Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HELYZETÜNK 5

 

HELYZETÜNK

LEARY ÜZENETEK DEC. 7-IG

_8_ R336_ 21/12/4_ Jézus: Valóban komoly eseményeket fogtok látni ebben a hónapban, különösen december 8. után. Azt akarom, hogy ebbe az üzenetbe helyezzétek be azt a részt, amely háborúkról és háborúk pletykáiról szól, és arról is, hogy a nemzet hogyan fog harcolni nemzet ellen. (Mt 24:6-8) ’Mert hallani fogtok háborúkról és háborúk híreiről. Vigyázzatok, hogy ne ijedjetek meg, mert ezeknek a dolgoknak meg kell történniük, de a végidő még nem ért véget. Mert nemzet nemzet ellen támad, és ország ország ellen; és járvány, éhínség és földrengés lesz különböző helyeken. De mindez a bánat kezdete.’ Hamarosan menedékhelyeimre hívom híveimet, ha életetek veszélybe kerül.

_9_ Jézus: Ha nem vagytok beoltva a Covid-oltással, nehezen tudtok jó munkát találni. Az ti szocialista kormányotok sok munkaadót arra kényszerít, hogy kényszerítse az embereket a Covid-oltással történő oltásra, különben elveszítik az állásukat. Egyes cégek csak heti rendszerességgel írják elő a Covid-tesztet. Aki az oltás vagy az emlékeztető oltás ellen beszél, azt elhallgattatják, mert a média hazugságai ellen beszél. Ezeket a felvételeket amerikaiak megölésére tervezték, és a vírus Kínából érkezett. A fentanil, amely megöli a gyermekeiteket, szintén Kínából érkezik. Ez mind a halálkultúra része, hogy csökkentsék a népességet. Ezért tagadjátok meg a Covid-oltást, a booster (erősítő) vagy az influenza elleni oltás beadását, mert tönkreteszik az immunrendszereteket. Álljatok ellene a Covid- rendeletek és az összes többi baloldali hazugság ellen, különben továbbra is elveszítitek szabadságotokat.

_10_ R337_ 21/12/5_ (Advent második vasárnapja) Jézus ezt mondta: Sok embert láttok karácsonyi ajándékot vásárolni, de vannak, akik ételt adnak a helyi élelmiszer-polcokra, hogy ételt oszthassanak a szegényeknek és éhezőknek. A mai olvasmányok Keresztelő Szent Jánosról beszélnek, aki a pusztában kiáltó hangja volt, hogy az emberek bánják meg bűneiket, és keresztelkedjenek meg. Teveszőr ruhát viselt, sáskát és vadmézet evett. Keresztelő Szent János előkészítette az utat arra, hogy eljövök szolgálatomban, hogy evangelizáljam az embereket. De néhány hét múlva karácsonykor ünneplitek a születésemet. Felraktátok a dekorációitokat és a betlehemeiteket erre az ünnepre. Most ajándékokat vásároltok, és karácsonyi képeslapokat küldtök széjjel. A szeretetnek és a megosztásnak ez a szelleme az, amit szeretném, ha az egész világ osztozna földi békémben. Örüljetek a karácsonyi eljövetelemnek, és készüljetek az ismét bekövetkező eljövetelemre is az ítéletkor.

_11_ R33 Eddig melegebb hőmérsékletet tapasztaltatok, de időjárását több vulkáni kitörés is befolyásolhatja. Készüljetek fel egy hidegebb télre, amelyet néhányan megjósoltak. Ezek a jelek a természetben inkább a közelgő végidő jelei, még akkor is, ha a Szent József védelme december 8-a után megszűnik.

A hidroxiklorokin és ivermektin beszerzéséhez: Jézus ezt mondta: Embereim, hallottátok a frontvonal orvosaitól, hogy jó, ha megfelelő adagban van a hidroxiklorokin és az ivermektin, hogy segítsenek a Covid vírusos betegeknek, amikor először megbetegednek. Éppen ezért jó lenne, ha mindkét gyógyszer kéznél lenne, hogy segítsen a betegeken. A nagypénteki olajjal megáldva a beoltott embereket meggyógyíthatjátok. Bízzatok bennem hittel, hogy meg tudom gyógyítani a népeket, különösen az Én menedékhelyeimben.

_12_ R339_ 21/12/7_ Jézus: Figyelmeztettelek benneteket, hogy Oroszország fenyegeti Ukrajnát, és Kína megtámadhatja Tajvant. Akár egyszerre is megtehetik a rajtaütést. A holnapi nap után (dec.8.) gyorsan fognak haladni az események.

<2/H5>

JÓ PÁSZTOR DOMBJA - CARBONIA (OLASZORSZÁG)

_1_ Z72_ Carbonia_ 21/12/4_ Minden házba bemegyek, hogy minden gyermekem üdvözüljön. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében áldalak benneteket gyermekeim, és arra buzdítalak benneteket, hogy legyetek még nagyobbak a Krisztus Jézus iránti szeretetben.
Köpenyem alá veszlek, magamhoz szorítlak benneteket, a Szentlélek ajándékait belétek helyezem. Nyissátok meg szíveteket, gyermekeim, hogy megszerezzétek azokat az ajándékokat, amelyeket Jézus adni szeretne nektek. Nagyok lesztek Őbenne és szentek lesztek. Álljatok melléje önként igaz szolgákként, mondjátok le a világ dolgait, rázzatok le magatokról mindent, ami nem a mennyé, éljetek egyszerűségben gyermekeim, szerezzetek élelmet az örök üdvösségre.
_2_ Gyermekeim, vállaljatok lelki közösséget a bűneitek valódi megbánása után és legyen bennetek a vágy, hogy legyetek szentek. Egyre közelebb kerüljetek a szentséghez, Jézus Fiamhoz. Gyermekeim, mindnyájatok felé fordítom a tekintetemet. Végtelenül szeretlek titeket, Jézus Anyja vagyok és a ti Édesanyátok. Üdvözüljetek, fogadjátok el az üdvösségetekhez vezető föltételeket. Térjetek meg igazán, ne legyetek felemásak. Az egyetlen út, ami az üdvösséghez vezet, az, hogy Krisztus Jézusban igyekezzetek óhajtani és elnyerni a Mennyországot, a minden gyermeke számára előkészített Paradicsomot. Hamarosan megnyílnak az Új Korszak kapui, megérett arra is az idő, "jel" adatik ennek az Emberiségnek. Az Új Korszak kapui megnyílnak Isten minden gyermekének fogadására, azok fogadására, akik lemondtak e világ dolgairól, és a mennyek dolgai felé tartottak.
_3_ Mindazok, akik vágytak arra, hogy megszerezzék a menny értékes dolgait, anélkül, hogy félnének attól, hogy elveszítik azokat, amelyek a Földön vannak: Isten gyermekei Isten mindenét megszerzik. Minden vágyuk a szeretetben teljesedik be. Haladjatok bátran gyermekeim, örüljetek ennek a helyzetnek, tudom, hogy a világban pusztulás, kétségbeesés és nyomorúság van. Mára ez a diktatúra határtalanul halad előre. Gyermekeim, készüljetek, mondjatok le a Sátán diktatúrájáról, fogadjátok be Jézus szent evangéliumát. Legyetek a követői. Mutassátok magatokat alázatosaknak, siessetek Isten dolgai felé, szeressétek egymást.
_4_ Nagyon szeressétek egymást és egyesítsétek a gyermekeimet! Ez fontos! Szükséges az Isten gyermekei közötti egyesülés, hogy megmutassuk a világnak az Istenben való szeretetet. Isten gyermekeinek lenni azt jelenti, hogy szeretetet hozunk, fényt hozunk, Isten jelét hordozzuk! Még ha nehéz is a kereszt, öleld át, mert a kereszt után örök öröm lesz. Gyertek, tehát! Szeretlek titeket gyermekeim, és elvezetlek benneteket a szent rózsafüzérhez. Kezeimet a tiétekhez adom. Nagyon vágyom arra, hogy magamhoz öleljelek titeket. Hamarosan megláttok, mert mindnyájatoknak megmutatom magam, minden házba bemegyek, hogy minden gyermekem üdvözüljön, megtérhessen és visszatérhessen Fiamhoz, Jézushoz. Mindent megteszek, hogy kiragadjam az enyémeket a Sátán fiaitól. Áldalak titeket, gyermekeim, ahogy már mondtam, kezeimet a tiétekre teszem, és a Szent Rózsafüzér imádságán keresztül könyörgök veletek, „Jézus Fiam várt visszatéréséért”. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
_5_ Itt vagyok, Fiammal, Jézussal, köztetek járok, megérintem a szíveteket, Jézus megjelöli őket a kereszt jelével. Szeressétek őt teljes szívetekből, életetek minden pillanatában közel áll hozzátok. Soha ne kételkedjetek. Veletek van, hívjátok a szent nevét, hogy segítsen. Hívjátok, hogy megköszönjétek mindazt, amit kaptatok.
Mindennek meg van a betervezett helye, betervezett célja – úgy mint a puzzle nevezetű kirakó játékban – ez egy kirakó rejtvény, ahol mindent a helyére kell helyezni. Minden kereszt csatlakozik a nagy kereszthez, sok kis kereszt csatlakozik Jézus keresztjéhez: egyszer majd megértitek ezt a tervet, a végső alakot. Emberiségetekben ez még nem lehetséges. Jézus igazi megtérésre hív, hogy világosságot adjon, a Szentlélek ajándékait! Tudtokra addja, mi rejlik ezen az életen túl. Végtelen szeretet és hatalmas öröm az Ő Mindenének nagyságában. Egy illatos virágokkal teli kert, és e virágok között megnyílik a többi virág, a legszebb, a Jézus által a legjobban szeretett… azok pedig ti vagytok! … a fiai, a teremtményei.
_6_ Arra vár, hogy mindnyájan az Övé legyetek. Ehhez elég egyetlen igen tőletek, a gyermekeimtől! Ez a világ a végén van, egy másik történet kezdődik Krisztus Jézusban. Egy történet, amely soha nem ér véget, mert Isten az ő népe között lesz, és népe szent lesz benne. Gyertek! Legyetek bátrak! A próféciák valóra válnak, az idő rövid, Sátánnak kevés ideje van, hogy haragját Isten fiaira tudja szabadítani, de még egy kis ideig még sebezni fogja Jézus Szentséges Szívét és Mária Szeplőtelen Szívét. Gyermekeim, velünk egyesülve nagyok lesztek, részesei lesztek ennek a megváltásnak.
_7_ Fogadjátok el a Szent Evangéliumot, és tartsátok a kezetekben szorosan a Szent rózsafüzért. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok. Minden Üdvözlégy Mária örömet és védelmet ad nektek, és minden szeretteiteket megtéréshez vezet. Az egész mennyország erre a szent dombra száll le! Ez az utolsó földi munka az Szentháromság megbízásából. Szentháromság műve az isteni terv megvalósításáért. Indulás, menjetek kiválasztott emberek! Indulás, menjetek, Isten szeretett fiai! Ne vesztegessétek el ezeket az utolsó mennyei hívásokat, legyetek buzgók az imában, egyesüljetek a szeretetben. Az út nyitva van. Jézus az út végén vár, kitárt karral, hogy mindnyájatokat visszavigyen önmagába. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Áldjon meg benneteket a Szentháromság.
_8_ Z73_ Carbonia_ 21/12/8_ Jézust eltávolították egyházából, a parancsolatokat eltörölték! Én vagyok a Szeplőtelen Fogantatás, a Tota Pulcra, Én vagyok az, aki megszülte Jézust, a Megváltótokat. Szeretett gyermekeim, nagy örömmel jövök ma hozzátok, nagy volt a hűségetek. Istenünk végtelenül szeret benneteket, és azt mondja: "Gyermekeim, eljött az idő, megpróbáltatásotok itt véget ér." Kövessetek engem engedelmességben. Engeddjétek meg, hogy végrehajtsam azt a tervet, amelyet Isten rám bízott. Hagyjátok rám magatokat, mint ártatlan gyermekek, és én elviszlek titeket Fiamhoz, a győztes Jézushoz szeretetben megszentelten. Szorosan ölellek benneteket magamhoz, Anyai szeretetmmel őrizlek és áldalak benneteket.
_9_ Jézus: Bizony mondom nektek, a napocska hamarosan új lesz, más lesz, új nap virrad. A Szeretetkertben új virágok nyílnak, a legszebbek, a legillatosabbak: Ti lesztek azok. A tisztaság Liliomai lesztek! Szeretett népem, élitek a nagy hitehagyás idejét. A Sátánnak sikerült a legmagasabb szintre lépnie, Péter székét bitorolták, a templom a gonosztevők kezébe került. Az én Szavamat félretolták, az Oltáron már nem Nekem, hanem Lucifernek teszik fel az áldozatot. Jézus el van távolítva az ő egyházából, a Szent Nevet törölték. Eltörölték a parancsolatokat, míg a bűn előrenyomul azt hirdetve, hogy minden megengedett, hogy mindent szabad! Minden meg van engedve. Átok! Átok!
_10_ Az ember elhagyta az Életet, istennek kiáltotta ki magát a Földön. Olyan jogokat hirdet, amelyek nem tartoznak rá. Megvet engem, megbánt trágár tettekkel. De igazából adjátok tudtára az embereknek, hogy Istennek megvan a saját ideje, és most már minden készen áll. Az Égnek be kell avatkoznia az Ő parancsával, hogy „Elég volt!“. Szomjas vagyok! Népem, térj vissza Teremtő Istenedhez, ne vessz el a sötétben. A hamis, aki becsap, jól játssza a lapjait. Nyissátok ki a szemeteket ó emberek, legyetek éberek, hogy ne essetek halálos csapdájába. Ma végtelen kegyelmekkel akarlak eltölteni benneteket, tudtotokra akarom adni Nagyságomat, mindenemet. Új életre keltek fel, és hirdetitek Szent Nevemet, elmerültök Bennem, Szemeimmel fogtok látni. Felfedezitek az igazi Életet! Gyermekeim, én vagyok az Örök Élet, Bennem és csak Énbennem van az Igazság.
_11_ Soha ne kételkedjetek jóságomban, irántatok való szeretetemben. Teremtményeim vagytok, buzgó szeretettel formáltalak benneteket. Az örök élet leheletét adtam belétek, hogy az enyémek maradjatok örökre. Lucifer ebben az időben végtelen gonoszságában nyilvánult meg. De ti valójában tudjátok, népem, hogy én vagyok az, aki mindent meggyógyítok, mindent visszaveszek magamba, eltörlöm a gonoszt és felélesztem a Földön a végtelenül jót. Kemény az óra, népemet a Szeplőtelen Fogantatás palástja alatt őrzik, igyekezetük győzedelmeskedik. Imádkozzatok ó népek, imádkozzatok, most készüljetek fel a végső csatára. A jó győzni fog, a rosszat elnyomják. Maradjatok közelebb, mint valaha az Egy igaz Istenetekhez, Krisztus Királyhoz. Áldalak benneteket. Ámen!
_12_ Z74_ Carbonia_ 21/12/9- Eljött a nagy fájdalmak ideje.
Szent Szűz Mária: Szeretett gyermekeim, mindnyájan anyai oltalmam alatt vagytok. Ez az év annak szent áldásával ér véget, Aki Van. Dolgozzatok a Mennyek Királyságáért, térjetek meg gyermekeim. Ó ti, aki még mindig nem akarjátok hallani a Mennyország Hangját, ó ti, akik még kételkedtek Teremtő Istenetek létezésében. Ó ti, akik még mindig e világ dolgait hajszoljátok anélkül, hogy rendet tennétek a lelketekben, nem engedve meg magatoknak az üdvösséget! Szeretett gyermekeim, térjetek meg gyorsan. Nincs több idő a világ dolgaira, készüljetek a Megváltótokkal való találkozásra. Jézus várja ennek az Emberiségnek a megtérését. Gyermekeim, nyissátok ki szíveteket a Magasságos előtt, és hagyjátok magatokat Neki. Eljött a nagy fájdalmak ideje. Azok sorsa, akik távol állnak a Szeretettől, sírás és fogcsikorgatás lesz.
_13_ Mutassátok meg magatokat, Fény gyermekei. Kívánjátok Isten dolgait! Hagyjátok el a világot gyermekeim, közel a pusztulás. Ismeretlen betegségek és éhínség jön. „Ajánljátok fel magatokat Mária Szeplőtelen Szívének” legyetek bizalommal hozzá. Imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, kérjetek bocsánatot bűneitekért. Csak Krisztus Jézusban, az Úrban van az üdvösség. Tellúrikus mozgások vannak folyamatban. A vulkánok hamarosan kitörnek! Imádkozzatok Teremtőtökhöz ó emberek, ne legyetek bolondok. Egyedül semmit sem tehettek, a tudomány Isten nélkül semmi! Ne várjatok a földrengésekre ahhoz, hogy megtérjetek. Akkor már lehet hogy késő lesz. A legszentebb Mária magához hívja kicsinyeit. Jöjjetek Hozzám gyermekeim, jöjjetek palástom alá, én vagyok a legszentebb Szűz, az, aki elpusztítja az Ős-Kígyót. Előre kicsikéim! Égi Édesanyátok vár titeket. Azután vörösbe borul az ég és nagy pusztítás lesz. Szeretlek és áldalak benneteket.
_14_ Z75_ Carbonia_ 21/12/10_ Az utolsó óráitokat élitek ezen a Földön. Beléptek az új korszakba! Az ég most közbelép, felforgatja a Földet. Parancsot ad a szeleknek, hogy tisztítsák meg. Isten kiáltani fogja igazságát! Ő parancsolni fogja a "Szent Evangéliumot!" Szeretett gyermekeim, a világ átalakul. Mindennek vissza kell térnie a Teremtőhöz. Ami nem tartozik rá, az eltűnik, míg Teremtése új Fénnyel fog ragyogni. Az Atyaisten végtelen szeretetében magához hívja népét, kéri a megtérését. Arra kéri őket, hogy készüljenek fel a vele való találkozásra, amely hamarosan bekövetkezik.
_15_ Remeg az ég, hirtelen megjelennek Isten angyalai, és felemelik mindazokat, akik az Örök Atyához tartoznak, míg a többiekre a fájdalmak kelyhét öntik. Isten magához hívta teremtményét, de közömbösséget és szarkazmust talált, ezért meg fogja fenyíteni őket. Az ember választása az volt, hogy kihívja Teremtőjét. Most azt fogja aratni, amit elvetett. Szeretett gyermekeim, elküldöm nektek Angyalaimat, hogy segítsenek legyőzni ezt a kis időt ami még hátra van, amit a nyomorúság földjén kell töltenetek. Hamarosan beléptek új életetekbe, ahol a Végtelen Szeretet gyönyörét fogjátok élvezni. Az éjszaka nagyon hideg lesz, démonok üvöltése járja majd a városokat, lelkeket keresve, hogy ellopják azokat Istentől, de nem mehetnek be az áldott, Isten parancsa szerint előkészített házakba, mert az angyalok védik őket.
_16_ Az az ember, aki nem bízta magát Istenre, és nem tisztelte akaratát, elesik. Aki nem úgy osztja meg vagyonát, ahogyan Isten megparancsolta, az elveszti gazdagságát, minden a hamuba lesz temetve. Mindenkit felhívtam, de sokan közömbösek voltak, saját elveik szerint folytatták, nem pedig Isten akarata szerint! Átok! A kompromisszumok nem Istené, neki szeretettel kell adni kamat, érdekek és személyes haszon nélkül. Isten, aki a szívben olvas, megjutalmaz vagy megbüntet: senki sem szolgálhat két úrnak. Nem szolgálhatsz Istennek és vagyonnak egyszerre.
_17_ Én vagyok a Legszentebb Szűz, a palástom mindnyájatokon van, akik szeretik és követik Fiamat, Jézust abszolút hűséggel. Kedveseim, utolsó óráitokat élitek ezen a Földön. Hamarosan beléptek Isten Házába, és Vele együtt ünneplitek az új és igaz életet Benne. Ez a hideg tél kinyilatkoztatott igazságokat hoz, Isten megengedi az embernek, hogy a saját szemével lásson, hogy megtérhessen és visszatérhessen Teremtőjéhez. Tekintetemet azokra fordítom, akik még mindig nem akarják megérteni vagy látni, hogy ez a világ most romokban hever. Közel álltok a polgárháborúhoz. Ébredjetek! Az idő lejárt, az égnek be kell avatkoznia, mielőtt a Lucifer lemészárolja a népeket.
_18_ Z76_ Carbonia_21/12/12_ Nagy csend, azután lesz egy nagy robbanás! Csodás módon az enyém! Szeretett gyermekeim, Ő az, aki szól hozzátok és megáld benneteket. Szent, Ő az, aki hozzád szól! … Hallgassatok a Hangjára, és sürgősen menjetek gyónni. Kinyújtom kezeimet felétek, gyermekeim, és magamba veszlek benneteket, kiemellek titeket életetek romjaiból. Figyeljetek felhívásaimra ó emberek. Istenetek igazi megtérésre hív benneteket, ne legyetek bolondok. Eljött az idő, az én Igazságosságom folyamatban van és egyre erősebb lesz! Várom a sürgős bűnbánatotokat. Be kell avatkoznom, gyerekeim, ne legyetek a kerítésen kívül.
_19_ Amikor minden elveszettnek tűnik, megnyílik előttetek a Mennyország. Olyan dolgokat fogtok látni, amiket még soha, meglátjátok a Végtelen Fényt, meglátjátok azt, aki a Szent! Megváltótok visszatér, hogy megmutassa magát a világnak, hogy a világ higgyen. Kelet felé vonulnak a felhők, tombol a vihar, ne várjatok, imádkozzátok a rózsafüzért, és hevesen kérjétek mielőbbi visszatérésemet. "Nagy csend, azután jön egy nagy lárma!". Íme, Isten előrehalad a Tervében, hogy minden gyorsan elkészüljön. A menny nagy erővel dörög, nagy lesz a mennydörgés. A bolondok szíve megremeg, de már késő lesz. Térjetek meg most, ó emberek, hogy ne szenvedjétek el azokat a fájdalmakat, amelyek a Teremtő Istenetek iránti közömbösségetek és engedetlenségetek miatt következnek majd.

<3/h5>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI, MELYEKET
AZ ÉG MAUREEN SWEENEY-KYLE AMERIKAI LÁTNOKNŐNEK ADOTT
2021. december 5.-től – december 12.-ig VÁLOGATÁSOK

_1_ M254_ 21/12/5_ Mint mindig, a karácsonyi időszakban is csak azt nézem, ami a szívekben van. A legnagyobb ajándék, amit bárkinek adhatsz, a kitartó szereteted. Ha a szíved megtisztult minden önérdektől, természetes, hogy türelemmel és megértéssel adod magadat másoknak. Látom azokat a szíveket, amelyek készen állnak arra, hogy szolgáljanak másokat mind az imával, mind pedig a fizikai segítségnyújtással. Ezek a szívek a legkedvesebbek Számomra. Az ilyen szívek legyőzték az önérdekeket, például a fizikai megjelenést, az idő és a pénz önző felhasználását, és mások szükségleteire összpontosítanak. Ezek a szívek olyanok, mint az alázatos jászol, készen állnak arra, hogy átöleljék a Kisded Jézust. Szeretek ilyen szívekbe nézni. Legyetek készen a rátok vetett tekintetemre és az ölelésemre karácsony reggelén azáltal, hogy készen álltok arra, hogy átöleljétek Kisfiamat.
_2_ M255_ 21/12/6_ Gyerekek, tanuljátok meg értékelni a jelen pillanat kegyelmét. A történelem során nagy eredményeket értek el azok a lelkek, akik a jelen pillanatban Akaratom szerint cselekedtek. Itt van például Noé, aki kérdés nélkül megépítette bárkáját. Az Újszövetségben Máriát és Józsefet látjuk, akik hisznek Jézus születésében, és Betlehembe utaznak. Nem kételkedtek, még akkor sem, amikor megtagadták tőlük a szállást bármelyik fogadóban.
_3_ M256_ 21/12/7_ Gyerekek, ha akarjátok, tegyetek velem egy misztikus utazást. Ti az istállóban térdeltek egy üres jászol előtt. Az istállóban nagyon hideg van, de a jászol mellett meleg van. Mária és József a jászol két oldalán vannak. Hirtelen a Szent Anya karja megtelik „Fénnyel”. Előrehajol, és ezt a Fényt a jászolba helyezi. Ahogy nézed, a Fény átváltozik a Kisded Jézuskává! Megremeg, és a Szent Anya pólyába burkolja. A jászol körül mindenhol angyalok énekét hallod. Semmi más nem számít – csak ott lenni a jászol mellett. Kérlek, imádkozzatok azért, hogy szíveteket távol tudjátok tartani a világtól ebben a karácsonyi időszakban, és ott maradjatok az istállóban, a jászol mellett.
_4_ M258_ 21/12/9_ Gyermekeim, minden pillanatban veletek vagyok. Őrangyalaitokon keresztül sugallok tanácsot. Ugyanezen az angyalon keresztül védelek titeket. Semmi sem történik körülöttetek vagy bennetek, amiről én ne tudnék. A félelem nem része a felétek szóló hívásomnak. Öltözzétek fel magatokat Isteni Akaratomba, ahogyan a Szent Anya tette egész életén keresztül. Akkor békére találtok. Az én Erőmet a Sátán és csatlósai nem irányíthatják se nem manipulálhatják. Ölelésemben megtaláljátok az igaz erőt, és bízzatok benne.
_5_ M260_ 21/12/12_ Drága gyermekeim, amikor imádkoztok, távolítsatok el szívetekből minden zavaró tényezőt. Így nyugodtak lesztek, és nem lesz idő vagy tér közöttünk. Akkor készen állok arra, hogy Kegyelmemmel átöleljelek benneteket. Mondom nektek, hogy ma a Sátán sok befolyásos szívbe behatol. Legnyilvánvalóbb a politikában, a gazdaságban és a családokban.
A kormányok nemcsak jóváhagyják az abortuszt, hanem bátorítják is rá a népeket. A tömegtájékoztatás ilyen módon gyakran a Sátán eszköze. Egész nemzetek lettek letérítve az igazságosság útjáról ezért az egyetlen bűnért. Ezek a nemzetek sok kegyelmet vesztettek el az abortusz miatt. Minél távolabb kerül bármely lélek Isten isteni akaratától, annál inkább a Sátán veszi át fölötte a hatalmat.
_6_ Ma a középpontban az önszeretet kielégítése áll – és az, hogy nincsenek tekintettel másokra. Ez az általános hozzáállás sok bűnnek az alapját teszi le. A legalizált abortusz ennek a hozzáállásnak a tünete. Ez a bűnös gondolkodásmód elvakítja a lelkeket a jó és a rossz közötti különbséget illetően. Isten tud azokról, akik ösztönözték az abortuszt, vagy részt vettek abban. Készen áll megbocsátani a bűnbánó szívnek. Készen áll megbocsátani a bűnbánó nemzeteknek. Akik makacsul megtagadják irgalmát, elszenvedik a haragját. Ahogy halad a szív, úgy megy a körülötte lévő világ. A gonosz vak a rosszra, nem látja a rosszat. Ezért a gonosz szív nem képes megkülönböztetni a jót a rossztól. Így terjed a bűn.
_7_ Semmi sem számít jobban, mint minden lélek szentsége a jelen pillanatban – nem számít a pénz – nem a világi elismerés – de még a jó egészség sem. Ez kell, hogy legyen minden lélek célja a földi utazása során. Mérje fel újra a céljait. Éljen Isten parancsolatai szerint.
Ma veletek imádkozok, hogy nagyon sokan hagyják el pogány útjaikat, tiszteljék a meg nem születetteket és váljanak buzgó keresztényekké. Drága Uram, kérlek, engedd, hogy ez megtörténjen. Tehát ma, gyermekeim, megáldalak benneteket Áldásaimmal, a Szent Szeretetem áldásaival.

<4/h5>

JÉZUS ÜZENETEI – VÁLOGATÁS – eszköz: Glynda Linkous

_1_ K384_ 6/12/21_ Gyermekeim, abba a kísértésbe fogtok esni, hogy elcsüggedjetek attól, aminek tanúi lesztek. Mindezekben ne feleddjétek, hogy a föld nem az otthonotok, és hogy ez is elmúlik örökre. Amint a gonoszok átveszik az irányítást Amerika felett, és elkezdik végrehajtani a végső tervüket a népem ellen, én is végrehajtom a tervemet ellenük. Egyenként veszem el őket, amint magasan ülnek büszkeségük trónjain, és pusztulásuk gyorsan és üdvösség nélkül jön.
_2_ Annyira bíznak magukban, hogy azt hiszik, érinthetetlenek, de nem számítottak egy hatalmas Istenre, aki mindent lát és mindent tud, és ez lesz a bukásuk. Szóval figyeljétek, ahogy visszaverem minden gonoszságukat a saját fejükhöz. Figyeljétek, ahogy egymás után eltávolítom őket. Figyeljétek, gyermekeim, hogyan állok bosszút azért a gonoszságért, amit rajtatok elkövettek, amíg még a földön vagytok. Azok közül is eltávolítok néhányat, akik csendesen dolgoznak ellenetek a színfalak mögött, akikről nem is tudtatok. Semmi sem történik a földön, amiről ne tudnék, és szeretett gyermekeimmel semmi sem történik, amit ne bosszulnék meg. Ne féljetek semmitől, amit láttok, mert hamar hazatértek. Jézus
_3_ K385_ 7/12/21_ Mit fogok találni, amikor visszatérek a földre a menyasszonyomért? Úgy találok rátok, ahogy elmélkedtek és imádkoztok? Vagy úgy talállak benneteket, hogy vesztegetitek az időt és játszotok? Gyermekeim, szeretném, ha ezt az utolsó kis időt azzal töltenétek, hogy másoknak tanúskodjatok az értük hozott nagy áldozatomról. Monddjátok meg nekik, hogy szeretem őket. Monddjátok meg nekik, hogy ha most Hozzám fordulnak, megmentem őket, és nem maradnak le, nehogy elszenvedjék azokat a borzalmakat, amelyek a földre jönnek.
_4_ Közeledik a nagy sötétség ideje a földön, amiről ti nem tudtok, és nem akarom, hogy a sajátomból bárki is szemtanúja legyen, mert tele lesz mindenféle gonoszsággal. Az elmétek nem ért mindent, ami jön, gyermekeim. Ahogy én vagyok minden, ami jó, az ellenségem minden, ami gonosz, és az ő gyűlölete mindaz iránt, amit alkottam, nagyon nagy. Használjátok ki azt az időt, ami még hátra van az én királyságomhoz, mert jutalmatok nagyobb lesz, mint amit el tudtok képzelni, mind a mennyben, mind a még hátralevő időben a földön. Jézus
_ 8/12/21_ Glynda: Tegnap, december 7-én a barátnőmmel, Cheryl-lel beszéltem telefonon, amikor az elmémben láttam, hogy egy nagy tömeg hirtelen a vadonba vonul. Nem mutatták meg nekem, hogy miért történik, vagy mi okozta. Mindenki, akinek az arcát láttam, nő volt. Nem tudom, miért nem láttam vagy vettem észre egyetlen férfit sem ebben a csoportban.
_6_ Gyermekem, ez idő alatt népem nagy része valóban elmegy a vadonba, mert egy utolsó lehetőséget kapnak, hogy megengedjék nekem, hogy műveljem őket a nyomorúság eljövetele előtt. Amint a Nyomorúság elkezdődik, a finomítás sokkal nehezebb lesz mindazok számára, akik ebben az időben elutasítottak Engem. Figyelmeztesd őket. Figyelmeztesd őket, gyermekem, hogy megkíméljem őket a borzalmaktól, amelyek a nemesítés utolsó időszakában jönnek. Gyermekeim, az az akaratom, hogy tiszta aranyra finomítsalak benneteket, egy olyan edényt nyerjek általatok, amely alkalmas Mesteretek általi használatra, de ha elutasítotok Engem, kegyelmemben megengedem nektek, hogy keményebb módszereket is legyetek nemesítve. Megbüntetem mindazokat, akiket szeretek. Jézus
_7_ K387_ 9/12/21_ Ó, gyermekeim, nem látjátok, milyen közel van az idő, amikor értetek jövök. Kiáltsatok Hozzám azokért, akiket szerettek, hogy megmentsem őket, amíg még van idejük, mert ha ez az idő lejár, rendkívül nehéz lesz az életük. Az ellenségemnek hatalma lesz felettük, és életük a földön töltött idejük hátralévő részében tele lesz fájdalommal és szenvedéssel. Ha tudnátok, milyen közel van jövetelem, nem hagynátok abba az imádkozást és a kiáltozást [Hozzám]. Jézus
_8_ K388_ 10/12/21_ Glynda: Reggel fél ötkor keltem, amikor sípolt a párásító és kikapcsolt. Azt gondoltam, hát még ilyet, egész éjjel kibírta, mintha az Úr tartotta volna fönn. Nagyon fáradt voltam attól, hogy egész nap prédikáltam és terjesztettem a hitet a szerdai istentiszteleten a gyülekezetemben. Aztán eszembe jutott egy nő, akinek nem és nem fogyott az olaja és a lisztje, és az Úr megszólalt és így szólt: Így lesz ez a gyerekeimnek is ezekben az időkben. Gyermekeim félnek a közelgő időktől, amikor nincs rá okuk. Gyermekeim, nem azt mondtam nektek, hogy mindent megadok nektek, amire szükségetek van? Miért kételkedtek bennem ennyire? Nem voltam hű hozzátok? Világosan láthatjátok az igémben, szavamban, hogy az éhínség idején is gondoskodtam azokról, akik hűségesek voltak hozzám. Mindig biztosítottam nekik menedéket és védtem őket. Én egy szerető Atya vagyok. Meg se tudjátok érteni az irántatok érzett szeretetemet. Kérjetek és megkapjátok. Higgyétek el, és tudjátok meg, hogy mindennel ellátlak benneteket, amire abban az időben szükségetek lesz. Jézus

<5/h5>

ÜZENETEK – VÁLOGATÁS -– Glynda Linkous + Luz de Maria + Mária Julianna

K390_ 21/12/6_ Szent Mihály arkangyal - eszköz – Luz de Maria
_1_ Királyunk és Urunk, Jézus Krisztusunk szeretett népe:
Fogadjátok azokat az áldásokat, amelyeket Isten akarata szerint árasztok mindenkire, és amelyek gyümölcsözni fognak azoknál, akik lélekben megfelelően felkészültek. Királyunk gyermekei, látom, hogy néhányan nagy zavarban vagytok, némelyek nagyon magabiztosak, mások kinevetik azt, amitől Atyátok háza óva int benneteket. Még nem értettétek meg, hogy szükségetek van egy állandó nyugalmi, békés állapot fenntartására magatokban.
_2_ Az ördög, mint ordító oroszlán, lecsap rátok, Isten népe [1Péter 5:8]. Készüljetek, ne feleddjétek, készüljetek! Guadalupei Szűzanya szeretett földje erősen megrendül. Ha a népe buzgón, szeretettel és hittel imádkozik, meghallgatják imáikat, és a pusztulás minimálisra csökken. Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy növeljétek azon lények számát, akik imádkoznak az emberiségben. Közép-Amerikát megkorbácsolják, talaját megrázzák. A kommunizmus elfoglalta ezeket a keresztény országokat, és uralkodóikat egy tányéron szolgálta fel azoknak, akik gonosz sáfárkodással lelkeket akarnak felajánlani prédaként az Antikrisztusnak.
_3_ Legyetek szilárdak, Királyunk és Urunk, Jézus Krisztusunk népe, most nincs idő arra, hogy langyosak legyetek. Vizsgáljátok meg magatokat alaposan, így kell felkészülötök, és dobjátok le magatokról a rongyokat, amelyek nem engedik meg a lelki felemelkedést. A gonosz a világiasság karmaiban tart benneteket, és ezért fontos, hogy ne hagyjátok magatokat megtéveszteni az ördög hazugságaitól. Most pedig induljatok el azon az úton, amelyre mindnyájan hivatva vagytok a rátok bízott kereteken belül, anélkül, hogy időt vesztegetnétek; rövid az idő. JÖN A SÖTÉTSÉG! Vigyázzatok, a sötétség úgy jön a Földre, hogy nem számíttok rá. Nagyon szükséges a lelki felkészülés, nézzetek befelé magatokba: hogyan viselkedsz?
_4_ Milyen a karaktered? Helyes-e a gondolkodásod, vagy gonosz szándékok irányítanak a felebarátaiddal kapcsolatban, amelyek irigységhez és szeretethiányhoz vezetnek? Meg kell tanulnod megbocsátani magadnak és felebarátaidnak. Ne ítélj, hagyd Istenre az ítéletet. Változtasd meg az életedet, ne engedj olyan vágyaknak, amelyek nem helyénvalóak, és eltávolítanak Királyunktól és Urunktól, Jézus Krisztustól és az utolsó idők királynőjétől és a végső idők Anyjától. A mennyei légiók fejedelmeként jövök igazsággal az ajkamon. Nem azért jövök, hogy aggódjatok, gondterheltek legyetek vagy szorongást okozzak. Nem akarlak megijeszteni benneteket, hanem éppen ellenkezőleg, azt kérem tőletek: Miért féltek, amikor éltek és jót cselekesztek?
_5_ Hogyan lehetséges, hogy Isten gyermekei, akik a jóért dolgoznak és cselekszenek, aggódnak a kinyilatkoztatott Igazság miatt? Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus gyermekei azok, akik Uruk árnyékában élnek, nem félnek sem éjjel, sem nappal, mert biztosak Isten oltalmában. Ki ne szeretné tudni az igazságot arról, hogy mi várható, hogy felkészüljön rá? A félelem normális az emberben, de helyénvaló, hogy Isten gyermekei kiűzzék magukból a félelmet, amikor Királyunk és Urunk Jézus Krisztus dolgairól van szó, amelyeket a Jelenések könyvében vannak megírva. Az ember arra hivatott, hogy nagyobb bizalmat helyezzen a Szentháromságba és a mi Királynőnkbe és Anyánkba, mint önmagába. „Nos, emlékezz, milyen szívesen fogadtad a szót; tartsd meg azt és változtass magadon! De ha nem ébredsz fel, tolvajként jövök, és fogalmad sem lesz, mikor jövök hozzád." [Rev 3, 3].
_6_ ►Imádkozzatok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Indonéziáért, szenved és szenvedni is fog sokat. ►Imádkozzatok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, ►imádkozzatok a Balkánért, a világhatalmak belépnek erre a területre. ►Imádkozzatok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Mexikóért, amely hevesen meg fog remegni. ►Imádkozzatok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok az Egyesült Államokért. Elvisznek egyik helyről a másikra, kudarctól a kudarcig az egészséged szempontjából, és pánikba esel: Hol van annak a hite, aki igazodik a „Hiszek egy Isten”-hez? Hol van a hit Királynőnk és Anyánk védelmében és az angyali seregek védelmében? Előre, Isten népe, előre! SOHA SEM VAGYTOK VÉDETLENÜL. AZ ÉN LÉGIÓIM FEDEZNEK BENNETEKET, NE FÉLJETEK. Szent Mihály arkangyal
K391_ 21/12/11 > 18/1/15_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Lynkous
_7_ Reggel egy kevesig olvastam az Igét, és könyörögtem egy üzenetért, amikor mély gyászt éreztem az elmémben, és rájöttem, hogy az Úrtól van. Megkérdeztem: Uram, mi az a gyász, amit megosztottál velem?
Népem, hamarosan eljön hozzád a nagy bánat ideje, mert nagy pusztulás leselkedik előtted a távolban a láthatáron. Az ember háborút tervezett a szívében, és ez valóban nagy háború lesz, ahogy az emberek a földrészek feletti irányításért harcolnak. Ez a háború váratlanul és figyelmeztetés nélkül indul, és egy kis országból érkezik, de hatása nagyon jelentős lesz.
_8_ Csökken az élelmiszerellátást és sok szenvedést fog okozni. A halál gyorsan elterjed, és az életek örökre megváltoznak, ha ennek eredményeként szörnyű események sorozata fog megtörténni. Semmit sem tehettek, se nem imádkozhattok ennek a háborúnak a megállításáért, mert ez a vég kezdete, és az egész szentírást be kell tölteni. Imádkozzatok, hogy erős legyen a hitetek, és erősítsítsétek meg, amíg még van időtök. Imádkozzatok, kérjétek az irgalmasságot azokért, akiket szerettek, mert ebben az időben sok ember fog meghalni, és sokan lehetnek köztük, akiket szerettek.
_9_ Imádkozzatok azok üdvösségéért és irgalomáért, akiket nem ismertek, mert a jövőben nagy termést fogtok megmenteni magatoknak. Ne törődjetek azzal, hogy mit esztek vagy isztok, mert tudok vigyázni rátok akkor is, ha nincs már semmitek, ha erős a hitetek. Tegyétek magatokat hitben erősekké. Kérjétek Tőlem a nagy hitet, és megadom nektek, hogy túlélhessétek azt, ami jön, ha úgy kívánjátok. Gyermekeim, készítsétek fel szíveteket a szomorúságra, mert az a nagy bánat ideje lesz. Ez lesz az az idő, amikor sokakat elveszítetek azok közül, akik kedvesek nektek. Ez a nagy változások időszaka lesz, amihez hasonlót a világ még soha nem szenvedett el. Mindig veletek vagyok, az idők végezetéig. Jézus
K392_ 21/12/12 > 20/7/22_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Lynkous
_10_ Lehetőséget adok nektek, hogy meglássátok az igazságot arról, hogy ki áll mellettetek a világotokban, és ki nem. Létfontosságú, hogy az embereim ne bízzanak a megbízhatatlanokban, mert ebben az időben minden változik. Gyorsan mindennek a végére értek. Maradjatok nyugodtak, amikor felfedem nektek azokat, akikről azt hittétek, hogy veletek vannak. Ahogy a fény és a sötétség növekszik, a köztük lévő határ világossá válik, és megjelenik a repedés. Az igazak (tisztességesek és becsületesek) oldalán kell állnotok, hogy megvédhesselek benneteket. Nem lesz könnyű tanúja lenni ennek a megosztottságnak, mert az igazság néha szomorúságot okoz. Jézus
_11_Megjegyzés: Amikor az Úr kimondta ezt az Igét, láttam nézeteltéréseket, és olyan események fognak bekövetkezni, amelyek miatt szükségünk lesz segítségre, hogy meglássuk, ki segít és ki nem. Láttam, hogy a családban és a baráti körben történtek olyan események, amelyek mindenki számára megmutatták az emberek valódi indítékait. Az Úr úgy fogja fel, mutatja be el ezeket az eseményeket, hogy az elrejtett dolgok feltáruljanak, így azok, akik hajlandóságot és érdeklődést színlelnek, olyanoknak fognak látszani, amilyenek valójában. Nem lesz jó látni, és nagyon fájdalmas lesz rájönni, hogy azok az emberek, akiket szeretünk, és akikről azt gondoljuk, hogy a mi oldalunkon állnak, másak. Valójában olyan időket élünk, amikor az ember ellenségei a saját háznépéből valók lesznek.
K393_ 13/12/21_ POSELSTVÍ JEŽÍŠE – nástroj: Glynda Lynkous
_12 _ Sok gyerekem nem tudja, milyen időket élnek. Úgy élik végig az életüket, mintha semmi sem változott volna, pedig valójában minden megváltozott, és minden gyorsan változik. Gyermekeim, a végidő most elért benneteket, és néhányotok számára nagyon csúnyák lesznek a körülmények. Amint elkezdődnek az ítéleteim, az életetek feltételei – a mindennapi életetek – drasztikusan megváltoznak. Legyetek türelmesek, és tegyetek bizonyságot, tanúságot a körülöttetek lévőknek, mert eljött a ti időtök, amikor hazahívnak, és most ti végzitek el az utolsó munkát, amit értem kell végznetek a földön. Már sokakat hazahívok, akiknek kész a munkája. Vegyétek tudomásul, hogy az én kegyelmem műve, hogy elviszem őket, mielőtt a körülmények sokkal rosszabbak lesznek. Jézus
K394_ 21/12/14 _JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Lynkous
_13_ Gyermekeim, a hamarosan bekövetkező változásokban (látom, hogy különösen az én nemzetemre, Amerikára gondol) látni fogjátok, hogy sokan, akik langyosak, úgy döntenek, hogy más isteneket szolgálnak, és elfordulnak Tőlem. Vegyétek észre, hogy elhomályosította az értelmüket a Gonosz, és továbbra is tegyetek tanúságot Rólam a körülöttetek lévő embereknek. Nem tudjátok megakadályozni, hogy azok, akik jobban szeretik a kényelmet az áldozat helyett, megtagadjanak Engem, és elnyerjék azt, amit a legjobban értékelnek. Ne legyetek közöttük, népem, még ha nagy a kísértés is. Járjatok tovább Velem és szolgáljatok Engem. Nagy alázattal járjatok ilyenkor, mert az jó szolgálatot tesz majd nektek. A büszkeség csak végzetet hoz. Nagyon rövid az időtök a földön. Győződjetek meg róla, hogy készen álltok arra, hogy bármikor és bármely napon hazahívjanak benneteket. Ugyanis sokakat váratlanul visznek haza, mert hazahívom azokat a szolgáimat, akiknek a munkája be van fejezve, hogy ne lássák a rosszat, ami jönni fog. Ez az én irgalmam részükre. Jézus

<6/h5>

LEARY ÜZENETEK – DECEMBER 8. – DECEMBER 14.

_1_ R339 Jézus azt mondta: Népem, megtörténhet, hogy látni fogtok háborút Tajvanon és Ukrajnában, de ez egy nagyobb háborúhoz vezethet, amely magában foglalhatja az Amerikában használt nukleáris fegyvereket is. Több város is kipusztulhat, amikor megkezdődik Amerika tervezett hatalomátvétele. A háború szörnyű, és sok életet ragadhat magával. Ha megszűnik a villany, sok ember fog éhen halni a kevés élelem miatt. Mielőtt a következő halálos vírus és bombákkal való ölés elkezdődik, menedékeim biztonságába hívom híveimet.
_2_ Meglátjátok, hogyan fogok segíteni híveimnek, hogy túléljék a megpróbáltatásokat angyalaim segítségével. Napi szentáldozást biztosítok nekik egy pappal vagy angyalaimmal, és megsokasítom az élelmüket, vizüket, tüzelőanyagukat. Bízzatok az Én utasításaimban, és angyalaim megvédenek benneteket.
_3_ R340_21/12/8_ A Boldogságos Szűzanya ezt mondta: Drága gyermekeim, életem során bűn nélkül hűséges voltam Istenhez, és bűn nélkül fogantam is. Az Úr új Évaként áldott meg, így nem szenvedtem el az eredendő bűn következményeit. Ez az oka annak, hogy amikor Jézus megszületett, én nem szenvedtem fájdalmat, mint más nők a szüléskor. Még azt is megengedte, hogy halálomkor a mennybe vegyenek. Megtiszteltetésben részesítettek, hogy fiam, Jézus anyja lehetek, és a két szívünk egy.
_4_ Ezért vagyok Egyházának Anyja, ezért tiszteltek engem, és nem imádtok. Elfogadtam Szent Gábriel felhívását, hogy a Szentlélek beárnyékol engem, hogy megfoganjam Jézust (fiat=igen)„igenemmel”. Isten minden népének meg kell adnia Jézusnak a saját „igenjét”, hogy mindenki teljesítse azt a küldetést, amelyet rá bízott. Csak akkor, ha szereted Jézust, és engedelmeskedsz a parancsolatainak, akkor tudod megvalósítani saját egyedi küldetésedet. Maradjatok közel két szívünkhöz a mindennapi imáitokkal, lehetőség szerint napi szentmisével és gyakori gyónással. Emlékezzetek arra az ígéretetekre, hogy elimádkozzátok a mindennapi rózsafüzéremet, és viselitek a barna skapullárémat.
_5_ 21/12/9_ Jézus ezt mondta: Helyet készítek a mennyben a hűséges maradékomnak, akik imádságban dicsérnek engem, és cselekedeteikben engedelmeskednek Parancsaimnak. Azokat a hívőket, akik megbánják bűneiket, és bocsánatot kérnek, szeretettel várjuk a mennyei Esküvői Lakomán. Mindenkinek a helye a menny azon szintjén van fenntartva, amelyet számára kijelöltek. Mindazok az emberek, akik nem bánták meg bűneiket, és nem engedelmeskedtek parancsaimnak, a pokolba kerülnek, és azokat nem engedik be a mennybe. Ugyanígy csak hűséges híveim, akiknek kereszt van a homlokukon, léphetnek be menedékhelyeimbe.
_6_ Az angyalaim nem engedik be a nem hívőket, a gonoszok pedig sokat szenvednek a földön és a pokolban. Így választom el a gonosz kecskéket hűséges bárányaimtól. Jöjjetek, és szívesen fogadom népemet, hogy belépjen menedékhelyeimbe, és a mennybe is.
Jézus: Népem, elhozom nektek a nagyfigyelmeztetésemet, hogy felkészítselek benneteket a közelgő nyomorúságra. Figyelmeztettelek benneteket, hogy december 8. után komolyabb eseményeket fogtok látni. Például Oregon partjainál földrengések raját látjátok. Ti is látjátok a keresztényüldözést néhány bűnöző részéről, akik nagy karácsonyfákat égetnek le. Készüljetek fel arra, hogy menedékhelyeimbe jöjjetek, amikor majd hívlak benneteket.
_7_ Jézus: Népem, sürgetlek titeket, vegyétek sürgősnek a helyzetet a súlyos események miatt, amelyek még azelőtt meg fognak történni, mielőtt a halálos vírus eljön, és mielőtt a gonoszok megpróbálnák rátok erőltetni a fenevad bélyegét. Elhozom Figyelmeztetésemet, ugyanakkor a hat hét megtérési időt, és felhívást kaptok, hogy jöjjetek a menhelyeimre.
R342_ 10/12/21_ A ti menhelyetek búvóhely és védelem lesz az Antikrisztussal szemben a nyomorúság alatt. Elbújtok az emberek elől, akik meg akarnak ölni benneteket, ahogy a családomnak és nekem is el kellett rejtőznünk Heródes elől. Bízzatok abban, hogy az angyalaim megvédenek titeket a bajoktól a menhelyeimen.
_8_ Jézus: Ma az történt, hogy a vandálok szobrokat rongáltak meg a Szeplőtelen Fogantatás szentélyében Washingtonban. Tegnap pedig nagy karácsonyfákat égettek porrá. Holnap még több pusztítást fogtok látni a templomaitokban. Mondtam nektek, hogy a keresztényüldözés még rosszabb lesz. Ezután megvonják a szólásszabadságodat, és hamarosan személyes támadások érnek benneteket, amiért hűségeseim vagytok.
_9_ R344_ 21/12/12_ Guadalupe-i Szűzanya ezt mondta: Drága gyermekeim, én vagyok egész Amerika Boldogasszonya, és veletek együtt örülök, mint a napba öltözött asszony egy gyönyörű napsütéses napon. Eljöttem akkor az indiánokhoz a csodás képemmel, hogy hagyják abba a babáik megölését, akiket isteneiknek ajánlottak fel. Ma pedig azért jövök, hogy Amerikában ne öljétek meg a babáitokat abortuszban, amit a kényelemetek miatt a teremtmények kényelme isteneinek ajánlotok fel, mert nem akarjátok saját gyermekeiteket felnevelni. Ne csak magatokra gondoljatok, és vigyázzatok Isten kicsinyeire.
_10_ Súlyos halálos bűn megölni gyermekeiteket abortuszban. Segítsetek a rászoruló gyermekeiteknek és felebarátaitoknak.
Guadalupe-i Szűzanya ezt mondta: Drága gyermekeim, örülök, hogy időt szakítottatok a megújulásra. Köszönöm gyönyörű rózsafüzéreiteket és szándékaitokat, amelyeket át fogok adni Fiamnak, Jézusnak. Továbbra is imádkozzátok a rózsafüzért a családjaitok minden tagjáért, hogy megtérjenek a Figyelmeztetéskor és a megtérés idején. Nagyon szeretlek benneteket, és védőköpenyemet helyezem mindnyájatokra.
_11_ R345_ 21/12/13_ Jézus: Hallottatok arról, hogy Szent Luciát hogyan kínozták és halt meg vértanúként a hite miatt. Szeretném, ha híveim megértenék menhelyeim szükségességét, amikor a gonoszok meg akarják ölni a mai keresztényeimet. Azt akarom, hogy népem a hit szemével megérthesse, hogyan néznek majd szembe híveim a lehetséges mártíromsággal a belém vetett hitük miatt. Amikor belső hang segítségével oltalmaimba hívlak benneteket. Azt akarom, hogy hívjatok Engem, hogy őrangyalotok lánggal vezessen titeket a legközelebbi menedékhelyembe. Láthatatlanná váltok mások számára a menhelyeim felé vezető úton.
_12_ Ne felejtsétek el húsz percen belül elhagyni otthonotokat, nehogy elfogjanak a hatóságok. Készítsétek elő a hátizsákotokat vagy görgős táskát, amit elhelyeztek a járművetekben, és elindulhassatok a menhelyembe. Számítsatok azzal, hogy ha a menhelyembe mentek, már nem térhettek vissza otthonotokba. Bízzatok bennem az én csodáim miatt is, amivel megsokszorozom élelmeteket, vizeteket és a tüzelőanyagotokat. Szeretlek mindnyájatokat, és angyalaim megvédenek titeket.
_13_ Jézus: Megismétlem, amit egy korábbi üzenetemben mondtam, miszerint december 8-a után több pusztítást fogtok látni a természeti katasztrófák miatt. Több szél okozta kárt, több földrengést és több vulkánkitörést fogtok látni. Legyetek felkészülve, mert Amerika sok kárt fog szenvedni az abortuszok és a szexuális bűneitek miatt. Egyre több támadást fogtok látni a keresztények ellen, ami miatt elhozom az Én Figyelmeztetésemet, hogy megvédhessem a híveimet a menhelyeimen.
_14_ R346_ 21/12/14_ Jézus: Néha jót tesz, tehát jó lenne, ha időt szakítanátok félrevonulva az elmélkedésre vagy misszióra, hogy hogy közelebb kerülhessetek hozzám. Legyetek távol a világ zavaró tényezőitől és a rohanás okozta stressztől. Ez az oka annak, hogy a reggeli és az esti imák segítenek megőrizni a hitetek alapjait. A mindennapi misére való eljövetel egyben élet-kenyeremet is megadja nektek, amely egész nap fenntart a kegyelmeimmel. Sokan a karácsonyi dekorációval és az ajándékok vásárlásával vannak elfoglalva. Amellett, hogy ajándékokat vásároltok embereknek, imát és szentmiséket is adhattok, hogy segítsétek az emberek lelki életét. Minden nap szánjatok rám időt, hogy nyugodtak és visszafogottak legyetek és lélekben velem lehessetek, a Teremtőtökkel.

<7/h5>

JÓ PÁSZTOR DOMBJA - CARBONIA (OLASZORSZÁG)

_1_ Z77_ 15/2/18_ Amerika el fog pusztulni, Európa el fog pusztulni, együtt lesznek ezek a legyőzött nemzetek, mert eladják őket a Sátánnak és gonosz terveinek, melyek magukba foglalják a kölcsönzéseket és istentelenségeket a gyermekeim ellen! Felidézzük a 2015. február 18-án kelt üzenetet. Carbonia 2015. február 18 (Üzenet, amelyet az Atya adott Antonio testvérünknek).
Antonio, most írd ezt az üzenetet az egész emberiségnek. Azt akarom, hogy a Colle del Buon Pastore honlapján közzétegyék. Az egész emberiség hallgasson mindenható Istenedre! Én, Isten, elrendelem és parancsolom neked, hogy még ne haladj e bolygó felbomlasztása és elpusztítása felé. Az egész emberiség az enyém, és senkinek sincs joga elvenni tőlem. Hatalmassá tettelek, de e világ utolsójává válsz, mert elárultad parancsolataimat.
_2_ Utolsóvá teszlek benneteket az utolsók közül, hogy megtanulj a nyomorúságod és a mulandóságod szerint élni. Arra neveltelek és vezettelek benneteket, hogy Engem szolgáljatok, a te Egy és Szentháromság Isteneteket, és ne egy szabadkőműves és ismeretlen Istent szolgáljatok, akinek a célja a Sátán és tanítványai követése. Mindennek az elátkozott pokol mélységébe kell esnie, amelyet tűzben és sötétségben táplálok, hogy ott vendégül láthassam mindazokat, akik elárultatok. Minden alkalommal keresztre feszítetted Fiamat, amikor kölcsönadtad magad a Sátán játékának. Abban reménykedtél, hogy az Antikrisztus megteszi a diadalmas belépést, és ehelyett tanúja kell lenned nyomorúságos, dicstelen és látványos végének, amelyet én, Isten megtartottam neki.
_3_ A Sátán az oltárain fog felemelkedni és a pokol tüzébe lesz vetve anélkül, hogy megengedném, hogy beszennyezze szent dolgaimat. A projektje kudarcot vallott az ti nagy és gonosz támogatásaitok ellenére. Vele együtt fogtok elpusztulni, és vele fejezitek be örökre az életeteket a pokolban. Ne becsüljétek alá a beszédemet, mert ez Isten szava, a Magasságos és a Mindenható, aki arra vágyik, hogy véget vessen a pusztításotoknak. Hamarosan elküldöm a követemet és őszinteségével és erejével egyenként elűz benneteket, és semmi sem marad a szennyetekből. Annyira tele vagytok önmagatokkal, hogy még a bűnbánatra sem lesz időtök. Most meggyőzött benneteket a Sátán, és vele fogtok menni, vesztesen és legyőzve. Amerika el fog pusztulni, Európa elpusztul, együtt lesznek a legyőzött nemzetek, mert eladták őket a Sátánnak és gonosz terveinek, melyek magukba foglalják a kölcsönzéseket és istentelenségeket a gyermekeim ellen! Sírásra kényszerítelek mindnyájatokat, akik okoztátok és támogattátok a kimondhatatlan szenvedést.
_4_ Megtanuljátok milyen a haragom, mert nem becsültétek meg a szeretetemet. Hagytátok magatokat megvesztegetni, szerencsétlenek és átkozottak, és most el fogtok pusztulni. Megmentem az igazakat és a jó szívűeket, és örökké támogatom őket, Isten gonosz feletti győzelmének jeleként. Hatalmasak voltatok, de már nem vagytok hatalmasak, a Sátánt és az ő csábításait választottátok, és most vele együtt fogtok elpusztulni. Fiam győzedelmeskedni fog mindez ellenére, és megerősíti a Szentírást, amelyet megtámadtatok és figyelmen kívül hagytatok, abban a meggyőződésben, hogy megváltoztatjátok az események menetét és az én akaratomat. Naivak, gyávák és árulók. A világ elfoglalására és birtokbavételére irányuló gonosz terveitek egymás után fognak majd szétfoszlani. Rabszolgákká akartátok tenni a fiaimat, és le akartátok őket mészárolni, hogy megmutassátok a világnak és nekem, milyen gonoszok vagytok.
_5_ El fogtok pusztulni, tönkre menve és átkozottul lesztek elpusztulva. Én, az Isten, nem hiszek többé bennetek és a bűnbánatotokban, és mától már örökre a pokolba kerültök. Már semmi sem ment meg. Az általatok eddig elkövetett gonoszságok túl nagyok voltak ahhoz, hogy csak nemtetszést és undort érezzek irántatok. El fogtok pusztulni, és semmi sem ment meg. Szorítsátok össze fogaitokat, csípőtöket és cipőteket, ó, Isten fiai, mert ez a húsvét a feltámadás húsvétja lesz, és a fiamat többé nem feszítik keresztre. Lejön a keresztről, hogy a felhőkben jöjjön hozzátok, imádott és áldott Fiaim. Én, az Isten, döntöttem úgy, és elrendeltem, hogy elég legyen a várakozásotokból és szenvedésetekből. Menjetek békével. Ámen.
_6_ Z78_ 14/12/21_ A Vezúv hamarosan kitör. Nápoly sírni fog... Róma sikoltozni fog... Polgárháborúban az üldözés fog folyni... Ez a kormány bukásra készül! A tabernákulum kialudt, a Fényt elrejtették! A Vezúv hamarosan kitör. Nápoly sírni fog, gyermekei nem hallgattak a próféciára. Most megmozdulnak a szelek, ... elesik a nagy szultán! Rómát lefejezik, minisztereit kiűzik a nép közül és kipellengérezik. Ez a karácsony újra kivirágzik bennem, Én vagyok az Egy és Igaz Király, az Örök Szeretet Istene. Fordítsd felém a szíveteket, ó, népek, mert sok meglepetést tartogat ez a karácsony. A Sárkány már menetel. … Célja a Róma! Imádkozzatok, emberek, mert a szenvedés keserű pohara már rajtatok van, ki lett rátok öntve. Ez a kormány bukásra készül! Polgárháború sürget, a halál mindenkiért eljön akik a népek életével játszottak. Az ember nem fél istentől, nem fordul hozzá, bízik az emberben, a halál felé irányítja lépteit.
_7_ Mindjárt itt lesz ennek a korszaknak a vége. Egy nagyon erős hurrikán lép föl, és minden kapitalistát menekülésre késztet és lezárja a világgazdasági növekedés útját. A Sátán uralkodik a Földön és az ember elkíséri, istenévé tette őt, most meglesz a jutalma. Átkozott, aki az emberben bízik, ... elvész a szíve. Mutassátok meg, ti hálátlanok, a bűnbánatotokat, mert óriási lépésekkel itt a vég ideje. Hamarosan új világ keletkezik, új élete lesz népemnek. Óriási baj lesz a vége azoknak, akik nem nálam kerestek menedéket, mert én nem tudok segíteni rajtuk. Szabad akaratukból döntenek a sorsukról. Vérfolyók fognak folyni Róma utcáin. Szeretett népem kétségbeesetten fog sikoltozni, de ők azt választották, aki nem belőlem van. Legszentebb Mária, a Szentlélek Szűz Menyasszonya, kinyitja palástját, hogy magához fogadja minden fiát.
_8_ 21/12/15_ Az imával megállíthatjátok a gonoszt! Hozzátok szólok, népem, hozzátok, akik még mindig nem akartok felismerni Engem. Eljött az idő, hogy figyeljetek oda mindenre - minden részében olvashatjátok, hogy fájdalom tölti el az emberek szívét! Nem bírom tovább ennek az Emberiségnek a képmutatását, amely bosszút áll a Föld dolgain. Nem akarja meghallani Teremtő Istenének szeretetét és az üdvösség kiáltását, aki figyelmezteti őt a rá leselkedő veszélyre. Isten Szíve sír, sír, mert elveszti Fiait, ... Nem fogom tudni kinyújtani Kezeimet, hogy segítséget adjak nekik. Megtagadtak engem, hogy más istent kövessenek, ... az örök halálét. Még mindig könyörögni szeretnék ennek az emberiségnek a megtéréséért!
_9_ Atyaként teljes szeretetemmel szeretném felajánlani az embereknek a lehetőséget, hogy megtérjenek és elmeneküljenek a Sátán átkozott karmai elől. Gyermekeim, hívásom az üdvösségetek érdekében szól, fogadjátok el! Végtelenül szeretlek benneteket, és mindent nektek akarok adni, amivel rendelkezem: Örök életet a csodálatos paradicsomban. Bizony mondom nektek: élvezni fogjátok csodáimat, és gyönyörködni fogtok a Forrásaimban. Fordítsátok felém szíveteket, szeretteim, ne vesztegessétek ezt a kis időt, ami még rendelkezésetekre áll a nagy katasztrófa előtt. Veletek vagyok, kövessétek a Szent Evangéliumot, hirdessétek Isten Szeretetét az embereknek és imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Az ima az üdvösség fegyvere; imával megállíthatjátok a gonoszt! Áldalak benneteket.
_10_ 17/12/21> |24/3/15|_ A végső csatában vagyunk! Még egy kicsit és minden kész lesz! (Az Atya Isten üzenete Antonio-nak, testvérünknek a karboniai küldetésben, misszióban).
Antonio, ird! Az idő a végéhez közeledik. Minden az én akaratom szerint van, és minden megnyilvánul az új élet örömében. Minden a végéhez közeledik. A fájdalom idejének végén járunk, és ebben az időszakban, amely Fiam húsvétja előtt áll, minden változások és átalakulások előhírnöke lesz. A mennydörgés és a figyelmeztetés meg fogja előzni a sötétség három napját, amelyek a Föld megtisztítására és engedelmessé és tökéletessé tételére szolgálnak Számomra.
_11_ Köszönetet mondok mindazoknak, akik életfeláldozásukkal és tisztaságukkal együttműködtek. Mindazokat, akik együttműködtek, angyalokká teszem a Földön, igaz és isteni lélekkel bennem. Szépek és örömteliek lesznek, örökké élni fognak és mindig ragyogni fognak. Az idő a végéhez közeledik, és a halottak vérfürdője, tömeges mészárlás várható, mindazokra mutatva, akik elutasítanak Engem, és elárultak Engem bűneikkel és lelkek eladásával a Sátánnak, a csábítónak. A végsőkig igyekszem visszaszerezni magamhoz azokat a lelkeket, akik még mindig hajlanak a hívásra, és hajlandók visszatérni a mennyei örömökhöz. Remélem, hogy még a reményteljes utolsó percekben sem hagyják magukat az ördöghöz vonzani.
_12_ Menj, gyermekem, és kiáltsd szerte a világnak, hogy Fiam visszatért, Győztes és Király a Föld királyai felett. Benne minden világosság és pompa lesz az Atyaisten végtelen szeretetében. Már csak egy kicsi kell, és minden megvalósul! Vigyázzatok magatokra mindenben, legyetek szeretetben odaadóak, mert minden hirtelen és gyors lesz. Oly gyors, hogy minden szívet eláraszt, és még a legkeményebbek is élvezni fogják az Istenükkel való misztikus találkozást. Mások hátat fordítanak nekem, nem akarnak felismerni szentségeimben és parancsolataimban, és számukra ott lesz a bűn egyetlen rövid útja, amely eredménytelenül mindent megemészt. Lehetőségük lesz ott megbánni tetteiket és örökké szenvedni, és számukra soha nem lesz vigasztalás a mennyből. Nekik adtam a Fiamat, és ők megtagadták, átkozták, köpködték, megvetették és keresztre feszítették életük minden napján és minden pillanatában, értelmetlen visszautasításukkal.
_13_ Sírni fogok értük, és szomorú vagyok miattuk, de semmit sem tehetek azokért, akik szabadon választották a Sátán útjukat. Menj, fiam, és kiálts a világnak, hogy én, Isten, lezárom ezt a bűnös földi életet, és soha többé nem lesz gonosz és szenvedés. Egyesíteni fogom a mennyországot a Földdel a szeretet és az eksztatikus összeolvadás (= elragadtatott állapotban történő összeolvadás) egészében, amelyet korábban soha, mondom soha, nem valósítottam meg. Irgalmam nagy, de nem végtelen. Tévedés azt hinni, hogy Isten mindent és mindenkinek szabadon, az evangéliumok szavának és Fiamnak a vigasztalása nélkül bocsát meg. Az irgalom nem játszik a világ dolgain. Az irgalmasság a szentírások üdvözítő munkája által nyerhető el, tiszteletben tartva parancsolataimat és előírásaimat. Semmi és senki sem szólhat bele akár vallási, politikai és etikai tekintély bármely szintjén.
_14_ Én vagyok az Isten, aki megbocsát és csak azoknak ad irgalmat, akik megérdemlik. Soha, még véletlenül sem történhet velem olyasmi, hogy egy hamis keresztényt vagy Fiam hamis imádóját vigyem a mennybe. Ezek számára csak a múlt Földje és az örök jövő pokla létezhet. Menj, fiam, kiáltsd szerte a világnak, és mondd el minden bíborosnak, aki el akarja árulni akaratomat. Mondd meg nekik és a Szentatyának is, hogy az én törvényem egy, és csak egy marad. Isten irgalmát nem az irgalmasság jubileumain keresztül nyerjük el, hanem a bocsánatkéréssel és a szív őszinte bűnbánatával, amiért vétkeztetek és elárultátok parancsaimat. Fiam iránti tiszteletet és hűséget követeltem és kértem. Azoknak pedig akik nem tisztelik őt, nincs lehetőség az irgalomra és a megbocsátásra.
_15_ A mindenki iránti szabad irgalmasság útja a pogánysághoz vezet. Másrészt a Krisztusban, az én Fiamban való tanításom végére, emberi és lelki áldozatával, amelyet mély szenvedésben tett meg, hogy megváltsa a világot a bűntől.Nem pedig az emberi együttérzéstől, Igém eltorzítása és a sátáni célok elérése érdekében.
Menj, fiam, és kiáltsd mindenfelé - menj és kiáltsd az én Szentszékemben, amely ma a mindenhatóság és az erkölcsi, etikai és spirituális frusztráció szorításában van az miatt, hogy meghajoltam az Antikrisztus akarata előtt, még hivatalos megjelenése előtt. Ők készítették elő az utat az Antikrisztusnak, és ezért nekem drágán fognak fizetni. Az árulás nagy és égeti a szívemet, nem fogok tudni tétlenül állni a sok kegyetlenségük és a gonosz iránti vonzódásuk előtt.
_16_ Pusztítást hozok, és kiűzök mindenkit a számomra szent helyekről, akik kölcsönadták magukat a Sátán igájába, és angyalaim megtalálják őket, bárhol elrejtőznek, mert nem lesz biztonságos hely és földi erődítmény amely megóvná és védené őket. Fölforgatom a hegyeket, és megremegetetem a Földet azzal, hogy szétszaggatom a belsejét, amíg mindegyiket meg nem találom és egyenként a nyomukra bukkanok. Olyak lesznek mint a patkányok, akik menekülnek és a Pokol füstjébe vetik magukat, hogy véglegesen és örökre elvesszenek. Ne fordítsd el tekintetedet fiam, haladj keményen és édesen. Inkább tudj mindent adagolni, hogy kielégítsem a gonoszok iránti haragomat, és szeretetet adjak a szeretetre és vigasztalásra szorulóknak.
_17_ Menj, fiam, és haladj magadban. Az angyalaim egész seregével melletted állok. A végső csatában vagyunk. Az Armageddon először a spirituális világokban játszódik és ér el nyereséget. Majd a Földre költözik a fizikai világba, egy kimerült és mára megnyert szinten, mert a Mennyország eltökélt a versenyében és nem szándékozik további tereket áthagyni a Földön semminek és senkinek. Menj békével szeretett fiam, mára közzé tettem amit akartam és meg vagyok elégedve veled. Ámen.

<8/h5>

ÜZENETEK – VÁLOGATÁS -– Glynda Linkous + Luz de Maria

_1_ K396_21/12/11_ SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE - eszköz: Luz de Maria
Királynőnk népe, királynőtök és anyátok ünnepe egyben Advent napja is. Adventben készülődik Királyunk és Urunk népe, és ezzel egy időben a Királynőtök és Édesanyátok népe is készülődik. A Fiú nincs az Anya nélkül, az Anya nincs a Fiú nélkül. A várakozásnak ebben az idejében a Fiú Anyja kezében tartja az üdvösség menedékeként a Fiú népét. Hány ember van elrejtve az Anyai köpeny oltalma alatt? Az alatt amelyik a mi Királyunkat és Urunkat borította! KÉRLEK BENNETEKET, HOGY ADJÁTOK ÁT TELJES LÉNYETEKET KIRÁLYNŐTÖKNEK ÉS ANYÁTOKNAK, HOGY MEGMENTSEN BENNETEKET AZ ÖRDÖG CSÁBÍTÁSAITÓL. Gyengülő hit nélkül, mint hűséges emberek, mint királynőtök és anyátok hűséges gyermekei, figyeljetek a sok kihívásra, amivel szembesültök. Erősítsétek meg a reményeteket egy jobb holnapban, ahol a béke lesz az eledel, és Isten szeretete lesz a nap, amely állandóan megvilágít benneteket. Szent Mihály arkangyal
_2_ K397_ 21/11/12_ AZ ÜDVÖSSÉG ANYJÁNAK ÜZENETE - eszköz: Luz de Maria Szeplőtelen Szívem Szeretett Gyermekei: GYERTEK A FIAMHOZ, AKI VÉGTELEN SZERETETTEL VÁR RÁTOK. Ezen a napon, amikor oly sok gyermekem jön hozzám, arra kérlek benneteket, hogy maradjatok hűségesek Fiamhoz. Percről percre váljatok jobbakká, és maradjatok hűek Fiam Egyházának igaz tanításaihoz. Szeretett gyermekeim, készítsétek elő a menedékhelyeket, amelyeket Fiam kért. Ugyanúgy, mint a Legszentebb Szíveknek szentelt házak, szolgáljanak menedékül a bennük lakók számára. Be kell szereznetek, az élethez szükséges dolgokat, anélkül, hogy zavarba esnétek, mindig békével a szívetekben, mert Szent Szíveink menedékül szolgálnak, ahol megfelelően fel kell készülnötök a Szentlélek templomaiként.
_3_ Készüljetek fel, és törődjetek azzal, hogy azok, akik nem tudják beszerezni azt az anyagi szükségletet, amelyet kellene, biztosak lehessenek abban, hogy Fiam elküldi nekik, amire szükségük van az élethez. A hit szükséges a Fiam útjain, annál is inkább, mert az emberiség mindenben, amit átél, egy kis sötétséget lát. Gyermekeim, ne hagyjátok magatokat megtéveszteni, ne engedjétek, hogy áthatoljon benneteket a bizalmatlanság Isten oltalmával vagy az én oltalmammal szemben. Ne kételkedjetek szeretett Szent Mihály arkangyalom állandó védelmében a Fiam népe számára.
_4_ Imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok mély hittel, ne adjátok fel. Legyetek tudatában annak, ami történik, hogy imádkozzatok azért, hogy gyermekeim segítsék egymást. Az ebbe a generációba tartozó emberek érzik azt, amit más generációk nem tapasztaltak, ami több fájdalmat és több magányt hoz. Megvetik Fiamat, nehezen értik meg Isten útjait, fülük be van zárva, szemük nem lát, elméjük mindent tagad, és ez kétségbeesésbe és szorongásba, egy végtelennek tűnő télbe viszi őket. TÉRJETEK VISSZA, GYEREKEK! MENJETEK A FIAMHOZ, AKI VÁR TITEKET, ÉS MENJETEK AZ ANYJÁHOZ. Ne kételkedjetek anyai Szeretetemben, nyújtsátok kezeteket bizalommal ehhez az Anyához, miközben könnyedén és biztos lépésekkel haladjatok előre. Szeretett népeim: NEM VAGYTOK EGYEDÜL ... NEM VAGYTOK EGYEDÜL ... NEM VAGYTOK EGYEDÜL ... Áldalak benneteket, szeretlek titeket. Ne aggódjatok. Anya, Mária
_5_ K398_ 21/12/15_ JÉZUS ÜZENETE - eszköz: Glynda Linkous
Gyermekeim, vizsgáljátok meg szíveteket. Ha arra gondoltok, ami következik, mitől féltek a legjobban? Hogy étel nélkül maradtok? Hogy nem találtok menedéket? Hogy nem fogtok tudni kommunikálni? Vagy megtagadtok engem, hogy hozzájuthassatok ezekhez a dolgokhoz? Emeljétek szíveteket a fenti dolgok felé. Semmi sem létfontosságúbb ebben az időben. Bele kell törődnötök abba, hogy kellemetlenséget fogtok szenvedni, mert ha kiutasítanak benneteket, gyorsan hazahozlak Hozzám. Szorítsátok szíveteket a fenti dolgokhoz, és ne cseréljétek el az elsőszülött jogotokat egy tál lencsére, mert ez a világ gyorsan elmúlik, és csak a ti örök otthonotok lesz a lényeg. Jézus
_6_ K399_ 21/12/17_ JÉZUS ÜZENETE - eszköz: Glynda Linkous
Mit találok, ha visszatérek a Földre? Azt fogom látni, hogy ragaszkodtok a földi örömeitekhez? Azt fogom majd tapasztalni, hogy elszakadtatok Tőlem a káosz és az igazságtalanság miatt? Találok közületek valakit, aki virraszt és imádkozik? Találok-e belém vetett hitet a földön? Sok gyermekem kishitű. Csak akkor hisznek Bennem, ha kényelembe helyezem őket. Csak akkor hisznek Bennem, ha mindent megkapnak, amiért imádkoznak. Csak akkor hisznek Bennem, ha teljesítek mindent, amire vágyódnak. Nem vagyok ilyen. Ha tanulmányoznátok Igémet, ismernétek Engem, de nem ismertek. Sokan közületek bárkire szánnak időt, csak Rám nem. Ti egy illuzórikus Istenbe helyezitek a hiteteket, aki teljesíti minden vágyatokat. Ez nem én vagyok.
_7_ Ezekben az időkben, amelyek máris jönnek, rájöttök, mekkora tévedésről van szó. Hamarosan felismeritek az igazi értékét annak, hogy elhanyagoljátok a Velem való járást, miközben át kell mennetek a megpróbáltatásokon, hogy ezáltal nemesíthetitek magatokat, és sokan közületek nem lesznek képesek elviselni azokat. Ha engedelmeskedtetek volna nekem, megkímélnélek titeket ettől a szenvedéstől. Gyermekeim, elmondtam nektek, amit tudnotok kell az én szent Igémben, de ti a világ örömeit és izgalmait választjátok újra és újra helyettem. Ne gondoljátok, hogy ennek nem lesznek következményei. Mindent megtaláltok az Igémben, amire szükségetek lehet, és amikor az Igémet elveszik tőletek (törvényen kívülre helyezik), akkor majd ráébredtek, hogy mit tettetek. Jézus

<9/h5>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI, MELYEKET
AZ ÉG MAUREEN SWEENEY-KYLE AMERIKAI LÁTNOKNŐNEK ADOTT
2021. december 13.-tól – december 19.-ig - VÁLOGATÁSOK

_1_ M261_21/12/13_ Az adventi időszak hátralévő napjaiban várakozó hittel és örömmel készítsétek fel szíveteket Fiam születésére. Legyetek gyermekiek e nagyszerű esemény előtt. Ürítsétek ki szíveteket az aggodalomtól és félelmektől, és engeddjétek meg, hogy megtöltsem szíveteket ennek az időszaknak a kegyelmével. Minden más, ami ezt az időszakot övezi, a díszek – ajándékok – úgy tovaszáll, mint a falevél a szélben. Csak Kisfiam Jelenléte marad, amint megtöltötte a jászolt karácsonykor. Imáitok és áldozataitok olyanok, mint a szalmaszálak, amelyek aljazzák a törékeny kis testét. A ti hitetek körülveszi őt, és felmelegíti, mint a pólya. Vegyetek részt ebben az örömteli ünnepben, és váltsátok valóra a szívetekben a hitetek, imáitok és áldozataitok által.
_2_ M262_21/12/14_ Gyermekeim, kövessétek Máriát és Józsefet a Betlehem felé vezető úton. Nem tudták, mit tartogat számukra a jövő. Bizalommal, félelem nélkül indultak el egy hosszú, fáradságos útra. Nektek is előre kell haladnotok a saját életetekben – nem félelmetes rettegésben, hanem abban a bizalomban, hogy én, a ti Mennyei Atyátok vezetlek benneteket és gondoskodom rólatok. Még meddő erőfeszítéseik során sem féltek, hogy szállást találnak-e majd Betlehemben. Inkább türelmesen várták, hogy mit tesz majd a gondviselő kezem. Mária és József soha nem csüggedt vagy kételkedett abban, hogy időben eljutnak oda, ahol aztán voltak. Nektek is, gyermekeim, ugyanezt a magabiztos, isteni akaratomba való átadásotokat kell gyakorolnotok. Legyen minden jelen pillanat a türelem gyakorlása és az Akaratom Igazságában lévő életetek számotokra. Tuddjátok meg, hogy az Én megoldásaim a legjobbak számotokra.
_3_ M263_21/12/15_ Gyermekeim, kérlek értsétek meg, hogy ellátásom és Isteni Akaratom ugyanaz. Ezért semmilyen körülmények között sem fogjátok magatokat találni tőlem elhagyatottaknak. Ha ezt szívetek mélyén elfogadjátok, akkor bizalommal átadtátok nekem magatokat. Akkor az élet minden körülményei között mindig békében lesztek.
_4_ M264_21/12/16_ Az adventi időszak hátralévő részében szabadítsátok meg szíveteket az aggodalomtól és félelmektől azáltal, hogy bizalommal átadjátok magatokat Isteni gondviselésemnek, ellátásomnak, amely egybeesik az Akaratommal. Nem látjátok és nem értitek Kegyelmem útjait – hogyan fogok közbeavatkozni, vagy tenni azt a jót, ami a szívekben végbemegy a nehézségeitek közepette. Sok-sok lélek van, aki csak anyagi okokból ünnepli ezt az ünnepi időszakot. Örömük nem őszinte, és nem hoz békét a szívükbe, hanem csak a vágyat a még több anyagi javak után. Szívetek attól legyen boldog, ami örökkévaló: az irántam való szeretetben. A karácsony világi ünnepe rövid életű – csak egy szezon. Arra hívlak benneteket, hogy az Irántam való szeretetnek szenteljétek az életeteket, amely örök örömhöz és békéhez vezet.
_5_ M265_21/12/17_ Gyermekeim, kérlek, tudjátok meg, hogy minden egyes imát, amit mondtatok, Gondviselésem már felhasznált. Nagyon nagy szükségem van az imáitokra ebben a jó és rossz közötti egyensúlytalanság korában. Ha egy pillanatra is látnátok a gonoszságokat körülöttetek és a világban, akkor komoly erőfeszítéseket tennétek arra, hogy egyenesen szívetekből küldjetek nekem imákat az enyémbe. Ennek tudatában kell, hogy kezdjétek megérteni, miért próbál a Sátán állandóan beavatkozni az imaéletetekbe. Tudja, hogy végül a ti imáitok fogják legyőzni őt, és különösen a rózsafüzér. Amikor elkezdtek imádkozni, kérjétek odafigyelésemet a jelen pillanatban. Segítek nektek a jelen pillanatban, plusz angyalokat küldök nektek, hogy éberek legyetek és jó úton haladjatok. A Gonosz nem akarja, hogy ismerjétek az imáitok fontosságát. Így van ez, azért lett a mai üzenetem, hogy ezt elmondjam.
_6_ M266_21/12/18_ Ma, amikor a karácsony szent napjára készülve imádkoztok, gondoljatok bele, hogyan próbáltatok közelebb kerülni Hozzám a napjaitok és az év folyamán. Minden jelen pillanat egy olyan alkalom, amikor szentebbnek kell lennetek, mint az utolsó pillanatban voltatok. Nagyon sok pillanatot veszíttek el az önkielégítés puszta keresésekor. Amikor József és Mária Betlehembe utaztak, szívükben imádkoztak az út során – mindig Akaratomra összpontosítva, és arra, hogyan teljesítsék azt. Gyermekeim, a figyelmetek túl gyakran önmagatokra irányul, és arra, ami a legjobb számotokra a világon. Ne feleddjétek, az életetek a világban csak átmeneti. Ne vesztegessétek az időtöket azzal, hogy földi léteteket élvezitek. Inkább készüljetek fel az örök életetekre sok imával, sok áldozattal és teljes szívetekből.
_7_ M267_21/12/19_ Gyermekeim, az Isteni Akaratomban való élet alsóruházata a Szent alázat és a Szent Szeretet. E két erény nélkül a lélek nem remélheti, hogy őszinte szívvel fogadhatja Akaratomat. Szeresd az én akaratomat irántad. A szíved mélyén ismerd meg az akaratomat a Velem való kapcsolatod révén. Manapság az emberek félnek a legújabb vírusokkal és betegségekkel való érintkezéstől. Jogosan. Még veszélyesebb azonban a világ beszennyeződése a bűntől. Az is láthatatlan. Észrevétlenül terjed, és halálos következményekkel jár. A maszk viselete nem véd meg a bűntől. Tisztességes lelkiismerettel kell megvédened magad. Ha szívedet átöleli a Szent Szeretet, akkor a lelked védve lesz a bűntől. Az alázat és szeretet ölelése a választott „oltás” ezekben a zaklatott napokban. Használd. Akkor béke, szeretet és öröm fog eltölteni téged.
Gyerekek, bizonyosodjatok meg arról, hogy az utolsó pillanatban készült ünnepi előkészületeitek magukban foglalják a Velem való kapcsolatotok tisztábbá tevését és csiszolását. Díszítsétek fel a lelketeket Szent és Isteni Szeretettel. Tegyétek ragyogóbbá a világot magatok körül ezzel a Szeretettel. Legyen ez az ajándék olyan ajándék, amivel mindenkinek örömet okoztok.

<10/h5>

LEARY ÜZENETEK – DECEMBER 14. – DECEMBER 21.

_1_ R347_ 21/12/15_ Jézus ezt mondta: Népem, korom emberei tudni akarták, hogy én vagyok-e az a Messiás, akinek Keresztelő Szent János előkészítette az utat. Ahelyett, hogy megerősítettem volna, ki vagyok, elmondtam nekik eljövetelem jeleit, amikor meggyógyítottam a süketeket, vakokat és leprásokat, valamint a feltámadt halottakat. Aztán mondtam nekik, hogy jelentsék ezeket a dolgokat Keresztelő Szent Jánosnak. Volt egy híres idézete, amely így szólt: „Nekem csökkennem kell, míg Neki növekednie kell.” Mindig nekem kell az életetek középpontjában állnom, mivel én vagyok mindennek a Teremtője. Ahogy én adtam jeleket első eljövetelemnek, úgy láthatjátok második eljövetelem jeleit ti is. Járványt láttok a vírusok által, amelyek megölik az embereket. Az aszályos helyeken éhínség is tapasztalható, és vannak földrengések, vulkánok és tornádók, amelyek károkat okoznak. Eljövök a felhőkön, hogy ítélkezzek az emberiség felett, ezért legyen készen a tiszta lelketek gyakori gyónással.
_2_ R348_ 21/12/16_ Jézus: Népem, szólok nektek az „élet fájáról”, amelyről Ádám és Éva evett az Édenkertben. Ha ettek volna erről a fáról többször, hosszú ideig, akár több száz évig is élhettek volna. Amikor elkövették azt az eredendő bűnt, hogy megették a tiltott gyümölcsöt, akkor büntetésből kiűzték őket az Édenkertből. Ez után az esemény után viszonylag rövid időn belül meghaltak, mert nem tudtak enni az Élet fájáról, amely az Édenkertben volt. A nyomorúság és az Antikrisztus felett aratott győzelmem után az összes gonosz a pokolba kerül. Abban az időben megújítom a földet, és behozom híveimet Békesség Korszakomba. Sok Életfa lesz szerte a földön, és az Én népem enni fog erről az Élet Fáról, és sokkal hosszabb ideig fognak élni, mint most. Örvendj, népem, mert nem lesznek gonosz démonok, akik kísértenek benneteket a béke korszakában.
_3_ Megtanítanak benneteket arra, hogy amikor meghaltok, szentek legyetek és kellőképenn felkészülve a mennyországba jussatok.
Jézus: Örülök, hogy imádkoztok a tisztítótűzben lévő lelkekért, különösen azokért, akiknek a temetésére elmentetek. Ne számítsatok azzal, hogy aki meghal, azonnal a mennybe kerül. Csak a szent emberek és azok az emberek, akik elszenvedték a tisztítótűzüket a földön, tehát kevesen lesznek, akik közvetlenül a mennybe jutnak. Ne legyetek szomorúak, ha azt halljátok, hogy az emberek a purgatóriumban vannak, mert sok szent van, akiknek el kellett töltenie egy kis időt a tisztítótűzben. Készüljetek fel halálotokra gyakori gyónással, és gyertek el a misére, amilyen gyakran csak tudtok. Imádkozzatok a tisztítótűzben lévő lelkekért, és ajánljatok szentmiséket szándékukra.
_4_ Tartsátok kéznél a vihar idejére az imát, hogy imádkozzatok a körülöttetek lévő rossz időjárás enyhítéséért. Készítsetek néhány másolatot a vihar-imádságról az emberek részére.

Ima a viharok ellen
(+ = kereszt jele = keresztvetés = vessetek keresztet magatokra)
•+Jézus Krisztus, a dicsőség királya békében eljött.
•+ Isten emberré lett,
•+ és az Ige testté lett.
•+ Krisztus megszületett a Szűztől.
•+ Krisztus szenvedett.
•+ Krisztust keresztre feszítették.
•+ Krisztus meghalt.
•+ Krisztus feltámadt a halottak közül.
•+ Krisztus felment a mennybe.
•+ Krisztus győz.
•+ Krisztus uralkodik.
•+ Krisztus megparancsol.
•+ Krisztusunk óvjál meg minket minden vihartól és villámtól.
•+ Krisztus átment közöttük Békében,
•+ és az ige testté lett.
•+ Krisztus velünk van és Máriával.
•+ Meneküljetek ellenséges szellemek, mert az Oroszlán, Júda nemzedékéből, a Dávid Gyökere győzött.
•+ Szent Isten.
•+ Szent erős Isten.
•+ Szent halhatatlan Isten.
•+ Könyörülj rajtunk. Ámen.
_5_ Jézus: Különféle módokon szerezhettek ivermektint és hidroxiklorokint, ha ismeritek a megfelelő embereket. Említettétek, hogy klór-dioxidot használtok a vírusok elleni küzdelemben. A készletek online megvásárolhatók, és könnyen keverhetők különféle vízzel, szénsavas italokkal vagy más folyadékokkal. Előző időben ezután kutattatok ti is, és jó lenne, ha szereznétek néhány információt a klór-dioxid gyógyító tulajdonságairól, amely ózonként működik és elpusztítja a vírusokat. Vásárolhattok még néhány készletet a klór-dioxid előállításához, és kéznél tarthatjátok azok részére, akik Covid-változatokban szenvednek, hogy segítsetek rajtuk.
_6_ Jézus: Hallani arról, hogy egyre több ember betegszik meg a Covid-változatokban, különösen télen. Vannak olyan influenzás esetek is, amelyekben TAMIFLU vagy természetes származékok használhatók. Az AIRBORNE pasztillákat C-vitaminnal, D3 2000 vitaminnal, cinkkel és HAWTHORN (hawthorn = galagonya) tablettákkal kell szedni.
_7_ Ha egészségesen táplálkoztok, és fogyasztjátok a táplálékkiegészítőket, akkor fel tudjátok építeni az immunrendszereteket, hogy leküzdjétek ezeket a vírusokat. De hívhattok is engem, hogy meggyógyítsalak benneteket minden betegségből, ha hisztek abban, hogy meg tudlak benneteket gyógyítani.
Jézus ezt mondta: Ha megőrzitek a lelketeket tisztának a bűntől, és szentáldozásban gyakran fogadjátok a szentelt, konszekrált ostyámat, akkor megkapjátok kegyelmeimet, hogy testeteket egészségeseknek tarthatjátok és a lelketeket megerősítitek a bűn ellen. A gyógyító erőmben bízva a legjobb gyógyszert kapjátok az ember alkotta gonosz vírusok legyőzésére.
_8_ Jézus: Fiam, te hirdetted az embereknek, hogyan készítsék fel különféle szükségleteiket, dolgaikat a menedékhelyekre. Más imacsoportok saját menhely-gyakorlatokat folytathatnak a te példád alapján. Legalapvetőbb szükséglet a vízhez való hozzájutás, szárított élelmiszerek, tüzelőanyagok a fűtéshez, hogy melegben legyetek, és tüzelőanyag a főzéshez. Éjszaka fényforrásra van szükség. A kiságyak és a higiéniai készletek szintén hasznosak. Legfőképpen egy oltárra van szükségetek a jövőbeni örökimádathoz, hogy Rám és az Én angyalaimra támaszkodjatok, hogy kielégítsük a szükségleteiteket.
Jézus ezt mondta: Népem, a menhelyeteken megsokasítom az élelmeteket, vizeteket és tüzelőanyagotokat, de legyenek ezek a dolgok a menedékhelyeken, hogy legyen mi szerint szaporítanom. Az ételeiteket és az üzemanyagotokat feltölthetném csodaszerűen az edényeitekbe és a tartályaitokba.
(Szerkesztői megjegyzésként szeretném pontosítani. Valahol olvastam, hogy egy család sokáig csodaszerűen étkezett a szaporítás ajándékából. Üres tányérokat tettek az asztalra és imádkozott, kért az egész család. Ezután megteltek a tányérok. Tehát ha folyékony ételt kértek, akkor legyenek az asztlotokon elkészítve kellő edények. Ez logikus. Titkok előtt állunk. Vagy talán egy csepp leves is legyen a tányér aljában?)
_9_ R349_ 21/12/17_ Jézus: Népem, annyira szeretem egész népemet, hogy emberi testet öltöttem, hogy halálommal és feltámadásommal megválthassalak benneteket a bűneitektől. Arra készültök, hogy megünnepelitek születésemet a Boldogságos Anyámtól karácsonykor. Tudomást szereztetek a genealogiáról, nemzetségrendről Ábrahámtól Szent Józsefig a Szent Máté evangéliumában. Szent Lukács evangéliumában fel vannak tüntetve a nemzedékek Szent Józseftől Ádámig. Ádám eredendő bűne hozta a bűnt a világra, de én, mint ember, bocsánatot hoztam a világra, hogy helyrehozzam Ádám bűnét. Én vagyok a világ világossága. Örüljetek, hogy üdvösséget hoztam az egész emberiségnek. Csak arra kérlek benneteket, hogy higgyetek bennem, mint Teremtőtökben, és engedelmeskedjetek Parancsolataimnak, hogy üdvözíthessetek titeket és Velem lehessetek örökre a mennyben.
_10_ Jézus: Látjátok, hogy sok gonosz dolog történik, kezdve a 2020-as választásotok ellopásával azáltal, hogy feltörték sebezhető Dominion szavazógépeiteket, amelyek lehetővé tették, hogy hamis szavazatokat adjanak Biden összeszámlálásához. Biden tönkreteszi az országotokat azáltal, hogy az embereket arra kényszeríti, hogy olyan Covid-oltásokat fogadjanak magukba, amelyek mérgezőek, és nem segítenek a Covid-vírus változatainak megállításán. A jó munkások otthagyják a munkájukat, mert nem akarnak meghalni a mérgező Covid-lövések miatt, amelyek célja az emberek megölése. Biden túlköltekezése tomboló inflációt okoz, és országa csődjéhez vezethet.
_11_ Biden tönkreteszi az energiaipart a fosszilis tüzelőanyagok elleni harcával. A ti gazdaságotokat is tönkreteszi azzal, hogy engedi, hogy illegális bevándorlók ezrei árasszák el országotokat egy nyitott határon keresztül. Külpolitikája is katasztrofális, amely világháborút is okozhat. Most van néhány kék államotok, ahol az illegális bevándorlók szavazhatnak. Ez törvénytelenségre ösztönöz a társadalmatokban, ahol a bűnözők óvadék nélkül szabadon futkosnak a bűncselekményeik elkövetése után. Amikor életetek veszélybe kerül ezektől a gonosz vezetőktől, hűségeseimet menhelyeim biztonságába hívom, ahol angyalaim megvédenek benneteket. Bízzatok bennem, mert én meghozom a győzelmemet e gonoszok felett, és azok a pokolba kerülnek
_12_ R350_ 21/12/18_ Jézus: Szent József látta, hogy a Szűzanya gyermeket vár, és csendben el akart válni tőle, amíg az angyal meg nem mondta neki, hogy a Szentlélektől fogant Engem. Ez volt a tervem, hogy emberi lényként belépjek a Földre, de még mindig Isten-ember voltam. Szűzanyám elfogadta Szent Gábor arkangyal ajánlatát, hogy legyen az Édesanyám, és igent mondott neki a „fiat szavával”, még akkor is, ha ez botránynak tehette volna őt ki, mielőtt Szent József bevitte az otthonába. Karácsonykor születésem ünnepéhez közeledve azt akarom, hogy híveim igyekezzenek lelkeket hozni Hozzám, hogy megtérítsék őket a Bennem való hitre. Ahogyan Szent József befogadta otthonában Boldogasszony Anyámat, úgy szeretném, ha igaz híveim üdvözölnének, befogadnának Engem a szívükbe és lelkükbe.
_13_ Ezt minden alkalommal megtehetitek, amikor méltón fogadtok Engem a szentáldozásban. Veletek vagyok Valódi Jelenlétemmel a lelketekben egy rövid ideig. Kis karácsonyt ünnepeltek minden alkalommal, amikor fogadtok Engem. Örüljetek, hogy ilyen közel lehettek hozzám a szentmisén. Adjatok hálát és dicséretet nekem mindenért, amit értetek teszek, és szenteljétek magatokat szolgálatomnak minden nap.
Jézus ezt mondta: Fiam, emlékszel, amikor egy hölgy megkérdezte, hogy a Figyelmeztetés megtörténik-e igazán valaha. Ekkor egy hang jött hozzá, és ezt hallotta: „Hidd el”. Sok üzenetet adtam neked arról, hogyan fog megtörténni a Figyelmeztetés az életetekben. Emlékszel, amikor a Szentírásban Simeonnak azt ígérték, hogy mielőtt meghal, meglátja a Messiást az első eljövetelemkor.
_14_ Megígértem neked, fiam, hogy még az életedben látni fogod a Figyelmeztetést és a nyomorúságot, ahogyan Simeonnak is ígéretet tettem. A nyomorúság előtti időszak dicsőséges idejét élitek, ezért gondoskodjatok, győződjetek meg arról, hogy a legközelebbi gyakorlat során készen legyenek a menedékhelyre szánt dolgaitok. Ne törődjetek a találgatásokkal, vagy azzal, hogy az emberek hogyan kritizálhatják azt, ami számukra hosszúnak tűnik ahhoz, hogy ez megtörténjen. Higgyétek el, hogy megtörténik minden, és várjatok, figyeljetek türelmesen. Ezek a dolgok akkor fognak megtörténni, amikor eljön az Atya ideje, és nem hamarabb. Bízzatok bennem, hogy menedékembe hívlak benneteket, ha életetek veszélybe kerül.
_15_ R351_ 21/12/19_ Jézus ezt mondta: Népem, tudom, hogy mindnyájan az Én születésemre készültök mindenféle ajándékotokkal és ételek készítésével. Sokan a rokonaikhoz utaznak, hogy közösen étkezzenek. Ez azon kevés alkalmak egyike, amikor láthatjátok távol élő családtagjaitokat. Emlékezzetek arra, hogy azért lettem emberré, hogy meghalhassak, hogy üdvösséget kínáljak lelketeknek. Miközben örültök a karácsonynak, igyekezzetek eljönni a szentmisére, hogy találkozhassatok Velem a szentáldozásban, és lássátok közelről a bölcsőm jelenetét. Karácsonykor Szűzanyámmal sok lelket viszünk fel a purgatóriumból, hogy Velem együtt örvendezhessenek a mennyben. Továbbra is imádkozzatok a purgatóriumban lévő összes lélekért imáitokkal és szentmisékkel. Ezek a lelkek is imádkoznak értetek
_16_ R352_ 21/12/20_ Jézus ezt mondta: Népem, ismeritek a csodálatos betlehemi csillag történetét, amely vezette a bölcseket, hogy rám találjanak a bölcsőmben. A Figyelmeztetés után őrangyalokat fogtok látni, akik lánggal vezetik híveimet, hogy megtaláljanak Engem a megszentelt ostyában a legközelebbi menedékhelyen. Ahogy a bölcseket egy csillag vezette hozzám, úgy az én hűségeseimet is lánggal fogják vezetni, hogy engemet megtaláljanak.
_17_ Jézus: Népem, látjátok, hogy az emberek lámpákat, rénszarvasokat és hóembereket raknak karácsonyi díszeikként. Őszintén köszönöm azoknak, akik nyilvánosan bemutatják a bölcsős jelenetemet, mert ez emlékezik meg a legjobban Betlehemi születésemről. A karácsonyfáitok gyönyörűen vannak feldíszítve, de legnagyobb jelentősége a kis bölcsős betlehemi jelenetnek van karácsonykor. Adjatok dicséretet és hálát, amiért emberré lettem, hogy halálommal és feltámadásommal megválthassam népemet a bűneitől.
_18_ Jézus:Azt akarom, hogy értékeljetek minden életet, különösen a meg nem születetteket, amikor egyes nők elvetik a saját gyermekeiket. Nemrég ünnepeltétek Szűzanyám guadalupei ünnepét, ahol minden anyát felszólít, hogy ne vesse el gyermekét. Sokkal fontosabb, hogy gyermekeitek legyenek, még akkor is, ha valaki mással kell felneveltetni a nem kívánt gyermekeket. Folyamatosan imádkozzatok és tiltakozzatok a Tervezett Szülőségi klinikák előtt, hogy azzal próbáljátok megmenteni a kicsikéimet. Köszönetet mondok azoknak, akik megpróbálnak terhes anyákat meggyőzni, hogy elkerüljék gyermekeik elvetélését. Folyton imádkozzatok az abortuszok megállításáért.
_19_ Jézus: Fiam, mutattam neked atombombák látomásait néhány amerikai városban, amelyek leállíthatják az elektromos hálózatot egy EMP-támadással. Ahogy Kína fenyegeti Tajvant, Oroszország pedig Ukrajnát, a világ különböző részein háború ellenes tiltakozásokat láthatunk, amellyel vissza akarják szorítani az orosz csapatok felhalmozódását az ukrán határ mentén. Amikor a gonoszok ki akarják szabadítani a következő halálos vírust, elhozom Figyelmeztetésemet, így lesz idejük hűségeseimnek menedékeim biztonságába érkezni.
_20_ Angyalaim megvédenek benneteket a gonoszoktól, és amikor pedig az égen fénylő keresztemre néztek, minden vérző vírusos betegségből meggyógyultok. Látni fogjátok a vulkánok, üstökösök vagy aszteroidák szökőárját. Még a szökőárhullámokat is visszatartják angyalaim, hogy megvédjék menhelyeimet. Bízzatok tehát bennem, hogy angyalaim megvédik híveimet a gonoszoktól és minden természeti katasztrófától.
_21_ Jézus ezt mondta: Népem, hamarosan látni fogtok néhány súlyos eseményt, amelyek veszélyeztetik az életeteket, és én meghozom a Figyelmeztetésemet, hogy megvédjetek benneteket a haláltól az angyalaim biztonsága és védelme segítségével. 20 percen belül el kell hagynotok otthonaitokat, hátizsákotokkal az autóban. A következő halálos vírus megjelenése előtt a menhelyemben kell lennetek. Bízzatok Szavamban, hogy angyalaim megvédhessenek benneteket. Nem fogtok többé visszatérni az otthonaitokba.
_22_ Jézus:Csak az én hívőimnek adnak keresztet a homlokukra az angyalaim. Erre a keresztre a homlokotokon szükség lesz ahhoz, hogy beléphessek a menhelyeimbe, mert a menedéket nyújtó angyalaim nem engedik meg, hogy nem hívők lépjenek ba a menhelyeimbe. Ezért olyan fontos, hogy híveim megtérítsenek a hathetes megtérésre adott idő alatt minden családtagot. Azok az emberek, akik nem hajlandók hinni Bennem, elveszhetnek a pokolban. A Figyelmeztetés utáni megtérési idő alatt nincs a gonosznak hatása, így a családjaitok nyitottabbak lesznek a megtérésre.
_23_ Jézus ezt mondta: Népem, menedékem biztonságába hívom híveimet. Menhelyeimben angyalaim megvédenek benneteket a gonoszoktól és minden természeti katasztrófától. Azt akarom, hogy híveim fekete műanyaggal zárják le ablakaikat, hogy ne nézzétek, milyen pusztítást fogok okozni a gonoszokra. A gonoszok csapásokat és skorpiócsípéseket fognak szenvedni a földön, majd elszenvedik a pokol lángját. Legyetek türelmesek, mert én gondoskodom a szükségleteitekről az Antikrisztus nyomorúsága teljes ideje alatt. Miután a gonoszokat eltávolították a földről, megújítom a földet, és behozom híveimet Békesség Korszakomba, ahol sokáig fognak élni minden gonosz befolyás nélkül Nota bene = ne felejtsetek elkészíteni néhány fekete műanyag zsákot erre az időre.
(Szerkesztői megjegyzésként írom, hogy 30-40 éve az üzenetekben pokrócokat említettek az ablakok eltakarására, sötétítésre. Az ok világos, mivel akkor még nem voltak műanyag zsákok, ponyvák.)
_24_ R353_ 21/12/21_ Jézus ezt mondta: Népem, egy előző betekintést adok nektek a Figyelmeztető tapasztalat nyújtásban, amikor elém fogtok jönni, és megláthatjátok életetek áttekintését mindazokról a jó és rossz dolgokról, amelyeket életetekben tettetek. Minden meg nem bocsátott és mulasztásos bűnötökre összpontosíthattok. Ízelítőt kaptok jelenlegi úti célotokból, tehát a mennyországból, a purgatóriumból vagy a pokolból.
_25_ Ez sok ember számára ébresztő lesz, amikor látják, hogy a bűneik mennyire sértenek Engem. Ezen élmény után időben visszatérhettek a testetekbe, és lehetőségetek nyílik arra, hogy jobbá tegyétek az életeteket. Ha nem változtok, szembe kell néznetek az életetek felülvizsgálatakor bemutatott céllal. Azok az emberek, akik nem hajlandók szeretni Engem, és nem hajlandók megbánni bűneiket, mindörökre szembe kell nézniük a pokol lángjával. Maradjatok közel Hozzám tiszta lélekkel a gyakori gyónással, akkor egy napon üdvözöllek benneteket, hogy örökre Velem legyetek a mennyben. Mindenki a szabad akarata szerint dönti el, hogy hová legyen megítélve.

<11/h5>

JÓ PÁSZTOR DOMBJA - CARBONIA (OLASZORSZÁG)

_1_ Z81_ 18/12/21_ Carbonia_ Szervezzetek menhelyeket, búvóhelyeket! Készítsétek fel otthonaitokat...
Szűz Mária: Arra kérlek benneteket, szeretett gyermekeim, hogy "csendet" teremtsetek szívetekben, szeressétek és imádjátok Jézust, az én Fiamat, imádkozzatok, hogy siettesse visszatérését. A Föld most a teljes felfordulásban van, az emberek még mindig nem értik, küzdenek. E világ dolgai után vágyakoznak, megölik egymást egy nyomorult hatalomra jutásért ezen a Földön. Nincs bennük bűnbánat. Nem elmélkednek, nem godnolkodnak a lelkük üdvössége fölött, nem hiszik, hogy itt minden véget ér, hanem hogy az élet folytatódik, mert Istené, és az lesz az örökkévalóságig, a csodák világában.
_2_ Ma is, mint mindig, a kezeimet a kezetekre teszem, és könyörgök veletek Jézus várva-várt visszajöveteléért. Imádkozom, hogy ez az emberiség gyorsan térjen meg. Most már kezdetek észhez kapni, minden zajlik, iszonyatos háború nyomása lebeg fölöttetek. Sírás és fogcsikorgatás lesz az Istentől távol állóknak. Szervezzétek meg a menhelyeiteket! Készítsétek elő házaitokat, rendezzétek be úgy, hogy fogadhassátok a zarándokokat, akik majd kopogtatnak az ajtótokon, amikor elküldöm hozzátok őket! Ne féljetek attól, hogy nem rendelkeztek mindennel, amire szükségetek van, mert mindnyájatokról gondoskodom. Gondoskodom a ti ellátásotokról, ahogyan a szívetekről is gondoskodom, hogy megőrizzem azokat bennem. Nagy az anya szeretete gyermekei iránt, akárcsak az apa szeretete.
_3_ Ma az egész Mennyország idejön, hogy átöleljen benneteket, gyermekeim,… megáldjon benneteket és vezessen. Haggyátok magatokat vezetni. Minden nap szenteljétek magatokat Szeplőtelen Szívemnek. Áldom mindazokat, akik hozzájárulnak e Munka gyarapodásához, akik életüket adják azért, hogy a munka előrehaladjon és Isten terve gyorsan megvalósuljon. Gyermekeim, semmit sem vesztetek, Jézus mindent elkészített gyermekei számára. Százszorosát adja vissza annak, amit adtak neki. Szeretett gyermekeim, karomon vezetlek benneteket, ne féljetek semmitől, eljött az idő, veletek leszek. Az egész Mennyország mellettetek lesz. Fogadjátok áldásomat! Áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen
_4_ Z82_ 21/12/18bis_ Carbonia_ Elveszítem a gyerekeimet. Hátat fordítanak nekem, hogy kövessék az ellenségemet. Én, az Úr, a ti Megváltótok, újra eljövök, hogy üdvösségért esedezzek. Lassan minden megvalósul! Szívem megszakadt, szenvedésem nagy, gyermekeimet elveszítem. Hátat fordítanak nekem és az ellenségemet követik. Sátán elfoglalta helyemet szívükben. Ma megtudjátok, mi vár rátok, akik megtagadnak Engem, nevetnek és köpködnek. Szegény gyerekek, a szarkazmusotok hamarosan abbamarad, hirtelen a katasztrófa előtt találjátok magatokat, ahonnan nem tudtok elmenekülni. Jeruzsálem gyermekei, ó, ti, akik könyörögtök a beavatkozásomért, mert látjátok azt a nagy gonoszságot és nyomorúságot, amelybe ez az emberiség beleesett. Valójában tudjátok, hogy eljött az idő, hogy meg legyek tisztelve, és visszavegyek magamhoz mindent, ami hozzám tartozik.
_5_ Szörnyű lesz a sorsa minden árulónak! Gyermekeim, elküldtem prófétáimat, hogy hirdessék Igazságomat, hogy megtérésre hívjanak benneteket, és hagyjátok el a bűnt! Könyörögtem hogy térjetek meg, de nem történt átalakulás, helyette egyre jobban imádtátok és követtétek azt, aki a hóhérotok lesz. … Ó, micsoda fájdalom ez nekem! … Micsoda fájdalom! … elveszítem a gyerekeimet! A halált választották és nem az életet. A csata egyre hevesebb lesz. Lucifer, akadályokat nem találva, halad előre. Meghajoltatok előtte, megvetettétek a Parancsolataimat. Most fuldokoljatok a rothadó vizekben, elnyel benneteket a pokol. Szegény gyermekeim és már nem az enyémek a ti szabad döntéseitek alapján. Szegény emberiség, milyen célt választottál? Búcsúzom! Búcsúzom tőletek, gyermekeim. Ez a végső búcsú!
_6_ Z83_ 21/12/21_ Carbonia_ Nyissátok meg magatokat az új életnek: Isten gyermekei! Szeretett gyermekeim, a Mennyország veletek van, megáld benneteket és elkísér a Kálvária utolsó emelkedőjén. Most a régi idők végére értetek, az új örökké boldog lesz. Az Atyaisten a teremtménye iránt érzett végtelen szeretetében kiáltja, hogy elég legyen mindenből. Ennek a bohózatnak meg kell állnia: Megállítom a világot, megrázom az emberek szívét és letisztítom a nyálkát mindenről, amit a Sátán megérintett. A Végtelen Fény azért jön, hogy Önmagát sugározza a világba, örömet és békét fog hozni.
_7_ Ó, emberek, szeressétek Teremtő Isteneteket, ne vesszetek el a Lucifer nyomorúságában, ne essetek az ő tévedésébe, senki sem lehet olyan, mint Én. Csak ÉN VAGYOK! Gyermekeim, hamarosan megvalósítom a tervemet, belépek a szívetekbe, és tőlem fognak égni. Olyan tüzet fogtok érezni magatokban, amely el nem alszik, amely ég és egyre nagyobb szeretetet áraszt. Csak akkor értitek meg, mi a szeretet, az igaz szeretet! Isten lesz bennetek! A kegyelem megnyitja elmédet, szívedet, szemedet. Vágyni fogsz arra, hogy ezt a szeretetet magadban tartsd, megolvadsz a nagy hőségtől és kérni fogod az Atyát, hogy soha ne hagyjon el. Ragaszkodni fogsz Hozzá, mint a Szeretetre vágyó gyerekek, mert ez a Szeretet addig a pillanatig ismeretlen volt számotokra.
_8_ Nyíljatok meg az új életnek: „Isten gyermekei!” Annak aki hűen szeret titeket. Vágyni fogtok a melegére, meghajoltok előtte, szeretettel könyörögve, és remegve fogjátok kérni, hogy soha ne kelljen letérnetek a végtelen Jó dimenziójából. Istennek csak egy Igéje van, az Ő Mindenét megadja nektek, ha visszatértek hozzá, ahogy Ő kívánja. A szilveszter nem lesz boldog új ruhájában, a nap elküldi hatalmas melegét, és felégeti a vidéket, a városokat. Dávid Házában találtok egy bölcsőt, egy fehér fátyol-pólyába burkolt Gyermeket. Kis kezeit kinyújtva várja, hogy átöleljék, "felismerjék", szeressék és hűséggel és szeretettel kövessék. Ragaszkodjatok az Istenetekhez, a Szeretet Istenéhez, ó emberek, és várjátok izgatottan a közbelépését. Fénye a fiain fog fényleni. Áldalak titeket az Atya, a Fiú é a Szentlélek nevében. Amen
_9_ Z84_ 21/12/22_ Carbonia_ Szeretném megvigasztalni népemet, gyermekeimet, azt a kis maradékot, amelyik küszködik. Áldalak benneteket, gyermekeim, és arra buzdítalak titeket, hogy hozzatok neki dicsőséget, legyetek még elszántabbak ebben a küldetésben. Mennyei Édesanyátok mindig veletek van és vezet benneteket. Bízzatok Jézus Krisztusban, a mi Urunkban. Irgalmazzatok Szívének, amely sok gyermek elvesztése miatt sír. Szeressétek, imádjátok és kövessétek, gyermekeim, Ő az, aki mindent megtehet, és mindent rendbe tesz. Hamarosan meglátjátok Arcát, megismeritek a Teremtő Isteneteket, megismeritek nagyságát az Ő nagy Irgalmasságában.
_10_ Ez a nép most elveszett a Sátán kezében, elfogadta Lucifer akaratát. Gyermekeim, már nincsenek az Úr Jézus Krisztus mellett, elhagyták a Krisztus Jézusba vetett hitüket, és eltűntek a Sátán okozta sárban. A hamis fényben eltévedtek, egy másik Istenben hittek, és nem az ő igaz Istenükben. Ma mindnyájatokat át akarlak ölelni, gyermekeim, vigasztalni akarlak benneteket, meg akarom érinteni a szíveteket, és meg akarom jelölni őket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Új életre akarlak kovácsolni benneteket, gyermekeim, nevelni akarlak benneteket Isten dolgaiban, és elvezetni benneteket Istenhez szentségben és kegyelemben.
_11_ Gyerünk, gyermekeim, ne veszítsétek el a reményt. Isten hamarosan megnyilvánul, és veletek végtelen nagyságot szervez új népének. Egy új generáció alapítói lesztek, nagyszerűek lesztek az új világban. Nagyszerűek a szeretetben, gyermekeim, a nagyságotok a szeretetben lesz, nem a világ dolgaiban, sem az anyagi dolgokban, hanem lélekben, Isten képmásai és hasonlatosságai lesztek, ahogyan Isten teremtett benneteket kezdettől fogva. Örökké az ő gyermekei lesztek, élvezni fogjátok mindenének mérhetetlenségét, mezítláb léptek be a kertjébe, tiszta vizekre, zöldellő rétekre teszitek a lábaitokat, mindig a szeretetének vizében fogtok fürödni és engedni fogjátok, hogy átöleljen benneteket és vele együtt fogtok örökké boldogságban és nagy szeretetben járni.
_12_ Vigasztalni akarom népemet, gyermekeimet, azt a kis maradékot, amely a boldogság és az örök élet meghódításáért harcol, azokat az embereket, akiket Isten kiválasztott, azokat az embereket, akik igent adtak Uruknak, azokat az embereket, akik hamarosan belépnek az Új Korszakba, hogy élvezzék mindazt, amit az Úr készített. Gyermekeim, most a végén jártok, már csak kevés idő van hátra ezen a Földön a bűnnel terhelt körülmények közötti életben. Életetek hirtelen megváltozik, szeretettel fogtok nézni és szeretettel fogtok járni. Azok élete, akik megtagadták Urukat, Jézus Krisztust, a nagy nyomorúságban lesz. Megismerik a háborút, ismerni fogják az éhséget, ismerni a fájdalmat, az igazi fájdalmat, ismerni a legrosszabb betegségeket, és semmit sem tudnak ellene tenni, mert azok az emberek, akik elhagyták Istenüket, képtelenek bármire is.
_13_ Az ember továbbra is ember marad, Isten az Isten és az ember csak Istenben lelheti az üdvösséget, békességet, örök örömet. Előre, gyermekeim. Fogom a kezeiteket, vezetlek titeket, adjátok át magatokat Szeplőtelen Szívemnek, minden nap szenteljétek magatokat Szeplőtelen Szívemnek, mert Jézushoz viszlek titeket. Isten gyermekei vagytok, a ház egyetlen örökösei, Izraelé. Ámen.
Áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
_14_ Z85_ 21/12/25_ Carbonia_ Én, Isten, kértem az embert, hogy térjen vissza Hozzám, de a szíve most hideg a szeretetemhez. Mi a karácsony? Karácsony a Barlangban született Gyermek, a Megtestesült Isten, aki alászállt a Mennyből, hogy üdvösséget hozzon szeretett Népének. Szomorú volt a szenvedélyem, és ma próbára teszik majd rajtatok, akik megtagadtatok Engem. A földi élet már nem élhető. Nagy katasztrófa fog bekövetkezni az ember Teremtője elleni lázadása miatt. Az ember most a Sátán prédája, aki az elméjében uralkodik, vakká és süketté tette őt. Saját elvei szerint manipulálja, gonoszra neveli őt. Szegény emberek!
_15_ De nagy fény sugárzik majd az égen, és zúgó mennydörgés zúgása fog figyelmeztetni, hogy az Úr megnyilvánul, megmutatja magát népének, és utoljára kéri, hogy népe ismerje el őt az egyetlen és igaz Istennek. Az embert, a teremtményét választás elé helyezi: Vagy Velem, vagy Ellenem! Népem, hálátlan nép, mit ártottam neked? Én csupa szeretet vagyok, végtelen szeretet, lelkesen vágylak benneteket magamhoz venni, hogy a szeretet és a jótékonyság embereivé tegyek benneteket, de megtagadtok Engem, nem akarjátok a javaimat, vágytok a világra, a bűnre! Testben szeretnétek kielégíteni magatokat, kéjesek lettetek, hibridek vagytok. A gonosz elvakított és önmagában megjelölt benneteket, mérge fut végig az ereitekben. Már nem tudjátok a dolgokat megfontolni, meggondolni a fejetekkel, mivel a Sátán rabszolgaságnak vagytok kitéve.
_16_. Eljött az idő, hogy szemeitek meglássák borzalmaitokat, de már késő lesz visszafordulni. Minden jóakaratommal kiáltottam hozzátok, kértelek, térjetek vissza Hozzám, megbánva bűneiteket, üdvösségetekért könyörögtem! Én, Isten, kértem az embert, hogy térjen vissza Hozzám, annyira szeretem őt, de a szíve most hideg a szeretetemhez. Itt az ideje, hogy közbelépjek, nem adom a gyermekeimet a Sátán piszkos kezébe. Most látni fogjátok, hogy a meghirdetett próféciák egymás után valóra válnak. Ki lesztek pellengérezve a balgaságotokért. Sírás és fogcsikorgatás lesz a sorsotok. Itt jövök. Ámen!

<12/h5>

ÜZENETEK – VÁLOGATÁS -– Glynda Linkous + Luz de Maria

_1_ K403_ 21/12/20_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous
Milyen gyorsan felejtenek el gyermekeim mindent, amivel megáldottam őket. Milyen gyorsan félredobnak engemet, mint egy régi játékot. Embereim, ezen változtatni kell, és gyorsan. Az előttetek álló évben elkezdek tanítani benneteket az áldásaitok értékelésére. Elkezdlek tanítani benneteket a hálaadásra. Néhányan közületek soha nem szenvedtek veszteséget vagy kellemetlenséget. Néhányan közületek soha nem ismerték a nehézségeket.
_2_ A könnyű élet büszkeséggel, arroganciával és mások iránti empátia hiányával járhat. Azok számára, akik csak a könnyedséget és a kényelmet ismerték, nagy változás fog bekövetkezni az életükben. Főleg azoknak, akik nem törődnek a rászorulókkal. Megáldalak titeket azzal a lehetőséggel, hogy szenvedjetek, hogy tudomásul vegyétek mi is az a megértés. Megáldalak titeket azzal a lehetőséggel, hogy kellemetlenséget szenvedjetek el, hogy elismerésben részesüljek mindazért, amit értetek teszek, és tehessetek elismerést mindazért, amit mások tettek értetek. Készüljetek fel arra, hogy örömteli hozzáállással tanuljatok, hogy ne legyen szükség a megtisztulásra. Jézus
_3_ K404_ 21/12/21_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous
Gyermekeim, sok változás vár rátok az előttetek álló évben. Nem lesznek jó változások. Készítsétek fel a lelketeket, hogy megértsétek, mi van előttetek, és lelki szemeitekkel nézzetek minden változást. Ezek nem olyan változások, amelyeket ti képesek lennétek befolyásolni, mert a Szentírásnak be kell teljesednie, hogy a végén minden rossz elpusztulhasson. Minden ember számára a nagy hiány ideje jön, de azok, akik hisznek Bennem, és tudják, hogyan kell elfogadni áldásaimat, nem maradnak nélkülük. Erősítsétek meg legszentebb hiteteket, gyermekeim, és minden rendben lesz. Kérjetek és fogadjatok el Tőlem mindent, amire szükségetek van. Gyorsan közeleg a végidő, gyermekeim, legyetek szorgalmasak a nekem végzett földi munkában. Győződjetek meg arról, hogy készen-e álltok arra, hogy hazatérjetek Hozzám. Jézus
_4_ K405_ 21/12/23_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous
Gyermekeim, készen álltok a korai hazatérésre? Készen álltok arra, hogy feladjátok a földi életeteket, és soha többé nem fogtok oda visszatérni? Alaposan átgondoltátok az utaitokat? Vizsgáltátok-e a szíveteket, nincsenek-e benne rejtőző bűnök? A büszkeség, a kapzsiság és a mohóság bűnei? De a hazugság, a féltékenység és a másokkal szembeni negatív gondolatok bűnei is? Kutattatok utánuk minden sötét zugban? Tényleg megbocsátottatok mindenkinek, aki megbántott benneteket, vagy csak ezt úgy mondjátok? Vigyázzatok, kedves gyermekeim, mert azon a napon mindenki leteszi a számláját előttem és minden bűnt észreveszek, minden bűnre odafigyelek. Nem szeretném, ha bármilyen szempontból is elégedetlen legyek veletek. Tegyetek gyorsan alapos bűnbánatot, és forduljatok hozzám. Jézus
_5_ K407_ 21/12/19_ SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE – eszköz: Luz de Maria
Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus gyermekei, Isten áldása szálljon mindnyájatokra. A menny légióinak fejedelmeként, egy őszinte imára hívlak benneteket, hogy a napból egy percet áldozzatok egymásért, mint egyazon Atya gyermekei. Az emberiséghez közeledő fenyegetések folytatódni fognak, a sötétség haladni fog, és nem fog megállni. A hatalmak a fenyegetéstől a fegyverek felé fordulnak, és hagyják, hogy az egész emberiség szorongásban éljen, és az emberi lény alapvető megélhetéséhez szükséges dolgok hiányában. Én védelek titeket, és hogy megvédhessek benneteket, először is be kell jelentenem nektek, mi vár rátok, hogy mindnyájan lelkileg jobbá válhassatok, a hit teremtményei lehessetek, majd felkészülhessetek.
_6_ Az idők változásával az emberiséget nagy szenvedés fogja érni. Királyunk és Urunk ereje végtelen. Ki olyan, mint Isten? Senki sem olyan, mint Isten! Vannak olyan gazdasági erők a földön, amelyek emberi erőben nyilvánulnak meg, felváltani akarván Isten hatalmát és súlyos károkat okoznak az embernek. Legyetek az igaz tanokhoz ragaszkodó gyermekek, a hit és a kitartás teremtményei. Ebben az időben az ördög fokozatosan legyengíti azokat a lényeket, akik Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus mellett járnak, és arroganciát, türelmetlenséget, büszkeséget és önzést olt be beléjük. VIGYÁZATOK, ISTEN EMBEREI! Vannak, akik a tulajdonuk miatt esnek el, és a Szentháromság, valamint a mi királynőnk és anyánk iránti megvetésük miatt.
_7_ Az emberiségnek szellemileg kell összpontosítania, több Isteni erőnek kell lenni bennük, különben az ördög a legnagyobb testi bűnökhöz vezeti őket, amelyeket korábban soha nem követtek el. A Szentlélek vezetése alatt ismerjétek fel azokat a cselekedeteket, amelyeket meg kell tennetek. Hamarosan rákerül a gonoszság jele az emberre: „Akinek van füle, hallja” [Lk 6,8-13; Jel 2, 11].
TEGYETEK HELYES MEGKÜLÖNBÖZTETÉSEKET, GYEREKEK, FIGYELJETEK AZ ELTÉRÉSEKRE. A világ legnagyobb intézményei engedelmeskedtek a földi hatalmaknak, és az emberiség le van igázva. Az új antikrisztusok mindaddig ismertetik magukat, amíg a gonoszság ura meg nem jelenik. ISTEN GYERMEKEI, HA JÓK VAGYTOK ÉS TESZITEK AZ ISTEN AKARATÁT, AKKOR VÉD BENNETEKET A SZENTHÁROMSÁG, A KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK ÉS A MENNYEI HADSEREG. Áldalak benneteket, rejtőzzetek a Magasságos árnyékába. Ne aggódjatok, őrizzétek meg a hiteteket, ne aggódjatok. Magasra emelem kardomat, ez a védelem jele mindnyájatoknak. Szent Mihály arkangyal
_8_ K408_ 21/12/23_ ÜDVÖSSÉG ANYJÁNAK ÜZENETE – eszköz: Luz de Maria
Szeplőtelen Szívem Szeretett Gyermekei: HÍVLAK BENNETEKET, HOGY TALÁLJATOK MENEDÉKET AZ ÖLEMBEN, MELY BIZTONSÁGOS MENEDÉK A FIAM NÉPE SZÁMÁRA. Anyagi menedéket kerestek anélkül, hogy menedéket készítenétek a lelketeknek? Fiam gyermekei, Fiam népe: Legyetek mindenekelőtt szellemi lények, testi szívvel, tiszta érzésekkel, testvériséggel. Legyetek a remény magvetői, a béke és harmónia szerelmesei. Legyetek rendszeretők, redesek munkátokban, cselekedeteitekben, testvéreitekkel való kapcsolataitokban, tisztelettudók és műveltek. Legyetek olyan emberek, akik értékelik testvéreik munkáját, és tiszteljétek azt, hogy a felebarátaitok is tiszteljenek benneteket. A jászolhoz, ahol az emberiség Megváltója született, az egyszerű emberek jöttek, akik munkából éltek és legeltették nyájaikat.
_9_ Miközben Fiam táplálja, legelteti a nyáját, mindegyiktek miatt, bárhol is vagytok, szomorkodik minden gyermeke bukása miatt, és örül, ha csak egy is tér vissza hozzá. A kis isteni Jézus, akit születése óta a karjaimban tartok, megjelölte gyermekei munkáit és tetteit, akikért azért jött a világra, hogy az emberiség Megváltója legyen. Három király távoli országokból érkezett, hogy imádják őt, és Isten áldása kísérte őket. Ezért annak, aki a Fiammal akar maradni, tudnia kell, hogy fizikailag nem a saját hazájában tartják fogva. De ahhoz, hogy Fiam gyermekeként legyen elismerve, száraz, kopár, vidékeken kell áthaladnia, ahol néha elnyomja őt a magány; amikor a menedék keresése a világban szinte legyőzi erejüket, ahol az élelem hiánya arra készteti őket, hogy más országokban keressenek, ott ahol a túl sok táplálék rontja a lelket.
_10_ Gyermekeim, azt kívánom, hogy maradjatok az ölemben, az Üdvösség Bárkájában és a Szentélyben. Mindnyájan szembe néztek sok fájdalommal, amelyek annak a gonoszságnak a következményei, amely hatlmába kerítette azokat, akik elhatározták, hogy a gazdasági hatalom által terjesztik a kétségbeesést gyermekeimben szerte a földkerekségen. Ezzel lehetővé tették, hogy megnyíljon az út az Antikrisztusnak, megkorbácsolva ezt a nemzedéket, amely lehetővé tette, hogy a gonoszság behatoljon a tiltott, nem megegedett cselekedeteivel, eljárásaival és viselkedése által.
Korábban arra buzdítottam gyermekeimet, hogy figyeljenek a Napocskára, a Nap-égitestre.
_11_ Megbontja az emberiség látszólagos nyugalmát, megrázza a földet, aktiválja a veszélyes tektonikai töréseket és vulkánokat. Hívást kaptatok, hogy készüljetek fel az életre az elektromosság és a kommunikációs eszközök kényelme nélkül. GYEREKEK, KÉSZÜLJETEK! EZ AZ A KORÁBBAN, JÓSLATKÉNT ELŐRE BEJELENTETT SZENVEDÉS, ERRE CÉLOZTUNK, NEM MÁSRA.
Lélekben tartsátok életben magatokat, imádkozzatok a szívetekkel, és ne úgy, ahogy a félelem ösztönöz benneteket. Azok az imák, amelyekben a félelem és a nyugtalanság nem engedik meg, hogy szívvel imádkozzatok, vagy kérjétek Isten Lelkének vezetését az elmélkedéshez, nagyon távol állnak az imádkozástól.
_12_ ŐRIZZÉTEK MEG, GYERMEKEIM, ŐRIZZÉTEK MEG A NYUGALMAT ÉS A BIZALMAT ABBAN, HOGY A SZENTHÁROMSÁG KÉSZEN ÁLL A NÉPE VÉDELMÉRE. Az ő népéhez tartoznak mindazok az emberek, akik megtértek vagy bűnbánatot tartanak a változás szilárd szándékával, hogy Isten Akaratának útját járják abban a tudatban, hogy Isten az „Alfa és Omega” [Jel. 22:13], és hogy Isten számára semmi sem lehetetlen. Kérdezzétek meg magadtól, gyerekek: Anyánk komolyan és buzgón hív mindenkit Fiához a Gyermek Krisztus születésének ezen az éjszakáján? Kevés gyermekem várja Fiam Jézus születését tisztelettel és szeretettel, ahogy ő azt megérdemli: A szentestét a világ zűrzavarában töltik, rosszaszágok közepette a tengerparton, nem a családban.
_13_ Ugyanabban a környezetben fogadják a karácsonyt, Megválójuk áldozata iránti tisztelet és elismerés nélkül. Szent József és én sajnálkozva nézünk rájuk! Látom, amint Fiamat, az emberiség Megváltóját, egy színes figurával helyettesítik, aki elragadja a kicsik szívét Fiam megismerésétől, az emberiség Megváltója születésének igaz ismeretétől, megértésétől. Arra kérlek benneteket, hogy szívetekkel imádkozzatok, és tegyétek hozzá ráadásul a Fiam jászolába a legnagyobb áldozatot, ajándékotokként – a megtéréseteket. Áldalak benneteket, gyerekek, és arra kérlek mindnyájatokat, hogy ne féljetek, hanem bízzatok. Szeretlek benneteket, gyerekek. Mária. az Anya

<13/H5>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI, MELYEKET
AZ ÉG MAUREEN SWEENEY-KYLE AMERIKAI LÁTNOKNŐNEK ADOTT
2021. december 20.-tól – december 27.-ig - VÁLOGATÁSOK

__ M269_ 21/12/21_ Gyermekeim, senki sem képes jobban megbirkózni a problémáitokkal, mint én – a ti Mennyei Atyátok. Általam minden lehetséges. A legfontosabb ima az az ima, amellyel elfogadjátok Akaratomat szívetekben és életetekben. Az a lélek, aki ezt meg tudja tenni, megnyugszik. Ebben a karácsonyi időszakban gyakorolnotok kell a megbocsátást – a jelenben és a múltban történtekért. Ne őrizzetek keserű emlékeket, mert ez csak egy rakás rendetlenség, amely helyet foglal a szívetekben. Vizsgálgassátok, hogyan avatkozott be a Kegyelmem az életetekbe – a megváltozott helyzetek és az emberek más véleményei által. Összességében a Tökéletes Ellátásomat, a gondviselésemet még a legkétségbeejtőbb helyzetekben is látni fogjátok. Bízzátok Rám a problémáitokat, és engedjétek meg, hogy átvegyem az irányítást fölöttük. Az én utaim nem emberi utak, és gyakran váratlanok. A harc az üdvösségetekért az utolsó leheletetekig tart. Meghódolsz Akaratomnak, amikor elfogadod Akaratomat. Sokan nem találnak békére, amíg meg nem bocsátanak saját maguknak.
__ M270_ 21/12/22_ Amikor József és Mária Betlehembe indult, mindenre fel kellett készülniük – a nappali melegre – a naplemente utáni hidegre. A terveiket alaposan át kellett gondolni. Miközben felkészíted szívedet a karácsony ünnepére, tedd szívedet a kegyelem nyitott edényévé – felkészülve minden inspirációra, zavaró tényezőre vagy eseményre. Takarjátok be magatokat imával, amely megvéd majd benneteket, mikor közelebb akartok kerülni hozzám. Díszítsétek fel szíveteket imával. Csomagoljátok be szíveteket a Szent Szeretetbe. Gyújtsatok fényt magatok körül a hitetekkel. Ezek a készítmények a legfontosabbak, és örökké tartó hatással lesznek. Tegyétek ezt a karácsonyt a legkülönlegesebbé azáltal, hogy felkészítitek szíveteket mindazokra a különleges kegyelemre, amelyeket adni szeretnék nektek.
__ M271_ 21/12/23_ Gyerekek, ma közeledik a karácsony nagy ünnepére való felkészülés utolsó napja. Gondold át a problémáidat és a megoldatlan problémáidat az életedben és a szívedben, és helyezd őket Atyai Szívembe. Gyakran nem tudjátok megjósolni, milyen megoldásokat kínálok az egyes helyzetekre. Ezért hadd játsszon az idő, és várjatok a kegyelemre, amelyet küldök. Imádkozzatok a kegyelemért, hogy képesek legyetek elfogadni Isteni Akaratomat számotokra. Legnagyobb kegyelmeimet a legkétségbeejtőbb helyzetekben kapjátok. Soha nem vagytok egyedül, amíg Rám számíttok. Kegyelmem az, ami egyre több lelket vonz ezekhez az Üzenetekhez, és hitet inspirál a Szent Szeretet útján. Észre sem veszitek, milyen mélyreható változást érhet el egy ember életében az Üzenetek másolatainak pusztán terjesztése. Mindnyájatokat arra használok, hogy a Küldötteim legyetek, hogy legyetek karjaim, lábaim és hangom a mai világban.Ti küldetésetek az, hogy megerősítsétek az én küldetésemet a világban.
__ M272_ 21/12/24_ Gyermekeim, értsétek meg, hogy Akaratom egybeesik mindazzal, ami a jelen pillanatban történik. A Fiam azon nehézségek közt született, hogy nem volt hely a fogadóban, volt egy nyirkos istálló és egy jászol, mely kiságyként szolgált, hogy a győzelem bizonyítása a lehetetlenből fakadjon. Akarhattam volna, hogy egy palotában szülessen meg. Élete azonban áldozatként kezdődött, és áldozatként kellett véget érnie. Akaratom ott volt a jászol körül - a sötétség, a nedvesség és a hideg. Mária és József megértették ezt, és szeretettel a szívükben elfogadták a lehetetlen körülményeket. Manapság az Akaratom a győzelmekben és a vereségekben is tükröződik. Minden kihívás az Én akaratom. Minden öröm és csalódás Isteni Akaratom elfogadásához vezet. Miközben felkészítitek a szíveteket a karácsonyi időszak megünneplésére, nyissátok ki saját akaratotok ajtaját, és engedjétek, hogy az én Akaratom legyen megbecsülve.
__ M273_ 21/12/25_ Dicsőség Jézusnak. Kedves gyerekek, ma a legjobbakat kívánom nektek erre a napra. A legjobb mindig a szív békéje. A béke nem az önszeretet szárnyain érkezik hozzátok. A béke a Szent Szeretet gyümölcse. Az emberiség közötti összes konfliktus, az összes új betegség, a szegénység és az emberek egymás iránti általános figyelmen kívül hagyása a rendetlen önszeretet rossz gyümölcse. Nem lennének háborúk, hamis vallások vagy bármilyen ördögi befolyás a mai világban, ha Krisztus lenne minden szív középpontjában. Nem küzdhettek meg a szívetek békéjének ellenségével, ha nem tanuljátok meg felismerni őt. Az ellenség az, aki nyugtalanságot és elégedetlenséget okoz az emberekkel szemben, a körülményekkel és mindennel kapcsolatban, ami a bűn ellen áll. Ez az ellenség soha nem nyugszik, mindig leselkedik, és zűrzavarban tartja a szívet. Ma kezdjétek a karácsonyt azzal, hogy felidézitek, hogyan jött Fiam tehetetlen gyermekként a földre – elszenvedte a jászol hidegét és méltatlanságát, és nem szólt, bár megtehette volna. Életfelajánlása a jászolban kezdődött, és egészen kereszthaláláig tartott. Miközben ezen a karácsonyon a jászolos jeleneten elmélkedtek, gondoljátok át, hogy Kisfiam tudta hogy mi áll előtte, miközben a Mellemen pihent. Akkor a Karjaimban tartottam. Most arra hívlak benneteket, hogy ma tartsátok Őt a szívetekben.
__ M274_ 21/12/26_ Gyerekek, ahogy az idő halad, a karácsonyi szezon múlik. Kérlek benneteket, tartsátok meg szívetekben a karácsony szellemét. Ez az Isten és a felebaráti szeretet időszaka. Apai Szívemet melengeti az a szeretet, amelyet még a langyos lelkek is tanúsítottak Nekem, miközben a világ betlehemeinél elmélkednek ebben az évszakban. Az üdvösségetek eléréséhez nem kell más, mint a szívből jövő elkötelezettség a Szent Szeretetben való élet mellett. Ne térítse el a figyelmeteket az évszak világi vonatkozása. Minden múlik, kivéve ami spirituális. Hamarosan minden ajándék mindennapossá válik és feledésbe merül, mikor jön valami új és más. A szívetekben lévő Szent Szeretet az, ami megújítja életcélotokat. Együtt megyünk tovább, ha egyek vagytok a számotokra szóló Akaratommal. Tartsátok meg magatokban a karácsony emlékeit, de éljetek tovább a jelenben a Szent Szeretetben.
__ M275_ 21/12/27_ Gyermekeim, szeretném, ha szívetekben kezdenétek felkészülni a közelgő újévre. Milyen dolgokon tudtok változtatni, amelyek közelebb visznek Hozzám, és hűségesebbé tesznek a Parancsaimhoz? Melyek azok a területek, ahol a bűnre való kísértés jellemző a mindennapjaitokban? Hogyan mutathatod ki nagyobb mértékben felebarátod iránti szeretetedet? Talán vannak olyan helyzetek az életetekben, amelyek türelmetlenséget okoznak. Tanuljatok meg előre imádkozni a kísértés ezen pillanataiért. Ha ezek a kísértések spontán módon jelentkeznek, felkeléskor imádkozzatok azért, hogy minden kísértést fel tudjatok ajánlani Nekem, mihelyt előfordulnak. Így az angyalod emlékeztetni fog téged minden helyzetre, amely a türelmetlenség felé mutat. Természetesen tanuljátok meg használni az angyalotokat egész nap. Figyelmeztet a bűn kísértésére és arra, hogy miként kell kifejezned a felebaráti szeretetet. Megnyugtat téged, ha helyes úton jársz, és visszaránt erre az útra, ha elcsúszol. Az őrangyalodban való hitetlenség nem zárja ki jelenlétét vagy szolgálatát. Mindig a társaságodban van, és üdvösségedért imádkozik. A léleknek illő volna használnia őt.

<14/h5>

LEARY ÜZENETEK – DECEMBER 22. – DECEMBER 28.

_1_ R354_ 21/12/22_ Jézus : Ahogy Betlehemben való születésemre gondoltok, nem sokan gondolnak arra, hogy a Szentlélek hogyan kapcsolódik a karácsonyhoz. A Szentlélek csodája volt, hogy Isten-emberré váltam, ahogy a Szűzanya fogant a Szentlélek erejétől. A Szentlélek is részt vett Feltámadásom csodájában. Ahol élet van, a Szentlélek jelen van, hogy életre keltse az illető szellemét. Sok csoda van minden ember születésével és végső feltámadásával kapcsolatban. Adjatok dicséretet és hálát nekem és a Szentléleknek az élet minden csodájáért, amelyeknek tanúi vagytok.
_2_ R357_ 21/12/25_ Mindnyájan osztoztok Betlehemben való születésem örömében, ezért neveztek egyesek Dávid Fiának. Amikor a bölcsek elhozták nekem ajándékaimat, mirha a jövőbeli szenvedésem jele volt, és ezért láttál fátylat felettem látomásodban. Heródes király olvasott a közelgő betlehemi születésről, ezért úgy próbált megölni Engem, hogy megölte az összes csecsemőt abban a városban. Szent Józsefet egy angyal figyelmeztette álmában, hogy menjen Egyiptomba, hogy elkerülje a katonákat, akik megpróbáltak megölni Engem. Üdvösségem terve megvalósult, annak ellenére, hogy gonosz emberek megpróbáltak elpusztítani Engem.
Azért jöttem, hogy halálommal és feltámadásommal üdvösséget hozzak az egész emberiségnek. Örüljetek annak, hogy a keresztség szentsége által megszabadultatok az eredendő bűneitektől.
_3_ R358_ 21/12/26_ Jézus: Boldogasszony Anyám, Szent József és jómagam vagyunk a Szent Család, amelyet mindnyájatoknak utánoznotok kell tetteitekben. Ahelyett, hogy együtt élnétek a paráznaság bűnében, azt szeretném, ha a párok az Én Egyházamban kötnének házasságot a házasság szentségével. A család legyen a társadalom magja, de sok egyszülős család van, vagy szétesett családok válással vagy különválással mert szétmentek.
_4_ Jézus: A ti érmecserétek lesz az első dolog, amit a kormányotok megtesz. Ezért láttad a látomásban az érméket az út szélén, mint sok szemetet. A következő lépés a papírpénzetek lesz, mivel a gonoszok a készpénz nélküli társadalomra készülnek. A továbbiakban látni fogjátok a chipet a kezekben vagy a fenevad jelét, amely az egyetlen vételi és eladási eszközötök lesz. Ügyeljetek arra, hogy ne fogadjátok el a fenevad jelét vagy számítógépes chipet a testetekbe. És ne imádjátok az Antikrisztust. Látni fogjátok, ahogy a fekete ruhás férfiak házról házra járnak, hogy megpróbálják mindenkire ráerőszakolni a fenevad bélyegét, vagy az ENSZ-csapatok megölnek benneteket a fogoly haláltáborokban. Mielőtt ez megtörténne, elküldöm Figyelmeztetésemet, hogy segítsek megtéríteni a lelkeket. Akkor menhelyeimbe hívom híveimet. Az angyalaim megvédenek benneteket az elfogástól. Menedékemben biztonságban lesztek a gonoszoktól.
_5_ Régóta figyelmeztetem az embereket, hogy kerüljék a Covid-oltást, az emlékeztető és az influenza elleni oltás beadását. Jobb az immunrendszer felépítése olyan egészségügyi kiegészítőkkel, mint a galagonya, a C-vitamin, a D3 2000 vitamin és a bodza kivonat. Néhány ember, aki a Covid-oltást elfogadta, most haldoklik a Covid-változatok miatt.

<15/h5>

ÜZENETEK – VÁLOGATÁS -– Glynda Linkous + Luz de Maria

__ K411_ 21/12/27_ JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous
Csinálok bizonyos elválasztásokat. Meghúzom az elválasztó vonalakat, és mélyítem a szétosztásokat. Lehetőséget adok nektek arra, hogy megtudjátok, ki áll valójában mellettetek, és ki lesz ellenetek a mostani időben. Nagyon kevesen vannak veletek, gyermekeim. Olyan körülményeket fogok teremteni, hogy azok, akikről azt gondoljátok, hogy mellettetek állnak, felfedjék valódi arcukat, hogy lássátok, hogy nem kaptok felőlük támogatást. Minden gyermekem javára feltárom, ami a sötétségben rejtőzik. Háborús időkben fontos tudni, hogy ki áll a ti oldalatokon, és ami még fontosabb, hogy ki nem. Ne aggódjatok. Legyetek éberek. Füleljetek. Imádkozzatok. Ne féljetek, gyermekeim, mert akárki is hagy el benneteket, én soha nem megyek félre tőletek, és nem hagylak el benneteket. Én vagyok a menedéketek, a védelmetek és a szilárd tornyotok ebben a háborús időben. Jézus
__ K412_ 21/12/28_ JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous
Gyermekeim, az éjszakai égboltról veszély közeleg felétek. Amikor úgy tűnik, hogy minden rendben van, amikor minden nyugodt, azon az éjszakán jön a pusztulás. Nem lesz figyelmeztetés erre a pusztításra, és sokan közületek nem lesztek készen találkozni Velem. Sokan közületek évekig alig gondolnak Rám. Azt akarom, hogy most Hozzám forduljatok, hogy irgalmasságot mutassak nektek. Sok figyelmeztetést küldtem nektek prófétáim által, mégsem tartottatok bűnbánatot. Ha ezen az úton haladtok tovább, pusztulás vár rátok, és irgalmasságomat visszatartják. Szent Szavam mindenre megtanítja az embereket, amit meg kell tanulniuk, de sokan még mindig nem tartják tiszteletben, és akkoriban nem lesz kegyelem. Cselekedeteitekkel minden nap választás előtt áltok - az irgalmasságot vagy az irgalom nélküli állapotot. Fontoljátok meg döntéseiteket ebben az időben, mert nem vonhatók vissza bűnbánat nélkül. Jézus
__ K413_ 21/12/29_ JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous
Jelenleg egy nagy tervem van veletek. Ami a múltban (a ti múltotokban) történt, annak nincs hatalma felettem. Annak a módját tervezem, hogyan használjalak benneteket arra, hogy elveszett lelkeket hozzatok a királyságomba, hogy nyíltan és bőségesen megjutalmazhassalak benneteket. Csak annyit kell tennetek, hogy hajlandók legyetek magatokat hagyni vezetni a királyságom részére végzett munkátokban. Arra kértetek, hogy használjalak titeket; csak legyetek hajlandók megtenni, amit most mondok, és látni fogjátok Lelkem nagyszerű és erőteljes mozgását, amely megdicsőíti Fiamat. Ti, akik részt vesztek ezekben a tevékenységekben, kérjetek Tőlem, amit akartok. A földön töltött maradék időtök most nagyon rövid, de nagyon intenzív lesz. Változtassátok kőkeménnyé az arcotokat, és ne tagadjatok meg engem, bármibe is kerülne az nektek. Íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig, és akik üldöznek titeket, a tűz ítéletével néznek szembe reménység nélkül. Isten az Atya
__ K414_ 21/12/27_ ÜDVÖSSÉG ANYJÁNAK ÜZENETE_ eszköz: Luz de Maria
Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei: Kis Jézusommal egyesülve arra buzdítalak, hogy folytassátok a megtérést. Sürgősen meg kell értenetek, hogy az átalakulás, a megtérés szüntelenül folyamatban van: Ez minden pillanatban történik. Arról van szó, hogy az életbe oltott Fiamat a vele való közösségben hordozzátok. De arról is, hogy fogadjátok be Őt az Eucharisztiában, a parancsolatok és a szentségek teljesítésében és megtapasztalásában. Fiam népe, a megtérés állandó. Az emberi lénynek tudomásul kell vennie, hogy a megtérés folyamatában él. Az emberi lény minden lépése a megtérés felé újabb lépés az élethez a Hegyi beszéd szerint. Gyermekeim szívében a szorongás állandó. Ezért az a döntésük, hogy Fiamban hajlandók élni, békét ad nekik, reményt ad nekik és megerősíti őket hitükben, mert az én Fiam a Szeretet, és a szeretetet azok kapják, akik úgy döntenek, hogy az ő nyomában akarnak járni. GYERMEKEK, HA BEESTEK A BŰNÖS ÉLETBE: TEGYETEK BŰNBÁNATOT ÉS VÁLTOZZATOK MEG! Hívjatok engem, tudván, hogy egyedül nem lesztek sikeresek. Nem hagylak el benneteket, én vagyok az Édesanyátok, hogy mellettem tartsalak titeket és helyre igazítsalak, ha nem a jó úton jártok. Fiam szeretett népe, hallgassátok a hívásomat az alázatra, a testvériségre és a hitre. Arra a hitre, amely az eucharisztikus táplálékkal együtt növekszik, a hitre, amely az imával növekszik, amely a szívből születik a szemlélődésben, zavarás nélkül, a tiszta és békés szívből született imával. Legyetek résen, mert a gonosz kísérti Fiam népét. Felhívlak benneteket, hogy Fiam népeként egyesüljetek, és az ő példája szerint adakozzatok a rászorulóknak.
Arra kérlek benneteket, hogy január 1-én legyetek együtt testvéreitekkel, szeressétek felebarátaitokat, legyetek hálásak testvéreiteknek mindazért, amit értetek tettek. Felhívlak benneteket, hogy legyetek valóban lelkileg jobbak. Fejlődni fogtok abban, hogy Fiam jobb gyermekeivé váltok, és az áldások vonzódni fognak hozzátok. Fiam népe, azokon tartom a tekintetemet, akik nem hajlandók megváltozni. Ezek a gyermekeim nem néznek magukba, és ez most nagyon veszélyes az ördög csapdáival szemben. Arra kérlek benneteket, hogy reggeli imáitokban imádkozzatok a Szentháromsághoz, és ismerjétek meg szeretett békeangyalomat. Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok Fiam egyházáért. Ez az ima sürgető. Szeplőtelen Szívem gyermekei, arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok a világ békéjéért. Felszólítalak mindannyiótokat, akik Fiam népét alkotják, hogy személyesen imádkozzatok mindegyikőtökért, és kérjetek megkülönböztető képességet, mielőtt hozzálátnátok ahhoz, amire hivatva lettetek. Fiam emberei, szeretlek titeket, védelmezlek és megáldalak benneteket. Imádkozzatok testvéreitekért, akiket elvakított a világi élet. Imádkozzatok békében maradva. Az emberi teremtés üdvössége mindig elérhető, még az élet utolsó leheletében is. Legyen meg a hitetek. A hittel rendelkező emberek nélkülözhetetlenek. Ne veszítsétek el hiteteket. RUHÁM MINDEN CSILLAGA VÉGTELENÜL SZORZÓDIK, HOGY MINDEN GYERMEKEM ÚTJÁT MEGVILÁGÍTSA. Fogadjátok különleges áldásomat. AZ ÉN SZEPLŐTELEN SZÍVEM GYŐZNI FOG. Anyátok, Mária.

<16/h5>

JÓ PÁSZTOR DOMBJA - CARBONIA (OLASZORSZÁG)

_1_ Z86_ 18/3/15_ Az igaz kereszténynek meg kell védenie a Szeretet Istenének Törvényét, nem oszthatja meg senkivel, aki nem hisz az Emberfiában! Ne ítélkezzetek a papjaim felett! Kinyitom a könyvemet, az Igazság Könyvét, „az én Szavamat”, és felajánlom a világnak, hogy a világ higgyen Bennem, a végtelen Szeretet Szuverén Királyában.
Járjatok szeretetemben. ó népek, jöjjetek, hogy ismerjetek meg engemet a Szent Oltáromnál. Ne ítéljétek el papjaimat, gyertek hozzám, hogy meg tudjalak tölteni benneteket Kegyelmemmel a Végtelen Szeretetem Ajándékával, Szent Testemmel. Gyertek és egyesüljetek Velem gyermekeim, térjetek meg, ó népek, változtassátok meg az életeteket, képezzétek, műveljétek magatokat a Szent Evangéliumom szerint.
_2_ Ne hallgassatok a földi törvényeket kedvelő emberekre, hanem álljatok szilárdan Isten Igaz Egyházának szent tanításában. Isten egyetlen vesszőt sem változtat az Igéjén, a Szentírás örökre szól, ma is, mint tegnap, mert én akkor is ugyanaz az Isten vagyok, és azt követelem, hogy gyermekeim legyenek bennem. Az igaz kereszténynek meg kell védenie Szeretet Istenének Törvényét, nem oszthatja meg senkivel, aki nem hisz az Emberfiában! Mi kötné őt össze ezekkel az emberekkel, akik más isteneket vallanak? Létezhet minden vallás tiszteletben tartása, de nincs egyetlen megosztás, egyetlen átadás sem, nem oszthatják, nem közölhetik egymással, mert ez nem lehetséges!
_3_ Szeretett emberek, vegyétek kézbe a Szentírást, és olvassátok el, hogy nyerjetek tapasztalatokat magatoknak az Igazságról. A keresztény egyház sok szolgája ma már nem foglalkozik az Igémmel. Mondanivalójukban a világ dolgaival, a társadalmi élettel foglalkoznak és nem az egyházi életet szolgálják. Papjaim elvesztek, már nem hisznek Bennem, életüket az ellenség kezébe adták. Hallgassatok Szavamra, ó, emberek, tegyétek magatokat Isten Igéjének hirdetőivé, terjesszétek tovább testvéreitek közé, megvédve a Szeretet Istenét, aki szeretetért jött hozzátok. Legyetek készen magatok közé fogadni engemet, ne várjátok arra, hogy majd lássatok engem, nehogy szégyenbe essetek! A ti Istenetek és a ti Atyátok, Jahve
_4_ Z87_ 27/12/21_ Carbonia_ A Jó pásztor dombjából hamarosan kibuggyan és folyni fog a forrásvíz… sok gyógyulások és megtérések lesznek, amelyek e forrás által fognak megtörténni. Szeretett gyermekeim, én vagyok az Élet, ... Én vagyok a Minden! Én, a Jó Pásztor, szolgálni fogom szeretett népemet, és teljes Szeretetemmel megörvendeztetem őket:… Atya, Anya, Testvér és őszinte Barát leszek, szeretteim örökké örülni fognak bennem. Dávid háza hirdetni fogja az Ember Fiának eljövetelét, és terjeszti majd a hírt, hogy váratlanul megjelent a hegyen. A Jó pásztor dombja mindazok célpontja lesz akik oda vándorolnak, itt meg lesznek tisztelve szeretetemmel és újra megkeresztelkednek a Szentlélekkel és tüzével.
_5_ A forrásvíz hamarosan áramlani fog a Hegyből, és sok haznot hoz: Gyógyulások és megtérések sokaságai fognak megtörténni e forrás által. Szeretném táplálni Magammal népemet, ki akarom szabadítani őket a Sátán karmai közül, "ezért várjátok a beavatkozásomat!" Irgalmasságom nagy lesz, befogadom Magamba mindazokat, akik leborulnak Előttem, és bocsánatot kérnek Tőlem, megbánva bűneiket. Eljött az igazságosságom órája, a világ folytatódik. A Figyelmeztetés után nagy szenvedésnek lesznek kitéve azok, akik nem akarnak engem a Szeretet Istenének elismerni.
_6_ Sötét és hideg lesz az éjszaka, és a vulkánok nagy zúgások közepette egyre jobban fognak hevülni, és a Föld-bolygó megremeg minden szegletében. Ez lesz a Figyelmeztetés! Most folytatom a beavatkozásomat, hogy felborítsam az ellenfelek terveit, és minden kiválasztottamat visszahozzam a Szent Csűrbe (=MAGTÁR, PAJTA); Elválasztom a jó gabonát a pelyvától. Vigyázzatok, ó, ti, akiknél süket fülekre találok, mert most elkezdem a táncokat, és mindannyian, akik elutasították az Élet Istenét, hogy inkább a halál istenét részesítsétek előnyben, kétségbeesetten, fájdalomban, hidegben és éhínségben fogtok táncolni. Mennydörgés! Mennydörgés rázza meg az egeket! Nyissatok utat a Szent leszállására! Eljött a régi bűnös korszak végső órája...
A Teremtő Isten támogatni fogja az új kezdetet, amelyben hűséges gyermekei segítségére lesz.
_7_ Z88_ 29/12/21- Carbonia_ Isten megújítja a földet, minden mozgásnak indul, a Pokol kapuja hamarosan bezárul!
Szent Szűz Mária: Szeretett gyerekek, eljött az idő, hogy minden részében olvassatok. Szomorú vagyok, szívem vért ont, Isten népe megszerette a Gonoszt, és fenntartás nélkül követi. Az Örök Szeretet Istene szenved, fájdalma végtelen, elveszti gyermekeit! Vigyázat, emberek, most elértétek a megpróbáltatásokat, előkészítettétek magatoknak a végeteket a pokol égő lángjaiban.
_8_ Atya Isten: ... Nem várok tovább, elpusztítom a gonoszt, mindent átrendezek és Népem örvendeni fog majd Bennem. A várakozás napjai elmúltak, itt a munkátok eredménye: Sátán gyermekei lettetek, ti újra keresztre feszítettétek Jézust. Mit gondoltok, na várjatok csak, ó, emberek! El sem tudjátok képzelni, hogy mire készüljetek. A világ Világossága megjelenik káprázatos szépségében. Elvakítja a sötét szemeket, és fényt ad mindazoknak, akik arra vártak, hogy láthassák a Szentet! Kármelhegyi Szűzanya vagyok, készen áll a páncélzatom. Most hívom gyermekeimet, hűséges hadseregemet, és harcba vezetem őket. Leszálltam a Mennyből, hogy tiszteljem a Megváltót, világosságot hozok, és csodálatba ejtem a világot!
_9_ Isten gyermekei, az Atya szeretett gyermekei, itt megnyílnak előttetek az örök boldogság kapui, élvezni fogjátok az Ő Jó Szeretetét, és örökké mellette lesztek, ártatlan gyermekekként vele lesztek. Isten megújítja a Földet, minden megmozdul, hamarosan bezárul a Pokol kapuja! Gyerünk gyermekeim, a csata heves lesz, de Isten VAN! … Senki sem olyan, mint Isten! Győzelmetek Őbenne van! Fegyverként vegyétek kezetekbe a Szent Rózsafüzért és imádkozzatok intenzíven, ezekben a döntő órákban; a világ új arculatot kap. Készítsetek utat az Úrnak! Készüljetek fel a Vele való találkozásra, maradjatok szívetek tisztaságában, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. A Szentháromság áldását adja rátok.
_10_ Z89_29 / 12 / 21_ Carbonia_ Most kezdődnek az igazi fájdalmak. Minden másképp lesz. Szent Szűz Mária: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében áldalak benneteket, elkísérlek titeket ezen az emelkedőn a Kálváriára. Gyermekeim, egy új korszakba léptek, egy új világba, tele végtelen szeretettel és örömmel. A ti Istenetek magához hívta gyermekeit, hogy önmagából adjon nekik. Örök boldogságban fogtok élni, gyermekeim!
Jézus: Kedveseim, most kezdődnek az igazi fájdalmak. A Föld a Bolygó minden szegletében megremeg, minden másképp lesz. Sátán gonoszsága által okozott pusztítás eljön a Földre, de gyermekeimnek, azoknak, akik igazán szerettek Engem, és követtek Engem igazságban és szeretetben, lesz hol menedéket találniuk.
_11_ Jézus ezt a helyet a gyermekeinek tartotta fenn, azoknak, akik szeretetet és tiszteletet adtak neki, imádták és szolgálták őt. Isten, a Mindenható Atya, most elküldi az Elegét (mondván, elég legyen) erre a gonosz Emberiségre, amely szívesebben követte a pokoli ellenség nyomdokait, mintsem hogy visszatérjen Teremtőjének szeretetéhez. Ez az Emberiség úgy döntött, hogy szeretettől mentes, józan észtől mentes gonosz életet akar élni. Teljesen a Sátánnak adta magát, a Sátánban él, a Sátán mérge most sok ember ereiben folyik. Gyermekeim, eljött a vihar. Hamarosan hallani fogjátok a mennydörgést az égből: Hallani fogjátok az egek mennydörgését. Érezni fogjátok, hogy megremeg a Föld. Jön a nagy katasztrófa.
_12_ Amikor ez az emberiség rájön, hogy elérte a gonoszság csúcsát, sikoltozni fog kétségbeesetten, és csak akkor nyitja ki a szemét, ha már büntetés vár rá.
Szent Szűz Mária: Szeretett gyermekeim, "ha megengeditek" karomra emellek titeket, Szeplőtelen Szívemre helyezlek benneteket, és diadalmasan elviszlek titeket Fiamhoz, Jézushoz. Hagyatkozzatok rám teljesen, engedelmeskedjetek; engem az Atya Isten küldött ennek az üdvösség művének a Társmegváltójaként. Engem követ majd minden gyermekem, szeretteim, és mindazok, akik hűséggel és szeretettel követik az Úr Jézus Krisztust. Tegyétek magatokat a tisztaság állapotába, tisztuljatok meg, bármelyik pillanatban elszabadulhat a pokol ezen a Földön! Gyermekeim, beszálltatok az igazi csatába.
_13_ Nehéz és fájdalmas időszak lesz ez mindazok számára, akik még mindig tagadják az Urat. Gyerünk, gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok és böjtöljetek a világ dolgaitól, áldozzatok, ajánljatok fel az Úrnak, ajánljátok fel magatokat neki, hogy áldását és örök jutalmat kapjatok tőle a szeretet országában. Előre, kezeimet a tiétekhez csatolom, veletek imádkozom és Jézus mielőbbi visszatérését kérem, ami nem soká meg fog történni. Menjetek előre, könyörögjetek irgalmáért, és hívjátok szent nevét. Áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
_14_ z90_ 31/12/21_ Carbonia_ Belém helyezem népemet, és bezárom az ajtókat a gyilkosok előtt. Gyermekeim, Istenetek szerettei, már a karjaimban vagytok. Ez az emberiség ellenem van, ami az Én felhívásaimot illeti. A világ dolgait választja, de hamarosan megbánja, mert a fájdalom erőt vesz rajta, elnyomja. Az ellenség, a Sátán kegyetlen, jól dolgozik azon, hogy minél több lelket elvigyen.
_15_ Sötétben bolyongtok, ó, emberek, és nem vesztek észre semmit, hibridek lettetek, a sárban jártok, bűzötök az égig ér. Lelkesedtek azokért, akik elfoglalták a helyemet a szívetekben. Szegény emberek! Szívem szomorú a veszteség miatt. Földi utatok végére értetek, ó emberek. Dolgoztatok-e az örök életetekért? Vagy megengedtétek, hogy az átkozott Kígyó elvegye a lelketeket? Bármilyen döntést is hoztok, megkapjátok a megérdemelt jutalmatokat… Szükséges a jó viselkedés, mert csak így léphettek be egy új életbe, egy szeretettel és boldogsággal teli világba. Az Atyaisten, a Teremtőtök, visszahív magához, de nem lát bennetek ébredést, nincs bennetek pozitív válasz.
_16_ Nem akartok üdvözülni, nem akarjátok élvezni Atyátok szeretetét, nem akartok vele élni a mennyei lakhelyeken, ahol minden fényt és édességet sugároz. Kitartóan jártok a sötétben, és nem emelitek fel szíveteket a Fényre: ... Nem tehetek többé semmit, hogy visszahozzalak benneteket Hozzám. Megtagadtok Engem, inkább meghaltok, mint éljetek: ... micsoda üresség ! Micsoda fájdalom nekem. Amikor megszólal a trombita, a szívetek a mellkasotokban nagyot fog dobbanni, megértitek, hogy eljött rátok a végzet. Egyedül találjátok magatokat abban a sötétségben, amit kitartóan kívántatok a Végtelen Fény helyett. Izrael gyászolja gyermekeit! Az óra végzetes, sorsdöntő! Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok.

<17/h5>

KIVÁLASZTOTT ÜZENETEK – eszköz: Isteni Irgalmasság Máriája

Egy ír látnoknőn keresztül, az emberiség Isteni üzeneteket kapott 2010-től 2015-ig a Nagyfigyelmeztetésre és a Második Eljövetelre való felkészítésre. A látnoknőnek a médiától távol kell maradnia, az Egyháztól azonban nem, és a Maria Divine Mercy ( az Isteni Irgalmasság Máriája) néven kell működnie.
Ez alkalommal visszanyúltam az I.I.Máriáján keresztül adott régebbi üzenetekbe, melyeket szeretnék terjeszteni főleg azok részére, akik kételkednek az üzenetek eredete és küldetése fölött. De azok részére is, akik hiszik, hogy a mostani oltásokra szükségük van, mivel egészséget nyernek általuk. Habár számtalanszor rátértünk itt is erre a témára, most gondoljatok bele, hogy már magában a közlések dátuma sokat mond, vagyis az oltások, betegségek, események ahogy ma éljük meg, nagyon régen be lettek tervezve az őket övező hazugságokkal együtt.

▄▀▄111

_1_ Gonosz tervük az új globális védőoltást is magába foglalja, amely világszerte betegséget fog okozni
2012. június 17., vasárnap, 8:15

Drága, szeretett leányom, a szabadkőműves csoportok tervei a világpénznem átvételére, a befejezéshez közelednek.
Gonosz tervük az új globális védőoltást is magába foglalja, amely világszerte betegséget fog okozni, hogy soha nem látott mértékben okozzon szenvedést.
Kerüljetek el minden ilyen hirtelen bejelentett globális védőoltást, mert ez meg fog ölni benneteket.
_2_ Gonosz terveik sokkolnának minden olyan ártatlan lelket, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy ők milyen hatalommal rendelkeznek.
A hatalom- és a jólét utáni vágytól vezetve, és hogy mindenben, amit tesznek, hasonlóak legyenek Istenhez, azt hiszik, hogy ők legyőzhetetlenek.
Ellenőrzik a bankokat, a kormányokat, és ők a felelősek a Közel-Keleti terror okozásáért.
Ellenőrzik a világ médiájának nagy részét, és gonoszságuk igazsága az úgynevezett humanitárius szervezetek mögé van elrejtve.
_3_ Sajnos, Istennek csak nagyon kevés gyermeke ismeri az ő tervüket.
Tudjátok meg, hogy Atyám Keze nagyon hirtelen és gyorsan fog lecsapni azokra a nemzetekre, akik védik az ilyen vezetőket.
Ők olyan nagyságú cunamikkal (szökőárral) és földrengésekkel lesznek sújtva, amelyek eltörlik majd őket (a föld színéről).
Azok, akik azt hiszik, hogy ők milyen hatalmasak, tűzet fognak majd látni, amint leesik az égből, közvetlenül Második Eljövetelem előtt.
A tengerek tüzes tavakká válnak, és nekik nehezükre fog esni, hogy elrejtőzzenek a büntetés kezétől, amely azokra a gonosz lelkekre árad majd ki, akik elutasítják Kelyhemet.
_4_ A végsőkig dacolva fognak harcolni Örök Atyám és a Mennyország hatalma ellen.
Az Antikrisztus mellé állva, ezek a csoportok, amelyből ő, (az Antikrisztus) kibontakozott, csak akkor fogják felismerni útjuk hibáit, amikor már túl késő lesz számukra.
Sokan ezekből a csoportokból, beleértve a bankok, a kormányok és a nagyvállalatok vezetőit – mindegyikük kapcsolódva egymáshoz, együtt dolgoznak, hogy koldusokat csináljanak az átlagemberekből –, a Nagyfigyelmeztetés után meg fognak térni. Ez így van rendjén.
Az idő Számomra már nincs messze, hogy különválasszam a lelkeket, akik szeretnek Engem azoktól, akik a gonosz oldalán állnak.
_5_ Figyelmeztetlek benneteket: Csak annyi idő lesz adva számotokra, hogy megtérhessetek. Azoknak a lelkeknek van legnagyobb szükségük Irgalmasságomra, akik ezekhez a gonosz csoportokhoz tartoznak, és nem tisztelik Isten Törvényeit.
Nektek imádkoznotok kell, hogy ők majd meglássák az Igazságot.
Imádkoznotok kell, hogy abbahagyják azon nehézségek okozását, melyeket szörnyű törvényeik behozásával szándékoznak tenni.
NEKTEK IMÁDKOZNOTOK KELL AZ ÁLTALUK TERVEZETT NÉPIRTÁS MEGÁLLÍTÁSÁÉRT, AMELY ROSSZABB, MINT AMIT HITLER TETT A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚBAN.
_6_ Ez a csoport, amely a legnagyobb számú a középkorban történő megalakulása óta, a Sátán hadserege. Őket az Antikrisztus fogja vezetni.
Ők már évtizedek óta megtervezték, hogy a bankokat saját ellenőrzéseik alá vonják.
Ők 15 éve tervezik a fenevad bélyegének bevezetését, egy chipet, mellyel minden férfit és nőt kényszeríteni fognak, hogy beültessék testükbe az élelmiszerhez való hozzáférés miatt.* (ez az utolsó 15 évre vonatkozik, amikor ezt tervezték.)
(Szerkesztői megjegyzés: most, 2022-ben 25 évről beszélünk.)
Most, amikor eljött számukra az idő, hogy felfedjék az Egy Világ Pénznemet, tudnotok kell, hogy a nagyon sok ima sokat segíthet tervük meggyengítésében.
Egy ima az Egy Világ Ellenőrzés elhárítására.
_7_ A Keresztes Imahadjárat 61. imája: Hárítsd el az „Egy- Világ” Ellenőrzését
„Ó, drága Mennyei Atyám, Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Keresztre feszítése emlékére kérlek, védj meg minket, gyermekeidet, a Keresztre feszítéstől, amelyet az Antikrisztus és követői terveznek, hogy elpusztítsák gyermekeidet. Add meg nekünk azokat a Kegyelmeket, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy elutasítsuk a Fenevad Bélyegét, és add meg nekünk a szükséges segítséget, hogy leküzdjük a világ gonoszságait, melyeket azok terjesztenek, akik a sátán útját követik. Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, és tégy minket elég erőssé ahhoz, hogy mindenkor felállhassunk Szent Szavad hirdetésére. Ámen.”
Leányom, szomorú vagyok, hogy feltártam neked ezeket a dolgokat. Követőimnek tudniuk kel, hogy mi történik.
_8_ Azok, akik nem hisznek ezekben az üzenetekben, nem fognak többé kételkedni, amikor az Antikrisztus bemutatja majd magát, amint az meg volt jövendölve.
Nektek világszerte egyesülnötök kell az imában, csoportokat alkotva.
Minél több Követőm teszi ezt, annál erősebb lesz a Szentlélek jelenléte, és annál jobban meggyengül a Sátán hadserege.
Nem kell félnetek, mert egy ilyen üldöztetéssel félelem nélkül is lehet szembesülni.
Ha ti jól felkészültök, azáltal, hogy követitek Utasításaimat, és kitartotok a napi imában, akkor gyorsan eltelik majd az idő.
Bízzatok mindig Bennem.
Emlékezzetek arra, hogy Én a bűneitekért haltam meg. Ez csak úgy ér valamit, ha megengeditek Nekem, hogy az Új Királyságom felé vezesselek benneteket.
Egyedül csak Én, Jézus Krisztus, vezethetlek benneteket. Ne feledjétek, hogy semmik vagytok Nélkülem.
Jézusotok
_9_ Isten, az Atya: A Szentháromság Hatalma felülmúl minden emberi beavatkozást

▄▀▄222

2014. június 11. szerda, 12: 25
Drága leányom, az a Vágyam, hogy mindnyájan válaszoljatok a Legszentebb Szentháromság Hívására, ebben az időben. A Szentháromság Hatalma felülmúl minden emberi beavatkozást, és Szeretetem Kegyelmével elérem az emberiséget, hogy kinyilvánítsam az Igazságot.
Ne féljetek Atyátoktól, mert Én a tietek vagyok, ti pedig az Enyéim. Minden Hatalom az Én Kezemben van, és Én nagy kedvezményeket teszek annak érdekében, hogy egyesítsem a világot. Sok lélek közömbös Velem szemben. Ők kerülnek Engem, tagadják Jelenlétemet, és aranyból öntött hamis isteneket állítván Színem elé, megsértik Istenségemet. Minden, ami agyagból van, fel lesz cserélve egy megújított élettel. Semmi sem örök ezen a Földön. Minden ismét porrá lesz. Mindaz, ami örök, nem a ti világotokból való. Az embert a Saját képmásomra teremtettem. Életet leheltem belé, és ti éltető leheletet kaptatok, és Én leszek Az,
_10_ Aki azt el fogja venni. Minden Velem kezdődik és Velem is végződik, és senki sem tudja vagy fogja előírni Nekem, hogy Én hogyan egyesítsem gyermekeimet. Ez az Én feladatom és nem a tietek. Terveim a jó, a rossz és a szerencsétlen lelkek megmentésére nem lesznek megsemmisítve. Esetleg kárt okozhatnak benne, de nem dönthetik romba soha, mert mindaz, amit mondok, meg fog történni, és amire vágyok, meg fog valósulni.
Én mindnyájatokat ismerlek, mivel Szeretetemből születtetek. Bármilyen legyen is az életkörülményetek, az az Isteni Gondviselésemnek köszönhetően alakult ki, és mindennek oka van. Ti, akik nem ismertek Engem, szintén az Enyéim vagytok, mert Én teremtettelek benneteket. Ti nem egy állati fajból fejlődtetek ki. Ezt elhinni, önmagatok becsapását jelenti, és csak egy eszköz arra - amelyet a csaló ültetett a szívetekbe -, hogy Engem megtagadjatok. Tagadván Engem, Örök Atyátokat, az Örök Üdvösséget tagadjátok. És tagadván Létezésem Igazságát, az örök dicsőség létezésétől fogjátok magatokat elszakítani.
_11_ Minden Irgalom az Enyém. Azokat halmozom el bőségesen Irgalmammal, akik tisztaszívűek, kiknek a lelkében azért van szeretet, mert megengedték Nekem, hogy belépjek a szívükbe. Az Örök Élet elnyerésének legfőbb akadálya az emberi kevélység. A kevélység az egyetlen és legnagyobb akadálya annak, hogy Velem egyesüljetek. Lehet, hogy Fiam által ismertek Engem; lehet, hogy megértitek Szavamat, de nem a szerint éltek, amit tanítottak nektek. A Szeretet Tőlem jön. Ha a lélekben ott a kevélység (a gőg), a szeretet meghal benne, és helyébe lép a gyűlölet. A kevélység a Sátántól jön, és ez éppoly visszataszító Számomra, mint amilyen aggasztó.
_12_ Engedjétek, hogy szeresselek benneteket, elfogadván Szavamat és Ajándékaimat, melyeket a legnagyobb Áldozat, Fiam Kereszthalála által adtam a világnak. Életet adtam nektek. Fiam kinyilatkoztatása által Önmagamat adtam nektek. Én, lehajolván hozzátok, megaláztam Önmagam előtettek, hogy legyőzzem a kevélység bűnét. Próféták által tanítottalak benneteket. A szabad akarat Ajándékát adtam nektek, de ti visszaéltetek vele, hogy kielégítsétek a saját bujaságotokat és vágyaitokat. A szabad akarat Ajándékának kettős célja van: hogy megadja nektek a választás szabadságát, hogy ne félelemből, hanem szeretetből jöjjetek Hozzám; és hogy legyőzze az ördög hatalmát.
_13_ Minden ajándék közül a szabad akaratotokra vágyik a leginkább a Sátán, és minden csalárdságot be fog vetni, csak hogy azt neki odaadjátok. Amikor a lelkek ezt megteszik a büszkeség bűne, a new age gyakorlatai és az okkultizmus által, akkor a gonosz rabszolgáévá válnak. Ő pedig majd minden egyes lélekben, akik átadják neki szabad akaratukat, kifejezésre fogja juttatni jellemvonásait. Viselkedésük által fogjátok felismerni őket. Az egyetlen biztos jele annak, hogy átadták a szabad akaratukat a gonosznak az, hogy ezek a lelkek folyamatosan keresik, hogy nyilvánosan kigúnyolják Fiamat, Jézus Krisztust, és az Ő Édesanyját, a Szeplőtelen Szűz Máriát, a Világ Anyját. A Sátán mindkettőjüket megveti.
_14_ Azonban, ha a szabad akaratot, amelyet Én adtam nektek, a lelketek javára használjátok, és arra, hogy egymást szeressétek, akkor ez egy erőteljes eszközzé válik a Sátán hatalmának gyengítésére. De azok a lelkek, akik szabad akaratuk Ajándékát Fiam, Jézus Krisztus által átadják Nekem, minden ajándék legnagyobbját adják Nekem. Köszönhető ezeknek a lelkeknek, hogy Én le fogom győzni a Gonoszt, és ők lesznek azok az eszközök, amelyek által meg tudom menteni azok lelkét, akik teljesen elszakították magukat Tőlem.
Ez az Én Ígéretem: Meg fogom menteni a lelkeket, még a legreménytelenebb helyzetekben lévőket is, azok áldozatainak köszönhetően, akik szabad akaratuk ajándékát Fiam, Jézus Krisztus által átadják Nekem.
Örök Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten

▄▀▄333

_15_ Az lesz a legnagyobb Nap azóta, hogy Isten megteremtette Ádámot és Évát
2014. június 13. péntek, 22:20
Mélységesen szeretett leányom, az Én Időm nagyon közel van, és ezért fontos, hogy minden egyes ember úgy készüljön fel a világban, mintha bármelyik pillanatban kiragadtatna ebből az életből. Ne hagyjátok figyelmen kívül Hívásomat, mert azok, akik elmulasztják, hogy felkészüljenek a Nagy Napra, nagy gyötrelemben fognak maradni.
Második Eljövetelem Napján, melyet megelőz a Nagyfigyelmeztetés, amikor bebizonyítom a világnak, hogy Én Ki Vagyok, készen kell állnotok. Azért jövök, hogy mindnyájatokat egy pompás, új és dicsőséges Paradicsomba vigyem. Senkit sem szeretnék kizárni. Mindannyian Isten dédelgetett gyermekei vagytok.
_16_ Azok, aki nem ismerik származásukat, azonnal tudni fogják, hogy Ki Vagyok. Mert ez egy mélyen gyökerező emberi ösztönből fog jönni, a természetes szülőtől elválasztott gyermekhez hasonlóan, aki fel fogja ismerni saját testét és vérét, még ha az egy egész életet is vesz igénybe, csakhogy újra egyesüljenek egymással. Ez egy természetes érzés lesz, és azok, akiknek a szívűk meleg, az utolsó pillanatban eltelnek majd szívderítő szeretettel. Nincs mitől félnetek.
Azoknak mondom, akik úgy döntenek, hogy a hamis istenekben hisznek, és akik nem ismerik fel a Szentháromságos Egy Istent: ti nem fogtok készen állni, hogy elfogadjatok Engem, mert ti mindig elutasítottatok Engem.
_17_ Mégis Magamhoz foglak húzni, és meg foglak ölelni benneteket. Isten Hatalma leereszkedik majd rátok, és nehezetekre fog esni, hogy hátat fordítsatok Nekem. Ezért azoknak, akik látnak Engem, beleértve azokat is, akik elutasítottak Engem ebben az életben, a következőt mondom: abban az időpontban a legtöbben közületek fel fogják ismerni az Igazságot. Meg fogjátok engedni Nekem, hogy Szentséges Karjaimba húzzalak benneteket.
Én azonnal, egy szempillantás alatt Királyságomba foglak emelni benneteket. És akkor elkezdődik a vég kezdete. Azoknak a lelkeknek, akik imádják a fenevadat, és akik testben, elmében és lélekben átadták magukat a Sátánnak, és azoknak, akik az ő önkéntes ügynökeivé váltak, nem lesz hova fordulniuk, nem lesz hova elbújniuk, és ők ott maradnak majd minden segítség nélkül, mert a Sátán el fogja hagyni őket.
_18_ Addigra a Sátán a mélységbe lesz vetve, és ezen a ponton az ő hatalma teljesen meg fog szűnni. Azoknak a lelkeknek a következőt mondom: Még ebben az időpontban is Irgalommal leszek irántatok. Hívnotok kell Engem és mondanotok: „Jézus, segíts nekem. Jézus bocsásd meg minden bűnömet”, és Én a Paradicsomomba emellek benneteket is.
Meg fogom menteni azokat a lelkeket, akik hívnak Engem még mielőtt az ég bezárulna, a hegyek összeomlanának, a tenger elárasztaná a földet; és aztán az ég és a régi föld együttesen el fognak tűnni. Fel fog emelkedni új Paradicsomom, az új Ég és új Föld, éppúgy, ahogyan az Ádám és Éva számára teremtve volt, és mindenki örvendezni fog.
_19_ Az lesz a legnagyobb Nap azóta, hogy Isten megteremtette Ádámot és Évát. Sohase veszítsétek el a reményt, és emlékezzetek a most nektek adott Szavaimra.
Az Én Irgalmam olyan nagy, hogy még azok is meg lesznek mentve - ha óhajtják, és ha hívnak Engem az Utolsó Napon -, akik eladták a lelküket az ördögnek. Ők szintén egy dicsőséges Örök Életet élhetnek, Isten minden gyermekével együtt. Ez az új Paradicsom a ti jogos örökségetek. Ne tékozoljátok azt el a Sátán hamis és üres ígéreteiért.
Szeretlek mindnyájatokat. Tartsátok Szeretetemet szívetekbe zárva, és Én mindig meg foglak védeni benneteket a gonosztól.   Jézusotok

▄▀▄444

_20_ Nektek soha nem szabad más istent imádnotok a Szentháromságos Egy Istenen kívül (&157.
2014. június 14. szombat, 12:40
Mélységesen szeretett leányom, csak egy Isten van: az Atyaisten, a Fiúisten és a Szentlélekisten, mind külön személy, de mégis Egy. Nincs három különálló Lény, mert mi Egyek Vagyunk: Isten, az Atya, a Mindenség Megteremtője; a Fiúisten, amiképpen megnyilvánult, hogy köztetek éljen, és a Szentlélekisten, Aki mint Ajándék adatott az emberiségnek, amely által az Igazság tudással, új élettel és Szeretetem Erejével tölti el a szíveteket.
_21_ Ti, amikor Hozzám jöttök, akkor Atyámhoz jöttök. Amikor a Szentlélek hív benneteket, akkor az az Atyámtól jön. Minden Istentől származik. Nektek soha nem szabad más istent imádnotok a Szentháromságos Egy Istenen kívül. De tudnotok kell a következőt: Ahhoz, hogy megismerjétek az Atyát, el kell ismernetek az Emberfiát, mert Nélkülem, Jézus Krisztus nélkül, nem tudjátok megismerni az Atyát.
Isten minden gyermekét szereti, de gyermekei Őt nem szeretik úgy, ahogy kellene. Ez rendben van, mert ők Rajtam keresztül Királyságom részévé fognak válni. Aztán ott vannak azok, akik a gonoszt követik, és akik tudatosan neki adják szabad akaratuk ajándékát.
_22_ Ezt követően már nem tudják uralni cselekedeteiket, mert a köztük lévő gonosz lélek arra használja fel őket, hogy más sebezhető lelkeket is toborozzanak. Ezek a lelkek nem imádják Istent, hanem helyette ők a Sátánt imádják. Esedezem hozzátok, hogy segítsetek Nekem megmenteni ezeket a szegény, szerencsétlen lelkeket, mert szabad döntésük erejéből ők többé már nem tudják megmenteni a saját lelküket. Azt szeretném, ha imáitokkal kérnétek ezeknek a lelkeknek a sátán fogságából való kiszabadulását, hogy visszatérjenek Hozzám.
A Keresztes Imahadjárat 157. Imája: A fogságban lévő lelkekért
_23_ Ó, drága Jézus, mentsd meg azokat a lelkeket, akik a hamis isteneknek és a Sátánnak rabszolgái lettek. Segíts nekünk, hogy imáink által enyhülést vigyünk nekik a megszállottság fájdalmában. Nyisd meg börtönük kapuját, és mutasd meg nekik az Isten Királyságához vezető utat, még mielőtt a Sátán túszul ejtené őket a Pokol mélységében. Könyörgünk Hozzád, Jézus, borítsd be ezeket a lelkeket a Szentlélek Erejével, hogy keressék az Igazságot, és segíts nekik bátorságra lelniük, hogy hátat fordítsanak az ördög csapdáinak és gonoszságainak. Ámen.
A probléma, amellyel ezek a lelkek találkoznak, akik hamis isteneket imádnak az, hogy nyitva hagyják magukat a gonosz lélek előtt, akinek csupán ezek szabad akaratának egy töredékére van szüksége ahhoz, hogy megfertőzze őket.
_24_ A hamis istenek rettenetes veszélybe sodorják a lelkeket. A legnagyobb veszély, amellyel szembesülniük kell, hogy azt hiszik, ezek normális, lelkük számára egészséges gyakorlatok és olyan eszközök, melyeknek segítségével életükben békére és nyugalomra találnak. Mindaz, amit érezni fognak, nem lesz más, mint fájdalom és bánat.Óvakodjatok attól a veszélytől, hogy kövessétek az okkultizmus és a new age gyakorlatait, mert ezek nem Tőlem vannak. Egyedül csak Engem, Jézus Krisztust követve lehet Örök Életetek. Az élet ellentéte a halál. A test halála nem a létezésetek végét jelenti. A ti létezésetek egy örökkévalóságra szól. Az Örök Élet egyedül csak Tőlem jön. Az örök halál a Sátántól jön.  Jézusotok

<18/H5>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI, MELYEKET
AZ ÉG MAUREEN SWEENEY-KYLE AMERIKAI LÁTNOKNŐNEK ADOTT
2021. december 28.-tól – 2022. január 3.-ig - VÁLOGATÁSOK

_1_ M276_ 21/12/28_ Gyermekeim, a Szent Rózsafüzér iránti odaadásotok megerősíti, hogy a Szent Szűzanyához tartoztok. Soha ne csüggedjetek a rózsafüzér iránti odaadásotokban. Amikor közel vagytok az Anyához, közel vagytok a Fiúhoz is. Tartsátok nyitva a kommunikáció útjait azáltal, hogy rám bízzátok gondjaitokat, örömeiteket és mindazt, amire lelkileg vágytok. Az a tervem veletek kapcsolatban az, hogy mindig szentebbek legyetek, és a szentséget prioritásként kezeljétek az életetekben. Bármilyen visszaesés, lebeszélés a szentség iránti erőfeszítéseitekben a Sátántól származik. TANULJÁTOK MEG FELISMERNI ŐT, AMIKOR ÖSSZEZAVARJA AZ IMAÉLETEITEKET A KÖRÜLÖTTETEK LÉVŐ EMBEREKEN ÉS ESEMÉNYEKEN KERESZTÜL. Amikor egy konkrét szándékért imádkoztok, legyetek készen arra, hogy elfogadjátok a számotokra szóló Akaratomat. Bízzatok abban, hogy bár az én megoldásaim, utaim nem azok, amit szeretnétek, de hosszú távon mindig ezek a legjobbak. Amikor elfogadod Akaratomat, megadod magad Akaratomnak. Bármi is történik, az Én Megengedő Akaratom az, hogy az adott időben mindig megtanuljatok bízni az Útjaimban.
_2_ M277_ 21/12/29_ Én vagyok a szegények, a magányosok, a betegek és a meg nem értettek gondviselője. Szeretetem mértéke nagymértékben a leginkább rászorulókon nyugszik. Azok, akik a materializmus csapdájába estek, soha nem érzik magukat biztonságban és nem lesznek elégedettek. Ők azok, akik mindenekelőtt önmaguk kielégítésére törekednek. Elégedettségetek és örömeitek legyenek a túlvilág megszerzésében. A mennyország legnagyobb helye azok számára van fenntartva, akik életüket mások szükségleteinek szolgálatában töltötték. Ezért ne nyűgözzön le benneteket a gazdagság vagy a világban elfoglalt helyzetetek. Mindez semmit sem használ a léleknek, hacsak nem a rászorulók jólétére fordítja. A legjobb követendő út az alázatos, szerény út, amely a saját magát nagyrabecsülő ember, vagy a nagyrabecsült világi emberek szemében csekély jelentőséggel bír. Ne építsetek királyságot a földön, hanem mennyországi királyságot, amely gazdagon gyümölcsözik imáitok és áldozataitok által.
_3_ M278_ 21/12/30_ Gyermekeim, ne aggódjatok a szívetekben amiatt, hogy mi fog történni a jövőben. Ünnepélyesen mondom nektek, hogy megkapjátok azt a kegyelmet, amelyre szükségetek van még a nagy fenyítés, büntetés idejének elviseléséhez is. Összpontosítsatok egy mélyebb személyes szentségre. Ez az én kihívásom felétek. Ha közel maradtok Hozzám, nem fogtok félni a jövőtől. Amikor egy mélyebb szentségeteken dolgoztok, készen álltok minden megpróbáltatásra vagy eseményre, ami megtörténhet. A TI SZEMÉLYES SZENTSÉGETEK AZ A TI BÁRKÁTOK EZEKBEN AZ IDŐKBEN. MÁSOK GÚNYOLÓDHATNAK RAJTATOK, MIVEL NEM TEKINTIK A SZENTSÉGET KERESENDŐ, FONTOS MAGATARTÁSNAK. NE FELEDDJÉTEK, NOÉ-N IS GÚNYOLÓDTAK. CSAK LEGYETEK BIZTOSAK ABBAN, HOGY MIRŐL VAN SZÓ. Amikor közelebb kerültök Hozzám, minden dolog fókuszba kerül, összpontosul. Ha közel maradtok Hozzám, a világ bajai ellenére sem hatol be a félelem a szívetekbe.
_4_ M279_ 21/12/31_ Gyermekeim, még egyszer arra kérlek benneteket, hogy bízzatok ellátásomban. Ahol gyengeségeket láttok, bízzatok benne, hogy Erőm pótolja a különbségeket. Legyen ez az általános szabály a közelgő újévre. Ne engeddjétek, hogy a félelem uralja a szíveteket. Legyetek figyelmesek a sok megerősítésre, amelyet a kegyelmem adott nektek és a szolgáltatásaimkor. Tiszteljétek azt a módot, ahogyan meghallgattam imáitokat, és jót hoztam, jóra fordítottam a helyzetet a félelmetes ellenállások ellenére. Az itt mondottaktól bátorítva, éljétek bártrabban az életet – ne hagyjátok, hogy félelmekbe taszítson benneteket a sátán, hanem harcoljatok minden csüggedés ellen.
_5_ M280_ 22/1/1_ Én vagyok az Úr, a te Istened. Szuverenitásom az Ég és a Föld és az egész univerzum felett van – ami az embernek ismeretlen. Bennem van Minden Igazság. Az emberiségnek engedelmeskednie kell Parancsolataimnak, hogy megoszhassa velem a Mennyországot. Nincs kompromisszum ehhez az Igazsághoz. Ma nem azért beszélek itt, hogy jóslatokot hozzak, hanem hogy előre megmondjam. Ha az ember továbbra is megkérdőjelezi Parancsolataim Igazságát az élet minden területén – szórakozásban, divatban, a technológia tiltott használatában, pénzpiacokon és még sok másban – akkor meg kell látogatnom a Földet az Igazságommal, Haragommal.
_6_ Ne éljetek úgy, mintha holnap ugyanolyan lenne, mint ma. Az idő, amely nem létezik a mennyben, egyszerre barát és ellenség. Használjátok azt jó eszközeként. Akkor nem talállak titeket tévedésben, amikor elítélnek. Ajándékozzátok fel nekem a betegségeitekkel való együttélést. Mindig kövessétek a saját üdvösségetek szempontjából leghasznosabb utat. Bízzatok Irgalmam fényében. Bocsássatok meg egymásnak, hiszen a megbocsátás a szebb jövő előfutára, hordozója. A megbocsátás ízletes gyümölcse a béke. Haggyátok magatok mögött az önző indítékokat. Éljetek egymás jólétéért. Akkor Áldásom nyugszik rajtatok.
_7_ M281_ 22/1/2_ Gyerekek, ma, az újév kezdetekor, ürítsétek ki szíveteket minden meg nem bocsátástól, minden önambíciótól és mindentől, ami hamis. Kezdjétek el újra a lelkiségeteket a Szent Szeretetben. Ne keressétek az emberek jóváhagyását az Én jóváhagyásom keretei felett. Mindenekelőtt az legyen a prioritásotok, hogy Nekem szerezzetek örömet. Változtassatok meg bármit az életetekben, ami ellenkezik ezzel a céllal. Tekintsetek mindenre úgy, hogy az az én tetszésemnek megfeleljen. Összpontosítsátok szíveteket erre a célra. Így kell meghalni önmagatoknak és minden materializmusnak, és csak a saját üdvösségetekért munkálkodjatok úgy, hogy nekem tetszen. Ahogy megpróbáljátok elérni ezt a célt, imáitok erősebbek lesznek, szívetek békésebb lesz. A földi prioritások, amelyeket értékesnek tartottatok a szívetekben, fokozatosan csökkenni fognak. Tisztábban fogjátok látni, milyen irányt követ a lelketek az Igazságban.
_8_ M282_ 22/1/3_ Gyermekeim, távolítsátok el szívetekből a bilincseket – a világi ragaszkodást, aggodalmakat, a megbocsáthatatlanságot, a haragot – és engedjétek meg, hogy betöltsem szíveteket azzal a kegyelemmel, amellyel akarom. Akkor képesek lesztek szívből imádkozni. Mindig készen állok arra, hogy segítsek nektek ebben a szent igyekezetben, akárcsak az angyalotok. Alakíts ki baráti kapcsolatot angyaloddal azáltal, hogy segítségét kéred a szükségleteidben. Ő készen áll a segítségre. Közbenjár érted a Mennyei Trónom előtt. Amikor szívedet világi gondok ostromolják, fontos emlékezned arra, hogy angyalod segíteni akar neked. Közbenjárása nagyon erős. Találjátok meg az apró áldozatok módját, mint lehetőségeket, amellyekkel köszönetet mondjatok angyalotoknak.

<19/h5>

ÜZENETEK – VÁLOGATÁS -– Glynda Linkous

_1_ K415_ 21/12/30_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous - Gyermekeim, amikor sötétednek a nappalok, és körülöttetek minden bizonytalan. Vigyázzatok, mibe kapaszkodjatok, hogy megnyugodjatok. Vigyázzatok, hogy ne lépjetek rossz kapcsolatba valakivel, mert az ellenség ebben az időben a biztonság sok illúzióját, téves lehetőségeket mutat nektek, hogy megtévesszen benneteket. Én vagyok az a biztonság. Rám kell alapoznotok. A körülötted lévő világ bizonytalan, de bennem megtaláljátok a biztonságot. Az ellenség sok buktatót állított mindnyájatoknak, és jelenleg a bűnökön, a szétválásokon és a csábításokon keresztül próbálja elhallgattatni a tanúságtételeteket.
_2_ Sokakat közületek sikerül elhallgattatni a rossz kapcsolatokon keresztül. Ha így elterelődik a figyelmetek, és a figyelmetek más dolgokra összpontosul, akkor biztos lesz abban, hogy nem jelentetek veszélyt részére. Ha a hitetek erős, szoruljatok Hozzám, hogy jobban megismerhessetek, mert én vagyok minden, amire szükségetek van. Hadd legyek én a tiétek mindenben. Engedjétek meg, hogy napjaitokat örömtelivé tegyem, hogy mindenkor én legyek az, amire vágytok, ahogyan ti vagytok nekem azok, amire én vágyom. Miért törekesztek arra, ami a világban van, és miért nem az én Szeretetemre? Jézus
_3_ K416_12/8/30_ JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous - Ahogyan ti zárjátok a házaitokat azok elől, akiket nem akartok beengedni, úgy az én embereimnek is be kell zárniuk azokat az ajtókat, amelyeket életükben nyitottak lelkük ellensége előtt. Az ellenség megpróbálja elpusztítani mindazokat, akik jelenleg az enyémek, és néhányatok számára sikeres, mert figyelmen kívül hagyjátok bűneitek következményeit. Egyesek meg voltak győződve arról, hogy a bűnért nem lesz büntetés, mások pedig arról, hogy nem vétkeztek. Népem, miért nem próbáljátok megérteni, mit csinál az ellenségetek az életetekben? Miért nem keresitek azt a bölcsességet, amely csak Bennem és az Én Igémben található meg ezekről a dolgokról, amelyeket veletek tesz? Hogy létezik az, hogy nem értitek, hogy a bűneiteknek súlyos következményei vannak – hogy megpróbál olyan csapdába ejteni, ahol soha nem lehettek szabadok? Az Én Szavamban van mindenhez a kulcs. A válasz minden kérdésre megtalálható az én szent Szavamban, mégis oly kevesen keresitek az igazságot, amelyre szükségetek van a megszabaduláshoz.
_4_ Az ellenség meg akar rostálni benneteket, mint a búzát. Óva intettelek benneteket ettől a próbaidőtől, de sokan közületek még mindig nem vagytok hajlandóak hallgatni a szavaimra, és vidáman folytatjátok utatokat, miközben engeditek, hogy a bűn megtelepedjen az életetekben. Azt hiszitek, hogy elém állhattok az utálatos szennytől beszennyezve amikor bíráskodni fogok fölöttetek? Gondoljátok, hogy titeket választalak a földön, és megvalósítom az álmaitokat, ha ennyire össze vagytok kötve az ellenséggel? Amikor kurvákként viselkedtek, és hűtlenek vagytok Hozzám? Azok, akik a világot és a testüket akarják szolgálni ebben az időben, meg lesz nekik engedve, hogy szolgálják, de ne hagyjátok magatokat megtéveszteni, gyerekek, mert nem lehet szolgálni a testeteknek és egyben Engem. Ha továbbra is engedelmeskedtek testetek vágyainak, átadlak benneteket neki, és hirtelen learatjátok az ellenség jutalmát, és elragadva lesztek a bűneitekben.
_5_ Csukd be az ajtót, gyermekem. Zárd be az ajtót, amit a bűneiddel kinyitottál. Térj vissza Hozzám és biztonságban leszel. Az ellenség megpróbál elnyelni téged. Készen állok megvédeni, gondoskodni és biztonságban tartani téged, de Hozzám kell fordulnod, és el kell fordulnod a bűntől. Jöjjetek Hozzám megkönnyebbülésért és vigasztalásért a nehéz időkben, amelyekben éltek. Jöjjetek Hozzám szabadságért és biztonságért. Gyertek Hozzám mindenért, amire szükségetek van, mert nálam vannak a győzelmetek kulcsai. Fussatok hozzám védelemért mindenki elől, aki ártani akar nektek. Légy Bennem és az én utaimban, és örökre biztonságban leszel a karjaimban. Szeretlek benneteket, gyermekeim, és vágyom arra, hogy megvédjelek titeket, de Engem kell választanotok. Jézus
_6_ K419_ 22/1/3/_ JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glinda Linkous - Nemzetem, Amerika, elfordult Tőlem. Elutasított Engem és kitagadott Engem, ezért elmegyek. Az ellenségeire hagyom, hogy elpusztítsák. Kegyelem nélkül hagyom őt mindazok iránt, akikkel szemben könyörtelen volt. (Láttam indiánokat, rabszolgákat, abortált gyerekeket és másokat). A Gyilkosság Szellemének kormányára bízom mindazokért, akiket meggyilkolt, és ami iránt közömbös volt. Ellenségeid egy nap alatt megrohannak és tűzzel elégetnek, Amerika. Minden szépséged és minden gazdagságod törmelékké és hamuvá válik azon a napon, és nem mentlek meg, mert elutasítottál Engem. Kirúgtál a kormányodból. Kirúgtál az iskoláidból. Kiűztél Engem otthonaidból. Napról napra egyre jobban kiűzöl. Nem vagy hajlandó elismerni szuverenitásomat. Nem vagytok hajlandóak tisztelni nagy nevemet és szent Szavamat. Ah, utcáitokon csúfot tesztek Fiam áldozatából, ezt pedig nem tűröm.
_7_ Kiűztetek Engem, ezért elhagylak titeket. Messziről fogom figyelni, ahogy ellenségeid elpusztítanak téged és népedet, akik a te nevedet hordozzák, és nem az enyémet, és ennivalóért könyörögnek az utcáidon. Kiűztél Engem, ezért ellenségeidre hagylak, akik irgalom nélkül elpusztítanak. De az enyémek iránt kegyelmet fogok mutatni. Az enyéimnek lesz mit enniük, ha dicsérnek Engem, sőt még a sötétben, de még kétségbeesések közepette is. Semmiképpen nem fogom kiűzni a népemet.
_8_ Ellátom népemet és menedéket adok nekik, amíg haza nem hívom őket magamhoz. Nagyon irgalmas leszek hozzájuk, ha bizonyságot tesznek Rólam. Van egy népem, amely még mindig dicsérni fog Engem ennek az egykor hatalmas nemzetnek a romjai között, és én gondoskodom róla és menedéket nyújtok hatalmas szárnyaim árnyékában. De Amerika népe - akik nem hajlandók elismerni Engem saját hatalmuk büszkeségében, akik gúnyolnak Engem, hagyom, hogy megtalálják a saját útjukat, mert elutasítottak Engem. Isten az Atya

<20/h5>

KIVONATOK AZ EZUTÁN KÖVETKEZŐ LEARY ÜZENETEKBŐL – OTT ISMÉTELTEN OLVASHATJÁTOK

► _1_ R360_ 21/12/28_ JÉZUS AZT MONDTA: EMBEREIM, AZT LÁTJÁTOK, HOGY TÖBB BEOLTOTT EMBER HAL MEG A COVID-VÍRUS VARIÁNSAI MIATT, MINT A BEOLTATLANOK. A COVID-LÖVÉSEK TÖNKRETESZIK AZ EMBEREK IMMUNRENDSZERÉT, A COVID-VÁLTOZATOK PEDIG CSEKÉLY ELLENÁLLÁS MELLETT, A ROSSZ IMMUNITÁS MIATT ÖLNEK MEG EMBEREKET. TERMÉSZETES IMMUNITÁSOTOK NAGYOBB VÉDELMET NYÚJT A COVID-VÍRUS ELLEN, MINT A COVID-OLTÁSOK. AZOK AZ EMBEREK, AKIK NEM KAPNAK (BOOSTER) UTÓLAGOS ERŐSÍTŐ OLTÁST AZ OMIKRON VARIÁNS ELLENI KÜZDELEMHEZ, TÖBBEN HALNAK MEG, MINT AZ OLTATLANOK.

► NÉHÁNY ÉV ELTELTÉVEL A BEOLTOTT EMBEREK MEGHALHATNAK A SZERVEZETÜKBEN TERMELŐDŐ TÜSKEFEHÉRJE MIATT.

►HALÁLOZÁSAITOK NAGY RÉSZE MAGÁNAK A COVID-OLTÁSNAK A KÖVETKEZMÉNYE. EGYRE TÖBBEN FOGNAK MEGHALNI INFLUENZA ÉS AZ OLTÁSOK, VAGYIS A BEOLTOTTAK MIATT, MIVEL A KIMERÜLT IMMUNRENDSZERÜK SEBEZHETŐVÉ TESZI AZ EMBEREKET BÁRMILYEN BETEGSÉGGEL SZEMBEN.

► _3_ R361_ 21/12/29_ HALÁLOZÁSAITOK NAGY RÉSZE MAGÁNAK A COVID-OLTÁSNAK A KÖVETKEZMÉNYE. EGYRE TÖBBEN FOGNAK MEGHALNI INFLUENZA ÉS AZ OLTÁSOK, VAGYIS A BEOLTOTTAK MIATT, MIVEL A KIMERÜLT IMMUNRENDSZERÜK SEBEZHETŐVÉ TESZI AZ EMBEREKET BÁRMILYEN BETEGSÉGGEL SZEMBEN.

► A KONGRESSZUSOTOK (AMERIKAI) ÉS AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK MENTESÜLNEK E COVID-MANDÁTUMOK ALÓL, AMI A TI VEZETŐITEK KÉPMUTATÁSÁT MUTATJA. CÉLJUK, HOGY CSÖKKENTSÉK A LAKOSSÁG SZÁMÁT, ÉS A POKOL LÁNGJÁBAN SÚLYOS BÜNTETÉS VÁR RÁJUK A GONOSZ TETTEIKÉRT.

► _7_ 21/12/30_JÉZUS EZT MONDTA: EMBEREIM, MEGISMÉTLEM, AMIT MONDTAM, HOGY TÖBB BEOLTOTT EMBER HAL MEG COVID-BAN VAGY INFLUENZÁBAN, MINT A BEOLTATLANOK. AZ INFLUENZA OLYAN BURJÁNZÓ, MINT A COVID-VÍRUS. AZ EMBEREK NEM VESZIK ÉSZRE, HOGY A COVID-OLTÁSOK ÉS -ERŐSÍTŐK TÖNKRETESZIK AZ IMMUNRENDSZERÜKET, ÉS BÁRMILYEN BETEGSÉG MEGÖLHETI A GYENGE IMMUNRENDSZERŰ EMBEREKET. TOVÁBBRA IS EMLÉKEZTETLEK BENNETEKET, HOGY KERÜLJÉTEK A COVID ELLENI OLTÁSOK, AZ EMLÉKEZTETŐ, ERŐSÍTŐ OLTÁSOK ÉS AZ INFLUENZA ELLENI OLTÁSOK BEADÁSÁT, MIVEL EZEK MIATT NEM LESZ ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGETEK BÁRMILYEN BETEGSÉGGEL SZEMBEN. EZEKET A FELVÉTELEKET (oltásokat) ÉS VÍRUSOKAT SZÁNDÉKOSAN KÉSZÍTETTÉK, HOGY CSÖKKENTSÉK A NÉPESSÉGET.

► A VÉGIDÕK SOK JELÉT LÁTJÁTOK, ÉS EL KELL VINNEM FIGYELMEZTETÉSEMET, HOGY MEGPRÓBÁLJAK MEGMENTENI A LEHETÕ LEGTÖBB LELKET. FIGYELMEZTETÉSEM MEGELŐZI A HALÁLOS ÚJ VÍRUST, AMELYET A GONOSZOK TERVEZNEK.

► A COVID VÍRUS BURJÁNZÓ, NÖVEKEDŐ ESETEIT TOVÁBBI KORLÁTOZÁSOK ELŐMOZDÍTÁSÁRA FOGJÁK HASZNÁLNI, AMELYEK LEHETŐVÉ TESZIK A GONOSZOK SZÁMÁRA, HOGY A FÉLELEM OKOZÁSA MELLETT ÁTVEGYÉK AZ IRÁNYÍTÁST AZ EMBEREK FELETT.

_9_ BÍZZATOK A GYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGEMBEN, ÉS HASZNÁLJÁTOK AZ IMMUNRENDSZERT SEGÍTŐ GYÓGYSZEREKET ÉS KIEGÉSZÍTŐKET. EZ A VÁLTOZAT FERTŐZŐ, DE KEVÉSBÉ HALÁLOS. IMÁDKOZZATOK MINDEN BETEGETEKÉRT, ÉS PRÓBÁLJÁTOK MEG KORÁN, IDŐBEN BESZEREZNI A GYÓGYÍTÓ GYÓGYSZEREKET ÉS TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐKET BETEGEITEKNEK, HOGY HAMAR MEGGYÓGYULJANAK.

► . NE FELEJTSETEK EL IMÁDKOZNI A BEOLTOTT CSALÁDTAGJAITOKÉRT, AKIK A COVID-OLTÁS MEGSZERZÉSÉRE KÉNYSZERÜLNEK, HOGY MEGTARTSÁK ÁLLÁSUKAT. BÍZZATOK GYÓGYÍTÓ ERŐMBEN, AMELY MEGGYÓGYÍTJA ŐKET BÁRMILYEN REAKCIÓBÓL, ELLENHATÁSBÓL.

► MENHELYEIMBEN FOGJÁTOK ELSZENVEDNI A TISZTÍTÓTŰZET A FÖLDÖN, MIVEL AZ RÉSZETEKRE MINDENNAPI KÜZDELEM LESZ A TÚLÉLÉSÉRT.

► _12_ R364_ 22/1/1_ EZEK A GONOSZOK TOVÁBBRA IS ARRA TÖREKEDNEK, HOGY MINDENKIRE RÁKÉNYSZERÍTSÉK A MÉRGEZŐ COVID-OLTÁSOKAT ÉS -FOKOZÓKAT (BOOSTEREKET, ERŐSÍTŐKET).

► _13_ UGYANEZEK A GONOSZ VEZETŐK MEGPRÓBÁLJÁK RÁVENNI AZ ÖSSZES BEOLTATLAN EMBERT, HOGY MEGKAPJÁK A COVID-OLTÁST. A nyugdíjasokat azzal fenyegetik, (AMERIKÁBAN) hogy elvonják a társadalombiztosítási járulékukat, ha nem tudják bizonyítani, hogy ők megkapták a Covid-oltást. EZEKET AZ OLTÁSOKAT MEGPRÓBÁLJÁK RÁKÉNYSZERÍTENI MINDEN GYEREKRE. EZEKET A VEZETŐKET A SÁTÁN VEZETI, ÉS ANNYI EMBERT AKARNAK MEGÖLNI, AMENNYIT CSAK TUDNAK VÍRUSOKKAL ÉS AZ ÚGYNEVEZETT „OLTÓANYAGOKKAL”, AMELYEK NEM AZOK. EZ MIND RÉSZE A GONOSZOK NÉPESSÉGCSÖKKENTÉSI CÉLJÁNAK.

► AZOK AZ EMBEREK, AKIK BETEGEK, HÍVHATNAK ENGEM IMÁBAN, ÉS ELHIHETIK, HOGY MEG TUDOM GYÓGYÍTANI ŐKET.

► JÉZUS EZT MONDTA: A MÉDIÁTOK ÉS A GYÓGYSZERIPARI VÁLLALATAITOK A VILÁG NÉPESSÉGÉT CSÖKKENTENI PRÓBÁLÓ MILLIÁRDOSOK PÉNZÉVEL PRÓBÁLJÁK IRÁNYÍTANI A TI NÉPETEKET.

► _14_ A MÉDIA AZT A LEGNAGYOBB HAZUGSÁGOT TUSZKOLJA, ÖMLESZTI BELÉTEK, HOGY KÉT OLTÁSRA ÉS EGY EMLÉKEZTETŐRE VAN SZÜKSÉG AHHOZ, HOGY MEGVÉDJÉTEK MAGATOKAT A COVID VÍRUSTÓL ÉS ANNAK VÁLTOZATAITÓL. VALÓJÁBAN A TERMÉSZETES IMMUNITÁSOTOK SOKKAL JOBB, MINT EZEK A HAMIS VAKCINÁK. EZEK AZ INJEKCIÓK NEM VÉDENEK MEG A COVID VÍRUSTÓL, ÉS A ROSSZ REAKCIÓKTÓL, HANEM AZÁLTAL AZ TÖRTÉNIK, HOGY TÖNKRETESZIK AZ IMMUNRENDSZERT, MEGÖLIK AZ EMBEREKET. BÁRKI, AKI SZÓT EMEL A COVID-LÖVÉSEK ELLEN, LETAGADJÁK, ÉS TILTJÁK, TÖRLIK NEKIK A SZEREPLÉST A NÉPSZERŰ MÉDIÁBAN. NINCS KOMPROMISSZUM BIDENNEL ÉS A MÉDIÁVAL, AKIK MÉG A GYEREKEKBE IS NYOMJÁK A MÉRGEZŐ COVID-LÖVÉST. MINDEN LEHETSÉGES MÓDON ÓVJÁTOK MEG GYERMEKEITEKET AZ ILYEN FELESLEGES FELVÉTELEKTŐL. AZ EGY VILÁGREND EMBEREINEK CÉLJA A LAKOSSÁG SZÁMÁNAK CSÖKKENTÉSE, ÍGY AZ ANTIKRISZTUSNAK KEVESEBB EMBERE LESZ AZ IRÁNYÍTÁSA ALATT. EZEK AZ OLTÁSI TAKTIKÁK ÉS LEÁLLÁSOK GAZDAGABBÁ TESZIK A GAZDAGOKAT, ÉS CSŐDBE JUTTATJÁK A KISVÁLLALKOZÁSOKAT.

► NE KÖVESSÉTEK A VILÁGI EMBEREKET, AKIK SZAVÁBÓL HAZUGSÁG ÉS A CSALÁS ÁRAMLIK. A MAI VILÁGOTOKBAN HAZUGSÁGOKAT HALLOTOK A VÁLASZTÁSAITOKRÓL ÉS A MÉRGEZŐ COVID-OLTÁSOK ÉS FOKOZÓK (ERŐSÍTŐK, BOOSTEREK) SZÜKSÉGESSÉGÉRŐL.