Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IMAHADJÁRAT IMACSOPORTOK

 

 

IMAHADJÁRAT IMACSOPORTOK

Ti, akik vezetni és segíteni fogjátok Fiam Imahadjárati Imacsoportjait, lelkek milliárdjait mentitek meg. Semmihez sem foghatóak ezek az imák, melyek Ajándékként adattak az emberiségnek, és különleges Kegyelmek fűződnek hozzájuk. Ti nem tudjátok, hogy ha ezeket az imákat imádkozzátok, harmincszor több lelket segítetek megmenteni. Ezekkel az imákkal meg tudjátok vigasztalni Fiam Szívét, azáltal, hogy ezek gyarapítják azon lelkek számát, akikre Neki szüksége van, hogy beteljesítse Üdvösség – Tervét.

 

IMACSOPORTOK - Ez a PDF az imacsoportok alapításáról és fönnatartásáról szól.   Említést tesz nem kis fontosságukról is.

 

 

imahadjárati imacsoportjamim ereje által én enyhíteni fogom az előre megjövendölt szenvedések nagy részét

2013. január 25. péntek, 20.00

Drága, szeretett leányom, arra Szeretném kérni Imahadjárati Imacsoportjaimat, hogy legyenek óvatosak, amikor megalakulnak nemzeteikben. Tartsanak Szenteltvizet a közelükben, legyen jelen Feszületem, és imádkozzák ezt a különleges Imahadjárati imát, hogy Áldás és Védelem legyen Imahadjárati Imacsoportjukon.

Imahadjárat (96) Áldd meg és Védelmezd meg Imahadjárati Imacsoportunkat

Ó, legdrágább Jézusom, kérlek, áldj meg, és védelmezz meg minket, a Te Imahadjárati Imacsoportodat, hogy védettekké váljunk a sátán, és minden gonosz szellem ördögi támadásaival szemben, akik gyötörhetnek minket, ezen, a lelkek megmentését szolgáló Szent Küldetés során.

Add, hogy hűségesek és erősek maradhassunk, amint kitartóan próbáljuk megőrizni a Te Szent Nevedet a világ előtt, és hogy soha ne adjuk fel azon törekvésünket, hogy terjesszük a Te Szent Szavad Igazságát.

Ámen.”

Kérlek, imádkozzátok ezt az imát minden imatalálkozó előtt és után.

Továbbá arra kell Kérnem benneteket, szeretett Tanítványaim, hogy biztosítsátok azt, hogy az imádság alkossa minden imatalálkozónak az alapját. Nem szeretném, ha a negatív dolgokon morfondíroznátok, vagy félelmet keltenétek magatok között, mert Én csak Szeretetet és Irgalmat hozok.

Üzeneteim reményteljesek, és Imahadjárati Imacsoportjaim ereje által Én enyhíteni fogom az előre megjövendölt szenvedések nagy részét. Ennek a Küldetésnek a lélekmentés a célja. Sosem szólt másról. Üzeneteim azért adatnak, hogy megvilágosítsanak benneteket, hogy felhívják a figyelmeteket azokra a veszélyekre, melyek hatással vannak hitetekre, és hogy felkészítsenek benneteket az Én Új Paradicsomomra.

Most menjetek Békével. A Tisztánlátás Adományával együtt Kegyelmeim Özönét fogom árasztani minden egyes Imahadjárati Imacsoportra.

Jézusotok

 

 

 

A jelek, melyeket küldök majd, azonnal felismerhetők lesznek

2013. február 2. szombat; 15.30

Drága, szeretett leányom, Én szeretlek téged, és ennek a Szent Feladatnak minden pillanatában veled Vagyok. Én jelen Vagyok, vezetve téged minden általad vállalt feladatban, annak érdekében, hogy Szavam (Üzenetem) Isten minden egyes gyermekéhez eljusson.

Soha ne engedd, hogy bármilyen zavaró hatás vagy kudarc akadályozzon téged, illetve késleltesse azt, ami most egy fontos Küldetés az emberiség megmentésére.

Amikor Követőim Imacsoportokban gyűlnek össze, ők is érezni fogják Isteni Jelenlétemet, és Én különféle módokon fogom felfedni Magam előttük. A jelek, melyeket Küldök majd, azonnal felismerhetőek lesznek.

Ki fogom árasztani Szeretetemet, Gyógyításomat, Kegyelmeimet és Áldásaimat. Ez egy olyan korszak, amikor semmi sem lehetetlen, ami mindenki javát szolgálja, ha az Isten Akaratával egyező.

Most, hogy Imacsoportjaim összekapcsolódnak, maradék Hadseregem kivirágzik és növekszik. Éppúgy, ahogyan a magok, melyek csak néhány szívben lettek elültetve a kezdetekben, növekedésnek indultak, és megszaporodtak több mint kétszáz országban, melyek közül sok ismeretlen számotokra, legdrágább Követőim.

Folytassátok az alapok építését, lépésről lépésre. Minden megmozgatott kő fontos, mivel végül ez fogja alkotni a Mennybe vezető Lépcsőt

 

 

480-pecset2hu.jpg

480-pecsetima-hu.jpg