Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LEARY ÜZENETEK

 

LEARY ÜZENETEK A KOVID KORSZAKBAN

VÍRUS ÉS A VELE VALÓ ÖSSZEFÜGGÉSEK, AZ EGEK SZEMPONTJÁBÓL

Jézus azt mondta Learynak: „Fiam, elmondtam nektek, hogyan küldöm a prófétáimat, hogy figyelmeztessem népemet minden veszélyre mely fenyegeti az életeteket. Te, fiam, a sok prófétám közé tartozol, és elküldtelek, hogy emberek állítsák fel menhelyeimet sok ember közelgő pusztulása, halála és megpróbáltatása miatt.

Legyenek szívesek, olvassák el ezeket az üzeneteket elejétől a végéig, odafigyelve Jézus Urunk szavaira arról, hogyan készülődjünk és hogyan készüljünk fel a menedékhelyekre, és mi következik a világon... Figyeljenek az USA-beli hírekre is, hogy megértsék a vég idejét.

Több keresztényt fognak megkínozni, amikor az idő közeledni fog a nagy nyomorúság ideje felé...

Nem állíthatjuk, hogy itt ugyanazt fogjuk megélni mint Amerika, de hogy sok mindenben hasonló lesz a sorsunk, azt máris lehet tapasztalni. Szerintem a beidegzett kényelmünk, lelki lustaságunk, közönyösségünk lesznek azok az állapotok, amelyek ellen fog kelleni saját magunkban harcolnunk.

Az alábbi üzeneteket a 2020-as év folyamán kaptuk április és november között.

A tartalom kissé több témát igér, de helyszűke miatt leszűkült a terjedelem. Ennek ellenére hagytam, hogy intő jelekként maradjanak. Ajánlatos elgondolkodni olyan dolgok fölött is, amelyeket csak érezzük, de nem tudjuk bizonyítani vagy befolyásolni, mivel olyasféle elérhetetlen alattomosság áldozatainak érezzük magunkat.

Annak érdekében, hogy ne hangozzon üres beszédnek, csak egyetlen dolgot említek, amely itt csak a tartalomban jelenik meg. A hírekben sokan felháborodva írnak arról, ami nonszensz, miféle értetlenség az, hogy az embereknek 15 m2-es területtel kell rendelkezniük maguk körül, hogy ne fertőződjenek meg. Állítólag hogyan mérnék. Vagy miért pont 2 métert parancsolnak, a vírus talán használ métert? Ez nem hülyeség! Hölgyeim és uraim, körülbelül júniusban egy amerikai katonai orvos, aki ismeri ezt a témát, azt mondta, hogy nem a vírus miatt van. A Covid csak kifogás, kitalálás, elfedése az igazságnak. Az igazság az, hogy ezeket a távolságokat egy műhold nagyon pontosan méri, hogy nyomon kövesse az embereket, ha chip van a testükben. Nem tudja megkülönböztetni a chipet chiptől, vagyis embert, az embertől, ha közelebb mint két méterre vannak egymástól. Emiatt összezavarodik és ekkor nem közöl semmit ez a kedves műholdunk. Egyszerűen kiszámíthatjátok, hogy egy 2m sugarú kör területe 15m2. A négyzeté 16 m2. Hölgyeim és uraim, ez amit velünk tesznek, pusztán egy tréning, melyel begyakoroltatják a világ népét a következő lépéshez, vagyis a vakcinázáshoz szükséges hozzáállást a diktatura sikeres véghezviteléhez. Ismétlem, ennek semmi köze a vírusokhoz, a vírus csak álcázás, hogy észhez ne kapjon a nép. Még hozzáteszem, hogy mindez ott van az interneten, csak keresni kell. Kitolni, vagyis elbánni úgy lehet velük, hogy igyekezzetek két méternél közelebb lenni mindenkihez, vagy utasítsátok el az oltást, mert megtörténhet, hogy az oltással észrevétlenül belétek helyezik a chipet. Akkor pedig a legengedelmesebb robotokká váltok, mert még a gondolkodásotokat is irányítani fogják a csip segítségével. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a chippel bármikor büntetlenül megölhetnek vagy bármilyen betegséget okozhatnak. Nem leszel ember, mert az kisöpri, kiirtja az embert az emberből. Más szavakkal, a Sátán tulajdona leszel. A halálod utáni mennybe jutásról még álmodnod sem szabad ebben az esetben. Erre már számtalanszor figyelmeztettek az égi üzenetek.

A tehetetlenségünk sem olyan végtelen, ahogy sokszor gondoljuk, mivel amit szeretnénk megtenni, megteszi helyettünk egy sokkal erősebb valaki, aki várja, hogy forduljunk hozzá kérésünkkel. Az Istenünkhöz, Szűzanyánkhoz intézett sok ima lehet a mi erős fegyverünk.

 

TARTALOM

KIVONATOK A JOHN LEARY ÁLTAL KAPOTT ÉGI ÜZENETEKBŐL - AMERIKÁNAK ÉS A VILÁGNAK AJÁNLVA LÉLEKMENTÉS CÉLJÁBÓL

W1 JÁRVÁNYOK KELETKEZÉSE ÉS FOLYTATÁSA - - COVID VIRUS KELETKEZÉSÉNEK HELYE, OKA – CHEMTRAILS

W2 TÁMOGATÓI OKOZÓI – EGÉSZSÉG VÉDEKEZÉSÉNEK IRÁNYÍTÓI – AZ ÉRTETLEN RENDELKEZÉSEK OKAI – MECHANIZMUSOK MEGSZÜNTETÉSE – VISELKEDÉSI ÉS ÉLETSZEMLÉLETI SZABÁLYOK BEIKTATÁSA – KORLÁTOZÁSOK, DIKTATÚRA – IDOMÍTÁS – HATÓSÁGOK – EUGENIA – EMP TÁMADÁSOK – MEGVESZTEGETÉS – SZÍNLELÉS – AZ EMBERI PSZICHIKUM MEGTÖRÉSE, HOGY ALÁVESSE MAGÁT EGY IDEGEN ZSARNOKI AKARATNAK

W3 AZ IMMUNITÁSRÓL – A GYILKOSSÁG TÍPUSAI – ABORTUSZ – AZ IMMUNITÁS CSÖKKENTÉSE – AZ ORVOSSÁGOK MELLÉKHATÁSAI – HALÁLTÁBOROK – CHEMTRAILS – A KÉSZPÉNZ MEGSZÜNTETÉSE – AZ IDEGEK FESZÍTÉSE, RONGÁLÁSA – AZ ÉLETHEZ SZÜKSÉGES ERŐFORRÁSOK HIÁNYA

W4 AZ ORRÜREGBEN, SŐT EGÉSZ AZ ORRGARATBAN VALÓ KOTORÁSZÁS MINT A VAKCIN BEADÁSÁT MEGELŐZŐ TESZTELÉSI IDŐSZAK

W5 HAZUDOZÁS – MEGTÉVESZTÉS - ERRE ALKALMAS SZEMÉLYEK KIVÁLASZTÁSA – AZ ELŐNYÖK KIHANGSÚLYOZÁSA ÉS EGYBEN A HÁTRÁNYOK ELTITKOLÁSA

W6 VAKCINA KIHATÁSOK – MI MIÉRT TÖRTÉNIK – NÉPESSÉG CSÖKKENTÉSE, GAZDASÁG BUKÁSA, HATALOM-ÁTVÉTEL, POLITIKAI ESZKÖZ, HATALMI TÖREKVÉS, HATALMI ESZKÖZ, NÉPESSÉG ELLENŐRZÉSE, KATONAI FEGYVER, MEGVESZTEGETÉSEK AZ EGÉSZSÉGÜGY TERÉN ALÁRENDELTSÉG CÉLJÁBÓL, HATALOM ÁTADÁSA AZ ANTIKRISZTUSNAK

W7 VAKCINA BIZTONSÁGA VAGY ÁRTALMASSÁGA

W8 VÍRUS ÉS VAKCINA ÜRÜGY A JÖVŐBE NÉZVE – G5 – 666 – ELLENŐRZÉS – 2m TÁVOLSÁG, 15m2 TÉR EGY SZEMÉLYRE

W9 A JÖVŐBELI VILÁG ALAKJA AZ EGY VILÁGREND SZÁNDÉKA SZERINT

W10 VÉDEKEZÉS, MEGMENEKÜLÉS – A HÁZTARTÁS ÉLELMISZER-ELLÁTÁSA HOSSZABB IDŐRE

W11 KRISZTUSI BEAVATKOZÁSOK - KÖVETELMÉNYEK

W12 ÚJ KORSZAK – MÁS VILÁG 1000 ÉVIG

 

VÁLOGATÁS A JÉZUSI ÜZENETEKBŐL

W1

JÁRVÁNYOK KELETKEZÉSE ÉS FOLYTATÁSA - - COVID VIRUS KELETKEZÉSÉNEK HELYE, OKA – CHEMTRAILS

A gonosz egyik eszköze az, hogy halálos vírusokat terjeszt, hogy sok nemzet gazdaságát felborítsa. Ez az új koronavírus Kínában készült, de az amerikai laboratóriumokból kaptak utasítást, hogyan kell készíteni. Képesek elterjeszteni ezt a vírust chemtrails segítségével, vagy az aktív vírussal fertőzött laboratóriumi tesztelések és oltások segítségével, amelyek szintén ezzel a vírussal fertőzöttek. Ez annak a magyarázatnak a része, hogy Amerikának miért van több esete és több halála, mint bármely más nemzetnek. A következő terv egy sokkal halálosabb vírus terjesztése ősszel. Majd ekkor fogom hívni hűségeseimet a menhelyeimre.

Most olyan emberek által előidézett koronavírust tapasztaltok, amelyet szándékosan a föld népességének csökkentése céljából készítettek.

Ugyanezek a gonosz emberek ősszel még rosszabb vírust hoznak létre azzal a szándékkal, hogy átvegyék a hatalmat és csökkentsék a föld lakosságának számát.

Már január óta vagy korábban láttátok, mennyire gonosz a d * eep S * tate, mert hagyják, hogy Kína olyan halálos vírust fejlesszen ki, amely az egész világon megölheti az embereket. Ez a Sátán terve, hogy megpróbálja csökkenteni a világ népességét.

W2

W2 TÁMOGATÓI OKOZÓI – EGÉSZSÉG VÉDEKEZÉSÉNEK IRÁNYÍTÓI – AZ ÉRTETLEN RENDELKEZÉSEK OKAI – MECHANIZMUSOK MEGSZÜNTETÉSE – VISELKEDÉSI ÉS ÉLETSZEMLÉLETI SZABÁLYOK BEIKTATÁSA – KORLÁTOZÁSOK, DIKTATÚRA – IDOMÍTÁS – HATÓSÁGOK – EUGENIA – EMP TÁMADÁSOK – MEGVESZTEGETÉS – SZÍNLELÉS – AZ EMBERI PSZICHIKUM MEGTÖRÉSE, HOGY ALÁVESSE MAGÁT EGY IDEGEN ZSARNOKI AKARATNAK

A gonoszok, akik a jelenlegi vírus mögött állnak, azt akarják, hogy ősszel még halálosabb legyen. Ősszel, amikor beindul az influenzaszezon, ezek a gonoszok oltásokat és elemeket fognak használni a kemtrails-ban lévő elemeket fogják használni, hogy a népek immunrendszerét veszélyeztetettebbé tegyék. Ez több ember halálát okozza majd a koronavírus következő támadásában.}

Láttátok, hogy a társadalom hogyan pusztult a sok abortusza által. Most egy újabb pusztító gonosznak lehettek tanúja ennek a halálos vírusnak a terjedésében. Gonosz emberek állnak az ő abortuszmozgalmuk mögött, és gonosz emberek állnak e mozgalom mögött, hogy halálos vírusokkal csökkentsék a lakosság számát. Ezek a gonoszok ízlelni fogják igazságosságomat, mert közülük néhányan még a Sátánt is imádják, vagy a Sátánnak lelküket kínálják hírnévért és gazdagságért cserébe. A gazdagok és a híresek támogatják anyagilag az abortuszokat, az oltásokat és a vírusokat. Imádkozzatok hozzám, hogy megvédjelek benneteket e gonoszok cselekedeteitől. Most arra készülnek, hogy az Antikrisztus átvegye a világot. Ne féljetek, mert a menedékhelyeimen megvédelek benneteket, és a pokolba vetem ezeket a gonoszokat.

<w2/a>

A Sátán gyűlöli az embert, mert elfoglalja helyét a mennyben. Ezért használja gonosz hódításait, akik imádják, hogy minél több ember halálát okozza. Ezért van az ördög az mögött, hogy abortusszal öljék meg csecsemőimet az anyaméhben. Ezért áll az ördög az emberek megölésére irányuló háborúk kezdeményezése mögött. Ezért van az ördög a HAARP gép mögött, amely földrengésekkel és súlyos időjárással gyilkolja az embereket. Ezért is áll az ördög ennek a koronavírusnak a készítése mögött, amely sok embert meg fog ölni.

Sok gazdag és híres ember van, aki imádja a Sátánt, és ők hajtják végre a Sátán terveit. A Sátán gyűlöli az embert, és arra ösztönzi alattvalóit, hogy tegyenek meg mindent a világ népességének csökkentése érdekében.

Orvosaitoknak nem a koronavírus miatt jönnek jól a halálesetek. Ezeket pénzforrásként kezelik, vagyis a koronavírus halálesetekért több pénzt kapnak. Egyes orvosi vezetők próbálják rábeszélni az elnököt, hogy túl sokáig hagyja lezárni az országot, és várjon egy gonosz oltásra, amely lehetővé tenné az emberek nyomon követését, kontrollálását.

A mély állam hatalmába akarja keríteni az országot, és minél hosszabb ideig fog tartani, annál rosszabb lesz a gazdasága. A korlátozásokat túlzásba vitték, mert ez egy olyan cselekmény, amellyel meg lehet semmisíteni az országot.

<w2/b>

A mély állam áll a vírustámadás, a lezárás és most mindezen rohamtámadások mögött. A mély állam továbbra is olyan eseményeket fog okozni, amelyek megbuktathatják Amerika gazdaságát és hadseregét.

Szokatlan időszakot láttok, amikor azt mondják, hogy hagyjátok abba a munkát a nem alapvető munkahelyeken, és maradjatok otthon. Olyan szomorú, hogy a gonosztól származó vírustól való félelem miatt elveszítitek munkahelyeteket és gazdaságotokat.

E vírusok létrehozása mögött a mély állam gonosz emberei állnak. Ezek az emberek azok a vad farkasok, akikről Szent Pál beszélt az ő idejében. Az Egyházamban vannak szabadkőművesek és gonosz emberek is, akik megpróbálják belülről elpusztítani az Egyházamat. Meglátjátok a szétválást a szakadár egyház és a hozzám hű maradék egyházam között.

További korlátozásokat is láthattok majd, amelyeket a hatóságok és a mély állam kényszerít rátok a vírusok miatt. Ha kötelezővé válik, tudjátok meg, hogy tilos bármilyen oltást vagy chipet hagyni bevinni a szervezetetekbe.

<w2/c>

Ez az előző megpróbáltatás hamarosan az Antikrisztus gonosz megpróbáltatásává válik, mihelyt a mély állam elkezdi kényszeríteni a szervezetetekbe a kötelező oltásokat ellátva kötelező chipekkel. Amikor a vírusok hamarosan terjesztve lesznek, felszabadulva a chemtrails-ban, és bevezetik a kötelező csipek beadását a szervezetbe, hívni fogom hűséges híveimet a menhelyeimbe az angyalaim védelme alatt. Álljatok készen arra, hogy a hátizsákjaitokkal és meggyónt lélekkel meneküljetek a menhelyeimre.

Hagyjátok, hogy kormányzóitok diktálják az egészségpolitikát, még akkor is, ha kevesebb az eset, és az emberek csak kis hányadát fenyegeti ez a vírus.

Ne engedjétek, hogy vezetőitek megakadályozzák, hogy eljöjjetek a misére, amikor más üzletekbe bemehettek nagyobb létszámmal, mint a .a templomaitokba.

Készüljetek fel, embereim, hogy eljöhessetek a menhelyeimre, mielőtt egy rosszabb járványvírust hoznak be országába, hogy tönkretegye gazdaságát és sok embert megöljön.

A gonoszok megnövekedett víruseseteket használnak arra, hogy több lezárással ellenőrizzenek benneteket. Ez a rátok kényszerített ellenőrzés a kommunista állam felállításának előfutára. Ebben a káoszban elhozom a figyelmeztetésemet és a megtérési időt. Ezt követően hamarosan a menhelyeimre hívnak benneteket, mivel a gonoszok megpróbálják megölni híveimet. Angyalaim menedékhelyeimben meg fogják védeni a híveimet. Bízzatok bennem, hogy megvédlek benneteket a következő megpróbáltatás idején. ”

W3

W3 AZ IMMUNITÁSRÓL – A GYILKOSSÁG TÍPUSAI – ABORTUSZ – AZ IMMUNITÁS CSÖKKENTÉSE – AZ ORVOSSÁGOK MELLÉKHATÁSAI – HALÁLTÁBOROK – CHEMTRAILS – A KÉSZPÉNZ MEGSZÜNTETÉSE – AZ IDEGEK FESZÍTÉSE, RONGÁLÁSA – AZ ÉLETHEZ SZÜKSÉGES ERŐFORRÁSOK HIÁNYA

Jézus azt mondta: „Népem, készülj fel egy még rosszabb gazdaságra, amikor ősszel meglátjátok egy halálosabb járványvírus visszatérését. A mély-állami emberek csökkenteni akarják a népességet, így kevesebb emberük lesz az irányításuk alatt. Éppen ezért a mély állam ösztönzi az oltásokat és a teszteléseket, amelyek több embert megfertőznek, mint korábban. Azon munkálkodnak, hogy gyengítsék az emberek immunrendszerét, így több ember fog meghalni.

A gonoszok, akik a jelenlegi vírus mögött állnak, azt akarják, hogy ősszel még halálosabb legyen. Ősszel, amikor beindul az influenzaszezon, ezek a gonoszok oltásokat és olyan elemeket fognak használni a kemtrails-ban, melyek a népek immunrendszerét veszélyezettebbé teszik. Ez több ember halálát okozza a koronavírus következő támadásában.

Az ördögnek rövid ideje maradt arra, hogy ártson, és ő vezeti a gonoszokat a népesség csökkentésére. Korábbi üzeneteimben elmondtam, hogy a népesség csökkentésének leggyorsabb módja a halálos vírusok. A mély állam népe készen áll a föld alatti városok készítésére, ugyanakkor a menedékhelyek építői is készítik elő a menhelyeket.

<w3/a>

Az oltások beadásával a mély állam még tovább csökkentheti az emberek immunrendszerét. Tehát utasítsátok el az oltások szedését.

Ne hagyjatok végrehajtani olyan koronavírus elleni oltást vagy influenza elleni oltást, amely tönkreteszi immunrendszereteket.

Ezt a vírust szándékosan terjesztették, hogy minél több embert megöljön nyugaton. Ősszel egy újabb halálosabb vírus újabb nyomását adják a világ ellen.

Ez a covid eset valóban a megpróbáltatásokat előzi meg, mert a d * eep S * táte gonosz vezetői további vírusfertőzéseket terveznek egy kötelező oltással együtt, amely elpusztítja az immunrendszert.

Az ördögnek rövid ideje van, és ő vezeti a gonoszokat a népesség csökkentésére. Korábbi üzeneteimben elmondtam, hogy a népesség csökkentésének leggyorsabb módja a halálos vírusok. A mély állam népe készen áll a föld alatti városok készítésére, miközben a menedéképítőim készítik elő a menhelyeket.

Jézus azt mondta: „Népem, ez az EMP támadás olyan rakétákból származik, amelyek elpusztítják az áramforrásaitokat. Járműveitek nem járhatnak, elektromos készülékeitek és lámpáitok nem fognak működni. Mielőtt ez megtörténne, hívni fogom hívőimet a menhelyeimre, hogy megvédjem őket. Angyalaim pajzsokat fognak rakni az összes bombától vagy üstököstől származó menedékhelyeim fölé.

W4

W4 AZ ORRÜREGBEN, SŐT EGÉSZ AZ ORRGARATBAN VALÓ KOTORÁSZÁS MINT A VAKCIN BEADÁSÁT MEGELŐZŐ TESZTELÉSI IDŐSZAK

A gonoszok több koronavírus-eset hamis tesztelését is elterjesztik, több leállítással, lezárással.

Hamis vírustesztekkel is leállíthatja az országot.

Képesek elterjeszteni ezt a vírust chemtrails segítségével, vagy az aktív vírussal fertőzött laboratóriumi tesztelések és oltások segítségével, amelyek szintén ezzel a vírussal fertőzöttek.

Ne legyetek hajlandók hagyni magatokat tesztelni, és semmilyen oltást sem beadni.

W5

W5 HAZUDOZÁS – MEGTÉVESZTÉS - ERRE ALKALMAS SZEMÉLYEK KIVÁLASZTÁSA – AZ ELŐNYÖK KIHANGSÚLYOZÁSA ÉS EGYBEN A HÁTRÁNYOK ELTITKOLÁSA

Az Új Világrend az, amelyben az emberek teljes irányításra vágynak a világ felett, és ezeket a halálos vírusokat felhasználják a föld népességének szándékos csökkentésére.

Jézus azt mondta: „Népem, megmondtam, hogy többen fognak meghalni a vírus miatt, mint először. Vakcinákat javasolnak, de ne vegyétek be őket, mert hazudnak a gyógyulási arányról.

W6

W6 VAKCINA KIHATÁSOK – MI MIÉRT TÖRTÉNIK – NÉPESSÉG CSÖKKENTÉSE, GAZDASÁG BUKÁSA, HATALOM-ÁTVÉTEL, POLITIKAI ESZKÖZ, HATALMI TÖREKVÉS, HATALMI ESZKÖZ, NÉPESSÉG ELLENŐRZÉSE, KATONAI FEGYVER, MEGVESZTEGETÉSEK AZ EGÉSZSÉGÜGY TERÉN ALÁRENDELTSÉG CÉLJÁBÓL, HATALOM ÁTADÁSA AZ ANTIKRISZTUSNAK

Jézus azt mondta: „Népem, valóban ez a koronavírus-járvány büntetés az abortuszaidért, magzatelhajtásokért. Még az abortuszt is alapvető szolgáltatásnak tekintik, amelyet még mindig végeznek, miközben sok más munkát bezárnak.

Sok vizsgálatot láttok e koronavírus eredetéről. Számos ország, köztük Amerika, biológiai fegyvervírusok létrehozásán dolgozik. Láttátok, hogy Kína sok pénzt költött biofegyvereire is. Az Új Világrend emberei teljes irányításra vágynak a világ felett, és ezeket a halálos vírusokat felhasználják a földnépességének szándékos csökkentésére. Ez a gonoszság még rosszabb, mint az abortuszok és a háborúk, mert emberek millióit ölhetik meg a vírusok. Ne féljetek, mert hűségeseimet elhívom menhelyeim védelmébe. Le fogom győzni ezeket a gonoszokat. ”

A gonoszok elrejtőznek az alagútjaikban, miközben hadi-törvény lép fel a káosz ellenőrzésében. A gonoszok meggyógyítják gonosz vírusukat, és egy idő után elköltöznek, hogy átvegyék a világot, és átadják az irányítást az Antikrisztusnak.

A mély állam hatalmába akarja keríteni az országot, és minél hosszabb ideig fog tartani, annál rosszabb lesz a gazdasága. A korlátozásokat túlzásba vitték, mert ez egy olyan cselekmény, amellyel meg lehet semmisíteni az országot.

<w6/a>

Jézus azt mondta: „Kína Lenin ezen elképzelése a kommunizmusról és a kommunisták vágyára helyezi a hangsúlyt, hogy hatalmukba kerítsék az egész világot. Ez az általad tapasztalt járványvírus egy terv, amely tönkreteszi a gazdaságotokat, és lehetővé teszi a kínai kommunisták számára, hogy pénzügyileg és végül katonailag megelőzzék az országotokat. Kína nemcsak a katonaságát építi fel, hanem a vírusokat is katonai fegyverként használja az emberek ellenőrzésére.

A gonoszok közel állnak a teljes irányítás menetrendjének megvalósításához. Ne félj, hűséges népem, mert a menedékhelyeimen megvédem az embereimet.

Láttátok az első vírushullámot, amely számos országban leállást váltott ki, és sok gazdaságot tönkretesz. Ez része annak az Egy Világrend a kísérleteinek, hogy totalitárius ellenőrzési eszközökkel átvegye hatalma alá a világot. Amerikát is megpróbálják elpusztítani, és ezt az ördög vezényli, így ezek a gonosz emberek felkészíthetik a világot az Antikrisztus általi átvételre.

Ez az élet rövid, és itt töltött időtöket a lelkek evangelizálásához kell használnotok, és imádkozni kell azért, hogy az emberek megmeneküljenek. Volt némi indíték és munkanélküliségi ellenőrzés, de az embereknek rendszeres munkára van szükségük a számlák kifizetéséhez. Imádkozzatok azért, hogy újabb templomok nyíljanak, és több embert engedjenek dolgozni.

Most egy olyan, ember által előidézett koronavírust tapasztaltok, amelyet szándékosan a föld népességének csökkentése céljából készítettek.

Egyes kormányzók ezt a vírus-támadást politikai eszközként használják arra, hogy az elnök a választások előtt rosszul nézzen ki. Az embereknek együtt kell működniük ebben a válságban, mert az emberek élete és munkája forog kockán. Ha nem nyitja meg felelősségteljesen államait, akkor az egész gazdasága kudarcot vallhat. A mély állam terve az, hogy összeomlassza a gazdaságot, ezért ezt a vírust szándékosan azért hozták létre, hogy az elnököt távolítsa el a hatalomátvételük érdekében.

 

W7

W7 VAKCINA BIZTONSÁGA VAGY ÁRTALMASSÁGA

A covid virus egyik ilyen eszköz arra, hogy halálos vírusokat terjesszen, hogy sok nemzet gazdaságát felborítsa. Ez az új koronavírus Kínában készült, de az amerikai laboratóriumokból kaptak utasítást, hogyan kell készíteni. Képesek elterjeszteni ezt a vírust chemtrails segítségével, vagy az aktív vírussal fertőzött laboratóriumi tesztelések és oltások segítségével, amelyek szintén ezzel a vírussal fertőzöttek. Ez annak a magyarázatnak a része, hogy Amerikának miért van több esete és több halála, mint bármely más nemzetnek. A következő terv egy sokkal halálosabb vírus terjesztése ősszel. Majd ekkor fogom hívni hűségeseimet a menhelyeimre.

A hatóságok megpróbálják rákényszeríteni a kötelező oltásokat és chipeket az emberekbe az ellenőrzésük miatt. Utasítsatok el olyan oltást vagy chip bevételét a szervezetbe, amely sebezhetővé tesz benneteket ezzel a vírussal szemben.

A chip irányítani fogja az elmédet,ezért ne vedd be.

Azt fogják mondani, hogy veszélyt jelenthet az életetekre, ha nem lesztek hajlandók elfogadni az oltást. Ne vegyetek be az oltást, még akkor sem, ha megöléssel fenyegetnének titeket. Ha megfenyegetnek titeket, akkor a menhelyeim biztonságába kell jutnotok.

 

W8

W8 VÍRUS ÉS VAKCINA ÜRÜGY A JÖVŐBE NÉZVE – 5G – 666 – ELLENŐRZÉS – 2m TÁVOLSÁG, 15m2 TÉR EGY SZEMÉLYRE

Jézus azt mondta: „Embereim, a legújabb újdonságotokat a sejttornyokban 5G-nek hívják, és sokkal erősebb sugárzást küld ki, mint az előző 4G-os torony. Ez az erősebb sugárzás sokkal károsabb hatással lesz a testre, ami gyengíti az immunrendszert. A legutóbbi koronavírus-járvány fényében ez az 5G-sugárzás hajlamosabbá tenne benneteket a vírus fertőzésére az emberek legyengült immunrendszere miatt. Jobb lenne, ha nem birtokolnátok 5G-s mobiltelefont, mely különösen káros, ha a fületekhez tartjátok.

Nagyon valószínű, hogy ősszel látni fogtok egy olyan koronavírust, amely százszor halálosabb lesz. A mély állam terve, amelyet a Sátán adott nekik, egy ilyen vírus terjesztése az egész világon. Elképzelhetitek, hogy ha újabb hónapokra le lenne zárva, akkor gazdaság kudarcot vallana.

A koronavírus első hulláma után ősszel sokkal halálosabb koronavírust fogtok látni, amely sok embert megöl. Látni fogjátok a hadi-törvényt, és a hatóságok megpróbálják rátok kényszeríteni a kötelező oltásokat és chipeket az emberek ellenőrzése érdekében. Utasítsatok el minden olyan oltást vagy chipet bevenni a szervezetbe, amely sebezhetővé tesz benneteket ezzel a vírussal szemben.

Most mindannyian látjátok ezt a megpróbáltások előző szakaszát mind tavasszal, mind később ősszel. Ez a teszt az Antikrisztus föllépéséhez és a nagy megpróbáltatások kezdetéhez vezet.

Ezek az események egészen az őszig folytatódnak, amikor újabb vírustörzs lesz, amely az elsőnél rosszabb. A gonoszok ideje rövid, ezért hajlandók minden olyan eszközhözhöz folyamodni, amellyel a kormányt átvehetnék. Ezek a fizetett zavargások csak a kezdet.

Ez a nyomorúság előtti lépés annak a jele, hogy a megpróbáltatások egy ősszel bekövetkező, halálosabb vírus révén jönnek létre. Ezt az üzenetet sok prófétámnak adtam, hogy felkészítsem az embereket egy olyan rosszra, amelyet még nem láttatok.

<w8/a>

Jézus azt mondta: „Népem, az egy világrend népének terve az, hogy oltásokat kényszerítsen mindenkire a világon, amikor támadni fog a következő vírus. Ez az oltás a fenevad jelét is beülteti azokba, akik elfogadják ezt az oltást. Ezért figyelmeztetem híveimet, hogy utasítsák el az oltás beadását akkor is, ha a hatóságok azzal fenyegetnek, hogy megölik őket, ha nem szedik be. Tehát ne legyetek hajlandók imádni az Antikrisztust, és utasítsátok el a fenevad jelét, hogy lelketeket megmenthessétek az én segítségemmel. Az én népem úgy választja meg örök úti-célját, hogy vagy hozzám jön a mennybe, vagy az ördöghöz kerül a pokolba. ”

Amikor ősszel bekövetkezik a következő vírustámadás, sokan meghalnak.

Ősszel visszatér a vírus egy új vírustörzs kitörése formájában. A mély állam áll ezeknek a vírustámadásoknak a hátterében, és megpróbálnak oltást erőltetni az emberekre, amely tartalmazza a fenevad jelét. Ne legyetek hajlandók olyan oltást elfogadni, amelyben chip lehet.

Ezen felül még mindig szembe kell néznetek a kínai koronavírussal és annak összes korlátozásával. Még több vírustámadással kell szembenéznetek, amint az idő hűvösebb lesz. A kommunista anarchisták általi mesterséges káoszt és pusztítást is láthattok a városokban.

W9

W9 A JÖVŐBELI VILÁG ALAKJA AZ EGY VILÁGREND SZÁNDÉKA SZERINT

Jézus azt mondta: „A koronavírustól való félelem miatt sok ember nem dolgozik a szokásos munkahelyén. A kormánya csekket próbál küldeni azoknak az embereknek, akik munka nélkül vannak. Az embereknek szükségük van egy kis pénzre, hogy élelmiszert,benzint vásárolhassanak autóikhoz, és pénzt a közüzemi szolgáltatásokra. A bérleti díjak és a jelzálogkölcsönök elhalaszthatók. Az üzleteitek képesek tárolni néhány élelmiszert a polcukon. Probléma tapasztalható azoknál az embereknél, akik nem kapnak elegendő pénzt az igényeikhez. Ez némi polgári nyugtalanságot okozhat, ami hadi-törvényt válthat ki.

Jézus azt mondta: „Népem, több említést is hallottál egy készpénz nélküli társadalomról. Most, hogy társadalmatok megpróbál otthon maradni, láthatjátok, hogy mik lesznek a kihívások, mivel a mély állam megpróbál több ellenőrzést bevezetni az emberei felett. Pénzügyi rendszerét nagy recesszióval, hanyatlással tesztelik. Ez kiváló alkalom lesz arra, hogy megszabaduljon érmeitől és készpénz dollárjától, így készpénz nélküli társadalma lesz. Pénzügyi rendszerének számos más része stressz alá kerül. Ne féljetek a pénzügyektől, mert nem lesz szükségetek pénzre, amikor a menhelyeimre kerültök. Imádkozzatok menedéképítőimért, akik segíteni fognak az embereknek, amikor híveim menedékhelyemre kerülnek.

Amikor azt mondtam neked, hogy a nyomorúság előtt állsz, ez azt jelenti, hogy nem fogsz visszatérni a normális élethez, amelyet ismertél. A nyár folyamán lazítás lesz, majd ősszel visszatér egy halálosabb vírus. Gazdaságotoknak nem lesz ideje teljesen helyreállni. Ehelyett több halálesetet fogtok látni.

A Sátán csúnyább támadást fog végrehajtani a híveim ellen, ezért hívjátok a védelmemet,mivel hamarosan meglátjátok a figyelmeztetésemet és az Antikrisztus nagy megpróbáltatásainak kezdetét.

Látni fogjátok, hogy a Figyelmeztetésem eljut a Nagy Gyötrelem kezdete elé, hogy minden bűnösnek egy utolsó esélyt adjon, hogy üdvözüljön.

Higgyétek el, hogy szükségetek van felkészíteni a lelketeket havi gyónással, mivel olyan gonoszt fogtok látni az Antikrisztusban, amelyet még soha nem láttatok.

 

W10

W10 VÉDEKEZÉS, MEGMENEKÜLÉS – A HÁZTARTÁS ÉLELMISZERELLÁTÁSA HOSSZABB IDŐRE

Jézus azt mondta: „Népem, ha ősszel rosszabb járványvírus érkezik, szükségét fogják látni a hadi törvénynek a rend fenntartása érdekében. Kísérletet tehetnek arra is, hogy kötelező vakcinákat kényszerítsenek az emberekre, amelyek mikrochipeket tartalmazhatnak. Ne legyetek hajlandók bármilyen influenza elleni oltást beszedni, és ne legyetek hajlandók bármilyen csipet bejuttatni a szervezetetekbe.

Ne legyetek hajlandók hagyni magatokat tesztelni, és semmilyen oltást sem beadni.

Népem, szomorú látni, hogy olyan sok ember hal meg a koronavírus miatt. Imádkoznotok kell a vírus által elhunyt áldozatok lelkéért. Imádkozzatok családok minden tagjáért is. Imádkozzatok még a saját családtagjaitokért is, hogy ne fertőződjenek meg, és ne haljanak meg ettől a vírustól. Imádkozzatok mindazokért a gonosz lelkekért, akik e vírus mögött állnak, és azokért a lelkekért, akik elvetetik csecsemőimet. Imádkozzon egy extra imát terhes unokáiért, hogy képesek lesznek megszabadítani a csecsemőket anélkül, hogy megfertőződnének ezzel a vírussal. A halálozások és fertőzések összes statisztikájáról olvasva imádkozzatok továbbra is azért, hogy ez a vírusjárvány alábbhagyjon, így kevesebb ember fog meghalni. Tudod, hogy meggyógyítom híveimet, ha csak imádkoznának hozzám gyógyulásért. Imádságaitok és gyógyításom segítenek hűséges embereimnek.

Mikor otthonaitokban vagytok, imádkozzatok hozzám, hogy meggyógyuljatok.

<w10/a>

Az immunrendszer megerősítéséhez ihattok szent vizet, vehettek magatokhoz bodzakivonatot, galagonyát és C-vitamint. Bízzatok a gyógyító erőmben, mivel megnyugtatom ennek a betegségnek az erejét. "

Ezért mondom MOST, hogy csináljatok készleteket a mindennapi étkezésre, mert előfordulhat, hogy nem tudtok eljutni az élelmiszerboltba. Ez a nyomorúságba fog vezetni, mivel a mély állam átveszi az uralmat karöltve az Antikrisztussal.

Az emberek még mindig nem veszik komolyan az ősszel visszatérő koronavírus súlyosságát. Figyelmeztettem az embereket, hogy készítsenek élelmiszert, üzemanyagot, és legyen kéznél vízellátás.

Elképzelhető, hogy ha újabb hónapokra lesz a lezárás, akkor a gazdasága kudarcot vallana. Az oltások beadásával a a mély állam még tovább csökkentheti az emberek immunrendszerét. Tehát tagadjátok meg az oltások beszedését.

<w10/b>

A chip irányítani fogja az elmédet, ezért ne vedd.

Készüljön fel nyáron étellel, immunitást növelő kiegészítőkkel és szentelt vízzel.

Jézus azt mondta: „Népem, mostantól egészen őszig rövid időtök maradt arra, hogy felhalmozhassátok konzervjeiteket egy újabb vírustámadás előtt. Több hónapig figyelmeztettelek erre. A következő vírustámadás következtében előfordulhat, hogy nem tudtok kijutni az üzletekbe, vagy az üzletek üresek lehetnek, kifogyva minden ételtől. Legyetek olyanok, mint a bölcs szüzek, ha készíttek konzerv készletet, amíg azok még kaphatók. Azok az emberek, akik nem készülnek fel, olyanok, mint az ostoba szüzek, akik éhezni fognak. ”

Ez a megpróbáltatás hamarosan az Antikrisztus gonosz megpróbáltatásává válik, amint a mély állam elkezdi kényszeríteni a szervezetetekbe a chipekkel ellátott kötelező kötelező oltások beadását.

<w10/c>

Amikor a vírusok hamarosan felszabadulnak a chemtrails-ban, és a kötelező csipek beadása a szervezetbe, angyalaim védelmével hívom hűségeseimet a menhelyeimre. Álljatok készen arra, hogy a hátizsákjaitokkal meneküljek a menhelyeimre, a lelketek pedig gyakori gyónással legyen felkészítve.

Ne szedjétek be az influenza elleni oltást vagy bármilyen más koronavírus elleni oltást, mert az károsíthatja az immunrendszert, és chip is lehet benne.

Ismét több vírus és influenza-támadást fogtok látni az emberek ellen, de ne legyetek hajlandók elfogadni bármilyen vírus elleni oltást vagy influenza elleni oltást se hagyjatok beadni, mert ezek nagyobb mértékben károsítják az egészséget, mint ezek a betegségek.

Figyelmeztettelek benneteket, hogy utasítsátok el a koronavírus vagy az influenza elleni oltás beadását.

Akár nehézségeitek is lehetnek az élelmiszerboltokba való eljutással. Ehhez a diktatórikus ellenőrzés idejéhez extra étel-többlettel kell rendelkeznetek. Ha életeteket fenyegetik, akkor a menhelyeimre hívlak.

 

W11

W11 KRISZTUSI BEAVATKOZÁSOK - KÖVETELMÉNYEK

Megsemmisítésemmel és a gonoszok győzelmével véget vetek a megpróbáltatásoknak, és pokolba kerülnek. Megújítom a földet és beviszem híveimet a békés korszakomba, amely a jutalmatok lesz, ha hűek maradtok hozzám. Ne féljetek, mert minden igényeteket kielégítem.

Ez tulajdonképpen egy áldás, amelyet ebben az időben élsz, mert a megpróbáltatás után meglátod az Antikrisztus és minden gonosz fölötti győzelmemet, mivel a pokolba vetik őket.

Jézus azt mondta: „Népem, a káosz idején elküldöm figyelmeztetésemet, hogy minden bűnösnek lehetőséget adjak az üdvösségre. Ehhez el kell fogadni, hogy imádjanak engem, és kérni a bűneik megbocsátását. Látni fogtok egy életszemlét magatokról és kaptok egy második esélyt arra, hogy életetek irányát felém fordítsátok. Figyelmeztetve lesztek, hogy ne vegyétek be a fenevad jelét, és ne imádjátok az Antikrisztust.

Végül az Antikrisztus nyomorúságának rövid uralkodása lesz, mielőtt a gonoszokat a pokolba vetem. Hűségeseimet a menedékhelyeim megvédik, és azután beviszem őket a béke korszakomba.

<w11/a>

Elkülönítem híveimet a gonoszoktól, és az összes gonoszt a pokolba vetem. Hűségeseim jutalomként bekerülnek a békés korszakomba.

Mondtam Szent Bertalannak, hogy láttam egy fügefa alatt, de ennél nagyobb dolgokat fog látni. Máskor látni fogja, hogy angyalaim fel és leereszkednek az ég és a föld között. Az őrangyalok az új csecsemők lelkével szállnak le a földre. Más őrangyalok a halottak lelkével együtt a mennybe emelkednek.

Amikor veszélyeztetik életeteket, a menhelyeim biztonságába hívlak benneteket. Ne féljetek, mert angyalaim láthatatlanná tesznek benneteket a gonoszok előtt, akik meg akarnak ölni titeket a haláltáborokban.

Jézus azt mondta: „Népem, a barlangok lesznek az egyik menedékhelyeim, ahová angyalaim vezetnek el benneteket a kijelölt időben. Üzeneteket küldtem nektek arról, hogy bejöhettek a menhelyeimbe, amikor megkapjátok a belső hangomat. Amikor hívlak, akkor hívhattok engem, és én hagyom, hogy őrangyalotok egy kis lánggal vezessen benneteket a legközelebbi menedékhelyig. Az én menedékhelyem felé vezető úton angyalotok láthatatlanság pajzsát helyez rátok, így a gonosz emberek nem láthatnak benneteket. Angyalaim megvédenek benneteket minden démontól a menedékhelyem felé vezető úton. Bízzatok bennem abban, hogy megvédem híveimet minden gonosztól. ”

<w11/b>

Menhelyeimnél angyalaim megvédenek a gonoszoktól, és meggyógyultok betegségeitekből, ha a ragyogó keresztemre néztek az égen. Legyetek hálásak, hogy menedéképítőim és angyalaim gondoskodnak az igényeitekről. Miután a legtöbb hűségesem elválik a gonoszoktól a menedékhelyeimnél, akkor a tűz igazságosságát lerántom a gonosz hitetlenekre. Imádkozzatok a lelketek megmentéséért, mielőtt túl késő lenne, és elvesznének a pokolban.

Adok egy belső információt, hogy mikor jöjjetek a menhelyeimhez, és jobb, ha 20 percen belül elindultok, különben elfoghatnak és megölhetnek benneteket. Bízzatok bennem, hogy megvédelek titeket menedékhelyeimnél, és én minden igényeteket kielégítem.

Legyetek készek arra, hogy a menhelyeimre jöjjetek, amikor a hatóságok oltásokat és a testbe ültetendő chipet parancsolnak.

Amikor a hatóságok kötelezővé teszik az oltás beadását, akkor itt lesz az ideje, hogy eljussatok a menhelyeimhez, ha meg akarnak ölni vagy be akarnak börtönözni, mert nem hagytátok bevinni a chipet a szervezetetekbe. Bízzatok az én védelmemben a gonosz emberek ellen, akik irányítani akarják az életeteket.

<w11/c>

Keresztet láttál látomásodban, és minden léleknek, aki a mennybe jut, a saját keresztjét kell hordoznia irántam való szeretetből. A földi keresztre feszítésem érdemei szerint halálom megváltotta a lelketeket a bűneitekből.

Felhívom mindnyájatokat, hogy ismerjetek, szeressetek és szolgáljatok engem ezen a világon.

Jézus azt mondta: „Azok a lelkek, akik átjutnak a tisztítótűzbe, átestek az első próbán, hogy nem kerülnek pokolba. Nem számít, mennyi időbe telik, a purgatóriumban lévő lelkek egy napon velem lesznek a mennyben. A purgatóriumban különféle szintek vannak. A legalsó szinten a lelkeket pokolian tisztítják a lángokban. Ezeknek a lelkeknek egy meghatározott ideig a lángokban kell maradniuk. Ha meg lesz engedve, hogy ezek a lelkek felemelkedjenek a lángokból, imáitok és miséitek csak azután segíthetnek nekik magasabbra emelkedni. Néhány olyan léleknek, akik jobb életet éltek, soha nem kell bejutniuk a tisztítótűz alsó részeibe. Nagyon kevés lélek szenvedi meg a földön a purgatóriumot különböző krónikus betegségektől és ráktól, és engedik őket a mennybe kerülni.

<w11/d>

Azok a lelkek, akik átélik a nyomorúságot, elszenvedik tisztító tüzüket a földön. A legtöbb lelket, akik nem kerülnek a pokolba, meg kell tisztítani földi vágyaiktól és rossz szokásaiktól. Egy utolsó esélyt adok a bűnösöknek arra, hogy megmeneküljenek a pokolból, az Én figyelmeztetésem segítségével, amely előző betekintést nyújt a lelki céljukról a kis ítéletben. Ha nem sikerül javítani az életeden, amikor visszatérsz a testedbe, akkor a kis ítélet-bemutatás eredeti célpontját fogod elszenvedni. Meglátod életed áttekintését, és az életed megítélése igazságos lesz, és nem lesznek megengedve kifogások. Imádkozzatok és miséket áldozzatok a tisztítótűzben lévő lelkekért, és különösen imádkozzatok azokért a lelkekért, akikért senki sem imádkozik. Imádkozzatok a családotok idősebb generációiért is, hogy az emberek ne szűnjenek meg imádkozni értük.

<w11/e>

Az életetekre vonatkozó áttekintés a Figyelmeztetésben mindenképpen visszamegy az időbe, hogy megmutassa mindazokat a jó és rossz dolgokat, amelyeket életetek folyamán tettetek. Sok rossz dolgot bevallottak az emberek a gyónásban, de megbocsátatlan bűneitek is lesznek, amelyek vagy közelmúltbeliek, vagy valamilyen oknál fogva nem vallottatok be. Ezekben a bűnökben fogod bűnösnek érezni magad, és vágyódni fogsz megvallani őket, amikor visszatérsz a testedbe. Meglátod, hogyan fogom értelmezni néhány cselekedeted bűnösnek, hogy nem vetted észre, hogyan sértettél meg engem, és lesznek bűneitek, melyeket még be kell vallanotok. Megkapjátok a kis ítélet-bemutatását arról, hogy hová lennétek ítélve azon a napon. Ha poklot látsz, akkor javítanod kell az életeden, hogy üdvözülhess. Ha a purgatóriumban vagy, akkor javíthatod a szintjét azzal, hogy jobbá változtatod az életedet. Ez az utazás az időben visszafelé nagyon felfedező lesz, és mindannyitoknak lehetőséget ad arra, hogy elmélkedjetek lelki utatok céljáról, amikor meghaltok. Ez a figyelmeztetés minden bűnös számára lehetőséget ad arra, hogy megreformálják életüket és megmeneküljenek a pokolból. Adj hálát nekem az új élet nagy ajándékáért, ha úgy döntesz, hogy velem akarsz lenni.

<w11/f>

Jézus azt mondta: „Népem, az evangéliumban arról a megosztottságról beszéltem, amelyet családjaitokba viszek, mert egyesek hisznek bennem, míg mások gyengék vagy nem fogadnak el. Azt is mondtam az embereknek – hogy ki kell számítanod a Belém fektetett hited költségeit. Ha valóban hiszel Bennem, akkor nekem elsőnek kell lennem az életedben a pénzed, a családod és még a saját életed fölött is. Ne büszkélkedj magadban azzal, hogy rengeteg pénzt és vagyont gyűjtöttél össze. Bizonyos dolgokra van szükséged ahhoz, hogy élj, de bízz bennem, hogy segítsek megszerezni, amire szükséged van a túléléshez. Tudom, mire van szükséged, és gondoskodni fogok rólad, akárcsak az évek során tettem.

Büntetés-üstökömet hozom le a földre, amely minden gonoszt a pokolba küld. Megújítom a földet egy új Éden-kerté, és népemet egy hosszú időre beviszem a gonoszság nélküli béke korszakomba. Örülj hát népem, mert híveimnek a békés korszakom lesz a jutalma, később pedig a mennyben lesznek velem mint szentek.

<w11/g>

Tudom, hogy nehéz a fiatalokat biztatni arra, hogy jöjjenek el a vasárnapi misére, de mégis mutasd meg nekik a jó példádat. Látjátok a lelki lustaságot a fiatalabb generációban, mivel sok a zavaró tényező, és az irántam érzett szeretetük gyenge. Imádkozzatok állandóan a lelkükért, és mondjátok el nekik, hogy figyelmeztetésem igazán bekövetkezik, és valóban sajnálni fogják velem szemben elkövetett bűneiket. Hat hét lesz adva nekik a megtérésre, és keményen kell dolgozni, hogy igaz hívőkké váljanak. Hívőknek kell lenniük, különben örökké szembesülhetnek a pokol lángjaival. Segítsetek nekik, hogy keresztet szerezzenek a homlokukra, hogy a menedékhelyekre jöhessenek. Imádkozzatok állandóan ezekért a lelkekért, mert nem akarok senkit elveszíteni a pokolban.

Az evangéliumban az öt bölcs szűz jól felkészült extra olajukkal, így készen álltak az Országomba való bejutásra. Az öt oktalan szűz nem készült fel, és kizárták őket az Országomból. Minden bűnösnek sok lehetőséget adok arra, hogy kegyelmeim által megmeneküljenek. Felhívlak titeket, hogy tartsátok be parancsolataimat, és jussatok szentségeimhez, hogy kapjatok kegyelmet a mennybe jutásra.

<w11/h>

Ha bűnbe estek, megbánhatjátok bűneiteket és megújíthatjátok a kegyelmemet azáltal, hogy eljöttök a gyónásra. Azáltal, hogy megbánod bűneidet és szeretsz Engem a felebarátodért tett jó cselekedeteidben, a mennybe kerülhetsz. Ez egy szükséges felkészülés ahhoz, hogy bölcs szűzek módjára jussunk a mennybe. Aki lusta, nem engedelmeskedik a parancsaimnak, és nem mutatja ki irántam a szeretetét, akkor olyan lesz, mint az oktalan szüzek, akiket kizártak a mennyből, és a pokolba estek.

A gonosz csak egy rövid időt kap az uralomra, majd elhozom a büntetés-üstökömet, amely az összes gonoszt a pokolba küldi. Légy türelmes a megpróbáltatások idején, mert az én hatalmam uralkodni fog az egész földön. Az én igazságom lesz a legfelsőbb minden gonosz ember és démon felett. Bízzatok a menhelyeimben élő híveim védelmében.

Jézus azt mondta: „Sok ember kap agyonmosást a szocializmus vagy a kommunizmus által a főiskolai hallgatói oktatásban, az ellenőrzött média mellett. Sok olyan vetélést láttál, amely több millió csecsemőm életét okozta az anyaméhben. Ez a közelgő forradalom, egy EMP-támadás, valamint újabb vírus és influenzás esetek mind büntetést jelentenek nemzetedre (USA) az összes abortuszaid miatt. Megvédem híveimet a menhelyeimben, de országotok szenvedni fog a nyomorúság miatt. Bízzatok az igazságosságomban, mert elhozom győzelmemet a gonoszok felett, akiket a pokolba vetnek.

<w11/i>

Jézus azt mondta: „Népem, elkülönítem híveimet a menedékhelyeimre a gonoszoktól, ahová angyalaim nem engedik be a gonoszokat. Miután szétválasztottam híveimet a gonoszoktól, akkor lehozom a büntetéses üstökömet, amely megöli az összes gonoszt, és pokolba küldi őket. Ezután megújítom a földet, és beviszem híveimet a béke korszakomba. Legyetek türelemmel, amíg védelmet nyújtanak nektek a menhelyeimen.

Jézus azt mondta: „Népem, többször is magyaráztam nektek, hogyan választom el a jó embereket a gonosz emberektől. Aztán csapást küldök az elkülönített gonosz emberekre, ezáltal történik az, hogy nem ölöm meg a híveimet.

Most ezekben a végső időkben felszólítottam az embereket, hogy hozzanak létre menedékhelyeket híveim számára. A megfelelő időben megadom hűségeseimnek a belső utasítást, hogy eljussak a menedékhelyeimre. Őrangyalaitok lánggal vezetnek el benneteket a legközelebbi menedékhelyig.

<w11/j>

Angyalaim a láthatatlanság pajzsát teszik majd a menhelyeim fölé, sőt egy pajzsot is, amely megvédi a bombáktól, az EMP-támadástól, sőt a Büntetés-üstökösömtől is. Amint népem el lesz választva, megsemmisítem a gonoszokat, akiket megölnek és pokolba vetnek. Hűségeseknek jutalma lesz a békés korszakom, később pedig a mennyben lesznek.

Hívőim számára az egyetlen biztonságos helyek a menhelyeim lesznek, ahol angyalaim megvédenek benneteket a gonoszoktól. Legyetek türelemmel a megpróbáltatások közepette az Antikrisztus megrövidült ideje alatt. E nyomorúság után megsemmisítem az összes gonoszt, és a pokolba vetem őket. Akkor beviszem híveimet a béke korszakomba.

Megítélem az embereket az szerint, hogyan sáfárkodtak a talentumaikkal. Az szerint is, hogy ők hogyan szerettek Engem és a felebarátaikat. Az egyetlen ember, aki eltemette a mester pénzét, felelősségre lett vonva, mivel semmit sem tett, és a pénzét elvették tőle. Egész életetek cselekedetei alapján lesztek megítélve, ezért legyetek mindig elfoglalva a tehetségeitek jó felhasználásával.

 

W12

W12 ÚJ KORSZAK – MÁS VILÁG 1000 ÉVIG

Akkor majd örülni fogtok, amikor beviszlek benneteket a béke korszakomba, ahol sokáig fogtok élni, amíg meg nem haltok és azután a mennybe juttok. Tehát legyetek türelmesek ezekben a nehéz években, mivel később jutalmul velem lehettek.