Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HELYZETÜNK 6

 

 

 

LEARY ÜZENETEK

_1_ R360_ 21/12/28_ JÉZUS AZT MONDTA: EMBEREIM, AZT LÁTJÁTOK, HOGY TÖBB BEOLTOTT EMBER HAL MEG A COVID-VÍRUS VARIÁNSAI MIATT, MINT A BEOLTATLANOK. A COVID-LÖVÉSEK TÖNKRETESZIK AZ EMBEREK IMMUNRENDSZERÉT, A COVID-VÁLTOZATOK PEDIG CSEKÉLY ELLENÁLLÁS MELLETT, A ROSSZ IMMUNITÁS MIATT ÖLNEK MEG EMBEREKET. TERMÉSZETES IMMUNITÁSOTOK NAGYOBB VÉDELMET NYÚJT A COVID-VÍRUS ELLEN, MINT A COVID-OLTÁSOK. AZOK AZ EMBEREK, AKIK NEM KAPNAK (BOOSTER) UTÓLAGOS ERŐSÍTŐ OLTÁST AZ OMIKRON VARIÁNS ELLENI KÜZDELEMHEZ, TÖBBEN HALNAK MEG, MINT AZ OLTATLANOK.
_2_ A frontvonal orvosai azt mondták, hogy ezek a Covid-oltások tönkretehetik az immunrendszereteket, így amikor kiüt az influenza, (kripka) az emberek meghalhatnak. Továbbra is megáldhatjátok a beoltott embereket a nagypénteki olajjal vagy az ördögűző vízzel, és az emberek meggyógyulhatnak. Kevesen tudnak erről a gyógyulásról, de meg tudom gyógyítani azokat a betegeket, akik hisznek abban, hogy meg tudom gyógyítani őket. NÉHÁNY ÉV ELTELTÉVEL A BEOLTOTT EMBEREK MEGHALHATNAK A SZERVEZETÜKBEN TERMELŐDŐ TÜSKEFEHÉRJE MIATT. Imádkozzatoak a beoltott emberekért, hogy minden betegségből meggyógyuljanak
_3_ R361_ 21/12/29_ Jézus ezt mondta: Népem, imádkoznotok kell a jó fiatal férfiakért, hogy papi hivatást válasszanak. A papok száma csökken, mert az idősebb papok nagyobb számban halnak meg, mint amennyit új papok váltanak fel. Legyetek hálásak minden szentmiséért, amelyen részt vehettek, mert templomaitok újabb bezárását láthatjátok, miközben a vezetőitek megpróbálják lelassítani a Covid-esetek és a halálesetek számát. HALÁLOZÁSAITOK NAGY RÉSZE MAGÁNAK A COVID-OLTÁSNAK A KÖVETKEZMÉNYE. EGYRE TÖBBEN FOGNAK MEGHALNI INFLUENZA ÉS AZ OLTÁSOK, VAGYIS A BEOLTOTTAK MIATT, MIVEL A KIMERÜLT IMMUNRENDSZERÜK SEBEZHETŐVÉ TESZI AZ EMBEREKET BÁRMILYEN BETEGSÉGGEL SZEMBEN. Imádkozzatok a felkészületlenekért, és áldjátok meg a beoltottakat a nagypénteki olajjal vagy az ördögűző vízzel.
_4_ Bűn, hogy a vezetőitek arra kényszerítik a munkásokat és katonákat, hogy bevegyék ezeket a mérgező szúrásokat, csak azért, hogy megtarthassák a munkahelyeiket. Az országotok és ezek a vezetők rá fognak fizetni a rossz egészségükkel. A KONGRESSZUSOTOK (USA) ÉS AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK MENTESÜLNEK E COVID-MANDÁTUMOK ALÓL, AMI A TI VEZETŐITEK KÉPMUTATÁSÁT MUTATJA. CÉLJUK, HOGY CSÖKKENTSÉK A LAKOSSÁG SZÁMÁT, ÉS A POKOL LÁNGJÁBAN SÚLYOS BÜNTETÉS VÁR RÁJUK A GONOSZ TETTEIKÉRT.
(mise Barb Zarekért) Jézus ezt mondta: Népem, Barb kemény munkás volt, ugyanis a lelkek megmentésén munkálkodott. Sokan dolgoztak vele, hogy olyan konferenciákat szervezzenek, amelyeken nagy volt a részvétel. Köszönöm neki mindazt, amit értem tett, hogy közelebb hozza a lelkeket Hozzám. Mindegyik konferencia sok munkával és tervezéssel járt, de mindent jól csinált. Barb ezt mondta: „Életem végén küzdelmem volt, de elégedett voltam azzal, hogy a tőlem telhető legjobbat megtettem Uramért. Köszönöm mindenkinek, hogy eljöttek a rendezvényeinkre. Rövid ideig a purgatóriumban leszek, és köszönöm a mai szentmise szándékát.
_5_ R362_ 21/12/30_ Jézus ezt mondta: Fiam, ebben a látomásban visszatekintesz az életedre az évek során, az elejétől végéig. Ez megmutatja, milyen rövid az életed a földön, és miért olyan fontos, hogy a legtöbbet hozd ki az életed minden percéből. Időt adok neked ajándékba, de ahogy öregszel, és látod, hogy mások meghalnak, tudod, hogy az éveid egy napon véget érnek. Népemnek meg kell tisztítania a lelkét a gyakori gyónással, mert nem tudhatjátok, melyik napon hívlak haza. A testetek halandó, és bármikor meghalhattok többféle módon.
_6_ Mivel egészségben tartalak a küldetésedhez, ne feledd, hogyan ígértem meg neked, hogy a nyomorúság utáni Békekorszakomban is fogsz élni, hogy a saját menedékhelyedre irányíthasd népemet. Bízz az Én Szavamban és az Én irányításomban, hogy mit tegyél, és mikor tedd meg.
Jézus ezt mondta: Népem, ha egy asszony gyermeket szül, nagy az öröm. Amikor egy nő megöli a babáját abortusszal, nagy szomorúsággal jár. Ti éppen az Ártatlankák szent ünnepét (Aprószentek vértanúk) ünnepeltétek, ahol Heródes megölte az összes csecsemőt Betlehemben. Mivel Szent József időben elindult Egyiptomba, megmentette életemet a katonák kardjaitól. Imádkozzatok, hogy imáitokkal megállítsátok az abortuszt, mert szenvedni fogtok ezekért a gyilkosságokért.
_7_ 21/12/30_JÉZUS EZT MONDTA: EMBEREIM, MEGISMÉTLEM, AMIT MONDTAM, HOGY TÖBB BEOLTOTT EMBER HAL MEG COVID-BAN VAGY INFLUENZÁBAN, MINT A BEOLTATLANOK. AZ INFLUENZA OLYAN BURJÁNZÓ, MINT A COVID-VÍRUS. AZ EMBEREK NEM VESZIK ÉSZRE, HOGY A COVID-OLTÁSOK ÉS -ERŐSÍTŐK TÖNKRETESZIK AZ IMMUNRENDSZERÜKET, ÉS BÁRMILYEN BETEGSÉG MEGÖLHETI A GYENGE IMMUNRENDSZERŰ EMBEREKET. TOVÁBBRA IS EMLÉKEZTETLEK BENNETEKET, HOGY KERÜLJÉTEK A COVID ELLENI OLTÁSOK, AZ EMLÉKEZTETŐ, ERŐSÍTŐ OLTÁSOK ÉS AZ INFLUENZA ELLENI OLTÁSOK BEADÁSÁT, MIVEL EZEK MIATT NEM LESZ ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGETEK BÁRMILYEN BETEGSÉGGEL SZEMBEN. EZEKET A FELVÉTELEKET (oltásokat) ÉS VÍRUSOKAT SZÁNDÉKOSAN KÉSZÍTETTÉK, HOGY CSÖKKENTSÉK A NÉPESSÉGET. Lehet, hogy el kell jönnötök a Menhelyeimre, hogy meggyógyuljatok a Covid összes változatából és az esetleges halálos új vírusból.
_8_ Jézus: Embereket láttok meghalni a Covid-járvány, az influenza és a tornádók miatt. A VÉGIDÕK SOK JELÉT LÁTJÁTOK, ÉS EL KELL VINNEM FIGYELMEZTETÉSEMET, HOGY MEGPRÓBÁLJAK MEGMENTENI A LEHETÕ LEGTÖBB LELKET. FIGYELMEZTETÉSEM MEGELŐZI A HALÁLOS ÚJ VÍRUST, AMELYET A GONOSZOK TERVEZNEK. Híveimet menhelyeimbe hívom, hogy angyalaim megvédhessenek benneteket és meggyógyítsanak minden betegségből. Bízzatok az Én gyógyító erőmben, és meggyógyultok.
Jézus: Egyre több olyan betegséget láttok, amelyet a legújabb omikronváltozat és az influenza okoz. A COVID VÍRUS BURJÁNZÓ, NÖVEKEDŐ ESETEIT TOVÁBBI KORLÁTOZÁSOK ELŐMOZDÍTÁSÁRA FOGJÁK HASZNÁLNI, AMELYEK LEHETŐVÉ TESZIK A GONOSZOK SZÁMÁRA, HOGY A FÉLELEM OKOZÁSA MELLETT ÁTVEGYÉK AZ IRÁNYÍTÁST AZ EMBEREK FELETT.
_9_ BÍZZATOK A GYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGEMBEN, ÉS HASZNÁLJÁTOK AZ IMMUNRENDSZERT SEGÍTŐ GYÓGYSZEREKET ÉS KIEGÉSZÍTŐKET. EZ A VÁLTOZAT FERTŐZŐ, DE KEVÉSBÉ HALÁLOS. IMÁDKOZZATOK MINDEN BETEGETEKÉRT, ÉS PRÓBÁLJATOK MEG KORÁN, IDŐBEN BESZEREZNI A GYÓGYÍTÓ GYÓGYSZEREKET ÉS TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐKET BETEGEITEKNEK, HOGY HAMAR MEGGYÓGYULJANAK.
Jézus ezt mondta: Embereim, egyre több embert láttok meghalni magatok körül különféle betegségekben, amelyek újra megtöltik a kórházaitokat. Forduljatok a beoltott emberekhez, és használjátok a nagypénteki olajat és ördögűző vizet, és imádkozzatok értük, hogy meggyógyuljanak. NE FELEJTSETEK EL IMÁDKOZNI A BEOLTOTT CSALÁDTAGJAITOKÉRT, AKIK A COVID-OLTÁS MEGSZERZÉSÉRE KÉNYSZERÜLNEK, HOGY MEGTARTSÁK ÁLLÁSUKAT. BÍZZATOK GYÓGYÍTÓ ERŐMBEN, AMELY MEGGYÓGYÍTJA ŐKET BÁRMILYEN REAKCIÓBÓL, ELLENHATÁSBÓL.
_10_ R362/3 R362/3 Jézus ezt mondta: Embereim, készüljetek fel arra, hogy újabb Covid-korlátozások térnek vissza, amelyek bezárhatják templomaitokat, és otthonotokban tarthatnak benneteket. Lehet, hogy az internetes szentmisékre kell támaszkodnotok, ha a templomaitokat ismét bezárják. Vezetőitek megpróbálnak mindenkit rákényszeríteni arra, hogy Covid-oltást kapjon, vagy börtönbe helyezhetnek benneteket. Amikor életetek veszélybe kerül, minden hűségesemet biztonságom menedékhelyeimre hívom, ahol angyalaim oltalmaznak és meggyógyultok, ha ránéztek az égen fénylő keresztemre.
_11_Jézus ezt mondta: Népem, egy újabb menedékgyakorlatot kértem tőletek, mert azt akartam, hogy készen álljatok arra, hogy az Én menhelyeimben éljetek az Antikrisztus teljes nyomorúsága alatt. MENHELYEIMBEN FOGJÁTOK ELSZENVEDNI A TISZTÍTÓTŰZET A FÖLDÖN, MIVEL AZ RÉSZETEKRE MINDENNAPI KÜZDELEM LESZ A TÚLÉLÉSÉRT. A nyomorúság után meghozom győzelmemet a gonoszok felett, és bekerültök a Békesség Korszakomba. Ez az oka annak, hogy nem lesz idő a purgatóriumra, mert sokáig fogtok élni a Béke Korszakomban, ahol nem lesz többé gonosz befolyás a démonoktól. Fel lesztek készítve szenteknek, és halálotok után egyenesen a mennybe kerültök. Várom a napot, hogy elhozzam híveimet a mennybe, ahol örömmel fogtok mélyebben megismerni és örökké szeretni fogtok Engemet.
_12_ R364_ 22/1/1_ Jézus ezt mondta: Népem, ti a Boldogságos Anyám ünnepével fogadjátok az új évet. A fekete lyukról alkotott vízió az egy világrend népe gonosz terveinek jele, akik rákényszerítik az irányítást felettetek. Ne féljetek, mert látjátok az Én Fényemet, hogy vezessen benneteket, és ugyanez a Fény elvakítja ellenségeiteket, hogy ne lássák, mit csináltok. EZEK A GONOSZOK TOVÁBBRA IS ARRA TÖREKEDNEK, HOGY MINDENKIRE RÁKÉNYSZERÍTSÉK A MÉRGEZŐ COVID-OLTÁSOKAT ÉS -FOKOZÓKAT (BOOSTEREKET, ERŐSÍTŐKET). A gonosz vezetők arra próbálnak rákényszeríteni minden vállalkozást, kicsiket és nagyokat is, hogy dolgozóikat kényszerítsék arra, hogy minden oltást megkapjanak, különben elveszítenék az állásukat. Végül megszüntetik azt a lehetőséget, hogy csak Covid-tesztet végezzenek.
_13_ UGYANEZEK A GONOSZ VEZETŐK MEGPRÓBÁLJÁK RÁVENNI AZ ÖSSZES BEOLTATLAN EMBERT, HOGY MEGKAPJÁK A COVID-OLTÁST. A nyugdíjasokat azzal fenyegetik, hogy elvonják a társadalombiztosítási járulékukat, ha nem tudják bizonyítani, hogy ők megkapták a Covid-oltást. EZEKET AZ OLTÁSOKAT MEGPRÓBÁLJÁK RÁKÉNYSZERÍTENI MINDEN GYEREKRE. EZEKET A VEZETŐKET A SÁTÁN VEZETI, ÉS ANNYI EMBERT AKARNAK MEGÖLNI, AMENNYIT CSAK TUDNAK VÍRUSOKKAL ÉS AZ ÚGYNEVEZETT „OLTÓANYAGOKKAL”, AMELYEK NEM AZOK. EZ MIND RÉSZE A GONOSZOK NÉPESSÉGCSÖKKENTÉSI CÉLJÁNAK. Továbbra is áldjátok meg a körülöttetek lévő beoltott embereket a nagypénteki olajjal, és adjatok nekik inni az ördögűző vízből, hogy meggyógyítsátok őket az oltások káros hatásaitól. AZOK AZ EMBEREK, AKIK BETEGEK, HÍVHATNAK ENGEM IMÁBAN, ÉS ELHIHETIK, HOGY MEG TUDOM GYÓGYÍTANI ŐKET. Legyetek készen arra, hogy menhelyeimbe jöjjetek, amikor a Figyelmeztetés után hívlak, hogy angyalaim megvédhessenek és táplálhassanak, és minden szükségletetekről gondoskodhassanak. JÉZUS EZT MONDTA: A MÉDIÁTOK ÉS A GYÓGYSZERIPARI VÁLLALATAITOK A VILÁG NÉPESSÉGÉT CSÖKKENTENI PRÓBÁLÓ MILLIÁRDOSOK PÉNZÉVEL PRÓBÁLJÁK IRÁNYÍTANI A TI NÉPETEKET.
_14_ A MÉDIA AZT A LEGNAGYOBB HAZUGSÁGOT TUSZKOLJA, ÖMLESZTI BELÉTEK, HOGY KÉT OLTÁSRA ÉS EGY EMLÉKEZTETŐRE VAN SZÜKSÉG AHHOZ, HOGY MEGVÉDJÉTEK MAGATOKAT A COVID VÍRUSTÓL ÉS ANNAK VÁLTOZATAITÓL. VALÓJÁBAN A TERMÉSZETES IMMUNITÁSOD SOKKAL JOBB, MINT EZEK A HAMIS VAKCINÁK. EZEK AZ INJEKCIÓK NEM VÉDENEK MEG A COVID VÍRUSTÓL, ÉS A ROSSZ REAKCIÓK AZÁLTAL, AZ TÖRTÉNIK, HOGY TÖNKRETESZIK AZ IMMUNRENDSZERT, MEGÖLIK AZ EMBEREKET. BÁRKI, AKI SZÓT EMEL A COVID-LÖVÉSEK ELLEN, LETAGADJÁK, ÉS TILTJÁK, TÖRLIK NEKIK A SZEREPLÉST A NÉPSZERŰ MÉDIÁBAN. NINCS KOMPROMISSZUM BIDENNEL ÉS A MÉDIÁVAL, AKIK MÉG A GYEREKEKBE IS NYOMJÁK A MÉRGEZŐ COVID-LÖVÉST. MINDEN LEHETSÉGES MÓDON ÓVJÁTOK MEG GYERMEKEITEKET AZ ILYEN FELESLEGES FELVÉTELEKTŐL. AZ EGY VILÁGREND EMBEREINEK CÉLJA A LAKOSSÁG SZÁMÁNAK CSÖKKENTÉSE, ÍGY AZ ANTIKRISZTUSNAK KEVESEBB EMBERE LESZ AZ IRÁNYÍTÁSA ALATT. EZEK AZ OLTÁSI TAKTIKÁK ÉS LEÁLLÁSOK GAZDAGABBÁ TESZIK A GAZDAGOKAT, ÉS CSŐDBE JUTTATJÁK A KISVÁLLALKOZÁSOKAT. Legyetek készen arra, hogy oltalmamat menedékembe jöjjetek, amikor majd ezek a gonoszok uralják a pénzeteket, a munkátokat és a szabadságaitokat.
_15_ 22/1/3_ (Jézus legszentebb neve) Jézus ezt mondta: Népem, az első olvasatban azt halljátok, hogyan kell próbára tenni a szellemeket, hogy megtudjátok, igaz-e valami vagy sem. Azok az emberek, akik tanúskodnak Rólam és követik Parancsolataimat, tanúságot tesznek üzenetem igazságáról. Az olvasmányban arra hívlak benneteket, hogy térjetek meg, és higgyétek el, hogy Isten Királysága jelen van mindazokban az emberekben, akik az igazságot hirdetik Bennem. NE KÖVESSÉTEK A VILÁGI EMBEREKET, AKIK SZAVÁBÓL HAZUGSÁG ÉS A CSALÁS ÁRAMLIK. A MAI VILÁGOTOKBAN HAZUGSÁGOKAT HALLOTOK A VÁLASZTÁSAITOKRÓL ÉS A MÉRGEZŐ COVID-OLTÁSOK ÉS -FOKOZÓK SZÜKSÉGESSÉGÉRŐL.
_16_ Amikor próbára teszed a szellemet ezekben a hazugságokban, látod, hogy a gonoszokat a Sátán vezeti, nem pedig Én. Szent János még antikrisztusoknak is nevezi ezeket a gonoszokat, mert nem részei az Én juhakolomnak, és határozottan nem követnek Engem. Tehát összpontosítsd figyelmedet Rám, és tedd meg a tőled telhető legjobbat Parancsolataim és evangéliumom igazságának követésében. Szenteld meg mindazt, amit értem teszel, és a jutalmad velem együtt vár majd rád a mennyben.
(Ralph Gentile, Joyce J. édesapja gyászmise) Jézus ezt mondta: Népem, Ralph hosszú életű és sok szép eseményt élt át az életében. Szívproblémái voltak, de már megszüntek a fájdalmai. Még mindig a purgatóriumban van, és szüksége van néhány szentmisére, hogy szabadon engedjék. Szereti az egész családját, és mindannyiukért imádkozni fog.
_17_ 22/1/4_ (St. Elizabeth Ann Seton) Jézus ezt mondta: Népem, Szent Erzsébet Ann Seton követendő példa mindnyájatoknak abban, ahogy szeretetemben osztotta meg a gyerekek tanítására szolgáló iskolákat, és megalapította a Szeretet-nővéreit. Megkaptátok az élet és a szeretet ajándékait, ezért ezeket meg kell osztanotok másokkal, ahogy csak tudjátok, és terjesztenetek kell az Irántam való szereteteteket a mindennapi életedben. Hálás vagyok neked, fiam, a te evangelizálásodért és az Én üzeneteim terjesztéséért.

<2/H6>

ÜZENETEK – VÁLOGATÁS – Glynda Linkous + Luz de Maria

_1_ K420_ 22/1/1_ SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE_ eszköz: Luz de Maria (Argentina)
Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe: A mennyei milíciák, hadak fejedelmeként, akit a Szentháromság küldött, áldalak benneteket. Elmondom nektek Isten akaratát ezzel a néppel szemben, amely továbbra is lázad. Nem hisz abban, ami mindenkit elér, és nem hajlandó Isten követelményei szerint viselkedni és cselekedni. Állandó veszekedésben éltek, békétlenségben éltek, mindegyikőtök kínozza a testvérét. Az emberiség állandó káoszba merült. Vigyázzatok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei! A templomaitokat nagyrészt kifosztja az ember mindazzal szembeni lázadása, ami emlékezteti őt: a törvényre, engedelmességre, szeretetre, békére, hitre és erkölcsre. VIGYÁZZATOK! A kommunizmus halad előre, nem hátrált meg, csak ezúttal azzal a nagyobb szabadsággal halad előre, amelyet maga az emberiség adott neki.
_2_ Értelmetlen, irracionális lényekként viselkedtek, akiknek szükségük lesz egymásra. Jaj azoknak, akik megvetik Isten pecsétjét az eljövendő éhség, a betegségek miatt, és a látszólagos biztonságot fenntartják, és felváltják az antikrisztus pecsétjével és jelével! Imádkozzatok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus emberei, az Egyház olyan változásoktól fog szenvedni, amelyek hirtelen következnek be. Imádkozzatok, Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus népe, imádkozzatok az egyház intézményéért, amely a káosztól tántorog, egyik oldalról a másikra adja át a jogart. Imádkozzatok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, új betegséget jelentettek be, ne essetek pánikba, Isten oltalma marad a népe felett. Imádkozzatok, királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, Közép-Amerika szenvedni fog, Costa Rica megrendül.
_3_ Mint a mennyek légióinak fejedelme, Isten akaratának hordozója vagyok: a jóság, megfontoltság, szilárd és erős hit teremtményeivé kell válnotok, hitben meggyőződve Királyunk és Urunk Jézus Krisztus oltalmáról. Hányan közületek a közeledő sötétség tudatában fokozzák hibáikat, és lázadókat és üldözőket hívnak! Lelkileg fejlődnötök kell, egyesülnötök kell a Szentháromsággal, az utolsó idők királynőjével és anyjával, és biztosítanotok kell magatokat a mennyei légióim védelmével. Fogadjátok magatokhoz Királyunkat és Urunkat, Jézus Krisztust az Eucharisztiában, táplálkozzatok az eucharisztikus vacsorával [Mt 26,26-28]. Legyetek a szeretet, adjatok szeretetet, éljetek Isten szeretetében, adjátok tovább Isten szeretetét, hogy a szeretetből fakadó békesség mindannyiótokról tanúságot tegyen.
_4_ Itt az ideje, hogy elgondolkodjatok: A gonosz el akarja ragadni az újszövetségi ládátokat, és árván hagyni benneteket a gonoszság világában. Legyetek bölcsek, hogy nyelvetek ne legyen tűz, ami mindent meggyújt, hogy ne legyen méreg, ami megöli testvéreteket. Ne feledjétek, hogy azzal a nyelvel, amellyel megölitek testvéreteket, imádkoztok, áldjátok és imádjátok a Szentháromság Istent, az utolsó idők királynőjét és anyját. Áldalak benneteket, megvédünk benneteket, a mi gondunkra vagytok bízva. Ne aggódjatok, légióim állandó figyelemmel vigyáznak rátok. Áldásomat adom. Járjatok hitben és félelem nélkül. Szent Mihály arkangyal
_5_ K421_ 22/1/4_ JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous (USA)
A népem rossz dolgokra összpontosít. Aratásra hívlak benneteket. Fehér a termés, miért halogatjátok? Nem tudjátok, hogy a lelkek meghalnak, ha halogatjátok? Hívom a népemet, hogy munkálkodjanak a lelkekért, és ők azért imádkoznak, hogy áldjam meg őket. Nem tudjátok, hogy csak akkor áldalak meg benneteket, ha véghez viszitek királyságom részére a munkátokat? Annyira meg vagytok áldva, hogy mikor elfordultok az egyik áldástól, már három vár rátok. Bármerre néztek, áldások lesznek.
_6_ Sok gyermekem hajlandó keveset adni, de sokat vár. Gyerekek, kevés idő van a betakarításra. Az embereknek dolgozniuk kell, amíg nappal van. Akik ebben az időben válaszolnak, mikor munkára hívom őket, és akik szorgalmasak, azok nem fognak szükséget szenvedni a jóban. Valójában még csak el sem bírják fogadni mindazt a sok áldást, amit ők kapnak. Beteljesülést kértek Tőlem. Kínálom nektek a beteljesülést. Bőséget kértek tőlem. Olyan nagy bőséget kínálok nektek, hogy nem is tudjátok az egészet átölelni. Boldogságot kértek Tőlem, én állandó örömet ajánlok nektek. De nektek nem szabad önelégültségetekben és csendben élni, és közben élvezni ezeket a dolgokat. Azoknak, akik ilyen áldottak lesznek ebben az időben, azoknak késznek kell lenniük arra, hogy felálljanak, és hallani lehessen őket, hogy tiszteljék szent nevemet ebben az időben, bármibe is kerüljön az nekik, hogy megkapjanak mindent, amim van számukra. Hajlandóknak kell lennetek mindent kockára tenni azért, hogy Engem dicsőítsetek. És mégis oly sok ember, akik az én nevemben mutatják magukat, hiába veszik a nevemet. Jézus
_7_ K422_ 22/1/5_ JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous (USA)
Nagyon sok gyermekem állandóan csak önmagára gondol, és csak önmagát szolgálja, de azt akarom, hogy ti az Atyátok ügyeivel foglalkozzatok. Azt akarom, hogy sok lelket vezessetek hozzám, hogy azok Velem legyenek az örökkévalóságban. Nagyon megjutalmazom azokat, akik ilyenkor csak egy lelket is hoznak Hozzám. Lelketek ellensége hadsereget gyűjtött, hogy végrehajtsák parancsait ellenetek a földön. Ha közelembe jöttök, és minden nap időt szakíttok rám, képes vagyok megvédeni benneteket és azokat, akiket szerettek. De ha elutasítotok Engem, és a saját vágyaitokat köveitek, meg kell védenetek magatokat és azokat, akiket szerettek. Számos eszközt és képességet hagytam rátok, amelyeket jelenleg használhattok, de ezek használatához csak nekem van kulcsom. Keressetek Engem, és felfedem nektek, amit tudnotok kell. Jézus
_8_ K423_ 22/1/6_ JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous (USA)
Ó, büszkeség gyermekei, micsoda szorongás vár rátok ebben az időben, amikor minden nemzet pusztulásra van ítélve. Azért jövök, hogy megítéljem a nemzeteiteket a ti időtökben, és semmilyen nemzet nem ( egy nemzet sem) kerülheti el haragomat. Mostanáig nem voltatok hajlandóak szolgálni engem. Valójában még csak elismerni sem akartok engem, de végül azt tervezitek, hogy segítségül hívtok. Amikor majd segítségül hívtok, azt képzelitek, hogy válaszolok nektek? Ha végre hajlandóak lesztek beszélni Hozzám, azt hiszitek, hogy a segítségetekre sietek? Ó, ostoba emberek, kik vagytok, akik merészelitek azt hinni, hogy szolgálni foglak akkor, amikor megtagadtátok, hogy szolgáljatok Engem, mindennek Teremtőjét, amit csak láttok? Abban az időben a pusztulás vár rátok, és gyorsan közeleg számotokra a vég. Ahogy most nem voltatok hajlandók megismerni Engem, úgy én sem fogok válaszolni nektek majd akkor. Jézus
_9_ K424_ 22/1/7_ JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous (USA)
Miért keresitek és vágyódtok az emberek szeretete után, ha az irántatok való szeretetem a legigazibb? Miért nem vagyok elég nektek? Vigyázzatok, ne essetek abba a csapdába, hogy megpróbáltok nyugodtak lenni akkor, amikor a világotok kezd összeomlani. Már jóval azelőtt figyelmeztettelek benneteket. Figyeltetek rám? Felkészítettétek-e a szíveteket arra, amit látni fogtok? Felkészítettétek-e az elméteket arra, hogy megtudjátok, hogy a pusztulás mindenhol körülvesz titeket, és szomorúság lesz úrrá rajtatok, miközben nézitek, hogyan pusztul el minden, amit ismertek? Amikor az emberi szív összeomlik, és elveszíti a továbblépni akarást? Felkészítettétek-e szíveteket arra, hogy megismerjetek Engem, hogy támogathassalak benneteket ebben az időben? Vagy úgy gondoltátok, mint sokan, akik egyáltalán nem próbálnak megismerni Engem, hogy válaszolok minden imátokra, ha majd végre időt szakíttok Rám? Föltételeztétek, hogy majd akkor szolgálni foglak benneteket? Ne essetek tévedésbe, ó büszke emberek, ilyen idők nem várnak rátok. Ha most elutasíttok Engem, akkor én is elutasítalak titeket. Jézus

<3/H6>

JÓ PÁSZTOR DOMBJA - CARBONIA (OLASZORSZÁG)

_1_ Z91_ 22/1/1_ Gyermekeim, szeretnélek biztosítani benneteket, hogy soha nem hagylak egyedül benneteket, mindig mellettetek leszek, és minden helyzetben a köpenyem takar titeket. Szeretteim, legyetek büszkék arra, hogy erre az utolsó küldetésre lettetek kiválasztva. Legyetek a szeretet egymás között, legyetek tanúim az egész világnak, legyetek azok, akik a szereteten, a Feltámadott Krisztus világosságán keresztül nyilvánulnak meg. Szeretnélek elkísérni benneteket a szent rózsafüzérben gyermekeim, el akarlak kísérni benneteket édesanyátokként minden szeretetemmel. El akarlak vezetni benneteket a magas csúcsokra, ahol Jézus vár benneteket, hogy mindnyájatokat átöleljen és egy új életbe helyezzen benneteket. Királysága, tele van szeretettel és boldogsággal.
_2_ Ez az élet nehéz volt, fárasztó, nagy akadályokkal és fájdalmakkal. A pokoli ellenség mindenhol szabadjára engedte híveit, gyermekeim gyarlóságra kényszerülnek. Nem veszik észre, hogy Sátán szolgái, és csatlakoznak a szolgálatába. Szeretett gyermekeim, ó, ti, akik szemeitekkel látjátok a feltámadt Krisztus fényét, és szívetekben érzitek Atyátok szeretetét, bizony, mondom nektek: legyetek békében és szeretetben, semmi kár nem történik veletek.
Istenetek megóvott benneteket a pokoli ellenség okozta haláltól. Biztosan át fogtok menni fájdalmakon, lesznek nehéz helyzeteitek, de senki sem tud tovább bántani benneteket, mert Jézus veletek van! Már a Földön van, és azon dolgozik, hogy megvalósítsa üdvösségi tervét. Mindenhová elhelyezi gyermekeit, azokat, akik hamarosan beavatkoznak, hogy véget vessenek ennek a bűnözők világának.
_3_ Kiűzik a Föld hatalmasait, a gyilkosokat felülről, akik ezt a világot egy pokoli diktatúra rabságába helyezik. Veletek vagyok gyermekeim, ne féljetek. Amikor érezni fogjátok, hogy a liliomok illata megnyílik előttetek, tudjátok meg, hogy ez az a pillanat, amikor Jézus karjaira vesz és magához emel benneteket. Minden készen áll! Hamarosan elkezdődik a szünidőtök a mennyei világ örömeiben, egy olyan világban, amely kifejezetten Isten gyermekei számára készült. Szuverének lesztek a szeretetben, ebben az új világban, és örökké boldogok lesztek. Előre! Szeplőtelen Szívemen tartom szíveteket és Jézus Szentséges Szívébe helyezlek benneteket. Bemutatlak benneteket az Atyaistennek, a Szentlélek vesz körül benneteket! Legyetek áldottak ezen a Földön gyermekeim, haladjatok előre, ne féljetek semmitől.
_4_ Az ember rossz utat választott, a halál felé tart!
Szent Mihály arkangyal: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében áldalak benneteket. Isten szolgája vagyok, Szent Mihály arkangyal vagyok, eljövök, hogy elhozzam nektek az Úr világosságát. Azért jövök, hogy támogassalak benneteket ebben a csatában, azért jövök, hogy megadjam az utolsó hívást a megtérésre. Gyertek, térjetek vissza az Úrhoz, siessetek, mert elmúltak az órák, közeleg a vihar, minden hirtelen lesz azoknak, akik nem az Úrban kerestek menedéket. Akik nem tértek vissza hozzá, azok benn találják magukat a sötétben. Hideg lesz a szívük, és Isten nem tudja őket felmelegíteni, mert nem fogja tudni magát felismerni bennük. Aki elhagyta az Urat, azt elhagyja az Úr.
_5_ Az ember rossz utat választott, a halál felé tart! Isten gyászolja gyermekei elvesztését, de befolyásolja őket szemrehányásával.
Atyaisten: Gyermekeim, térjetek meg gyorsan, újra hívlak benneteket. Teljes szívemből szeretlek benneteket. Én alkottalak titeket, és azt akarom, hogy az enyémek legyetek. Örök boldogságot akarok nektek adni egy szeretettel és boldogsággal teli világban. Az a boldogság, amit kétségbeesett istenekként kerestek a Földön, nem találjátok meg, mert nem létezik. Ez a Föld átkozott! A Sátán kezeli. Gyermekeim, kölcsönadjátok magatokat a Gonosznak. Elcsábít benneteket, szolgáivá tesz benneteket, és nem vesztek észre semmit. Hajszoljátok a fényeit, és elbűvölve az ő csábításától nem tudtok megállni egy pillanatra sem, hogy elgondolkodjatok.
_6_ Gyorsan javuljatok meg gyermekeim, a vihar már elér benneteket, és ha nem vagytok készen, meglep benneteket és magával ragad. Szent Mihály arkangyal: Minden szeretetemet Nektek, itt jelenlevőknek szeretném ajánlani, és mindnyájatoknak, akik messziről figyelnek. Szívetekbe helyezem a mindenható Atyaisten jelét. Fénykardommal vések a szívetekbe, és harcba vezetlek benneteket erővel és szeretettel. Előre! A napok egyre sötétebbek lesznek, mert a gonosz irányítja, de ti, akik visszatértek az Úrhoz, ti, akik képesek lesztek megtalálni azt a fénysugarat, amelyet segítek meglátni, újra szabadok lesztek. Akkor eltávolodtok a Sátán rabszolgaságából, és beléptek oda, ahol élvezni fogjátok mindazt, amit az Úr készített a gyermekei számára.
_7_ Jézus: Én, az Úr, hamarosan kijelentem magam a világnak! Beavatkozom az igazságosságommal! Készüljetek fel, mert az a nap köztetek van. Közelségben vagytok hozzám gyermekeim. Ne vesszetek el a hírek értelmetlenségeiben, a gonosz ember hazugságaiban, és még a fényekben sem, amelyek elkápráztatnak titeket. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek, teljesen a tiétek vagyok, gyermekeim. Én is itt vagyok köztetek, hogy elmondhassak nektek minden igazságot, hogy az egész mennyország várja megtéréseteket. Hogy a szeretetem végtelen, és nem hagylak el, kitéplek titeket a sátán karmaiból, hogy visszahozzalak benneteket hozzám.
_8_ Anyám a Szűzanya itt van veletek, Jézus veletek van, Szent Mihály arkangyal veletek van, a Szentlélek körülvesz titeket! A Legszentebb Szentháromság körülvesz benneteket gyermekeim! Isten, az Atya csak azt várja, hogy gyermekei visszatérjenek Házába. Együtt áldalak a Szűzanyámmal, Szent Mihály arkangyallal és az egész mennyországgal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Folytassátok tovább! Legyetek erősek a csatában, legyetek merészek, ne féljetek az ellenfeletektől, mert már győztesek vagytok Bennem. Én Vagyok Aki Vagyok! Én vagyok a Megváltó, én vagyok a Királyok Királya. Én vagyok! Ámen.
_9_ Z92_ 22/1/5_ Gyermekeim, imádkozzatok erősen imádkozzatok hozzám, hogy közbelépjek, hogy megállítsam a sátáni emberek végtelen nyomorúságát. Régóta várom vigasztalásotokat, gyermekeim, és ma érzem melegségeteket Szent Szívemben, hogy tele vagytok Velem. A Szentlélek beborít benneteket a testi és lelki átalakulásra, a Fény gyermekei lesztek, sugározni fogjátok a Fényét.
_10_ Olyanok lesztek, amilyeneknek Isten elgondolt titeket kezdetektől fogva, amikor az embert képére és hasonlatosságára teremtette. Szeretteim, eljött az idő a Lucifer bábjaira, akik a végét járják. Veszteséget szenvednek, soha többé nem fogjátok érezni a nyomásukat magatokon, a Pokolban, az otthonukban kötnek ki, ahol megkapják azt a jutalmat, amit istenük ad nekik: lángokban fognak égni és sikoltoznak majd a fájdalomtól. Szegény emberek! Leszállásom előrenyomul egész égi hadseregemmel, élén Szent Mihály arkangyallal. Kitünően haladunk előre, hamarosan szabadok lesztek gyermekeim!
_11_ Most ismét Szardínia földjéről szeretnék szólni, a méltóságteljes földről, az emberekről, akik szeretik Máriát, akik oly sok hűséges szeretettel várják a Napba öltözött Asszonyt, akik megragadják kezükbe a Szent Rózsafüzér hatalmas fegyverét. Imádkozzatok, imádkozzatok Szűz Mária és Jézus szándékaiért. Isten felülről megáld mindnyájatokat. Ámen!
_12_ Z94_ 22/1/8_ Készítsétek fel szíveteket gyermekeim, eljött a gyülekezés órája. Felkészítelek benneteket a menhelyeimen! Learatom a jó búzát, elválasztom a gaztól, világosabbá teszem a Földet, mint a Napot. Megváltoztatom az emberek életét, gyönyörködni fognak bennem. Szentek lesznek és enyémek lesznek örökké az ő Istenüké, Szerelmüké és Teremtőjüké. Igen! Kitépem a keserű füvet, és elvetem az édeset. Tiszta és átlátszó víz fog folyni az új forrásokból. Minden újonnan kikel, a rétek újra kizöldülnek, a virágok a menny illatát árasztják, és megnyílnak a szeretett Istenük belépése felé. Hálából leborulnak előtte. Mosolyognak és énekelnek miközben hintázni fognak az új szél hullámaiban.
_13_ Készülődtök belépni az új korszakba, gyermekeim. Hamarosan beléptek, hogy élvezzétek az isteni szépségek idejét. Boldogsággal megtelve, táncolva fogtok járni; ez Isten ajándéka! Istenik lesztek Őbenne. Gyermekeim számára hamarosan véget ér a könnyek ideje. Most beérett az idő a betakarításra. Összegyűjtöm magamban a híveimet, majd lekapcsolom, leoltom ennek az átkozott forgatókönyvnek a Sátán kezében lévő fényeit. Bezárom a Pokol kapuit, soha többé egyetlen démon sem tud kimenni, mert Vagyok Aki Vagyok. Minden bennem van. Én Vagyok!
_14_ Készítsétek fel szíveteket gyermekeim, eljött a gyülekezés órája, én felkészítelek benneteket hajlékaimban, menhelyeimben! Kár azokért, akik nem akartak hallgatni Rám, azokért, akik nem akarták felajánlani a szeretetüket.
Íme, lezárom az időt: aki engedelmeskedett nekem, az megkapja a százszorosát annak, amit nekem felajánlott, míg én elveszek minden jót a gazdagoktól, a nyomorult alávalóktól - Isten szeme előtt becstelen nyomorultaktól! Kár! Kár! Kár azokért, akik nem nyitották meg teljesen a szívüket Előttem, és a saját javukkal törődtek. ISTEN VAN, ó, emberek, ti nem vagytok! Porból lettél, és a porba fogsz visszatérni, porrá leszel! Az Isten iránti engedetlenség halálos bűn! Kitárom a karjaimat a szegények felé, azok felé, akik az anyagi nincstelenségükben többet ajánlottak Nekem - azt, ami nekik a legdrágább - a saját életüket! Ámen
_15_ Z95_ 22/1/9_ Olaszországom! Országom! Milyen fájdalom látni, hogy összeesel. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében áldalak benneteket gyermekeim! Istenetek választotjai, készüljetek fel a Velem való találkozásra. Nincs több vesztegetni való idő, a gonosz minden tartalék nélkül halad előre. Kertem kapujában vagyok, szeretettel várom gyermekeimet. Élvezni fogom őket végtelen jóságomban, és örök életet adok nekik a szeretet örök örömében. Én vagyok az Atya, Anya, Testvér és őszinte Barát, Én vagyok a mindennapi kenyeretek, bennem és csakis Bennem merítődik az élet.
_16_ Kedveseim, delíriumban, önkívületben van a világ, betartom ígéretemet: mint az asztalterítőt, megrázom a Földet, hogy a gonoszságnak még a morzsája se maradjon. Akkor kinyitom az ünnepre feldíszített új Föld ajtaját, szívesen fogadom társaimat, hogy közösítsék őket Hozzám. Én vagyok a végtelen szeretet örökkévaló Istene! Én vagyok Atyátok! Én vagyok Anyátok, testvéretek és őszinte Barátotok. Együtt fogok járni új Népemmel, a szeretet harmóniájában. A Szeretet gyermekeinek élete új lesz. Köpenyem alatt most menedéket nyújtok nekik, és megvédem őket a Sátántól származó gazságtól. A világon megjelenik az északi fény. Mária megjelenik ruhájában, mint a Napba öltözött Asszony, és bejelenti a régi idők végét, és hirdeti a Megváltó eljövetelét! Kérdezzétek magatokat állandó imáitokban, a csata elkezdődik, a régi ember elbukik, az új királyi ruhát visel, hogy csatlakozzon királyi szerelméhez.
_17_ Az én Olaszországom! Országom! Milyen fájdalom látni, ahogy összeesel a pokoli ellenség csapásai alatt! Megfosztottad magad Tőlem, meggyengítetted magad, hagytad magad körülzárni a Lucifertől: nem vetted észre, milyen veszély leselkedik rád, mert a vakság sújtott rátok. Hittetek a hamisítóban, követtétek őt a fekete miséjében.Csatlakoztatok hozzá, hogy erőt adjatok neki. Kinyitottátok szíveteket, otthonotok ajtaját! Most jön rátok a sírás és fogcsikorgatás. Szentséges Szívem mély fájdalomban van. Elveszítem gyermekeimet. Nem tettek bűnbánatot, nem tértek vissza Hozzám. Folytatták és csak gonoszságot aratnak a gonoszban. Nem fognak többé feltámadhatni, mert a Sátán mérge bejutott az ereikbe, elvette az éltető vért a halandótól!
_18_ Szegény gyermekeim és már nem az enyémek a ti szabad döntésetek alapján. Nem hittetek Bennem. Jobban féltetek az ellenségemtől. Kigúnyoltátok prófétáimat és figyelmeztetéseimet. Alacsonyabb szintre süllyesztettetek engem mint ahol a Sátán van. Mit vártok most, amikor közbelépek, hogy segítsek? Még egy pillanat, és minden összeomlik. Az ellenfél trónja ledől, és templomának romjai alatt ott lesz az összes átkozott.
Meg akartam menteni az embert azzal, hogy figyelmeztettem a veszélyre, fájdalmas helyzetek elé állítottam, de a szeme nem látott tovább, szíve már zárva volt Előlem. Búcsúzom! Minden haragomat feldörgöm! Legyetek készen, felövezve a csípőben, magatokra vett cipővel és bottal a kezetekben. Ámen

<4/h6>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI, MELYEKET
AZ ÉG MAUREEN SWEENEY-KYLE AMERIKAI LÁTNOKNŐNEK ADOTT
2022. január 4-től január 11-ig

_1_ M283_ 22/1/4_ Aki hisz ezekben az üzenetekben, annál változásnak kellene történni a mindennepi életében. A hit több, mint kíváncsi várás arra, hogy mit mondok minden nap. A hit azt diktálja, hogy az üzenetek szerint éljetek. Amikor az üzenetek szerint éltek, abból az következik, hogy az Üzeneteket szeretnétek terjeszteni embertársaitok számára.
Az üzenetek megélése változást hozhat az életetekben és a körülöttetek lévő világban. Ezeknek az üzeneteknek az a célja, hogy szívenként változtassák meg a világot. A bűn a szívben kezdődik, amikor a rosszat elfogadjátok a szívetekben. Ezután a bűn átterjed a szíven kívüli világra. Így terjednek a háborúk és a valótlanságok. Tehát még egyszer szólok hozzátok, ma, hogy változtassátok meg a világ szívét a Szent Szeretetbe vetett hit által. Amiben hiszel, változást hozhat körülötted.
_2_ M284_ 22/1/5_ Gyermekeim, azt kívánom, hogy mélyen szeressetek belém – annyira szerelmesek legyetek, hogy egész létezésetek az örömemre legyen. Annyira szerelmesek belém, hogy a legkisebb bűn is utálatosnak tűnjön előttetek. Az ilyen lelkek nem töltenek hosszú időt a Purgatóriumban. Olyan szeretetre akkor lelhetsz, ha jobban megismersz Engem. Olvassátok a Szentírást. Olvassátok ezeket az üzeneteket. Fedezzétek fel az igazságot – hogy csak a jólétetekre vágyom. Engedjétek, hogy ez az Igazság átalakítsa szíveteket és életeteket. Akkor tudni fogjátok, hogy mellettetek vagyok – szeretettel vezetlek benneteket és meghallgatom imáitokat.
_3_ M285_ 22/1/6_ Gyermekeim, amikor reggel felkeltek, helyezzetek szívetekre egy különleges szándékot. Ily módon a nap folyamán végzett összes imáitok és áldozataitok erre az egyetlen szándékra épülnek. Nem kell azt minden alkalommal felidéznetek. Minden nap elején adjátok át ezt a kérést Isteni Akaratomnak. Fogadjátok el akaratomat, mert az elfogadásotokban benne van a megadásotok. Ily módon örömet fogtok találni az imában és az áldozathozatalban. Higgyetek a beavatkozásomban, amely egy az akaratommal. Néha az akaratom a kereszt elfogadása. Ez önmagában nagy kegyelem. Szeretnék veletek sétálni a nap minden pillanatában, lépésről lépésre – meghallgatni amikor hívtok, és megvigasztalni benneteket a megpróbáltatások és kétségek idején. Engedjétek meg ezt oly módon, hogy ezt kívánjátok.
_4_ M286_ 22/1/7_ Gyermekek, arra hívlak benneteket, hogy vegyétek észre, hogy Szeretetem és Irgalmam egyek. Egyik sem létezik a másik nélkül. Ahogy Irgalmasságom évről évre folytatódik, úgy az én szeretetem is. Egyetlen nemzedék sem létezik és nem fog létezni Szeretetem és Irgalmam nélkül. Minden jelen pillanat arra van teremtve, hogy a bűnös felismerje ezt – hogy válaszoljon Szeretetemre és Irgalmasságomra a Parancsaimnak való engedelmességgel, ami az Én akaratom. Válaszoljatok Felhívásomra, hogy Szeretetemben éljetek, és elfogadjátok Irgalmasságomat. Mennyire vágyom arra, hogy az egész emberiség így éljen.
Szeretetem és Irgalmam nem ismer határokat, és a menny és a föld közötti szakadékon ível át. Ha mindenki válaszolna Szeretetemre és Irgalmamra, akkor a menny és a föld megbékélne. Az egész Szentírás az én szeretetem és irgalmam.
_5_ M287_ 22/1/8_ Gyermekeim, ma arra kérlek benneteket, hogy kérjétek segítségemet, hogy teljesen átadjátok magatokat annak, amit értetek akarok. Ez a lelki erő útja. Ez az önátadás azt jelenti, hogy méltósággal elfogadjátok, bármi is történik a jelen pillanatban – mint azt, ami a szívemből és akaratom szerint jön. Amíg a földön vagytok, soha nem fogjátok tudni eltalálni az én okaimat életetek bizonyos problémáira. Ilyenkor kell imádkoznotok, hogy bízzatok Bennem. Mindig van ok, szükség az áldozatok felajánlásához. Leggyakrabban nem látjátok őket ebben az életben, és nem értitek az én okaimat. Bízzatok abban, hogy minden áldozatot a lelkek jólétére fordítom. Amikor eléred a mennyországot, a lelkek, akiket segítettél megmenteni, veled fognak ünnepelni. Egyes lelkek lelkileg nem elég mélyek ahhoz, hogy felismerjék, hogy segítségre van szükségük. Így hasznosul mások számára a saját spiritualitásotok mélysége. Bízzatok abban, hogy egyetlen áldozat sem vész kárba.
_6_ M289_ 22/1/10_ Eszközöm, küldöttem Maureen, ma, miközben imádkoztál, a Sátán sok zavaró tényezőt küldött feléd, hogy elpusztítsa a békédet – a meleg hiánya, általános áramkimaradások, egyéb kisebb megszakítások. Mindez arról tanúskodik, hogy a Gonosz mennyire gyűlöli az imáitokat. Ha képesek vagytok szívből imádkozni, nincs nagyobb hatalom a földön, amelyhez kapcsolódhattok. Isteni közbenjárásom nagyobb, mint a Sátán bármely természeti ereje vagy taktikája. Ez a tény a feltámadáskor bebizonyosodott. Amikor ezek a nehézségek fellépnek, az az igazságba vetett bizalom próbája. Higgyétek, hogy mindig jelen vagyok a kegyelem állapotában lévő lélek előtt. Ekkor, amikor váratlanul segítség érkezik hozzátok, láthatjátok Erőm Kezét. A nehézségek az a kegyelem, amely lehetőséget kínál a bizalomra.
_7_ M290_ 22/1/11_ Ha sok zavaró tényező van, használd őrangyalod segítségét, hogy őrködjön a jelen pillanat felett. Ne engedd, hogy a jelen védtelenül elsuhanjon melletted, mert soha nem tér vissza. A Sátán dolga, hogy elragadja tőled a jelen pillanatában a kegyelmeket, és ezáltal lelkileg legyengít. Néhányan nem értik a gonosz cselekedeteit a mai világban. Ez önmagában nagyon sebezhetővé teszi őket a támadásokkal szemben. Nem harcolhatsz az ellenséggel, akit nem látsz. A fény gyermekeiként az a feladatotok, hogy felfedjétek a rosszat annak, amilyen. Ez a megkülönböztetés. Ez legyen a spiritualitásod alapja, de nem az érdeklődésed központja. Bízzatok az én védelmemben és gondoskodásomban mindig és mindenhol.

<5/h6>

ÜZENETEK – VÁLOGATÁS – Glynda Linkous + Luz de Maria

425K_ 22/1/8>>11/5/23_ JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous
_1_ Amerika nem érti, mit jelent hatalmas bíráló kezem alatt lenni. Nagyon sokáig sütkérezett erejében és dicsőségében, miközben eredetileg arra lett létrehozva, hogy tisztelje az én dicsőségemet és hatalmamat. Elfordult útjaimtól és szavaimtól, és a világ paráznájává vált, terjesztve romlottságát más nemzetek között, miközben nyíltan és büszkén teszi a bűneit. Most elpusztítom a büszkeségét. Földre vetem a szépségét, és lábbaimmal eltaposom. Akkor majd nem lesz oka büszkélkedni. Elfordította arcát szent városomtól, Jeruzsálemtől, és hátat fordított szeretett Izraelemnek. Most én is hátat fordítok neki.
_2_ Amerika fizetni fog árulásáért, büszkeségéért, istentelenségéért. Bűnei felbukkantak elõttem, és a bűneinek pohara megtelt. Elszenvedi igazságos haragomat a bűneiért. Utálatosságaiért, paráznaságaiért meg lesz bosszulva. Készüljetek, népem, készüljetek fel arra, hogy mit fogok kezdeni ezzel az egykor nagy országgal, mert minden pillanatban közeledik ítéletének ideje. Készüljetek fel arra, hogy meglátjátok ezt a nagy földet elpusztítva, mert ha végezviszem, nem hagyok benne semmi hatalmat. Amikor befejezem az ítéletet fölötte, többé nem fog emelt fővel járni, és nem lesz hatalma, hogy uralkodjon más nemzetek fölött, hanem segítséget fog kérni tőlük. Hagyom, hogy népe az utcákon kolduljon, gyermekeit pedig betegség sújtsa. Többé nem fogják nevem szerint hívni. Jézus
426_ 22/1/9_JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous (USA)
_3_ Leányom, mondd meg a népemnek, hogy ennek a nemzetnek lejárt az ideje. Mondd meg nekik, hogy jelenjenek meg előttem, és sírjanak és siránkozzanak elveszett szeretteik miatt, hogy gyorsan megmentsem őket, mielőtt a pusztulás rájuk esik, és lelkük a sötétségbe és a gyötrelembe lesz száműzve mindörökre. Mondd meg nekik! Nem halogathatom tovább ezeket az ítéleteket.
_4_ Volt idejük, több mint sok, a bűnbánatra, de legtöbbjük örömmel folytatja útját anélkül, hogy Rám vagy örök céljukra gondolna. Azon az éjelen nem lesz második esély. Nem az az akaratom, hogy bárki is elvesszen, de az én Igém világosan kimondja, mit kell tenni az embernek annak érdekében, hogy üdvözüljön. Mondd meg nekik most. Amerika ideje lejárt. Többé nem fogom visszatartani az ítéleteimet, mert félrevezeti az egész világot. Jézus
427_ 22/1/10_ ATYAISTEN ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous (USA)
_5_ Ne féljetek elhagyni a birtokotokat. Az elkövetkező időkben az embereim mozgásban lesznek. Ne ragaszkodjatok a földi életetekhez, gyermekeim, vagy ahhoz, amit birtokoltok, vagy ahol éltek. Menjetek dolgozni a királyságomért, és ne aggódjatok, mert mindent megadok nektek, amire szükségetek van. Ne féljetek elveszíteni semmit a földön, mert a föld nem az otthonotok, és hamarosan nem lesz többé az otthonotok.
_6_ Legyetek olyanok, mint Fiam, Jézus, és legyetek elégedettek azzal, amitek van. Néhányan közületek palotákat követeltek Tőlem, ha nekem dolgoznának, és ha palotákat adnék nekik, azokat imádnák, és azok az istenükké válnának, nem pedig én lennék. Néhányan gazdagságot követeltek, de Igém mégis azt mondja, hogy a pénz szeretete minden rossz gyökere. Nem veszed észre, hogy már a végső időben élsz? Nem veszitek észre, hogy a végidőt élitek, és még most is sokakat hívok haza a sajátjaimból? Tehát mire kell összpontosítanotok, amikor hamarosan Előttem fogtok állni?
428_ 22/1/11_JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous (USA)
_7_ Gyermekeim, az ellenségetek, az ördög megpróbál elhallgattatni benneteket. Vágyik, hogy elvegye az életeteket, és rajtatok múlik, hogy megállítsátok. Minden nap minden másodpercében résen kell lennetek, és ügyeljetek arra, hogy megtartsátok az imaidőtöket, hogy megvédhesselek benneteket, amikor alusztok. Az idő, amelyben éltek, nagyon szörnyű, és sok minden forog kockán. Gyermekeim jelenleg még a legkisebb tetteik fontosságát sem tudják átlátni.
Ebben az időben a megmentésre szoruló utolsó lelkek vagy az én királyságomba jönnek, vagy az ellenség területére, ahol aztán ott töltik örökkévalóságuk minden másodpercét. Ne gondoljátok, hogy könnyű ebben az időben élni, mert titeket választottalak erre az időre, hogy végezzétek királyságom részére a munkát. Jézus
429_ 22/1/12_JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Glynda Linkous (USA)
_8_ Bár a gyerekeim normálisnak tekintik a napjaikat, a legtöbben rájönnek, hogy semmi sem normális az ő világukban. Igazán mondom, hogy ezen időszak után soha semmi sem lesz normális a világotokban. Ítéleteim tolakodnak előre, és minden megváltozik egy pillanat alatt. Gyermekeim, készítsétek fel szíveteket a intenzív változások időszakára. Ez az időszak sok nem kívánt változást fog hozni az életetekben, és mégis, ha Hozzám közeledtek, én ezeket a rossz napokat jóvá változtatom. Támaszkodjatok Rám, és én megerősítelek benneteket. Hamarosan hazatértek. Jézus
430_ 22/1/7_ JÉZUS ÜZENETE_ eszköz: Luz de Maria
_9_ Szeretett népemnek: Áldásomat adom a gyermekeimre, hogy a jó teremtményei legyenek. Népem, már az elején vegyétek észre, amit elfelejtettetek, és amire minden intézményben szükség van: EGYIK ELFOGADÁSA, TISZTELETBEN TARTÁSA A MÁSIK ÁLTAL.
Most nincs idő arra, hogy a hétköznapi gondolkodásmód szerint éljetek, amely irányít titeket, mert ez egy olyan hatalom uralma alá vezetne benneteket, amely nem az enyém. Nehéz időket éltek, még akkor is, ha egyesek felüdülve érzik magukat anélkül, hogy távolabbra néznének, mint ameddig a szemük ellát, és újra látnák, mi megy végbe az egész emberiség számára.
_10_ Az pedig állandó elégedetlenséget fog kiváltani különböző országokban, és komoly felkeléseket okoz, amelyek nagy elnyomással járnak. A szabadságot elnyomják, az uralkodók irányítják az intézményeket, és fogság-szerű életre vezetik a gyermekeimet.
Átmeneten mentek át aközött, ami emberiségként voltatok, és aközött, amivé lesztek egy úgynevezett "rend" részeként, ami nem az én akaratom.
Édesanyám gyermekeinek bejelentett üldözése tetőzik, a bárányaimmal kereskedő Antikrisztus csápjai, még mindig arra piszkálják népem szívét, hogy fellázadjanak ellenem.
_11_ Ezért nem tudnak Engem imádni a gyermekeim, elfelejtik, hogy bennetek vagyok. Csak akkor keresnek Engem, ha fenyegetve érzik magukat, vagy félnek. Makacsok, kigúnyolnak Engem. De beszélek hozzájuk, és ők feledékenyek, de én nem felejtem el a szavaimat. Elfelejtettek Engem, felhagytak az akaratom szeretetével, nem akarnak Engem Testemben és Véremben befogadni. Édesanyámat szeretni és utánozni már a múlté, meghívni, hogy veletek maradjak, akadályt jelent részetekre. Nem vágyódtok egészséges gondolatokra, sem alázatos szívre. Még csak nem is gondoltok a jót tenni akarására.
_12_ A technológiai fejlődés, amellyel ártalmat okoztok az embereknek, az Antikrisztus munkásaivá tesz titeket. Kapzsi emberiség lettél, amelyben nincs hűség. Az árulás meggondolatlanul halad előre, s ebből keletkezik az intézmények megosztottsága, amiből születik a szakadás az én egyházamban.
MEGTÉRÉSRE HÍVTALAK BENNETEKET – EZ SÜRGŐS
Nagyon sok olyan ember van a népem között, aki nem igazik, megvetik Isten törvényét, nem tartják be a szentségeket. A saját "istenükkel" élnek, akit csak kitaláltak, hogy nekik megfeleljen.
_13_ Úgy választják „egójukat”, hogy elégedettek legyenek mindazzal, ami Velem ellentétes, mert ha Engem szolgálnának, nem tudnának annyi rosszat tenni.
Látni fogtok egy új liberális vallást, innovációt, újítást a társadalomban, innovációt az intézményekben. Ezeket az újításokat sok behódoló gyermekem örömmel fogadja majd. Gyermekeim, a nagy hír az, amit már ismertek – nincs más választás. Ez az élet az én akaratomban zajlik [Mt 7,21]. A rossz emberi tettek és tetteik következményei továbbra is fennállnak.
_14_ A nagy és kis nemzetek is melegben és hidegben fognak élni, szárazságtól az áradásokig, a kialudt vulkánoktól a hirtelen kitörésekig, a békétől a halálig, a bőségtől az élelmiszer és gyógyszerhiányig, és mindaz nélkül, amire az emberi lényeknek szükségük van a jólétükhöz.
Ezért a kiirtottnak vélt járványok új helyekre kerülnek vissza, amelyekről korábban nem esett szó, de most megjelennek. Háború lesz, amilyet a múltban el sem tudtak képzelni. Ennek az nemzedéknek (amely a saját énjébe van merülve) a megtisztulása oda vezet, hogy a legkegyetlenebb magányban fog élni, ha nem adja fel az "egóját". Jelen vagyok és állandóan figyellek benneteket. Szeretlek és védelek titeket. A ti Jézusotok

<6/h6>

LEARY ÜZENETEK - VÁLOGATÁS

_1_ R367_ 22/1/4_ Jézus ezt mondta: Népem, mondtam nektek, hogy komoly események előtt álltok, mivel újabb korlátozások és leállások zárják be a templomaitokat. Láttad a látomásban, hogy a gonoszok hogyan fognak lakatot helyezni az összes templomaitokra, hogy ne lehessen szentmisékre járni. Angyalaim eltávolítják szentelt dolgaimat a tabernákulumokból. AZ OLTATLANOKAT ZAKLATNI FOGJÁK, AMIKOR MINDEN BEVÉTELI FORRÁSUKAT ELVESZIK. Hamarosan drámai élelmiszerhiányt fogtok látni, és menhelyeimbe kell hívnom hűségeseimet.
_2_ CSAK A FENEVAD JELÉVEL RENDELKEZŐ EMBEREK VÁSÁROLHATNAK ÉLELMISZERT. Csak az Én hívőim léphetnek be menhelyeimbe kereszttel a homlokukon. Sok üzletből kifogy az élelmiszer. Megsokasítom a táplálékotokat Menhelyeimben, akárcsak a mai evangéliumi olvasmányban, amikor 5000 embernek szaporítottam a kenyeret és a halat. A Figyelmeztetés eljön, mielőtt beviszlek benneteket az oltalmamba. AZ ANTIKRISZTUS HATALOMRA KERÜL, MIHELYT A NYOMORÚSÁG IDEJE ELKEZDŐDIK. A HALÁLOS VÍRUS FELSZABADUL, ÉS SOKAN MEGHALNAK EGY ILYEN JÁRVÁNYBAN. TÖBB TŰZ-ESET LESZ, AMI FEL FOGJA ÉGETNI AZ EMBEREK OTTHONAIT.
_3_ SKORPIÓK SÚLYOS CSAPÁSA SÚJTJA MAJD A GONOSZOKAT, ÉS AZOKAT A GONOSZOKAT ÖT HÓNAPIG MARJÁK ANÉLKÜL, HOGY MEGHALNÁNAK TŐLE. LÁTTAD A SKORPIÓK NAGY FEJÉT KIDÜLLEDT SZEMEKKEL, ÉS AKKORÁK VOLTAK, MINT A LOVAK. EZ CSAK NÉHÁNY A CSAPÁSOK KÖZÜL, AMELYEK A GONOSZOKAT SÚJTJÁK, AKIKET NEM ENGEDNEK BE A MENHELYEIMBE. Ne féljetek, mert angyalaim megvédenek benneteket. Életetek a Menhelyeimben olyan lesz, mint ahogyan gyakoroltátok, csak több évig fog tartani. Legyetek hálásak, hogy angyalaim megvédenek benneteket a menhelyeimben. A nyomorúság ideje végén meghozom győzelmemet, és minden démon és gonosz a pokolba kerül. Megújítom a földet, és behozom híveimet a Béke Korszakomba, ahol sokáig fogtok élni minden rossz nélkül. Legyetek türelmesek és örüljetek az eljövendő győzelmemnek.
_4_ R368_ 22/1/5_ Jézus ezt mondta: Sok embert láttok meghalni különféle betegségekben, és néhányan a Covid-vírustól. Ezeknek az embereknek nem mindegyike volt lelkileg felkészülve arra, hogy ítéletükkor találkozzon Velem. Ezért kell imádkoznotok ezekért a lelkekért, és szentmiséket kell szolgáltatni értük. Felkészülhettek saját halálotokra és ítéletetekre gyakori, legalább havonta egyszeri gyónással, napi imáitokkal és lehetőség szerint napi szentmise látogatásával. Ahogyan csak az Én híveim léphetnek be kereszttel a homlokukon, ugyanúgy mennek be a mennyország kapuin az Én híveim, akik megbánják bűneiket és engedelmeskednek Parancsolataimnak. Adjatok dicséretet és köszönetet nekem, hogy megadtam nektek a hit ajándékát, amely lehetővé teszi, hogy örökké velem legyetek a mennyben.
_5_ Jézus ezt mondta: Békesség veletek, mert még a menhelyemen lévő nyomorúság idején is mindig veletek leszek az Oltáriszentségemben. Ha szerencsétek lesz, hogy lesz papotok, akkor napi misét és szentáldozást is tarthattok. Ha nincs papotok, angyalaim napi szentáldozást visznek nektek.
Fogjatok egy szent ostyát és helyezzétek be egy monstranciába, hogy örökös imádatot végezhessetek. A ti embereitek az imádat óráit a huszonnégy órában éjjel-nappal kijelölik az embereknek. Tehát ne féljetek, mert én veletek leszek, és angyalaim megvédenek benneteket a bajoktól a menhelyeimben. Ostyáim megsokszorosodnak részetekre, és én megsokasítom élelmeteket, vizeteket, tüzelőanyagotokat, sőt még a szállásotokat és alvóhelyeteket is. Mindannyian velem lesztek még a Béke Korszakomban is. Bízzatok az Én védelmemben a nyomorúság teljes ideje alatt
_6_ R369_ 22/1/6_ Jézus: Amint figyelitek a szerzeteseket a kolostorban, látjátok, milyen fontos szerepet kell kapnia az imának és a böjtnek az életetekben. A nagyböjt idején többet gyakorolhatjátok azt, amit a szerzetesek mindennap. Tudom, hogy az embereknek dolgozniuk kell a megélhetésükért, és ez a napotok jó részét kiveszi, de még mindig eljöhettek a misére és imádkozhattok, mint a szerzetesek. Böjtöltök a böjti időszakban, de gyakorolhattok kissebb böjtöt egész évben. Igyekezzetek végezni a böjti praktikákat állandóan, mikor rám gondoltok. Tapasztalni fogjátok a szerzetesek életmódját az imában és a böjtben, és közelebb juttok Hozzám.
_7_ Nagyon sok világi dologtól kell elszakadnotok, mert ez a világ elmúlik, de a velem való örök célotok örökké tart. Összpontosítsátok tehát életeteket körém, ahogy a szerzetesek teszik, és biztosak lesztek abban, hogy örökké boldog helyetek lesz szeretetemben a mennyben.
Jézus: Jelenleg több omikron esetről hallani, amelyek miatt több ember betegszik meg. Az tulajdonképpen az omikron és az influenza kombinációja, amely az embereket a kórházba küldi légzési problémákkal. Ez a legutóbbi betegség-hullám több iskola-bezárást, templomok bezárását, valamint az éttermek és belső rendezvények korlátozását okozhatja.
_8_ Az ünnepi családi találkozó lehet az oka a betegség terjedésének. A vörös égboltról látott látomás a következő, járványos vérzéses betegség jele, amely olyan lehet, mint az ebola vagy a hanta vírus Kínából. Megmondtam neked, hogy elküldöm a Figyelmeztetésemet és felhívást a Menhelyeimre, mielőtt a következő halálos vírus szabadulna. Tisztítsátok meg tehát a lelketeket gyakori gyónással, hogy szembenézhessetek Velem a mini-ítéletetekben az elkövetkező életetek áttekintésekor. Mindnyájatokat szeretlek, és az angyalaim megvédenek benneteket a közelgő halálos vírustól.
_9_ R370_ 22/1/7_ Jézus: Fiam, tudom, hogy a te néped mindig azt kérdezi, mikor jön el a Figyelmeztetés. Az Atyaisten idejében jön el, és csak akkor, ha úgy dönt, hogy elhozza. Tehát ne törődjetek ezzel a dátummal a Figyelmeztetéssel kapcsolatban. Nincs messze, mert minél több üzenet van a Figyelmeztetésről, annál közelebb kerül. Azt is mondtam, hogy elhozom a Figyelmeztetést, mielőtt a következő halálos vírus megjelenne. KÉSZÜLJETEK FEL EGY KEMÉNY HIDEG TÉLRE, amely egyik hóvihart a másik után hozhatja. Szeretlek mindnyájatokat, és angyalaim és én megvédünk benneteket a gonoszok okozta károktól.
_10_ Jézus ezt mondta: Fiam, képes vagy negyven ember ellátására körülbelül egy évig, de meg kell szaporítanom a vizet, az élelmet és az üzemanyagot, hogy tovább élhessetek. Imádkoznotok kell a vezetői képességekért, amikor állásokat osztotok ki az embereknek, és a napi szentáldozásokra összpontosíttok. Engedjétek, hogy én legyek a középpontban, hogy vezesselek titeket a napi imádatommal. Az embereitek nem veszik észre mindazt a tervet, amit az Én javaslataimmal végeztek, hogy működőképes menedéket nyújtsatok.
_11_ Még több tervezésre lesz szükség annak az 5000 embernek a biztosításához, akik részére St. József segíteni fog neked az emeletes ház felépítésében. Gondoskodom a terveitekről, hogy fürdőszobát és élelmet biztosítsak ezeknek az embereknek. Azt akarom, hogy angyalaim megvédjenek benneteket a gonoszoktól láthatatlan pajzsaikkal és pusztító erejükkel minden gonosz ember ellen, aki ártani akar nektek. Legyetek hálásak, hogy támogatni fogom minden erőfeszítéseteket az Antikrisztus és a démonai elleni küzdelemben. Az én hatalmam minden gonosznál nagyobb, ezért ne féljetek és bízzatok az Én védelmemben és szükségleteitek megsokszorozásában.
_12_ R371_ 22/1/8_ (Shirley Mannaráért gyászmise) Jézus ezt mondta: A Carol asszony és Shirley legalább 17 évig együtt voltak a Mt. Carmel House-ban a haldoklók házában. Shirley az élete során nagy részében törődött az emberekkel, különösen azzal, hogy a szószt szolgálta fel a vacsoránál. Mindent, amit tett, a kerti paradicsom felhasználására és a tésztaszósz elkészítésének módjára törekedett. A purgatóriumban van, és szüksége van néhány misére. Szerencséje volt, hogy egyik fia pap volt. Nagyon szereti a családját, és imádkozni fog értük.
_13_ Jézus: LEHET, HOGY NEM TUDJÁTOK, MI VAN A CHEMTRAIL-BEN, DE AZOK AZ EMBEREK, AKIK EZT ELEMEZTÉK, INFLUENZA TÜNETEIT TAPASZTALTÁK. Most, hogy sok ember kapott két Covid-vírus elleni oltást és egy emlékeztetőt, az immunrendszerük szinte védtelen. A VEGYI ANYAGOK A CHEMTRAIL-BEN INFLUENZÁT OKOZNAK ÉS SOK EMBERT MEGBETEGÍTHETNEK, ÉS NÉHÁNYAN MEGHALNAK. Az orvosok nem mondják meg, hogy a beoltottak többet halnak meg, mint a be nem oltottak. Áldd meg a beoltott embereket nagypénteki olajoddal és ördögűző vizeddel. Bízzatok az Én gyógyító erőmben azáltal, hogy hittel hívtok Engem, hogy meggyógyítsalak, és meg fogtok gyógyulni. Figyelmeztettem, hogy ne vegyétek be az emlékeztetőt, a Covid-oltást vagy az influenza elleni oltást, mert tönkreteszik az immunrendszereteket. A megfelelő időben eljöhettek menhelyeimre is, és amikor fényes keresztemre néztek, minden betegségedből meggyógyultok.
_14_ R372_ 22/1/9_ Jézus : A szülőknek jó példát kell mutatniuk gyermekeiknek azáltal, hogy elhozzák őket a vasárnapi misére és a havi gyóntatásra. Nehéz katolikus iskolát találni gyermekeik hitoktatására, ezért előfordulhat, hogy plébániai osztályokat kell találniuk, amelyeket szintén nehéz megtalálni. Ellenkező esetben otthon kell tanítanotok a gyermekeiteket a hitben, például vasárnap délután.
_15_ A gyermekeiteket arra is meg lehetne tanítani, hogy mindennap imádkozzák a rózsafüzért, hogy jól megalapozzák a hitüket. Ez azt jelenti, hogy meg kell tanítanotok gyermekeiteket a rózsafüzér alapvető imáira: a Miatyánkot, az Üdvözlégy Máriát, a Dicsőséget, az Apostoli Hitvallást és az Üdvözlégy Szent Királynőt. A szülők felelősek gyermekeik katolikus hitben való neveléséért, és lelküket a mennybe vezető helyes úton kell vezetniük. Minden léleknek szabad akaratú döntést kell hoznia, hogy szeret Engem és engedelmeskedik nekem, és követi Parancsolataimat. A havi Gyónásban is meg kell gyónnotok a bűneiteket. Ha hűségesek lesztek Hozzám az életben, jutalmatok lesz a mennyben.
_16_ R373_ 22/1/10_ Jézus: Látjátok, hogy a démonok mindenkit megtámadnak, mivel láthatjátok magatok körül, ahogy a gonosz mutatja a csúnya arcát. Ne féljetek, mert elég az Én kegyelmem arra, hogy megvédjelek titeket. Ne tegyetek semmit, amivel a démonokat arra hívnátok, hogy uralkodjanak felettetek, mint például a függőségeknél. Ha úgy érzed, hogy démonok vagy betegségek támadnak meg, akkor hívjatok Engem, és én elintézem, hogy angyalaim megvédjenek és meggyógyítsanak titeket a belém vetett hitetek által. Bízzatok bennem, mert az én hatalmam nagyobb a gonoszoknál. LÁTJÁTOK, HOGY EGYRE TÖBB BETEGSÉG TÁMAD AZ EMBEREK KÖZT, DE A COVID OLTÁSOK ÉS EMLÉKEZTETŐK NEM SEGÍTENEK RAJTATOK.
_17_ CSAK CSÖKKENTIK AZ IMMUNRENDSZERETEKET, ÉS MEGHALHATTOK. BÍZZATOK AJÁNLATAIMBAN - A C-VITAMINBAN, A D3 2000-BEN, A BODZA KIVONATÁBAN ÉS A GALAGONYÁKBAN. AZ TI TERMÉSZETES IMMUNITÁSOTOK SOKKAL ERŐSEBB, MINT A GYÓGYSZERGYÁRAK HAMIS VAKCINÁI. AZ ÖSSZES COVID VAKCINÁT ÚGY TERVEZTÉK, HOGY VÉGÜL EMBEREKET ÖLJENEK MEG, ÉS OLYAN TÜSKEPROTEINEKET TERMELJENEK, AMELYEK A COVID TERJEDÉSÉT OKOZZÁK, különösen az omicron változat esetében. Bízzatok szavaimban, melyek ellentétben vannak a démonok és a gonosz emberek hazugságaival.
_18_ Több éve alacsony havazás volt, de idén más lehet. Bízzatok bennem, hogy megvédjem menhelyimet a bajoktól. Mondtam nektek, hogy kemény telet láthattok. Készüljetek fel az újabb hidegre és hóra, ami megemelheti fűtésszámlátokat. KÉSZÍTSETEK ELŐ FA- ÉS PETRÓLEUM ÉGŐITEKET ARRA AZ ESETRE, HA ÁRAMSZÜNET LENNE, ÉS MELEGRE LENNE SZÜKSÉGETEK EBBEN A FAGYOS HIDEGBEN. Már ma látjátok, hogy a kábel és az internet épp most nem működik. Egyik katasztrófát a másik után fogjátok látni.
_19_ R374_ 22/1/11_ A GONOSZ KÍGYÓIT LÁTHATTÁTOK A LÁTOMÁSOTOKBAN, AKIK HAZUGSÁGAIKKAL MEGHARAPTÁK A NÉPEKET, ÉS BELÉJÜK FECSKENDEZTÉK A COVID-OLTÁSOK HALÁLOS MÉRGÉT. Most minden eddiginél jobban meg kell áldanotok a beoltott embereket a nagypénteki olajjal és az ördögűző vízzel. Ahogy az emberek több boostert (erősítőt)vesznek be, a felvételekben lévő grafén-oxid rosszabb hatást fog kifejteni. Folyton hangsúlyozom, hogy ne vegye be a Covid-oltást, mert tönkreteszik az immunrendszereteket, és idővel meghalhattok. Ne hallgassatok az orvosokra a hazug kettévált, villás nyelvükkel. Bízzatok az Én gyógyító erőmben hitben, és meggyógyultok.

<7/h6>

 

MIT OLVASTAM AZ INTERNETEN

Barangolva az interneten, hihetetlen sok információt, választ kaphatunk kérdéseinkre. A kovid betegséggel kapcsolatban azt észlelem, hogy már nem is annyira mint betegséget kezelik, értelmezik, hanem inkább azt számolgatják, mi mindenre van kihasználva. Tehát úgy néznek rá, hogy a kovid csak egy eszköz, mely segítségével bizonyos körök szeretnének elérni valamilyen célokat. Leegyszerűsítve – a koviddal beléptek a genetikába, a genetikával beléptek a személyek profiljának meghatározásába, onnan pedig a személyes adatok képzésébe, tovább lépve, vagyis a digitalizáció, számítógépes technika segítségével az adatok kötelező használatába. Innét pedig nyílik nekik nagyon széles út az emberiség diktatúra szerű erőszakos kezeléséhez, vagyis ahogy egyesek írják, a rabszolga sorsba döntéséhez. Bevallom, részemre egy hátborzongató megállapítás. Ez régóta köztitok. Mielőtt tovább közölném az interneten általam kihalászott tudnivalókat, közlök egy érdekes személyes történtemet. Egy álmomat szeretném röviden elmondani. Tehát amit most írok, 2021. május 18-án álmomban éltem át.

Azt álmodtam, hogy egy panel házban lakok, ahol van közös mosoda. Ott mindenki kimoshatja a ruhaneműit, mivel van a mosodában egy személyautó nagyságú gép, amely kimossa, kicsavarja és végül kiszárítja, kivasalja a mosott holmit. Mikor bevittem oda a mosni való dolgaimat, éppen végzett egy ember a munkával. Vitte volna el a dolgait, de még figyelte, hogy én nem tudtam bekapcsolni a gépet. Hozzám lépett és készségesen magyarázta, hogy a gép indításához szükséges behelyezni az adott résbe a személyes genetikai elrendezés nevezetű igazolványomat, kártyámat. Miután a gép leolvassa az adataimat, elindul. Ekkor úgy meghökkentem, hogy felébredtem. Ennyi volt az álmom.

Olyan kifejezést, hogy genetikai elrendezés, az életemben nem hallottam. Frissen emlékeztem minden szóra, mozdulatra. Elhatároztam éjjel közepén, hogy feljegyzem az álmomat a dátummal együtt. De a kíváncsiság miatt bekapcsoltam a számítógépemet, létezik-e valóban olyasmi, hogy genetikai elrendezés? Hittem is meg nem is. Az interneten nagyon gyorsan rátaláltam a magyarázatára.
Hiszem, hogy valahol van, vagy lesz ilyen mosógép, autó, benzin-pumpa, vásárlási lehetőség, stb. Tehát ez megint egy álmom a jövőről. Több mindent álmodtam a jövőről, de azokat nem tartom szükségszerűnek közölni. De annyit elárulok, hogy ugyanilyen lehangolóak voltak.

Visszatérve az interneten való barangoláshoz, kezdtem egy kicsit tanulni is közben. Nem kell mindent aprólékosan tudni, de a lényeget a magam fajta primitív emberke is kiérzi.

•1 Az a hír ütötte meg a fülemet, hogy a tudósok rájöttek annak a magyarázatára, hogy mi különbözteti meg az embereket egymástól.
•2 A genotípus egy egyed genetikai felépítése, általában DNS formájában.
•3 Már tudják, hogy milyen a molekuláris szerkezete az anyagnak. Hogyan határozza meg a genetikai anyag az egyedek tulajdonságait.
•4 Maga a DNS genetikai profilja nem személyes adat. Csatolva olyan adatokhoz, amelyek képesek bizonyos adatokat eléggé pontosan azonosítani pl, a személy neve, vezetékneve és születési dátuma, ez a profil teljesen más minőséget kap. Ugyanis a mai tudomány szerint minden tulajdonságunkat a gének határozzák meg.

Ennyi volt a kis okos ahhoz, hogy minél többet megértsünk a további olvasmányból.

Tovább barangolva álljunk meg, és figyeljünk néhány mondatra, amelyet a világbank dolgozója közöl a világnak youtube formájában. De ehhez megint meg kell tanulnunk valamit. Vigyázat! Ezt nem passzióból csinálom. Ha valaki biggyeszt fölötte, hamar rájöhet, hogy bárki észrevétlenül le teheti őt láb alól.

Mit jelent az ID? ID= identitálás
Mit jelent az ID4D?= ID4D a digitális azonosításról szól. A törvényes azonosítás a digitális azonosítással összekapcsolva kulcsa a gazdaságban való részvételünknek és minden, ami az élethez és az alapvető szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez kapcsolódik. Ha lefordítom magam nyelve szerint, ez azt jelenti, hogy eljön az idő, amikor az álmomban említett kártya nélkül még az utcára sem mehetsz ki. Állítólag Kína egyes helyein ez már így működik.

A világbank dolgozója azt mondta az interneten, hogy az ID4D célja, hogy támogassa a digitális azonosítási rendszereket, hogy javítsa a fejlesztést a bizalom és a magánélet megőrzése mellett. Vannak, akik az interneten ezt fordítva értelmezik. Tehát így: az ID4Dcélja, hogy támogassa a digitális azonosítási rendszereket, hogy rontsa és leállítsa a fejlesztést a bizalom megvonása, elvevése és a magánélet kiterigetése, eltörlése mellett. Elnézést, de ez az internet. Remélem, hogy nem fogja rám senki, hogy tudományos cikket írok, mivel ennek a megértése neki túl magas.

Befejezésként írok arról, mit mondott az interneten lévő youtube filmben egy ÍRORSZÁGI pénzügyi befektető. Félreérthetetlen szavaiból ennyit válogattam.

FIGYELMEZTET ARRA, HOGY MIT AKARNAK A VILÁG NÉPÉVEL TENNI A VILÁG LEGGAZDAGABBJAI

A kormány azt akarja, hogy mindenkinek legyen chipje. Abban akarják tartani az összes orvosi és pénzügyi feljegyzéseket. De ez teljes személyazonosító okmány lesz, és ellenőrizhetik az illetőt, vagy kirúghatják a cégből. Az lenne az ideális számukra, ha bevezetnék a kvantumtetoválást, vagyis hogy távolról is beadhassanak bárkinek gyógyszereket. Teljesen őrülten hangzik. Ez az az út, amelyen most járunk.

Új pénzügyi rendszerre van szükségük. Ezért kivétel nélkül mindenkinek ilyen kovid útlevelet kell kapnia. Ezért van akkora nyomás, hogy mindenki be legyen oltva. Ez az új rendszer miatt van. Miért kell útlevél, hogy eljuss valahova? Ebben szó sincs semmiféle orvosi dologról. Ez egy bankválság.

A jegybank digitális fizetőeszköze a totalitárius irányítással összekapcsolva a végső cél. Ahhoz, hogy egy központi bank digitális fizetőeszközét bevezesse, digitális állampolgárra van szüksége. Erre az útlevélre van szüksége a digitális azonosító bevezetéséhez. Teljes ellenőrzésük lesz pénzügyeink minden vonatkozása felett. Megszabhatják, hogy a gazdaságban hol költhetsz.

Lehet, hogy azt mondják, hogy csak alapvető árukra vagy bérbeadásra költekedhetsz. Amikor akarnak, megbírságolhatnak. Teljes ellenőrzésük lesz pénzügyeink minden aspektusa felett. Mindenkinek részt kell vennie. Ez az új pénzügyi rendszer. A gyerekeket kondicionálni kell, és részt kell venniük a pénzügyi rendszerben. Szükségük van adatokra a gyerekektől is. A technológiától a mesterséges intelligencia felé haladunk. (MI) – Az új rendszer kialakításához a kisüzemeket, apró vállalkozásokat meg kell szüntetni, mert szükségük van arra, hogy az államtól függők legyünk. Ezek tehát eltűnnek, mert minden függetlenséget meg akarnak szüntetni. A covid egyetlen megoldása az új pénzügyi gazdaságnak, tehát a pénz megoldja a vírusproblémát.

Ezek a gazdagok, ha valóban törődnének velünk, felfigyelnének arra, hogy naponta több millió ember hal éhen. Érdekli őket az ilyesmi? Őket semmi más nem érdekli ezen a bolygón, csak a gazdagság és az ellenőrzés. Nem érdekli őket a bolygó sorsa sem. Ezek voltak a pénzügyi befektető szavai.

Csak ennyi beszéddel akartam közölni, hogy miként fejlődik körülöttünk a világ az interneten található legújabb események szerint, ha ráirányítjuk figyelmünket a mostani pandémiának nevezett fejleményekre. De több oldalról is fel lehet karolni a témát.

Nagyon érdekesnek tartom összevetni ezeket az ismereteket mindazzal amit itt olvashatunk az égi üzenetekből.

<8/h6>

JÓ PÁSZTOR DOMBJA - CARBONIA (OLASZORSZÁG)

_1_ z96_ 22/1/12_ Én vagyok az, aki hamarosan közbelép hogy véget vessen Sátán e nyomorult csapdájának. Támogatni fogom gyermekeimet ebben a luciferi csatában, gondoskodom eltartásukról, és Hozzám való szeretetbe és jótékonyságba helyezem őket. Én vagyok a ti Istenetek, a Szeretet Istene, Én vagyok a Teremtőtök, ma különleges módon szeretném megáldani szíveteket, hogy teljes odaadásban nyissátok meg Számomra. Szeretett gyermekeim, amit a világ elvesz tőletek, én, a ti Uratok Istenetek, megtérítem nektek Földi Új Királyságomban.
_2_ Ne építsetek olyasmit, ami nem adhat nektek örök életet, hanem imádkozzatok és böjtöljetek a világtól. Védjétek meg a szent evangéliumot akár saját életetek árán is. Térjetek meg, ó emberek, térjetek meg. Keressétek a fönt lévő dolgokat, Mennyei Atyátok dolgait, ne vessétek meg hívásomat az üdvösség elérésére. Én vagyok az, aki hamarosan beavatkozik, hogy véget vessen a Sátán e nyomorult csapdájának. Minden gyermekemet menhelyeimre hívom, hogy felkészítsem őket a végső kihívásra.
_3_ Tegyétek rendbe a házatokat, hamarosan meglátogatja a Legszentebb Anya, és vele együtt lesztek a nagy végső kihívásban a pokoli Sárkány ellen. Fájdalmas és fárasztó az út, amely a mennybe visz. Jézus is hordozta a keresztet, így hordozzák gyermekei is. A kereszt által van üdvösség!
Sokakat hívtam, de kevesen adtak választ arra, amit kértem.Az emberek saját kényelmük érdekében elfogadták a kompromisszumokat, de a választásnak egyértelműnek kellett lenni: vagy velem, vagy a mammonnal. Aki nem bízott bennem, nem lehet a fiam. Aki nevetett Szavamon, elesik. Gyerünk gyermekeim, maradjatok harmonikus egységben Velem és imádkozzatok Hamarosan meg fogtok lepődni a beavatkozásomon.
_4_ z97_ 22/1/15_ A Földet hamarosan eltalálja egy aszteroida! Szeretett leányom, az Atya Isten az, aki beszél, higgy bennem. Írj szeretett népemnek. Eljöttek a fájdalmas órák ennek az Emberiségnek, amely messze van a Teremtőjétől. A kiközösítés az egekbe kiált, Isten már nem tudja tovább halasztgatni a beavatkozását. Az emberek számára a meglepetések nagyok lesznek, megmutatom ennek a hűtlen Emberiségnek, hogy ki "vagyok", végre megismerik igaz Istenüket, Teremtőjüket. Sokan megtérnek Hozzám, míg mások a halál útján haladnak tovább.
_5_ Gyermekeim, atyátokként közbelépek, hogy elhozzam nektek a segítségemet. Megsegítem a gyengéket. Learatom a jó búzát úgy, hogy elválasztom a gyomtól. Megváltoztatom a Föld kinézését, és magammá alakítom az embert. Aki hűséges volt Hozzám, az megszerez Engem, aki pedig megtagadott Engem, az ördög alakját veszi fel. Most, hogy minden a régi idők végére ért, itt megnyitom az enyémeknek az új világomat. Készítsétek fel szíveteket, emberek, mert mindjárt hívni foglak benneteket a menedékemre.
_6_ Megvigasztalom népemet, és Bennem ringatom őket, soha többé nem szenvednek. Az új Föld Bennem van, senki sem léphet be, aki nem az én fiam, hogy élvezze a Jómat. Nyissátok meg szíveteket nekem, ó, emberek, térjetek vissza Istenetekhez, a Szeretet Istenéhez, Teremtőtökhöz, nehogy beszívjanak benneteket a halál örvényébe. A Földet hamarosan eltalálja egy aszteroida! Keressetek menedéket Nálam! Minden nap szenteljétek magatokat Mária Szeplőtelen Szívének, az üdvösség műve Társmegváltójának. Szörnyű gonoszság zajlik, ne engedjétek, hogy elnyeljen benneteket. Áldalak benneteket, várva a hazatéréseteket Hozzám.
_7_ z98_ 12bis/1/22_ Isten az, aki azt mondja nektek, hogy ne féljetek semmitől: bármit is kínálnak nektek, legyetek hajlandóak nemet mondani! Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében a Szentháromság megáld benneteket Máriával. Szívem szeretett gyermekei, Isten az, aki szól hozzátok. Isten az, aki arra kér titeket, hogy az Ő akaratához tartsátok magatokat. Isten az, aki arra kér titeket, hogy hagyjátok el az e világhoz tartozó dolgokat, és válasszátok a mennyország dolgait! Isten az, aki azt mondja nektek, hogy ne féljetek semmitől: Bármit kínálnak nektek, mondjatok nekik nemet, hogy örömömre legyetek.
_8_ Válaszoljatok nekik nemet, és öleljetek magatokhoz egyre jobban engem! Én vagyok a ti Teremtő Istenetek, Én vagyok a Szeretet Istene, Én vagyok a Mindenetek, gyermekeim, csak velem üdvözülhettek. A világ nem tud üdvösséget adni nektek, csak én, aki a Teremtő Isten vagyok, csak én adhatom a segítségemet és az üdvösséget. Hamarosan megnyitom Új Királyságomat a Földön, és beengedem oda minden gyermekemet. Ők fognak élvezni minden javamat. A szeretettel és boldogsággal teli világban elfelejtik a múltat és áldozataikat. Isten Királyságában csak boldogság és örök szeretet lesz. Csak az Atyaistenben van boldogság és örök élet!
_9_ Gyermekeim, fegyverkezzétek fel magatokat akarattal, legyetek Krisztus igaz követői ebben az egész világra kiterjedő meghívásban. Járjatok Jézus Krisztus nyomdokaiban, és most engedelmeskedjetek Szűz Máriának, aki eljön meglátogatni titeket otthonaitokban: magához közel fog tartani benneteket, kézen fog titeket, és úgy vezet ebben a misszióban a Sátán elleni végső csatába. Ez az utolsó kihívás, gyermekeim, utoljára léptek be, ez az utolsó óra az Antikrisztus megnyilvánulása előtt! Beavatkozom, hogy megvédjem gyermekeimet, és erőt adjak nekik a Szentlélekkel. Az én szememmel fognak látni, részem lesznek, istenivé válnak bennem.
_10_ Előre gyermekeim, én irányítom a történelmet, én vagyok az, aki mindent újjá alakítok, és én vagyok az, aki magamhoz veszlek titeket, ha átadjátok magatokat nekem, az én szent akaratomat teljesítve. Szeretett gyermekeim, ne féljetek, hogy nem lesz egy tányér tészta az asztalotokon, mert segítséget küldök, otthonotokban semmi sem fog hiányozni, gyermekeim. Legyen hitetek, szeressetek mindenkit, különösen a szeretteiteket, azokat, akik nem értik, miért vannak olyan távol Istentől, Isten Tanától. Ez azért van, mert nem adatott meg nekik, hogy megismerjék Istent. Előre! ... Veletek vagyok ebben a Küldetésben, hamarosan minden megváltozik, szemeitek csodálatos dolgokat látnak, szívetek megugrik az örömtől. A szeretet Istene mellett fogtok táncolni. Ő maga nyitja meg kertjének ajtaját hogy vele éljetek az örök életre. Ámen.

<9/h6>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI, MELYEKET
AZ ÉG MAUREEN SWEENEY-KYLE AMERIKAI LÁTNOKNŐNEK ADOTT
2022. január 13-tól január 18-ig

_1_ M291_ 13/1/22_ Gyermekek, ahhoz, hogy felismerjétek Sátán tevékenységét az életetekben, tisztában kell lennetek Parancsolataimmal. Minden, amiről a Sátán szól, ellentétes a parancsolataimmal. Javaslatai és tevékenységei az életetekben általában olyan dolgokban vannak elrejtve, amelyek vonzóak számodra. Ártatlannak tűnő javaslatai alatt valódi célja – vagyis gonosz tervei – rejtőznek. Ha nem fogjátok használni a megkülönböztető képességeteket, nem fogjátok látni az ő gonosz terveit az életetekben. A Sátán leghatékonyabb fegyvere az, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy nem létezik, vagy ha létezik, akkor elhiteti, hogy biztosan nem folyásolja be őket. Biztosíthatlak arról, hogy a Gonosz minden egyes lélek üdvösségének elpusztításával foglalkozik. Ne legyetek olyan naivak, hogy ezt nem értitek. Sátán rejtett módon dolgozik, hogy mindenkitől megtagadja a megváltást. Saját üdvössége elveszett. Következésképpen azt akarja, hogy egy lélek sem üdvözüljön. Ha ezt megérted, erős fegyvert fogadtál el a Sátán ellen."
_2_ M292_ 14/1/22_ Gyermekek, tartsatok Engem első helyen a gondolataitokban, szavaitokban és tetteitekben. Ez a módja annak, hogyan okozzatok örömet Nekem. Ne engedjétek, hogy szíveteket megzavarja bármi, amit a kegyelmem egy pillanat alatt meg tud oldani. Amikor fellépek az nevetekben, nézzetek vissza, és látni fogjátok, mennyi időt vesztegetettetek az aggodalomra. Mindez arra vezethető vissza, hogy bízzatok kegyelmemben, amely mindig veletek van. Isteni Akaratomon kívül semmilyen körülmény sem történhet veletek. A válságos helyzetek ellenére is velek vagyok. Nem engedem, hogy olyasmi történjen az életetekben, amit te és én ne tudnánk együtt kezelni. Adjatok nekem teret arra, hogy ezt megmutassam. Amikor a bizalom uralja a szívedet, a félelem elhagyja. Amíg úgy élsz, ami nekem tetszik, ne félj mások véleményétől. Szerintem ez számít. Ne a földi bölcsességre törekedjetek, hanem az Irántam
való szeretetre.
_3_ M293_ 15/1/22_ Gyermekek, nem elég elkötelezni magatokat a Szent Szeretetben való élésre, csak reggel amikor felkeltek. Ezt az elköteleződést a nap folyamán ki- és be kell kapcsolnotok. Ily módon, ha valahányszor döntéseket kell hoznotok, vagy választanotok kell, a Szent Szeretet mellett fogtok dönteni. Ez a módja annak, hogyan legyetek Isten gyermekei. Így kell megélni a győzelmet a jelen pillanatban. Ha így élsz, a Fény gyermeke leszel a sötétség korszakában. Akkor kész eszközként foglak használni a nevemben. Elkötelezett leszel Isteni Akaratom szerint élni. Bármilyen helyzetben vagy jelen pillanatban képes leszek bízni a döntéseidben.
Körülöttetek a világ zavaró tényezői vannak, amelyek félre vezetnek a Szent Szeretettől. Minél mélyebb az elkötelezettségetek a Szent Szeretet iránt, annál nehezebb a Sátánnak elterelni a figyelmeteket. Biztos lehetsz az Én Segítségemről a Szent Szeretetben való életre tett erőfeszítéseidben. Mindig melletted és a szívedben fogsz Engem találni.
_4_ M294_ 16/1/22_ Gyermekeim, ismét eljövök hozzátok, hogy bátorítsalak benneteket, hogy maradjatok a Szent Szeretet spirituális útján. Sokakat nem érdekel vagy szétszórt a figyelmük a zavaró tényezők miatt és azért tévednek el. Soha ne legyetek önelégültek a személyes szentség elérésére irányuló törekvéseitekben. Folytassátok az előrelépést és még mélyebbre, a teljes odaadásotokig. A szentebbé válás elhatározásának nagy része a szabadidő eltöltéséhez kapcsolódik. Alakítsatok ki jó szokásokat ezzel kapcsolatban, például többet imádkozzatok, többet tudjatok meg a szentek életéről vagy vegyetek részt jótékonysági munkában. Így a Sátán képtelen lesz megvetni a lábát a napi rutinotokban. Ez magába foglalja az elhatározást, hogy szentebbek legyünk, ami folyamatos erőfeszítés. Ne hagyjátok ki a lehetőséget, hogy új áldozatokat ajánljatok fel, különösen a szegény lelkekért. Ők viszont hálájukkal segítenek a spirituális utatokon.
_5_ M295_ 17/1/22_ Gyerekek, hó borítja a földet, és most elrejti alatta a terepet. Ne engedjétk, hogy hamis lelkiismeretetek rejtegesse előttem az igazságot a lelketek állapotáról. Egyetlen pillantással látok minden hibát, minden kétséget és mindent, ami megbocsáthatatlan bennetek, amikor rátok nézek. Kívánom, hogy az igazság szemével nézzetek magatokba, hogy úgy lássatok, ahogy én látlak benneteket. Így nem fogtok belebotlani a hibáitokba és kudarcaitokba. Könnyen és kitartóan fogtok haladni a helyes önismeret útján.
_6_ M296_ 18/1/22_ Minden jelen pillanat magában hordozza a maga egyedi kegyelmét, amely az üdvösség eszközeként adatott. Ezt fontos megjegyezni, különösen a szenvedés idején. Nem engedek meg semmilyen keresztet, kivéve a megfelelő kegyelmet, amely segíti a kitartásotokat. Fontos, hogy keressétek ezt a kegyelmet, és felismerjétek, hogy minden nehézség ellenére veletek vagyok. Másokat küldök az életetekbe, amikor segítségre van szükségetek. Az egyes keresztek elfogadását arra használom, hogy másokat az üdvösségre vezessem. A keresztjeiteket arra használom, hogy a bűnösöket megtérésre vonjam. Egyetlen lélek sem kerülheti el a keresztet, mert a kereszt az üdvösség eszköze. Ezért tekintsetek a keresztjeitekre mint annak a jelére, hogy hívlak a Mennybe. Biztos lehetsz benne, hogy Kezem rajtad van, amikor szenvedsz.

<10/h6>

ÜZENETEK – VÁLOGATÁS – Glynda Linkous + Luz de Maria

_1_ K431_22/1/11_ SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE – eszköz: Luz de Maria (Argentina)
Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe: Áldalak benneteket a Szentháromság nevében. Áldásomat adom a mennyei milícia parancsnokaként. Arra kérlek benneteket, hogy emeljétek fel szíveteket, elméteket és értelmeteket, és erősebb tudatossággal biztosítsátok, hogy Királyunkkal és Urunk Jézus Krisztussal való kapcsolatotok gyümölcsöző legyen, attól függően, hogy az emberi teremtésnek szüksége van közelségre és Isten akaratának végrehajtására az életében. A hit arra hív benneteket, hogy megszabaduljatok a személyes önzéstől, a magánytól, hogy ne legyetek bolondok, és találkozzatok Királyunkkal és Urunkkal, Jézus Krisztussal.
_2_ A Királyunkkal és Urunkkal, Jézus Krisztussal való személyes kapcsolat elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberi lény belső ajándékot tudjon adni felebarátjának a testvériség és a kölcsönös tisztelet cselekedetével.
EMBEREK: MAGATOK NEM ÉRTEK EL SEMMIT! Farkasok prédája lesztek, akik bosszút akarnak állni „a napba öltözött asszony holddal a lábai alatt” [Jel. 12:1] gyermekein.
PRÓBÁLJÁTOK KI MAGATOKAT! Kövessétek az utat kereszttel a vállatokon. Mindenki próba alá kerül, és mindenkinek el kell köteleznie magát, hogy engedelmeskedik Királyunknak és Urunknak, Jézus Krisztusnak.
_3_ Mindnyájatoknak meg kell tagadnia magát, hogy a semmiségében meggyőződött és megtért emberként legyen, aki hűséges Királyunkhoz és Urunkhoz, Jézus Krisztushoz. Ez a nemzedék a mélységbe halad, vagy megütközik Isten akaratával. Ezért fontos, hogy az emberek ismerjék és felismerjék a Szeretettet, nehogy becsapják őket. A sötétség gyermekei nagyot haladtak előre, egyesültek és megszerveztek mindent, amire szükségük volt, hogy szembeszálljanak az Élet Ajándékával. Az eredmény kielégítő számukra mint az emberi szabad akarat átadásának következménye az ördögnek és az őt képviselőknek. Ebben az időben a jó szándék álarcával támadják az életet, és az emberiség úgy halad tovább, mint a legávágásra szánt birkák.
_4_ Az emberiség világiasságban él, nem akar a mi Királyunkért és Urunkért, Jézus Krisztusért munkálkodni, „és a gonoszság növekedése miatt sokak szeretete kihűl” [Mt 24,12]. Az emberek nem hisznek, nem remélnek és nem szeretnek… Oda vezetnek benneteket, hogy alattvalókként, jobbágyi szolgaságban éljetek, levegő és napfény nélkül, hold és csillagok nélkül.
Már csak az emlékek nyújtanak támaszt a halál közelében lévő sápadt emberi lényeknek. Elfelejtik a Nagyfigyelmeztetést, amely már közel van, és a háborúról szóló pletykákat, miközben azok már nem csak pletykák. A járványok továbbra is előfordulnak a nagyvilágban és a kisvárosokban is.
_5_ A betegségekről továbbra is beszámolnak a hírekben, lezárják a határokat, és a világgazdaság bukása felgyorsítja az Antikrisztus lépteit, aki az alattvalói mellett tartózkodik a földön. Imádkozzatok Franciaországért, amely tragédiába zuhan. Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretettjei: Menjetek előre! Haladjatok megállás és legyengülés nélkül. Folytassátok a munkát spirituális úton. Szeressétek királynőnket és anyánkat, ne feledjétek, hogy védve vagytok. Megvédünk benneteket, ott vagyunk mindegyiktek előtt, járunk mindegyiktek mögött, mindegyiktek mellett. NE FÉLJETEK, NE FÉLJETEK, ELJÖTT A NAGY CSODÁK IDEJE. Kardommal adom rátok az áldást. Szent Mihály arkangyal
_6_ K432_19/1/24_ A MEGVÁLTÁS ANYJÁNAK ÜZENETE – eszköz: Luz de Maria (Argentina)
Szeplőtelen Szívem Szeretett Gyermekei: Én vagyok az Anya és a Tanító, az emberiség védelmezője és Fiam első tanítványa, ezért mindenkihez jövök, hogy megérintsem szíveteket, hogy hitben és Fiam védelme alatt maradjatok, mert nem akarom elveszíteni a lelketeket. Az én Fiam mindenható, minden hatalom hordozója, mindentudó, neki vannnak alávetve a gonosz erők [Fil 2,10]; Ezért aki hittel fogadja Fiamat, és megmarad benne a törvény megtartásával, a szentségek tiszteletével, az irgalmasság cselekedeteivel, Fiamat az Eucharisztiában fogadja és életét a felebarátja szolgálatának szenteli, az nem fog járni könnyű úton, de lesz ereje felállni minden esés után.
_7_ Fiam népe súlyos megpróbáltatások elé néz a szélsőséges éghajlati viszonyok miatt, a Nap erős befolyása miatt a Földön. Nem sokára jön a szélsőséges hideg, és a magas hőmérsékletű vagy trópusi hőmérsékletű országokban élő gyermekeimnek fel kell készülniük rá. Az eseményeket lekicsinyelni akarók azt mondják majd, hogy mindennek tudományos oka van az ember általi természetpusztítás eredményeként, és ez részben igaz is, de nem minden változás származik az ember természetre gyakorolt hatásából. Tudnotok kell, hogy a Nap változásai erősebbek, és hatással vannak egyes emberek munkájára és viselkedésére. Súlyos betegségeket okoznak az emberi szervezetben és egyúttal magában a természetben is megnő a hőség.
_8_ A tudomány nem fogja tudni megállítani a Nap negatív hatásainak növekedését a Földre és annak lakóira, sem a sarkvidéki olvadást, amely súlyos áradásokat okoz majd a part menti övezetekben. Szeplőtelen Szívem Szeretett Gyermekei: SZÜKSÉGES, HOGY AZ EMBERISÉG VEGYE ÚJBÓL TUDOMÁSUL, HOGY ISTEN A MINDENE AZ EMBERNEK. Az emberiség eltévedt, elindult a legkönnyebb úton, nem engedelmeskedett, és meghódolt annak, aki aztán maga lett az ember kínzója, majd mindenki elnyomója. A szélhámos, hamis nagy ékesszólással mutatkozott be, az emberiség szemében észrevétlenül tudott járni, alázatosnak és engedelmesnek tettette magát. Gyermekeim, nem tudjátok, mekkora gyűlölet táplálja az Antikrisztus szívét. A pusztulás és a halál utáni szomjúsága határtalan. Olyan hatalma lesz, amely bizonyos adott időben egész nemzeteket ad a kezébe, amelyeket aztán kegyelem nélkül fog kínozni.
_9_ K433_22/1/14_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous (USA)
Gyermekeim hajlamosak bízni saját képességeikben és erejükben, ahelyett, hogy Bennem bízzanak. Gyermekeim, az ellenségnek oly nagy az eltökélt szándéka, hogy el akar pusztítani benneteket, hogy segítségem nélkül a jövendő időt nem élnétek túl. Már most kell kezdenetek bízni Bennem. Tanuljatok meg Bennem bízni mindenestől, akik vagytok, amitek van, és hagyatkozzatok rám mindenkit, akit szerettek, mert hűséges vagyok. Mindig hűséges voltam hozzátok, még akkor is, ha közületek néhányan nem törődtek Velem annyira, hogy észrevegyék. Kezdjetek el Engem keresni, hogyan tanulhattok meg Bennem bízni mindenestül, amivel rendelkeztek, mert létfontosságúvá válik, amikor bele kell mennetek abba, ami most következik. Jézus
_10_ K435_22/1/16_ >12/1/26_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous (USA)
A Második Krónika 17-ben olvastam az Igét a különféle háborúkról, amelyeket a királyok megnyertek és elveszítettek, amikor az Úr beszélni kezdett hozzám. Látod, mit csináltam? "Igen, Uram. Amikor meghallgattak Téged, hasznukra lettél és harcoltál értük. Amikor vétkeztek, abbahagytad a segítést. Miért nem látják az emberek az engedelmesség és az áldás közötti kapcsolatot, Uram? Miért nem látják? A szavad azt mondja." hogy nem változol – ma is ugyanaz vagy, mint akkor.”
_11_ Nem arról van szó, hogy nem látják. Nem akarják látni. Kedvelik bűnös állapotukat, és remélik, hogy az ítélet napján elkerülik a figyelmemet azt gondolva, hogy tudatlanságuknak fogom tekinteni, de nem lesz így, lányom. Keressetek Engem, mert ha Engem kerestek, meg fogtok találni. Gyertek Hozzám, mint kisgyermekek, higgyetek teljes szívetekből, gyermekeim. Ne higgyetek az ellenség szavának, hogy soha nem lehettek szabadok, mert nem-e azt mondtam szent Igémben, hogy ő hazug és ő a hazugság atyja? Akkor miért hagyjátok, hogy így beszéljen veletek? Miért döntötök úgy, hogy inkább Benne bíztok, mint Bennem?
_12_ Azt akarom, hogy szabadok legyetek, kicsikéim. Igazán szabadok. Szabadok és örvendezők, tudomást véve Atyátok hatalmas erejéről. Hogy szabadon, bizonyságtételül beszélhessetek mindarról, amit veletek tettem. Szeretném, ha az ellenségnek ne lenne hatása rátok, hogy ne hallgassatok gúnyolódásaira és hazugságaira, hanem inkább az igazságot keressétek az Igémben, hogy az helyettesítje őket. Lépjetek félre a kísértés tüzétől, gyermekeim, mert ellenségetek megpróbál elpusztítani benneteket a testetek vágyai által. Jézus
_13_ K436_ 22/1/17_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous (USA)
Gyermekeim, ne essetek tévedésbe, a rátok váró idők szörnyűek lesznek. Ebben az évben olyan dolgokat fogtok látni, amelyekről nem is gondoltátok volna, hogy még ilyeket is látni fogtok, és amelyek sok gondot fognak okozi nektek. Jusson eszetekbe, hogy értetek vilseltem el a mély szomorúságotokat, amikor a terhet túl súlyosnak fogjátok vélni. Készen álltok arra, ami rátok vár? Készen álltok látni hatalmam megnyilvánulásait, amelyek még nem történtek meg? Mert én mindent felhasználok arra, hogy a hitetleneket a keresztre vezessem ebben az utolsó próbában, hogy megnyerjem a lelküket. Nagyon sok gyermekem imádkozik, hogy látni kívánják a hatalmamat, de gondoltatok-e már arra, hogyan néz ki az én hatalmam?
_14_ Olyan szélviharok lesznek, mint soha ezelőtt, földrengések, amelyek megrázzák az egész világot, tűz és kén, amely rátok hull? Készen álltok? Amikor ezek a dolgok elkezdődnek, ragaszkodjatok legszentebb hitetekhez. Amikor a világ megrendül, és az emberek menekülnek és sikoltoznni fognak félelmükben, nektek, akik Velem mentek, nem kell félnetek, mert gyorsan magamhoz veszlek benneteket, ha eljön az időtök. Ha még nem jött el a ti időtök, akkor az azért van, mert még megbízást kaptatok, hogy tanúskodjatok Rólam másoknak. Szörnyű időket éltek, kedveseim, és az egész menny nézni fogja, hogy válaszoltok, amikor arról kérdeznek benneteket, akiben hisztek. Készen álltok hirdetni a nevemet akkor is, ha mindent elveszíttek? Jézus

<11/h6>

LEARY ÜZENETEK - VÁLOGATÁS

_1_ R374_ 22/1/11_ Jézus ezt mondta: Népem, a betegségnek ez a legújabb hulláma úgy tűnik, hogy az omicron Covid-változat és az influenza kombinációja. A Covid-változatokat a Covid mutációi okozzák, amelyek elkerülték a Covid-oltásokat. Akkor ebben az évszakban influenzia van, amely sok embert megöl a tüdőben lévő légúti megbetegedések miatt. Ez a kettő sok betegséget okoz, még a beoltottak körében is.
Folytassátok az immunrendszeretek felépítését étrendi-kiegészítőkkel, és éjszaka enyhülést tapasztaltok a saját betegségetektől az IBUPROFÉN használatának köszönhetően. Imádkozzatok hozzám gyógyulásotokért, és higgyetek a gyógyító erőmben. Többször említettem, hogy ha betegek vagytok, hívhattok Engem, hogy hitben gyógyítsalak meg benneteket, és én meggyógyítalak. A mai evangéliumban Szent Péter anyósát gyógyítottam meg a lázból.
_2_ R375_ 22/1/12_ Jézus ezt mondta: Fiam, azt üzentem neked, hogy a gonoszok egy halálosabb vérző betegséget terveznek kiszabadítani, amely embereket ölhet meg, és sok földön fekvő holttesteket okozhat, amit a látomásodban láttál.
Kínában és Afrikában olyan emberekről hallasz jelentéseket, akik egy új vérző betegségben halnak meg. Azok, akik részt vesznek az olimpián Kínában, az egész világba széthordozhatnak egy ilyen betegséget. Készüljetek fel azokra az eseményekre, amelyek egy ilyen halálos vérző betegség felszabadulásához vezetnek.
Megjegyzés: Az ebola áldozatai az első tünetektől számított 6-16 napon belül, a marburgi áldozatok 8-9 nappal a fertőzés után, a himlő áldozatai 8-10 nappal a betegség megjelenése után halnak meg
_3_ R376_ 22/1/13_ Jézus: Izraeliták, akiket legyőztek a filiszteusok, nem mindig bíztak teljes mértékben védelmemben. Mindig készen állok arra, hogy segítsek népemnek, de hinnetek kell az Én hatalmamban, és a lelketeknek tisztának kell lenni. Az izraeliták időnként más isteneket imádtak, és ilyenkor vereségekkel kellett szembenézniük. Tehát nem csak teljes mértékben kell Bennem bíznotok, hanem lelkileg is tisztának kell lennetek. Számos gyógyító esetemben először az ember lelkét, majd a testét gyógyítottam meg. Meggyógyítottam a leprást, amikor megsajnáltam őt, ő pedig őszintén hitte, hogy meg tudom gyógyítani. Gyertek el tehát gyónni legalább havonta, hogy megtisztíthassam a lelketeket és a testeteket.
_4_ Jézus ezt mondta: Népem, ti jól ismeritek az egy világrend gonosz népét, ahol néhányan valójában az ördögöt imádják. Ezek a gonoszok egyenesen a Sátántól kapják a megbízatást. A Sátán gyűlöli az embert, és a démonok állnak az mögött, amikor próbálják rákényszeríteni a mérgező Covid-oltást az emberekre, azzal a szándékkal, hogy tönkretegyék az immunrendszereteket a grafén-oxiddal. Minél több felvételt készítenek az emberek, annál súlyosabbak a reakciók, amelyek az emberek halálát okozzák. Imádkozzatok a beoltott emberekért a nagypénteki olajotokkal és az ördögűző vízzel. Ha lehetséges, próbáljátok meg elkerülni ezeket a felvételeket.
_5_ Vannak, akik azt mondják, hogy az emberek az influenza és a Covid vírus keverékétől lesznek megbetegedve. Az embereimnek meg kell erősíteniük az immunrendszerüket C-vitaminnal, D3 2000-el, CINKKEL és GALAGONYÁVAL. Imádkozzatok hozzám, ha betegek vagytok, és én meggyógyítalak benneteket hittel.
_6_ Jézus: Vegyék tudomásul, hogy Kínában és Afrikában egyes emberek vérző betegségben halnak meg. Ez a halálos vírus addig nem szabadul fel, amíg be nem hozom népemet a menhelyeim biztonságába. Először a Figyelmeztetésemet fogjátok látni életetek áttekintésével és egy mini-ítélettel. Ezután hat hétig tart a megtérés ideje, a gonosz befolyása nélkül. Ez az idő arra lesz, hogy hívőkké váljatok, hogy beléphessetek a menhelyeimbe, amikor az angyalok keresztet tesznek a homlokotokra. A megtérés ideje után oltalmaimba hívom hűségeseimet. Az angyalaim lánggal elvezetnek a legközelebbi menedékhez, és láthatatlan pajzsod lesz. Ha már a Menhelyemiben lesztek, meglátjátok, hogy a halálos vírus a világban felszabadul, és jó néhány ember meghalhat.
_7_ Megfelelő időben, a Figyelmeztetés után, menedékemre hívom hűségeseimet, hogy angyalaim megvédjenek benneteket a démonoktól és a gonoszoktól az Antikrisztus megpróbáltatása idején. Meg fogjátok köszönni nekem, hogy angyali védelmet nyújtottam a menhelyeimen. Jézus ezt mondta: Népem, a következő rendelet az lesz, hogy mindenkire rákényszerítsék a fenevad bélyegét, ami az egyetlen engedélyező eszköz lesz ara, hogy valaki vásárolhasson vagy árusíthasson bármit. A gonoszok utasításai alapján az ENSZ-katonaság feketébe öltözött emberei fognak házról házra járni, hogy rákényszerítsék mindenkire a fenevad bélyegét. Ez idő előtt menedékembe hívlak benneteket, hogy ne essetek fogságba. Azok az emberek, akiket elfognak, és nem veszik testükbe a számítógépes chipet, mártírhalált halnak a haláltáborokban, ahol fogva tarják őket.
_8_ Látjátok a laboratórium által létrehozott Covid vírus pusztításait és a parancsban kiadott mérgező oltásokat, amelyekre figyelmeztettem, hogy ne vegyétek magatokhoz. Most szenvedtek a gonoszok terveitől, akik arra törekesznek, hogy átvegyenek benneteket, és megengedjék az Antikrisztus uralmát. Ne féljetek, mert angyalaim megvédenek benneteket a menedékhelyeimben. A nem hívők sokkal súlyosabb csapásokat szenvednek el, és a pokol lángjaiba kerülnek. A Figyelmeztetéskor lehetőségetek nyílik felkeresni és segíteni rokonaitokon és barátaitokon, hogy megmentsétek őket. De ha rokonaitok és barátaitok nem hisznek Bennem, megtörténhet, hogy örökké a pokolban fognak szenvedni. Imádkozzatok ezekért a lelkekért, hogy hívőkként jöjjenek hozzám, különben elvesznek.
_9_ Jézus: Nagy a valószínűsége annak, hogy láthatjátok az orosz csapatok kísérletét Ukrajna lerohanására. Mindkét oldalon katonai fenyegetések vannak, ha az Egyesült Államok egy ilyen invázió megállításával fenyeget. Ez egy nagy teszt lesz arra nézve, hogy Biden hogyan fog reagálni egy ilyen fenyegetésre. Ha mindkét fél kilövi a rakétáit, nagy háborút láthattok ezen a területen. Ha Biden meghátrál, láthatjátok majd, hogy Oroszország úgy veszi át Ukrajnát, mint a Krímet. Folyton imádkozzatok, hogy ne kezdődjön nagy háború Ukrajna miatt.
_10_ R379_ 22/1/16_ Jézus: A mai evangéliumi olvasmány a kánai csodámról beszél, ahol csodálatos módon hat kőedény vizet borrá változtattam. A főpincér meglepődött, hogy ezt a jobb bort utolsónak tartották, amit előbb kellett volna adni. Amikor csodákat teszek, azok mindig a legjobbak és a legtermészetesebbek. Megmondtam neked, fiam, hogy megsokasítom a kenyereteket, a vizeteket, sőt a borotokat is a menedéketek idejére. Az angyalaim megvédenek benneteket a gonoszoktól is. Az esküvőnek ez a jele arra emlékeztet, hogy én vagyok a Vőlegény, és az Én népem az Egyházamban a menyasszony. A hívőknek, akik hűségesek, ez egyben annak a jele is, hogy meghívlak benneteket a mennyországi örök lakodalmamra, ahol helyet foglaltam minden méltó szolgámnak. Tiszta lélekkel tartsatok közel engemet magatokhoz, és minden hűségesem örökre lakomázhat a mennyben.
_11_ R380_ 22/1/17_ (Sivatagi Szent Antal, apát) Jézus: Szent Antal minden vagyonát odaadta, hogy remete és apát legyen a sivatagban, hogy csendben imádkozhasson és böjtölhessen. Arra kértem az embereket, hogy szakadjanak el e világ dolgaitól és örömeitől. Többet kell összpontosítanotok Rám és a vágyott célotokra, hogy Velem legyetek a mennyben. Ennek az átmeneti életnek a gondjai és vágyai elvonják a figyelmeteket attól, hogy nekem szolgáljatok. Korábban már említettem, hogy böjtölhettek az étkezések között, és minden nap elimádkozhatjátok a rózsafüzért, akárcsak a nagyböjt idején.
_12_ Imádkozzátok el a vihar csittításának imáját, hogy minimálisra csökkentsétek a hóviharok okozta károkat."
Az ima vagy áldás a viharok ellen (+ = keresztvetés)
Jézus Krisztus, a dicsőség királya békében eljött. + Isten emberré lett, + és az Ige testté lett. +
Krisztus Szűztől született. + Krisztus szenvedett. + Krisztust keresztre feszítették + Krisztus meghalt. + Krisztus feltámadt a halálból. + Krisztus felment a mennybe. + Krisztus győz. + Krisztus uralkodik. +
Krisztus parancsol. + Krisztus óvjon meg minket mindenféle viharoktól és villámoktól. +
Krisztus átment közöttük Békében, + és az ige testté lett. + Krisztus és Mária velünk vannak + Meneküljetek ellenséges szellemek, mert az Oroszlán Júda nemzedékéből a Dávid Gyökeréből győzött. + Szent Isten. + Szent erős Isten. + Szent Halhatatlan Isten. + Könyörülj rajtunk. Ámen
_13_ R381_ 22/1/18_ Jézus ezt mondta: Földi örökségem Szent Józseftől és Máriától Dávid király nemzetségéből származik. Ezért születtem Betlehemben, Dávid király házában a prófécia szerint. Csoda volt, hogy Dávid le tudta győzni Góliátot, mert vele voltam a csatában. Népem, én mindannyiótokkal együtt segítek a ti csatáitokban is. Mindössze annyit kell tennetek, hogy hívjátok segítségemet, és én megnyerem nektek a napot, ahogy én segítettem Dávid királyon is.

<12/H6>

 

spanyol2.jpg

MIT OLVASTAM AZ INTERNETEN – MÁSODIK FOLYTATÁS

_1_ Ha ezeket a híreket a mennyei üzenetek szemszögéből nézzük, akkor azt látjuk, hogy még csak közeledünk az események csúcspontjához. Hisz mindenki tudja, hogy vár ránk a harmadik világháború, és a végén az antikrisztus fellépése a mikrochipjeivel, majd aztán, ahogy a bibliában olvashatjuk, a pokolba lesz leláncolva. Befejezésként jön az Istent elutasítókra a nagy büntetés és a mi Urunk Jézus Krisztus második eljövetele. Most kapunk híreket arról, hogy a szabadkőművesek vagyis az egy világrend népének régóta tervezett beavatkozásai hogyan zajlanak és nyilvánulnak meg az antikrisztus megpróbáltatásának nevezett idő előtt.

_2_ Itt segítségünkre lesz
• A/ Egy spanyol kutató
• B/ majd a meggyilkolt Kennedy fia, Robert Kennedy ügyvéd.

Most a globális diktatúra növekedését és eszközeit látjuk, amelyekkel szeretnék eléri a csúcspontjukat. Az első pont témája sokakat sokkol a mondanivalójával. IDÉZEM: Egy spanyol kutató egy tudományos vizsgálat során megerősítette a nanochipek jelenlétét a Pfizer Comirnaty fiolákban, ampullákban és mikroszkóppal fényképet is készített róluk!
_3_ Az ijesztő felvételen apró tárgyak láthatók, amelyek úgy néznek ki, mint a chipekkel és integrált áramkörökkel ellátott nyomtatott áramköri lapok, hálózati vezeték nélküli modulok és MAC hálózati támogatással rendelkező Bluetooth modulok! A táblák és áramkörök formái megfelelnek a nanotechnológiai gyártók katalógusaiból származó kereskedelmi kísérleti nanoeszközöknek! Az áramkörök csak nagyfrekvenciás térben aktiválhatók és üzembe helyezhetők, különben nem működnek! A fényképek megtekintése után valószínűleg meg fogtok döbbenni, de úgy tűnik, hogy a konspirációk, vagyis az összeesküvési-elmélet újra igazolva lett és valósággá vált. A tanulmány szerint az oltóanyag-oldatok egyes részei nanotechnológiai elektronikus áramköröket és eszközöket tartalmaznak, amelyek üzemeltetéséhez és működéséhez nagyfrekvenciás elektromágneses hullámokat használnak, amelyek energiát szolgáltatnak ezen nanoáramkörök működéséhez az emberi szervezetben.
_4_ A kutató nanométeres spektrumú, Pfizer oldatban lebegő chipeket fényképezett. A kutató a tanulmányban megerősítette, hogy ezen nanorészecskék közül sok grafenből, ill. oxidjaiból lettek előállítva. Ebből kiindulva világossá válik, hogy a lakosság tömeges oltásának és az 5G hálózatok kiépítésének valóban egyértelmű kapcsolata lehet. Főleg az infrastruktúra kialakítását tekintve, mert ahogy azt a spanyol tanulmány is megerősítette, ezeknek a nanoeszközöknek a üzemeltetéséhez és működéséhez a grafén erősítő hatása szükséges, mely jelenségre csak mostanában derült fény, hogy a grafén erősítőül szolgál, ill. elektromágneses hullámsokszorozó.
_5_ Az emberi szervezetben lévő áramkörökben nincs áramforrás, akkumulátor a működéshez, az energiát vezeték nélkül, elektromágneses nagyfrekvenciás hullámokból nyerik, a mai okostelefonokhoz hasonlóan. Ezt vezeték nélküli töltésnek hívják, ami pontosan ugyanazok az elvek, csak a watt nyereség változik nagyságrendileg.
A nanometek, azaz a nanogép hálózatok számos alkalmazást tesznek lehetővé a biomedicinában, a környezetvédelemben, az iparban és a hadseregben. Lehetséges, hogy ez az injekciós üvegben lévő, be nem jelentett anyag az alapja a testen belüli nano- és mikrokommunikációs hálózatok megvalósításának a világ lakosságában, a JELENLEGI PANDÉMIÁS HELYZETTEL ÜRÜGYÜL ARRA, HOGY A VAKCINÁVAL EGYÜTT ESZKÖZÖKET ÉPÍTSENEK BE AZ EMBERI TESTBE.
_6_ Az ember bionikus lénnyé válik, amelynek elektronikus áramkörei egyesülnek a biológiai test szerveivel. És az embert figyelni fogják. Irányítani fogják, mert ezáltal irányítható lesz. Mégpedig mindenhol! Eljön az a nap, amikor minden emberben lesz egy regisztrációs és fizetési modul, amellyel fizetni fog, ha belép az ajtón. Éppen ezért a globalisták most egy digitális fizetőeszköz, egy banki identitás megteremtésére törekednek. Ezért egyes kormányok azt javasolják, hogy a vezetési és személyi igazolványokat okostelefonra vigyék át, digitalizálják, hogy ezek az okmányok is átkerülhessenek a vakcina nano- modulokba a jövőben.
_7_ A kormányok a régebbi viselkedésükkel ellentétben megértették, hogy 2022-ben már nem a terrorról és az emberek engedelmességre neveléséről lesz szó, hanem a vadállat digitális korszakának (666 Nix NFC Age) végső megvalósításáról.
(MEGJEGYZÉS az internet másik helyéről van letöltve: Az NFC rövidítés a Near Field Communication szóból származik, ami azt jelenti, hogy „rövid távolságú kommunikáció”. Az egyszerűség kedvéért úgy is mondhatjuk, hogy ez egy Bluetooth technológiához vagy egy régebbi infravörös átviteli szabványhoz hasonló adatátvitel, ahol az egyik eszköz "tárolt" információt kínál a másiknak vezeték nélküli átvitel segítségével.)
_8_ Ezért ma, például az ÚJ CSEH KORMÁNY, bejelentette, hogy a védőoltás továbbra is önkéntes marad Csehországban, mert jelen pillanatban és helyzetben egyértelmű, hogy a társadalom és a koronavírusos populáció digitalizálódása miatt a népek hagyni fogják magukat rákényszeríteni, vagyis kényszerülve lesznek elfogadni az oltást. Ezáltal megtörténik a népesség covid-felosztódása.
Egyrészt azokra, akik bemehetnek a terekbe, mivel be vannak oltva, másrészt azokra, akik nem mehetnek be, mivel nincsenek beoltva. Ez pedig önmagában elegendő ahhoz, hogy Csehországban a 90% körüli oltási kvóta 2 éven belül teljesíthető legyen.
_9_ Senki nem fog kényszeríteni senkit a vaxolásra, az emberek be fogják oltatni magukat, kérni fogják az oltást, hogy hozzáférhessenek valamihez. A többi embert, a vaxerelleneseket pedig fokozatosan kiszorítják mindenhonnan, de vigyázat, nem a kormány döntései által! Maguk a kereskedők, vállalkozók, munkaadók, cégek, árusok, de még a barátok és ismerősök is elkezdik elszigetelni a be nem oltott embereket, és megtagadják tőlük a szolgáltatásokat.
Miért fogadna el a kormány egy új oltási rendeletet, pl. Csehországban? Mert már nincs rá szükség. Ínség, nyomor miatt szorulnak rá az emberek az oltásra, nem pedig kormányi rendeletek általi kényszerítésből! De ez már ma is így működik.
_10_ Miért tenne lépéseket a kormány a kötelező otások felé? Hisz ilyesmire nincs szükség. Az emberek már most is sorban állnak az oltásra, hogy mehessenek a kocsmába. És ez a lényeg. Ellenkezőleg, a kormány a kötelező védőoltásokkal ellenállási hullámot váltana ki maga ellen, mégpedig teljesen feleslegesen. Az emberek túlnyomó többsége már most is beoltatja magát, de nem az egészsége miatt. Munkalehetőség miatt, tömegközlekedés miatt, a hivatalokba való bejutás miatt, bolti vásárlás miatt, az üzletcentrumokba járás miatt, határon túli utazás miatt, biztosítási kedvezmény miatt, olcsóbb jelzáloghitel miatt, de említhetnénk bármit.
_11_ Az emberek saját belátásra jutnak és az oltóanyag így találja meg az utat a lakosság túlnyomó többségének szervezetébe: Nincs szükség a kormányra. Csak a régi kormánynak kellett mindenáron kispriccelni az emberekbe a drága vakcinákat, ezért erőltette a kötelező oltást. Az új kormánynak ezt nem kell erőltetni.
Ezért rettegek attól a naivitástól, hogy azt ünnepelik a népek, hogy nem lesz kötelező az oltás, hogy a kormány nem tesz rá nyomást, miközben az oltást továbbra is a magánfelek, egyének, magán-személyek meg fogják követelni. Nem látják ezt az emberek? Nem értik?
Ennyit találtam az interneten.
MEGJEGYZÉSEM: Az említett gondolatok kézzelfoghatóan ragadják meg a globális trendet. Hogy nincs itt vagy nincs ott, az csak idő kérdése. A gonosz mindenhol ott lesz, és újabb és újabb álarcokat, trükköket fog használni.

_12_ MOST IDÉZZÜK, HOGY HOGYAN LÁTJA EZT ROBERT KENEDY
Az ügynökségeken belüli emberek, az egyes szabályozók, a legmagasabb rangú emberek, munkájukat a gyógyszerészettel, faramaceutikával (ezen túl = FARMA) való partnerségnek tekintik. Mindenben egyeztet a FARMA-val. A FARMA elutasíthat különféle szabályozásokat. Ezekben az ügynökségekben a bónuszokat, külön jutalmat, és magasabb fizetést kapnak, ha előmozdítják a gyógyszerészeti napirendet a gyógyszergyárak üzleti és kereskedelmi érdekeinek előmozdításával, különös tekintettel a vakcinákra. Az oltások az egész kapcsolat pillérévé váltak. Először is, mert rendkívül jövedelmezőek. Nyereségesek, mert mentesülnek a kártérítési felelősség alól. Minden más orvosság esetében a legnagyobb árrés (nyereségi visszaesés) a sérült embereknek fizetett kifizetésekből származik. Minden gyógyszer árt egy alcsoportnak. A gyógyszergyárak pedig immúnisak, támadhatatlanok, bármilyen undorítóan is viselkednek, akármilyen súlyos a bántódásod, bármilyen meggondolatlanság vagy hanyagságuk esetében, nem perelhetitek be őket. Ez önmagában rendkívül jövedelmezővé tette a vakcinákat a gyógyszergyárak számára.
_13_ Többször is gyakorolták, trénigelik ezt a pandémiás reakciót. Tony Fauci jól és alaposan részt vett a Covid-19 előkészítésében. Fauci szorosan együttműködött a CIA-val, hogy olyan választ dolgozzon ki, amelynek semmi köze a közegészségügyhöz. Militarizált és monetizált, pénzre váltott válasz volt a közegészségügyi válságra. Az elmúlt 20 év során végzett minden világjárvány-szimulációban a frontvonal munkatársai, európai, kanadai, amerikai és ausztrál állami tisztviselőket arra tanították, hogyan lehet a pandémiákat nem emberek kezelésére használni, hanem a totalitárius ellenőrzések fedezésére. Következésképpen az alkotmányos jogok ellenőrzött, irányított lerombolására a világ összes liberális demokráciájában. Ezt a titkos világjárvány-szimulációs programot Operation Lockstep-nek nevezték el, mert így kiképezték az összes kormányt, hogy vakon kövessék ezt, és hajtsanak végre totalitárius, ahogy mondjuk, globális puccsot a demokrácia ellen.
[(MEGJEGYZÉS egy másik helyről az interneten: Michael Flynn amerikai tábornok megerősíti, hogy: A világjárványt megrendezték!) Mások színdarabnak, mutatványnak, elnyomásnak, gyilkosságnak stb., neveznék.]
_14_ A vakcinaútlevelek valódi veszélye, amelyet az embereknek meg kell érteniük, az az, hogy a kormánynak és az iparnak több hatalma van, mint amennyit adnunk kellene nekik. Nemrég repülővel is utazhattatok, ahova csak akartatok, de ha egyszer bevezetik az oltási útleveleket, ezek a szabadságjogok többé nem szabadságjogok, hanem kiváltságok lesznek. Ezek a kiváltságok attól függnek, hogy gyakorlatilag korlátlan számú, gyakran nem megválasztott hatóságoktól származó diktálásnak és parancsnak kell engedelmeskedni. Például, ha olyan bürokrata, értetlen hivatalnok valaki, mint Tony Fauci, aki minden nyilvános meghallgatás nélkül mondhatja: mindenkinek szájmaszkot kell viselnie, és két méter távolságot kell tartania.

_15_ A lényeg az, hogy EZEKET AZ ÚTLEVELEKET NEM KÖZEGÉSZSÉGÜGYI HIVATALOK KEZELIK. Először is, ezeknek az útleveleknek nincs közegészségügyi besorolása. Tudjuk, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a fertőzést. Ezért nem tudnak véget vetni a járványnak. Ezért közegészségügyi szempontból semmi sem indokolt, ez egy vezérlőeszköz, ellenőrző-eszköz, amely a valutához lesz kötve. A csekkönyvetekbe, a takarékszámlátokba. Tudjuk, hogy most már programozható pénznemük van. Ez azt jelenti, hogy ahogy áttérünk a digitális pénznemre, minden tranzakciótok látható és rögzíthető lesz a kormány számára. Minden tranzakció látható lesz az adóhatóság számára, így a kormány azt adóztathatja majd.
_16_ Veszel egy pornómagazint, egy üveg sört vagy bármi mást, és tudni fogják. De azt is lehetővé teszi számukra, hogy megakadályozzák, hogy olyan dolgokra költsetek pénzt, amelyeket nem akarnak megengedni, hogy vásároljatok. Programozhatják a pénznemet. Tegyük fel például, hogy megszegtek egy térközszabályt, (két métertől közelebbre jutsz valakihez) amely a telefon és az arcfelismerés helyén alapul. Ha megszegitek a szabályt, megtagadjátok az oltást vagy bármi mást, azt mondhatják, hogy amíg nem engedelmeskedtek, házi őrizetben lesztek, és csak élelmiszert vásárolni mehettek ki a házatokból. El tudják intézni, hogy a pénzetek csak a házatoktól néhány kilométeren belüli élelmiszerboltban legyen érvényes.

_17_ Gondoskodhatnak arról, hogy ne juss el városod egyik végéből a másikba. Ügyelhetnek arra, hogy ne vásárolj benzint, hogy megfelelő eljárás nélkül irányíthassanak benneteket. Könnyen irányíthatnak mindenkit. Mindezek a jogaink, amelyekről úgy gondoljuk, hogy rendelkezünk velük, most kiváltsággá válnak, attól függően, hogy engedelmeskedtek-e a diktátumuknak. Ehhez lassan hozzáadódnak a társadalmi kreditpontszámok, eredmények és egyéb mérések. És itt van mindennek a lényege. Azt mondták nekünk, hogy ez csak két hétig tart. Tudjuk, hogy ez örökké tart. A történelemben nincs olyan hatalom, amelyet a kormányok elvettek és szabadon visszaadtak volna.
_18_ Kell, hogy legyen igény, és örökké megtartják a hatalmat. Még csak soha nem is mondanak le róla. Minden erőt, amit megszereznek (...és ez a szabály ugyanolyan megbízható, mint a gravitáció törvénye), visszaélnek ezzel az erővel, amennyire csak tudnak. Tehát feltételeznetek kell, hogy visszaélnek azzal a hatalommal, amit adtok nekik. Kenedy Robert végül azt mondja: és az utolsó szabály az, hogy soha senki nem szabadult ki a totalitarizmusból azzal, hogy hallgatott, engedelmeskedett. Minél többet engedelmeskedsz, annál rosszabb lesz. Nem marad más hátra, mint az ellenállás.
A DOMBON MEGHALTOK, HA AZT NEM VÉDITEK MEG.
Ennyi volt Kenedytől.
_19_ MEGJEGYZÉSEM: Az interjút kezdeményező hölgy Kenedy észrevételeit hallva erre a következtetésre jutott: De akkor elvehetik tőlünk az összes vagyonunkat! Kenedy azt mondta, hogy személyesen nem talált rá elég bizonyítékot, ezért nem nyilatkozik. A mennyei üzeneteket olvasó emberek azonban régóta olvassák, hogy Jézus szerint az Antikrisztus idejében mindent elvesznek mindenkitől, és még a milliomosok is elszegényednek. Csak akkor kapnak ételt és italt, ha bennük van Sátán jelének a csipje.
A kép, amelyet ide feltettem, a spanyol kutatótól származik, aki ezt látta az ampulkában és fényképezte a mikroszkóppal. Ilyen szemetet nyomnak az emberekbe azzal az az ürüggyel, hogy védik őket a kovid vírus ellen.

<13/h6>

 

MIT OLVASTAM AZ INTERNETEN – HARMADIK FOLYTATÁS
DAMIAN GALERON KÖZLI

Most egy kis olvasmányt nyújtok a jóslatok kategóriájából. Elgondolkodtat. Ilyesmiket jobb nem alvás előtt olvasni este.
Sokan kérdezik, ki az a Galeron? Az interneten sok mindent meg lehet róla tudni. Egyszóval egyetemi professzor. Részemről annyit tudok hozzátenni, hogy az itt mondottak nagy részéről olvastam a múlt évszázadok jóslataiban. Mindenesetre, ami itt Magyarország megsemmisítéséről van írva, az itteni kijelentés nem esik egybe a régi jóslatokkal, mivel Magyarországnak nagy jövőt jósolnak a régi német jóslatok is. Azok szerint igen, eltűnhet a neve mivel átolvadhat egy nagy monarchiává amely egész Németországig terjedhet. Aztán azt is olvashatjuk, hogy Németország egy része is el fog tűnni. De évszázados jövendölés szerint Németország egy része szintén a monarchia részévé válik. Ezek szerint szintén csak a neve tűnik el. Jellemző lesz rá az általános jólét. Ennek az eredeti szövege szlovák. De találtam spanyol nyelvűt is. Ez a fordítás a google fordító munkája. Csak oly mértékben nyúltam bele a szövegbe, hogy érthető legyen, de nyelvileg csak gépiesnek hagytam.
Az utalásokat azért tettem ki, hogy ha van valakinek szlovák ismerőse, akivel szeretné közölni, akkor az is olvashassa.

https://adoracionyliberacion.com/2021/10/19/damian-galeron-los-eventos-por-venir-en-2021-2022-principales-ideas-del-coloquio-que-pueden-ver-en-el-video-de-abajo-extraidas-por-karin-becker/

https://gloria.tv/post/mF73aNMrMiyL34U8KSFA8m4Pv

1========AZ ESEMÉNYEK, AMELYEK 2022-BEN JÖNNEK, DAMIAN GALERON SZERINT.
"Ami jön, az nagyon nehéz – nagyon nehéz." Történelem és teológia szakértő vagyok. Információkat kapok nagyon magas rangú amerikai és orosz hírszerzési tisztviselőktől. Olyan információkkal látnak el, amelyeket az előadásaim során át tudok adni. Az információ, amit kapok, az intelligencia legmagasabb szintjétől származik. A rendelkezésemre álló információ 3 folyamatot fed le, amelyek hamarosan megtörténnek. Ez a 3 folyamat folyamatosan zajlik majd egymás után - nem lesz közöttük szünet. Az első dolog, amit túl kell élnünk, az az áramszünet. Egy nap, miközben otthon ülünk, böngészünk az interneten, és kialszik a fény. Az áramellátás 3 vagy 4 óra elteltével nem tér vissza. Ezúttal hosszú hónapokra kialszik a lámpa – nem lesz áram, internet vagy telefon. Nem lesz ennivaló, és minden megbénul – tényleg minden. Nem lesznek nemzetközi járatok. Mi a célja ennek az egésznek? A cél sok millió élet elpusztítása. A világ elitje szerint túl sok ember él a Földön. 5 milliárd embert akarnak elpusztítani 3 év alatt. És hadd mondjak még többet – el tudják érni a céljukat. Hamarosan sok bolt polca üres lesz, és sok termék nem lesz elérhető.
2========Ez nem az én véleményem – ez az információ, amelyet orosz és amerikai hírszerzési forrásoktól kaptam. 2021. október 4-én a kommunikációs rendszer megbénult az egész világon. Ez csak egy gyakorlat volt az előtt, ami következett – minden szétesik. Azok, akiknek nincs kész ételük, nagy valószínűséggel éhen halnak. Ami jön, az sokkal nehezebb, mint gondolnád. Remélem, elfogadja azokat a komoly információkat, amelyeket ezáltal a biztonság kedvéért adok, hogy megmentsétek magatokat. A rendelkezésemre álló információk szerint az üzemszünet 2022 januárjában lesz. A Luz de Maria által kapott kinyilatkoztatás szerint akkor lesz kimaradás, amikor Európát hó borítja – azaz januárban vagy februárban. Ezért kevés időnk van felkészülni és komoly döntéseket hozni. Első döntésünk az kell legyen, hogy legalább 5 hónapra készítsünk be ételt. Amikor a leállás véget ér, a globális elit megkezdi a harmadik világháborút. A második világháború készen áll, és Európa lesz a csatatér. Ez egy Kína és Oroszország szövetsége lesz, amelynek célja Európa elpusztítása és az Egyesült Államok megtámadása.
3========Termonukleáris háború lesz, és sok eddig ismeretlen fegyvert fognak bevetni. Interkontinentális ballisztikus rakétákkal három hét alatt 2,2 milliárd embert ölnek meg. Ez intelligencia – ez nem az én véleményem. A háború nem tart sokáig, de Európa 50%-a kipusztul. Megszűnnek az olyan országok, mint Hollandia, Belgium, Grúzia egy része, Magyarország és Románia. Németország egy része és Franciaország nagy része is eltűnik a föld színéről. Az USA 180 millió embert fog elveszíteni 2 éven belül. Spanyolország 30 milliót veszít. Mexikó 50 millió. Costa Rica elveszíti lakosságának felét. Mindezek a veszteségek 2 éven belül bekövetkeznek, és a III. világháborús videómban leírom őket. A harmadik folyamat egy hatalmas aszteroida összeomlása lesz – május első felében. Ez az aszteroida valószínűleg figyelmeztetést fog hozni – felébreszti a lelkiismeretét. Ez a Garabandale-ben leírt figyelmeztetés, és nem az X bolygó büntetéséről beszélünk, amely 2023-ban vagy 2024-ben lesz itt. Asztrofizikusoktól és magas rangú katonaságtól is kapok információkat - tudásom nem a zsenialitásomtól származik, hanem azt mondom, amit tőlük hallottam.
4=========Szeretnélek figyelmeztetni, hogy az áramszünet sokkal ijesztőbb lesz, mint a harmadik világháború. Ennek az az oka, hogy a háború alatt az üzletek nyitva lesznek, feltéve, hogy nincs ellenségeskedés a környéken. Tudsz majd vásárolni dolgokat és bizonyos mértékig létezni fog a mozgástér. A kimaradás (áramkiesés?) idején azonban hadiállapot érvényesül, és nem hagyhatja el a házat vagy a kutyával se mehet sétálni. Ha elmész, minden magyarázat nélkül lelövik. Ez országonként kissé eltérhet – lehetnek olyan helyek, ahol kicsit világosabb lesz. Emberek százezrei követnek el öngyilkosságot egy áramszünet miatt. A másik dolog az oltás hatása – ijesztő lesz. Továbbá, amikor be leszünk zárva, egy újabb vírus szabadul fel. Ez a vírus megöli az emberiség nagy részét.
3 A folyamat egy aszteroida összeomlása lesz. Megmondom a műszaki részleteket – 7 kilométeres lesz az átmérője. Asztrofizikusok információi szerint a légkörbe jutás után két részre osztódik. Kisebb adag esik az Atlanti-óceánon, Floridánál. A második rész a Csendes-óceánba esik. Egy matematikai modell szerint a lökéshullám hatótávolsága 10 000 kilométer lesz. Ahol ezek a hullámok elhaladnak, semmi sem marad a helyén – se fák, se házak, se hegyek. Vannak még dombok és hegyek is, amelyek teljesen elmosódnak.
5========Tisztában vagyok vele, hogy amit mondok, az nagyon nehéz. Azonban megtiszteltetés számomra, hogy rendelkezem ezzel az információval, és szeretném megosztani Önnel. Az idei ősz technikai részletei teljesen félelmetesek. Az Atlanti-óceán összes szigete eltűnik, beleértve a Kanári-szigeteket is. A Karib-térség is eltűnik, Kuba eltűnik, Puerto Rico nagy része eltűnik. Guatemala, Costa Rica, Nicaragua és Panama súlyosan megsérül. New York, Washington, New Jersey eltűnik. Florida, beleértve Tampát és a majákat is, teljesen eltűnik. Az Európába érkező hullámok fél kilométer magasak lesznek, és azok, amelyek becsapódnak Amerikába, Kolumbia, Venezuelába és Brazíliába 600 méter magas lesz. Mint említettem, ezek az információk amerikai és orosz hírszerzési forrásokból származnak. Csak néhány nap különbözik attól, hogy május első felében konkrét dátumot jósolunk. Amit mondtam, nagyon nehéz és aggasztó, de így van. Ez a 3 folyamat mind a 2. véres májusi holdacskával lezajlik. Már figyelmeztettelek, milyen veszélyes ez a véres hold. Éppen azért, mert a szentmise eucharisztikus szentáldozata éppen előtte megszűnik. Az Eucharisztia végleg megszűnik. A szentmisék nem lesznek nyilvánosak. A papok szentmisét magánhelyeken celebrálnak.
6========A szentmise áldozatának megszüntetése után legyen óvatosak, mert a még nyilvánosan felszolgált misék okkult elemeket tartalmazhatnak. Galeron azt állítja, hogy a 3. világháború 3 hétig fog tartani, és az aszteroida összeomlása megállítja. Arról is beszél, hogy nagy szükség van az imára. Arra emlékeztet bennünket, hogyan vitték az angyalok Fülöpöt több ezer mérföldre (ApCsel 8:39). Ilyen dolgok fognak megtörténni velünk – olyan dolgok, amelyek sokkolnak minket, és amelyeket nem tudunk megmagyarázni. Megemlítette az X bolygót is – ez az űrszörny minden kontinenst megmozgat. Szerinte az X bolygó a Garbandale-ben megjósolt büntetés. Hírforrások szerint az a sok ezer gyerek, aki ma beoltott anyáktól születik, nem ember – hanem humanoid lesz – mondja. Minden beoltott ember biológiai, jellembeli és személyiségbeli változásokon megy keresztül. Mindenki, aki beoltott, átesik rajta. Azt mondja, fogalmunk sincs az emberiségre váró borzalmakról. A világ minden tengerparti városa eltűnik a víz alatt – kivétel nélkül minden országban és minden helyen. Ki kell menned a városból. Ha nem tud ingatlant venni vidéken, bérelje ki. Egy áramszünet következtében az adósságok eltörlődnek, mivel az egész pénzügyi rendszer összeomlik.
7======A későbbiekben a beoltottak fogják okozni a pénzügyi rendszer újjáépítését. Az oltatlanok nem kapnak semmit. Ezért most meg kell fontolnunk a pénzfelvételt. Az aszteroida becsapódása megmozgatja a tektonikus lemezeket. Minden vulkán ki fog törni, és füst borítja be az eget. Nukleáris telet fogunk tapasztalni, amikor a hőmérséklet Európában -50 °C-ra süllyed. Ezek az alacsony hőmérsékletek hónapokig tartanak. Egy aszteroida felbukkanása aktiválja a Yellowstone vulkán kitörését – Mississippiig minden életet megöl. A víz Lengyelországba is behatol, ami meglehetősen alacsony. Az angyaloknak nem annyira az aszteroida lezuhanásakor kell segíteni Isten népét, hanem a háború alatt, amikor az oroszok, kínaiak és muszlimok megszállják Európát. Maga a háború körülbelül 3 hétig fog tartani, de a támadók 3-5 hónapig itt maradnak. A mészárlást és a támadók brutalitását a keresztények szemszögéből el sem lehet képzelni. Ne feledje, hogy az oroszok és a kínaiak kommunisták. La Palma szigete összeomlik és hatalmas, 600 méteres hullámot okoz az USA teljes keleti partján. Az oroszok evakuálták diplomatáikat Marokkóból, mert úgy tűnik, tudnak valamit, amit mi nem.
8========A harmadik világháború nem érinti Közép- és Dél-Amerikát, de ennek az atomháborúnak és a súlyos éhínségnek a következményei hatással lesznek rá.
Azt is mondja, hogy a vírus 2022 januárjában vagy februárjában fog megjelenni. Emberek fognak meghalni az utcákon, ahol holttestek fognak heverni, amelyeket senki sem fog eltakarítani. Nem tudja, hogy hívják a vírust, de hasonló lesz az ebolához – az emberek szemükből, szájukból, orrukból és fülükből vérzik. Ez a háború előtt fog megtörténni, és az emberek órákon belül meghalnak. A vírus nagyon fertőző lesz. A beoltottak 90%-a 2 éven belül meghal. A közelgő új vírus ellen nincs gyógymód. Érdemes megnézni a Mária-jelenések között, hogy vannak-e gyógynövények. A Pfizer ingyenes covid-tablettát fog kiosztani. Bárki, aki beveszi ezt a tablettát, meghal. Fontos megértenünk, hogy a nagyvárosok vízellátó rendszerei megmérgeződnek a kimaradások során. Néhány városban senki sem éli túl.
9=======A forrásban lévő víz nem oldja meg a problémát, mert a méreg továbbra is ott marad. Ami most jön, az sokkal rosszabb, mint gondolnád. Ezt a megsemmisítést a lucifer, a világ vezető elitje rendeli el. Akik tanácsot adnak a világnak, azok nem emberek. Azt is gondolja, hogy az események felgyorsulásával magán az eliten belüli háború valószínű. Az eseményeknek 2025-ben kell történniük – a gyorsulás nem normális. Ezért gyanítja, hogy konfliktus van az elit között. Végül az egész elit földalatti bunkerekben és földalatti városokban fog elbújni. A földkéreg mozgása miatt azonban bunkereik a sírjukká válnak, készüljön fel lelkileg és ha valaki még anyagilag is tud, nem fogja megbánni, mint azok, akik kinevették Noét. Bízza magát, és keressen menedéket Mária Szeplőtelen Szívében és Jézus Szentséges Szívében, amelyek számunkra az utóbbi idők egyetlen igazi üdvládája. Közeledjetek a szentek kincseihez, és figyeljetek az Úr Jézus szavaira: „Bizony, bizony mondom néktek, ha nem eszitek az Emberfiának húsát és nem isszátok vérét, nem lesz élet bennetek.
10========. Utószó Karin Beckertől, aki ezt terjeszti: Amúgy barátok, lehet, hogy ebből semmi nem történik, vagy történhetnek események, de nem ilyen komolysággal. Ismétlem: Bárhogy is legyen, legyünk óvatosak, mindezen információk birtokában könnyen meg tudjuk ítélni, milyen lépéseket tehetünk. Soha nem árt, ha van kaja, víz... És ha eljön a mi időnk, hát eljött, és ha jó a szívünk, akkor biztosan a mennybe jutunk. És egyetértek Damian Galeronnal: Sokat imádkozzatok!!

<14/h6>

JÓ PÁSZTOR DOMBJA - CARBONIA (OLASZORSZÁG)

_1_ Z99_ 22/1/18_ Az eső, ami most fog esni, tűz lesz! Atyaisten: Megszakadt a szívem gyermekeim elutasítása miatt! Ó, gonosz emberek, ó ti, akik nem akartok engem Teremtő Isteneteknek elismerni! Szegény emberek! A haragom fájdalmas lesz azok számára, akik nem akarnak Engem a Szeretet Istenét átölelni. Terjed a hangom a világban, de a világ nem hallgat rám, félelem nélkül rossz irányba halad. A tisztítótűz zápora ereszkedik majd az égből. Nem hagynak más választást, vissza kell kapnom a gyermekeimet, nem veszítem el őket az elátkozott Lucifer miatt. Szeretett gyermekeim, Isten az, aki még mindig arra hív benneteket, hogy kövessétek őt, tartsátok tiszteletben a parancsolatait...
_2_ Isten az, aki szívéhez akar ölelni benneteket, és életet adni nektek önmagában. Az eső, ami most esni fog, tűz-eső lesz! Eljött az emberek megtisztulásának ideje! Az Atyaisten, aki mennyéből lát, igazságosságáért kiált! Átkozott az ember, aki bízik az emberben... Gyermekeim, ó ti, akik hűséges szeretettel követtek Engem, őszintén mondom nektek: készüljetek a Velem való találkozásra, legyen tiszta a szívetek. A mennyben a kereszt az Emberfiának a jele lesz, aki visszatér, hogy mindent megjavítson, és magával vigye az övéit. A nagy lakomára feldíszített fehér lovon fog lovagolni:… a királyok királyának dicsőséges győzelmére! Szent Mihály arkangyal, Szent Gábriel és Szent Rafael dicsőséges fénybe öltözve a Dicsőséges Isten mellett áll, Mária pedig átöleli Fiát, megáldja az új népet.
_3_ A Szentháromság saját magából világítja meg az eget, kisugározza Fényét a világra, hogy senki ne legyen megfosztva a tudástól és látástól, és soha ne felejtse el az Úr e dicsőséges napját. A Szeretet gyermekei örüljenek ennek a következő eseménynek. A karácsony az, hogy magához ölelje gyermekeit, akik belépnek a dicsőséges húsvétba. Egy régi bűnös idők végit élitek, hamarosan beléptek az új korszakba. Jeruzsálem gyermekei, öltsétek fel az ünneplő köntösötöket, ... eljött az idő, hogy együtt ünnepeljetek a Istenetekkel, a Szeretet Istenével. Hamarosan megtörténik… mindenki látni fogja és tudatában lesz Isten Dicsőségének.
A sötét este előrehalad, de a Végtelen Fény arra vár, hogy megnyilvánuljon, hogy megvilágítsa a sötétséget. Hamarosan gyermekeim! Igen! Hamarosan otthon lesztek Velem. Imádkozzatok és böjtöljetek a világ dolgaitól. Isten szeret benneteket, és dúsan megkaptok tőle mindent, benne lesztek és isteniek lesztek benne. Ámen!
_4_ Z100_ 22/1/19_ Olaszország a vihar közepében van, ... sokat fog szenvedni az Isten törvényei iránti közömbössége miatt. Szeretett gyermekeim, én a Kármeli Szűzanya vagyok, azért jöttem, hogy segítséget hozzak nektek, hogy a szeretet és jótékonyság embereivé tegyelek benneteket. Megnyilvánulásom ideje közel van, arra kérem Fiam Jézus minden követőjét, hogy maradjanak kitartóak a hitben és az isteni törvények tiszteletben tartásában. Amikor minden elveszettnek tűnik, az Atyaisten Hangja vibrálni fog az Univerzumban!
_5_ Sok szív megőrül a félelemtől, mert csak akkor érti meg bűnét. Szeretett gyermekeim, megadatott nektek a kegyelem, hogy megnyissátok szíveteket Egyetlen és Igaz Istenetek, Teremtőtök előtt. Nyissátok szélesre szívetek ajtaját Krisztus Jézus előtt. Csak azok fognak élni, akik hűek akaratához. Anyaként és Királynőként azért jövök, hogy könyörögjek, hogy térjetek meg, ó emberek. Mint a Megváltó Isten Anyja alázatosan kérlek benneteket, hogy gyorsan térjetek vissza az Igazsághoz. A halál árnyéka sok szívet megragad, de az Isten mégis esélyt akar adni az embernek a megtérés által a megváltásra.
_6_ Figyeljetek, ó emberek, és vegyétek tudomásul ezt az isteni felhívást, nehogy elszakadjatok Isten nyájától, és ne kerüljetek a Gyehennába. Olaszország a vihar közepében van, ... sokat fog szenvedni az Isten törvényei iránti közömbössége miatt. Az ember Luciferhez kötötte magát, odaadja magát neki egy nyomorult ezüstért. Nem bízott abban, aki a Teremtő Istene, az Egyetlen, az Egy és Igaz Isten! Hagyta, hogy bele karoljon a gonosz, ezért Isten védelme nélkül találja magát.
_7_ Jézus: Szegény emberiség! … Ó, micsoda fájdalom van Bennem! A te bűneid miatt még mindig átélem azokat a szörnyű ütéseket a bőrömön, és érzem a lábamba és a kezembe szúrt szögek fájdalmát. Kicsúfoltak és keresztre feszítettek! Lándzsával keresztül szúrták a Szívemet! Szegények, szegények, mert ezt fogjátok elszenvedni ma, akik még mindig megtagadnak engem, és választják azt, aki élve darabokra tép benneteket. Most az utolsó ketyegéseknél vagytok, ... az óra már az utolsó gongnál jár. Mennyire nyomorultak vagytok!
_8_ Z101_ 22/1/22_ Közel van a kereszt megnyilvánulása a mennyben! Meditálj, meditálj, népem, eljött ébredésed órája! Megváltoztok bennem, és szentek lesztek Bennem, isteniek az Isteni Teremtőben. Szeretett emberek, Istenetek igazi megtérésre hív benneteket, ne legyetek merevek, öltsetek magatokra új ruhát, és kövessetek Engem, ahogy kérlek benneteket. Az Atya várja Fiait, boldogságot találnak nála és áldottak lesznek vele mindörökké.
_9_ Megszólal az angyali trombita, ... ez a hívás a gyülekezésre, a menedékházak várják Isten minden gyermekét, mielőtt elkezdődik a nagy vihar, amelytől kevesen menekülnek meg. A Sátán hatékonnyá tette ördögi tervét, mert az emberek megnyíltak előtte, és elkísérték pokoli küldetésében. Isten haragja mennydörög! ... Kiáltása fájdalmas sok fia elvesztése miatt, de adott elegendő időt arra, hogy az ember visszatérjen Hozzá, a Teremtőhöz. Sok ember eladta lelkét Lucifernek, gyengeséget mutatott e világ dolgai iránt, figyelmen kívül hagyva a mennyeieket, az örökkévalóságot a szeretetben.
_10_ Jézus barátai, íme, eljött az idő, hogy csatlakozzatok Szűz Máriához a Szent Rózsafüzér láncával, tegyétek kezeiteket az övéhez, és könyörögjetek az Atya irgalmáért, mert nagy lesz a szenvedés azoknak, akik még nem állnak készen a következő közbelépésére. Közel van a kereszt megnyilvánulása a mennyben! A Figyelmeztetés előttetek áll! Ne szórakozzatok olyan dolgokkal, amelyek nem menthetnek meg. Imádkozzatok, emberek, térden állva imádkozzatok a kereszt előtt, és kérjétek bűneitek bocsánatát. Imádkozzatok töredelmes szívvel, hogy Isten lássa megtéréseteket, és magához öleljen. Atyám haragja mennydörög! Isten Hangja dörögni fog az egész Földön! Az Univerzum meg fogja tapasztalni ezt az átalakulást. Várjatok csak, meg fogjátok látni. Ámen.

<15/h6>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI, MELYEKET
AZ ÉG MAUREEN SWEENEY-KYLE AMERIKAI LÁTNOKNŐNEK ADOTT
2022. január 19-től január 23-ig

_1_ M297_ 22/1/19_ Gyerekek, a jelen pillanat legyen az, amikor a szentségben való tökéletességre törekesztek. Ne pazaroljátok a jelen pillanatot könnyelműen a komolytalan tevékenységekre. Az egyszer eltöltött jelen pillanat soha nem tér vissza hozzátok. Ilyen figyelemre méltó kegyelmeket küldök a földre a Szent Szűzanya Keze által. Keressétek azokat. Ismerjétek fel őket. Ekkor fogtok létezni Jézus és Mária Szívében és a Szent Akaratomban. Amikor nics bennetek benső béke, nem fogadjátok el Isteni akaratomat. Nem fogadjátok el azt, amit küldök nektek a tökéletesség felé vezető úton. Amikor tökéletessé váltatok a szentségben, egyetlen kereszt sem túl nehéz részetekre. A terheitek olyan kihívások, amelyekkel a szentségben lévő erővel találkoztok. Sokan vannak, akik szentebbek akarnak lenni, de halogatják ezt. Ez a sors csábítása. Tegyetek értékessé minden jelen pillanatot azáltal, hogy a tökéletességre törekesztek.
_2_ M298_ 22/1/20_ Gyermekeim, ezekben a napokban és ebben a nemzedékben sok tekintetben vagytok eltérítve az üdvösség útjáról. Sok hamis isten van a világon – ezek közül nem utolsósorban a konzumerizmus. A modern technológia ezt az istent népszerűsíti a médián keresztül és mindenféle időtöltésben, szórakozásban. Tehát ma arra kérlek benneteket, hogy irányítsátok át tevékenységeiteket. A világ dolgai nem versenyezhetnek azzal a figyelemmel, amit a spiritualitásotokra fordíttok.
_3_ Nehéz a parancsolataimra, a Szentírásra és a bűn elkerülésére összpontosítani az életetekben, amikor körülöttetek a világ és annak örömei vannak. Szívetekben ott kell lennie a vágynak, hogy kiérdemelje az üdvösséget. Sokan hirtelen meghalnak anélkül, hogy megváltoztathatnák kívánságaik irányát. Tehát most vegyétek szívetekre a Figyelmeztetésemet. Tegyétek a megváltásotokat a mindennapi életetek középpontjává. Legyetek tudatában a döntéseiteknek, amelyeket pillanatról pillanatra hoztok meg. Próbáljatok a kedvemre lenni. Kérjétek meg angyalaitokat, hogy segítsenek a döntéseitekben. Amikor így éltek, én a szívetek középpontjában vagyok.
_4_ M299_ 22/1/21_ Íme, egyik évszak átmegy a másikba. A változás elkerülhetetlen, és mégis minden a régiben marad. Évtizedekkel ezelőtt küldtem a Földre a Szent Szűzanyát „A hit védelmezője” címmel. Az egyházban lévő hatalmak nem hajoltak rá, hogy jóváhagyják ezt a címet. Szükségtelennek ítélték. Szóval itt vagyunk – évekkel később. A Szűzanya nem kapott jogot a hit védelmére. Ehelyett a Sátán szabadon mozgott az egyházi körökben és azok között, látszólag észrevétlenül, kételyekkel és célzásokkal okozva károkat. A rágalom a rágalmazást követte, de én átöleltem azokat, akik kitartanak. Ma arra kérlek benneteket a szívetekben, hogy kérjétek a Szent Szűzanyát, hogy védje meg a hiteteket. Ehhez nincs szükségetek jóváhagyásra. El fog jönni ha kéritek, hogy űzze el a kétségeket és a zűrzavart, és mélyebbre vigyen benneteket a hitben. Ez az, amire mindenkinek szüksége van ezekben az időkben.
_5_ M300_ 22/1/22_ Gyerekek, ma arra kérlek benneteket, hogy álljatok ki a nehézségekkel szemben. A világ a vallást feleslegesnek, sőt babonásnak minősíti. Arra kérlek benneteket, hogy ne feledjétek, hogy Noé korában is ez nagyjából így volt. Akkoriban csak az élet kézzelfogható – anyagi – oldala számított. Nem így van ez ma? Amikor az emberek számítanak azzal, hogy áldást kapnak, a Velem való kapcsolatukat nem tekintik földön szerzett kincsnek. Mégis, mondom nektek, végül csak ez számít.
_6_ A legtöbb ember azzal tölti az életét, hogy olyan vagyont gyűjtsön, amely kényelmes földi léthez vezet. Valójában minden léleknek rengeteg kegyelmet kell felhalmoznia, amelyek aztán a mennyben várják őket. A legjobb út olyan Szent Szeretetben élni, amelyet az önfeláldozó élet diktál. Az a szerencsés lélek, aki úgy éli életét, hogy mások kedvében járjon, és önmagát az utolsó helyre helyezi. A mai társadalom ostobaságnak tartja az ilyen hozzáállást. Az a parancsolat, hogy szeress Engem mindenek felett, ma nem szempont. A Szent Szeretetben ezt a parancsolatot életcélként kell kitűznötök.
_7_ M301_ 22/1/23_ Amikor majd a hó hullását, a havazást fogjátok figyelni, ne feledjétek, hogy nem készítek két egyforma hópelyhet. Ugyanebben a gondolatmenetben nem teremtek két egyforma embert. Még az egypetéjű ikrek is különböznek a Szememben. Aztán persze ne feledjétek, hogy az adott személy döntései azok, amelyek megkülönböztetik a lelkét az ítélete idején. Ezek a választások számítanak – nem bármilyen fizikai tulajdonság. Öltöztesd fel lelkedet az Igazságba. Ez a módja annak, hogy örömet okozzatok nekem. Ha az Igazságban éltek, akkor ítéletedkor tiszta szépségben fogod bemutatni lelkedet. Ne engedd, hogy kompromisszum jöjjön a szívedbe. Az alvilág tele van lelkekkel, akiknek a saját véleményük fontosabb volt számukra, mint az Igazság. Legyetek bölcsek, ha követitek Parancsolataimat, mert ezek az Igazság. Minden lélek aszerint van megítélve, hogy miképen engedelmeskedik parancsolataimnak, hajlandó-e ismerni és szeretni őket.

<16/h6>

ÜZENETEK – VÁLOGATÁS – Glynda Linkous + Luz de Maria

_1_ 437_ 22/1/18_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous
Gyermekeim, figyeljétek meg mindazt, amit Szent Szavam megjövendölt erről az időről. Azért jöttem, hogy rettenetesen megrázzam a földet és mindent, ami rajta van. Csak az, NEM rázható meg, ami a szent Szavamra épült. Szilárdan és mozdulatlanul fog állni. Minden más megremeg, hogy az egész világ lássa. Ebben az időben azok a nemzetek fognak elesni, amelyek nem követnek Engem. Ebben az időben megrázom az eget és a földet, és sok olyan dolgot fogtok látni, amiről soha nem gondoltátok volna, hogy meglátjátok. Ne aggódjatok, mert veletek vagyok, és a földön töltött időtök most már nagyon rövid. Töltsétek az időtöket azzal, hogy közbenjárjatok az elveszettekért és lelkeket nyerjetek. Aki lelket szerez, bölcs, mert kincse nagyon nagy lesz mind a földön, mind a mennyben mindörökké. Ne csak hallgatók legyetek gyermekeim, hanem bölcs végrehajtói is az Igémnek. Akkor megteltek és készen fogtok állni az én eljövetelemre. Jézus.
_2_ 438_ 22/1/18_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Luz de Maria
Szeretett népem: Szeretlek, felkérlek benneteket, hogy maradjatok az akaratomban, és úgy viselkedjetek, mint azok, akik vagytok: az én igazi gyermekeim. Értékeljétek azokat a pillanatokat, amelyeket a testvériségben átélhettek hús-szívvel és teljes tudatossággal. Hallgassátok és szeressétek Atyámat mindenekfelett, és ne felejtsétek el Édesanyámat és a mennyei milíciák szeretett parancsnokát. Angyali légióim az emberiség felett állnak, hogy válaszoljanak bárki hívására, aki ezt kéri. Tapasztaljátok a megtisztulást, és a természet összezavarodottságát. Az elemek megzavarodtak a különféle napkitörések miatt, amelyek megváltoztatják a Föld mágnesességét, megzavarják a kommunikációt és aktiválják a tektonikus zavarokat.
_3_ Az emberi test attól is változik, hogy azt is felszívja a szervezetébe, ami nem normális. Az emberek bizonytalan időket élnek. Közeledik az idő, amikor a rosszul használt tudomány életeteket a sötétségbe söpri, ezért tettem felhívást, hogy készüljetek fel. Imádkozzatok, gyerekek, jön a háború, és az emberiség szenvedni fog. Imádkozzatok, gyerekek, a vulkánok még mindig aktivizálódnak, a gyermekeim pedig szenvednek. Imádkozzatok, gyerekek, kövessétek egyházam igaz tanítását.
NE FÉLJETEK A SÖTÉTSÉGTŐL, FÉLJETEK A LELKETEK ELVESZTÉSÉTŐL. Legyetek éberek, gyermekeim!
_4_ A hold véresbe fordul, és előre jelzi azok fájdalmát, akik az enyémek. Az úgynevezett tüzes kör a Csendes-óceánban, a Nap hatására, a korábbinál nagyobb erővel rázza meg a Földet a tenger mélyéről. A Napban egy gyűrűt fogtok látni, egy tűzgyűrűt, amely sok országból látható lesz, és különösen egyből. Ismét arra kérlek benneteket, gyerekek, készüljetek lelkileg és azzal, amit el tudtok tárolni. Figyeljétek azokat az állatokat, amelyek megjósolják az időjárást, és olyan hosszú időre tárolják az élelmet, amennyi ideig nem tudnak kimenni, és megkeresni, amire szükségük van a túléléshez. Az embereimnek óvatosaknak kell lenniük, amikor a Házam figyelmezteti őket. Akik nem tudnak élelmet tárolni, azoknak Én bebiztosítom. Ne aggódjatok, ne aggódjatok, ne aggódjatok. LEJÁRT AZ IDŐ! FIGYELJETEK A JELZÉSRE ÉS A JELEKRE… NE LEGYETEK SZELLEMI VAKOK!
_5_ Gyorsítsátok fel a tempót, mivel az elit sietve felemelkedik, hogy nagyobb hatalmat szerezzen. Emlékezzetek arra, hogy „ÉN VAGYOK, AKI VAGYOK” [2Móz 3:14]. Őrizlek, szeretlek, és előre figyelmeztetlek benneteket, hogy ne legyetek meglepve. Jöjjetek Hozzám, fogadjatok Engem az Eucharisztiában, de mielőtt hozzám jönnétek, béküljetek ki felebarátotokkal. Ne ítélj [Mt 7, 1], ez az én dolgom. Jöjjetek Hozzám tiszta szívvel, belső csendben, hogy ne legyetek olyanok, mint a farizeusok. ŐRIZZÉTEK MEG A BELSŐ NYUGALMATOKAT: MENJETEK A BELSŐTÖKBEN LÉVŐ SZOBÁBA ÉS OTT TALÁLKOZZATOK VELM, mert várlak titeket. Legyetek testvérek, ne használjátok templomaimat testvéreitek elpusztítására. Bocsássatok meg egymásnak és szeressétek egymást, népemhez illően. Megáldalak Szentséges Szívemmel. Megáldalak Szeretetemmel. Jézusotok
_6_ 439_ 22/1/19_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous
Gyermekeim, gondoltatok már arra, hogy mi lesz, amikor megrázom a földet? A hegyek megremegnek, a föld meghasad és megreped, a tengerek zúgni fognak. Vulkánok törnek ki és káosz uralkodik mindenhol. Minden egyszerre fog mozogni. Kimozdítom helyzetükből az országokat és új veszélyeket hozok. A büszkék nem látják, hogy szükségük van rám, ezért meg kell mutatnom nekik, hogy szükségük van rám, és akkor adok nekik még egy esélyt, hogy megmeneküljenek a végtől. Gondoltál már arra, hogy mi lesz, amikor megrázom az eget? Lesznek nagy szelek, amelyeket a föld soha nem ismert, és nagy pusztulás, nagy lesz az elhalálozás. De ne féljetek, ha Bennem vagytok gyökerezve és lehorgonyzva, akkor nem visz el.
_7_ A tengerek morajlani fognak, és a szárazföld felé kiömlenek. Egész városok vesznek el a vizekben. A világot és annak útjait imádó emberek városai örökre eltűnnek. Bolygók és csillagok elmozdulnak a helyükről, és sokuk leesik. A nap és a hold is összevissza, rendetlenül lesznek. Éjszaka és nappal nem lesz többé egyforma. A büszke ember azt hiszi, hogy számíthat arra, hogy minden olyan marad, amilyen, de megmutatom neki, hogy nem tudja irányítani a napot, a holdat és a csillagokat. De én igen. Mindennek a vége gyorsan közeleg, gyermekeim. Bizonytalan időket éltek, de ezek még mindig biztonságosabbak, mint az eljövendő idők, amikor bizonytalan lesz a talaj is, amelyen jártok. Jézus
_8_ 440_ 22/1/20_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous
Gyermekeim, ha látjátok majd, hogy a világ remeg körülöttetek, ne essetek kétségbe. Tudjátok meg, hogy én irányítom a remegést, én irányítok mindent, amit csak láttok. Fussatok hozzám, és biztonságban lesztek. Ebben az időben nagy lesz a pusztítás, és sokan pánikba esnek, mert nem fogják megérteni. Gyermekeimnek nem lenne szabad pánikba esniük, mert tudjátok, hogy én rengetem meg a földet. Amikor azok, akik félnek, meglátják a nyugalmatokat, akkor eljönnek hozzátok, hogy adjatok nekik magyarázatot. Mutassatok rám. Vezessétek őket Fiam Jézus keresztjéhez. Meséljetek nekik a nagy szabadítási tervemről, és segítsetek nekik megmenteni magukat. Ez a kívánságom a rázkódások és rengések idején. A gyerekeimnek nincs mitől félniük. Jézus
_9_ 441_ 22/1/21_ JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous Tegnap, a kora reggeli órákban, amikor a reggeli imámat imádkoztam, megmutatták, hogy abban az időben, amelybe belépünk, az egyik igazán nagy média kigúnyolja Jézust, a keresztet és a Bibliát. Megmutatták nekem, hogy nem sokkal később Isten el fogja pusztítani ezt a közeget, mert nevetségessé tette Jézus kereszthalálát.
Azt is megmutatták nekem, hogy mindazok, akik figyelik vagy hallgatják azokat, akik nevetségessé teszi az Urat, az Ő Áldozatát és Szavát, ajtót nyitnak az az ellenség előtt, és az Úr megengedi rájuk, hogy kellő jutalmat kapjanak - szerencsétlenséggel, beleértve a csapásokat is, súlyos betegségekkel, balesetekkel és súlyos anyagi veszteségekkel. Ezek a veszteségek ugyanolyan mértékben fognak beáramlani az életükbe, mint ahogyan részt vettek az antikrisztus szellemében az ilyen típusú műsorok nézésével vagy hallgatásával.
Népem, a ti időtökben be kell csuknotok a szemeiteket és be kell zárnotok a fületeket minden előtt, ami ellenem szól, mert ellenségetek, az ördög okoskodó érveket állított ezeknek a hitetleneknek az elméjébe, és a hitetektől való elterelést szórakoztatónak tartják. A következmények nagyon, (NAGYON) kegyetlenek lesznek azok számára, akik élvezik ezt a hülyeséget. Jézus

<17/H6>

LEARY ÜZENETEK - VÁLOGATÁS

SZERKESZTŐI KÖZLÉS

Kedves olvasó, mivel a váltakozó események körülöttünk és a világban mostanában nagyon gyorsan váltják egymást, nehéz versenyezni az idővel, hogy ne nagyon késve jelenjenek meg az üzenetek ezen az oldalon. Már eleve kissé késve jelennek meg az interneten is. Magam részéről úgy próbálom gyorsítani a továbbítást, hogy a google fordító gyakran téves fordításainak javításai mellett kevesebb figyelmet szentelek a gépies stílusának helyesbítésére. Fő gondom csak a szöveg érthetősége lesz, ha szűkösködök az idővel. Ugyanis a szöveg teljes javítása időigényes és részemre fárasztó. Szótáraim használata nélkül képtelen lennék végezni ezt a munkát. Köszönöm a megértést.

_1_ R381 Jézus azt mondta: Médiátok, gyógyszergyáraitok és az ellenőrzött orvosaitok mossák az emberek agyát, hogy a Covid-oltásokra és emlékeztetőkre van szükség a Covid-esetek megállításához. Ha ezek a felvételek olyan jók, akkor miért nem kényszerítik a kongresszusi embereket és az illegális bevándorlókat a Covid-felvételek elkészítésére? (AMERIKÁBAN) A beoltott emberek még mindig elkapják a Covid-kórt. Tehát a lövések (=oltások) nagy hazugság volt. Ezek a felvételek grafén-oxidot tartalmaznak, amely szívproblémákat és vérrögképződést okoz. Minél több felvételt (oltást vesznek) készítenek az emberek, a grafén-oxid annál jobban tönkreteszi az immunrendszerüket.
_2_ Ez az oltások iránti ösztönzés a „nagy alaphelyzetbe állítás” (=nagy reszet) részét képezi, hogy ellenőrizzék az embereket, sőt csökkentsék a lakosság számát. Európában az emberek úgy látják ezt a lépést, hogy az oltóanyag-útlevéllel irányítsák az emberek életét. Ezért látjátok őket tömegesen tüntetni az utcákon. Az embereket nem szabad mérgező oltásra kényszeríteni csak azért, hogy megtartsák a munkahelyüket. A Legfelsőbb Bíróság (USA) felszólalt ez ellen, és az embereknek meg kell védeniük szabadságukat a kényszerlövésekkel (=kényszeroltásokkal)szemben.
_3_ Hazugság, hogy szükség van oltásra, mert a természetes immunitásod jobb, mint ezek a mérgező Covid-oltások.
Ha népemnek védelemre van szüksége ezektől a megbízásoktól (=rendeletektől) és az esetleges börtöntől vagy gyilkolástól, akkor menedékeim biztonságába foglak hívni benneteket. Hívjatok Engem és az angyalaimat, hogy védjenek meg benneteket a gonosz vezetőktől, akik keresztényeket akarnak megölni, és az oltatlanokat, akik dacolnak ezzel a rendeletekkel szembe, hogy irányítsák mindenki életét.
_4_ R382_22/1/19_ Jézus ezt mondta: Fiam, látod a látomásodban, hogyan fogom legyőzni az Antikrisztust, és mindazokat a gonoszokat, akik meg akarják ölni a népedet a mérgező Covid-lövésekkel (=oltások) és erősítőszerekkel. A gonoszok, akik halálos oltásokat próbálnak rákényszeríteni az oltatlanokra, drágán fognak fizetni a földön és a pokol lángjában. Ezek a gonoszok rövid ideig uralmat fognak gyakorolni, mielőtt mindegyiküket elküldöm a földről a pokolba. Ahogy én segítettem Dávidnak legyőzni Góliátot, úgy angyalaim és hűséges harcosaim is legyőzik a démonokat és a gonosz embereket. Ha a gonoszok eltűnnek, felemelem hűségeimet a levegőbe menedékemből, és megújítom a földet. Akkor behozom hűséges híveimet a Béke Korszakomba, hogy sokáig éljenek. Légyetek türelemmel és bízz hatalmamban, amely nagyobb minden démonnál és gonosz embernél.
_5_ Jézus ezt mondta: Embereim, folyamatosan beszélek nektek a hóviharokkal és hideg hőmérsékletekkel teli zord télről erre a télre. Ez az utolsó vihar több ezer embert hagyott áram nélkül a téli hidegben Amerikában. Munkatársainak fel kell készülniük alternatív fűtési forrásokra, például fatüzelésre, kerozinos, =petróleum vagy propánfűtésre, amelyek áram nélkül működnek. A földgáz tartalék generátorok működnének, de nem sokan vannak felkészülve arra, hogy hosszú ideig áram nélkül maradjanak. Menhelyeim készen állnak, de lehet, hogy másoknak olyan nyilvános helyekre kell menniük, ahol meleg van. Imádkozzatok, hogy az emberei találjanak meleg helyeket, és elegendő élelmiszert találjanak az üzleteitekből, amelyekben hiány van.
_6_ R383_22/1/20_ Jézus ezt mondta: Népem, én képmásomra teremtettem férfit és nőt, és szabad akaratod van, hogy választhass a világ között, vagy velem legyél. Látod ezt az elágazást az élet útján a látomásodban, ahol választhatsz, hogy rosszat teszel, vagy jót teszel. Azzal, hogy követed Parancsaimat, és havi gyónásra jársz, megmutatod az Irántam való szeretetedet a törvényeimnek való engedelmességeddel. Amikor az emberek a bűn földi örömeit választják, akkor megsértenek Engem azzal, hogy nem engedelmeskednek törvényeimnek. Válaszd az életet, és kövesd Fényemet, amely a mennybe vezet.
_7_ Nagyon szeretlek titeket, mert az Én teremtményeim vagytok, és azt kívánom, hogy szeressetek Engem és szolgáljatok Engem ebben az életben. Menjetek el és tanítsatok meg másokat is, hogy szeressenek Engem evangelizációs erőfeszítéseitekkel, és a mennyben lesz a jutalmatok. Jézus ezt mondta: Embereim, egy újabb lezárt templomot mutatok be a szigorúbb korlátozások miatt. Ezek sok beltéri rendezvényt bezárnak, különösen az oltatlanok számára. Sokan megbetegszenek az influenzától és a Covid omicron betegségtől. Néhányan betegek a kórházakban és a lélegeztetőgépeken. Imádkozzatok ezekért a betegekért, hogy meggyógyuljanak.
_8_ Jézus azt mondta: Az új 5G mikrohullámú tornyok körülbelül 100-szor erősebbek mint az emf (EMF = katonai ElektroMágneses) sugárzás. Ezt fel lehet használni a Covid-lövésekből(=oltások)származó grafén-oxiddal kombinálva, amely szabályozhatja az emberek viselkedését, mivel a nanorészecskék olyanok, mint az 5G jelek elektromos vevői. KÜLÖNFÉLE BETEGSÉGEKET KÜLDHETTEK AZ EMBEREKRE A COVID-OLTÁSSAL RENDELKEZŐKRE. Használd nagypénteki olajodat és ördögűzővizedet a beoltott emberek megáldására. Jézus ezt mondta: „Egyre több olyan történetet hallasz, amikor Kínában és Afrikában új vérző betegségben haltak meg emberek. Látomásokat mutattam nektek halott emberekről a földön, akik halálos vérző betegségben szenvedtek. Mielőtt ezt az új vírust az egész világon elterjesztenék a gonoszok, a Figyelmeztetés és a megtérés ideje után menedékemre hívom népemet.
_9_ Jézus : Láttok orosz csapatokat, tankokat és sugárhajtású repülőgépeket tömegesen felvonulni az ukrán határ mentén. Putyin Bident gyenge vezetőnek látja, és hamarosan inváziót indíthat Ukrajnában. NEHÉZ LENNE EGY EKKORA HADSEREG ÉLELMEZÉSE ÉS ELHELYEZÉSE, EZÉRT PUTYINNAK RÖVID IDŐN BELÜL EL KELL DÖNTENIE, HOGY MEGTÁMADJA-E VAGY SEM. Ez rakétaháborút indíthat el, amely sok katonát és civilt megölhet. Imádkozzatok, hogy ne kezdődjön el egy ilyen háború, de készüljetek fel, ha egy ilyen háború még nagyobbá válhat.
_10_ Jézus: Évről évre egyre súlyosabb időjárást és tűzpusztítást tapasztaltatok. Egyes tüzeket műholdak okozzák, néhány súlyos tornádót és hurrikánt pedig fokozza a HAARP gép. Ez a gép használható földrengések előidézésére, és képes szabályozni a sugáráramlást, hogy rossz időjárási károkat okozzon. Rábíztam az angyalaimra, hogy ezekben az esetekben is megóvják menedékhelyeimet a viharkártól. Menhelyépítőim rengeteg költséget és munkát költöttek azért, hogy felállítsák menhelyeimet, hogy elszállásolhassák híveimet.
_11_ Tehát nem hagyom, hogy a gonoszok elpusztítsák őket időjárást-változtató gépeikkel még most sem. Bízz bennem és az angyalaimban, hogy megvédjék menedékhelyeimet most és a közelgő nyomorúság alatt is.
Jézus ezt mondta: A legjobb felkészülés a Figyelmeztetésre az, ha a lelketeket gyakori gyónással és napi imáitokkal tisztán tartjátok. Látni fogod az életed áttekintését és azt, hogyan állsz Előttem a mini-ítéleted során. Maradjatok közel Hozzám szentségeimben, és kevesebb szenvedésetek lesz ebben az élményben. A figyelmeztetés idejét az Atyaisten szabja meg, ezért készüljetek fel.
_12_ R384_ 22/1/21_ január 21, péntek, január 21, 2022: (St. Agnes) Jézus azt mondta: Az évek folyamán voltak kegyetlen férfiak, akik bántalmazták a nőket saját örömükre. Ha ezek az emberek nem változtatnak gonosz útjukon, örök büntetés vár rájuk a pokolban. Mindenkinek szembe kell néznie velem amikor ítéletet hozok az fölött, amit az életben tettetek, ezért tartsátok magatokat közel hozzám az imádságban és a gyónással, és meg fogjátok magatokat menteni. A jó embereket kérem, hogy védjék meg a nőket a rossz bánásmódból, ha tudtok. Adj jó példát a gyermekeidnek, hogy hogyan kell élni egy jó keresztény életet.
_13_ Ez azzal kezdődik, hogy a párok az Én templomban házasodnak össze, és rendszeresen eljönnek a vasárnapi misére. Légy hálás, hogy van egy pap és a napi mise, mert a zárt templomokat fogtok látni az eljövendő üldözéssek folyamán. Legyen készen arra, hogy jöjjön el a menekülni, amikor hívlak.
Jézus azt mondta: Majdnem egymillió csecsemőt minden évben megölnek. Nem hallasz sok vitát a kérdésről, mert a politikusok nem szeretnének nyilvánosan kiállni az abortusz ellen, hogy félnek a szavazatok elvesztéséért. Nem csak az, hogy nem akarjátok belátni, hogy a babáimat megöltétek, de az emberek az öldökléssel megállítják a terveimet, amelyeket az újszülöttek részére tervezek.
_14_ Még kevesebb munkavállaló van, amikor az anyák megölik a gyermekeiket. A csecsemők abortusz általi megölése halálos bűn, amelyet be kell vallani a gyónásban. Ez a törvény vagy bírósági határozat, amely lehetővé teszi az anyák számára, hogy jogilag megölhetik gyermekeiket, ami büntetésemet okozta Amerikával szemben. Az abortusz megöli az embert, és a bíróságoknak ezt tiltani kellene. Imádkozz, az abortusz ellen a Tervezett anyaság klinikák előtt és a tanácsadás az anyáknak helyeken, hogy válaljanak gyereket és ne öljék meg. Mindazok az emberek, akik támogatják az életet, megkapják az áldást, de azok az emberek, akik elősegítik az abortuszt, akkor azokat felelőségre vonom a bűneik miatt.
_15_ R385_ 22/1/22_ A tudomány emberei felfedik az anyaméhben lévő babák összes képességét a fejlődés különböző szakaszaiban.
Jó, ha különböző hónapokban megmutatja az embereknek a babák méretét, így az abortuszra gondoló nők remélhetőleg folytathatják a terhességüket. Mindannyian hűségesek, amikor szombatonként elimádkozzák rózsafüzéreiteket és az Isteni Irgalmasság rózsafüzéreiteket a gyilkos orvosok megtéréséért az abortusz klinikákon. Köszönöm, hogy megvéditek babáimat. Az embereknek fel kell szólalniuk az abortusz ellen, és hogy az mennyire szemben áll a gyerekekkel kapcsolatos terveimmel. Ez megosztó téma néhány ember számára, de ezeknek a kicsiknek a megölése mindig gyilkosság és halálos bűn, amelyhez gyónást kell végezni. Folyamatosan imádkozzatok az abortusz megállításáért, mert ez büntetésemet okozza országotok ellen.
_16_ R386_ 22/1/23_ Jézus ezt mondta: Népem, az evangéliumban hallottad, ahogy Ézsaiástól a Szentírás azt mondja: »Az Úr Lelke van rajtam«. Ezt az olvasmányt olvastam fel szülővárosomnak, Názáretnek a zsinagógában. Leültem, és azt mondtam nekik, hogy: „Ma ez az Írás beteljesedett ebben a pillanatban, amikor hallották.” Megmutattam nektek a Szentlélek nagy lángját, aki szintén mindnyájatokon van, és erőt ad a hitetekben. A második olvasmány arról beszél, hogy a test minden része mennyire fontos, és ezek alkotják az egész emberi testet. Ugyanígy a ti embereiteknek különböző ajándékai vannak, és mindannyian egy testként egyesültek Egyházamban. Ez azt jelenti, hogy mindannyian egyformán fontosak és szükségesek vagytok. Ez az oka annak is, hogy abba kell hagynotok az én babáim abortuszban történő megölését, mert hiányozni fognak a babák ajándékai, akikre szükség van ahhoz, hogy az Egyház egész teste teljes legyen. Ismét imádkozzatok, hogy hagyjátok abba az abortuszt
_17_ R387_ 22/1/24_ Jézus ezt mondta: Népem, a nép azzal vádolt, hogy olyan démon vagyok, mint Belzebub, mivel démonokat űzök. De azt mondtam nekik, hogy a Sátán nem űzi ki a démonokat, különben a birodalma nem maradna fenn. Isten ereje által űzöm ki a démonokat. Mindannyiótokban megvan a Szentlélek ereje, amely segít benneteket keresztelésetek óta. Tehát hívjatok minket, ha gonosz szellemek támadnak rátok. Mindig melletted állunk őrangyaloddal, hogy irányítsunk. Megbocsátom a bűneiteket a gyónással, de azok, akik megbocsáthatatlanul vétkeznek a Szentlélek ellen, nem kapnak bocsánatot. Ha nem jössz hozzám megvallani bűneidet, akkor a bűnödben maradsz, és a gonoszok visszatartanak. Nézzétek a megbocsátás fényemet, és gyertek, befogadni kegyelmeimet, különben biztosan elvesztek a pokol lángjaiban.

<18/h6>

https://drive.google.com/file/d/1Buf8a-RyFqSYwHt3B8kbYIrG3jzWi_nc/view

Szeretném, ha kinyitnátok a fenti utalást. Majd fél percig tart, mire kinyílik, de rendben van.

JÓ PÁSZTOR DOMBJA - CARBONIA (OLASZORSZÁG)

SZERKESZTŐI KÖZLÉS
Kedves olvasó, mivel a váltakozó események körülöttünk és a világban mostanában nagyon gyorsan váltják egymást, nehéz versenyezni az idővel, hogy ne nagyon késve jelenjenek meg az üzenetek ezen az oldalon. Már eleve kissé késve jelennek meg az interneten is. Magam részéről úgy próbálom gyorsítani a továbbítást, hogy a google fordító gyakran téves fordításainak javításai mellett kevesebb figyelmet szentelek a gépies stílusának helyesbítésére. Fő gondom csak a szöveg érthetősége lesz, ha szűkösködök az idővel. Ugyanis a szöveg teljes javítása időigényes és részemre fárasztó. Szótáraim használata nélkül képtelen lennék végezni ezt a munkát. Köszönöm a megértést.

_1_ Z102_ 25/1/22_ Isten közbelép,… kiáltása az Igazságért szól! Atyaisten: Szeretett leányom, hallgass Igémre és terjeszd, az idő rövid, minden oda irányul, hogy a régi idők vége lesz, hamarosan megnyílik az új korszak, Istened siet, hogy újra magához öleljen benneteket. Minden hirtelen fog megtörténni, mintha varázsütésre megnyílnának az új idő kapui mindazok előtt, akiknek a szívében ott lesz az Isten! Figyelj a jelekre vagy az emberekre, készülj fel a találkozásra a Szeretet Isteneddel, Közel van a Közbelépése, a Mennyország már megmutatja Megnyilvánulásának jeleit.
_2_ Isten türelmes szeretettel várja a Tőle távol lévők „megtérését”, hogy mindannyian visszatérhessenek Vele a végtelen szeretet és öröm Királyságába. Gyermekeim, hagyjátok el a rosszat, induljatok a Mennyország felé. Istenetek ég a vágytól, hogy beléje kapaszkodjatok:… az ő Jója átölel benneteket, a Szentlelkét adja nektek! … Minden új lesz bennetek, Isten átváltoztat benneteket gyermekeiként, és az Ő Mindenének részévé váltok. Szeressétek teremtményeimet, újra magamhoz hívlak benneteket, ne vesszetek el a sötétben.
_3_ Az Ördög elcsábít hamis fényeivel, megcsal a mocskos játékaival,… ne ess a halál csapdájába, nyisd ki a szemed, nézz körül:… jó dolgokat látsz, vagy ennek a Földnek az összeomlását látod? Vigyázzatok gyermekeim! …Ti birtokoljátok az Én ajándékomat, az én gyermekeim vagytok, most sürgős a megkülönböztetés tudása. Én, mint Atya, közbe fogok avatkozni, hogy segítsek, ha te csak egy kis jelet is adsz nekem, hogy vissza akarsz térni Hozzám.
_4_ Háború van a világban, minden összeomlik egy mulandó hatalom miatt a Földön. Az ember eladta magát a Sátánnak egy nyomorult ezüstért! Gyermekeim, mindent, amit a szemed néz, elfúj a szél, amely erősen fúj, és mindent magával visz. Semmi sem fog állni ebben az ördögök világában, a Lucifer által megszállt emberekben. Isten közbelép,… kiáltása az Igazságért szól! Készüljetek fel, emberek, eljött az idő. Ez a ti kereszteteken való halálotok órája, amit magatoknak okoztatok bűneitekkel, áthágva a parancsolatokat, ... megtagadjátok Isteneteket, a Teremtőt. Úgy legyen! Isten szava.
_5_ Z103_ 22/1/26_ Elérkeznek a próféciák által hirdetett napok, Isten betartja Igéjét. Rómát hamarosan lefejezik! Itt vagyok, gyermekeim, végtelen szeretetemben eljövök, végre visszakapom a gyerekeimet, mindent megváltoztatok ebben a gonosz világban. Szeressétek teremtményeimet, Isten az, aki szól hozzátok, Ő az, aki teremtett benneteket. Hallgass a Hangomra, és hirdesd dicsőségemet… ma meglátod Erőmet! Nyisd ki a füledet, népem, nyisd ki a szíved, nézz magad körül, hogy jobban megértsd, mit akarok mondani neked.
_6_ Rómát hamarosan lefejezik, a Vatikánt meglepetés éri. Íme, elérkeznek a próféciák által hirdetett napok, Isten betartja szavát, Igéjét. Népe hamarosan felismeri Őt, mint az Egy és Igaz Istent! Szerelmem végtelen, dicsőségem mindnyájatokkal lesz, akik szerettek, simogattak és támogattak Engem a nagy hitehagyás e nehéz időszakaiban. Ti, választottaim, Mária fiai, mellettem lesztek, és Velem ünneplitek Győzelmemet! Eljött az én időm, megmutatom, mire képes a Teremtő Istened. Megtisztítom az embereket a bűntől, és feltámasztom őket Bennem.
_7_ Hagyd el a Sátánt, az időtök lejárt, elkezdődött a hanyatlásotok, a Teremtő Isten azt mondja, hogy neki ebből az időből elege van. Az ember most az ellenfél csapdájába került. Be fogok avatkozni, hogy megadjam az utolsó esélyt az embereknek a bűnbánatra, ... felismerjenek engem, az Egy és Igaz Istent, az Istent, aki a megmentő! A Föld nagy katasztrófán megy keresztül, térdeljetek le, és imádkozzatok, hogy a hatás kisebb legyen. Gyermekeim, ó ti, akik szerettek Engem és követtek Engem türelmes szeretettel, őszintén mondom nektek: Már megszólal a kürt, hogy figyelmeztessen benneteket beavatkozásomra. Legyetek készen, felövezve, cipővel a lábatokon, bottal a kezetekben!
_8_ Z104_ 22/1/26 EMLÉKEZTETÉS 21/12/1_ Carbonia, 2021.12.01 Népem megvédi magát a Sátán szörnyű diktatúrája ellen.
Szent Szűz Mária: „Üdvözlégy királyné, irgalmasság anyja…”, így hívjatok gyermekeim, várom, hogy visszatérjetek Fiamhoz, Jézushoz, várom, hogy mindnyájan az ővéi legyetek. Az északi fény most csodálatos előjelekkel jelenik meg Európában. A Napba öltözött Asszony a szeretet isteni beavatkozása során felnyitja köpenyét, és magába fogadja mindazokat, akik hallgatták Jézus Igéjét és megélték azt.
_9_ Szeretett gyermekeim, eljött az idő, hogy én, ég és föld királynője a segítségetekre jöjjek: feloldok minden átkot, és jósággal töltöm el Isten népét, és ismét megtérésre hívom mindazokat, akik elvesztek a sötétségben. . Jöjjetek gyermekeim, fussatok Hozzám, Én vagyok az, aki segítek nektek lélegzethez jutni. Karomon viszlek benneteket, és eltöltelek benneteket szeretetemmel. Felajánlom nektek szeretett Fiamat, és arra kérlek benneteket, hogy szeressétek őt teljes szívedből.
_10_ Gyermekeim, új dolgok felé telik az idő, felülről egy nagy dolog fog történni! Az Örök Szeretet Istene hamarosan megmutatja magát választott népének, és a jobb oldalára helyezi őket, miközben kiűzi a kereskedőket a templomból. Jézus végtelen Szeretetében továbbra is együttérző tekintetét Népe felé fordítja, a legkisebbek felé, és sürgetően visszahívja magához. Róma utcái hamarosan járhatatlanok lesznek, a vér szabadon fog folyni, az átkozott hierarcha elfut, de nem talál menekülést, mert Isten keze megragadja.
_11_ A forradalom folyamatban van, népem megvédi magát a Sátán szörnyű diktatúrája ellen. Az ég vörös árnyalatú lesz, és a keleti vulkán minden szennyét Róma ellen fogja kitörni. A bizánci pátriárka bocsánatot kér a Vatikántól, ami ezelőtt soha nem történt meg. Oroszország előkészíti a kocsijait. Kína már a határon van. Rómát lefejezik. Készülj fel a háborúra. Szeretett gyermekeim, készítsétek fel szíveteket, tisztuljatok meg, boruljatok le a keresztre feszített előtt, kérjetek alázatosan bocsánatot minden bűnötökért. Az óra besötétedik, hirtelen minden fellángol a gyűlölettől, és a csata fellángol.
_12_ Szeretett gyermekeim, ó ti, akik keresitek Jézust és hűséges szeretettel követitek őt, hirtelen új helyzetben találjátok magatokat. Átváltoztok, új ruhát kaptok, arcodon Szeretet Istened fénye sugárzik, erős és fiatal leszel, élettel teli az Életben, és elmész teljesíteni a rád bízott Küldetést. Meghódítod azok szívét, akik távol vannak, és hazahozod. Isten veletek van, gyermekeim, csatlakozzatok hozzá, kövessétek őt, tiszteletben tartva akaratát. Élvezni fogod Mindenét, részesülsz végtelen Szeretetének csodáiból. Öltözzetek fénybe gyermekeim, imádkozzatok intenzíven és szüntelenül, könyörögjetek Jézus mielőbbi visszatéréséért. Mutassátok meg magatokat szeretetére méltónak, minden meg fog történni! Ámen!
_13_ Z105_ 22/1/27_ Szörnyű órák jönnek! Halljátok meg a hangomat, népek, az vagyok, aki vagyok! Én vagyok a Mindened! … Én vagyok a Teremtőd. Vegyétek tudomásul, gyermekeim,… sürgős! Tudd, hogy ha szívedben megtörténik az elkövetett bűnök valódi megbánása, magamhoz emellek. Ne félj segítségedre hívni Szent Nevemet, ... higgy szilárdan bennem, én vagyok az, aki megteheti minden, senki sem hasonlítható Hozzám:… VAGYOK! Kérem ezt az Emberiséget, hogy gyorsan térjen meg mielőtt ködbe borul.
_14_ A Földet súlyos katasztrófák érik majd. Ez az Emberiség nincs tudatában annak, hogy mi fog történni… hogy mi fogja érni. A Teremtő Istentől való eltávolodás az embert a végtelen nyomorúság állapotába hozta, egyedül Isten mentheti meg az őszintén megtérteket. La Salette: mindaz, amit a Legszentebb Szűz bejelentett, ennek az elvetemült emberiségnek a szemei előtt fog megtörténni. Készülj fel a legrosszabbra! Ó, te, aki megtagadtad Istenedet, és szembeszálltál vele; ó, te, aki elvakult a hatalomtól és a pénztől, megszegted Isten törvényét,… parancsolatait,… a szent élet szabályait.
_15_ Elfelejtetted, hogy Istennek lettél teremtve, akit egyedül őt kellett volna szeretned és dicsérned. Szegény emberiség, mire redukáltad magad! Lucifer illúzióiba csöppentél, hallgatsz a hangjára, és egyre jobban leszel szennyezett. Szörnyű órák jönnek számotokra, akik nem gondoltatok üdvösségetekre. Te, aki szabad akaratotokból úgy döntöttetek, hogy inkább a halálnak adjátok magatokat, mint az életnek. Mindent elveszítettetek egy mulandó hatalom miatt ezen a Földön… Itt ér véget a felemelkedésetek, sivár lények, birodalmatok végleg összeomlik…
_16_ Elértétek a szenvedélyeteket, közel a keresztre feszítés. Miserum est! Ámen. Megjegyzés: La Salette. „LA SALETTE TITKA (5-95) UNA VOX”.
LA SALETTE (5-95) UNA VOX (megjegyzésem: ha ezt beírjátok a google keresőbe, megjelenik a hely la saletteról talán spanyolul)
Ez az a cím az internetes Google-n, ahol megtudhatja, mit árult el a Szűzanya Melania és Massimino (1846. szeptember 19.) számára a titokkal kapcsolatban. Nyolc üzenet érkezett Carboniába, ahol a La Salette-et visszahívják. A következő kiadványban (27bis dátum) ezen az oldalon kivonatként felsoroljuk a mennyországból érkező rövid hívásokat a relatív dátummal.
_17_ Z106_ 2022. január 27. Megjegyzés a 2022. január 27-i üzenet mellett. BÉKESSÉG NEKTEK. A Carbonia üzeneteiben nyolc üzenet található, amelyek felidézik a "La Salette titkát", ahol a Madonna megjelent a két kis pásztornak, Melániának és Massiminonak (1846. szeptember 19.). Itt idézzük a január 27-i hetet a témához kapcsolódó részhez a Myriamtól kapott eredeti szavak kivonatával.
\1\\•2014. március 02 Szeretett gyermekeim, a Nap már sötét a Föld számára, a Szűzanya La Salette-ben ezeket a szavakat mondta: minden sötétségbe kerül, ha ti vagy gyermekeim nem tértek meg. Mindent elveszítesz, ha nem térsz vissza Mennyei Atyához.
\2\\•2014. március 29 A Sátán szövetségesei már táncolnak Egyházamban, alig várják, hogy teljesen összedőljön, napról napra átveszik a hatalmat, nagy ügyességgel elcsábítva megszentelt népemet. Gyermekeim, ti emberek szavát hirdetitek, nem Istenét. Vigyázzatok, gyermekeim, nehogy megtévesztésbe essetek, a hazug hozzátok jön a bőrötökön mászva, mérgét önti belétek és nem vesztek észre semmit! Hallgass a prófétáimra, ne feledd, miről számolnak be a szentek próféciái! Bízz a La Salette-ben, majd Fatimában található Szűz Mária próféciájában, mert az igazat mondom: abban az időben vagy!
\3\\•2014. április 02 Vigyázat, gyermekeim: La Salette-ben és Fatimában a Legszentebb Anya azt a próféciát adta, amely ma beteljesedik. Íme, gyermekeim, most látni fogjátok a püspököket a püspökök ellen, a bíborosokat a bíborosok ellen, a papokat a papok ellen, és meglátjátok az utálatosságot az Úr házában! Kérlek benneteket, hogy legyetek körültekintőek, és imádkozzatok, hogy minden gyorsan elkészüljön. Júdás az árulásán van, kiáltása ellenem fog szólni! Elítéli Krisztust, mondván, hogy soha nem jött a Földre. Egy másik messiást, a hamis messiást fog bemutatni, mondván, hogy ő Én vagyok, és Rólam azt fogja mondani, hogy én vagyok az ellenség. Íme, a Templom doktorai ismét keresztre feszítenek Engem! Keresztre feszítőim ismét kiáltanak: „Halálba! Keresztre vele!" Igen, ez az igazság, ismétli önmagát az evangélium, ismétli önmagát az én Fájdalmam, mert a Sátánnak sikerült megnyernie gyermekeim szívét, elcsábította őket hamis fényében, becsapta őket!
\4\\•2014. szeptember 10 Valójában az igazat mondom: Én vagyok az Egyház! Egyetlen ember sem tudja elérni, hogy összeomojak, mert az vagyok, aki vagyok, aki mindent a semmiből teremtett. Gondoskodj lelki állapotodról azáltal, hogy szíved tisztaságát helyezed magadba! Ne ijedj meg a látomásoktól, amelyeket látni fogsz: már minden meg van írva, de most beteljesedik Isten akarata szerint! A kereskedők kiszorulnak a Szent Templomból, Isten az ellenségeim kezébe adja őket, minden rettegésbe fog esni. RÓMA kétségbeesik, és vér fog folyni a Vatikán utcáin! Aki a szélhámos, az elmegy máshová diktálni törvényeit oda, ahol az ő egyháza, az ember egyháza terjedhet. De Isten megmenti Jézus Krisztus Egyházát vele, hogy magával vigye azokat, akik hozzá jönnek, a keresztényeket oda, ahol minden csendben és szeretetben lesz, ahol a Szeretet Istene velük együtt ünnepli az Új Keresztény Egyház első szentmiséjét.
Az Igazi halad előre, ne félj, lejárt az idő!
Dörög az óra az Atyaisten igazságszolgáltatásában! Veletek, gyermekeim, új időt kezdek, a béke, a szeretet és az öröm idejét. Álljatok ki határozottan ebben a felhívásban. Legyetek éberek most, mert most látni fogjátok, hogy La Salette és Fatima próféciái beteljesednek. De ha sötétség van, bejön, utána a világosság lesz és csak világosság! Szeretteim, maradjatok meg az Atyaisten szeretetében, kövessétek egyszülött Fia, Jézus Krisztus tanításait, és ragaszkodjatok a Szűz Mária kezéhez. Ezen a napon kijelentem nektek, hogy itt van, a figyelmeztetés kezdete: ha látjátok, hogy tolakodik a sötétség, rohanjatok be otthonaitokba, csukjátok be az ablakokat, ajtókat és ne nyissatok ajtót se ablakot senkinek! Tedd meg mindazt, ami feltárult előtted. (szerkesztői megjegyzésem: máshol olvashatunk hogy be kell sötétíteni az ablakokat pokróccal, fekete igelittel, ponyvával, vagy ami van)
\5\\•2015. október 28 Ez a hívás Isten akarata, az Atya Isten akarta ezt a hívást Carboniába, már láttam La Salette-ből, és ma végtelen szeretettel mondok köszönetet neked. Hűségesek voltatok Isten Tervéhez, igaz szeretettel követtetek Engem, testvérként adtátok magatokat Jézusnak, és átadtátok magatokat az Ő végtelen Szeretetének Dicsőséges Visszatérésére.
\6\\•2020. december 03 Most megmozdulnak a bolygók, zajok hallatszanak az égből, a napok elsötétülnek. Ez a fájdalom kezdete, a La Salette-ben és Fatimában meghirdetett próféciák a szemed előtt fognak leforogni, nem tudsz elmenekülni előlük, ó, emberek! Ó, mindannyian, akik kegyetlen nemet mondtak a Szeretet Istenének, el fogjátok szenvedni a poklot, amelyet magatoknak okoztatok az élet elutasításával. A hegyek összeomlanak, a tengerek felemelkednek, a folyók kiáradnak, a vulkánok kiégnek és a Föld mindenütt remegni fog. Elérkeztél a történelem végére, ó, emberek, nem értettétek meg az idők jeleit, nem figyeltél a menny hívására...
\7\\•2021. november 11 Hamarosan magamhoz foglak nevelni, gyermekeim, soha többé nem fogtok fájdalmat érezni, és soha többé nem fog uralni benneteket a Gonosz, mert ez bennetek történik.
_18_ Z107_ 22/1/28_ Carbonia 2022.01.28 - Készüljetek fel a nemzetek közötti fegyveres összecsapásra. Gyermekeim, hamarosan elragadlak titeket fentről, hamarosan Hozzám fogtok jönni. E világ fejedelme ellopta a Világosság gyermekeit, az emberek emberi gyengeségükben engedelmeskedtek annak, aki megöli őket. Jeruzsálem gyermekei, tudjátok meg, hogy én, a ti Szeretet Istenetek, Teremtőtök, kiáltok balgaságotok miatt, e világ dolgai iránti féktelen vágyatok miatt. Elfelejtettétek, hogy a mennyből vagytok, és vissza kellett volna térnetek a mennybe.
_19_ De, büszkeségetek felülmúlta erőtöket, eladtátok magatokat Lucifernek, az ő játékát játszottátok, szívetek tele van gonoszsággal, nincs már bennetek egy szemernyi jóság sem. Egy lovag hírt ad majd a Világosság gyermekei által régóta várt Eseményről! Gyermekeim, nemsoká elragadnak titeket a magasból, nemsoká hozzám fogtok jönni, ... megismeritek az Arcomat, ... ártatlan gyermekekként égetően vágyni fogtok arra, hogy karjaimba vegyelek, és kimutatjátok minden örömeteket Isteneteknek, a Szeretet Istenének, Királyotoknak! … Hamarosan a Mennyben lesztek Velem. Isten áldását adja rátok! Másrészt pedig a gonoszok iránti igazságosság óriási lesz, azokkal szemben, akik megölték a kicsinyeimet és megváltoztatták a törvényeimet.
_20_ Róma újra feltámad... falai soha többé nem omlanak le, mert a dicsőség királya fog ott lakni.
Az orosz hadsereg ellentámadásra készül. Az USA tölti stratégiai fegyvereit, de nem fog nyerni. Feltámadott Krisztus barátai, készüljetek fel a nemzetek fegyveres összecsapására, borzalmas lesz a lepel. Az emberek most vakok lettek, ... süketek a szeretet Istenükre, hallgatnak a hangra, amely a sötétségből jön: ... gyilkosokká váltak, lábuk alá tették a Szeretet Istenét, követik a Sátánt, aki mára mesterük és királyuk lett. Imádkozzatok szeretett gyermekeim, imádkozzatok, mert a büntetések már folyamatban vannak.

<19/h6>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI, MELYEKET
AZ ÉG MAUREEN SWEENEY-KYLE AMERIKAI LÁTNOKNŐNEK ADOTT

2022. január 24-től január 29-ig
_1_ M302_ 22/1/24_ Néha annyi lelki stressz van a világotokban, hogy pillanatról pillanatra el kell döntenetek, hogy az igazlelkűség útját kövessétek, és a Szent Szeretetben éljetek. Értelek benneteket. A pillanatról pillanatra hozott döntéseitek során leginkább fel nem ismert zavaró tényező a meg nem bocsátás. A lélek gyakran azt hiszi, hogy megbocsátott minden embernek, aki befolyásolta az életét, pedig valójában haragot, gyűlöletet hordoz a szívében. Ezek a haragok hatással vannak személyes szentségére, különösen akkor, ha nem ismeri fel őket. Igyekezzetek megbocsátani azoknak, akik rossz emlékeket hoznak a szívetekbe. Kérjétek a Szent Anya, Szűzanya segítségét. Végül is sok embernek kellett megbocsátania az életében. Várja, hogy megkérd. Ha egyszer mindenkinek megbocsátasz, a kegyelem tiszta útja van a szíved és az enyém között. Ne engedd, hogy a rossz emlékek a Velem való mélyebb kapcsolat útjába álljanak.
_2_ M305_ 22/1/27_ Gyermekeim, ha szívetekben valami különleges kérés van, imádkozzatok a Purgatóriumban élő szegény lelkekhez. Lelkek egész serege készen áll arra, hogy segítsen nektek. Imáik erősek. Ha segítesz nekik, ők különösen szívesen segítenek neked. Ezek a lelkek nem tudnak segíteni magukon, ezért nagyon hálásak az imáitokért és az áldozataitokért, mivel ezzel előrehaladást okoztok neki a tisztítótűz börtönében. Azok, akiket erőfeszítéseitek által kiengedtek, nagyon elkötelezettek irántatok, és különösen nagy hálával vannak tele. Örökre ima-partnereitek lesznek. Ne hagyjatok ki egyetlen lehetőséget sem, hogy segítsetek rajtuk. Ők sem hagynak ki egyetlen lehetőséget sem, hogy segítsenek rajtatok. Ezek a lelkek a szomszédaitok is.
_3_ M306_ 22/1/28_ Gyermekeim, amikor Akaratom a legnehezebbnek tűnik számotokra, idézzétek fel a Szűzanya életét. Akaratomra „igen”-t adott, ami azt jelentette, hogy gyalázattal kellett volna szembenéznie. Ráadásul nem tudta logikusan megmagyarázni, mi történik vele. Szívében újra és újra „igen”-t kellett mondania. „Amikor az élet a legnehezebb, kövessétek, utánozzátok a Szent Szűz elhatározását, hogy Szent és Isteni Akaratom szerint éljetek. „Igenje” minden generációra hatással lett, és minden ember előtt megnyitotta a Mennyország Kapuját. Akaratomra adott „igenetek” jelentéktelennek tűnhet Mária „Fiatjához” hasonlítva, de számomra ez az ugyanúgy az engedelmesség előfeltétele. Amikor Engem választasz az engedelmességben, én téged választalak kegyelmem eszközéül.
_4_ M307_ 22/1/29_ Gyerekek, a mennyből látom, hogy az ambíció és a kapzsiság azok az eskzözök, amelyeket a Sátán a mai világban használ a nyugtalanság, lázadás elősegítésére. Ez manapság a legszembetűnőbb Ukrajnában, de az egész világon is látható. Ezek azok az eszközök, amelyeket minden gonosz szellem az egyéni lelkekben használ, hogy nyugtalanságot ébresszen az emberi kapcsolatokban. Ez csak az egyik oka a válásoknak, amelyek egyre népszerűbbek. Amikor imádkozol, imádkozz teljes szívvel az Igazság győzelméért. Ily módon a Sátán lelepleződik és a fénybe derítődik. Ez a Fény békét hoz magával mindenütt, és ahol van láthatóvá teszi a rejtettet.

<20/h6>

ÜZENETEK - VÁLOGATÁS – GLYNDA + LUZ DE MARIA
JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous (USA)

_1_ 445_ 22/1/25_ Nézzetek magatok körül, és figyeljétek meg, mi minden maradt részetekre ebben az időben. Értékeljetek minden dolgod és tiszteljetek minden embert, amik és akik most vannak, mert olyan változások jönnek, amelyekre nem is számíttok, és a látottak nagy része megsemmisül. Gyermekeim, az életetek nagyon gyors tempóval halad. Minden napotok annyira tele van tevékenységgel számotokra, hogy alig tudjátok megtapasztalni, milyen gyorsan múllanak. Szeretném, ha értékelni tudnátok, amit láttatok és megtapasztaltatok, hogy a hátralévő időben is élvezhessétek mindazt. A végidő nálatok van, és minden az én Igémből most beteljesedik. Jézus
JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous (USA)
_2_ 446_ 22/1/26_ Gyermekeim a földön sötét időkön haladnak át. Törvényeket fognak hozni ellenetek, és hamarosan meg fogják szüntetni a szabadságjogokat. Bárcsak békében járnátok ilyenkor, gyerekek. Amit láttok, azt már megjövendölték az én szent Szavamban, nem lenne szabad meglepnie titeket. Néhányan kétségbeeséssel fognak küzdeni, amikor ezek a dolgok valósággá válnak, de ez nem szükséges azok számára, akik nem szeretik az életüket halálosan. A földi életetek átmeneti. Ami leginkább számít, az a velem való életetek. Vigyázzatok gyerekek, hogy ilyenkor ne forduljatok rossz dolgokhoz vigasztalásért, mert ellenfeletek éppen ezt akarja. Ebből a célból állít most buktatókat a gyerekeim köré. Átmeneti örömökkel kísért meg, hogy megpróbáljon titeket bűnbe vinni.
_3_ Célja, hogy az ideiglenes vigasz csapdájába ejtsen, hogy elpusztítson. Tudja, hogy kimerültél, hogy belefáradtál az ellened irányuló üldözésbe, de ez az üldözés a népem ellen most tovább fog növekedni a végsőkig. Vessetek egy pillantást a Szavamra, hogy hogyan kellene válaszolnotok. Ne válaszoljatok nekik. Járjátok végig az utamat és végezzétek a munkámat, amíg még nappal van, láthatjátok, hogy gyorsan közeleg az éjszaka. Ne aggódjatok amiatt, hogy mi történik veletek, még akkor sem, ha látjátok, hogy milyen rossz. Amikor üldöznek titeket, valójában Engem üldöznek, és én úgy válaszolok nekik, hogy teljesen megértsék. A király gyermekeinek üldözése nem jelentéktelen dolog. Jézus
JÉZUS ÜZENETE – eszköz: Glynda Linkous (USA)
_4_ 447_ 22/1/27_ Olyan időben éltek, mint ezelőtt senki más. A tettek és válaszok idejébe léptetek. Ebben az időben azok, akik ellenségem szellemében járnak, sok mindent fognak tenni népem ellen. Minden alkalommal, amikor valamit ellenetek tesznek, ellenem teszik, és én válaszolok nekik. Legyetek békében, gyermekeim, mert mindazok, akik valóban Velem járnak, akik valóban az én utaimon járnak, és nem az ellenség bűnös útjain, a végetek biztos. Amikor visszatértek a földről, hazatértek Hozzám. Ez nem így van azokra, akik üldöznek benneteket. Az ő végük is biztos, de olyan értelemben, hogy vissza fognak térni apjukhoz, az ördöghöz, és az örökkévalóságot gyötrelemben és szenvedésben töltik vele. Vigyázzatok arra, hogyan telnek ezek a napjaitok, és folytassátok az Értem végzett munkát. Mindig válaszolok nekik, ha rátok csapnak. Meglátjátok. Jézus
SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE – eszköz: Luz de Maria
_5_ 448_ 22/1/24_ Királyunk és Urunk, Jézus Krisztusunk szeretett népe: Áldalak, a mennyei légiók fejedelmeként a Szentháromsággal egyesülve. Fogadjátok a szeretetet és a jóságot. Azért küldtek, hogy elmondjam: Mennyei légióim készen állnak a parancsomra, hogy segítsenek nektek szembenézni az üldöztetéssel és megpróbáltatással, amelynek ki lesztek téve.
Emberiségként látni fogjátok azok szabad akaratukkal való visszaélést, akik, ha még igyekeznek is a vélemények változtatására, nem lesz erejük azt megtenni. A gonoszok úgy döntöttek, hogy minden területen megosztják Isten népét – így mozog, mászik a kígyó, hogy ne lássák.
_6_ Ezért hívlak benneteket, hogy éljetek Isten szeretetében, testvériségben, mert az ördög menekül, ha a Szeretet fegyverével szembesül. Egyúttal hívd a Királynőnket és az Idők Vége Anyját, hogy megszabadítson a Gonosz csalásaitól. A Föld nemcsak az űrből származó égitestekkel van kapcsolatban, hanem azzal is, amit az ember magával vitt és helyezett az űrbe, anélkül, hogy sejtette volna, hogy a Napon jelenleg fellépő napviharok hatásai hatással lesznek e műholdak egy részére, ami aztán veszély lesz az emberiség számára.
_7_ Szentháromság gyermekei: TÉRJETEK MEG ÉS LEGYETEK JÓK! Csendes imádkozással és a hitvallás imáján való elmélkedéssel erősítsétek meg a mi Királyunkhoz és Urunkhoz, Jézus Krisztushoz, valamint az Idők Vége Királynőjéhez és Anyjához való tartozásotokat. Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei: A szakadék, amely felé az emberiség tart, tele van hatalomvággyal, a világuralom megszerzésének vágyával, hogy átadja azt annak, aki már a földön van, és abszolút uralmat követel minden létező felett.
_8_ A fegyveres konfliktus okozta katasztrófa az emberiséget a kimerülésig megkorbácsolja. Ne lepődjetek meg a nagyhatalmak gazdasági összeomlásán. A hit teremtményeiként őrizzétek meg azok lelkét, akik tudják, hogy Uruk és Istenük védelme alatt állnak. Isten népeként nagy csodákat fogtok látni magatok javára, ezért arra kérlek benneteket, hogy ne féljetek. Isten gyermekei, ne féljetek, és legyetek biztosak abban, hogy soha nem lesztek elhagyva. Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok. Nemzetek a nemzetek ellen vonulnak, és a természet térdre borítja azokat, akik azt hiszik, hogy legyőzhetetlenek.
_9_ Akkor a szövetségesek már nem lesznek szövetségesek, elhagyják azt, aki háborúba hívta őket, még akkor is, ha később újra egyesülnek. Azonban nem hamarabb, mint mikor az emberiséget ilyen vagy olyan formában érintené a szenvedés. NE FÉLJETEK, MI MINDIG VELETEK VAGYUNK, HA HŰEK LESZTEK A SZENTHÁROMSÁGHOZ ÉS KIRÁLYNŐNKHÖZ ÉS ANYÁNKHOZ. Számos jelzés és jel figyelmeztet, és megmozgatja azok szívét és elméjét, akik jelenleg szkeptikusak. A napot eltakarja a vulkán ereje. A föld továbbra is remegni fog, mint az eljövendő dolgok hírnöke. Álljatok szilárdan és ne feledjétek, hogy Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus elküldi a béke angyalát, aki erőt ad a biztonságos úton való továbbhaladáshoz.
_10_ Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei: AZ EMBERI TEREMTMÉNYEK ELFELEJTIK, HOGY A MI KIRÁLYUNK AZ, AKI MINDEN EMBERI CSELEKVÉST ÉS TETTET ISMER. LEGYETEK A JÓSÁG TEREMTMÉNYEI, HOGY ISTEN LELKÉVEL MEGTELVE LEHESSETEK. Előre! Legyetek erősek! Nem vagytok egyedül: Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus kiönti szeretetét gyermekeire. "Áldott, aki jön az Úr nevében!" [Mt 21,9]. ISTEN NÉPE, MARADJATOK LELKI KÉSZÜLTSÉGBEN! Ne aggódjatok, legyetek kitartóak. Szent Mihály arkangyal

<21/H6>

 

 

 

 

 

 

 

SZERKESZTŐI KÖZLÉS

Kedves olvasó, mivel a váltakozó események körülöttünk és a világban mostanában nagyon gyorsan váltják egymást, nehéz versenyezni az idővel, hogy ne nagyon késve jelenjenek meg az üzenetek ezen az oldalon. Már eleve kissé késve jelennek meg az interneten is. Magam részéről úgy próbálom gyorsítani a továbbítást, hogy a google fordító gyakran téves fordításainak javításai mellett kevesebb figyelmet szentelek a gépies stílusának helyesbítésére. Fő gondom csak a szöveg érthetősége lesz, ha szűkösködök az idővel. Ugyanis a szöveg teljes javítása időigényes és részemre fárasztó. Szótáraim használata nélkül képtelen lennék végezni ezt a munkát. Köszönöm a megértést.