KELL HOGY LEGYEN

 

 

Gyermekeim, arra törekedtek, hogy elsajátítsátok a helyes viselkedést, ez pedig az, amit én akarok. De én még többet akarok, mégpedig hogy a szívetek olyan legyen, amilyennek lennie kell. Azt akarom, hogy a szívetek teljesen egybe legyen hangolva velem és az én útjaimmal, hogy ne legyen gondotok a viselkedésetekkel. Ha a szívetek nekem van teljesen alárendelve, a viselkedésetek abból fog kiindulni. Kívánom, hogy a szívetek összpontosuljon erre az okozatra.

Ha a szívetek igazi, őszinte, akkor nincs szükség törődni a szavakkal, mivel a szátok szívből beszél. Ha a szívetek olyan, amilyennek kell hogy legyen, nincs szükség összpontosítani a felebaráti szeretetre, mivel képtelenek lesztek bármi kevesebbet tenni. Ha a szívetek olyan, amilyennek lenni kell, nem kell arra figyelnetek, hogy távol tartsátok magatokat a bűntől, mivel a bűnre még gondolni sem fogtok. Nem fogtok semmi mást akarni, mint engem, ha a szívetek olyan lesz, amilyennek lennie kell.

Azt akarom, hogy ne kívánjatok mást mint engem, mert akkor lesz helyes a szívetek.

Isten, az Atya