Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KOVIDBAJ, OROSZ ORVOS SZEMÉVEL

 

 

KOVIDBAJ, OROSZ ORVOS SZEMÉVEL

 

BEVEZETŐÜL

Olykor hallunk emberekről, akikről azt állítják, hogy hazugsággal, csalással, egyéb károk okozáslával keresik kenyerüket. Bajban érezzük magunkat, ha számíthatunk azzal, hogy mi is találkozhatunk ilyen alakokkal. Tehát ha bennünk is okozhatna kárt valaki. Ilyenkor mindenki igyekszik valahogy védekezni, megelőzni az eseményeket. Például a kovidról is lehet hallani, hogy az csak egy kitalált valami, vagyis műúoton kifejlesztett dolog sokak részére, hogy egyesek hasznot húzzanak belőle. De hogyan védekezzünk például egy állítólagos koronavírus ellen?

_b2_ Hát én úgy védekeznék, hogy megkérdezném vagy az ördögömet, vagy az őrzőangyalomat, hogy mitévő legyek. Az ördögtől azt kérdezném, hogyan ártsak, ha gonosz akarok lenni? Az angyalomtól pedig azt a sugallatot várnám el, hogy figyelmeztessen, mit szok mondani az ördög bárkinek, aki ártani akar. Tehát mind a két válasz ugyanaz lenne, csak az egyik azt mondaná hogy vigyázz, a másik pedig hogy tedd meg.

A koronavirus állítolag azért koronavirus, mivel a koronára hasonlít.

Ha gonosz akarnák lenni, kifejleszteném a kapavírust. Azért kapavírus, mivel a mikroszkóp alatt figyelve, hasonlítana a kapára. A kapa egy szerszám, amellyel kapálni szokják a virágágyakat a kiskertekben. A kapavírusnak pontosan olyan tünetei lennének mint a koronavirusnak. Vagyis a megtévesztésig hasonlóak lennének. Igyekeznék pandémia szerűen kezelni a kapavírust, tehát terjeszteném por formájában az egész világon.

_b3_ Szórnák a repülőgépekből, a stadionokban és minden helyen, ahol sokan gyülekeznek, szétszórnák a kapavírusnak a porát az általam felfogadott emberek. Ezután világszerte dobra verném, hogy nagy a baj, de van megoldásom. A megoldásom az injekció volna, amely sokrétűen volna kivitelezve. Például mint kapatompító injekció, amelyik igazán védene a vírus ellen. Aztán a többi mind kárt okozna, vagy csak tiszta víz lenne. Egyesek kedvéért magyarázom, hogy a tiszta vizet tartalmazó injekciókat, amelyek sem nem használnak, se nem ártanak, úgy hívják, hogy placebo. Ezzel a kifejezéssel még találkozunk itt később is.Vagy még olyan is lenne, hogy vitamint juttatna az egészséges ember testébe, aki azt mondaná, hogy semmi bajom sem volt eddig, de mostanától még jobban érzem magamat. Más injekciók rákbetegséget, sok féle idegrendszeri problémát, infarktust, belső sérelmeket, fájdalmakat okoznának, lebénítanának izmokat, agybeli problémákat okoznának, stb. A trükk abban rejlene, hogy minden üvegecskére csak az volna írva, hogy kapa-vakcina. Tehát kívülem senki sem tudná, (de talán még én sem tudnám) hogy mit szúrt az egészégügyi dolgozó az illetőbe, az illető pedig nem is sejtené, hogy mit fogadott magába. Jó mi? Zsákbamacska.

_b4_ Bedumálnám a népeknek, hogy lehetnek enyhe mellékhatásai a vakcinának az szerin, hogy kiben milyen betegség már régóta lappang, és ezt az injekció véletlenül csak kinagyította. Az oltásokat hullámokra osztanám. A hullámok hosszát hat hónapra állítanám be, de találnák ki ezer okot is arra, hogy lerövidítsem két hónapra. Első hullám a legkevésbé veszélyes keverékekből lenne, a tizedik hullám már halálba vinne mindenkit három hónapon belül. Nehogy rögtön ártson, mivel akkor gyorsan észhez kapnának a népek. Sok pénzhez jutnák és kedveskednék ezzel a hatalomra vágyó politikusoknak, akiknek jól jön, hogy nagyot zuhant lefelé a lakosság száma világszerte. Így könnyebb gyakorolni nekik a hatalmat. Bele mennék a mutációkba és így tovább, mivel hogy ha telhetetlen gonosz lennék, mehessek a végtelenségig, míg meg nem állítana engem a nemtudom ki.

_b5_ A lényeg az, hogy már tudom, hogy milyen gonosz tudnák lenni, ha akarnák. Ha pedig tudom, hogy milyen gonosz tudnák lenni én, akkor tudom azt is, hogy más is tud lenni ilyen gonosz, sőt még rosszabb. Most már jobban oda tudok figyelni, mire számíthatok azok felől, akik megteszik, meg fogják tenni azt, amit az ördögük sugall nekik. Ha pedig valakinél csak egy dologban látok rendellenességet, akkor nem csak abban az egyben nem hiszek neki, hanem semmiben sem vagyok hajlandó neki hinni. Inkább köszönettel tartozok az angyalomnak, aki azt sugallta, hogy VIGYÁZZ!!!

Mindezt azért írom, természetesen nagyon lerövidítve, mivel ráakadtam egy előadásra, amelyben szépen összegzi a mai furfangos eseményeket egy orosz tudós-orvos a saját szemével nézve. Most pedig jöhet az ő véleménye.

 

KOVID PROBLÉMÁK OROSZ ORVOS SZEMÉVEL

 

Helyénvalónak tartom az oltást, ha:

a / van oltás

b / van egy nem mutáló vírusunk

Vagyis ha az oltás segíthet a ma történések ellen. Az a vírus, ami korábban itt volt, már nem létezik. A vakcina kifejlesztése általában 6 évig tart. És ma van egyfajta delta törzsünk. Hívhatják azt ahogy akarják, de ez ami most van, ez valami más. Ti most az ellen hagyjátok magatokat beoltani, ami két éve volt itt. Ez egy átverés. Bűnöző hazugság. Azt mondják nektek, hogy ez már nem működik, mert van itt egy új törzs. Akkor miért oltasz???? Készítsetek megfelelő oltóanyagokat és azokkal oltsátok be a népeket ez ellen a törzs ellen!!!! Ha már annyira akartok... Tehát amit kínálnak nekünk, az nem oltás. Ez a 26-os adenovírus, az 5-ös adenovírus, amelyhez spike-proteint adtak. Az, hogy mi ellen használ az injekció, nem világos, mert a sarscov 2-t nem választották el az izolátumban. Ha valakinek ez sikerül, 1,5 millió eurós jutalmat kap. Ha nem választották el, mi ellen oltjátok a népet? Miért csaljátok meg az embereket???

_2_ Ez egy üzleti projekt! Azt mondom, hogy ilyen védőoltásokat nem lehet elvégezni, mert

a / a vírust nem izolálták,

b / a vakcina nem létezik,

c / A harmadik fázis tesztelése 2022. december 31-ig nem ér véget.

Most a 2021. évben vagyunk!!! A kutatás még nem ért véget. Az összes patkány elpusztulása utáni első fázis eredményeit nem tették közzé. A harmadik szakasz eredményeit nem tették közzé, mert az még nincs befejezve.

Amikor néhány hazudozó orvos azt állítja, hogy elolvasta a 3. fázis eredményeit február 2-án a Lancet magazinban, akkor HAZUDNAK. Mert én is olvastam azt a cikket. Azt írja ki, hogy nem határozták meg az antitestek határmennyiségét, nem mutatták ki a járványellenes hatást, nem határozták meg az immunválaszt. Milyen eredmények??? Ilyen eredmények szerint a projektet be kell fejezni! És nem elkezdeni a tömeges oltást!!!

Nem hiszem, hogy létezik a vakcina – ami van, az nincs tesztelve és jóváhagyva. Gyanítom, hogy amit jóváhagytak, az valamilyen kereskedelmi alapon szerzett engedély. A Gamalei Központ korábbi négy vakcinája egyébként nem ment át a WHO minősítésen. Engedélyt kaptak tőlünk, másfél milliárdot elmarkoltak. Ugyanez igaz volt a Gamalei korábbi vakcináira is.

_3_ Tehát eszerint egyetlen orosz vakcina sem alkalmas a használatra. A kutatás eredményeit senki sem tette közzé. Ráadásul az általuk beoltott 40 millió közül senkit sem vizsgáltak meg. Még csak egyetlen esetet sem. Nem ellenőrizték. Az emberek nem tájékozottak. Mondja valaki - kaptam egy adagot, és jól érzem magamat. Kedveseim, az adagok 25%-a PLACEBO.

Placebót szúrtak beléd. Ezért érzed jól magad. És amúgy is éppen ez miatt bármikor megbetegedhetsz. De rosszabbul jártak azok, akik nem kaptak placebót. Egészségükkel kapcsolatos problémáiknak pontosan ugyanaz a lefolyásuk, mint a koronavírusnak. Minden poszt-lidoid tünettel együtt. Tüdőkárosodással, központi idegrendszerrel, Guillain-Barré szindrómával és minden mással. A covid minden tünete pontosan ugyanaz a „vakcina” után is. Rengeteg ismerősöm van, ismerőseimnek olyan ismerősei vannak, akik megbetegedtek vagy meghaltak. Az oltás után. Csak az oltás után? Csak oltás után!! Egyes patológusok adatai szerint a vastagbélosztályról hozzájuk eljutó esetek 62%-a be van oltva. Zverev akadémikus, egy ismert virológus, azt mondja, e terület szakértője szerint gyakorlatilag nem volt antitestje a koronavírus átvészelése után.

_4_ Utána egy szeretett személyről gondoskodott, nem követett semmilyen intézkedést, és 7-szer több antitestje volt. Így az antitestek bizonyítékai annak, hogy a memóriasejtekben információ van a kórokozóról. Amikor egy személy újra átél egy fertőzést, ezek a sejtek antitesteket szabadítanak fel. Tehát nem kell nekik lenni az antitestek vizsgálatakor, de immunis lehet ezzel a kórokozóval szemben. De ha túl sok az antitest, az ADE - a fertőzés antitestek miatti súlyosbodása - előfordulhat. Van egy "citokin vihar" és azonnali halál. A fent említett tüskevégű fehérjék szervezetbe juttatása után (injekciókkal) ez a helyzet nagyon gyakran előfordul!!! És ez TRAGÉDIA. A spike fehérje csak egy darabja a vírusnak. A sarskov2 kísérlet, ha létezik egyáltalán, szintén csak egy darab. Megvan a membránja stb. És idegen részecskéket is tartalmaz, amelyek provokálják az immunrendszert.

_5_ És ezek a részecskék (a feltételezett sarscov2 antigénjei), amelyek az említett tüskefehérjék mellett léteznek, teljesen eltérő reakciókat válthatnak ki. De mi csak tüskefehérjéket használunk. És az a sejt, amely adenovírussal belép egy tüskefehérjébe, tüskefehérjék termelőjévé válik. Az a személy, akit ezekkel a tüskefehérjékkel injekcióznak, fertőzővé válik, de nem terjeszti a Sarskov2 vírust. Megszünteti ezeket a toxikus és patogén tüskefehérjéket. Ez veszélyessé teszi őt. Ezért maszkot kell viselnie és meg kell védenie magát. Milyen QR kódok??? A QR-kóddal rendelkező ember azért jön be egy étterembe, mert beoltott, vagy ellenjavallatja, kontraindikációja van, vagy betegségben szenvedett, QR-kódot kapott. Lehet fertőző? LEHET! A QR kód megvédi azokat, akik odajöttek?? Nem véd!!! Ez azt jelenti, hogy ez csak MEGJELÖLÉS. A QR kód határozza meg, hogy ki a jó és ki a rossz.

_6_ Az egészségesek rosszak, a betegek és a beoltottak jók. A QR kód ezt jelzi. SEMMI TÖBB. Ha nem mondjuk meg mindenkinek az igazat, mindannyian kihalunk. Mégpedig a totális HAZUGSÁG miatt. Mert bárhová is megyünk, MINDENHOL HAZUGSÁGGAL TALÁLKOZUNK. Soha nem szállítottak egy kórházba mindenkit, akik légúti betegségben szenvedtek. Influenzás, hörghurut stb. betegek feküdtek otthon. Jelenleg az orvosi diagnosztikát eltávolították. Az orvos nem mondhatja, hogy ez kovid – ez nem kovid. Miért köttök mindet egy kórházhoz??? Hazánkban 16-szor gyakrabban halnak meg kórházban az emberek, mint kint. Igen, mondhatjuk, hogy a nehéz eseteket elviszik egyik helyre, a könnyű eseteket pedig máshová. De vannak itt gyógyult csoportok, például Vorobinov professzornál -3500 beteg volt, és egyikük sem halt meg - AMBULANTÁLT kezelik!!! Olyan nagy csoportja van a neten és gyógyít. Vladimir Zelenko amerikai rabbi és orvos 8000 beteget gyógyított meg, köztük Trump elnököt is. Senki sem halt meg. Ez azt jelenti, hogy a gyógyulás lehetséges.

_7_ Ha lehet kezelni, miért nem gyógyítjátok a népet és csak oltásokat adtok be helyette? Miért változtattatok meg mostanában 13 orvosi módszert? Hogyan lehetséges ez? Ha tudjátok, hogyan kell kezelni, írjatok elő kezelést! Miért nem terjeszti az Egészségügyi Minisztérium azoknak a technológiáját, munkamódszerét akik ezt helyesen kezelik??? A betegség kezdete óta Arbidollal és antibiotikumokkal kezelték. Természetesen, ha antibiotikumot adunk egy vírusos betegségben szenvedő személynek, és megöljük a mikrobiom immunitását, egy vírusos kórokozó lép a helyére. Természetesen ezek az emberek meghalnak. Megölitek az embereket. Számítsátok ki az eredményt. Van vírusellenes gyógyszer a sarskov 2 ellen? Nincs. És mi van más vírusok ellen? Mondjátok meg nekem, ha más vírusokat is megöltök, van-e vírusmentességünk? Igen. Vannak szaprofita vírusaink? Igen. Megvéd minket a kórokozó vírusoktól? Igen. Akkor miért öljük meg őket? Megöljük őket, helyettük sarskov2 lép be és az embereket elpusztítjuk. Segítettetek felírni vírusellenes szereket, de a sarskov2 ellen olyasmitek nincs? Ez bűncselekmény! Ez benne van az Egészségügyi Minisztérium módszertanában.

_8_ Mit kell tehát tenni az Egészségügyi Minisztériummal? Döntsétek el magatok. NINCS járvány!!! Nem létezik!! A népesség 5%-ára van szükség a járvány egyidejű bejelentéséhez. Hazánkban két év alatt 7 százalék betegedett meg. 7% két év alatt!!! NINCS járvány!!! Ha járványról van szó, oké, jelentsétek ki. Járványt, vészhelyzetet, háborút, katasztrófát. HIRDESSÉTEK!! De akkor teljesítsétek a társadalommal szembeni kötelezettségeiteket. Fizessetek kártérítést mindazoknak, akik elvesztették állásukat, etessétek meg az éhezőket, tegyetek meg mindent, ami tőletek telik. Kijárási tilalmat is hirdethettek. De ahhoz ki kell hirdetnetek a szükségállapotot. Azt ugye nem teszitek. Ti járványról beszéltek, de nem hirdetitek ki a világjárványt. Egyik dokumentumban sem szerepel. A távolságtartást ajánljátok, de nem mondjátok, hogy kötelező. Ti a kötelező védőoltásról beszéltek, de ez csak az állampolgárok bizonyos kategóriáira vonatkozik.

_9_ Az emberek miféle megjelölése, pecsételése ez? A pincérnek szüksége van rá, a vendégnek pedig nem? Miért osztjátok meg az embereket? Ez megsérti a nemzetközi jogokat és jogunk összes alapelvét. Két év alatt 222 ezren haltak meg hazánkban vírusos tüdőgyulladásban. Igaz ez? Igaz. 222 ezer. Ez túlságos elhalálozás. Mit jelent? 2019-ben x ember halt meg tüdőgyulladásban. Most nem tudom pontosan, nem fogok hazudni. Tehát 222 ezerrel több, mint 2019-ben. De 820 ezerrel többen haltak meg egyéb betegségekben. AKKOR NÉGYSZER TÖBBEN!!! Munkájuknak köszönhetően, a köztisztviselő uraknak, sikerült elérni, hogy ezek az emberek itt meghaltak. A tervezett kórházi kezeléssel kitiltottátok a szívbetegeket, nem cseréltétek ki a szívritmus-szabályozó zseb-batrikat, emberek haltak meg. A rákos betegek nem kaptak kemoterápiát, mert tilos a kórházi kezelés, és minden kórház csak a koronavírussal foglalkozik.

_10_ És mi ez a kovid? A Kovid számos PCR-teszt eredménye. És a PCR tesztek 90%-a hibás!!! A PCR teszt megalkotója kijelentette, hogy semmiképpen sem diagnosztikai, hanem tudományos tesztről van szó. Miért csináltatok belőle diagnosztikát? Ki engedte meg ezt? Ezenkívül a PCR-vizsgálatot hosszú szálú RNS-vírusokra tervezték. Ez pedig rövid szálú. Tehát teljesen más szférából van!!! EZ NEM TUDJA MEGHATÁROZNI A KORONAVÍRUST! Ti kezdtétek el mindezt, ezért nem tudjátok, mitévők legyetek. Vakcinák nem léteznek. Egyikük sem ment át a teljes tesztcikluson. Van egy úgynevezett Hayflick-korlát. Minden sejtünk 52-szer van felosztva. Aztán meghal. Bármely készítmény vagy gyógyszer ellenőrzését mindig két Hayflick ciklus alatt végezzük. Hat évig kell kutatni. Meg kell nézni a spermatogenezist, az onkogenezist, a toxinokat, mindent.

_11_ Mindent meg kell néznünk. Ha ezt a határidőt valami hatósági előírással lerövidítjük..... de a Hayflick ciklus nem rövidíthető. A pártok és a kormány utasítására felgyorsítható az emberek reakciója. De a kémiai és biológiai reakciókat nem lehet lerövidíteni. Nem is szaporíthatjuk őket. Szóval ezek teljes kitalációk. Vagy például azt mondják nekünk, hogy a gyártó a harmadik szakasz befejezési dátumát 2022. december 31-ről 2021 év 1,5-re módosította.. Hogy csinálta???

Tehát hatályon kívül helyezek egy alkotmánycikket, vagy kitörlök egy nekem nem tetsző paragrafust a büntető törvényből? Teljesítenem kell és nem változtatnom. A gyártó nem módosíthatja a befejezési dátumot. Csak számoljuk ki. 2021. április 1-jén hazánkban 710-en betegedtek meg Szentpéterváron. Ugyanezen a napon 31-en haltak meg. Ekkor 800 ezren oltottak be. Ma egymillió nyolcvanezren vannak beoltva Szentpéterváron. Szuper. Egy millióval több. Csökkenteni kell az eseteket? Október 22-én 3200 betegünk van és 67 halottunk van.

_12_ Tehát négyszer több beteg és kétszer annyi halott. És van még egymillió beoltottunk. Az oltás segített rajtunk vagy sem??? Elmagyarázzák, mit kell tenni. A sertésinfluenza vírus elért minket. Mi foglalkoztunk vele. A madárinfluenza vírussal is. Ebolával is. Hogyan? A vírus kapcsolatba kerül gyermekeinkkel. A gyermekek immunitása nagyon erős. Immunsejtjeik azonnal megtámadják az új erős vírust. Egyébként a sertés- és madárinfluenza, az ebola sokkal halálosabb. A gyermek testének sejtjei ezért nekiütköznek és legyengítik. A gyerek a homokozóban játszott és onnét hozta a vírust, és megfertőzte nagyapját vagy nagymamáját. DE MÁR GYENGÍTETT VÍRUSOKAT HOZOTT! És ezzel már az öregek is könnyen elbántak. Mindenféle rockefeller, geit, soros és hozzájuk hasonló csótányféle kártevő "világuralkodók" nézték, értékelték. Megnézték és döntöttek. Az embereknek el kell távolodniuk egymástól. Kivesszük a gyerekeket az iskolából, hogy ne foglalkozzanak a hülyeségekkel (immunizálás). Bezárjuk őket otthon, és elrendeljük a lockdown-ot. Elvitték mindnyájukat és beültették őket otthonaikba.

_13_ És a nagymama, akit fél évig otthon zártak, azt mondja: Fél évig hordtam fátylat és most ahogy levettem, azonnal rosszul lettem. Természetesen! Nem tudható, hogy mit hoztál létre a testedben. Nem edzetted az immunitásodat. Ezt nevezik kisebb immunizálásnak. A mikrobiomod nem társult a külvilággal, és ami a Lykov családdal történt a Tajgában a sivatagban, az veled is megtörtént. Ott laktak, nem társalogtak senkivel, zárt térben voltak. Aztán helikopterekkel emberek érkeztek hozzájuk látogatóba, és a család tagjai mindnyájan meghaltak. És ki nem halt meg? Agafea. Miért? Kicsi volt. Nagyon jó volt az imunitása. Megbirkózott minden benne élő mikroorganizmusokkal. És a mai napig él. Annak ellenére, hogy már nagymama. Ez minden. Itt van egy közvetlen konkrét példa.

_14_ Nem kell menned sehova. Ez egy modell... Most mindannyiunkból mesterségesen Lykovokat készítenek. Bejelentik a lezárásokat. Távoktatást rendelnek el a gyerekeknek, hogy elszigetelten rombolhassuk immunitásunkat. De aztán úgyis kimegyünk. Elmegyünk gyógyszertárba, moziba, bárhova és valahol előkészület nélkül teljesen elkapjuk. Ennek eredményeként a halálozás magas. Minden mesterségesen van előidézve. Ez nem járvány, hanem infodémia. Vagyis eszetlen tanácsok tömegekbe kényszerített információi. Itt csak politika és társadalmi-gazdasági kísérlet folyik a lakosságunkkal. Az orvostudomány hiányzik. Kiszorították.