Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NAPJAINK ÜGYEI 77

 

 

NAPJAINK ÜGYEI 77

NAPJAINK ÜGYEI 77

CÉLUNK, HOGY SEGÍTSÜNK ÉLNI AZOKNAK, AKIK RÁNK SZORULNAK

ITT OLYAN ESEMÉNYEKET ÉRINTÜNK AMELYEK MINDNYÁJUNKAT FOGLALKOZTATJÁK

Manapság az igazi ismereteket nehéz elérni, nehéz tájékozódni mindennapjainkban, a végidők napjaiban, ha nem figyelünk oda Isten intelmeire. Többek közt például most, e zavaros időkben adott üzenetiben.

A világot, országokat irányító és egyéb vezetői pozíciókban nagyban folyik a titkolódás. Céljuk, hogy ismereteink arról, hogy milyen irányba terelődik a világ, hiányosak, vagy tévesek legyenek. Mintha a népek félrevezetése lenne a legfontosabb tennivalójuk, ahelyett hogy a jó, az igazság szolgálatában végeznék kötelességüket. A vezetői állásokban sokan nagy benső változásokon mentek át – sajnos a rossz felé, lelki sérültség felé, értelemzavar felé. A sátán napról napra nyíltabban, fedetlenebbül, kegyetlenebbül tevékenykedik. Az alábbi szövegekben, az égi üzenetek segítségével és a nem hazug hírek idehelyezésével, gyakran rátapintunk, hogy világszerte mi is történik igazán. Rámutatunk, életünkben mi a legfontosabb és mit ajánlatos kerülni.

 

<1/77>

LEARY ÜZENETEK

•1_R98_ 2021. April. 8._Jézus azt mondta: „Népem, az evangéliumban apostolaim megdöbbentek, hogy megjelenhetek és eltűnhetek testben. Azt mondtam nekik: „Béke legyen veletek.” Megmutattam nekik a sebeimet, és ettem néhány sült halat, hogy megmutassam, nem vagyok szellem, hanem a feltámadásom után húsom és csontom volt. Apostolaim örültek, hogy visszatértem közéjük. Többször is mutatkoztam: a sírnál, az Emmaus felé vezető úton, a felső szobában, később pedig Galileában. Azt akartam, hogy apostolaim félretegyenek minden hitetlenséget Feltámadásomban, és higgyék el, hogy a dicsőített és feltámadott testemben jelen vagyok számukra. Később megáldottam őket Szentlélekkel, hogy kimenjenek és evangelizálhassák az embereket az új katolikus egyházamba. A kereszten elszenvedett szenvedésem kárpótlás minden bűnért, a múltban, a jelenben és a jövőben. Minden hűségesemet annyira szeretem, hogy meghaltam azért, hogy meg lehessen bocsátani a bűneiteket. Légy hálás a gyónásban adott lelki gyógyításért, ahol bűneidet megbocsátja a pap a felmentéssel. Tehát jöjjetek hozzám olyan gyakran, amennyire szükségetek van bűneinek megbocsátására. ”
•2_Legyetek tudatában annak, hogy sok démon szabadul ki a kitörő vulkánokból.
3_Isteni irgalmam kiárad mindnyájatokra, még most is. Helyezzétek ima-szándékaitokba a családjaitokban élő lelkeket, akiknek nagy szükségük van az imáitokra. Még akkor is, ha családtagjaitok távol vannak tőlem, higgyetek imáitok erejében, az isteni irgalmasságomban, és a családotokat megmenthetitek.
•4_ Jesus elmondta: „Népem, mindennap látjátok, hogy Biden és a demokraták miként akarnak átvenni titeket egy olyan kommunista stílusú kormányzattal, amely meghaladja a szocializmust. Első átvételi kísérletük a fegyvereitek elvételével kezdődik. Ezután látni fogjátok a kötelező oltások bevezetését és a Covid vakcina útleveleket, amelyeket bebörtönzés fenyegetésével és súlyos pénzbírsággal kényszerítenek belétek, ha nem fogadjátok el az oltást.
•5_ Jézus azt mondta: „Népem, több üzenetben elmondtam nektek, hogy elhozom figyelmeztetésemet a következő halálos vírustámadás és a kötelező oltások előtt. A figyelmeztetésben figyelmeztetem híveimet, hogy a megtérés hat hete után el kell hagyni az otthonaitokat és elérni a menhelyeimet. Meghaltam, hogy megmentsem lelketeket a bűneitektől, és védelmi menedékhelyeimet adom nektek, hogy kibírhassátok az Antikrisztus elkövetkező megpróbáltatásait.
•6_ Jézus azt mondta: „Népem, sokféleképpen engedhetitek meg, hogy a démonok belépjenek a lelketekbe. A démonok a rossz szokásokat, például a túlzott alkoholfogyasztást, szerencsejátékokat, a Sátán vagy a kristályok imádatait és a szexuális bűnöket használják. Amint szilárdan a démonok markában lesztek, több ördögűzésre és kegyelemre lesz szükségetek ahhoz, hogy kiűzzék belőletek a démonokat. Mindenekelőtt kerüljétek el ezeket a bűnöket, hogy megvédjétek a lelketeket. ”
•7_ Jézus azt mondta: „Népem, imádságaiban, jó cselekedeteitekben, szentségeim megvallásában és szentáldozásban való részesülésben magamhoz vonzalak benneteket. Arra kérlek benneteket, hogy mindig teljes mértékben bízzatok bennem és kegyelmeimben, amelyek keresztülvisznek titeket az elkövetkező megpróbáltatásokon.
•8_ 2021. április 9, péntek: Jézus azt mondta: „Népem, az apostolok feladták a reményt a korábbi tapasztalataik miatt, ugyanis amikor egész éjjel halásztak és nem fogtak halat. Amikor megkértem Szent Pétert, hogy engedje le a hálókat, azt csak azért tette, hogy kedvemre tegye, de nem számított arra, hogy foghat valamit. Aztán olyan fogást húztak ki a hálóval, hogy jelt kellett adniuk egy másik csónaknak, hogy segítsen nekik. Mindkét csónak úgy meg lett rakodva, hogy szinte elsüllyedt. Aztán Szent Péter azt mondta: ’Uram, menj el tőlem, mert bűnös ember vagyok. ’(Lukács 5: 8.) Majd, a Tiberiás-tengeren ismét felszólítottam az apostolaimat, hogy fogjanak valamit. A feltámadott testemben voltam, és az apostolok nem ismertek fel engem. Tehát leengedték a hálóikat, és 153 halat fogtak. Aztán rájöttek, hogy én vagyok, és rohantak a partra, hogy találkozzanak velem reggelizni. Ez volt a harmadik fellépésem a Feltámadásom után. (Jn 21: 1–14) Itt van egy hitlecke, amikor felhívom az embereimet, hogy tegyenek valamit értem. Utánoznotok kell Szent Pétert, és vak hittel kell követnetek Engem, anélkül, hogy megkérdőjeleznétek az indítékaimat. Tudom, hogy mi a jó nektek, ezért amikor javaslatot teszek valamire, az az érdeketeket szolgálja. Tehát bízzatok bennem mindabban, amit kérek tőletek, és meglesz a jutalmatok. ”
•9_ A Covid oltások veszélyesek, mert sok ember betegszik meg, és néhányan meghalnak azok közül, akiket beoltottak. De ezeket az információkat nem közlik a nyilvánossággal. Ennyi rossz reakció esetén ezeket az oltóanyagokat ki kell vonni a piacról, és nem szabad rákényszeríteni az emberekre. Ezek az oltások tönkreteszik az emberek immunrendszerét, és amikor eljön a következő halálos vírus, sok ember a jó immunrendszer hiányában fog meghalni a vírus elleni küzdelemben. A legrosszabb ebben a problémában az, hogy a vírus és az oltások mindnyájan egy előre tervezett erőfeszítés részét képezik, hogy emberek millióit megöljék a népesség csökkentése érdekében.
Vezetőitek állnak ennek a cselekménynek a hátterében, és hazudnak a nyilvánosságnak az oltások szükségességéről, nem beszélve arról, hogy az oltási-útlevelek eszközül szolgálnak nekik a szabadságaitok ellopására.
Végül ezek a gonosz emberek el lesznek pusztítva és pokolba kerülnek. Még akkor se fogadjátok el a Covid oltást vagy az influenza elleni oltást, ha a hatóságok emiatt megöléssel fenyegetnek titeket.

•10_ 2021. április 10, szombat: Jézus azt mondta: „Népem, ráleheltem apostolaimra, hogy megkapják a Szentlelket, és pünkösdkor tűznyelvek szálltak rájuk. Miután apostolaim bátorságot kaptak a Szentlélek ajándékaként, kimentek hirdetni „Jó Híremet”, és meggyógyítottak egy nyomorékot. Amikor a farizeusok a Szanhedrinbe vitték őket, megbüntették őket és figyelmeztették őket, hogy ne beszéljenek rólam nyilvánosan. A Szentlélek bátorságával Szent Péter azt mondta: „Inkább Istennek kell engedelmeskednünk, mint az embereknek.” (ApCsel 4:19, 5:29.) Ez az elv sok olyan emberi törvényre alkalmazható, amelyek szembeszegülnek Isten törvényeivel. Nektek (Amerikának) van egy Legfelsőbb Bírósági határozatotok, amely törvényessé teszi az abortuszt, de az Ötödik parancsolatom szerint senkit sem szabad megölni, még a meg nem születetteket sem.
Új követelményekkel fordulnak felétek, hogy engedjetek oltóanyagot és csipet venni a testetekbe. Ezek a törvények veszélyeztetik egészségeteket és szabadságaitokat, ezeket nem kell betartanotok. Ezek a törvények eszközként szolgálnak a gonoszoknak, melyeket igyekeznek mindezt felhasználni a népesség csökkentésére és az emberek ellenőrzésére.
Bizonyosan, mindenképpen a törvényeimet akarjátok előnybe helyezni az emberi tövények előtt.
Megvédelek benneteket angyalaimmal menhelyeimen, ezért ne féljetek az emberi törvényektől, amelyek szembeszegülnek az én törvényeimmel. "
•11_ Készüljetek fel, mert a természeti katasztrófáitok (Amerikában) súlyosbodnak az összes abortuszaitok és egyéb demokrata kudarcok büntetéseként. Egy dollár-összeomlás és az esetleges infláció szélén álltok, mivel a demokraták több pénzt nyomtatnak, mint amilyen az értékük. Bízzatok bennem, hogy megvédelek titeket az oltásoktól, a chipek testbe ültetésétől és a jövőbeli halálos vírusoktól, amikor a menedékhelyeimre hívlak benneteket. "
•12_ 2021. április 11., vasárnap: (Isteni Irgalmasság Vasárnapja) Jézus azt mondta: „Népem, nagyon szeretlek titeket, és kegyelmemet és irgalmamat öntöm mindnyájotokra. Szent Fausztina nagy küldetést kapott, hogy elősegítse isteni irgalmasságomat, és hogy képem az egész földön elterjedjen. Extra kegyelemre tehet szert bárki, ha imádkozik az isteni irgalmam képem előtt. Köszönöm mindannyiótoknak, akik imádkoztátok az Isteni Irgalmasság Novénát, és elmentek a gyónáshoz, hogy teljesítsétek ezeket a követelményeket. Tudom, hogy sokan imádkoztok az isteni irgalmasság kápolnájában 15:00 órakor. Folyamatosan koncentráljátok felém az életeteket, és jutalmat kaptok a mennyben.
Látni fogjátok, ahogy figyelmeztetésem során kiterjesztem rátok isteni irgalmamat. Ez áldásom lesz minden bűnös felett, akiknek esélyük lesz megtérni az életükben.
•13_ R102 _2021. április 12.: Jézus azt mondta: „Népem, meg kellett magyaráznom Nikodémusnak, mit jelent újjászületni a Szentlélekben. Nem értette, mit jelent az újjászületés. Azt tanítottam vele, mennyire fontos, hogy a Szentlélek vezesse az életét. Keresztelő Szent János keresztelt meg engem, és emlékezzetek, hogy a Szentlélek Galamb formájában és Atyám hangja is jelen voltak. Keresztelkedéskor, majd később Megbérmáláskor kapjátok meg a Szentlélek ajándékait. A Szentlélek az, aki átalakítja életeteket, hogy Lélekben éljetek. Ez az újjászületés megtapasztalása, amely segít abban, hogy az életedben a Legszentebb Szentháromság melletted álljon. Ez az élet nehéz anélkül, hogy én irányítanálak. Hívj hát engem minden megpróbáltatásod során, és angyalaim segítséget nyújtanak neked.
•14_ Jézus azt mondta: „Népem, ti az Egyesült Királysággal és a dél-afrikai variánsokkal társult új Covid-esetek többségét láthatjátok. Ezek az új változatok fertőzőbbek, mint az eredeti Covid törzs. Az új oltások egy része nem öli meg ezeket a variáns vírusokat, és az oltott emberek ezt a variáns vírust az oltatlan emberek közt terjesztik, bocsátják ki. A beoltott emberek a terjesztők, és ezek az emberek úgy gondolják, hogy biztonságban barangolhatnak az emberek között.
Öt olyan állam van, ahol drámai módon növekszik a Covid-esetek száma, és ezek többsége az Egyesült Kingdome változata. A vírust elpusztítani képes vakcina nélkül gyorsan elterjed. Az oltások tönkreteszik immunrendszereteket, ezért mondtam az embereknek, hogy ne vegyék be az oltásokat, és kerüljék a tesztelést. Hamarosan újabb leállást láthattok otthonaitokban. Próbáld kiépíteni immunrendszeredet C- és D-vitaminnal, valamint a galagonya tablettákkal és a bodza kivonattal, amely természetes tamiflu-t tartalmaz. Ne legyetek hajlandók olyan vakcinát vagy erősítőt szedni, amelyről állítják, hogy meggyógyítja ezeket a változatokat.
(szerkesztői megjegyzés: tamiflu vírusölő tulajdonsággal rendelkezik)

•15_ R103_2021. Április 13._Jézus azt mondta: „Fiam, láttad, hány ember szenved Covid-19-ben és más betegségekben. Amikor jó egészséggel áldanak meg, hajlamosak vagytok nem gondolni arra, hogy mások hogyan betegednek meg. Imádkoztok általában a beteg emberekért, de ha valaki ismerősötök megbetegedik, az közelebb áll hozzátok. Amikor a családban valakik megbetegszenek, akkor inkább fennáll a probléma az etetésükkel és az igényeik ellátásával. Minden családtagnak megvannak a saját feladatai, de ha egyszer betegek, akkor a család többi tagjának el kell végeznie a munkáját. Ez új helyzet lehet azok számára, akik nem főznek vagy más háztartási munkákat végeznek. Mindnyájan segíthetnek, még akkor is, ha olyat kell tenniük, amit nem szoktak megtenni. Ekkor megtanulod értékelni azt, amit családtagjaid tesznek, hogy segítsenek egymásnak. Imádkozzatok továbbra is a betegekért, és imádkozzatok azért, hogy hamarosan jobban lehessenek. Szeretlek mindnyájatokat, és amikor betegek vagytok, megtanuljátok jobban megköszönni jó egészséget. Mindenkinek alkalmanként el kell viselnie a betegségeket, ezért forduljatok segítségért családtagjaitokhoz, amikor megbetegedtek, vagy nyújtsatok segítséget nekik, ha megbetegszenek.

<2/77>

Jézus üzenete 2021. április 9-én. – Eszköz: Glynda Linkous (USA).
95K_ Gyermekeim, ne feledjétek, könnyebb lesz átélni mindent, ha: Mindig szem előtt tartotok engem. Ne hagyjátok, hogy a szívetek féljen, amikor látjátok, hogy az ellenség látszólag győz. Az én időmben is sokan azt hitték, hogy ő nyert. Amikor a kereszten haltam meg, úgy tűnt, hogy minden elveszett, de az igazság az volt, hogy új korszak jött el, és elejével még a saját tanítványaim sem voltak biztosak benne.
Ami elkövetkezik, minden irányban próbára tesz benneteket, de ha hűségesek maradtok Hozzám, minden megtapasztalt fájdalom lerövidül, és nyíltan megjutalmazlak benneteket a földön és a mennyben. Nem sokáig fogtok még versenyezni, állítsátok be a szíveteket úgy, hogy az ne adja fel, bármennyire is nyomást gyakorolnak rátok. Gyűjtitek azokat az előnyöket, amelyeket örökké élvezhettek örökké, és az örökkévalóságotok hamarosan megkezdődik! Jézus

2021. április 10. Emlékeztető Jézus 2011. június 20-i üzenetére. – Eszköz: Glynda Linkous (USA).
96K_ Gondolhat-e a menyasszony másra, mint a vőlegényére? De sok mindenre gondol, ami engem nem érint, mondja az Úr.
A közeljövőben rájön a tévedés súlyosságára.
Szorongások közepette fog keresni és hívni engem - akkor majd megengedi, hogy megtisztítsam őt Szent Igém vizében. Csak akkor látja be igazán, hogy nagy szüksége van rám. Most elégedett szerelmével a világgal, de azután vágyni fog rám, a jelenlétemre. Keresni fogja szeretetem biztonságát, és akkor valóban keresni fog engem.
•• Akik tettre készen fognak keresni engem, azok megtalálnak. A várakozók nagy nyomorúságot fognak tapasztalni, mert sokan rövid idő alatt elpusztulnak.
•• A menyasszonyomnak fel kell készülnie a visszatérésemre. Meg kell neki tisztulni az én szent Igémben. El kell fordulnia e világ útjaitól, és hozzám kell simulnia. _Jézus

2021. április 11. Emlékeztető Jézus 2017. október 1-jei üzenetére. – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
97K_ A menyasszonyom beszennyezte az esküvői ruháját, és nem olyan fehér, mint a hó. Bár felajánlottam neki, hogy megmosom, elutasított, és inkább a világ piszkaiban játszott. Eljött az idő, menyasszonyom, hogy valóban megmosdjalak és megtisztítsalak téged. A sok éven át viselt piszkod nem lesz beengedve a Jelenlétembe.
Kezdem nemesíteni a Menyasszonyomat. Üldözéssel fogom nemesíteni, mégpedig a következő napokban és nagyon kemény üldözéssel. Választanod kell, hogy engemet, vagy a világot akarod szeretni. Választásod az örökkévalósághoz vezethet. Vagy velem leszel, vagy a világ útját követed. A téged csúnyává tevő mocsok ideje lejárt. Döntsél okosan.
••Tudtam, hogy Krisztus menyasszonyát látom ebben a látomásban. Azon tűnődtem: Hogyan múlhatnak el valaha is ezek a foltok, Uram? És megmutatta nekem, hogy ezek a foltok maguktól fognak úgy dönteni, hogy önként elhagyják a Menyasszonyt. Amikor üldözéssel néznek szembe, akkor ezek a foltok majd a világot választják a menyasszony helyett.

Jézus üzenete 2021. április 12-én. - Eszköz: Glynda Linkous (USA).
98K_ 1_Gyermekeim, nagyon hamar eljön az idő, amikor kísértésbe estek, hogy abbahagyjátok az én Királyságom támogatását, építését. Meglátjátok, hogy eljön a ínség ideje, és az ellenség félelemre fog csábítani.
2_Amikor eljön ez az idő, ne feledjetek visszagondolni a múltbeli összes alkalmakra, amikor bebiztosítottalak benneteket.
Vegyétek tudomásul azt is, hogy eddig, megvédtelek benneteket a nagyobb szűkölködéstől (az évek során az anyagi veszteségektől), olyan módon, amilyet soha nem ismertetek.
3_ Nem kell félnetek, mert mindnyájan a kezemben vagyok, és hatalmas vagyok arra, hogy gondoskodjak rólatok és védjelek benneteket. Vagy talán a tanítványaimról nem gondoskodtam valamikor? Szükséget szenvedtek valamiben, amikor vándoroltak és másoknak hirdettek engem? Nem - és ti sem jártok rosszul.
••Állítsátok be a szíveteket úgy, hogy higgyen Bennem és ne ingadozzatok. Folytassátok a szívetek szándéka szerint, és engedjétek, hogy én legyek az éltetőtök. Én vagyok minden, amire szükségetek van.

Szent Mihály arkangyal üzenete _2021. április 5. – Eszköz: Luz de Maria (Argentína).
mi1_ 99K_ Isten népe: Megáldalak a Szentháromság iránti hűségemmel. A Legmagasságosabb gyermekei: Eljöttem, hogy megtérésre hívjalak benneteket.
A megtérés személyes ...
A döntés személyes ...
A lélek javát szolgáló cselekedni akarás, személyes ...
A lélek javával ellentétes cselekedetek elkerülésének akarása személyes ...
Az állásfoglalás és a és a temperamentum, az ember beállítottsága személyes ...
A negatív gondolatok, a lustaság, a fáradtság, a rutin elkerülésére irányuló akarat személyes.
Ugyanúgy az engedelmeskedni akarás i személyes.
mi2_ Ugyanakkor a személyes döntésekben benne van a vágy, bizonyosságban járni a hitben. Ez pedig alkalmassá alakítja őket a mindennapi tövisek szeretettel történő feláldozásának lehetőségévé.
De alkalom arra a lehetőségre is, hogy gyengítsék a személyes hibákat és megközelítsék a találkozást Urunkkal és Jézus Krisztus királyunkkal. .
Ne csak magadra figyelj, hanem a felebarátod javára is és ez gyorsabban elvezet a megtérés útjára; szeretni azokat, akik nem szeretnek, akik nem értenek meg, személyes hasznot hoz.
Nem arra vagytok hivatottak, hogy a hitet elszigetelten éljétek, hanem hogy megosszátok testvéreitekkel, tanúskodjatok Isten szeretetéről, tanúskodjatok a testvériségről, keressétek a közjót és legyetek azok, akik Urunk és Jézus Krisztus királyunk oltalmában személyes hitet hoznak a közösségbe. Tegyétek testvéreitek számára elviselhetőbbé az utat, és egyúttal adjátok tovább ezt a vágyat, hogy mindenki elérhesse a megtérést.
mi3_ Ebben az időben a megtérés keresése létfontosságú. Szükségszerűség: ugyanúgy, mint a víz vagy a táplálék a fizikai test számára, ugyanúgy a megtérés szükséges a spirituális organizmus számára is [ApCsel 3:19].
Nektek, mint embernek elengedhetetlen, hogy komolyan elemezzetek, elmélyüljetek és legyetek tisztában azzal az igazsággal, amely jelenleg rejtve van előttetek, és a valósággal, amelyben vagytok. Mindezt vegyétek tudomásul, hogy objektíven fel tudjatok készülni a gonosz lendületes támadására.
Már figyelmeztettek benneteket a jövőre nézve, de a pillanat sürgősségére való tekintettel még mindig nem kellőképpen válaszoltok.
A nagyhatalmak a konfrontáció, szembesítés felé haladnak, amely a harmadik világháborúban ér véget, ezért elengedhetetlen a személyes béke ahhoz, hogy segíthessetek azáltal, hogy az isteni szeretet hordozói lesztek.
A part menti területeken a szárazföldre emelkedő víz miatt fognak szenvedni. A föld megremeg. Az egész teremtmény megismeri annak beteljesedését, amit megjövendöltek és amit Isten gyermekei elutasítottak.
mi4_ Isten népe, utatok folyamán tömegben maradjatok együtt, hozzatok létre egy szilárd, áthatolhatatlan falat, bízva a Szentháromságban és az Anyai védelemben. A gonosz nem vár, miközben Isten népe fáradhatatlanul keresi a mentségeket arra, hogy ne tegye azt, amit az ég kér tőlük.
Objektíven lássátok a jelenlegi valóságot.
Meddig marad az emberiség alávetve?
Imádkozzatok, imádkozzatok Argentínáért: az emberek veszélyben vannak.
Imádkozzatok, imádkozzatok Brazíliáért: súlyosan fog szenvedni.
Imádkozzatok, imádkozzatok az Egyesült Államokért, Olaszországért és Oroszországért: súlyosan fognak szenvedni.
Isten népeként maradjatok királyunk és Urunk Jézus Krisztus egyházának igazi tanításában. Figyeljétek meg a természet reakcióit az egész Földre. A zavar növekszik; tartsátok fenn a szilárd hitet – folyamatosan erősítsétek hiteteket, ne legyetek passzívak, ne hagyjátok megtéveszteni magatokat, mint az emberiség zavarba esett többi része. Tartsátok magatokat folyamatosan éberen.
Ne hagyjátok, hogy mikrochippel pecsételjenek meg benneteket: azt rá fogják kényszeríteni az emberiségre.
Ne felejtsétek, hogy erőseknek és szilárdaknak kell lennetek a hitben ahhoz, hogy megtagadjátok a szükséges dolgok megszerzését a lelketek megmentése érdekében.
(Szerkesztői megjegyzés: Például, inkább haljatok éhen, minthogy ételhez jussatok mikrocsippel a testetekben.)
Legyetek jó teremtmények. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Ámen._ Szent Mihály arkangyal

Jézus üzenete 2021. április 13. – Eszköz: Glynda Linkous (USA).
100K_ Megerősítitek a szavamba vetett hiteteket? Közel vagytok hozzám, velem jártok és készen álltok arra, ami eljön a földre? Az én szavam a szívetekbe van írva, hogy ne kelljen félnetek, amikor a Gonosz mindent megpróbál eltávolítani a világotokból ami Tőlem van?
Sok mindentől óvva figyelmeztettelek titeket, gyermekeim. Sokan nem veszik figyelembe figyelmeztetéseimet, és inkább egy darabig még a világban játszanak, és a figyelmeztetésem nélkül megdöbbennek. Félelmetes idő lesz az számukra. Nem akarom, hogy azok közé kerüljetek, akik továbbra is játszani fognak. _Jézus

Jézus üzenete 2021. április 14-én. – Eszköz: Glynda Linkous.
101K_ Gyermekeim, miért élitek a mindennapjaitokat, mintha mi sem történt volna? Az egész világotok úgy megváltozik, hogy már soha többé nem lehet visszaállítani. Mondtam nektek, hogy példátlan méretű vihar dúl nálatok, és ez hamarosan még-inkább felszabadul. Vihar az életetek számos területén, és csak azok találják meg a helyes irányt, akik szorosan velem járnak. E vihar előtt nem lesz figyelmeztetés, ez hirtelen fog lecsapni rátok. Készüljetek fel most hitben, mert ilyen vihart mint ez, még soha nem láttatok. _ Jézus

1528. Jézus 2021. április 15-i üzenete. – Eszköz: Glynda Linkous
102K_ Gyermekeim, valójában nem az én akaratom, hogy megéljétek a kegyetlen üldöztetést, de az életetek csak olyan mint a pára az örökkévalósághoz képest, és azt kívánom, hogy örökké itt legyetek velem, ne a Gonosszal. Rendeljétek alá magatokat most nekem, és engedjétek meg, hogy újra megtisztítsalak benneteket. Keressétek az arcomat, és őrizzétek az időtöket az én szavamban, mintha az lenne az életetek, mert valóban az. Hamarosan látni fogjátok, hogy minden, amit mondok, igaz és hogy van még sok más is. Igazán a nagy irgalmasságom műve az, hogy figyelmeztetlek titeket, hogy ezáltal segítsek nektek elkerülni egy nagyon szörnyű sorsot. _Jézus

Jézus üzenete 2021. április 15-én. – Eszköz: Glynda Linkous (USA).
103K_ Gyermekeim, nehéz időket éltek, de én minden lépésnél vezetlek benneteket az utatokon. Nem minden rossz körülöttetek. Nagy jutalmak ideje lesz az azok számára, akik igazi odaadással szolgálnak Nekem. Ha teljesen alávetitek magatokat Nekem, és a szíveteket arra összpontosítjátok, hogy dicsőséget szerezzetek nekem, akkor megadom nektek a szívetek vágyait. _Jézus

Az üdvösség anyja 2021. április 12-i üzenete. – Eszköz: Luz de Maria (Argentína).
104K_ Egy olyan veszélyes időben éltek, amikor a Gonosz terjeszti mérgét anélkül, hogy azonnal halált okozna, hanem lassan öl meg. Isten népének szenvedései örömet okoznak a Gonosznak, ezért, gyermekeim, fel kell készülnötök arra, hogy elkerüljétek a kísértés pillanatában való elesést. Rögtön elhallgattatnak benneteket, mert a világhatalom nem fogadja el a kritikát vagy a hozzátok intézett Igazságot. Vegyétek észre azt a nyelvhasználatot, amellyel minden kormány szól az emberekhez. Ily módon, ezen uniformitásuk, egyféleségük révén lesznek a szenvedés felé vezetve azok, akik hűek Fiamhoz. Ne féljetek, a Fiam nem hagy el benneteket, az angyali seregek segítenek nektek, és az Anyátok közbenjár értetek.
Dolgozzatok és cselekedjetek az egyház valódi tanításai szerint, hogy Isten akaratán kívüli munkával és cselekedettel ne távolodjatok el az örök üdvösségtől. Imádkozzatok, meditáljatok és tartsátok meg a belső csendet, el kell távolodnotok a mindennapi élet fülsiketítő zajától. Meg kell próbálnotok megtanulni, a benső csendben maradást: ez nagyon fontos, hogy tisztán lássatok, jól gondolkodjatok és óvatosan cselekedjetek.
•• A harc fokozódik, a Gonosz a jó pusztulását akarja elérni, ezért káoszt okoz a Fiam népe között.
Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:
Imádkozzatok Közép-Amerikáért, ez erőteljes rázódás helye lesz.
Imádkozzatok, imádkozzatok – hanyatlani fog a gazdaság, és az emberek fellázadnak az uralkodók ellen.
Imádkozzatok, imádkozzatok, a vulkánok aktivizálódnak, és megakadályozzák a napfény elérését a Földre.
Imádkozzatok, imádkozzatok, Fiam egyháza éles konfliktusba keveredik.
•• Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, szükséges, hogy erősítsétek immunrendszereteket, a fertőzés irgalom nélkül halad.
EZEN IDŐSZAKBAN HASZNÁLJÁTOK AZ ÜRÖM NEVEZETŰ NÖVÉNYT, GYÓGYNÖVÉNY-TEA FORMÁJÁBAN.
(Szerkesztői megjegyzés: utánanéztem egy kicsit. Eszembe jutott a mondás, hogy „az orvosság túlzott mértékben méreg, a méreg pedig kis mértékben orvosság lehet. Némely államok az üröm növény használatát tiltják, mivel csak méregként ismerik el. Hatásait az interneten meg lehet találni.)
Fogadjátok Szeplőtelen Szívem áldását. Veletek vagyok, nem vagytok egyedül. _ ANYÁTOK, MÁRIA.


<3/77>

 

2021. április 4. – ÜDVÖSSÉG ÜZENETE ENOCHHOZ

JÉZUS HÍVÁSA A HÍVŐ EMBEREKHEZ

Népem, békességem veletek. Gyermekeim. Már élitek a sötét napokat. A rossz hírek elkísérnek benneteket a megtisztulás sivatagában való áthaladásotokon keresztül. Irgalmas Jézusotok vagyok, aki tárt karokkal várja az elveszett juhok visszatérését. Fussatok hozzám, tékozló gyerekek, ne hagyjátok a megtéréseteket az utolsó pillanatra, mert akkor talán már nem fogjátok elérni Irgalmasságom Hajóját.
Ezelőtt soha nem láttak ennyi gonoszságot és ennyi bűnt a földön, mint ahogy most a végidők ezen nemzedékénél történik; bűn és gonoszság, amely még a poklot is megijeszti. Ebben a generációban ítéltek el legtöbb lelket, és a továbbiakban is a modernizmus, a hitehagyás és mindenekelőtt az Istentől való elidegenítés fogja sokakra hozni az ítéletet. Ahogy telnek a napok, a gonoszság és a bűn fokozódik, a vétkezés e hálátlan emberiség szokásává vált. Ezért bőven kiárasztom Irgalmasságomat, és várom, hogy az emberiség túlnyomó többsége felébredjen, és visszatérjen Isten szeretetéhez és irgalmához

Fáj és elszomorít, amikor látom, hogy a születendő és növekvő nemzedékeket már a gonoszság és a bűn pecsétje jelöli. Ez utóbbi idők embereiben lakozó szeretethiány sérti Szeretetemet és Irgalmamat. Az erkölcsi és szellemi értékek a legtöbb otthonban és családban hanyatlásban vannak a szeretet, a párbeszéd, a megértés hiánya és mindenekelőtt az Isten hiánya miatt.
Szenvedek, ha látom manapság sok családban ezt a valóságot, ahol az otthonok lelkészei, vagyis a szülők nem vállalják felelősséggel és elkötelezettséggel azt a szent ajándékot, hogy szeressék, irányítsák és oktassák gyermekeiket, összhangban Szent előírásaim tanításával és teljesítésével. Az emberiség túlnyomó többsége naponta elfelejtette és megtörte a Szeretetem tízparancsolatát. Ezért van az, hogy manapság az otthonok, a családok és a társadalmak zavarodottak. A szeretet és Isten hiánya ennek az emberiségnek a szívében az erkölcsi és lelki romlás oka.
Szent parancsolataimat a szeretet tízparancsolatát, ezeket a törvényeket, Isten adta nektek, hogy harmóniában élhessetek vele és testvéreitekkel. Parancsolataim megszegése okozza ma a sok rosszat, bűnt és igazságtalanságot.
Térjél vissza hozzám, hálátlan és bűnös emberiség; karoljátok fel egyházam lelkészeit és szülőket a családokban, tanítsatok és teljesítsétek előírásaimat; így a bűn és a gonosz megszűnik uralkodni ezen a világon!
Bűnös emberiség, én vagyok a te irgalmas Jézusod, aki az utolsó másodperc kiteljesedéséig vár rád. Tárt karokkal várlak, mert jól tudod, hogy nem akarom látni, hogy örök halál legyen a sorsod. Siess, mert irgalmam másodpercei fogynak; és ami a Figyelmeztetésem és a Csodám után következik, az az Igazságosságom lesz, és az már nem ismer kegyelmet.
Tékozló gyermekek, ne féljetek – ha szívből tesztek bűnbánatot és visszatértek Hozzám, biztosíthatlak benneteket, hogy megbocsátok nektek, és soha nem fogok emlékezni bűneitekre, bármilyen nagyok is legyenek. Ne felejtsétek, hogy inkább Atya vagyok, mint Bíró; akkor tehát siessetek, hogy elérhessétek Irgalmasságom Csónakját.
Atyátok, a Végtelen Irgalmasság Jézusa
Adjátok tovább gyermekeimnek ezt az üzenetet, hogy ismerjék meg az üdvösség üzeneteit az egész emberiség számára.

 

<4/77>

2021 ÁPRILIS 4 - 18 - válogatott égi üzenetek a "SZENT SZERETET" nevű helyről - Eszköz – M.S-Kyle – Olasz

M19 „Én vagyok a te Jézusod, aki megtestesülten született. A keresztre feszítés után sokak hite megrendült. Amikor feltámadtam a halálból, az fanfár nélkül történt. Ahogy a Feltámadásom híre elterjedt, nem mindenki fogadta el könnyen. Apostolaim között Tamás fogadta a kétségesen. Hite elvesztésének szélén állt, miközben megpróbálta logikusan megérteni, hogy lehet ez. Így vész el oly sok ember hite a mai modern világban. Az igaz hit nem a logikán alapszik. Nem támaszkodik a lehetetlennek látszó bizonyítékokra. Az igaz hit nem intellektuális entitás. Gyümölcs a szívben. „Ahogy a világ ma egyre inkább intellektuálisan orientálódik, az igaz hit csökken a világon. Éppen ezért küldte el nektek Atyám az Anyámat, „Mária, a hit védőnője címmel”. Ez az az óra az emberiség történetében, amikor milliók hitét teszi próbára az emberi értelem. Kevesen vannak, akik az igaz hitet dédelgetendő és védendő dolognak tekintik. Ébredjetek a Kiáltásomra, hogy megvédhessétek a szíveteket a rosszindulatúaktól, akik, még ha beszélek is, a leghűségesebb szíveket pusztítják el, és ehhez emberi értelmet használnak.
M20_2021. április 6. – Atya Isten Szíveként ismertem meg.
Az Atyaisten mondja: „Gyerekek, imáitok csak akkora erejűek, mint amennyire tökéletes a bizalom és a megbocsátás a szívetekben. Hatalmas ima fakad a békés szívből. Egy ilyen szív mindenkinek megbocsátott. Egy ilyen szív bízik abban, hogy imája meghallgatásra kerül. A megbocsátó, megbízható szívnek nincs akadálya az isteni akaratom elfogadása előtt. Nyitott az Igazságra, amikor a Szívemből ereszkedik le, hogy átfogja a jelen pillanatot.” „Kérd a segítségemet a megbocsátáshoz és a bizalomhoz, mielőtt elnémítanád a lelked imádkozni. Így lehet elérni a gyümölcsözőbb imaéletet. Az pedig a jelen pillanatban kezdődik.”
M21_2021. április 7. – Az Atyaisten mondja: Amikor felkel a nap, forduljatok hozzám, bízzátok akaratomra a napotok minden pillanatát és akkor békében éltek. Ennek érdekében át kell adnotok nekem a saját akaratotokat. Ez azt jelenti, hogy a nap minden jelen pillanatát minden aspektusát el kell fogadnotok az Én akaratomként. Elfogadásotokban rejlik az önátadásotok. Ez az elfogadás sok bátorságot igényel. A bátorsághoz nagy bizalom kell. Talán most már látjátok, hogy minden erény a többi erényre épít. Minden erény csak olyan erős, mint a szeretet Irántam. Belső életeteknek a szívetekben lévő Szent Szereteten kell alapulnia, hogy valódi legyen. A Szent Szeretet az, amely az Igazságban vezet benneteket és ellenáll minden színlelésnek. A Szent Szeretet azon az úton tart, hogy örömet szerezz Nekem, és nem azon az igyekezeten, hogy lenyűgözz másokat személyes szentséged mélységével.
M22_2021. április 8.
Az Atyaisten mondja: „Az Én akaratom a ti védelmetek és útmutatás részetekre. Ne féljetek a keresztektől. Minden kereszt az én akaratom és a ti vezetőtök a Paradicsomba vezető úton. Életetek minden keresztjének elfogadása vagy elutasítása meghatározza az örökkévalóságotokat. Sok mindent meg lehet változtatni imádsággal és böjtöléssel, ha az az én akaratom a ti számotokra. A többi keresztek az én kegyelmem és az örök öröm útlevelei maradnak.
„Minden esetben figyeljétek a Szeretetemet irántatok, és érezzétek magatok körül a védő karjaimat. Igen gyakran mások üdvössége, megmentése a tét, miközben ők figyelik, mérik keresztjeitek intenzitását, nehezét. Ne utasítsatok el egyetlen keresztet sem, de tudnotok kell, hogy csak azt engedem meg, amit el tudtok viselni. Nagyon gyakran küldök nektek másokat, akik segítenek keresztjeitek hordozásában. Bízzatok angyalaitok segítségében is, akik szeretettel állnak a segítségetekre. „Minden kereszt valamilyen módon kegyelem. Ne utasítsátok el ezt a kegyelmet, hanem fogadjátok el, ahogy a Fiam is elfogadta az övét. Akaratom számotokra mindig az üdvösségeteket szolgálja, amely a győzelmek és keresztek kárpitjaként és mindig a parancsolataim igazságában való hitként jönnek hozzátok.
M23_ 2021. április 9
Ha szeretsz, megtartod a parancsolataimat.
Az Atyaisten mondja: A modern technológia, bár nagy előny az emberiség számára, egyúttal a világ biztonsága veszélyeztetésének kapuja is. Minden attól függ, hogy az emberi szív mit ölel fel igazságként. Amikor a lelkiismeret veszélybe kerül, a világbéke forog kockán. Ezért mondom nektek, még egyszer: az számít, ami a szívekben van. Csak a szíveket és a szívekben lévő szeretet mennyiségét nézem, mert ez ösztönzi a cselekedeteket. „Ha szeretsz, megtartod a parancsolataimat. Csak akkor lesz biztonságban a világ. Ezen szent engedelmesség által vezetem a világot a békére.M24_2021. április 10.
Atyaisten mondja: Mindenkinek, aki hozzám jön, bíznia kell isteni akaratomban, amely az ő életében és a szívében hatást gyakorol. Add át nekem a szívedet, és hagyd, hogy Kegyelmem olyan módon működjön, amire nem számítasz, és el sem tudod képzelni. Ehhez az átadáshoz alázatra van szükség – arra, hogy elengedd, amit magadévá akarsz. Akkor felismerheted és elfogadhatod, amit én akarok neked.
Segíteni szeretnék nektek abban, hogy képesek legyetek felismerni hiányosságaitokat. Ezután a lelkiismereti megvilágítás után válhattok segítségemmel szentebbé Fiam képe szerint.
M25_2021. április 11.
Keressétek békéteket Irgalmasságom ígéretében
Jézus azt mondja: „Én vagyok a ti Jézusotok, aki megtestesülve született. „Irgalmasságom korszakokon át, korról korra és minden generációra kiterjed. Irgalmasságom kulcsa a bűnbánó szív. Ha bíztok ezekben, a Szavaimban, melyeket hozzátok intézek, akkor nincs mitől tartanotok. A bűnbánó szívnek örülnie kellene, és megelégedettnek lenni, mert ő azon az úton jár, amely az örök boldogság felé vezet. Találjatok békétekre az Irgalmasságom ígéretében. Az ilyen béke az örökkévalóságig tart. Az én királyságom az alázatos, bűnbánó szív öröksége. „Törődjetek azzal, hogy határaitok meghatározzák az egyes nemzeteket, de mindegyik nemzet határozza meg Szeretetemet és Irgalmamat. Ez az út a világbékéhez. A jövő nem ígér semmit azok számára, akik elutasítják Szerelmemet és Irgalmamat. „Isteni szeretetem és isteni irgalmam a Menny lényege. Ma örülj a Mennyországnak a földön!
M26_ APR. 13 „Mindig függjetek atyai szívem biztonságától, mert a végső időkig veletek vagyok. Megvonhatatlan akaratom szerint az üdvösségre foglak vezetni benneteket, ha ti is úgy kívánjátok. Mindig hittel teli szívvel imádkozzatok – olyan szívekkel, amelyek bíznak az akaratomban. Ha így imádkoztok, felismeritek, mit akarok részetekre. Az ilyen imák a Sátán vereségét és a ti győzelmeteket jelentik. „Bizalommal hagyatkozzatok atyai szívemre – igényeitekkel és gondjaitokkal. Mindenütt jelen vagyok és hallak titeket. A gonoszságok a világon a Sátán erőfeszítéseinek rossz gyümölcsei, hogy legyőzzék a jó műveimet. A hívők nem engedik őt haladni előre. Ezért addjátok át a múltotokat, jeleneteket és jövőtöket Nekem. Higgyétek el, hogy rajtatok keresztül munkálkodok.
m29\HU APR 15
Gyerekek, az eljövendő Királyságomban az akaratom minden szívet felkarol, és minden szív támogatja majd az akaratomat. Ez lesz az új Jeruzsálem lényege. De még nem tartunk ott. Ezért arra buzdítok minden lelket, hogy adja át nekem az akaratát ezekben a legrosszabb időkben. Elfogadásotok az átadásotoktól függ. Imádkozzatok, hogy legyen erőtök ezt megtenni. A Szent átadásotok a szomorkodó szívemet megkönnyíti és a hitetlenek szívét megváltoztatja.
Mindnyájatok kapott szerepet a földi életének, és azt a kegyelmet, hogy azt győztesen hajtsa végre. Egyetlen szerep sem túl alacsony és egyetlen szerep sem túl hatalmas ahhoz, hogy alázatosan befogadhassa a parancsolataimat. Ha arra törekszel, hogy a parancsolataim szerint teljesítsd a szerepedet, akkor segítek neked és meghallgatom imáidat. Nem leszünk idegenek. – Tarts ki ezen az úton, amelyet neked adtam a sikerért – a saját üdvösséged sikeréért. Akkor megélhetjük együtt az Új Jeruzsálemet.
m30_ APR 16
Ma elmondom nektek, hogy mindent, amit Fiam Szíve érez, én is azt érzem. Fiam szíve manapság nagyon szomorú az ember szívében rejlő gonoszság miatt. Atyai Szívem is szomorú. Fiam szíve szomorkodik a parancsolataim iránti tiszteletlenség miatt, akárcsak az enyém. Az abortusz bűne mindkettőnk szívére úgy hat, hogy nehéz elviselni. Akik nem ellenzik ezt a bűnt, azok támogatják.
A szabad kormány lebontása ebben az országban (USA) megegyezik az Antikrisztus betelepítésével és mélyen elszomorítja mindkettőnk szívét. „Igaz hívőimnek vigasztalniuk kell Isteni Szívünket az igazságért való kiállásuk érdemeik által. Az Igazság ragyogó fényként ragyog a gonosz döntések sötétjében. Legyetek bátrak, hogy tetszetek Isteni Szívünknek, gyermekeim. Akkor vigasztalni foglak benneteket.
m31_APR 17
Több mondanivalóm van arról, hogy mi zajlik politikailag a nemzetetekben (USA). Az igazságosságot azok tiltják, akiket tiltott eszközökkel választottak a hivatalba. A demokrácia lebontása – az alkotmány figyelmen kívül hagyása – az Egy Világrend kezére játszik. Nemzetetek kormánya úgy jött létre, hogy védve legyen a diktatúrától. Fokozatosan és körülmények nélkül összeomlik egy harmadik világ országává, amelyet aljas hatalmak könnyen ellenőrizhetnek.
„Ezzel az erőfeszítéssel együttműködik a hírmédia, amely a valótlanságra koncentrál, és az aggodalmakat és energiákat olyan hibák felé tereli, amelyek gyengítik az Igazságra igyekvő erőfeszítéseket. Visszahívom gyermekeimet a parancsaim igazságába. Tisztelettel engedelmeskedjetek nekik, mert azok a ti üdvösségetek. Ha megengednétek, hogy vezesselek benneteket a parancsolataim szerint, akkor ami rejtetett, arra fény derülne és el lenne fedve. Ne féljetek támogatni az Igazságot. Odaadással végezzétek az erőfeszítéseiteket. Ne engedjétek, hogy a gonosz források aláássák az Igazságot az előítéletekről és a rasszizmusról való ordibálások elősegítésével.
m32_APR 18
A szabadság, amelyet egyetlen hitetlen sem vehet el tőletek, a szívetek imája. Az emberiségnek ezzel kell számítania és erősítenie kell az idő múlásával. Az ember lelki kapcsolata Istennel földi létének legfontosabb kapcsolata. Mindenkinek sok erőfeszítést kell fordítania e kapcsolat elmélyítésére imádsággal és áldozattal. „Bűnbánattal engeszteljétek atyai szívemet és fiam szívét. Ez az az erő, amelyet egyetlen tiltó törvény sem ragadhat el tőletek. Amint lelkileg megerősödtök, a szívetek szemével meglátjátok, milyen aljas veszélyek rejtőzködnek körülöttetek. Lesz erőtök szembeszállni velük és elkerülni őket. „A bűnbánat a kulcs a változáshoz a szívekben, mert erősíti a jót és gyengíti a rosszat. A bűnbánó szív erős az önzetlenségben – szívesen segít és mások kedvében jár. Imádkozzatok, hogy több szív engesztelje a nap hibáit, amelyek magukba foglalják a gonoszt.

<5/77>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI a Maranatha-forrásnál és szentélynél, amelyet a Mennyország adott Maureen Sweeney-Kyle amerikai látnoknak

M33_APR19
Minden jelen pillanat egy tőlem kapott ajándék, amelyet a saját vagy mások üdvösségére használhattok fel. A nehézségek idején nehéz ezt szem előtt tartani. Az én akaratom és kegyelmem véget nem érő és örök.
Mindnyájatokat azért hívtam életre, hogy ezekben az időkben – a gonosz időkben és a bátorságotokat gyengíteni akaró kísértések közepette, melyek próbára tesznek benneteket, életben maradjatok.
„Ne engedjétek felülkerekedni a nemmegbocsátást, a csüggedést vagy a haragot. Ne felejtsétek el, hogy a Fiam értetek választotta a Keresztjét. Panasz nélkül, de bátor elhatározással választotta. Minden kereszt magában hordozza a Feltámadás ígéretét. Engedjétek meg, hogy ez az ígéret bármilyen nehézség esetén pozitív hatást gyakoroljon. Engedjétek meg Segítésem ígéretét, hogy legyőzzön minden csüggedést vagy negatívumot. Tanuljátok meg megosztani velem kereszteteket.

M34_APR20
„Most vagyok az Örökkévaló. Időn és téren kívül létezem. Mindig is voltam és leszek. Én teremtettem a Mennyet és a Földet. Bennem nincs kezdet vagy vég. Megadtam gyermekeimnek a parancsolataimat, amelyeket be kell tartaniuk, hogy megszerezzék az örök életet. Ezek a gonosz napok a teremtett világom utolsó napjai.
Az ember kompromisszumot, engedményeket kötött a parancsolataim értelmezésében és kiforgatta a parancsolataimat. Sok esetben úgy él, mintha nem is léteznék. Megöli azt az új életet, amelyet a méhben helyezek el. Hamis isteneket csinál valótlanságokból, hazugságokból. „Azért jöttem, hogy helyreállítsam a békét és méltóságot biztosítsak az egész emberiség számára. Higgy az előttem való helyed igazságában, ó, földi ember. Ne csinálj hamis isteneket pénzből, szexualitásból, hírnévből vagy fizikai tulajdonságokból. Szánjátok szíveteket és életeteket a Parancsaim igazságának. Türelmesen állok fölötted, és várom a bűnbánatodat.

M35_APR21
„Továbbra is itt beszélek, hogy segítsek megbékíteni az emberiséget az Akaratommal, a parancsolataimmal, és jelenlétemmel köztük mindenütt. Manapság azonban az ember készségesen hisz az emberi erőfeszítésben; a bennem hívők most kisebbségben vannak.
Továbbra is imákat kérek a hitetlenekért. Imádkozzatok, hogy a hit helyreálljon minden szívben, és kincsként ismerjék fel a bennük lévő hitet.
„A hit hiánya széthúzást eredményezett minden ember és nemzet között. Míg az igazságosság egysége szenvedett, a gonosz egysége virágzott. Ez a gonosz egység alapozott meg sok gonosz törvényt. A hívőknek ezért óvatosnak kell lenniük abban, amiben engedelmeskednek és amit Igazságnak fogadnak el. A valótlanságot, hazugságot a tömegtájékoztatás elfogadhatónak mutatja be. A világ lelkiismerete ennek következtében felkavarodott, megzavarodott. „A hívőknek bátran ki kell állniuk a hit igazságai mellett. Ne fogadjatok el semmiféle tekintélyt az Igazság hordozójaként. Használjátok a Parancsaimat az igazság törvényeként minden kérdésben. A Szűzanya védi a hiteteket és ezáltal az Igazságban való lépteiteket is.”

M36_apr22
Napjainkban a tömegtájékoztatás kampányon ment keresztül, hogy meggyőzze nemzetét (USA) arról, hogy a fegyverzet-ellenőrzés szükséges. Minden nap lövöldöznek, tekintet nélkül az igazi tettesre, ami a szívekben van. Ha az emberek a szívüket Szent Szeretetbe változtatnák, nem történnének gyilkosságok. Nem lenne szükség fegyverekre. Ezek az idők gonoszabbak, mint az emberi faj történelmének bármely korszakában.
Az igazságot támadás éri. Az üdvösség támadás alatt áll. A kormányában megállapított fékek és mérlegek támadás alatt állnak. Az igazság az, hogy a hatalmon lévőket arra ösztönzik, hogy felbontsák, szétdarabolják az Igazságban élők biztonságát és a hazugság hatalma alá vonják őket. Erről szól a fegyverhasználat. Ha valaki nem tudja megvédeni magát, akkor azok hatalma alá kerül, akik képesek rá.”. Tartsd meg a szívedet a Szent Szeretet biztonságában, amely csak azt hozza magával, hogy engem szeretsz mindenek felett, és a felebarátodat mint önmagadat. A szíved és a lelked biztonsága mindennél fontosabb.”
m37_apr23
„A keserű szív dühös és könyörtelen szív. Egy ilyen szív nem felejtheti el az ellene elkövetett hibákat. Ezenkívül nem tesz erőfeszítéseket a rosszak elfelejtésére. Nem tudom kitölteni a keserű szívet Kegyelmemmel, mivel egy ilyen szívben nincs hely. Már tele van haraggal és negatív emlékekkel. ” „Másrészt az a szív, amely minden kísérletet megtesz a megbocsátásra és az elfelejtésre, nyitott Hívásom és Kegyelmem előtt. Békében van és azért él, hogy befogadja az én akaratomat. A megbocsátó szív kész eszközöm a világon.
Igyekszik tetszeni nekem, és elkötelezett a parancsolataim iránti engedelmesség mellett.” A haragok soha nem tőlem származnak, és előítéleteket eredményeznek egész csoportokkal és nemzetekkel szemben. Azért beszélek itt, hogy megbékéltessem az egész emberiséget azzal, hogy szeretni kell Engem - megbocsássanak egymásnak és legyőzzék magukban a keserűséget.”
M38_APR24
Ezek az idők sokkal másabbak, mint bármely más idők, amikor a szívetek alkatát tesztelik. Mint mondtam nektek, a kormányotokat darabokra szétszerelik. Ha a szíved nincs biztonságosan megalapozva az Igazságban, akkor könnyen tévútra térhetsz. A liberalizmusnak átadott kormány nyitott kapu a Sátán tervei és az Antikrisztus előtt.
Most az egyes szívekhez szólok, hogy szilárdan álljanak az igazságban. Nem vezethetnek félre benneteket, ha a parancsolataimnak elhivatottjai vagytok. A gonosz döntéseket egyesével jónak mutatják be, például: fegyver-ellenőrzés, abortusz, a Legfelsőbb Bíróság hatásainak felépítése további bírák hozzáadásával. Mindez, és még sok más, összhangban van egy ateista menetrenddel.” „Miután a nemzetet az erkölcsi gyengüléssel tönkreteszik, az Antikrisztus „megmentőként” lép közbe. A szívedben készülj fel, és ne mondj le az Igazságról. Kapaszkodj hittel bennem, mint mindenható Istenedben.
M39_25apr
Felhívásom továbbra is minden egyes ember felé irányul – minden szívhez. Tökéletesítsd magad a szentségben. Ha mindenki megtenné, akkor nem létezne olyan tisztességtelenség és korrupció, amely manapság jelen van a politikában.

Akkor a lelkek őszintén, minden este saját szívükben kutatnának, hogy megtalálják-e a nap folyamán esetlegesen elkövetett bűnt vagy hibát. Az Igazságban nem lennének képesek mentegetni magukat, és engednék, hogy ezek a bűnök ne maradjanak ellenőrizhetetlenek. A legjobbakat szeretnék másoknak – nemcsak maguknak. Ezt meg kellene parancsolni minden közéletben dolgozónak, sőt, igazában minden egyes léleknél úgy kellene lenni.” „Jelen pillanatban szenteljétek meg erőfeszítéseiteket az Igazságban élve. Igazi törekvésetek, hogy személyesen szentek legyetek, a legfontosabb elismerés lelki utazásotokban. Egyeseket nem érdekli a személyes szentség – hanem csak a világi haszon. Ezek csúsznak a pusztulásukba. Ezek azok a hitetlenek, akikért kérem imáitokat és áldozataitokat. Ezek a lelkek alkotják a világ népességének többségét. Aztán ott vannak sokan, akik vallásként fogadták el a tévedést.” „Most már megérthettétek, miért gyászos atyai szívem és a fiam szíve.”
M40_ ápr. 26
„Gyerekek, tanuljátok meg látni az én, javatokat szolgáló, akaratomat még a legnehezebb helyzetekben is. Tisztában kell lennetek azzal, hogy manapság sok áldozatra van szükségem a világban található és a szíveket csábító gonosz leküzdésére. Áldozataitok gyengítik Sátán erőfeszítéseit a szívetek és az életetek szabályozására azáltal, hogy be akarja vezetni az Új Világrendet.” „Ezeknek az üzeneteknek az a célja, hogy megerősítsék a jót a szívedben és a körülötted lévő világban. A politikában megjelenített gonosz sok lelket arra késztet, hogy higgyenek a gonoszban. A tömegtájékoztatási eszközök támogatják ezt az erőfeszítést. Minden áldozatot, amelyet nekem adtok, a gonosz leleplezésére és a Sátán szörnyű terveinek feltárására használom.” "Ha nehézségekkel szembesültök, kérjétek a Szűzanyát és Fiát Jézust, hogy segítsenek abban, hogy a kereszteteket áldozzátok nekem a jelen pillanatban."

<6/77>

LEARY ÜZENETEK – április 14. – 20.

R104_2021. április 14.
Jézus azt mondta: „Népem, a szadduceusok és a farizeusok fel voltak háborodva, mert az apostolok az én nevemben szóltak. Ezek a vezetők megkorbácsoltatták az apostolokat, hogy azzal megfenyegessék őket, de az apostolok azt mondták, hogy inkább az én törvényeimet fogják betartani, mint az ember törvényeit. Addig védtem apostolaimat ezektől a vallási vezetőktől, amíg tartott az idejük hirdetni az üzenetemet. Később Szent János kivételével mindenki mártírhalált szenvedett. Az evangéliumban arról beszéltem, hogy a tolvajok és a gyilkosok sötétben hajtják végre gonosz cselekedeteiket, mert nem akarják, hogy kiszolgáltassák őket a megérdemelt büntetésnek. De híveim a világosságban akarnak tanúságot tenni jó cselekedeteikkel, hogy tanúi lehessenek Igémnek. Felhívom minden hívemet, hogy evangelizáljanak a lelkeknek, hogy a mennybe jussanak, és megkapjátok igazságos jutalmamat. Szeretném látni az emberek jó cselekedeteit, hogy mások is láthassák, mennyire szerettek Engem és a felebarátaitokat.

R105_2021. Április 15.
Jézus azt mondta: „Népem, olvastátok a Szentírásból, hogy a földi emberek csak a hatalomról és a pénzről gondolkodnak. Mondtam az embereknek, hogy hallgassák meg a farizeusok szavait, de ne utánozzák cselekedeteiket. Ugyanolyan típusú gonosz emberek vannak körülöttetek, akik hatalomra, hírnévre és földi dolgokra vágynak. De az én népem mennyei emberek, és a mennyei dolgokat keresik. Úgy tűnhet, hogy a gonosz emberek irányítják a történteket, de én mindig megvédelek benneteket a károktól. Ezek a gonoszok azon dolgoznak, hogy csökkentsék a föld népességét azáltal, hogy halálos vírusokat és halálos oltásokat fejlesztenek ki, amelyek tönkreteszik immunrendszereteket.
Ne vegyetek magatokhoz semmilyen Covid oltást vagy influenza elleni oltást. Ha beteg vagy, hívj imádságban engem, hogy meggyógyítsalak. Elküldöm a Szentlelket és gyógyító ajándékait, hogy újra jól lehess. Meglátod, hogy a hited hogyan gyógyít meg.”
Jézus azt mondta: „Népem, láttátok, hogy a demokraták fegyverrel kapcsolatos jogszabályokat hoztak (USA), hogy megpróbálják felszámolni a fegyvertartás jogát. Ez ellentétes a második módosítás jogaival, és védelmet nyújt a tolvajokkal és gyilkosokkal szemben. A fegyvertartás egyúttal megakadályozza, hogy kormánya átvegyen benneteket. A demokraták nem jutnak túl messzire, mert jogotok van az önvédelemre. Túl sok a fegyver, és veszélyes lenne megpróbálni elvenni a fegyvereket. A bűnözőknek van fegyverük, és nem akarják betartani a fegyvertörvényeket. Ezért az állampolgárok nem adják fel fegyvereiket, mert nektek már nem lenne védelmetek. A demokraták megpróbálnak megszabadulni a helyi rendőrségtől, így könnyebb dolguk lenne az átvételre.

R106_2021. Április 16.
Jézus azt mondta: „Az én népemet, Szent Pétert és Szent Jánost a Szanhedrin vizsgálta, mert nem hagyták abba a prédikálást a nevemben. Amikor a vallási vezetők azt követelték, hogy apostolaim ne prédikáljanak a nevemben, az apostolok azt mondták: „Istennek kell engedelmeskednünk, nem pedig embereknek.” A vezetők meg akarták ölni az apostolaimat. De az egyik szanhedrin, Gamaliel előlépett, és elmondta népének, hogy több fontos embernek nagy követői vannak. Amikor meghaltak, a követőket szétszórták, és semmi nem következett. Gamaliel arra figyelmeztette a Szanhedrint, hogy engedje el apostolaimat, különben Isten ellen is dolgozhatnak.
Az én templomom Szent Péteren alapult, és az évek során fennmaradt, mert a pokol kapui nem fognak érvényesülni rajta. Gamalielnek igaza volt apostolaim védelmében, mert Szent Péter és Szent János hirdették a szavaimat.”
Jézus azt mondta: „Népem, gazemberekkel, gonosz emberekkel van dolgod, akik mindent megtesznek, hogy átvegyék a népet, és kíméletlenül emberek millióinak megölését tervezik. Ezeknek a gonoszoknak etikai kódexük van a tolvajok között, mivel mindig megmondják, hogyan fogják átvenni. Láttátok, hogy az Egy Világrend emberei hogyan tervezték a világjárvány-vírus kezelését, még mielőtt a Covid esemény megtörtént volna. Most a pandémia halálos változatokat okoz. Egyes orvosok szerint ez a vírus tízóránként mutálódik. Ugyanazon Világrend népe azt mondja nektek hogy egy másik vírus kibocsátását tervezik, amely halálos lehet az oltott emberek számára. Hamarosan megmutatják tervüket, miután az emberek jó részét beoltják.
Mielőtt elengednék ezt az új vírust, elküldöm a Figyelmeztetésemet, így minden léleknek megvan az utolsó esélye, hogy megtérítse bűnös életét, hogy megmenekülhessenek. A Figyelmeztetés során figyelmeztetni fogjuk, hogy jöjjetek el a menhelyeimre, ahol meggyógyultok bűneitektől és minden betegségtől. A megtérés után elküldöm angyalaimat, hogy menedékhelyeim biztonságába vezessenek titeket. Bízzatok bennem abban, hogy lángokkal vezetlek a legközelebbi menedékhelyemhez. Miután híveim biztonságos helyen lesznek, rosszabb csapásokat szabadítok fel mindazon gonoszokkal szemben, akik nem voltak hajlandók megtérni bűnös életüktől. Csak az én hívőim keresztekkel a homlokukon üdvözülnek. A gonoszokat megölik és pokolba küldik. Hívőim bekerülnek a békés korszakomba.”

R107_2021. Április 17.
Jézus azt mondta: „Népem, a tengeren sétálva jöttem apostolaimhoz, és azt mondtam nekik:’ Én vagyok ’. Mutatom nektek, hogyan kellett az apostoloknak bízniuk minden szavamban és cselekedetemben mikor küldetést kaptak, hogy terjesszék az evangéliumi igémet. Most is, gyermekeim, bízni kell bennem betegségben és egészségben is. Ha betegek vagytok, kértem, hogy duplázzátok meg imádságaitokat. Felszólítom a Szentlelket, hogy hozza rád gyógyító kegyelmeit, és higgyél – a hitben, meggyógyulsz. Minden nap teljes mértékben bíznod kell Bennem, függetlenül attól, hogy beteg vagy, vagy sem. Imádkozz tovább hűségesen, és meggyógyítalak. Vannak barátaid is, akik szintén betegek, ezért be kell vonnod őket az ima szándékodba. Számos megpróbáltatásod van ebben az életben, dolgozz és küzdjél az életben maradásáért, így tudsz a legjobban tetszeni nekem. Mindig melletted vagyok, ahogy vigasztaltam apostolaimat is a tengeren.”
Jézus azt mondta: „Népem, mindnyájatokat szeretem, és minden panaszotokat meghallgatom. Gondoljatok arra, hogyan panaszkodtak a héberek a mannára és a húsra, amit a sivatagban adtam nekik. Mivel hálátlan nép volt, szeráf kígyókat küldtem az emberek közé, ahol néhányan meghaltak. Már eleget tudsz, tehát ne panaszkodj az ételedre.
Azt hiszed, hogy most szenvedsz, amikor a győzelmemre vársz. Rengeteg ételetek van, és most a gonosz előrehaladást előnyként felfogó emberek zaklatnak benneteket. Most figyelmeztetlek benneteket, hogy ezek a gonoszok hamarosan üldöztetéssel oly nagy próbára tesznek benneteket, amilyet még soha nem láttatok. Megpróbáltatásaitok sokkal erősebben súlyosbodni fognak. De a menhelyeimen meg fogom védeni híveim életét. Hitedet és bizalmadat tedd az oltalmamba, és ne panaszkodj arra, hogy mikor hozom el a győzelmemet.

R108_2021. április 18.
Jézus azt mondta: „Népem, a mai evangélium az egyik megjelenésemről szól az apostolaim előtt. Be akartam nekik bizonyítani, hogy valóban feltámadtam. Megmutattam nekik a sebeimet a kezemben, a lábamban és az oldalamon. Ezután megettem előttük néhány sült halat, hogy megmutassam nekik, hogy hús és csont vagyok, és nem szellem.
Mondtam nekik, hogy higgyenek Feltámadásomban, és tegyék félre hitetlenségüket. Később újra megjelentem Szent Tamás előtt, hogy hinni tudjon azáltal, hogy beletehette a kezét a sebeimbe, és hogy igazán hinnie kell Feltámadásomban. Boldogok azok az emberek, akik nem látták a fizikai Testemet, és mégis hisznek.
Feltámadásom annak a küldetésemnek a csúcspontja, hogy megmutassam a bűn és a halál fölötti győzelmemet. Halálom és feltámadásom által megszabadítottalak bűneidtől. Megfizettem az üdvösségedért járó váltságdíjat, és azt kívánom, hogy minden lélek szeressen Engem, és kérje vétkeinek megbocsátását. Látod, mennyire szeretlek benneteket, ha meghaltam minden lélekért. Bízz bennem abban, hogy végigvezetlek az életen keresztül, tehát parancsolataim betartásával örök életet nyerhetsz, velem lehetsz a mennyben.

R109_2021. április 19.
Jézus azt mondta: „Mindazokat az embereket, akik szeretnek engem és hisznek bennem, a világi emberek üldözni fogják. Szeretlek mindnyájatokat, és erőt adok nektek, hogy elviseljétek üldözőitek minden kritikáját. Voltak gonosz emberek még a Szent István korában is, és hamis tanúkat hoztak ellene. Hamisan elítélték, és agyonkövezték.
Napjaitokban azt látjátok, hogy a gonosz emberek hatalomra tesznek szert, és szó szerint emberek millióit akarják megölni. Ezek a gonoszok különösen azokat akarják üldözni, akik hirdetik az Igémet. Tehát figyelmeztetve vagytok, hűségeseim, hogy a gonoszok meg akarnak ölni benneteket, mivel nem bírják elviselni a nevem hallását az ajkaitokról. Amint közeledtek a nyomorúság idejéhez, a keresztények üldözése olyan erős lesz, hogy be kell hívnom benneteket menhelyeim védelmébe. Feltámadott Megváltótokként mondom az igazat, ezért legyek készen arra, hogy a figyelmeztetésem és a megtérésre adott idő után eljöhessek menhelyeimhez.
Jézus azt mondta: „Népem, hallottátok, hogy az Egy világrend népe azt hirdeti, hogy vírusokkal és oltásokkal legalább 15% -kal csökkenthetik a világ népességét. Az ördög ösztönzi a pandémiás vírusok kialakulását. Ugyanezek a gonoszok megakadályozzák a valódi kúrák, például az ivermektin és a hidroxi-klórokin alkalmazását a Covid-19-ből megbetegedett emberek gyógyítására. Gonoszok gyógyszertárai pénzt keresnek olyan oltások létrehozásából, amelyek megölik az embereket a következő veszélyes vírus által.
Ezért sokszor megismételtem: „Ne vegyetek magatokhoz vírus elleni oltást vagy influenza elleni oltást, mert azokat úgy tervezték, hogy megöljenek benneteket.” A gonoszok a médiát használják arra, hogy a lehető legtöbb embert nyerjenek meg a halálos oltásokra. Ezek az oltások megváltoztatják a DNS-t, és gonosz tervük szerint megölik az embereket. Azokat az oltott embereket, akik nem keresik a gyógyulást, a következő vírus kibocsátásával megölik. Ez egy halálos terv a népesség szándékos csökkentésére, ahol Kína szándékosan terjesztette ezt a betegséget.
A következő vírus megjelenése előtt elhozom figyelmeztetésemet és gyógyításomat, hogy megvédjem az embereimet. Győzelmet fogok aratni e gonoszok felett, mivel őket megölik és a pokol örök lángjaiba vetik. Bízzatok a szavaimban és a hűségeseim gyógyulásában. Legyetek türelemmel, és meggyógyultok a gyógyító erőmbe vetett hitetek által.

R110_2021. április 20.
Jézus azt mondta: „Népem, Szent István bátor volt egészen a megkövezés általi mártír-halálig. Hű maradt a bennem való hitéhez. Ebben az életben ti is szembesülhettek üldöztetéssel, amiért hisztek Bennem. Meneküljetek, nehogy megtagadjatok engem, és tartsátok meg magatokban a belém vetett hiteteket, bármennyire is fenyegetik a gonoszok az életeteket.
Hívjatok engem, hogy védjelek benneteket, és én minden szentmisén megadom nektek a napi kenyeremet. Minden nap mellettetek vagyok, hogy megvédjelek titeket, ezért bízzatok az erőmben, függetlenül attól, hogy hány ember fordul ellenetek. Életetek válaszútján álltok, és választanotok kell közöttem és a világ között. Bízzatok teljes mértékben az én törvényeimben, és ne foglalkozzatok azzal, hogy betartsátok az ember törvényeit, amikor azok nem követik az én parancsolataimat. Előttem fogsz állni ítéleted pillanatában, tehát engedelmeskedj a szeretet-törvényeimnek, és örök életed lesz velem a mennyben.

<7/77>

JÉZUS HÍVÁSA A HŰSÉGES HÍVŐ NÉPÉHEZ
ENOCHNAK ADOTT ÜZENET

EN10_APR 11
1_Békességem veled, népem. Gyermekeim, testi és lelki táplálék hiányában és éhínségben bővelkedő napok közelednek; az emberiség éhezni és szomjazni fogja az ételt és a vizet; és éhezni és szomjazni fogsz a szavamra is.
A házaim, templomaim bezárása már megkezdődött, és hamarosan teljesen be lesznek zárva. Szentáldozatom felfüggesztésre került, és lelkészeim, akik hűek a Tanomhoz és az evangéliumhoz, üldözöttek és száműzöttek lesznek; a hitehagyás eléri a határát, és ennek a hálátlan és bűnös emberiség túlnyomó többségét a démonok tanai fogják vezérelni. Ellenfelem követei elárasztják a földet hamis tanokkal, üzeneteikben pedig az emberiséget felhívják a hamis messiás követésére.

2_Prófétáimat üldözni és cenzúrázni fogják, és Szent Szavam feledésbe merül; helyébe a fekete Antikrisztus biblia kerül. Szent könyvek millióit, köztük Szent Igémet semmisítik meg és égetik el; az ellenfelem szolgálatában álló sok szekta kopogtatni fog házról-házra, ajtóról-ajtóra, és propagandájukkal sok langyos és gyenge hitűt megtéveszt; ezzel növekszik az ellenfelem követőinek száma. Hűséges népemet elítélik, átadják azoknak a vallási hatóságoknak, amelyek az Antikrisztust szolgálják, és üldözni, kínozni, bebörtönözni és eltüntetni fogják.

3_Az Új Világrend már elindult az oltások napirendjével, hogy bevezesse a világot uralkodó zsarnokság és igazságtalanság rendszerét; a járványok miatt a karanténok és a bezárások hosszabbak lesznek, és az emberiség soha nem fogja elérni a normális helyzetet. A világjárványok körüli összeesküvések és csalások arra törekszenek, hogy de-stabilizálják a világgazdaságot, így a papírpénz eltűnik, és így megkezdődhet a fenevad jelének beültetése a mikrochip által.

4_Ugyancsak igyekeznek megszüntetni hűséges népem hitét, bezárva és tönkretéve templomaimat, hogy nyájam ne gyűlhessen össze újra körülöttem. Ki akarják törölni a nevemet Népem fejéből, és véget akarnak vetni szentáldozatomnak, a szentmisének. Ismét mondom nektek gyermekeimnek: olvassátok a Szent Igémet és gondolkodjatok el rajta a szívetekben, hogy ne essetek bele a gonosz küldötteinek megtévesztéseibe és összeesküvéseibe; mert eljönnek azok a napok, amikor éhezni fogtok lélekben a szellemi táplálék hiánya miatt és szomjazni a Szavam hiánya miatt. (Ámosz 8, 11)

5_Nyájam, imádkozz békével és bűnbánattal világszerte, böjtölve és bűnbánattal, hogy a gonosz követeinek megtévesztései és összeesküvései kiderüljenek, és minden tervük a földre hulljon. Ébresszétek fel népemet lelki letargiájától, mert sötétség borítja a földet. Egyesüljetek imádságban, böjtben és vezeklésben, hogy le bírjátok győzni és elpusztítani a gonosz erőit. Békémet adom nektek, az én békességemet adom nektek. Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg, mert Isten országa a Mesteretek, Jézus közelében van a Szentségben. Tegyétek ismertté üzeneteimet a földkerekség minden tájáig, széléig.

<8/77>

JÉZUS, A JÓ PÁSZTOR, SÜRGŐS HÍVÁSA A NYÁJÁHOZ
ENOKNAK ADOTT ÜZENET

EN11_2021. ápr. 16.
_1_Akolom juhai, békességem veletek. Nyájam, a farkasok már álcázva ott vannak köztetek, de ne féljetek. Nem engedem, hogy bármi is történjen veletek. Ne feledjétek: Én vagyok az Örök Pásztor, aki életét adja juhaiért. Jöjjetek hozzám, vagy az isteni juhászhoz, Anyámhoz, és biztosíthatlak benneteket, hogy ha a nyájam juhai vagytok, semmi és senki nem nyúlhat hozzátok vagy nem bánthat titeket.
_2_Kezdődik a sötétség ideje, és a farkasok már járják ezt a világot, és keresik a juhaimat, hogy felfalják őket. Védd meg magad, nyájam, a lelki páncélzattal (lásd: Efezus 6, 10, 18), és megerősítve páncélodat a 91. zsoltár erejével. Ha követed az utasításomat, élni fogsz, de ha elfordulsz tőlem, el fogsz pusztulni, mert Nélkülem semmi vagy.
_3_Nyájam juhai, a gonosz alak már ott van köztetek, de ne féljetek. Atyám csak a bejelentés után engedi meg, hogy megismertesse magát. Látni fogjátok, hogyan néz ki, amikor egyetemes nyilatkozatot tesz a médián keresztül. Lelkek millióit veszíti el naponta a létező bűn és gonoszság. Mi lenne, ha a pusztulás fia megjelenne a figyelmeztetés előtt? Nem maradnának túlélők, akik elfoglalják az Új Teremtést. Sokan eljönnek színlelve, mintha Én lennének. Azt mondják önmagukról: „Én vagyok a messiás”, és sok embert megtévesztenek. (Máté 24,4, 5) Óvakodjatok a bárányruhába öltözött hamis prófétáktól, akik a messiás érkezését jelentik be!
_4_Ne feledjétek: Nem teszem többé a lábam erre a földre. Második eljövetelem dicsőségben és pompában lesz, teremtésem és teremtményeim nagy megtisztulása után. Az új egekben és az új földön hűséges népemmel fogok lakni. Ismét mondom, olvassátok el a Máté 24. fejezetében szereplő szavaimat, és elmélkedjetek a szívetekben, hogy most senki ne tévesszen meg titeket.
_5_A messiás, amely hamarosan megjelenik, és amelyet sokan bejelentenek, nem én vagyok, hanem az Antikrisztus. A hamis messiás megjelenésének, kinézetének terjesztése már megkezdődött. Óvakodjatok attól, hogy ebbe a csalásba essetek, mert a média és az ellenfelem tanítványai már elkezdték bejelenteni megjelenését, kinézetét! Sok üzenet és hamis próféta beszél ma egy messiás megjelenéséről, legyetek nagyon óvatosak, mert minden tőlem érkező üzenetet az én Szavamnak kell megvédenie. Prófétáim nem keresik ennek a világnak a kiemelkedését, fontosságát vagy elismerését. A jel, amellyel a hamist fel lehet ismerni, a támadás, az üldöztetés és a cenzúra. Ne feledjétek: a tanítvány nem több, mint a Mester, és a szolga sem több, mint az ő Ura. (Máté 10, 24).
_6_Az Énók és az Illés már köztetek vannak, de a hitetek hiánya nem tette lehetővé, hogy felismerjétek és elfogadjátok őket. Két tanúm csak a Figyelmeztetés után jelenik meg nyilvánosan. Az Ószövetségi Enók és Illés szelleme lakozik bennük. Az egyik küldetése az evangelizálás, a másik feladata pedig az Antikrisztussal való harc az utolsó uralkodása idején. Örüljetek akkor, mert nagyon hamar találkozni fogtok a két tanúmmal.
_7_Emlékeztetlek: Hozzá ne nyúljatok a felkentjeimhez, ne ártsatok a prófétáimnak. (105., 15. zsoltár) Bosszút állok azért, ami egy kiválasztottammal történik (Zsolt 79,10) Aki ártani akar két tanúmnak, meghal. (Jelenések 11,5) Békémet adom nektek békességemet hagyom rátok. Térjetek meg és tegyetek bűnbánatot, mert közel van Isten országa. Mesteretek, Jézus, a jó pásztor. Ismertesd meg az üdvösség üzeneteimet az egész emberiséggel.

__________________________________________________________________________________________________

APRÓ TOLDALÉK AZ EVANGÉLIUMBÓL

1// Máté 24,29-31
Krisztus második eljövetele
Nyomban e gyötrelmes idők után a Nap elhomályosul és a Hold nem áraszt világosságot, a csillagok lehullanak az égről és a világmindenséget összetartó erők megrendülnek. Akkor majd föltűnik az Emberfiának jele az égen, és jajgatásba tör ki a Föld minden népe, mert meglátják az Emberfiát, amint eljön az ég felhőin nagy hatalommal és dicsőséggel.

2// Jelenések 14, 9-11
Az ítélet három angyala
Egy harmadik angyal is követte őket. Harsány hangon kiáltotta az is: „Aki imádja a vadállatot és szobrát, vagy aki viseli jelét homlokán vagy kezén, az inni fog Isten tüzes borából, melyet színtisztán öntött haragjának kelyhébe. Tűz és kénkő fogja kínozni a szent angyalok és Bárány színe előtt. Gyötrelmének füstje fölszáll örökkön-örökké. Nem lesz nyugalma sem éjjel, sem nappal, mert imádta a vadállatot és szobrát, és viselte nevének jelét.

<9/77>

BOLDOGSÁGOS SZENT SZŰZANYA MÁRIA HÍVÁSA ISTEN NÉPÉHEZ
ÜZENET ENOCHNAK

EN12_2021. április 24.

_1_Kicsikék, Uram békéje legyen mindnyájatokkal és anyai védelmem, legyenek mindig veletek. Gyermekeim, nagy szomorúságot érzek, amikor látom, hogy Atyám házai, templomai sok nemzetben múzeumokká, éttermekké, bárokká, diszkókká és más világi tevékenységeket űző helyekké alakulnak át. Ezzel megszentségtelenítik Isten házait, amelyek szent helyek. Ó, kegyetlen kereskedők, Isten igazságos haragja rátok és utódaitokra nehezedik. Amint Baltasár király, aki meggyalázta a szent edényeket, úgy lesztek ti is mérlegre téve, összeszámolva, felértékelve amennyire ti is tiszteletben tartjátok azt. Az az ítéleti szó, amelyet kaptok, örök halál lesz! (Dániel 5. 25, 28.)

_2_Gondolod, hogy csúffá teheted Atyám szent házait, templomait büntetés nélkül? Ó, mennyire tévedsz! Te és utódaid átkozottakká váltatok ennek az utálatos bűnnek köszönhetően! Ki lesztek törölve az élet könyvéből, és az örök halál lesz a fizetésetek. Hálátlan gyerekek, ne játsszatok Istennel. Atyám házai az ima és az emlékezés házai. Ti pedig a tolvajok odújává és démonok lakóhelyévé tettétek őket! Milyen szomorúságot érez az Ég, gyermekeim, amikor ilyen istenkáromlónak, hálátlannak és bűnösnek látja az utolsó idők ezen emberiségét!

_3_A mennyből hamarosan tűz csap le a földre, és minden istentelen nemzet megkapja a büntetését! Gyermekeim, csecsemők milliói vetélnek el ezen a világon, és vérük az égig kiált az igazságért. Az ég velem sír, amikor látja ezen ártatlanok mészárlását. Szívtelen anyák, zabolátlan kancák, burjánzó gazok, amelyek elfojtják a reményt, gyilkolnak a méheikben, és élő sírokká teszik azokat! Ha nem tesztek szívből bűnbánatot, ha nem gyónjátok meg, ha nem teszitek jóvá ezt a bűnt a nagy Figyelmeztetés előtt, biztosíthatlak benneteket, hogy fennáll annak a veszélye, hogy örökre elvesztek.

_4_Ismét nektek mondom, szívtelen anyák: már van élet ugyanabban a pillanatban, amikor a nő petesejtje megtermékenyül. Az esetleges megszakítás gyilkosságot jelent. Az abortusz bűne az egyik halálos bűn, amelyet az isteni igazságosság a legsúlyosabban büntet. Annak érdekében, hogy megbocsássanak nektek, ennek a bűnnek őszinte bűnbánatra van szüksége, meg kell vallania egy felszentelt püspök vagy pap előtt, (gyónás) és javítást igényel. Javítás nélkül nincs megbocsájtva teljesen. A kisgyerekek, a meg nem született csecsemők és az elvetélt, megkereszteletlenek az örökkévalóságban olyan helyre mennek, amelyet LIMBÓNAK hívnak.

_5_Hűséges gyerekekre van szükségem, akik segítenek abban, hogy kiszabadítsam ezeket az ártatlanokat arról a helyről. Imádkozzatok, böjtöljetek és vezekeljetek értük, adjátok őket a Mennyei Atyának, különösen a szentmisében való emelés pillanatában; és én, anyátok, az Angyalok társaságában lemegyek értük erre a helyre, és elviszem őket az Örök Dicsőségbe. A Fiam irgalmasságának szent rózsafüzérét, a világosság misztériumok rózsafüzérét és az összes jótékonysági művet, amelyet felajánlotok az Atyának ezekért az ártatlanokért, a mennybe viszem őket. Minden meg nem született és elvetélt csecsemőt meg kell keresztelni a Mennyre jogosult vágykeresztségben. Hűséges kisgyermekeim, ezt az imát adom nektek a meg nem született és elvetélt csecsemőkért, hogy megkeresztelhessétek őket és a karjaimba adhassátok őket, hogy az angyalokkal együtt a mennyei Atya elé kerülhessenek.

_6_IMA, HOGY ELJUTHASSANAK AZ ÉGI ATYÁHOZ A MEG NEM SZÜLETETT ÉS ABORTÁLT BABÁK LELKEI

Ó, Végtelen Jóság és Irgalmasság Atyja, Boldogságos Szűz Mária, lányod és Anyánk közbenjárására; a világ összes meg nem született és elvetélt gyermekének lelkét adjuk neked. Különösen kérjük a megbocsátást azokért az apákért és anyákért, akik ilyen igazságtalanul cselekedtek gyermekeikkel szemben, mikor beleegyeztek az abortuszba. Megáldunk minden meg nem született és elvetélt babát. Megkereszteljük őket a mennybe jogos vágykeresztségben. A születendő és elvetélt gyermekeket kereszteljük az Atya szeretett fiának Jézusnak nevével, a lányokat pedig Mária nevével. Az + Atya, a + Fiú és a + Szentlélek nevében Ámen. (+= keresztvetés)
Ó, Atyám, fogadd be e teremtmények lelkét, és vezesd őket az Örök Dicsőségbe. Ezt kérjük Urunk Jézus Krisztus, a te Fiad nevében, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységében, és ő Isten örökkön-örökké.
Ámen

Gyermekeim tehát az én uram békéjében maradnak.
Anyátok, megszentelő Mária
Adjátok át más gyerekeknek is, hogy ismertté legyenek az üzeneteim, az egész emberiség számára.

<10/77>

 

105K_ APR. 17.2021. – Emlékeztető Jézus 2019. október 9-i üzenetére. – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
Állandóan fogom hívni az együtt érző (irgalmas) személyeket a Földről. Egyeseknek hosszabb ideig kell maradniuk feladatuk elvégzéséhez, annak a tevékenységnek a befejezéséhez, amelyre hívtam őket.
• Ha a továbbiak is haza lesznek hívva, a Földön megkezdődnek az ítéletek, amelyek minden embert megráznak. Azok, akik továbbra is elutasítanak Engem, az Igémet és az Útjaimat, most szembesülni fognak az elszámolással. Számos ítélet fogja érinteni Amerika nemzetet és más nemzeteket is, amelyek elutasítottak engem, vagy elfordultak tőlem. Senki sem gúnyolódhat velem, gyermekeim, és bármit vet az ember, azt aratni is fogja. Figyelj az aratásra, mivel gyorsan fog megérkezni. Jézus

106K_APR 18.2021. – Emlékeztető Jézus 2012. január 5-i üzenetére. Eszköz: Glynda Linkous (USA)
Az ellenség elkapta őket és a sötétben megkötözte őket (bárányokat). Menyasszonyom tömi magát a világ örömeinek az asztalnál, miközben népem elpusztul, mert nincs ismerete Rólam és az én üdvözítő erőmről.
• Neked kell lenned hatalmam hordozójává a földön, népem! Menned kell és neked kell hirdetned az evangéliumomat, amíg még van idő. Nem szabad többé pazarolni az időt! Kevés idő van hátra, és nagy a halálozás, mert az ellenség csapdába ejtette őket.
• Embereim, éppen olyan pillanatra lettetek hivatva, mint ez. Nem véletlen, hogy ott vagy, ahol most vagy. Hivatottak vagytok, hogy hirdessétek az evangéliumomat; miért halogatjátok, miért késlekedtek? Utat készítek nektek azokra a sötét helyekre, ahol kicsikém vannak, azt akarom, hogy hallgassatok rám és menjetek oda. Imádkoztatok Hozzám, és kértétek, hogy használjalak benneteket, tehát most hívlak.
• Ne késlekedjetek. Lelkek forognak kockán és bárányaim elpusztulnak, mert a Menyasszonyom a világ dolgaival van elfoglalva. Kedvesek nekem, és szeretném, ha elvinnétek nekik azokat az üzeneteket, amelyeket nektek adok. Ne halogassatok tovább. Az idő gyorsan fogy, és már nincs idő a világban játszani, gyermekeim. Tegyétek meg ezt nekem. Mentsétek meg a juhaimat!
107K_APR 19. – Jézus üzenete
Bárcsak az embereim megfelelő öltözékbe lennének öltözve az esküvőm ünnepén. Sok gyermekem úgy döntött, hogy nem hall, nem lát. Nem szánnak rám időt. Meg tudnák maguknak választani az én utamat, de nem ezt választották. Túlságosan elvakítják őket a világi örömök az elől, hogy megértsék, hogy én vagyok minden, amire szükségük van.
• Azok, akik nagyon vágynak a jelenlétemre, továbbra is keresni fognak és megtalálnak, mert megjelenek nekik. Szeretném, ha megfelelő ruhába öltöztek volna, de nem fordítottak elegendő időt arra, hogy feladják a mulatságot, és szánjanak időt arra, hogy megértsék. El kell mondanod nekik, fiam, mert ott voltál, és elmagyarázhatod nekik, hogy megértsék – azok, akik nem viselnek megfelelő ruhát az esküvői fogadásra, nem léphetnek be oda. _Jézus
108K_APR 20. – Jézus üzenete – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
A gyermekeim úgy gondolják, hogy nem kell sietni, mivel van még elég idejük arra, hogy elforduljanak a világtól és hogy tartsanak bűnbánatot, pedig igazában kevés az idő és nagyon veszélyes ez a meggyőződésük. Kedveseim, lelketek ellensége sugallta nektek ezt a hazugságot. Hagyjátok figyelmen kívül a szavait, mert ezek hazugságok, amelyek célja a lelketek ellopása az én országomból. Tegyetek bűnbánatot (gyónást) most, amíg még van rá időtök. _Jézus
109K_APR 21. – Jézus üzenete – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
Nem vagytok eléggé előrelátóak, mert én vagyok a Mindenható Isten, mondja a Seregek Ura. Miért olyan kicsi a hitetek? Miért rettegtek a világ eseményeitől, amikor karddal felfegyverzett hatalmas angyali harcosok folyamatosan őrködnek fölöttetek? Miért van bennetek annyi kétség, amikor én, az egész világegyetem Istene vigyázok rátok? Szerintetek képtelen vagyok? _Jézus
110K_APR 22 – Jézus üzenete – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
Gyermekeim, az események hamarosan sokkal gyorsabban kezdenek zajlani, mint korábban. Néhányan közületek ezt nyomasztónak, megsemmisítőnek találják, és nem fogják tudni, mit kell tenniük annak érdekében, hogy befolyásolják a történéseket. Mondtam nektek, hogy ebben az időben, amely a végső idő, sok eseménynek kell megtörténnie, hogy beköszönthessen a vég. (Tehát valójában nem tehettek semmit, és nem akadályozhatjátok meg az eseményeket abban, hogy megtörténjenek, habár kérhetitek az irgalmasságot magatokért és a szeretteitekért.) Vigyázzatok, ne fáradjatok el ebben az utolsó pillanatban – most hazafelé közelíttek, és az egész ég itt vár rátok. _Jézus
111K_APR 23 – Eszköz: Glynda
A menyasszonyom a Földön beteg és tisztátalan. Néhány változtatást végrehajtok, és kihúzom az igazi Menyasszonyomat a rossz viszonyokból. Gyermekeim, néhányan részt vesznek különböző csoportokban és találkozókon, és ez nem az én akaratom. Néhányotokat én magam akarom tanítani, és nem akarok az emberre támaszkodni. Néhányan közületek veszélyben vannak, ahol vannak, és onnan visszahívlak és máshova irányítalak benneteket. Engedelmeskedjetek útmutatásomnak, amikor elviszlek titeket olyan helyekről, ahol most nem lenne szabad tartózkodnotok. Figyeljetek rám, és kövessetek engem, és én egyengetem az utaitokat. _Jézus
112K_APR 25. 2021 – Emlékeztető Jézus 2015. november 4-i üzenetére. – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
A pusztulás gyorsan eljut Amerikába. Amikor ez megtörténik, nagyon gyors lesz, úgyhogy embereim – készüljetek fel! Vigyázzatok és imádkozzatok – terjesszétek az evangéliumot, ameddig csak tudjátok, mert a nagy sötétség már behatolt arra a földre, amelyen éltek. Imádkozz, népem – imádkozz! Imádkozz, hogy az elveszetteknek még egy kicsit tovább mutassak kegyelmet azon a mocskos földön. _Jézus
113K_APRIL 26 – Jézus üzenete – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
Gyermekeim, beléptetek egy olyan időbe, amikor a változások állandóvá válnak. Ez idő alatt eltávolítok néhány embert az életetekből, akik a jövőben hátrányt okoznának az előrehaladásotokban. Néhányan veszélyt jelenthetnek rátok, mert a gonoszság növekedni fog. Ne legyetek nyugtalanok, amikor látjátok, hogy ez történik, de vegyétek észre, hogy ez sok fájdalmat és szenvedést elhárít tőletek a jövőben. Bizonyos esetekben más helyre helyezhetlek benneteket, de esetenként több módon eltávolíthatom őket tőletek. Mindkét esetben maradjatok nyugodtak, mert megáldalak titeket, akik odaadóak vagytok hozzám. _Jézus
114K_APR 18 - Szent Mihály arkangyal üzenete 2021. április 18-án kelt. Eszköz: Luz de Maria (Argentína).
Királyunk és Urunk Jézus Krisztus kedves népe: Arra kérlek benneteket, hogy legyetek hűek a Szentháromsághoz, valamint királynőnkhöz és Anyánkhoz. Az emberi lénynek a jóság hordozójának kell lennie, amely a „nagylelkűség” és az „irgalom” szellemi edénye, hogy ezek az emberek Isten rokonszenvét elnyerjék, amennyiben az engedelmesség van az első helyen. Járj együtt a jóval.
Ne felejtsd el ezt a nagy erényt, a Szentlélek gyümölcsét [Gal 5,22-25], amely átalakítja az emberi teremtést és kedves cselekedetekhez vezeti. Az emberiség két erő között találja magát: a jó és a rossz hatalma között. Ezért szilárdan meg kell állnod hitben, tántorgás nélkül, mielőtt a gonosz kipróbálna, mert a gonosz megosztottságot okozhat Isten népében, a családokban, a közösségben lévő testvérek között, az Isten nyája pásztorai között, és súlyos és helyrehozhatatlan szakadékok megnyílását okozhatja. az emberiségben.

Az Isten gyermekei elleni lázadás már régen megkezdődött, feltűnés nélkül alakult ki, ezért most ennek a gyomnövénynemzedéknek a termését aratja. Kevés búzát látok, de nagy része királyunk és Jézus Krisztus oltalma alatt, valamint királynőnk és Anyánk iránti engedelmesség által született.
Ezek olyan emberek, akik hűek Istenhez: azok, akiknek ereje van, akik egységesen áldoznak neki mindent, bármi is történjék velük, a Szentháromság iránti szeretet és a lelkek üdvössége érdekében. Akik hívők, tudják, hogy olyanoknak kell lenniük, mint a jó kovász. Amikor még egy ember is jó munkát végez ebben a népben, ezt a jó munkát mindenki elfogadja, és magába foglalja a világ összes emberét.
Mi hiányzik nektek, a Legmagasabb gyermekei?
Bízzatok Istenben, hogy megtaláljátok Őt!
A hit Isten megismeréséhez vezet, de a bizalom nélküli tudás halott.
Az Istenbe vetett hit a bizalom nélküli üres. Belsőleg kell növekedni.

Úgy látom, hogy ti továbbra is ugyanolyan arrogáns értelmezői vagytok Isten törvényének: Képmutatók! Azt hiszitek, hogy mindent tudtok, és amikor kinyitjátok a szájatokat, egy undorító "ego" tör ki, ami hányingert okoz. Meggyengültetek az emberi vonzalmaktól anélkül, hogy belegondolnátok, hogy nem örökkévalóak. Dicsekedésben éltek, és nagyon sok farkas van köztetek bárányruhában [Mt 7:15]!
Nem puhítjátok meg a szíveteket. A büszkeség és az emberi butaság köve terhel meg legtöbbet. Ha csak magadra gondolsz, arra, ami személyesen foglalkoztat, akkor az "ego" szakadékába zuhansz, ahonnan nem jutsz ki, ha nem a testvéredet részesíted előnyben magad előtt. Imádkozzatok, Isten gyermekei, imádkozzatok, minden, amit meghirdettek, beteljesedik, és ami szerintetek messze van, közelebb van, mint gondolnátok.

Az emberiség elvesztette az Istenben való hitet, és úgy véli, hogy nincs szüksége Istenre… Szegény, szellemileg képzetlen teremtmények, akik arroganciájukkal és a világiba vetett hitükkel, mely erősebb, mint az istenbe vetett hitük, távolodnak az üdvösségtől! A nagyhatalmak versenyeznek a hatalomért, és készek elérni, hogy beteljesedjenek a Jelenésekben írottak.

Ne feledjétek, hogy amikor az emberiség káoszban lesz, megjelenik a Gonosz – akit ki kell száműznötök mindnyájatok saját életéből, és ezért meg kell térnetek, elnyerni a biztonságot és megerősödni hitben.
Imádkozzatok, imádkozzatok, hogy testvéreitek, akik távol vannak a Szentháromságtól, közeledjenek hozzá, megtérjenek és tartsanak bűnbánatot.
Imádkozzatok, imádkozzatok Krisztus egyházáért, amely meglepő nyilatkozatot tesz.
Imádkozzatok, a vulkánok sok tragédiát okoznak a Földön.
A Szentháromság szerettei: Mi, a mennyei légiók készek vagyunk segíteni azoknak, akik sürgősen kérni fogják segítségünket. Ne adjátok fel, ne kerüljetek azok kezébe, akik manipulálják az emberiséget: legyetek kitartóak és őrizzétek meg belső békéteket. Ne veszítsétek el a békét, nyugalmat, egyensúlyt, legyetek kedvesek önmagatokhoz és testvéreivel szemben. A Szentháromságban és általa "minden becsület és dicsőség" [Jel 5:13]. _Szent Mihály arkangyal
115K_APRIL27 – Jézus üzenete - Eszköz: Glynda Linkous (USA)
Igen, lányom, nagyon sok gyermekemet jelenleg áthelyezem, hogy biztonságban legyenek. Sokakat áthelyezek, akik tanúbizonyságot adnak; olyan területekre teszem őket, ahol szükségem van az evangélium hirdetésére. Még ebben az időben is sokan vannak, akik nem hajlandók elvégezni azt a munkát, amit kértem tőlük, mivel a világi örömöket részesítik előnyben az aratás helyett. Az ilyen emberek sok jutalmat vesztenek el, mivel másokra hagyják, akik hajlandók dolgozni.
Törődjetek az én dolgaimmal, bárhol is vagytok.
Dolgozzatok, amíg nap van, mert hamarosan valóban éjszaka lesz. (Lelki) sötétség jön a földre, amely nem hasonlít semmilyen sötétségre, amelyet valaha ismert az emberiség. Szeretném, ha minden népem tanúskodna a nagy szeretetemről és igyekezetemről megmenteni a körülöttetek lévő elveszetteket. Azt akarom, hogy az egész népem imádkozzon értük, mert lejár az idejük.
És gondoljatok bele - valamikor mások nem értetetek imádkoztak? Nem hirdette valaki nektek az evangéliumot? Menjetek és tegyétek ugyanezt. Ez a szívem akarata. _Jézus
116K_APRIL28 – Jézus üzenete - Eszköz: Glynda Linkous (USA)
Sok gyermekem nagyon meg lett áldva a generációk során, mert soha nem ismertek hiányt. Néhányan az én utamon járnak, és én ellátom őket. Néhányan felhalmozták áldásaikat, és nem törődtek a körülöttük élők szükségleteivel. Ezek megízlelik a hiányt és az éhséget ebben az időben.
Mivel elítélték és megalázták azokat, akiknek kevesebb lett, most az ő cipőikben járnak. Mivel elutasították vezetésemet, hogy áldássá legyenek azok számára, akiknek sokkal kevesebb van, mások most nem hajlandók áldani őket. Gyermekeim, térjetek meg most, ha azok között vagytok, akik visszatartották másoknak adott áldást, amikor elegünk volt, mert ez nagy szorongás, nagy bánat és betegség ideje lesz. Ne legyetek azok között, akik halmoznak, és nem osztoznak testvéreikkel. Megáldottalak benneteket, hogy áldások legyetek. _Jézus
117K_APRIL 29 – Jézus üzenete – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
Gyermekeim, megkezdődik a nagy hiány ideje. Sokan közületek ebben az időben hiányban fognak szenvedni, még akkor is, ha még nem tudják. Készüljetek fel most – ne habozzatok. Készüljetek fel arra a hiányra, amely a ti életeket és a körülöttetek élők életét fogja érinteni. Készüljetek fel arra a hiányra, amely a szeretetteitek életét fogja érinteni.
Készüljetek fel most, mert ez az idő előttetek áll, és ha valóban elkezdődik, nem lesz módotok rá felkészülni. _Jézus
118K_2015. Május 26. – Jézus üzenete – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
Az elkövetkező időben, az új korban, amelybe léptek, nagyon kevés dolog lesz olyan, amilyennek tűnik. Az ember elsajátította a megtévesztés művészetét, a Gonosz pedig tervet dolgozott ki népem hatalmas megtévesztésére. Évezredek óta figyelmeztetem az embereimet a téveszmék ezen idejétől. Hogy megmeneküljetek a megtévesztés elől, gyermekeim, meg kell ismernetek engem és az Igémet, és most itt az ideje, hogy erre felkészüljetek. Azok számára, akik nem készülnek fel, nincs remény, hogy átvészeljék a csalást. Csak akkor, ha az én szavamban maradtok, és az én szavam bennetek marad, akkor meglátjátok, mi az igazi és mi nem. Készüljetek fel most. _Jézus
119K_2021 APR. 30. – Jézus üzenete – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
Gyermekeim, a nagy hiányosság ideje közeleg Földre. Ez lesz az az idő, amikor sokan, köztük sok gyermekem, munka nélkül lesznek. Sokan lesznek rászorulók. Az éhínség elterjed, és több ember lesz rászoruló, mint az ellátott. Hagyom, hogy eljöjjön ez a szűkösség ideje, mert sok elveszett fog hívni engem és akkor megmenekülnek. Akik elkötelezettek a Szavam iránt, meg fogják érteni, hogyan lehet abban az időben megtalálni a helyes irányt. Azok, akik figyelmen kívül hagyták Igémet, akik nem engem vagy az útjaimat választották, el fognak pusztulni, mert továbbra is inkább a világot részesítik előnyben helyettem.
Már tudjátok, hogy eljön ez az idő. Bárcsak elkezdenétek úgy élni, mintha már itt lenne, mert hamarosan beköszönt. Készüljetek fel és az életeteket arra, hogy tudjatok mozogni benne. Vigyázattal legyetek, mert az lesz a vihar első eleme, amiről azt mondtam, hogy jön. _Jézus


<11/77>

LEARY ÜZENETEK

R111_APR 21. 2021
Jézus azt mondta: „Fiam, tegnap ördögűzési imát imádkoztál egy fiatalemberért. Emlékszel, hogyan jönnek a démonok utánad erősebben, amikor megpróbálod kiszabadítani a lelket a démonoktól. Ezek a ma reggel tapasztalt problémák visszatérést jelentenek, mert a démonok nem akarják, hogy a lelkekért imádkozzatok. Ne féljetek, kicsikéim, mert mindig itt vagyok, hogy megvédjelek titeket. Hívjátok segítségemet, és elküldöm angyalaimat, hogy segítsenek nektek.
•2_A démonok mindig gúnyolnak titeket, de amikor nehézségeket láttok, akkor segítségül kell hívnotok a nevemet, Jézusom. A démonok hatalma nem egyezik az Én hatalmammal, de mindig hinnetek kell az erőmben, hogy elfordítsátok a gonoszokat. Ezért a szentmise a legerősebb imádságotok, mert engem szentáldozásban vagy lelki vételben vesztek magatokhoz. Ezért próbálták a démonok megakadályozni a mai misét. Ne feledje tehát, hogy továbbra is a Nevemben imádkozzatok, hogy segítsen lelketeknek és azoknak a lelkeknek, amelyekért imádkoztok. Folyamatosan látod, hogy állandó harcban vagy a lelkek megsegítéséért, ezért folytasd a mindennapi részvételt a szentmisén és a rózsafüzér napi imáit.
•3_Jézus azt mondta: „Fiam, még meg nem született babák millióit láttad megölni az abortusz miatt, mert azt gonosz emberek törvényessé tették. Több idős embert is láttatok megölni az eutanázia által, mert azt gonosz emberek törvényessé tették. Láttatok sok embert megölni a sok háborúitokban a gonosz emberek miatt, akik felbujtották a háborúkat.
•4_Az emberiség új fenyegetést kap az ember által létrehozott vírusok miatt, amelyekkel a gonosz emberek szándékosan csökkenteni kívánják a világ népességének számát. Még ennél is súlyosabb fenyegetés a gyógyszerek által gyártott vakcinák, amelyeket valóban emberek megölésére terveztek, különösen akkorra, ha a következő halálos vírust szabadítják fel. Mielőtt ez megjelenik, elhozom a figyelmeztetésemet. A lelkeknek még egy utolsó esélyük lesz arra, hogy higgyenek Bennem és megmeneküljenek. Az oltottaknak áldásra van szükségük nagypénteki olajoddal, vagy el kell jönniük a menhelyeimre, és hinni kell a gyógyításomban.
•5_Amikor eljön a következő vírus, a halottak millióit fogjátok látni a földre hullva. Ez a legrosszabb tömeggyilkosság, amelyet valaha e gonosz világ népe megismert. Végül az összes gonosz embert megölik és pokolba küldik. Csak az Istenben hívők gyógyulnak meg és védve lesznek a menhelyeimnél.

R112_APR22
•1_Jézus azt mondta: „Fiam, mondtam nektek, hogy hited által gyógyítalak meg, és most megint egészséges ember vagy. Legyetek igazán együttérzéssel azok iránt az emberek iránt, akik betegek a Covid vírusban. Tudjátok, milyen érzés gyengeséget szenvedni láz nélkül tíz napig. Miután felépültetek a betegségből, most megköszönhetitek a mindennapi egészséget. Köszönetet mondhattok nekem a lelki lelki egészségetekért is, amelyet havi Zoom konferenciáitokon megosztotok másokkal.
•2_Legyél erős a hitedben, fiam, és én megvédelek a következő megpróbáltatások során. Egy dolog az, ha egy ember megbetegedik a bűne miatt, és a ha azt a bűnt meggyónja, bevallja, akkor meggyógyul ha megbocsátom. De amikor egy egész nemzet beteg a bűntől, és nem térnek meg, ez nemzeted számára nagyon súlyos tragédia. Imádkozz tovább a családodért és Amerikáért, hogy néped felébredjen, amikor elhozom a figyelmeztetésemet, hogy megmentsem őket.
•3_Jézus azt mondta: „Népem, sokan közületek úgy érzik, mintha egy állandó futópadon lennének, ahová életetek számos részében irányítanak. Nehéz nem észrevenni, hogy embereket miként terelik mint az állatokat, hogy vegyenek magukhoz Covid oltást. Ezek a Covid oltások halálosak, ezért el kell utasítani őket. Nem kaptatok oltást, és túléltétek a Covid vírus gyenge esetét.
•4_Ezek az oltások megváltoztatják a DNS-ét, és nincs szükségetek rájuk. Az oltottak a következő vírustámadás következtében meghalhatnak. Imádkozzatok azért, hogy betegjeitek meggyógyuljanak, mivel én oltás nélkül gyógyítottalak meg titeket.
Jézus elmondta: „Média és a különféle csoportok népszerűsítették a Covid oltásokat, és kiadták a Covid útleveleket. Néhány sportaréna, munkahely és kórház követelte a Covid útleveleket a belépéshez. Nehéz lesz megpróbálni megakadályozni, hogy az emberek ezeket az oltásokat bevegyék.
•5_Jézus azt mondta: „Népem, sokszor figyelmeztettelek benneteket, hogy ne vegyenek be vírus elleni oltást vagy influenza elleni oltást. A gonoszok sok embert próbálnak beoltani a halálos oltásokkal. Egy ponton megpróbálhatják kötelezővé tenni az oltásokat, de ha a gonoszok megpróbálják ezt megtenni, akkor menedékhelyeimen megvédem híveimet. A nagypénteki olaj csak akkor gyógyíthatja meg híveimet, ha valóban hiszik, hogy meg tudom őket gyógyítani.
•6_Jézus azt mondta: „Népem, tudom, hogy a gonoszok az oltottak millióit akarják megölni az ördög terve szerint. Fellépek e jogsértés miatt, mielőtt ez megtörténne, és elhozom figyelmeztetésemet, hogy minden bűnösnek lehetőséget adjak a lelke megmentésére. A megtérés hat hete alatt lehetősége lesz megbánni és igyekezni elnyerni bűneitek megbocsátását. Figyelmeztetve lesztek, hogy a megtérés után jöjjetek el a menedékhelyeimhez. Azok az emberek, akik változtatnak az életükön, meggyógyulnak a menhelyeimnél. Azok az emberek, akik nem térnek meg, meghalhatnak bűneikben és elveszhetnek a pokolban. Válaszd az életet velem, és örök életed lesz velem a mennyben.
•7_ Imádkozz a hazádért, hogy megtarthasd vallásszabadságaidat, de a keresztények fokozott üldöztetésével próbára lesztek téve. Emlékeztetlek benneteket, hogy a gonoszok azt tervezik, hogy egy újabb járványvírussal ismét bezárják egyházaitokat. Csak idő kérdése lesz a Figyelmeztetés után, hogy az összes templom bezárul, és ti a menhelyeimhez jöttök.

R113_APR23 \2021.
•1_Jézus azt mondta: „Népem, ma két jelentős olvasmányod van. Az első Saul Szent Pállá változása a damaszkuszi úton. Hatalmas Fényem lerázta Sault a lováról, és elvakította őt ez az esemény. Saul keresztényeket gyilkolt, ezért felhívtam Sault, és mondtam neki: „Miért üldözöl engem?” Sault később Ananias meggyógyította vakságából, és most mint Pál, hitt a Feltámadott Krisztusban. Nagyon kevés ember tér át életének ilyen nyilvánvaló változásán.
•2_Felszólítom híveimet, hogy minél több lelket evangelizáljanak, mert rövidül a megtérés ideje. Az evangéliumban (Jn 6. fejezet) Arra kérem a tanítványaimat, hogy egyék a testemet és igyák a véremet. Nem biztattam a kannibalizmusra, de a megszentelt kenyérről és borról beszélek, amely a mise szentelésekor testemmé és véremmé változik.
•3_Az első, korai hívőimnek nehéz volt megérteniük valódi jelenlétem titkát. Ennek eredményeként szép számmal hagyták el apostolaimat, mert ezt hitükkel nem fogadták el. Még ma sem hiszek minden követőim abban, hogy testem és vérem valóban jelen van a megszentelt ostyában és borban. Még ha egyesek nem is hiszik, akkor is jelen vagyok az ostyában. Jelen vagyok az összes tabernákulumokban, ahol a megszentelt ostyáim vannak. Ez az Örökkévaló Jelenlétem, amelyet meghagytam nektek az én Legszentebb Szentségemben.
•4_Ezért végeztek térdhajtást és adtok tiszteletet az én tabernákulumom előtt, amikor beléptek a templomba. Adj hálát és dicséretet nekem, amiért hiszel az Ostyámban való valódi jelenlétemben.
Imádkozz azért, hogy a vezetőid helyesen cselekedjenek az embereid előtt, mielőtt dollárod értéktelenné válik.

R114_APR 24 2021. április 24, szombat:
•1_Jézus azt mondta: „Népem, apostolaim gyógyító ajándékokat kaptak a Szentlélek erejével. Ahogy csodáim fokozták apostolaim hitét, úgy Szent Péter csodái sok megtérőt vittek a hitbe. Adj dicséretet nekem, valahányszor csodálatos gyógyulást látsz, mert ez az én gyógyító erőm. Még ma is, amikor emberek felett imádkoztok, és hisztek az én gyógyító erőmben, meggyógyulnak. Bízzatok bennem és higgyetek a test és a lélek gyógyításában. Amikor meggyógyítottam az embereket, először lelki gyógyulásukat okoztam, és csak azután gyógyítottam meg őket testben.
Az evangéliumban azt látja, hogy Szent Péter újabb nagy hitére tett tanúságot, amikor megkérdeztem az apostolokat: „Ti is el akartok hagyni engem?” Szent Péter azt mondta: „Uram, kihez mennyünk, hisz nálad van az örök élet igéje.
•2_Minden apostolom hitt valódi jelenlétemben az Eucharisztiában. Néhány ember azért hagyta el társaságunkat, mert nem fogadta el a Testem evését és a Véremet. (Jn 6:54) ’Ámen, Ámen, mondom nektek, ha nem eszitek az Ember Fiának húsát és nem isszátok az Ő vérét, nem lesz bennetek élet. Aki eszi a testemet és issza a véremet, annak örök élete van, és én az utolsó napon őt feltámasztom.
•3_Jézus azt mondta: „Népem, mindennap azért küzdötök, hogy ételt és kényelmes, lakható otthont találjatok magatoknak a túléléshez. Mindent megtesztek, hogy táplálékot biztosítsatok és megvédjétek családjaitokat a bajoktól. Olyan munkahelyeket után néztek, ahol pénzt kereshettek az igényeitek kielégítésére. Dolgozol azért, hogy autód legyen, így munkába és az üzletekbe utazhass. Ez a normális vágy a túlélésre. Sajnos vannak elit gazdag emberei, akiket az ördög vezet, és ők csökkenteni akarják a világ népességét, mivel a céljuk az, hogy kevesebb embert kelljen nekik ellenőrizni.
•4_A Georgia Guidestones-nál láthatjátok az első igyekezetet, amely a világ népességét 7 milliárd embertől 500 millióra kívánja csökkenteni. Ezek a gonoszok megpróbálják elkövetni az emberiség legnagyobb tömeges kiirtását, amelyet valaha is próbáltak. A Covid vírus nem öl meg ennyi embert, de a védőoltások és az erősítők megölik az immunrendszert. Tehát ne vegyetek be oltást. Túléltétek a Covid vírust oltás használata nélkül. Ezek az oltások halálosak, és visszafordíthatatlanul megváltoztatják a DNS-ét. Folyamatosan adnak még halálosabb fokozatúakat, de egyiket se vegyétek be. Ha oltásokat a parancs erejével akarják elfogadtatni, akkor a menhelyeim biztonságára hívlak benneteket. Amikor ezek a gonoszok meg akarnak ölni benneteket, a menhelyeimhez hívlak titeket.
•5_A figyelmeztetés a következő halálos vírustámadás előtt következik be, amely az összes oltott embert megöli. Ha beoltották, akkor meggyógyulhat, ha megáldják a nagypénteki olajjal, vagy ha hívők vagytok, akkor meggyógyulnak a menhelyeimnél. Bízzatok bennem, hogy meggyógyítsam híveimet, de azok az emberek, akik megtagadják a gyógyításomat, meghalnak és pokolba kerülnek a következő rossz vírustámadással. Hívőim meggyógyulnak és megjutalmazásra kerülnek a békés korszakomban.

R116_APR 26 2021.
•1_ Jézus azt mondta: „Népem, többségetek pogányok vagytok, és nem zsidó hitűek. De a Szentlélek magához fogadott benneteket, hogy megkapjátok a szentségeket. A „katolikus” egyház egyetemeset jelent, és azt jelenti, hogy minden embert szívesen látnak az Egyházamban. Nincs megkülönböztetés, mert mindannyian egyenlők vagytok a szememben. Felszólítom híveimet, hogy keresztelkedjenek meg és erősítsék meg magukat a Legszentebb Szentháromság által. Amikor eljön gyónni a papnál, a lelketek megtisztul a bűneitektől, és ekkor már képesek lesztek arra, hogy méltóan fogadjátok az én áldozási Szentségemet.
•2_ Jézus azt mondta: „Mielőtt a média és a gonosz orvosok a vírusoltásokat ajánlották volna, már akkor azt mondtam az embereimnek, hogy ne hajtsák végre ezeket a halálos oltásokat, még akkor sem, ha azzal fenyegetnek, hogy megölik őket. Az influenza elleni oltásokat se legyetek hajlandók elfogadni, mert mindegyiket az emberek megölésére tervezték. Még azt is mondtam, hogy kerüljétek a tesztelést, mert a tesztek vírusokkal lehetenek szennyeződve. Most ezek a gonoszok megpróbálják az embereket arra kényszeríteni, hogy fogadják el az oltásokat, különben nem léphetnek be munkahelyükre vagy sporteseményeikre.
•3_ Ezek a gonoszok oltáslevéllel fogják elválasztani a beoltott embereket a be nem oltottaktól. Végül ezek a gonoszok kötelezővé teszik ezeket az oltásokat, és megpróbálják felhasználni a katonaságot, hogy mindenkire érvényesítsék az oltásokat. Ha az életeteket fenyegetik, akkor biztonságotok érdekében menedékeimre hívom híveimet. Elhozom figyelmeztetésemet, hogy elkülönítsem a jó embereket a gonosztól. A gonoszokat nem engedik be a menhelyeimbe. A hitetlenek meghalnak ezekben a csapásokban, és a pokolba vetik őket. Hívőim meggyógyulnak a vírusoktól a menhelyeimnél. Bízzatok bennem és angyalaimban, amikor láthatatlan pajzsal védenek meg. Igazságom minden gonosz ellen szembeszáll, mivel őket megölik és pokolba küldik. Összegyűjtöm híveimet a béke korszakomba.

R117_APR 27. 2021.
Jézus azt mondta: „Népem, a húsvéti időszakban vagytok, és az én húsvéti népem vagytok. Megtanították veletek a hittant, és az én népemnek meg kell osztania másokkal a hitélményeit. Öröm és jóság rejlik a hitben, ezért emeljétek fel néhány fokkal az örömeteket, hogy legyőzzétek a körülöttetek lévő gonoszságot és szomorúságot. Azok az emberek, akiknek Covid vírusa volt, tudják, hogyan tudja legyengíteni őket. De imádkoztál azért, hogy jobban legyél, én pedig meggyógyítottalak. Tehát most, hogy jobban érzitek magatokat folytathatjátok az evangelizációs erőfeszítéseket, különösen a családjaitok körében.


<12/77>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI a Maranatha-forrásnál és szentélyénél, amelyet a Mennyország adott Maureen Sweeney-Kyle amerikai látnoknak

M41_APR 27 „Manapság az emberiséggel el kell fogadtatni az igazságot. össze kell egyeztetni az Igazsággal. Az igazság a saját halandósága és függősége az én isteni gondoskodásomtól. A lélek, aki nem tér el ezektől az Igazságoktól, békében van, és nem próbál vagyont felhalmozni, mely élete során elhasználódik. Örök célja felé törekszik, amely a mennyben várja.
Minden ima és áldozat, amelyet egy lélek felajánl a földön, örök értéket hordoz magában – egy díj, amely a mennyben várja. Amikor eljut a Mennybe, olyan lesz, mintha értékes kincsek kincsesládáját nyitná meg. Imádságaid előtted érkeznek a Mennybe, és ékszerként pihennek a Szűzanya lábainál. Gondviselésembe vetett bizalmatok biztonsága egy ékszer, amely a tiéd a földön. Ne engedjétek, hogy a Sátán elvegye a kedveteket, eltereljen benneteket az imádságtól, vagy kétségeket vessen a belém vetett bizalmatokba. Féltékeny az imáitokra és az irántam őrzött bizalmatokra.

M42_APR 28  Gyermekeim, imádkozzatok az erős hitért abban, hogy jóakaratot őrzök irántatok.
Akkor elküldhetem azokat az embereket az életetekbe, akikre minden helyzetben szükségetek van. Hit által fogod felismerni, hogyan vezetlek. Üzeneteim nem tartalmaznak félelmet vagy a csüggedést. Ezek a lelketek ellenségétől származnak. Ne higgyetek senkiben, aki tele van büszkeséggel – önző túlértékeléssel. Higgyetek azokban, akik tudják, hogy ők az Én eszközeim – Istenetek – eszközei. Nagyra értékelem ezeket a pillanatokat, amikor kommunikálni tudok veletek és vezetni tudlak titeket. Remélhetőleg ti is.
Noe-val így kommunikáltam. Hallgatott és engedelmeskedett, bár a körülötte lévő emberek nem hittek az erőfeszítéseiben, és kétségbe vonták a Hívásomra adott válaszát. Hasonló módon támogatom ezt a missziót. Ezek az üzenetek sokakat vonzanak ezeknek az időknek a bárkájába (menhelyébe) = Jézus és Mária Egyesített Szívébe.

M43_APR 29 Gyermekek, a lakosság többsége nem hisz ebben a természetfeletti jelenésben. Így működik a Sátán - mindig vonzza a földhözragadt embert. A csoda az átlagos léleknek kizártnak tűnik. Egy ilyen lélek saját magától és saját erőfeszítéseitől függ, eltekintve a Menny minden közbenjárásától. A világi erőfeszítések csak mérsékelten lehetnek sikeresek és korántsem tökéletesek. Hatalmam által megváltoznak a körülmények, és a kegyelem legyőzi az emberi erőfeszítéseket. Ez igaz a fizikai gyógyulásokra, a természet változásaira, az emberi kapcsolatokban való megbékélésre és minden inspirációra a jobb, biztonságosabb élet felé. Az a lélek, aki szeret engem, a legkönnyebben tud bízni bennem. Bármelyik pillanatban a bizakodó lélek várja azt a kegyelmet, amelyet küldök neki, és amely megoldja a helyzeteket. Talán a jelen pillanat legfontosabb kegyelme az Akaratom Szent elfogadása. Minden nap imádkozzatok ezért a kegyelem által ihletett elfogadásért, amely a békés szív szükségszerűsége.

M44_APR 30 „A világ szívének állapota tükrözi az egész világ vezetői szíveinek állapotát. Ha a vezetők előmozdítják a liberális hozzáállást, akkor az egész nemzeteket a liberalizmus szerint fogják irányítani. A vezetők lelke annak alapján lesz megítélve, hogy mennyire viseltek felelősséget a földön tartózkodva az általuk képviselt emberek iránt.
Ha a személyes haszonszerzés vagy a biztonságos hírnév elsőbbségét élvezték az adott pozíciójukban a felelősség helyett azokkal szemben akikért meg lettek választva, akkor a szememben kudarcot vallottak.
Azok a kormányzati tagok, akik támogatják az abortuszt, felelősek a gyermekek meggyilkolásáért, amelyet politikájuk eredményeként követtek el. Ennek ismeretében láthatjátok, hogy az egész nemzeteket miért nem az igazság vezérli.
Ezért kérem az imáitokat bárkiért, aki vezető szerepet tölt be. Ami volt, az elmúlt, de ti megváltoztathatjátok a jövőt, ha most imádkoztok a félrevezetett szívekért.

M45_MAJ 1 A mai világ gonoszsága megváltoztatta a jó és a rossz valóságát. Sátán a közösségi médián keresztül sikeresen hamisan mutatta be a rosszat mintha jó lenne. Az erkölcs ezen eszközök hatása alatt összezavarodott. Minden nemzet erkölcsi normáinak magukba kell foglalni a parancsolataimat, hogy részesülhessenek a kegyelmemben. A kormányoknak elsősorban a törvényeim iránti igazi engedelmességet kell tükrözniük. Ha nem, akkor gonosz hatásokat vesznek magukhoz, hogy elhatárolódjanak Tőlem. Parancsolataim iránti szigorú engedelmességetek révén vágyom arra, hogy kibéküljek az emberiséggel. Nincs más módszer arra, hogy elnyerjétek a tetszésemet. Az emberi törvényeket ennek az engedelmességnek a jelenlétében, érvényesülésében kell megfogalmazni; ugyanez érvényes a szabad akaratra is. Bármely más cselekvés nem tőlem származik, és katasztrófát von magára.

M46_MAJ 2 Ti választjátok meg az utatokat - legyen az üdvösség vagy elítélés - minden pillanatban újra és újra választani kell. Ne engedjétek, hogy a Sátán bármilyen kifinomult módon átvegye gondolataitokat, szavaitokat vagy tetteiteket. Kezdjétek a reggelt azzal, hogy az egész napot átadjátok Jézusnak és a parancsolataim iránti engedelmességnek. Ez a megszentelődés módja.
Szükségem van az Igazságnak elkötelezett lelkek seregére, hogy megnyerhessem a félretájékoztatási csatát, amelyet Sátán folytat. Az ellenség sikeresen elérte, hogy a gonoszság jogként tűnjön fel, tehát ezáltal mint szabad akaratú választás, de nem bűn. Annak érdekében, hogy megnyerjétek ezt a mai háborút a gonosz ellen, a lelkeknek meg kell ismerkedniük a parancsolataimmal, amelyek útlevelek a Mennyországba. Ne haggyátok magatokat megtéveszteni olyképen, hogy a parancsolataim érvénytelnek vagy csökkent fontosságúak lennének a napjainkban. Akarom, hogy a „Parancsaimra” adott igenetek olyan legyen, mint az Igazság ruhája, amelyet minden reggel magatokra öltöztök.

M47_MAJ 3 Ne engedjétek, hogy az élet viharai legyőzzék a hiteteket. Rejtett és nyílt módon segítek. Adj hálát ezért, még akkor is, ha Kegyelmem nem nyilvánvaló. A csüggedés a Sátán trükkje, amelynek célja a hit gyengítése. A mennybe érve a hitbe burkolt ima a leghatékonyabb, és kegyelemként tér vissza hozzád. Ha minden lélek minden nap tiszta szívből mondana egy imát, a világ jobb hellyé válna. A béke a reményben lenne lehorgonyozva. A félelmek elrepülnének. A gonoszok el lennének fedve és le lennének győzve. A politika őszinte, becsületes lenne, és nem manipulálná azt a gonosz. Nem lenne jobb és baloldal a kormányokban. Mindenki nyíltan őszintén dolgozna azon, hogy a lehető legjobban segítsen másokon. Jelenleg a nagy többség nem imádkozik, mielőtt cselekedne. Motiválva vannak a gonosz cél és a rossz végzet felé.

<13/77>

Szent Mihály arkangyal üzenete kelt 2021. április 27-én. Eszköz: Luz de Maria (Argentína).
120K_APR 27 Isten népe: Áldalak és védelek titeket a Szentháromság nevében. Legyetek szeretőek, irgalmasak, legyetek olyanok, mint a mi királyunk és az Urunk Jézus Krisztus Szeretete és irgalma. A lelki bizonytalanság idejét élitek, ami nagyon veszélyes a Napba öltözött asszony, (akinek hold van a lábai alatt) gyermekei részére. (Jel 12: 1)
Az őskígyó, az ördög vagyis a Sátán, üldöz titeket, pihenés nélkül támad titeket, hitvesztést és emberi egó (önzés) előnyben részesítését okozza. Királyunk és Jézus Krisztus Urunk gyermekeit az ördög figyeli. Azok az emberek, akik ezt nem észlelik, továbbra is nagyon elégedetlenek, emberi egójukban felfuvakodottak.
Betegesen gyűlölködők, ami állandó lelki gyötrelemben tartja őket a bizonytalanságuk és a képzeletbeli elégedetlenségük miatt, amelyekben találják magukat – ez az ördög mérgének gyümölcse, mely távol tart benneteket Királyunktól, Jézus Krisztustól.
A gonosz erők szájkosarat tettek rátok, hogy féljetek kijelenteni, hogy Isten tulajdonai vagytok, egy olyan társadalom előtt, amely elmebajába és közönyébe merült ebben a döntő pillanatban, amelyben vagytok: a nagy figyelmeztetést megelőző pillanatban. A mindennapi élet lehetővé teszi, hogy elfelejtsétek, hogy tanúbizonyságul lettetek küldve, hogy királyunkhoz és Urunk Jézus Krisztushoz, valamint a menny és a föld királynőjéhez és anyjához tartoztok. E feledékenységetek miatt megszakítjátok az összhangot az Isten szeretetével. A gondolkodás tisztasága elengedhetetlen, és az is, hogy a szívetek figyelmes legyen Isten ügyeire, dolgaira, hogy ne térjetek rossz útra.
Ezekben a pillanatokban mindenkinek meg kell küzdenie a saját énjével és irányítania kell az emberi egóját (énjét), mikor az azt mondja, hogy ellenkező irányba haladj, mint amire hivatva lettél.
Királyunk és az Úr Jézus Krisztus szeretett népe: Közelednek az események, amelyeket Királyunk és Jézus Krisztus egyházát csapdába fogják ejteni, és céljuk az, hogy lelkileg megtévesszenek titeket, hogy aztán háborús zsákmányként tudjanak benneteket elhurcolni.
Az egyház két felé van osztva – azokra, akik hűek az egyház valódi tanításához, és azokra, akik hamis, teljesen modernizált istent képviselnek, aki megengedi a bűnt.
Ez az idő a kemény lelki küzdelem ideje, és az emberek túlnyomó többsége mégsem veszi észre, mert nem szellemiek: arra várnak, hogy a közeljövő visszatérjen a normális helyzetbe
Ó, ti őrült és ostoba lények! Nem fogtok visszatérni az előző élethez: az események szabadjára lettek engedve és rátörtek az egész emberiségre. Az idő sürgős: a betegségek körülveszik az embert, és egyre veszélyesebbé válnak. Megrekedtetek a sárban, és csak azok fognak kijönni a sárból, akik felismerik, hogy Istenhez tartoznak, és valóban az övéi. Minden egyes nap meghozza saját megpróbáltatásait, és folyamatosan teszteljük az Istenhez való hűségeteket. Bármelyik nap az utolsó nappá válhat az életetekben.
A vírusok szaporodnak és agresszívebbekké válnak; a halál folyamatosan lebeg az élet felett. Ne legyen bennetek gyűlölet, legyetek megbékélők, ne aggódjatok, és ne veszítsétek el a reményt. Változzatok meg, váljatok másmilyenekké, térjetek meg, legyetek mások, legyetek a szeretet.
E nagy gonoszság megalkotói örömmel látják, hogy a világ népessége összezsugorodik, és ijesztgetik az embereket, hogy adják beleegyezésüket a fenevad jelének elfogadásához.
Sürgősen imádkozzatok egymásért és minden emberért. Királyunk és Urunk Jézus Krisztus megváltott benneteket a bűntől, de törekednetek kell az örök élet elnyerésére. A gazdaság csődöt mond, és az emberi őrület jelen lesz az egész világon, mikor az éhínséggel fognak szembe nézni. Készüljetek fel! Isten népét Isten szeretete erősíti; ne aggódjatok. E csatában védelek és áldalak titeket. Szent Mihály arkangyal

Jézus üzenete, 2021. május 1. Eszköz: Glynda Linkous (USA)
121K_1 MAJ Sok gyermekemet biztonságosabb helyekre és olyan helyekre költöztetem, ahol szabadabban és gyakrabban tanúskodhatnak az evangéliumról.
Legyetek most engedelmesek és nagyon engedelmesek, gyermekeim – a földön töltött időtök nagyon rövid, és igazán csak rövid idő van hátra, hogy a lelkek utolsó termését elhozzátok az én királyságomba, és utána meglátjátok, hogyan teljesedik be az egész Szent Igém. _Jézus

Emlékeztető Jézus 2020. augusztus 7-i üzenetére. Eszköz: Glynda Linkous (USA)
122K_2020 AUGUSZT. 7. Gyermekeim, a világotok készulődik drámaian megváltozni, és ez egyik napról a másik napra fog megtörténni. Az ellenség most stratégiailag minden nagyobb városba bevetette az embereit, és azok veszik át a hatalmat. Amikor ez megtörténik, látni fogjátok a Gonosz felemelkedését. A szívetek kétségbe fog esni, amikor ez megtörténik, mert életetek minden aspektusát, szempontját az ellenség fogja irányítani.
Ezt az akciót már régóta tervezték, és az ellenségek sikeresek lesznek ebben a puccsban. De ne aggódjatok miatta, mert már régóta tudtam róla. Az ellenség átveszi a kormányt, és bemutatják azt a jelet, (sátán jelét) amelyre a Szavamban figyelmeztettelek. Ebben a pillanatban azok, akik az enyémek, tudni fogják, mi ez, és elutasítják. Megölik azokat, akik megteszik az elutasítást, de ne féljetek, mert ti, akik az enyéim vagytok, hozzám jöttök még aznap. Azok számára, akik elfogadják a jelet, nem lesz orvosság, segítség. Haláluk pillanatában az ellenségemhez mennek, és soha nem fogják ismerni a békét vagy a nyugalmat egy örökkévalóságon keresztül.
Gyermekeim, maradjatok az Igémben, hogy az a szívetekre íródhasson azon a napon, amikor az ellenség eltávolítja őket ebből a világból, mert ez lesz az egész Ige, amely akkoriban rendelkezésetekre áll. Koncentráljatok arra, hogy továbbra is hűek maradjatok hozzám, és bírjátok ki, amíg el nem jövök, és ne tagadjatok meg. Vállaljátok, hogy életeteket adjátok a nevemért, ahogy én is az enyémet adtam értetek. Jöjjetek haza! _Jézus

Jézus üzenete, 2021. május 3. Eszköz: Glynda Linkous (USA)
123K_MAJ 3 Gyermekeim, itt az ideje, hogy nyugodtak legyetek, és ideje továbblépni. Mint minden katona tudja, minden ütközetben a legfontosabb az időzítés. Mondom nektek, hogy most jött el az idő, hogy lépjetek. Haladjatok a földi királyságomban. Tudjátok, mire hívtalak benneteket. Tudjátok, hogy hová vezetlek benneteket a Szentlélek által. Menjetek MOST és ne habozzatok. Ne halogassátok későbbre ( mivel most, amikor ezt olvassátok), az ellenség terveket készít, hogy megállítson titeket és ellopja jutalmatokat! _Jézus

Jézus üzenete, 2021. május 4. Eszköz: Glynda Linkous (USA)
124K_ MAJ4 Gyermekeim, amikor szólok hozzátok, akkor gyorsan kell cselekednetek. Ha lelketekben vezéreltelek, készüljetek fel most. A kényelmes mozgási lehetőségek, esélyek egyre rövidebbek lesznek és hamarosan zárulnak. Nincs vesztegetni való idő. Ne várjatok a tökéletes feltételekre, mert ezek már nem lehetségesek számotokra. Ne engedjétek, hogy lelketek ellensége ily módon megfékezzen vagy megállítson titeket. _Jézus

<14/77>

AZ ATYAISTEN HÍVÁSA AZ EMBERISÉGHEZ

ÜZENET ENOCHNAK

EN13_2021. MÁJUS 1.

_1_ Népem, béke legyen veletek. Gyermekeim, az éhínség napjai közelednek a világotokban. Az éhség, a munkanélküliség, az éhínség, a vírusok, a kártevők és a pestisek lesznek azoknak a megtisztulásoknak a részei, amelyeken az emberiségnek át kell esnie. A pénzből nem lesz semmi hasznotok, mert nem lesz mit enni. Itt az idő, gyermekeim, amikor már készleteitekben ott kell állni a nem romlandó ételeknek, mert olyan éhínség közeledik, amilyen még soha nem volt a földön.
_2_ Azok, akik tudják raktározni az élelmet, tegyék meg most. De aki nem tud, az ne féljen. Én, a mennyei Atyátok, megtöbbszörözöm aszerint, hogy mennyi vagy milyen kevés ételetek van, mindaddig, amíg megosztjátok.
A Gondoskodás rózsafüzérét, amelyet Énoch szolgámon keresztül küldtem nektek, imádkozzátok az Irgalmasság rózsafüzérét követően, hogy a hiány és éhínség felé közeledő napjaitokban ne hiányozzon a mindennapi kenyeretek. Ennek a rózsafüzérnek az elmondása révén megsokszorozom az ételeket. Kezdjétek hát, gyermekeim, imádkozni ezt a rózsafüzért, hogy otthonaitokból ne hiányozzon a mindennapi ellátás.
_3_ A nagy megpróbáltatások hamarosan megkezdődnek, és ennek az emberiségnek a túlnyomó része még mindig letargikus, közönyös a bűn iránt. Bolondok, nem akartok menedéket keresni Irgalmamban? Akkor tehát ismerjétek meg az igazságomat, miben helyes és kérhetetlen – add meg mindenkinek a művei szerint!
A pusztítás lovasai már a földön járnak, és elkezdték kiönteni csészéiket. Csak a Figyelmeztetés és a Csoda idejének kell eltelni, akkor majd a karomat az Igazságosságom teljes súlyával ráterhelem e hálátlan és bűnös emberiség túlnyomó többségére. Ó, istentelen emberiség, még mindig lelkileg letargikus, közönyös vagy, és amikor felébredsz, magadhoz térsz, már nem az Irgalmasságot, hanem az Igazságosságot találod meg!
_4_ Az irgalmasságom időszaka teljes egészében elfogy, és bármennyire is arra kérlek benneteket, hogy változzatok meg, cserébe amit tőletek kapok, az pedig a még nagyobb gonoszság, lázadás, hálátlanság és a bűn. Szegények, azok, akik továbbra is hátat fordítanak nekem, és nem az arcukat mutatják, mert amikor felszabadul az Igazságosságom, bármennyire is siránkoztok és könyörögtök, többé nem lesztek meghallgatva!
_5_ Népem, oly nagy nyomorúságot, amilyen közeledik, még soha nem tapasztaltak ezen a világon. Ha tudnád te bűnös emberiség, hogy mi következik, akkor sietnél rendbe rakni a számláidat (melyeket az Isten elé szoknak terjeszteni halálozáskor), és teljes szívedből keresnéd Istent! A nagy megpróbáltatások idején ha nem ragaszkodtok hozzám, mennyei Atyátokhoz, fennáll annak a kockázata, hogy örökre elvesztek. Tékozló gyermekek, én vagyok a ti Atyátok, aki tárt karokkal vár benneteket. Válasszátok az üdvösség útját és térjetek vissza hozzám töredelmes és alázatos szívvel. Biztosítlak benneteket, hogy ha így tesztek, megbocsátok nektek, és soha nem fogok emlékezni a bűneitekre, bármilyen nagyok is legyenek. Fussatok tehát hozzám, mert az Irgalmasságom hajója már indulásra kész. Ne hagyjátok az utolsó pillanatra az üdvösség bélépő-jegyét. Siessetek, hogy elnyerjétek, hogy holnap ne legyen mit megbánnotok!
_6_ Maradj békében népem, örökségem. Atyátok, a Nemzetek Ura. Ismertessétek meg az üdv-üzeneteimet az egész emberiséggel, az én gyermekeimmel.

_7_ AZ ELLÁTÁS RÓZSAFÜZÉRE (A gazdasági hiány idejére)
KÉRÉS:
Ó, végtelen irgalmasság Istene, aki jóakaratú embereket, özvegyeket és árvákat bebiztosít, kielégítve anyagi és lelki szükségleteiket.
Nyisd ki a mennyei kamráidat, és az Atya nevében (áldás = keresztvetés), a Fiú nevében (áldás) és a Szentlélek nevében (áldás) küldd el nekem azt az ellátást, amelyre szükségem van, hogy kielégítsem a mai napra fennálló igényeimet. (A kérés megtörtént ...)
Következik a Hitvallás (credo) és egy Miatyánk imádkozása.
Azt kell mondani: „Kegyelemben és irgalomban részesülhetek a szűkösség, (hiány, ínség, éhínség) esetén, (idején) is” (Zsidók 4:16).
A válasz így hangzik: „A Szentháromság Egy-isten nevében, Irgalmas Istenem lássál el engem.” (10-szer ismételd)
Minden tized végén egy Miatyánkot kell mondani, és előröl ismételni, újrakezdésként:
„Kegyelemben és irgalomban részesülhetek, stb….”
Tehát addig, amíg az öt tized be nem fejeződik. A rózsafüzér végén elmondani a 136. zsoltárt.
_8_ „Aki hittel és odaadással imádkozza el ezt a rózsafüzért, annak nem fog hiányozni az aznapi kenyér. Ez az irgalmas Jézus ígérete”

Szerkesztői segítségként:

•AA_ Összefoglalom az ima menetét

•1_ IRGALMASSÁG RÓSZAFÜZÉRE _2_ KÉRÉS _3_ HISZEKEGYET _4_ MIATYÁNKOT _5_ KEGYELEMBEN STB. - TÍZSZER KELL ISMÉTLNI (ezt tizednek hívjuk) + A TIZED VÉGÉN MINDIG HOZZÁMONDANI A MIATYÁNKOT _6_ ÖT TIZEDET IMÁDKOZUNK _7_ 136. ZSOLTÁRT ELMONDANI
SZÜLEINK ÚGY TANÍTOTTÁK VELÜNK, HOGY AZ IMÁKAT MINDIG KERESZTVETÉSSEL KELL KEZDENI ÉS BEFEJEZNI

•BB_ a Bibliából bemásolom ide a 136. zsoltárt:

A nagy hálaének – 136. zsoltár
(Alleluja!)
Áldjátok az Urat, mert jó:
irgalma örökké tart.
Áldjátok az istenek Istenét:
irgalma örökké tart.
Áldjátok az urak Urát:
irgalma örökké tart.
Csak ő tesz csodát:

irgalma örökké tart.

Ő alkotta bölcsességben az eget:

irgalma örökké tart.

Ő teremtette a földet a víz fölé:

irgalma örökké tart.

Ő teremtette a nagy világítókat:
irgalma örökké tart.
A napot, hogy kormányozza a nappalt:
irgalma örökké tart.
A holdat és a csillagokat,
hogy kormányozzák az éjt:
irgalma örökké tart.

Lesújtott Egyiptom elsőszülötteire:

irgalma örökké tart.

Izraelt kivezette közülük:

irgalma örökké tart.

Erős kézzel és fölemelt karral:
irgalma örökké tart.
Kettéválasztotta a Vörös-tengert:
irgalma örökké tart.
Középen átvezette Izraelt:
irgalma örökké tart.
A fáraót és seregét a vízbe taszította:
irgalma örökké tart.

Népét a pusztába vezérelte:

irgalma örökké tart.

Nagy királyokat vert meg:

irgalma örökké tart.

Hatalmas fejedelmeket győzött le:
irgalma örökké tart.
Szichont, az amoriták királylát:
irgalma örökké tart.
És Ogot, Básán királyát:
irgalma örökké tart.
Országukat örökségül adta:
irgalma örökké tart.

Örökségül Izraelnek, az ő szolgájának:

irgalma örökké tart.

Megemlékezett rólunk szükségünkben:

irgalma örökké tart.

Megmentett ellenségeinktől:
irgalma örökké tart.
Táplálékot ad minden testnek:
irgalma örökké tart.
Áldjátok az egek Istenét:
irgalma örökké tart.

CC_ Bemásolom ide az ISTENI IRGALMASSÁG RÓZSAFÜZÉRE imát
Hagyományos rózsafüzéren is imádkozhatjuk. A függelékben egy Miatyánkot, egy Üdvözlégyet, és a Hiszekegyet mondjuk.
A nagy szemekre imádkozzuk:
Örök Atya! Felajánlom neked szeretett Fiadnak, a mi Urunk, Jézus Krisztusnak testét és vérét, lelkét és istenségét engesztelésül bűneinkért és az egész világ bűneiért.
A kis szemekre imádkozzuk:
Jézus fájdalmas szenvedéséért irgalmazz nekünk és az egész világnak.
Befejezésre, háromszor ismételjük:
Szent Isten, szent erős Isten, szent halhatatlan Isten, irgalmazz nekünk és az egész világnak. Ámen

_______ooooo______

Végül ajánlom, hogy másoljátok le a gépből a papírra, mivel nem biztos, hogy akkor még állandóan lesz villanyáram. Fejből nem mindenki akarja megtanulni a szöveget. Ez miatt nehogy éhen haljatok, ha nem fogtok tudni kérni.
De van Biblia, ahol hozzá lehet akkor is férni a zsoltárokhoz.
A Miatyánk, a Hiszekegy és az Irgalmasság rózsafüzére, valamint a hagyományos domonkosi Rózsafüzér és egyéb imák megtalálhatók ennek az oldalnak a menüjében a „MINDENNAPI IMÁK“ nevezetű cikkben.

<15/77>

LEARY ÜZENETEK

ÁPRILIS 28 ÉS MÁJUS 4 KÖZÖTT
|_1 R118_2 Jézus azt mondta: „Népem, már korábban mondtam neked, hogy az Egy világrend népe mindig meghirdeti terveit, mielőtt végrehajtaná azokat. Sokat olvastál a „Nagy visszaállításról” (Great Reset), amely alapvetően minden országban megpróbál létrehozni kommunista sejteket. Ez egy felkészülés arra, hogy átadjuk a világot az Antikrisztusnak a Nagy Szenvedés megkezdéséhez. Az Egy világrend népének másik célja, hogy valamilyen elektronikus eszközzel ellenőrizni tudja a világ összes pénzét. Harmadik céljuk a világ népességének 500 millióra csökkentése. A Covid vírust és a sok vírus elleni vakcinát azért használják, hogy tönkretegyék az emberek immunrendszerét a DNS megváltoztatásával.
R118_3
|_2 Bejelentenek egy új járványvírust, amely megöli az oltott embereket. Utasítsatok el bármilyen vírus elleni oltást.
|_3 A következő halálos vírus megjelenése előtt hozom a figyelmeztetésemet. A figyelmeztetés minden bűnös számára egy utolsó esélyt ad arra, hogy megtérjen, megváltoztassa bűnös életét és megmeneküljön a pokol elől. A hathetes megtérésre adott idő után híveimet hívni fogom a menhelyeimre, ahol meggyógyulnak minden vírustól, és angyalaim megvédik őket a gonoszoktól. Elhozom a győzelmemet, ezáltal hívőim bekerülnek a békés korszakomba, de a gonoszokat megölik és pokolba vetik.
R119_7
|_4 Jézus azt mondta: „Népem, mondtam nektek, hogy hűségeseimnek belső utasításokat adok, amikor eljön az ideje, hogy húsz percen belül el kell hagyni otthonaikatt, hogy menedékhelyemre jöhessenek. Hívhattok engem, és meg fogom bízni őrangyalaitokat, hogy lánggal vezessenek a legközelebbi menedékhelyig. Az angyalaitok a láthatatlanság pajzsát teszik rátok, így nem lehet felfedni, leleplezni benneteket. Adjatok dicséretet és dicsőséget nekem, amiért megvédelek a megpróbáltatás ideje alatt.
R119_8 Jézus azt mondta: „Népem, sok hívőm az angyalaimtól láthatatlan keresztet hagyott tenni a homlokára. Így léphettek be a menhelyeimbe. Megfelelő időben elhozom figyelmeztetésemet, és minden bűnös átnézheti az egész életét és megismerheti az ítéletemet. Minden bűnös szabad akarata lesz, hogy velem vagy ellenem lesz-e. Azoknak az embereknek, akik elfogadnak engem uruknak és mesterüknek, keresztet helyeznek a homlokukra, ha új megtértek lesznek. Tehát a Figyelmeztetésem során több embernek lesz esélye homlokára kapni keresztet. Az én menedékhelyem angyalai azok, akik csak a homlokukon kereszttel megjelölteket engedik be a menedékhelyre. Az összes gonoszt és nem hívőt nem engedik be a menedékhelyeim védelme alá. Ez lesz a jó emberek és a gonoszok elkülönítése. Hűségeseimet a mennybe viszik, a gonoszokat pedig a pokolba vetik.
R121_2
|_5 Jézus azt mondta: „Népem, a te tetteid mindennap elmondják, mennyire szeretsz engem. Ha mindennap imádkozol, és követed a parancsolataimat, akkor a szívedben láthatom az irántam való igazi szeretetedet. De azok az emberek, akik csak bajban jönnek hozzám, és csak a vasárnapi misére jönnek, kényelmükből csak részidőben szerelmesek. Ezek és azok az emberek, akik nem jönnek el a misére, azok a langyos katolikusok, akik sokkot kapnak, amikor megkapják a Figyelmeztetésemet. Néhány katolikus élete valóban megmenthető lenne az életük áttekintésének köszönhetően, ha látni fogják, hogyan hagytak Engem figyelmen kívül életük nagy részében és ha megváltoztatnák az életüket.
R121_3 Imádkozzatok ezekért a langyos lelkekért, hogy igaz hívőkké válhassanak, különösen azokért, akik a saját családjaitokban élnek. Lesz néhány olyan lélek, akiket annyira magával ragad a világi életmód, hogy elvesznek, ha nem változtatják meg gonosz útjukat. A figyelmeztetésem egy utolsó esély lesz minden lélek megtérésére és megmentésére. A megtérés hat hete alatt híveim keményen fognak dolgozni a langyos lelkek megmentésében. Ezek a lelkek tudják, ki vagyok, és szabad akaratból kell választaniuk, hogy velem legyenek-e vagy sem. Imádkozzatok állandóan a családjaitokban élő lelkekért, mert imádságaitok segíthetnek megmenteni a langyosakat családjaitokban.
R122_3
|_6 Jézus azt mondta: „Népem, fel kellett mennem Atyámhoz, hogy a Szentlélek tűznyelvek alakjában jöjjön le, hogy megáldja apostolaimat. Szeretem minden húsvéti népemet, és te húsvéti feltámadásom örömteli időszakát éled. Én vagyok az ígért Messiás, és szenvednem és meghalnom kellett, hogy megválthassak minden lelket, akik bűnük megbocsátását kérik. Dicsőséges feltámadásom annak a hatalmamnak a jele, hogy feltámadhatok a halálból. A halálnak nem volt hatalma felettem, és ez az én győzelmem a bűn és a halál felett. Örülj üdvözítő erőmnek, hogy hívőimet az örökkévalóságig a mennybe hozhatom. "

R123_ MAJ3
|_7 Megérteni engem, mint Isten embert, a Szentlélektől kapott hit ajándékra van szükség. Ez az ember számára rejtély, hogy megpróbálja megérteni, hogyan lehetek egyszerre ember és Isten Fia.

<16/77>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI a Maranatha-forrásnál és szentélyénél, amelyet a Mennyország adott Maureen Sweeney-Kyle amerikai látnoknak

MÁJUS 4-TŐL MÁJUS 9-IG

DC15
|_1 M48 MAJ4 Vegyétek észre, gyermekeim, hogy a legnagyobb csata, amely zajlik, nem jellemző, nem sajátságos egyetlen nemzetre vagy körülményre sem a világon. A legfontosabb csatát a szívekben folytatják. Ez a jó és a rossz közötti harc. Ha ezt a folyamatos konfliktust nem ismerik fel, akkor a gonosz könnyen nyerhet.
Manapság egyre többször hagyják figyelmen kívül a bűnt és a gonoszt a mindennapi döntések során. A Sátán így befolyásolja a döntéseket és hatalmat szerez a világon.
Csak ebben az országban (USA) a gonosz elnyerte a szíveket azzal, hogy jónak játszotta meg magát. A rossz döntéseket törvénybe foglalva adják ki. Erre példa az abortusz és a bevándorlás. A tájékozatlan polgár nem látja a különbséget, amelyet ezek a törvények tesznek a Szememben. Nem veszik észre azokat a finom változásokat, amelyek az én jóindulatom ellen játszanak. Szeretnék minden lélek közelében lenni, és ezért minden döntés során partner lenni. Szeretném, ha minden lélek szeretne és tisztelne engem. Akkor és csak azáltal lesznek a cselekedeteik a parancsaim iránti engedelmesség tükrözői. Akkor és csak ezután fog minden nemzet virulni Isteni Akaratomban.

|_2 M50 MAJ6 Vannak olyan emberek a világon, akik nagy figyelmet szentelnek étrendjüknek. Még büszkék is arra, hogy biotáplálékot fogyasztanak, és csak a legjobb kiegészítőket fogyasztják az egészséges létük fenntartásához. Ez dicséretes, de nem lehet az egyetlen céljuk a jobb élet felé.
Minden lélek lelki életével készíti elő a talajt arra, hogy hol kell majd töltenie az örökkévalóságot. Az egészséges lelkiség „vitaminjai” az ima és az áldozat. Ezek által erősödik meg a spiritualitás, vagyis a lelkiség. Imádság és áldozat nélkül a lélek elsorvad a világi gondok környezetében.
Nem táplálkozik lelkileg, ráadásul nem is aggódik a Velem fennálló vagy nem ápolt kapcsolata miatt. Ez az irányvonala sok olyan kísértésbe vonja őt, amelyek károsak a világban töltött élete utáni jutalmára. Szeretettel teli Atyaként szólok hozzátok, aki törődik minden gyermekének a jólétével. Amíg van élet bennetek, kérjétek a kegyelmet, hogy engem jobban szeressetek mint bármit a világon. Ez a kulcsotok az üdvösségetekhez.

|_3 M51 MAJ7 Minden embernek felelősnek kell lennie a saját testi épségéért azáltal, hogy megfelelően táplálkozik, testmozgást végez - általában vigyázva önmagára. Ugyanez vonatkozik minden lélek lelki jólétére. Szüksége van az imádság diétájára, áldozattal megfűszerezve. Ha a lélek elhanyagolja ezt az étrendet, akkor egyre távolabb kerül tőlem – a minden jó forrásától. Manapság nagyon figyelmen kívül hagyják azt a szellemiséget, amelyre minden léleknek hajlamosak kell lennie. A lélek éhezik az ima és az áldozat táplálékáért. A léleknek ez a betegsége kevés figyelmet kap, ennek következtében annál inkább éhezik.
A lélek hamarosan távolra jut attól, hogy engedelmeskedjen a parancsolataimnak vagy kielégítsen engem. Ma azért beszélek így, hogy felébresszem a szíveteket lelki utatokra vonatkozóan. Csakis a szabad akaratból történő választás révén válhat lelkileg egészségessé és maradhat meg a lélek. Ebben a lelki jólétre való felhívásban ismerjétek fel, hogy a lelkileg nem egészséges lélek ugyanúgy hajlamos a betegségekre, mint egy egészségtelen test. Ezek a betegségek lehetnek bármik, amik visszatartanak benneteket a napi imáitoktól és áldozataitoktól. A léleknek imádkoznia kell, hogy képes legyen e negatív hatásokat meghatározni és felismerni. Ha őszinte vágyakozással imádkoztok a megvilágosodásért, akkor segítek megvilágosítani a lelketeket. Mindig minden lélek jólétének oldalán állok. Imádkozzatok az útmutatásomért. Soha nem vagytok egyedül egyetlen lelki csatában sem.

|_4 M52 MAJ8 Gyerekek, ha igyekeztek megőrizni a lelki „háztartásotok“ biztonságát, akkor az imát az egész nap prioritásává (elsőbbségét élvezővé) kell tennetek.
Tegyétek ezt úgy, hogy amikor reggel felébredtek meghívtok engem, hogy legyek része minden jelen pillanatotoknak. Érezni fogjátok a kegyelem hatásait, egész nap folyamán a tevékenységeitek közepette. Ha a mai világ minden lelke ezt megtenné, akkor nem lenne korrupció, politikai napirend és tisztességtelenség sem. Az igazság uralkodna minden szívben. Jelenleg kisebbségben vannak az ilyen módon élő lelkek. Az Igazságnak odacsaptak. A Bennem való bizalom szintén ritkaság és ki van csúfolva. Az Igazságért kiállókat üldözik. Imaharcosaimnak bátran kell támogatniuk az Igazságot. Kifogásokkal szemben ne hátráljanak meg. A korai keresztényeknek így kellett élniük. Most nektek, ezekben az utolsó napokban ugyanolyan lelkierő és kitartás lesz megadva mint akkor lett adva nekik, ha bennem bíztok.

|_5 M53 MAJ9 Gyerekek, soha ne legyetek elégedettek szentségetek mélységével. Mindig igyekezzetek mélyebb és tökéletesebb kapcsolatot teremteni Velem. Törekedjetek arra, hogy új módszereket találjatok, hogy a kedvemre járjatok. Keressétek a hiányosságaitokat a parancsolataim iránti engedelmességetek terén. A Sátán az, aki belétek önmegelégedést sugallva akar megnyugtatni és meggyőzni benneteket arról, hogy a jelenlegi állapototok rendben van a lelki utatok során. Bizalmasan mondjátok el nekem, milyen vágyaitok vannak az életetek folyamán. Segíteni akarok neked abban, hogy elérjétek azokat, ha Isteni Akaratom szerint vannak. Nagyra értékelek minden áldozatot, amelyet önzetlenül szenteltek nekem, hogy mások javát szolgálják.
Áldozataitok jó eszközök arra, hogy örömet szerezzetek nekem. Adjatok nekem mindent a mindennapjaitokban. Így szépítitek a lelketeket. Így segítek nektek megtalálni az Igazságot.

<17/77>

A MÁSODIK PECSÉT: A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ

Eszköz: ISTENI IRGALMASSÁG MÁRIÁJA

2012. május 16. (DE MOST 2021 VAN – UGYE MENNYIRE AKTUÁLIS!)
Drága, szeretett leányom, tájékoztatnom kell téged arról, hogy a harmadik világháború kibontakozóban van a világban.  
Ma reggel, amint azt te is láthatod, folynak a könnyeim.*
A Második Pecsét most töretik fel, amint azt János Evangélista megjövendölte a Jelenések Könyvében.
Európában fog elkezdődni.
A bankrendszeretek lesz majd az oka, és ebbe a tragédiába Németország ismét belekeveredik, mint az elmúlt két alkalommal is.
Amikor ez elkezdődik, már menthetetlen lesz a gazdaság, a katasztrófa érinti majd Görögországot, és sok negatív hatása lesz Franciaországban. 
A Közel-Kelet szintén bele fog keveredni a háborúba Izraellel és Iránnal együtt, és Szíria komoly szerepet fog játszani Egyiptom bukásában.
Leányom, azért ébresztettelek fel, hogy mindezeket elmondjam neked, nem pedig azért, hogy megfélemlítselek, hanem hogy még több imára buzdítsak mindenkit Európáért ebben az időben.
A háború és a pénzhiány miatt a termés nagy része tönkre fog menni, és ez a Harmadik Pecsét felbontásához fog vezetni, ami éhínséget jelent.

Ezért van az, hogy Én most arra sürgetem Isten minden gyermekét, hogy raktározzanak el egy halom szárított és nem romlandó élelmiszert családjaik táplálására. Fontos, hogy annyira növeljétek meg a saját termésetek hozamát, amennyire csak lehetséges.
Azonban ne feledjétek, hogy az imádság sokat enyhíthet ezen a szenvedésen.Ennek a háborúnak az lesz a kihatása, hogy a Katolikus Egyházam a Földön – az egyesítés neve alatt – egy világ egyházba lesz beszippantva.
Az egyesítés, vagyis a hamis béke megvalósul, miután az Antikrisztus megjelenik, hogy hamis békét teremtsen, és egy úgynevezett „véget” vessen a háborúnak.
Ez a békeszerződés belekeveri majd a nyugati országokat, míg Kína és Oroszország belekeverednek a világ dolgaiba.
Ők veszélyt jelentenek a Tízszarvú vadállat, Európa számára, és győzedelmeskedni fognak fölötte, hogy bevezessék a kommunizmust.
A Vörös Sárkány, Kína, már erősen megvetette a lábát a világban, a világ pénzügyeinek ellenőrzése miatt.
A Vörös Sárkány és Oroszország nem szeretik Istent.
Ők az Antikrisztus vezetése alatt lesznek, aki Keletről származik, és aki zárt ajtók mögött rejtőzködik.

Amikor ezek a próféciák kibontakoznak, akkor az egész világ hinni fog ezekben az üzenetekben. Akkor már nem lesz kétség.
Kérlek, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját, hogy segítsen enyhíteni ezeknek az eseményeknek a hatásait.
A Keresztes Imahadjárat 54. imája: Ima az Atyához a Harmadik Világháború hatásának enyhítésére:

„Ó, Mennyei Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus Nevében kérlek, aki nagyon sokat szenvedett az emberiség bűneiért, segíts nekünk ezekben a nehéz időkben, amellyel most szembesülünk. Segíts nekünk, hogy túléljük az üldöztetést, amelyet a kapzsi uralkodók és mindazok terveztek, akik el akarják pusztítani Egyházadat és gyermekeidet. Könyörgünk Hozzád, drága Atyánk, hogy segíts nekünk családjaink táplálásában, és mentsd meg azok életét, akiket akaratuk ellenére a háborúba kényszerítenek. Szeretünk Téged, Drága Atyánk. Kérünk Téged, segíts minket a szükség idején. Ments ki minket az Antikrisztus szorításából. Segíts nekünk, hogy átvészeljük bélyegét, a fenevad bélyegét azáltal, hogy visszautasítjuk azt. Segíts azoknak, akik szeretnek Téged, hogy továbbra is hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz, minden időben; és hogy megadd nekünk a Kegyelmeket ahhoz, hogy Testben és Lélekben életben maradjunk. Ámen.”
Leányom, tisztában vagyok azzal, hogy ez a hír talán sokként ért téged, de ne feledd, hogy az ima és az Élő Isten Pecsétjének az imája, a Keresztes Imahadjárat 33. imája védeni fogja követőimet.
Maradék Egyházam, ti, gyermekeim, túl fogjátok élni, bár ez nem lesz könnyű.
Bántalmazni fognak benneteket kereszténységetek miatt, de ti soha nem fogtok megtagadni, vagy elutasítani Engem.
Mert ehhez ajándékokat fogtok kapni. Ajándékom, az Élő Isten Pecsétje, láthatatlanná tesz benneteket az ellenségeitekkel szemben.
Mostantól fogva mindennap mondjátok el. Tartsátok azt magatok előtt otthonaitokban, és áldassátok meg egy pappal.
Hamarosan kezdjétek el a felkészülést arra a napra, amikor a gazdasági összeomlás bekövetkezik Európában, mert az már nincs messze.
Jézusotok

*Amikor Mária lejegyezte ezt az üzenetet, akkor egy könnycsepp gördült elé Jézus fényképéről.

<18/77>

125K_MAJ5 - GLYNDA
|_1_ Gyermekeim, hagytam, hogy a káosz lépjen be néhány kapcsolatotokba, hogy megmutassam nektek, mit kell látnotok, mielőtt túl késő lenne. Ez azért van, hogy felkészítsen beneteket arra, aminek a jövőben el kell jönni.

A káosz nem tőlem származik. Amikor először létre hoztam a világotokat, először a rendet hoztam. A napok múlásával meglátjátok, hogyan növekedik a gonoszság. Addig nem áll meg, amíg el nem jön a vége, és elpusztítom a korruptakat, romlottakat. Legyetek nagyon óvatosak ebben az időben, kiben bízhattok meg, mert az ellenségetek elvetette közétek a gyomokat, a gazt. Úgy tűnnek, hogy nem különböznek tőletek, de a szívük nagyon sötét. Nem rátok vágyakoznak, hanem arra, amit elvehetnének tőletek. Kérdezzetek meg engem mit kell tudnotok a kapcsolataitokról, és én felfedem előttetek az igazságot. _Jézus

126K_MAJ6 - GLYNDA
|_2_ Ó, gyermekeim, olyan gonoszság jön a földre, amilyennek az emberiség még soha nem volt tanúja. Fel kell készülnötök arra, amit látni és tapasztalni fogtok. Fel kell készülnötök arra a bánatra és szomorúságra, amely az egész világot betölti abban az időben. Ne ragaszkodjatok erősen a körülöttetek lévő világhoz vagy bármi máshoz benne, mert nem ott van az otthonotok. Az otthonotok itt van, velem. Ne ragaszkodjatok azokhoz a módszerekhez és szokásokhoz, amelyek a földhöz kötnek benneteket. Az otthonotok nem ott van. _Jézus

128K_MAJ8 - GLYNDA
|_3_ Eljött az ideje, hogy ki legyenek hozva ítéleteim a földre. Sok élet veszik el abban, amit a jövő hoz magával. Sok lélek fog elveszni az ellenség javára, ha a népem nem fog nekem engedelmeskedni abban az időben. Azt akarom, hogy népem figyelmesen imádkozzon imákat – az elveszettekért, városaikért, nemzeteikért, hogy irgalmat mutathassak nekik. Ha népem nem hallgat rám, az elveszettek egy része a saját családjaik és szeretteik közül fognak kikerülni. Ebben az időben nagyon fognak szenvedni az engedelmesség hiánya miatt.
|_4_ Most eljött az ideje, hogy elforduljatok a bűneitektől – ne várjatok, gyermekeim! Ne várjatok, mert az idő sokkal rövidebb, mint gondolnátok. Jöjjetek elém és valljátok meg most a bűneiteket, mert ítéleteim hazátokba érkeznek, és sokaknak később nem marad idejük. (Amikor ezt mondta, lélekben szörnyű nagy súlyt éreztem.) Nem szabad ezt elhanyagolnotok. Még azokat a bűnöket is be kell vallanotok, amelyeket kicsinek tartotok, hogy most megbocsássak nektek, és el kell fordulnotok tőlük. Ami jövőben jön, az sokak számára köves utat fog jelenteni, amelyen majd járniuk kell és nehéz idők állnak előttük. Rengeteg nehézségek lesznek körülöttetek. A most látott változások csak a kezdet. Néhányan azt gondoljátok, hogy minden úgy fog visszatérni, mint volt, és hogy (ahogy mondjuk) „a szokásos módon” lesz, de nem így lesz. A változások maradnak.

129K_MAJ9 - GLYNDA
|_5_ Gyermekeim, itt az ideje az utolsó felkészüléseteknek. Már egy ideje tudjátok, mi következik, és hogy fel kell készülnötök. Közeledik egy tervezett esemény, amely mindent megváltoztat, amint azt most már tudjátok. A nemzetek megváltoztatják álláspontjukat, a vezetők helyet cserélnek. Egy nemzet a figyelem központjában áll, és változásai az egész világon, más nemzeteken keresztül is tükröződni fognak, mert minden, amit ez a nemzet tesz, minden másra hatással lesz. Ez a nemzet nem fog manőverezni [katonasággal], de intézkedni fognak ellene. Új vezető jön, nem jó, de rossz. Amikor ezt meglátjátok, tudjátok meg, hogy minden megváltozik, és nagyon gyorsan fog változni. Ezek a változások nem lesznek jók. Készüljetek fel most, mert elmondtam nektek, mi fog jönni. Az én népemet nagyon fogják üldözni, és messze a lehetőségeik alatt fognak élni, mert minden nemzet megpróbálja megölni őket. Amikor ezt látjátok, tudjátok meg, hogy nagyon rövid időtök marad és hazatértek. _ Jézus

<19/77>

Szent Mihály arkangyal üzenete – 2021. május 3. Eszköz: Luz de Maria (Argentína)
130K
_1_ Fogadjátok az Atyai ház áldását. Olyan lények vagytok, akiket eltölt Isten irgalma, és nem hagy el benneteket. Gyorsan közeledik a találkozásotok ideje azzal, amire sokan vártatok évek óta. Hívjátok a Szentháromságot, királynőnket és Anyánkat segítségül, kérjétek állandó segítségüket, hogy az utolsó pillanatban ne szökjetek az ellenséghez. Használjátok a lelki védelmet, hogy a világjárvány látszólagos leállításának kísértése ne vezessen benneteket azok gonosz tettei áldozatává, akik ki akarják irtani a világ népességének egy részét.
Már bejelentették!…
Az események nem hagynak időt a pihenésre, és az országok nem lesznek képesek gyors segítséghez fordulni. Maradjatok éberek!
A Föld bűze egészen a Szentháromság szívéig emelkedik, és az angyali kórusok emelik hangjukat:
"SZENT, SZENT, SZENT A SEREGEK ISTENE”.
Az emberi teremtés elfordult a kötelességektől, melyek királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekeit érintik. A közöny és a tiszteletlenség a Királynőnk és Anyánk iránt ennek a nemzedéknek a legsúlyosabb bűne, amelyre hatással lesz saját megvetése Isten iránt. Az ördög megsemmisítési terveinek megvalósítása nem hagy sokáig várakozni magára. A háború, amelyet csendesen átéltek, ezzel a járvánnyal nyilvánossá válik, és a fegyverek használata közeledik ehhez a generációhoz, azoknak az arroganciája, arcátlansága miatt, akik hatalomra törekednek.
A betegség inváziója bekerül az élelmet termő ültetvényekbe, és ezzel együtt az éhínség kísértete elterjed a Földön. Ne felejtsetek el megszentelt szőlőt bekészíteni. Figyelmeztetlek, hogy hitre föltétlenül szükség van.
Isten népe, a zűrzavar behatolt a Krisztus Egyház ölébe, ez az intézmény állandóan tántorog.
_2_ Isten népe, imádkozz Olaszországért, szembe kell nézniük a terrorizmussal. Urunk és Jézus Krisztus királyunk népe:
A káosz a test és a szellem betegségén keresztül következik be, elfelejtettétek az élet kovászát – a szeretetet.
Tegyetek önvizsgálatot, sürgősen tekintsetek magatokba – ez nem játék, mert így tesztek döntést a megtérésetek, az üdvösségetek között, vagy továbbra is megtévesztitek önmagatokat, ami által elvesztitek a lelketeket. Legyetek őszinték magatokkal szemben, ezen a ponton nem lehettek lelkileg felelőtlen emberek, mint a múltban. Feltétlenül szükséges, hogy eldöntsétek, hogy bensőleg azonnal megváltoztok!
Az öregedő Föld hevesen rázkódni fog, mint aki megpróbál nem összeomlani.
_3_ Ne fáradjatok el a várakozásban, készülődjetek fel, mert a lélek kemény munkája, a szenvedés és a szorongás, valamint a világgazdaság bukása a teljes megtisztuláshoz fogja vezetni ezt a generációt.
Szánjatok egy különleges hónapot Királynőnknek és Anyánknak. Ebben a hónapban mutassátok meg Királyunk Anyjának és Jézus Krisztus Anyjának az általa megérdemelt szeretetet.
_4_ Bárcsak imádva lenne örökké az Oltáriszentség a mennyben és a földön. Áldalak benneteket. _ Szent Mihály arkangyal

Jézus üzenete, 2021. május 10. – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
131K
_5_ Nagy üldözés fog bekövetkezni – hirtelen megjelenik, mert a lelketek ellensége felkészületlenül akar benneteket meglepni. Sok gyermekemet biztonságba, rejtettebb helyekre költöztetem. Kívánom, hogy könnyesen és gyorsan utazzatok. Azonnal hallgassatok rám – ha azt mondom, menj, akkor menj. Tedd azt saját védelmed érdekében, mivel erre kevés lehetőség van. Mindent megadok, amire szükséged van, ne aggódj. Nem tudlak megvédeni, ha nem engedelmeskedsz Nekem. _Jézus

Jézus üzenete, 2021. május 11. – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
132K
_6_ Sok gyermekem úgy érzi, hogy sötétség jön az ő birodalmukba. Gyermekeim, ez sokkal rosszabb, mint amitől féltek. E következő idő előtt az enyémekből sokakat elviszek a Földről, mihelyt elkezdődik. Mindig legyetek felkészülve arra, hogy elhagyjátok a földi tevékenységeteket, és a hívásra a haza felé vezető útra.
_7_ A gonosz, aki hamarosan fellép, sok kárt fog okozni népemnek, de mindennek be kell teljesedni, hogy minden elérjen a maga végére.
Az igazságtalanság uralkodni fog, és a földön nem lesznek megvédve azok akik nem ismernek engem. Ez azok részére ítélet, akik inkább a bűnüket választják helyettem, és sok mindent megengedek, hogy bűnbánatra szólítsam az elveszett bűnösöket. A körülmények, feltételek nagyon nehezekké válnak.
Gyermekek, nagy nehézségek ideje lesz a földön, mert a gonoszság fog uralkodni, és az igazakat kerülni fogják az emberek. Aki hatalomra kerül, mindent el fog venni tőletek mindent, amit csak elvehet, annak érdekében, hogy arra kényszerítsen titeket, hogy tagadjatok meg engem. Tartsatok ki végig, hogy megmenekülhessetek, különben örökre a gonosz hatalmában maradtok. Mindenekelőtt tartsátok meg a belém vetett erős hitet. A hitehagyás kísértésébe kerültök, ha majd növekednek a nyomások rátok, és nem fogjátok tudni befolyásolni azokat. Az egyetlen módja annak, hogy befolyásoljátok azokat, az lesz, ha imádkoztok hozzám. Ez az idő régóta meg lett jövendölve a szent szavamban, és most annak meg kell történnie, mert a föld remeg a rengeteg bűn súlya alatt.
_8_ Gyermekeim, az ellenség az árnyékban fondorkodik ellenetek. Tervei terjedelmesek és halálosak. Eljött a haragjának ideje. _Jézus

Jézus üzenete, 2021. május 13. – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
134K
HAMAROSAN ÉRTÉKTELENNÉ VÁLIK A VAGYONOTOK
_9_ Miért nem bíznak meg bennem a gyermekeim, miért nem mozdulnak, mikor mondom, mutatom nekik, hogy keljenek útra? Nem adtam meg nektek mindent, amire szükségetek volt?
Nem veszitek tudomásul, hogy ez a ti biztonságotokat és a ti érdeketeket szolgálja? Gyermekeim, mostanáig az otthonotok és amit kiépítettetek magatoknak a földön, nyújtották nektek a biztonságot, de mindez megváltozott, mivel már nem vagytok biztonságban.
Az ellenség elringatott benneteket, hogy aludjatok a figyelmetlenségetekben, miközben hamis biztonságérzetet kelt számotokra, mert minden készen áll neki arra, hogy elpusztítson titeket. Nem az a kívánságom, hogy sikerüljön neki, hanem az, hogy gyorsan felébredjetek, és menjetek megtenni mindent, amit mutatok nektek. Minden világi vagyonotok hamarosan értéktelen lesz, és akkor hol lesz a biztonságotok? _Jézus

<20/77>

LEARY ÜZENETEK – 2021. MÁJUS 5. – MÁJUS 11.

R125_2021. 5. 5.
_1_Jézus azt mondta: „Fiam, üzeneteket küldtem neked, hogy ne hagyjátok beoltani magatokat a vírus elleni oltásokkal, mivel azok valójában biofegyverek és elterjesztik a tüskefehérjét, hogy megfertőzzék a be nem oltott embereket.
Ha a hatóságok megpróbálják a kötelezővé tenni az oltásokat, akkor hívhattok engem és én megkérem az angyalaimat, hogy a láthatatlanság pajzsával fedezzenek titeket, hogy így eljussatok a menhelyeimre.
A menhelyeimnél meggyógyultok minden vírustól, én pedig megvédelek benneteket a gonoszoktól, akik meg akarnak ölni titeket. Lehet, hogy kritizálva vagy üldözve lesztek, amiért azt mondtátok az embereknek, hogy ne vegyenek magukhoz vírus elleni oltásokat. Ezek az oltóanyagok az egész testben előállítják a tüskefehérjét, amely visszafordíthatatlanul tönkreteszi az immunrendszereteket, így a következő halálos vírus megöli az oltott embereket. Ez a terv a népesség szándékos csökkentésére irányul az elit gonosz emberei által. A következő halálos vírus megjelenése előtt elhozom a figyelmeztetésemet. A megtérési idő hat hete után a menhelyeimre fogtok jönni.

R126_2021. 5. 6.
_2_ Jézus azt mondta: „Népem, hallottátok az előadót, aki a lélekbeli áldozás szövegét olvasta azoknak az embereknek, akik otthon követik a misét az interneten. A gonoszoknak szándékukban áll ismét bezárni az egyházakat. Több kifogást fognak felmutatni az új Covid-korlátozásokkal kapcsolatban, mivel látni fogjátok, hogy az oltottak több vírust bocsátanak ki, amelyek befolyásolhatják az oltatlanokat. A gonoszok több vírust is elterjesztenek a kemtrails-ban. Ez a betegség elterjed, és híveimnek fel kell építenie immunrendszerét C- és D-vitaminnal, valamint Galagonyával és más kiegészítőkkel. Készüljön fel arra, hogy eljöjjetek a menhelyeimre, amikor a gonoszok megpróbálják rátok erőltetni a vírus oltásokat.

_3_ Jézus azt mondta: „Népem, köszönöm imaharcosaimnak, hogy szombat reggel imádkozták rózsafüzért és az isteni irgalmasság koronáját a Tervezett Szülőiség épülete előtt.

Ti vagytok az én kicsinyeim védelmezői, így nem vetik el őket. Már csak az ottani jelenlétetek is visszatarthatnak néhány nőt az abortusztól. Ti vagytok a tanúim az életért a méhben.

_4_ Jézus azt mondta: „Népem, ezek a gonosz elit emberek milliókat akarnak megölni a Covid vírussal és oltásokkal. Az oltásokkal megváltoztatják az immunrendszert, és a DNS folyamatosan előállítja a tüskefehérjét, amely a be nem oltott embereket megfertőzi és megbetegszenek. Ez egy gonosz, veszélyes biofegyver, amelyet szándékosan készítettek emberek millióinak megölésére, különösen akkor, ha az oltottak egy új, halálos vírussal érintkeznek.

_5_ Jézus azt mondta: „Népem, vannak gonosz emberek, akik gyűlölnek engem, és el akarják távolítani az összes könyvet, amelyekben idézik a Bibliámban megírt szavaimat. Láthattátok Németországban Hitler uralkodása alatt, hogyan végeztek könyvégető munkákat, hogy megszabaduljanak a könyvektől az miatt, amit tartalmaztak. Lehet, hogy el kell rejtenetek a Bibliát, hogy a gonoszok el ne égessék. Vidd a Bibliáidat a menhelyeimbe, ahol védve lesznek a megsemmisüléstől. Harcban vagytok a jó és a rossz között, de ne féljetek, mert elhozom a győzelmemet a gonoszok felett.

_6_A hűségeseimnek munkálkodni kell azon, hogy megtérítsék rokonaikat és barátaikat, hogy keresztet kaphassanak a homlokukra az angyalok által. Csak az én hívőimet, keresztemmel a homlokukon, engedik be menhelyeimbe. Elválasztom a kosokat a juhaimtól, és a kosokat a pokolba vetik. Hűségeseim jutalmat fognak élvezni a béke korában, majd később a mennyben.

R127
_7_ Az evangéliumban arra a két nagy parancsra összpontosítottam, hogy szeressetek Engem és szeressétek felebarátaitokat, mint önmagatokat. A szívetekben lévő lelki szeretet érinti a Szívemet. Ahogyan példamutatást adtam rólam, mint szőlőről, és rólatok, mint hajtásokról, úgy szeretném, ha híveim meghoznák a jó cselekedeteik gyümölcsét és azt az igyekezetet, hogy megpróbálják megosztani a hitüket másokkal.

Amikor hozzám fogsz jönni, az ítélőszékem elé, megkérdezem, mennyire szerettél Engem és a felebarátaidat. Megnézem, hogy milyen tettek vannak a kezedben, és hány embert segítettél hitre téríteni. Akkor azt mondom: „Jól tetted, jó és hű szolgám, lépj az örök örömödbe velem a mennyben.

_8_ Figyelmeztetést fogok adni, amikor fel kell készülni arra, hogy fogadjátok híveimet védelmük érdekében. Bízzatok bennem, és én megvédelek titeket a megpróbáltatások alatt. Ezután megtisztítom a földet a gonoszoktól, és beviszlek benneteket a békés korszakomba.

R128_2021. május 8.
_9_ Jézus azt mondta: „Népem, azért választottalak ki téged a világból, mert nem vagy ebből a világból. A világ gyűlölt engem, és a világi emberek gyűlölni fognak titeket és üldözni fognak a bennem való hitetek miatt. Amikor kiálltok az abortusz ellen, amikor tiszteletben tartjátok a házasságot és nem házasságon kívül éltek együtt, és amikor dacolni fogtok a mérgező biofegyverek ellen, a vírus-oltások ellen, üldözni fognak titeket az Istent utáló baloldali kommunisták. Álljatok ki a hitetek és a szabadságaitok mellett, még akkor is, ha ellenállásba ütköztök.
Álljatok ki a templomban való imádság mellett, még akkor is, ha a gonoszok be akarják zárni a templomaitokat.
Bízzatok bennem, hogy megvédlek titeket az elkövetkező megpróbáltatásokban.

_10_ A szocialista kommunisták egy hatalomátvételt akarnak elérni, hogy irányítást nyerjenek az emberek felett, és hogy felkészítsenek benneteket az Antikrisztus elfogadására. Imádkozzatok, hogy az emberek kezdjenek harcolni a szocialista irányzat ellen, különben elveszítitek minden szabadságotokat.

R129_2021. 5. 9.
_11_ Jézus ezt mondta: „Népem, amikor Szent Péter látta, hogy a Szentlélek ajándékai leszálltak a hívekre és a pogányokra, megkeresztelte a pogányokat a hitbe. Látjátok, hogy sok ember megkapta a Szentlélek ajándékát a nyelvekre. Még akkor is, ha engem fogadtok az én oltári Szentségemben, ugyanakkor fogadjátok az Atyaistent és a Szentlélek Istent, mert Három lelkek vagyunk a Szentháromság egy Istenben. Tehát használjátok fel ajándékaitokat, hogy mindenkivel megosszátok szereteteket.
A Boldogságos Szűzanya ezt mondta: „Drága gyermekeim, én vagyok a Boldogságos Anya mindazoknak a híveknek, akik szeretik a Fiamat, Jézust. Áldok minden anyát, aki gyermekeket hozott ebbe az életbe. Szeretitek gyermekeiteket, és megtesztek minden tőletek telhetőt, hogy testi és lelki értelemben is fel tudjanak nőni ebben a világban. Az anyák felelősek ezekért a lelkekért, ezért tanítsátok meg velük az imáitokat, és adjatok nekik jó példát arra, hogyan kell szeretni Istent és egymást. Tanítsátok meg velük, hogyan kell imádkozni a rózsafüzért és viselni a barna skapullárét, ahogy én tanítottam a gyerekeket Fatimában. A gyermekeknek szeretniük kell anyjukat, mert gondoskodnak róluk. Védőköpenyemet helyezem az összes családra és gyermekeikre.

R130
_12_ Állítsátok le ezeknek a Covid mérgező biofegyvereknek a népszerűsítését, amelyek rosszabbak, mint maga a Covid vírus, mert tönkreteszik immunrendszereteket, és sokan meghalnak a következő halálos vírussal. Ez az oltások által okozott változás a DNS-ben visszafordíthatatlan. Imádkozzon azért, hogy népetek visszatérjen a józan észhez, és állítsa le a nagy kormányzati hatalomátvételt.
Jézus azt mondta: „Népem, az arany talentumok példázatát össze lehet hasonlítani a mai életetekkel. A király öt talentum aranyat rendelt egy szolgának, két talentumot egy második szolgának és egy talentumot egy harmadik szolgának. Ezután elment egy időre, és visszatért, hogy megnézze, mit tettek szolgái az arannyal. Az első szolga öt talentummal többet keresett, és örömmel megkapta a jutalmát. A második szolga még két talentumot nyert, és megjutalmazták azt is. De a harmadik szolga elásta a király pénzét. A király elvette arany talentumát a harmadik szolgától, és odaadta az első szolgának. A király értéktelen nyomorúságnak nevezte a harmadik szolgát, és a sötétségbe vetették.
Ennek az ítéletnek az az erkölcsi üzenete, hogy azzal dolgoztok, amivel el kell nyernetek a tetszésemet, és meg lesztek jutalmazva. De azokat az embereket, akik nem hajlandók dolgozni, és nem hajlandók betartani a parancsolataimat, szigorúan elítélik és pokol lángjaiba vetik engedetlenségük miatt. Mindnyájatoknak dolgozni kell, és meg kell mutatnotok nekem erőfeszítéseitek gyümölcsét. Azokat az embereket, akik lusták és nem engedelmeskednek a törvényeimnek, a pokolba fogják vetni a lajhaságos bűneik miatt. Dolgozzatok keményen azért, hogy jó cselekedeteket tegyetek felebarátaitokért, és keressétek bűneitek bocsánatát, és akkor jutalmat kaptok a mennyben.

R131_2021. május 11.
_13_Jézus azt mondta: „Népem, mondtam apostolaimnak, hogy el kell hagynom őket, hogy a Szent Lelket tűznyelvek által küldhessem le hozzájuk. Miután a Szentlélek leereszkedett az apostolokra, megkapták a bátorság ajándékait, hogy képessé tegyék őket arra, hogy kimenjenek és hitre térítsék az embereket.
Az első olvasás során Szent Pál és Silas hitre téríthették a börtönőrt és családját. A börtönőr megtisztította sebeiket a veréstől, és ételt adott nekik. Mindnyájan örültek az Úrban. Az én népemet megkereszteléssel és megbérmálással áldották meg, így nektek is ugyanolyan bátorságotok van a Szentlélek ajándékaiból, hogy kimenjetek és evangelizáljátok a lelkeket a hitre. Meg kell osztanotok a hiteteket és szereteteket mindazokkal az emberekkel, akik hallgatni akarják Isten szavát, és ki akarják mutatni Isten iránti szeretetüket. Adjatok dicséretet és hálát Nekem a hit ajándékáért, és menjetek el megosztani a hiteteket másokkal.

<21/77>

DR. BARLETT – A VAKCINÁZÁS UTÁN TÖBB KOMPLIKÁCIÓT LÁTUNK

A sürgősségi osztályon dolgozó munkahelyemen most több olyan embert látok jönni, akiknek az oltások miatt több szövődménye van. Két hétig nehézségeik vannak a légzésben, mióta két héttel korábban oltották őket, átmeneti neurológiai problémáik vannak, amikor a lábuk már nem működik, és leestek közvetlenül az arcukra. Szédülnek és rosszul érzik magukat, úgy érzik, hogy elájulnak. Ezért többet látok. Ebben az időben több oltási szövődmény lépett fel. 18 éves, egészségügyi problémák nélküli fiú 4 nap után jelentkezett a betegség tüneteivel. Vagy egy férfi, aki két hétig nem tud rendesen lélegezni, vagy egy nő, aki egyenesen az arcra esett. Ezért számolok be az oltás negatív hatásainak eseteiről. Egyébként ebben az évben és az elmúlt 48 órában nincs koronavírus.

_______ooooooo________

https://pravdive.eu/page/680/b-kompilace-videi-lidi-kterym-magnet-drzi-na-miste-vpichu-po-covid-vakcine-b

EZT A VIDEÓT PEDIG FELTÉTLENÜL NÉZZÉTEK MEG – NEM KELL ÉRTENI, ELÉG LÁTNI HOGYAN TART A MÁGNES AZ OLTÁS SZÚRÁSA HELYÉN. MOST MULATSÁGOS, DE MI LESZ KÉSŐBB? HOGY BIZONYOS FELÜGYELETET, AZONOSÍTÁST VÉGZŐ MŰSZEREK REAGÁLNAK RÁJUK, AZ SZERINTEM MÁR BIZTOS. HOGY MILYEN HATÁST FOG GYAKOROLNI A TOVÁBBI ÉLETÜKRE, AZ PILLANATNYILAG SOKUNK RÉSZÉRE KÉRDÉS, DE MAJD AZ IS NYILVÁNVALÓVÁ VÁLIK. MÁSRÉSZT FELTÉTELEZHETŐ, HOGY AZ ELIT EMBEREI NAGYON JÓL ISMERNEK MINDEN KÖVETKEZMÉNYT, AMIT A VAKCINÁZÁS OKOZHAT.
A BEOLTOTTAK MOST ARRA PANASZKODNAK, HOGY FÉM (VAS?) ÍZÉT ÉRZIK A SZÁJUKBAN.
MÁS VIDEÓKBAN A VAKCINA OKOZTA BETEGSÉGEK VÉGTELEN SORÁRÓL LEHET TUDOMÁST SZEREZNI.

<22/77>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI a Maranatha-forrásnál és szentélyénél, amelyet a Mennyország adott Maureen Sweeney-Kyle amerikai látnoknak

MÁJUS 10-TŐL MÁJUS 16-IG
A|Č6___M54_10 MAY
_1_Az, hogy megtagadod felelősségedet a Mennyben való hely megszerzésével szemben, annyit jelent, hogy szemben állsz az üdvösséggel. Minden jelen pillanatban döntéseket hozol üdvösséged mellett vagy ellen. Biztosan a Világosság gyermekei vagytok. Törekedjetek a gonosz leleplezésére annak érdekében, hogy győzelmet arassatok fölötte. A jelenben hozott döntéseid befolyásolják a jövődet. Ha a szívetek úgy van beállítva, hogy tetsszen nekem, akkor méltó döntéseket fogtok hozni. Ha csak önmagatoknak akartok tetszeni, sok kegyelem csúszik ki az ujjaitok közt. Nem érhettek el a paradicsomba, ha csak önmagatoknak éltek. Imádkozzatok azért a kegyelemért, hogy mások igényeit tegyétek előnybe a sajátjaitokkal szemben. Ez az önzetlenség útlevélként szolgál a Mennybe jutáshoz.

M55_11MAY
_2_Gyermekek, ne engedjék, hogy lelki életetek stagnáljon. Minden nap gondolkodjatok új módszerek fölött, hogyan tudnátok örömet szerezni Nekem – legyen az több imaidő, új áldozat vagy akár vidám hozzáállás. Ezek a módszerek segítenek nektek, és megnyitják a kegyelem csatornáit mások számára. Néha a legkisebb áldozat jelentheti a csüggedés és a szent merészség közötti különbséget.
A nemzetek (USA) békés határait most a jó leple alatt megkérdőjelezik. Ne hagyjátok felügyelet nélkül szívetek határait semmiféle színlelt jónak, amely megronthatja a szívetek hitének biztonságát. Ne tévesszenek meg benneteket olyan hamis vallások vagy mulatságok, amelyek nem tőlem származnak. Néhány ilyen időtöltés megszállottsággá válhat, és egyes szívekben elsőbbséget élvezhet az irántam érzett szeretetetekkel szemben. Némely ártatlan időtöltés vallássá alakul át, mint például a testépítés, a súlykezelés, a sport némely formája, hogy csak néhányat említsünk. Ne engedjétek, hogy bármi, ami kis mennyiségben jó, az életetek elsődleges céljává váljon. Engedjétek meg nekem, hogy én legyek a fontosabb a szívetekben. Csináljatok helyet nekem.

M56_12MAY
_3_Minden lelket azért hozok létre, hogy végül bejussanak a Házamba, amely a Menny – Paradicsom. Minden lélek számára fenn van tartva egy hely, és csak akkor veszik el, ha a lélek elvész. Az én házam a kényelem és a fény helye. Ha itt van, a lélek mindent lát és ismer. Gondolata erejével bárhova utazhat. Olyan színeket láthat, amelyek nem léteznek a világon. Mindig a jelenlétemben van és egyesülve az isteni akaratommal. Mivel nem létezik idő vagy hely fogalma a Mennyben, ha a lélek jelen akar lenni a Fiam betlehemi születése helyén, akkor ott van. Bármi, ami örömet okoz neki, támogatásomat élvezi a Paradicsomban.
Házam csak azokat a szerencsétlen lelkeket zárja ki, akik nem úgy éltek, hogy nekem tetszenek, amikor a világban voltak. Amikor egy lélek helytelen döntéseket hoz a földi létében, egyetlen reménye, hogy belépjen a Házamba, az a bűnbánó szív, mielőtt kiadná utolsó leheletét. Házam ajtaja mindig nyitva áll a bűnbánó bűnös előtt. Válasszatok jól, gyermekeim. A házamban a részetekre készített helyetek vár rátok.

M57_13MAY
_4_Dicsértessék a Jézus Krisztus. Drága gyermekeim, a szegény pásztorgyerekeket azért választották Fatimában a Hírnökeimnek, mivel a szívük nem volt megtelve a világ iránti szeretettel. Nekem könnyű volt megnyerni a szívüket, mivel a szívükben nem voltak rendezetlen kötődések, amelyek akadályozták volna az Igazságot. Mivel fenntartás nélkül elfogadták az Igazságot, hiteles kegyelmi edények voltak. Manapság az Igazság gyakran felügyelet nélkül van, és sok szív nem ismeri el vagy nem fogadja el az Igazat életképesnek. Ennek oka, hogy a szíveket hamis istenek töltik meg – e világ istenei – gazdagság, hírnév, anyagi javak és múló örömök. Hívásom lényege az egyszerűség, amely Istent teszi a szívetek és az életetek középpontjába. A fatimai gyerekekhez hasonlóan engedjétek meg, hogy az Igaz Isten betöltse a szíveteket. Ma a föld felé hajlok, kegyelemmel megtöltött kezeimmel, melyet készen állok az egyszerű szívűekre önteni. Töltsd meg a szívedet Kegyelmemmel a szíved által végzett imádságaiddal és a világtól való elszakadásod által.

M58_14MAY
_5_Gyerekek, győződjetek meg arról, hogy a saját lelki „házatok” rendben-e van, mielőtt megvizsgálnátok valaki más lelkiségét. Igazság szerint senki sem tökéletes. Soha nem könnyű megbocsátani. A Szent Szeretet azonban diktálja a szent megbocsátást. Ha velem jársz, győződj meg arról, hogy nem viseled-e a nem-megbocsátott terheket, amelyek gátolják a lelki fejlődésedet. A nem-megbocsátás az álcázott büszkeség. Imádkozz a szív alázatáért. Az alázatos szív nem tudja, hogyan lehet valaki könyörtelen. Az alázatos szív közelebb áll hozzám, mint sok magas és magasztos hírnév, tekintély a földön. Ismét öleld magadhoz az alázatosságot, ami tetszik nekem.

M59_15MAY
_6_Gyerekek, fontos felismerni, hogy minden jelen pillanatban ott rejtőzik a sorsotok. Használhatod a jelenedet az üdvösségedre vagy az örök kárhozatra. A legtöbb lélek nem érti, hogy az egyes jelen pillanatok hogyan befolyásolják a jövőjüket. A léleknek a velem való mélyebb kapcsolat felé kell mozogni gondolatban, szóban és tettben a jelenben, másképp távolabb kerül tőlem.
Tökéletes tervem van Minden lélek részére, de a léleknek együtt kell működnie a Kegyelmemmel. Sok – legtöbb – lélek felkészületlenül hal meg az ítélet pillanatára. Ezek azok, akik nem szerettek engem eléggé, és akik hagyták, hogy életük teljen a világtól való Szent elszakadás nélkül. Ily módon a Sátán könnyedén befolyásolta lelküket. A jelen pillanat egyedülálló lehetőségeket rejt magában, hogy mélyebbre jussatok a Szent Szeretetben. Oly sokan szenvedik a tisztítótűz fájdalmait, hogy megtisztuljanak a Mennybe való bejutáshoz.
Minél több olyan lélek él, akit befolyásol a rang, állás és a tekintély, annál nagyobb a felelősségük a Szent Szeretetben való élésben és a példaadásban. Sokan nagyon szenvednek a hatalommal való visszaélésük miatt és a másokra gyakorolt befolyásuk figyelmen kívül hagyása miatt. Minden jelenlegi pillanatot elpazarolnak. Nem tisztelik a tekintélyemet és a parancsolataimat. Imádkozzatok értük.

M60_16MAY
_7_Gyermekek, a mai világban érzékenyebbeknek kell lennetek arra, hogy mit fogadtok el Igazságnak. Sokszor az emberek nem olyanok, mint amilyeknek látszanak kívülről.
(Most (Maureen) látok egy gyönyörű almát, amely szét van vágva, és belül rohadt.)
Tudomásul kell vennetek, hogy a Sátán legrosszabb terve az, hogy belül megrontja egy személy vagy intézmény szívét, miközben az kívülről tökéletes marad.
Ezért mondom nektek, hogy ne tiszteljék vakon a nagy hatalommal bíró pozíciókat, egyenruhákat vagy státuszú személyeket anélkül, hogy tudnátok a befolyásos címeket vagy pozíciókat betöltő emberek belső motivációit. A Sátán az emberi tisztelet vagy hivatás mögé rejtőzködik, álcázza magát, miközben a külső tekintélyt használja ki a hazugságának fenntartására. Így állandósul az igazságtalanság – a jó és a tisztelet felszíne alá rejtve. Mielőtt elhinnétek valamit, alaposan vizsgáljátok át. Az Igazságra gyakran nehéz rájönni, kibogozni a hazugságok közül.

<23/77>

albert_maria.jpg

 

IRGALMAS JÉZUS ÜZENETE, AMELLYEL ÁLDÁSÁT ADJA A HÍVŐ EMBEREKRE

ENOCHNAK ADOTT ÜZENET
2021. május 16.
GYERMEKEIM, A SZERETET HIÁNYA AZ EMBER SZÍVÉBEN HATÁSSAL VAN A TEREMTETT VILÁG EGYENSÚLYÁRA MERT MINDEN, AMIT ISTEN LÉTREHOZOTT ŐRZI MAGÁBAN ISTEN SZERETETÉNEK SZIMFÓNIÁJÁT!
Békességem veletek, Szeretteim. Gyermekeim, a sötétség már elborítja a földet, de ne féljetek. Legyetek a világosság hordozói. Szeressétek egymást, segítsetek és bocsássatok meg egymásnak. Figyelmeztetésem napja egyre közelebb kerül, és ez a szegény bűnös emberiség lelkileg alszik tovább.
A lelkiismeretetek felébredésének pillanata megnyitja a lelketeket és megmutatja az igazságot. Azok számára, akik lelkileg felkészültek, figyelmeztetésem a legnagyobb örömükre lesz. De a langyos és bűnös emberek számára kín, fájdalom és nagy félelem lesz. Akkor a lelketek megtisztul és megmutatja nektek minden nyomorúságotokat és bűnötöket, sőt minden rossz cselekedetet, amely hatással volt rátok, felebarátotokra és a teremtésre.
Ne feledjétek, hogy spirituális lények vagytok egy spirituális univerzumban, amelyet Isten szeretete szinkronizál. Gyermekeim, a szeretet hiánya az ember szívében befolyásolja a teremtés egyensúlyát, mert minden, amit Isten teremtett, megőrzi Isten szeretetének szimfóniáját. Aki nem szeret, az pusztít. Neheztelés, gyűlölet, irigység, önzés és Isten hiánya kiegyensúlyozatlanná teszi minden teremtmény tökéletességét és harmóniáját. Mindenben, amit Isten szeretetből teremtett, a szeretetnek kell uralkodnia; a teremtésben és a teremtményekben, hogy egyensúly álljon fenn az univerzumban.
A szeretet hiánya rossz cselekedetekhez, a rossz cselekedetek pedig a bűnhöz vezetnek. Egy ember bűne sokakat érint, sokak bűne pedig az egész világegyetemet érinti. Tízparancsolatom a szeretet, az együttélés, a tisztelet és az ember és Isten között fennálló közösség parancsa. Ha megszakadnak a parancsolataim, megszakad a szeretet egyensúlya, megszakad az ember és Isten közötti szellemi kötelék. Amikor ezt megtörte a bűn, belép a gonoszság, ami a Teremtő munkájának tönkretétele.
Kérlek titeket, mint irgalmas Jézusotok, hogy térjetek vissza, hogy folytassátok Szent rendeleteim beteljesítését, hogy Isten szeretete és harmóniája uralkodjon a szívetekben. Gyermekeim, a rend és a törvény elveszett a létező gonoszság és bűn miatt. Mielőtt megismernétek az Igazságosságomat, figyelmeztetésemet akarom küldeni nektek, hátha felébredtek. Figyelmeztetésem az Irgalmasságom utolsó nyitott ajtaja, ahol meg lesz mutatva nektek minden bűn által okozott kár.
Az örökkévalóságban töltött pillanatban fel fogtok ébredni és megtisztulni, hogy amikor visszatértek a testetekbe, tudatosuljon bennetek, hogy a folytatás egyetlen módja az az út, amely a lelketek üdvösségéhez vezet.
Békémet hagyom rátok, békességemet adom nektek. Térjetek meg, tartsatok bűnbánatot, mert közel van Isten Királysága. Atyád, irgalmas Jézusod. Adjátok tovább gyermekeimnek, hogy ismerjék meg az üdvösség üzeneteit.

<24/77>

BOLDOGSÁGOS SZŰZMÁRIA SÜRGŐS HÍVÁSA ISTEN NÉPÉHEZ

ESZKÖZ: ENOCH

2021. május 19.

Szívem kis gyermekei, Uram békéje legyen mindnyájatokkal. Gyermekeim, nagyszerű áldásokat, ajándékokat és karizmákat fogtok kapni ezen a közeledő pünkösdi napon (2021.május 23.). Gyűljetek össze az imádságban, az elmélkedésben, böjtöt és a bűnbánatot tartva, hogy Isten Szentlelke kiáradjon mindnyájatokra, ugyanúgy, mint Fiam tanítványaival történt. Ezen a pünkösdön Isten Lelke minden erejével megnyilvánul azokon a kisgyermekeken, akik szilárdak maradnak Isten hitében és kegyelmében; imádkozva, böjtölve és kérve a kiáradását. Ezen a pünkösdön nagy lesz a Szentlélek kiáradása, hogy felkészítse Isten Népét a Figyelmeztetés érkezésére. Örüljetek kicsinyeim, mert olyan ajándékokat és karizmákat fogtok kapni, amelyek lelkileg megerősítenek benneteket, hogy megvédhessétek magatokat lelketek ellenségének és gonosz seregének támadásaitól. Készüljetek fel tehát arra, hogy befogadjátok Isten Lelkének áradását, amely e pünkösdön nagyon bőségesen ki lesz öntve Isten gyermekeire.

Az öt kontinensen élő vízforrások jelennek meg; sok megtérés lesz, és e különleges pünkösd után félelem nélkül hirdetik az Evangéliumot és Isten Igéjét. Fiam tanítványaira lesz bízva ezekben az utolsó időkben az egész világon az evangelizáció, és utat nyitnak Fiam második eljövetelének. Elmékedjetek magatokban imádságban, böjtben és bűnbánatban, hogy a Szentlélek eljövetele eláraszthasson benneteket Isten kegyelmében. Olvassátok a Szent Igét az apostolok cselekedeteiben, hogy pünkösd napján megkaphassátok a Lélekkeresztséget, amely fiam tanítványává változtat benneteket ezekben az utolsó időkben.

Kisgyerekek, éhínség napja közeleg a földön. Fogadjátok hívásainkat, és minél hamarabb, ha van anyagi forrásotok, készítsetek élelmiszert, gabonát, nem romlandó ételt és sok vizet, hogy az éhínség ne érjen meglepetésszerűen. Az szerint, hogy mennyitek van, meg kell osztanotok a leginkább rászorulókkal. Kis gyermekeim, akiknek nincs anyagi forrása az élelmiszer-készletezéshez, azt mondom, ne féljenek. Atyám elhozza nektek minden nap a Mannáját, mert irgalma nagy és örök. A közeledő hiány és éhínség idején imádkoznod kell fiam irgalmasságának rózsafüzért, majd a kis Enóchomnak adott ellátás rózsafüzérét, amellyel Atyám megsokasítja az ételedet, hogy a rászorulók is ételhez jussanak. Ezért figyelmeztetlek gyermekeim, hogy akkor győzitek le ezt a próbát, ha bíztok az isteni gondviselésben, és sokat vagy keveset osztotok meg testvéreitekkel, az szerint, amennyitek van. Ne feledjétek, hogy minden tesztet sikeresen teljesítetek, ha megmarad bennetek az Istenbe vetett a bizalom és segítitek egymást. Uram békéje maradjon bennetek, szeretett gyermekeim Anyátok, megszentelő Mária. Ismertessétek az üdvösség üzeneteit az egész világgal, szívem kis gyermekei.

<25/77>

xx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADDIG BŐVÍTEM, MÍG MEG NEM TELIK – AZUTÁN FOLYTATÁSKÉNT MEGJELENIK A MENÜBEN A „NAPJAINK ÜGYEI 88”