Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AKI ÓVA INT, TÖBB MINT ORVOS

 

 

AKI ÓVA INT, TÖBB MINT ORVOS

 

Kivonatok egy video szövegének átírásából.

Tehát aki óva int, Szovjetunióban született és katonai orvossá vált a szentpétervári stratégiai rakétabázison. A vegyi, biológiai, radiológiai, nukleáris, nagy hatékonyságú robbanóanyagok (CBRNE) és a járványra való felkészülés terén egyaránt a tömegpusztító fegyverek szakértője. Négy évet töltött főorvosként a lengyelországi különleges hadműveleti században, közepes kaliberű biológiai fegyverek karbantartásával foglalkozva, mindez a Németországba telepített amerikai katonai állomásokra irányult. 1993-ban Amerikába költözött. 2013 óta dolgozik a wyomingi Állami Egészségügyi Minisztériumnál, és két hete elvesztette pozícióját amiatt a videó feltöltése miatt, amely szövegét itt egy szabadon fogalmazott átirat mutatja be. Shepherdnek hívják az emberünket.

Tehát, amikor Dr. Igor Shepherd 2020 márciusában látta a globális helyzet változását, figyelve ahogy a politikusok elvetették a tudományos és egészségügyi alapelveket és okozatokat, és pandémiát hirdettek minden bizonyíték nélkül, és értelmetlen cselekvésre kényszerítve az egész világot, egyértelmű volt számára, hogy ez a munka a kommunista erők műve.

Tisztában lett azzal, hogy az egész járvány csak egy totális megtévesztés volt, amelynek egyetlen célja a világ erőforrásainak és a világhatalmának az emberiség rabszolgává tétele érdekében történő átcsoportosítása. Jól tudta, mi következik, mert - nem szabad elfelejtenünk - egy ideig közéjük tartozott. Tudta a tervüket, tudta, mit akarnak elérni.

Az oroszországi politikai zavargások következtében sok kommunista elhagyta az országot és 1980-1990-es években tömegesen jöttek Amerikába. Évente több tízezer számban, sokan közülük magas rangú bolsevikok. Jó munkát kaptak, pénzt a kezdéshez, fizetett egyetemi oktatást az első években, szociális támogatást és ki tudja még mit.

Az említett videóban Dr. Shepherd összehasonlította a Covid-19 és a 2003 SARS vírust. A kettő 80-85% -ban azonos; gyakorlatilag ugyanazok. Ez azt jelenti, hogy a Covid-19 csak egy újabb típusú SARS vírus 2003-ból. De a Covid-19 nem okozott közel annyi halált, mint tervezték, a kórházak pedig világszerte üresek voltak, ezért a CDC és más szervezetek úgy döntöttek, hogy "kiigazítják az áldozatok számát". Felhagyták a közönséges influenza eseteinek számolását és hozzáadták őket a Covidhez . Egyéb betegségeket, baleseteket, öngyilkosságokat, lőfegyveres halált és minden lehetségeset a Covid-19 halálozásának számítottak. Ennek ellenére a számok továbbra sem voltak elég magasak egy járványhoz. Az a tény, hogy egyáltalán engedtek maguknak ilyesmit nyújtani, csak azt mutatja, mennyire könnyű megtéveszteni az embereket - az egész világon elhitték mindezt, annak ellenére, hogy a propaganda és a valóság közötti különbségek több mint nyilvánvalóak voltak.

Ez a járvány 2001 óta lett elkészítve, a „Sötét tél” nevet viselő első biológiai gyakorlat, művelet volt. Ma új, még veszélyesebb és fertőzőbb influenzatípusokkal ijesztgetnek minket, de a korona nem okoz ilyen hullámokat. Ahogy jön, úgy el is múlik.

A SARS 2003-ban jött és elmúlt, a MERS pedig ugyanezt tette 2012-ben. A Covid-19 már régen elmúlt! Amit ma látunk, annak második, esetleg harmadik, negyedik vagy ötödik változata.

Számos biológiai tömegpusztító fegyvert fejlesztettek ki az akkori Szovjet-Oroszországban. Ezek a vírusos, bakteriális fegyverek többnyire kiméra *** fegyverek voltak. Van egy intézményük, a Novoszibirszki Vector Intézet néven, amely teljes mértékben részt vesz ebben a kutatásban. Hivatalosan oltásokat gyártanak, de a valóságban fegyvervírusokat, rekombináns DNS típusú kiméra fegyvereket, adatokat közvetíteni képes RNS-t (mRNS) állítanak elő. A mai napig mindez ott készül.

A Covid-19 elleni védőoltások biológiai tömegpusztító fegyverek is. Ez az, amiről dr. Shepherd azt állítja,hogy ez 3g: globális genetikai genocida, népirtás. Amikor a Szovjetunió összeomlott, mindez eltűnt a színfalak mögött, de a kutatás a korábbiakhoz hasonlóan folytatódik. És ma még több eredménnyel járnak – de már Amerikában! A mai oltóanyaggyártók szerint új, forradalmi technológiát alkalmaznak, de ez nem új, sem forradalmi. Mindezt már 30 évvel ezelőtt használták a Szovjetunió, Kína, Észak-Korea és Kuba biológiai laboratóriumaiban. Akkor is ugyanazt a technológiát alkalmazták biológiai tömegpusztító fegyvereik elkészítéséhez. Ma pedig nyugaton ugyanazt használják, de emberek oltására!

A Szovjetunióban 1977-ben a 90-70 projekt volt a H1N1 vagy sertésinfluenza, amely jóval később, 2009-ben volt nyugaton. Első előfordulása Kínában volt. Szentpéterváron földalatti vasúti rendszert használtak, és ott permetezték a mérgeket. Természetesen már időben kidolgozták az oltásokat, és így a 4 milliós városban 2 millió embert oltottak be. Közülük 70 000-en haltak meg. A 2009-es H1N1 sertésinfluenza esetében csak Amerikában körülbelül 67 millió beteg volt. De nem voltak szájmaszkok, karantén és társadalmi távolságtartás.

De ma minden kormányszervezet és a szövetségi kormány teljesen tele van kommunistákkal. Ez a karantén és a maszkok igazi oka! És mindannyiunkat becsapnak ezek az emberek. Az 1990-es évek elején, ismét Oroszországban, Szentpéterváron a biológiai fegyverek tervezői kitalálták, hogyan okozhatják az embereknél a rheumatoid arthritis, myelitis, pikkelysömör és hasonló betegségeket. Ez egy egyszerű folyamat, csak túlzottan stimulálni kell az immunrendszert, és ez ezeket a legyengítő, abnormalitást okozó betegségeket okozza. Mennyi idő alatt alakul ki sclerosis multiplex emberben? Körülbelül két hét, és soha többé nem járnak. A Covid-19 elleni összes új oltás túlzottan stimulálja az immunrendszert.

A Covid-19 kapcsán Dr. Shepherd bevallja, hogy még mindig próbál találkozni valakivel, aki valóban át ment rajta. Ez csak influenza, mint minden más. Három nap az ágyban, és elmúlik. Plaquenil cinkkel és C-vitamin segítségével eltűnik. Alacsonyabb a halálozási aránya, mint a szokásos szezonális influenzának, akkor pedig mi a probléma ezzel?

Kínai oltásgyártók

Az összes jelenlegi oltóanyaggyártó valamilyen módon kapcsolódik Kínához és a kínai tudományos kutatáshoz. A Pfizer és a BioNTech a Fosun Pharmaceuticalsszal dolgozik Sanghajban. A kínaiak kidolgozták számukra a jelenlegi oltásokat. További lelkes munkatársak a Pekingi Biotechnológiai Intézet (BIB) és az Orvosi Hadtudományi Akadémia, mindkettő Kínában. Az összes nagyobb gyógyszergyártó cég, amely ma oltásokat gyárt, a kínai Felszabadítási Hadsereghez vagy a kínai katonai gépezethez kapcsolódik. Ily módon a kommunista Kína háborút indít mindannyiunk ellen.

Chen Vei női tábornok, aki az összes oltási projektet vezeti Kínában. Egy másik kínai cég neve Clover, és együttműködik a BIB-vel is. CanSino egy pedig egy további. És mind olyan nyugati vállalatokkal állnak kapcsolatban, mint az AstraZeneca, a Moderna, a Pfizer, a Johnson & Johnson (a Janssen révén, amely nem kínai, de az 1980-as évek óta mély gyökerekkel rendelkezik Kínában. A kínai CDC közvetlenül támogatja Bill Gates-t.

Az összes vakcinát gyártó gyógyszergyártó cég a DARPA amerikai szervezettel is együttműködik, amely a Honvédelmi Minisztérium katonai kutatási és fejlesztési ügynöksége. Ez a szervezet felelős a katonai felhasználású új technológiák kifejlesztéséért. A Moderna jelenleg egy olyan önszabályozó rendszer projektjén dolgozik, amely képes lesz arra, hogy a legjobb antitesteket eltávolítsa a vérből és nagyon gyorsan szaporítsa őket. Projekt doboznak hívják, de a helyes név a 666. konténer. Igen, ezek az emberek a 666. szám megszállottjai. A projekt teljes neve: "Nucleus Access on Demand Now". Ezekből a könnyű szállításra alkalmas egységekből nagy mennyiséget akarnak előállítani.

Ebben rengeteg eszköz lesz, és képes lesz több száz vakcinát előállítani, mégpedig negyon gyorsan. Állítólag a biológiai terrorizmus elleni küzdelemben. A dobozok 2 napon belül képesek vakcinákat előállítani, nincs klinikai vizsgálat, közvetlen injekciók. Ezt az eszközt pedig, igyekezetük szerint,el kell terjeszteni az egész világon.

A Pfizer oltásnak háromféle mRNS-je van, amelyek mindegyike más-más fókusszal rendelkezik. Nem ismert, hogy bármelyiküknek mit kellene elérnie az emberi testben. Lipid nanorészecskéket használnak, ezeknek a zsíroknak összesen három típusát. Az mRNS két lipidréteg közé kerül, és így közvetlenül bejut a sejtekbe, mivel könnyen behatol védőmembránjukba. Azt mondják, hogy ez az anyag soha nem fogja elérni a sejtmagot vagy a DNS-t, de ez hazugság. Oroszországban az mRNS-t közvetlenül a sejtmagba injektálták. Ez az mRNS technológia ezt követően újraprogramozza immunrendszerünket és átveszi annak irányítását. Vagy valaki más ezután távolról, egy számítógép segítségével irányíthat minket, és befolyásolhatja egészségünket. Mindezek a vakcinák mesterséges szintetikus anyagot is tartalmaznak, az úgynevezett PEG-t (polietilénglikol). Alapvetően műanyag, és nem lebontható. Nem is tud lebomlani és kijönni a testünkben, és jelenléte még rosszabb hatással lesz utódainkra, mint önmagunkra. Pszichológiai problémákat fog okozni, például paranoiát, pszichopátiát és más neurológiai problémákat. Az AstraZeneca a Novavaxszal is együttműködik egy új Sf9-BV oltáson. Ebben az oltásban rovarok génjeit használják - egyfajta móló (páncélmoly) -, és ezt be akarják oltani belénk.

A Covid-19 elleni AstraZeneca vakcina különlegessége a szaponin. Szappanszerű anyag. Az oltás során a szaponint adalékanyagként használják, annak ellenére, hogy rendkívül mérgező. Egy chilei Quillaja nevű fa kérgéből kapják. A szaponin hemolízist (sejtrepedést és roncsolást) okozva elpusztítja a sejteket. Ez azt jelenti, hogy a véralvadási rendszer megszakadt és az emberek halálosan véreznek, de ez nem lesz gyors. Lassú halál lesz. Ez az oltás a mielint is megzavarja - a myelitis a gerincvelő gyulladása, amely megszakítja az agy és a test többi része közötti kapcsolatot. Egy másik veszély megtalálható minden oltásban, amelyek tárolásához nagyon alacsony hőmérsékletre van szükség, mert ezek az oltások nagyon instabilak. Néhány óra a szobában, és megváltoztathatja a szerkezetét. És mindennek tetejébe - nem vagyunk biztosak abban, hogy valóban ellenállóak-e Covid ellen. Mindezen oltások mellékhatásai már a klinikai vizsgálatokban is nyilvánvalóak voltak, de titokban tartották őket. És maguk a tervezők és a gyártók sem tudják, mi lesz 2-3 évvel később. A közelmúltban új, fejlettebb technológiákat használtak, amelyeket a kínaiak is fejlesztettek, oltások készítéséhez. Az egyik, a CRISPR, a genom megváltoztatásának hatékony eszköze. Ennek a technológiának a segítségével a kutatók könnyen módosíthatják a DNS-szekvenciákat és módosíthatják a génfunkciókat. Nyilvánosan azt mondják, hogy felhasználható genetikai károsodások helyrehozására, a betegségek kezelésére és megelőzésére, valamint a terméshozam javítására. De ugyanúgy vissza lehet élni vele, hogy genetikai károsodást okozzon, a betegségek terjesztésére és ételeink genetikai megváltoztatására,amelyek ehetetlenné válnak.

Koronavírus tesztelése

A PCR-vizsgálatot és más vizsgálatokat is, például a BinaxNOW-t a kívánt eredmények elérése érdekében állítunk be,

Ahelyett, hogy 27-30-szoros sokszorosítást kellene végezni, aminek a szabványnak kell lennie, 42-45x-es sokszorosítást alkalmaznak, és ez túl magas. Egy ilyen magasság növekedésével mindenkit pozitívnak tesztel. Ezek a tesztek speciális gyártóktól is származnak, természetesen Kínából. Az antitestvizsgálatok szintén haszontalanok. Annyit mutatnak, hogy a teszt személynek valamikor koronavírusa volt. A világon összesen 7 koronavírusfaj létezik, amelyek emberek által terjednek, és körülbelül 500 faj, amelyek csak az állatok között vannak. Ezek a tesztek megtalálják ezen vírusok néhány fragmentumát, megnövelik őket, majd arra a következtetésre jutnak, hogy ez Covid. De a Covid vírust még senki nem látta sehol, mert még senki nem izolálta. Szóval - mi ennek az értelme? Annak érdekében azonban, hogy beleessünk valamilyen betegségbe, ezek a tesztek, pálcikák influenzát okozó anyagokkal vannak megfertőzve. Azt is megállapították, hogy egyes tesztelések vakcinázást okoznak, másokban pedig radioaktív anyagokat fedeztek fel.

A közelmúltban ráakadtak Morgelons nevű nano-gilisztákra.

Morgelont találtak a szájmaszkokban is. Mikor valaki 7 percig lélegzik a szöveten keresztül, a féreg mozogni kezd.

Mindezek az oltások testünk átalakító szinkronizálásának első lépését jelentik. Több oltás fog következni, amelyeket évente fognak követelni, mert az erőfeszítéseikben a kapcsolatok és nagyobb gének létrehozására törekszenek, és így egyre inkább eltávolítanak bennünket az emberi genomtól, amelyet Isten adott nekünk. Állítólag ezekbe az oltásokba már be vannak építve a biochipek, és ki tudja, mi más. Ezekkel a chipekkel gyakorlatilag szabályozni tudják a testhőmérsékletet, az érzéseinket, a különféle biológiai funkciókat és még sok minden mást. Az oltottak felügyeletét mesterséges intelligencia vagy számítógép segítségével kell, vagyis fogják elvégezni. Azt mondják, hogy ezek a chipek csak 2 évig tartanak, de mivel nem tudnak felbomlani vagy elpusztítani önmagukat, örökre velünk maradnak. Ezek azonban könnyen elpusztíthatják saját testünket.

És amikor ezekhez az oltásokhoz hozzáadják a 5G technológiát, történni fognak olyan dolgok, hogy !!!…

Tudna nekünk segíteni valaki ebben a helyzetben?

Ha Isten mellettünk áll, nincs mitől tartanunk. Akkor nincs szükségünk oltásokra és semmilyen más magas szintű kezelésre, és a globalistáknak soha nem fog sikerülni a tervük. De ha gonoszak vagyunk, és Isten elfordult tőlünk, akkor nincs mitől tartanunk. Amire ennek a világnak leginkább szüksége van, az a globális bűnbánat; mindannyiunknak meg kell térnünk és újra megpróbálnunk megbékélni Istennel. Van mit megbánnunk, mert túlságosan becsuktuk a szemünket: hatalmat adtunk olyan rossz politikusoknak, akik nem szolgálják az érdekeinket és nem szolgálják Istent. Ez a fő problémánk.

És az egyetlen kiút ebből a helyzetből az, ha összetartunk és szembeszállunk velük. Kell valamit tenni ez ellen, mert most üldöznek minket. Általában éjszaka jönnek, elviszik az embereket, és soha többé nem lehet látni őket. Mondtok valamit a vacsoránál, és a falaknak fülük van, aztán jönnek értetek. Nem fognak azonnal jönni, várnak a következő éjszakáig, majd elvisznek.

Baal **** és szolgái nem ismernek kegyelmet. Kopogtatnak az ajtón, földre döngölnek és injekciót adnak beléd. Lehet, hogy nem közvetlenül veled, hanem mással teszik. Egy biztos, még mindig tervük szerint haladnak; amit pedig ma magunk előtt látunk az a Baál és kormánya. Óriási gonoszság ez, és Isten segítsége nélkül mindannyian elpusztulnánk. Csak Isten menthet meg minket. Minden, ami ma történik, globális feladat, amelynek célja a kommunizmus megteremtése a világ minden sarkában. Az Egyesült Államok megsemmisítésének terve már jócskán halad előre, melyben az oltásoknak nagy szerepe van. Amikor mindnyájan összefogunk, akkor hatalmasak leszünk; mivel mint egyéneknek nincs erőnk. Elég, ha az emberek egy százaléka fellép e gonosz ellen, amelyet Új Világrendnek (NWO) neveznek, és ez elegendő lesz. Talán fél százalék is elég lenne, ha ezeknek az embereknek ilyen valódi szándék lenne a szívükben. Mert most feltétlenül szükséges megállítani ezt az őrületet.

 

Magyarázatok:

*** Kiméra a biológiában: egy olyan organizmushoz vagy annak megnevezéséhez kapcsolódik, amely genetikailag elkülönülő szövetek keverékét tartalmazza, amelyeket olyan folyamatok hoztak létre, mint a korai embriók fúziója, ojtás vagy mutációk.

**** Baal az élet és a termékenység pogány istene, akinek véres áldozatokat kínáltak újszülöttek formájában. Felcserélhető a Sátánnal.

MEGJEGYZÉS: Az 1990-es években dr. SHEPHERD megértette Istent, és ez megváltoztatta az életét.