Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NAPJAINK ÜGYEI 88

 

NAPJAINK ÜGYEI 88

CÉLUNK, HOGY SEGÍTSÜNK ÉLNI AZOKNAK, AKIK RÁNK SZORULNAK

ITT OLYAN ESEMÉNYEKET ÉRINTÜNK AMELYEK MINDNYÁJUNKAT FOGLALKOZTATJÁK

Manapság az igazi ismereteket nehéz elérni, nehéz tájékozódni mindennapjainkban, a végidők napjaiban, ha nem figyelünk oda Isten intelmeire. Többek közt például most, e zavaros időkben adott üzenetiben.

A világot, országokat irányító és egyéb vezetői pozíciókban nagyban folyik a titkolódás. Céljuk, hogy ismereteink arról, hogy milyen irányba terelődik a világ, hiányosak, vagy tévesek legyenek. Mintha a népek félrevezetése lenne a legfontosabb tennivalójuk, ahelyett hogy a jó, az igazság szolgálatában végeznék kötelességüket. A vezetői állásokban sokan nagy benső változásokon mentek át – sajnos a rossz felé, lelki sérültség felé, értelemzavar felé. A sátán napról napra nyíltabban, fedetlenebbül, kegyetlenebbül tevékenykedik. Az alábbi szövegekben, az égi üzenetek segítségével és a nem hazug hírek idehelyezésével, gyakran rátapintunk, hogy világszerte mi is történik igazán. Rámutatunk, életünkben mi a legfontosabb és mit ajánlatos kerülni.

 

<1/88>

LEARY ÜZENETEK __ MÁJUS 11-TŐL MÁJUS 18-IG -

R131 – Május 11._
Jézus azt mondta: „Fiam, kérdezed, hogy miért nem hozzák nyilvánosságra, hogy az emberek megbetegszenek, és néhányan meghalnak a Covid oltások bevétele után? Az Egy világrend népének célja minél több ember beoltása. Azt is tudjátok, hogy az emberek 99,5% -a nem hal meg a Covid vírus miatt, tehát miért van egyáltalán szükség az oltásra? A gonoszok tudják, ha a vírusoltás összes rossz hatása nyilvánosan ismert lenne, akkor nagyon kevesen hagynák magukat beoltani. Ilyen rossz hatások miatt ezeket az oltóanyagokat le kell venni a polcokról és meg kell semmisíteni. Az emberek beoltásának célja az, hogy az emberek testüket felhasználva tovább termeljék a tüskefehérjét, amely a Covid vírust elterjesztheti a be nem oltott emberekben.
Az oltott emberek termelik ezt a Covid vírust. Ez a tüskefehérje tönkreteszi immunrendszereteket, és a következő vad vírus embermilliárdokat öl meg. A vírusoltás elleni DNS-ben bekövetkezett változás tehetetlenné teszi az emberek immunrendszerének működését a következő halálos vírus elleni küzdelemben, és meghalnak. A vírust és az oltásokat szándékosan úgy tervezték, hogy emberek milliárdjait öljék meg, így az Egy világrend embereinek kevesebb embert kellene ellenőrizniük. A Georgia utasítása, rendelete szerint, a gonoszok 500 millió emberre akarják csökkenteni a világ népességét. Ez a Sátán gonosz terve, hogy minél több embert megöljön vírusokkal és oltásokkal. Bízzatok bennem, hogy megvédem híveimet attól, hogy meghaljanak a következő halálos vírustól. A menhelyeimnél minden beteg meggyógyul.

R132_MAY12

_1_ Húsvét negyvenedik napján ünnepeltétek a halálból való feltámadásomat. Holnap megünneplitek Betániában való mennybemenetelem ünnepét.

_2_ A legsúlyosabb aggodalom az, hogy a Covid oltások biofegyverek, amelyek tönkreteszik az immunrendszert, és még a beoltatlan embereket is megfertőzik a vírussal. Amikor a következő halálos vírus felszabadul, az összes beoltott ember meghal. Ne féljetek ettől az eseménytől, mert a következő halálos vírus eljövetele előtt elhozom a figyelmeztetésemet.

R133

_3_ Ma, Fatimában, május 13-án Legszentebb Anyám ünnepe van. Ma a mennybe való felmenetelem ünnepe van, amely 40-ik nap a húsvéti feltámadásom után. Amikor elhagytam apostolaimat, arra utasítottam őket, hogy várják Jeruzsálemben, hogy megkapják a Szentlelket. Arra is utasítottam őket, hogy menjenek ki és terjesszék az üdvösség jó hírét a világ minden táján. Minden hűséges emberem ugyanazt a felhívást kapja, hogy menjen ki és hirdesse az evangéliumot a lelkeknek, hogy higgyenek bennem.

_4_ Jézus azt mondta: „Népem, azt akarom, hogy imádkozzatok mindazokért a lelkekért, akik meghaltak a Covid vírus miatt, és még azokért az beoltottakért is, akik esetleg meghalhatnak a következő halálos vírus miatt. Sok lélek nincs felkészülve az ítélőszékem előtti találkozásra velem.

Mielőtt eljön a halálos vírus, elhozom figyelmeztetésemet, hogy minden léleknek egy utolsó esélyt adjak arra, hogy elfogadjon engem Megváltójának, és a gyóntatószékben keresse bűneinek megbocsátását.

_5_ R133 / 3_ MAY13_Jézus azt mondta: Népem, sokaknak van legalább egy Bibliája a házában, de milyen gyakran szánnak időt arra, hogy naponta néhány oldalt elolvassanak? Holnap kezditek a Szentlélek Novénáját a pünkösd vasárnapjára való felkészülésként. Novénai imádságaitokkal együtt szánjatok időt néhány oldal elolvasására a Bibliában, főleg az Apostolok cselekedeteiből. A Szentírásban szereplő szavam azért van, hogy mennybe vezessen benneteket, ezért szánjatok naponta időt arra, hogy elolvassátok az Igémet a Szent Bibliában. Időt szántok minden földi munkátokra és szükségleteitekre, de a Szavam olvasása sokkal fontosabb a lelki életetek részére.

_6_ R133 / 4_ Jézus azt mondta: Embereim, látjátok, hogy a hatóságok hogyan próbálják ösztönözni az embereket az oltás megszerzésére azáltal, hogy korlátozzák azokat a helyeket, ahova a be nem oltott emberek eljuthatnak. Egyes főiskolák csak oltott embereket engednek be személyesen az órákra. Másoknak, akik nem oltottak, nehézségeik vannak repülőgépre szállással vagy sporteseményeken való részvétellel. Hamarosan látni fogjátok a kísérletet a vírusoltások kötelezővé tételére.

_7_ Jézus azt mondta: „Népem, azt akarom, hogy minden hívem kövesse apostolaim példáját, amikor arra kértem őket, hogy menjenek a világba, hogy terjesszék üdvösségem jó hírét. A Szentlélek mindnyájatokat felhatalmazott a keresztségben és az Ő ajándékaival való szent bérmálásban, hogy menjetek szerte és evangelizáljátok a lelkeket, bárhol lesztek.

A lelkek megmentése a legfontosabb küldetésetek, ezért meg kell osztanotok a hiteteket és evangelizálnotok kell a lelkeket, bárhol is hallgatják az emberek az én Igémet a ti megosztásotok, átadásotok révén. Kezdhetitek azzal, hogy ösztönözzétek a népet, hogy az újszülötteket kereszteltessék meg.

Bátorítsátok a családjaitokat, hogy vegyenek részt a vasárnapi misén is. Megvan a hatalmatok arra, hogy megosszátok a hitet, ezért haladjatok előre, hogy minél több lelket megmentsetek.

_8_ Jézus azt mondta: Népem, valahányszor mondjátok, hogy DICSŐSÉG AZ ATYÁNAK A FIÚNAK ÉS A SZENTLÉLEKNEK, sok mennyei áldást kaptok, melyek megerősítenek benneteket a mindennapi kísértéseitekkel szemben.

A rózsafüzér olyan, mint egy csokor ima és virág, amelyek kedvesek Boldog Anyám számára, mert hozzám hoz titeket. Minden alkalommal, amikor szándékaitokért imádkoztok, meghallgatom imáitokat, és az én időmben megválaszolom őket. Bízzatok bennem, és megvédem a híveimet.

_9_ Jézus azt mondta: Évente még mindig csaknem egymillió babát öltök meg abortuszaitokkal. Ez csak egy része a halálkultúrának, amely magában foglalja az eutanáziát és a háborúkat. Most az egy világrend emberei több embert akarnak megölni vírusokkal és vakcinákkal. Az oltások embereket ölnek meg, és az oltottak 20% -nak súlyos szövődményei vannak. Amikor a gonoszok felszabadítják a következő halálos vírust, sok oltott ember meghal, mert az immunrendszerük meg lett semmisítve. Tehát semmilyen körülmények között ne vegyétek be az oltást. Milliók, ha nem milliárdok halhatnak meg a következő vad vírus miatt. A Sátán vezeti a halálkultúrát, de híveim az életpárti kultúrát vezetik, amely dicsőséget ad Nekem. Gyertek el a szerető oldalamra, legyetek távol a halálkultúra embereitől.

R136

_10_ 2021. május 16.

Jézus azt mondta: Népem, tudjátok, hogyan akarom, hogy szenteljétek meg a vasárnapot, mivel ez az Úr napja. Hacsak nem vagytok betegek, vagy ha nem jöhettek, mivel a kormány bezárta templomaitokat, kötelesek vagytok részt venni a vasárnapi misén és imádni Uradat a harmadik parancsolat szerint. Ne végezzetek vasárnap szolgálati munkát, sem nehéz munkát, hanem tartsátok tiszteletben a pihenőnapomat.

Sokkal fontosabb az én törvényeim betartása, mint az ember törvényeinek vagy vágyainak betartása. Életedben elsőként engem kellene követned, ezért ne gondold, hogy a saját kényelmed érdekében elvetheted a törvényeimet és a parancsolataimat. A héten további hat napja áll rendelkezésedre a kemény munkák elvégzésére. Adj dicséretet és dicsőséget Nekem, különösen vasárnap. Azok az emberek, akik szellemi engedelmességből követik törvényeimet, meg lesznek jutalmazva az erőfeszítéseikért. De azok az emberek, akik nem hajlandók betartani törvényeimet, elszenvedik a következményeket.

R137

_11_ 2021. május 17.

Még mindig a nyomorúság előtti időben jártok minden Covid-korlátozással, de tagadjátok meg az immunrendszereteket tönkretevő Covid-vakcina elfogadását. Nincs szükségetek oltásra, mert az emberek 99,5% -a nem hal meg a Covid vírus miatt. Nektek is volt vírusotok, és néhány napig gyengélkedtetek, de most jobban vagytok, és antitestekkel rendelkeztek a fertőzések leküzdésére. Az Egy világrend emberei megpróbálnak irányítani benneteket, és még az oltásokkal is megölni az embereket, amelyekre nincs szükségetek.

R138
_12_ Nehéz elbúcsúzni attól, akit talán soha többé nem láthattok. Érdekes megjegyzés, hogy Szent Pál nem aggódik a halála miatt, hanem csak az aggasztja, hogy mennyire teljesítette küldetését, hogy terjessze a feltámadásomról szóló jó hírt. Szent János evangéliumában én is búcsút mondok apostolaimtól, amikor visszatérni készültem a mennyei Atyámhoz. Aggódtam apostolaim miatt, amelyeket Atyám adott nekem, és el akartam küldeni nekik a Szentlelket, hogy bátorságot adjon nekik, hogy kimenjenek és mindenki számára eljuttassák Jó híremet. Apostolaimnak erőre és kitartásra volt szükségük ahhoz, hogy a lelkeket evangelizálni tudják, hogy vezessék a népet a bennem való hitre.
Minden népemnek ugyanaz a küldetése, vagyis hogy hívást kaptatok a lelkek evangelizálására, akik hallgatni fognak és megtérnek. Aztán amikor az ítéleted pillanatában találkozol Velem, akkor lesznek jó cselekedeteid, hogy megmutasd nekem, hogyan dolgoztál a szőlőskertemben a lelkek megmentésében. Legyetek erősek a hitben, amikor megkapjátok a Szentlélek ajándékait.

<2/88>

 

ÜZENETEK

136K_
2021. május 15. – Emlékeztető Jézus 2019. augusztus 10-i üzenetére. Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_1_ Rettenetes idő jön a földre, amikor senki sem lesz biztonságban, aki nem követi a gonoszt. (Csak azok az emberek élhetnek, akik a Gonosz szolgálatában állnak). Az ellenség köztetek van, gyermekeim, és új gyűlöletkampány kezdődik, amely felülmúlja mindazokat, amelyek azelőtt voltak. A düh a gonoszokban kezd emelkedni, és nem hasonlít semmihez, amit valaha is láttatok. Az ellenség tudja, hogy kevés ideje van, és már régóta tervezi ezt a gyűlölettervet. Az embereim megölése növekszik és tovább fog növekedni. Az ellenség gyűlölete szinte őrültté válik, mivel bizonyos helyeken egyre elfogadhatóbbá válik azok megölése, akik a nevemet hirdetik. _Jézus

137K_
2021. május 16. – Emlékeztető Jézus 2011. június 9-i üzenetére. – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_2_ Imádkoztam, és megkérdeztem az Urat, van-e Igéje az emberek számára a csütörtök esti rádióműsorhoz. Ez volt a válasza: Valóban, nekem van szavam hozzád, gyermekem, és minden népemnek, és azoknak, akik még nem az enyémek. Mondd meg nekik, hogy olyan szeretettel szeretem őket, amely halhatatlan. Én vagyok az, aki soha nem hagyja el őket, soha nem lesz hűtlen. Vágyom arra, hogy boldog, kiteljesedett életet éljetek, nem pedig üres, mulandó örömökkel teli életet.

Arra vágyom, hogy az elkövetkező vihar alatt megtalálhassák magukat bennem, hogy védhessem, bebiztosíthassam és megvédhessem őket a károktól, de sokan gyengének vagy kegyetlennek tartanak, mert nincsenek rólam ismereteik. Megelégszenek a világ bölcsességével ahelyett, hogy az én bölcsességemet keresnék. Erős házakat építettek menedékhelyként, amelyekről úgy gondolják, hogy megvédik őket a katasztrófától, de tévednek, mert nem tudják, milyen katasztrófákat állítottam elő azok számára, akik megtagadnak Engem, és szilárd házaik nem mentik meg őket. Ez a gazdagság nem fogja megvédeni őket, és bölcsességük sem fogja megmenteni őket hatalmas kezemtől, mert látom az általuk készített terveket és a korrupciót a szívükben. Olyan isteneket alkottak, akik nem tudják megmenteni őket. Ennek a világnak az istenévé tették magukat, de abban az időben megmutatom nekik, hogy ők nem istenek, hanem gyengék és silányak, és nem ismerik az igazi bölcsességet. Abban az időben megtudják, hogy vannak hiányosságaik, és akkor ki védi meg őket? Ki üdvözít téged hatalmas ítélő kezem előtt, ostoba ember? Abban az időben a saját csapdájukba esnek, és nagy pusztítás következik be, amely aztán rájuk nehezedik. Azt akarom, hogy hozzám forduljanak, megmeneküljenek és ne pusztuljanak el, de nem hajlandók meghallgatni engem, sem elfordulni gonoszságuktól.

_3_ Jaj azoknak, akik bölcsek a saját szemükben, mert szemük láttára veszem el a bölcsességüket. Jaj azoknak, akik gonosz terveket dolgoznak ki népem ellen saját hasznukra, mert hatalmas kezeim ítéletétől egyáltalán nem menekülnek meg. Jaj azoknak, akik nem hajlandók segíteni a szegényeken és tehetetleneken, amikor csak tehetik, mert akkor maguk is rászorultakká válnak. Hamarosan éhínség érkezik Amerika földjére. A bőségéről ismert földrésznek hamarosan élelemhiányban lesz része a saját népének táplálására, mert erőteljes ítélkezési kezem erre a földre sújt. Gyűjtsetek készletet, népem – gyűjtsetek gabonát, hogy megetessétek kicsinyeiteket, mert az éhínség gyorsan és figyelmeztetés nélkül fog eljutni hozzátok, és hamarosan eljön. Tartsátok meg az Igémet a szívetekben, mert ez lesz a te vigaszotok a bánat napjaiban. Nagy sírás és bánat lesz Amerikában, amikor közeleg az ideje, hogy megismerje ítéleteimet. De itt is megismerhető lesz dicsőségem az én népem között, mert ebben a nagy sötétség idejében hatalmas erőm máris ragyog választottaim között. Jézus

138K_
Jézus üzenete, 2021. május 10. - Eszköz: Luz de Maria (Argentína)
_4_ Embereim: Fogadjátok áldásomat, szeretetem erősen hatoljon mindnyájatokba, gyermekeim. A megtisztulás nemzedéke vagytok. Ezért vezetlek benneteket folyamatosan, hogy ne éljetek tévedésben azzal a zavartsággal szemben, amelyet állandóan vetnek, terjesztenek azok, akik elkötelezték magukat a gonoszság mellett. Hű embereim által megerősített Katejonom akadálya annak a tervnek, hogy a globális kormány általános leigázást végezzen, amelyet már az Antikrisztus vezet.

Ne vesszetek el az emberi egótokban, önzésben. A legtöbb emberem legnagyobb akadálya jelenleg a lelki vakság. És mire számíthat? Hogyan lehet visszatérni a múltba az állandó szenvedések mellett? Ne pazaroljátok el ezt az időt, javuljatok meg, dobjátok el emberi egótokat, éneteket a mélységbe, amely még mindig fogva tartja gondolataitokat. Ne gondoljatok tovább olyasmire, hogy ti vagytok a legjobbak, hogy mindent tudtok, és hogy a testvéreitek alkalmatlanok! Elég ebből a „fehérre meszelt sírokból” [Mt ​​23, 27], amelyek undorítóak belül, hazugságok által felfújt emberi egójuk miatt!

Nem a tudás ad üdvösséget a léleknek, és a tudatlanság sem vezet el benneteket hozzám. Szükségetek van lelki egyensúlyra és bennem való hitre, és mégis folytatjátok a tökéletlen emberi lényektől kapott információk gyűjtését. Az embereim azt mondják, hogy szeretnek engem anélkül, hogy belső átalakulás történne náluk… Azt állítod, hogy szeretsz, miközben undorító rongyokat viselsz, amelyek megfertőzik mindazokat, akik közel maradnak hozzád. Azt mondjátok, hogy gyermekeim vagytok, és olyan sok bírót, diktátort, népirtást elkövetőt, testvéreik békéjének tolvaját találom köztetek... Ők nem az én népem, az én népem azok, akik engem szeretnek „Lélekben és az Igazságban” [János 4:23], akik szeretik testvéreiket, tisztelik őket és segítenek nekik. Rengeteg bíró van a népem között, aki büszkeségtől majd szétpuffanva jobbomra-balomra ültek Isten jóváhagyása nélkül, és elfelejtették, hogy „aki nagy akar lenni, annak mindenkinek szolgája kell lennie, és nem mindenki bírája” [Mt 20:17]. Hirdessétek a megtérést, a bűnbánat sürgősségét, irgalmas cselekedetem azonnali közelségét az emberiség felé: FIGYELEM. Eszközeim azt hirdetik, hogy szükséges sürgősen visszatérni gyermekeimnek a házamba a nagy megpróbáltatások miatt, amelyeket átélnek, és azok miatt, amelyek még nehezebbek lesznek. Ne imádkozzatok hozzám félve, irgalmas vagyok, és elfogadom mindazokat, akik elém kerülnek.

_5_ Elég volt a makacs, gőgös emberekből, akik nem változtak és fulladoznak a saját mocsárukban! Egyházam próbáknak, oly nagy próbáknak van kitéve, hogy rossz úton jártok...
Törvényem egyetlen: változatlan, visszavonhatatlan…
Ugyanaz vagyok, mint tegnap, ma és örökké [Zsidók 13: 8].
Szeressétek Anyámat, és imádkozzatok vele együtt, aki egy nyájba gyűjti gyermekeimet. Egyesüljetek anyámmal május 13-án szeretettel, odaadással és határozott megtérési szándékkal. Imádkozzatok, gyermekeim, az én Szavam tőlem nincs kiforgatva a jelenlegi igények szerint. Arra kérlek benneteket, hogy buzgón imádkozzatok remegő Kaliforniáért.
Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, mert a hatalmak nyílt csatába kezdtek. Imádkozzatok azzal a tudattal, hogy a megtérésnek most kell megtörténnie, még mielőtt túl késő lenne. Szeretteim, térjetek vissza hozzám teljes bűnbánattal, szeressétek egymást, és „aki köztetek bűntelen, először dobjon követ” [János 8: 1-7]. Szeretetem az emberi teremtmény számára érthetetlen. Gyertek vissza gyorsan, mert a nap olyan rövid lehet, mint egy óra. Szeretetem még mindig vár rátok. Irgalmas Jézusotok

139K_
2021. május 12. – Üdvösségünk Anyja. – Eszköz: Luz de Maria (Argentína).
_6_ Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:
HALLGASSATOK RÁM ÉS TÉRJETEK MEG. Legyetek fiam szeretői, aki jelen van az oltári Szent Szentségében. Sürgősen szenteljétek magatokat Szeplőtelen Szívemnek, és tiszteljétek a Szentírást és az egyház valódi tanítását. Ne adjátok fel, ne tévelyegjetek a hamis áramlatokban, amelyek félre vezetnek benneteket a Fiam által hirdetett Igazságtól. Imádkozzatok Fiam egyházáért. Legyetek engesztelő lelkek a Szentháromság Trónja előtt. Tartsátok szíveteket Szeplőtelen Szívemben, amely pajzs a gonosz ellen. Legyetek a Szent Szívek engesztelő lelkei, és ezáltal erősítsétek meg magatokat spirituálisan azoknak az igényeknek a figyelembevételével, amelyekkel szembesültök, és amelyekkel a jövőben is szembesülni fogtok. Tartsátok meg a kezetekben a gazdag termést testvéreitek javára, amikor először megtértetek, így a testvéreitekkel megosztott gyümölcsök az örök életből származzanak, nem pedig a megfertőzött emberi egóból.

Gyermekek: Sürgősen térjetek meg, közvetlenül annak a beteljesülése előtt, amit mondtam. Veletek maradok, ne féljetek – Anyátok vagyok, a Fiam rám bízott benneteket. Nem hagylak el titeket, azonnal jöjjetek hozzám. VÉGÜL SZEPLŐTELEN SZÍVEM GYŐZNI FOG. Áldalak benneteket anyai szeretetemmel. Mária, anyátok

140K_
Szent Mihály arkangyal 2021. május 12-i üzenete. – Eszköz: Luz de Maria (Argentína)
_7_ Isten szeretett népe: A mennyei seregek parancsnokaként ezen a napon, amikor megemlékeztek Királynőnk és Anyánk emlékéről a „fatimai rózsafüzér szűz Mária” címmel, azonnali megtérésre szólítalak benneteket.
SÜRGŐS, HOGY ISTEN NÉPE FIGYELEMBE VEGYE EZT A JELEN PILLANATOT, MIKOR AZ EMBERISÉG TÖRTÉNETE EGYBEFOLYIK, BÍZZÁTOK MAGATOKAT ISTEN AKARATÁRA, ÉS SZENTELJÉTEK MAGATOKAT KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK SZEPLŐTELEN SZÍVÉNEK.
Az megtérésnek azonnal meg kell történnie! Alapvető fontosságú, hogy rájöjjetek, hogy bűnösök vagytok, bűnbánatban, gyónással valljátok be bűneiteket, és határozottan döntsetek a jóvátételről.
Hívást kaptatok, hogy vegyetek részt a mennyei lakomában, és legyetek a hit, remény és szeretet teremtményei a földön.
Az emberiség megérezte a tudománnyal való visszaélés érintését, amely tehetetlenné tesz beneteket e hatalom csapásai ellen.
Azok, akik nem szeretik a Szentháromságot vagy a Királynőnket és Anyánkat, azok továbbra is elutasítják a megtérést, még ezekben a döntő pillanatokban is, amikor már tisztában vannak ennek a generációnak a jövőjével.
Áldlak titeket Királynőnkkel és Anyánkkal. _Szent Mihály arkangyal

141K_
Jézus üzenete 2021. május 17-én – Eszköz: Glynda Linkous
_8_ Ne felejtsétek, hogy bűnbánatot kell tartanotok minden bűnötök miatt, mivel veszélyes időkben éltek. Legyetek mindig készen arra, hogy haza hívlak benneteket. Amikor ez a támadás bekövetkezik, minden káoszban lesz. Igazságtalanság fog bekövetkezni, mert gyorsan megtörténik, hogy minden ember csak önmagát fogja nézni, védeni. Nem lesz biztonságos idő egyetlen emberem számára sem. Csendesedjetek be házaitokba, ahogy az izraeliták tették, amikor a halál angyala átment rajtuk. Legyetek mindig nagyon szorgalmasak az imádságban, de imádkozzatok állandóan még ebben az időben is, mert sok minden megtörténik, amit nem láttok. Keressetek engem, és én eligazítalak titeket. Ne engedjétek, hogy a félelem időről időre irányítsa az elméteket, hanem szilárdan álljatok bennem és tudjátok meg, hogy én fogok mindent irányítani, amit csináltok. _Jézus

142K_
Jézus üzenete 2021. május 18-án. – Eszköz: Glynda Linkous
_9_ Sok-sok embernek még mindig szüksége van az én evangéliumomra. Nagyon sokan elhitték az ellenség hazugságait, hogy még sok idő volt hátra, pedig ez nem így van. Nagyon sokan tovább nevetnek, csúfolkodnak és visszautasítanak. Ezek sokat fognak szenvedni, amikor elhagyják ezt a földet, és abban az időben nem lehet gyógyítani őket, mert az én Igém igaz. Mondjátok el másoknak a jó hírt Jézus fiamról, amíg csak lehet, gyermekeim, mert ez tetézi koronáitokat és sok jutalmat arattok, még akkor is, ha a földön tartózkodtok. Kevés idő marad az utolsó lelkek megmentésére, mielőtt túl késő lenne számukra. Tanúskodjatok nekik, ahogy mások is tanúskodtak nektek. _Jézus

143K_
Jézus üzenete 2021. május 19-én. – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_10_ Sok gyermekem engedelmeskedik, mikor megparancsolom nekik, hogy csomagolják be dolgaikat és költözzenek máshová. Ne aggódjatok, gyerekek, mert mindent megadok nektek, amire szükségetek van ott, ahova költöztök. Ez az idő megkívánja, hogy egyszerűbben éljetek és megelégedjetek a kevéssel. Ne féljetek, ettől, mert ez szabaddá tesz titeket, így a hátralévő rövid idő alatt mindent véghez vihessetek, amikor bármire hívlak benneteket. Ez a munka rendkívül fontos – a termés jó, de kevés a munkás a betakarításra, mert figyelmetlenek lettetek a kényelmes életetek során. Menjetek előre, gyerekek! Tegyetek tanúságot az elveszett lelkeknek, ahogy mások tanúskodtak nektek! Ne pazaroljátok a hátralévő időt. Sokat kértetek tőlem, most én kérem tőletek. _ Jézus

144K_
Jézus üzenete 2021. május 20-án. – Eszköz: Glynda Linkous (USA),
_11_ Engedelmes gyermekeim mozgásban vannak, és a tervezettnél hamarabb költöznek biztonságosabb helyekre. Néhány gyermekem nem hajlandó biztonságban lenni, és inkább maradnak, ahol most vannak. Gyermekeim, nem tudjátok, hogy amikor valakit, valamit vagy valamilyen helyet részesítetek előnyben a velem szembeni engedelmesség helyett, bálványimádást követtek el? Nem gondoljátok, hogy Ábrahám szolgám inkább hazájában, rokonai közelében szeretett volna tartózkodni? Nektek van választási szabadságotok, mégis hívni fogtok engem, ha majd a körülmények romlanak. Akkor nem fogok tudni segíteni rajtatok, ha nem vagytok hajlandók most rám hallgatni. Sok gyermekem csinálja magának a saját sziklás, göröndös útját, ha elutasítják az utasításaimat. _ Jézus

145K_
Jézus üzenete 2021. május 21-én. – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_12_ Vigyázzatok, ne botladozzatok, ne vétkezzetek mostanában kedveseim, mert az ellenség őrzi lelketek minden nyitott ajtaját. Ha vétkeztek, akkor egy ideig hozzátok férhet. Ne engeddjétek ezt neki. A legveszélyesebb időkben jártok, mert minden, amit tudtatok, ismertetek, örökre megváltozik körülöttetek, és a rombolás, pusztulás közvetlenül előttetek áll.
Új nap jön Amerika nemzetének, valamint sok más nemzetnek, amikor már nem fogják megkapni Amerika segítségét, mert ő saját magán sem lesz képesek segíteni. Mások, akik szentséges életre vágynak, belefáradtak a sok bűnébe és lázadásába. A bűnösség szégyentelen támogatása miatt ezek az emberek megpróbálják őt elpusztítani. Mivel elutasított engem, és minden jót és helyeset, cserben hagyom őt, és nem fogom megvédeni a határait, amikor ezek az ellenségek eljönnek a népéért. Csak azokat védem meg, akik szorosan velem járnak, mert hallgatnak mindarra, amit mondok, és engedelmeskednek mindannak, amire utasítom őket, hogy megvédhessem őket. Készítsétek elő szíveteket arra a halálra és pusztulásra, amelyet hamarosan látni fogtok, mert nagyon nagy lesz. _Jézus

146K_
2021. május 21. Emlékeztető Jézus 2016. november 9-i üzenetére. – Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_13_ Gyermekeim, az ellenség arra vágyik, hogy eltávolítsa képemet a földről. Mindenféle feladatot adott a Képem ellen, amelyek most teljesülnek. Rajtatok áll, hogy meghiúsítsátok ezeket a feladatokat az életetekben. Teremtettem férfit és nőt. Nőt megfelelő segítségként a férfi számára. Azért teremtettem a világot, hogy élvezhessétek, de ő megtámadja szándékomat, és megpróbálja megváltoztatni.
A jövőben lesznek javaslatok és találmányok, amelyek ellentmondanak szándékomnak és akaratomnak, és vigyáznotok kell, és kerüljétek őket, mert nagyon komolyak számomra. Ne legyetek része a pusztítási tervének. __Jézus

_14_ Megjegyzés Glyndától: Úgy érzem, hogy ez összefügg valamilyen DNS-változással, de úgy érzem, hogy többről van szó – azt hiszem, valami rossz születik, ami úgy fog kinézni, mint a technológia – valami nem eredeti – amit a testünkbe akarnak juttatni? Nem tudom mennyire idegen a testünknek vagy másnak. (Őrültnek hangzik, bár hiszek benne, de ezt kaptam.)

_15_ Figyeljétek, kövessétek a „technológiai fejlődés” híreit. Örök fiatalságot, szépséget vagy egészséget, vagy valami hasonlót ígérnek, és nagyon-nagyon csábító lesz, mert amit kínálni fognak, olyasvalamire vágyunk. Azok, akik nem fogják használni, alacsonyabb rendűnek és „elmaradottnak” lesznek számítva. Azok pedig akik használják, azokhoz képest, akik nem használják, egyértelműen felismerhetők lesznek. Az ördög rengeteg kortárs nyomását kívánja alkalmazni, hogy azt eladja nekünk, hogy fogadjuk el.

<3/88>

 

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI

M61_17MAY
Nem hagylak el, parancsolataim révén mindig nálad vagyok.
Csak szabad akaratod révén válhatsz el tőlem. Ne veszélyeztesd a hívásomat, függetlenül attól, hogy hallgatod-e vagy sem. Ne engedjétek, hogy a világ múló örömei iránti szeretetetek válasszon el bennünket. Tegyétek prioritássá a nekem való tetszést.
Néhány ember rendezetlenül szereti hírnevét vagy fizikai megjelenését. Ezek mind elmúlnak és a bíráskodásomkor nem lesz jelentőségük. Az az aggodalmad, hogy az emberek hogyan tekintenek rád, akadálya személyes szentségednek, és elhomályosítja ítélőképességedet. Adjátok át nekem ezeket az aggályokat. Akkor minden jelen pillanat támaszt fog jelenteni, majd ha ítéletem előtt fogtok álni. Az idő egyetlen pillanatát sem lehet visszaállítani, visszaforgatni. Ha elmúlik, örökre eltűnik. Használjatok ki minden pillanatot arra, hogy szeressetek engem.

M62
M63_19MÁJUS __Gyermekek, hívlak benneteket az üdvösségetekre – a mennyben való pozícióitok igényléséhez – hívlak a Szent Igazságban való életre. A Szent Igazságot a parancsolataimnak való engedelmesség motiválja. A nap folyamán hozott döntéseiteknek tükröznie kell ezt az engedelmességet. Ennek a Szent Igazságnak nem szabad kompromisszumot kötnie – nincsenek rejtett menetrendek, szabályzatok és semmi esetre sem rendezetlen saját ambíciók, amelyek inspirálják a Szent Igazság aláásását. Engedjétek meg, hogy a Szent Igazság ösztönözze pillanatról pillanatra történő döntéseiteket. Ily módon minden tisztességtelenség elszáll. Néha a legjobb áldozat az, ha a háttérben maradtok és meghallgatjátok mások véleményét. A legtöbb esetben azonban meg kell védenetek a Szent Igazat azok előtt, akik zűrös életet élnek. Folyamatosan a Szent Igazságra összpontosítsatok egész napotokban, akkor én az igényeitekre fogok koncentrálni.
Én vagyok a te Jézusod, aki megtestesülten született. Azok a lelkek, akiket fegyelmezetlen papok, püspökök és mindazok veszítenek el, akik egyházi hatalmat képviselnek, naponta ezrekre számíthatók.

M64
Gonosz idők ezek, mivel a laza erkölcs eltompította a világ szívének lelkiismeretét. A bűn már nem szempont, nincs figyelembe véve. Az emberiség saját örömének megfelelően cselekszik, beszél és gondolkodik. Parancsolataimat már nem használják az üdvösség útján járáshoz. Figyelmen kívül hagyásuk a pusztulásuk útjává vált. A viszonylag kevés népet, akik tiszteletben tartják a parancsolataimat, üldözik és megvetik.
A világbéke a törvényeim tiszteletben tartásához való általános visszatéréstől függ. Csak akkor lenne kellően értékelve, elismerve az akaratom iránti odaadás. A lelkek ismét ragaszkodnának a parancsolataim szigorú betartásához. Mindenki tetszésem szerint döntene, és ezáltal mély lelki szentséget ápolna. Tehát ma ismételten felhívok minden lelket, hogy ismerkedjen meg a parancsolataimmal. Tegyétek az életetek prioritásává a törvényeim szigorú betartását. Csak ezután lesznek kitörölve az istentelen törvények a könyvekből. A bűnt rossznak fogják elismerni. A jó és a gonosz közötti különbség könnyen felismerhető lesz, mivel az embernek tökéletesebb lesz a belátása, megkülönböztető képessége. A lelkiismerete felelősségre vonja. Az Új Jeruzsálemben fog járni.

M65
Az emberiség és közöttem lévő kötelék meggyógyításának módja a bűnbánat. Csak a megtérő szív képes megközelíteni Irgalmamat. Irgalmasságom eredménye, hogy a lelkek örök örömet érnek el. A léleknek számon kell tartania minden nap az elkövetett bűnét, és akarnia kell, hogy a lehető leghamarabb javítson gyengeségein. Kívánom, hogy a menny és a föld közötti híd erős legyen a Szent Szeretet által, és hogy sokan lépjenek át a hídon a szívben lévő Szent Szeretet helyreigazításával. Ez a Szent tökéletesség. A mennyben minden lélek elérte a Szent Tökéletességet. Ez a személyes szentség célja. Senki sem mentesül e cél alól. Ez szerint van ítélve minden lélek az utolsó ítéletekor.
A bölcs lélek állandó javulást keres a Szent Szeretetben. Minden lelket várom a Mennyország Kapujában. Nagyon örülök azoknak, akik életükben a Szent Tökéletességet választották céljuknak.

M66
Ma vágyódom átadni az igazság szellemét minden szívnek. Akkor és csak azután javítanák ki a szívükben rejlő hibákat. A szívek élnének a Lélek ajándékaival, és örökre helyreállítanák gonosz útjukat. A probléma az, hogy a legtöbben nem ismerik el a hibákat a saját szívükben. Ezért nincs bennük motiváció a változásra. Ha az Igazság minden szívet elragadna, a világ állapota felismerhetetlenül szebb lenne. Minden határ biztonságos lenne. Nem lennének háborúk, hamis vallások és rejtett szabályzatok a kompromittált Egy Világrend megalakítására. Valamennyi kormány az emberek jóléte érdekében működne. Az Isten megismerésének és szeretésének szabadsága általános lenne. Nem lennének emberek által inspirált hamis vallások. Amíg el nem jön egy ilyen idő, az igaz hívőknek egyesülniük kell, és a kitartás erejét kell kérniük a Szentlélektől. Kérjétek meg a Szentlelket, hogy tárja fel, leplezze le a gonoszt a szívekben, és védje meg az Igazságot. A Szentlélek az Igazság harcosa.

<4/88>

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL HÍVÁSA ISTEN NÉPÉHEZ

•2021. május 26.
Dicsőség Istennek a mennyben és a földön békesség a jóakaratú embereknek. Atyám teremtményei, legyen a Magasságos békéje mindnyájatokkal. Isten emberei, eljönnek az erős lelki harcok napjai, amikor lelkileg felkészülve kell lennetek arra, hogy ellenállhassatok a gonosz erőinek, támadásainak. Legyen a lelki páncélotok jól beolajozva imádsággal, böjtöléssel és vezekléssel. Megerősödve legyetek hitben és Isten kegyelmében, hogy visszaszoríthassátok a gonosz szellemek gyújtó nyilait, amelyek az elmétekre támadnak. Zárjatok be, halandó testvérek, minden szellemi ajtót, amelyek nyitva vannak, jól gyónjatok meg, hogy lelketek ellensége ne tudja ellopni a békéteket és nehogy veszteteket okozza.

Értsétek meg, testvérek, hogy a világ a sötétség hatalma alatt van, és a gonosz szellemek, egyesülve a gonosz küldötteivel itt a földön, kétségbeesetten igyekeznek vesztükre juttatni minél több lelket, és egyesíteni akarják őket a gonosz erőivel. A gonosz lény már köztetek van, beiktatja és felkészíti seregét a nagy Armageddonra.

Azok a bukott angyalok, akiket idegeneknek, földöntúliaknak (UFO-NAK) hívtok a világotokban, rátörnek a földre. Az pokoli hajóik (ufo-tányérok) gyakrabban lesznek láthatók. Az Antikrisztus utolsó uralkodásának idején láthatjátok majd őket. Ezek az pokoli lények azt fogják állítani önmagukról, hogy ők a világosság angyalai, akik szeretetről és békéről fognak beszélni. Sokan gyenge hitük, csekély ismereteik és Istentől való elidegenedésük miatt követni fogják őket, és ezzel elveszítik a lelkük életét. Ezek a bukott angyalok végigkísérik az Antikrisztust utolsó uralkodásának idején, és vele együtt lesznek és támogatni fogják e világ királyait.

Egy ideig a gonosz lénnyel karöltve fénylényekként mutatják be magukat, hogy megtévesszék az emberiséget. Amikor eljön Armageddon ideje, mesterükkel együtt olyanokká válnak, akik ők: démonok. Figyelmeztetve vagytok, Isten népe, hogy ne essetek bele ebbe a megtévesztésbe. Az Antikrisztus-show hamarosan kezdődik. Ennek a világnak az összes médiája és királyai szolgálni fogják, és bejelentik megjelenését. Nagyszerű propaganda-bemutató lesz ekkor a világon, amely bejelenti a hamis messiás érkezését. Az Antikrisztus megmentőként mutatkozik be. Uralkodása vége felé megkezdődik a tervezett háború, amely az ő beavatkozásával zárul le, és magát a nagy béketeremtőnek fogja hirdetni. Istenként imádják majd, és az eufória elragadja mindazokat, akik nincsenek beírva az Élet könyvébe.

Készüljetek fel, tehát Isten népe a közeledő nagy lelki harcra. Hogy éberen maradjatok, imádkozzatok. Vegyétek fel reggel és este a Lelki Páncélt, terjesszétek ki gyermekeitekre és családtagjaitokra, megmaradva Isten kegyelmében, hogy egyetlen gonosz erő sem ártson nektek.

Maradjon bennetek a Legmagasabbak békéje, Isten népe. Testvéretek és szolgátok, Szent Mihály arkangyal. Adjátok át ezt az üzenetet testvéreiteknek, hogy ismerjék meg az üdvösség üzeneteit az egész emberiség számára.

<5/88>

LEARY ÜZENETEK – MÁJUS 19 - TŐL 25 - IG

R138_május 18.
_1_Jézus azt mondta: „Fiam, ti megtanuljátok, hogy a Covid otások hogyan rombolják le végül az immunrendszereteket, és az emberek meghalnak attól, hogy immunrendszerük túlreagál. Az oltottak gyorsabban meghalnak, amikor újabb vad vírus szabadul fel.
A Covid oltások hatására a test az egész testben előállítja a tüskefehérjét. Ez arra készteti a szervezetet, hogy antitesteket állítson elő a vírus elpusztítására. Ez az oltás ezután kikapcsolja a gyógyító M2 makrofágot, és lehetővé teszi az M1 makrofág számára, hogy folytassa a vírust megtámadni próbáló gyulladást. Az M1 makrofág továbbra is fokozza az egész test gyulladását, és nem áll le, mint az M2 makrofágot igénylő normál gyógyulási folyamatban. Ez az állandó gyulladás rövid időn belül megöli az oltott személyt.
Ne legyetek hajlandók elfogadni ezt az oltást, mert ez megöl titeket. Ahhoz, hogy meggyógyuljatok, hinnetek kell, hogy meggyógyíthatlak benneteket.

R139_2021. május 19.
_2_Jézus azt mondta: „Népem, megvédtem apostolaimat a károktól, kivéve Júdást, aki öngyilkos lett. Amikor el akartam hagyni apostolaimat, imádkoztam, hogy védve legyenek a Gonosztól. Védve lettek az ételükben előforduló méreg hatásától és más veszélyektől, amennyiben nem tudták volna teljesíteni küldetésüket, a jó hírem terjesztését.
Később minden apostolom, kivéve Szent Jánost, mártírhalált haltak a nevem miatt. Halálra kínozták őket. Az első olvasás során azt látjátok, hogy Szent Pál búcsúzik barátaitól Jeruzsálem felé tartva. Imádkozott velük, mert tudta, hogy aztán soha többé nem láthatja őket. Sok evangélistámat és szentemet üldözték, néhányukat halálra kínozták.
_3_A mai híveim is szembe fognak nézni az üldöztetéssel, amiért beszéltek az evangéliumi szavaimról. Ne féljetek, mert a menhelyeimnél megvédelek benneteket. Szent Pál azt mondta, hogy áldottabb adni, mint kapni, és sok embernek segített a hitre jutni. Hűséges népemnek meg kell osztani a hitüket másokkal, és adakozni méltó célokra. Azáltal, hogy segítesz másoknak, segítesz rajtuk keresztül nekem.

R140_ 2021. május 20.
_4_Jézus azt mondta: Népem, Szent Pál tudta, hogy a farizeusok hisznek a halottak feltámadásában, a szadduceusok azonban nem. Tehát a halálból való feltámadásomról beszélt, és ez erőteljes konfrontációt, szembeszállást indított a farizeusok és a szadduceusok között. Ekkor Szent Pált börtönben tartották Jeruzsálemben, és ugyanolyan üldözéssel kellett szembenéznie Rómában. Látjátok, hogy az ókeresztényeknek üldöztetést, sőt mártírhalált kellett elszenvedniük hitükért. Ma hűségeseim némi üldöztetést szenvednek el azért, mert hisznek bennem, de még ennél is rosszabb fenyegetéseket fogtok észlelni az életetek során.

R140
_5_Jézus azt mondta: Fiam, korábban megmutattam neked ezt a csunya sárga folyadékot, hogy tudassam veled, hogy a gonoszok már elkészítették a következő vírust. A mosdótálban lévő vér második látomásként annak a jele, hogy sok ember hal meg ebben az új vírusban, amely sok oltott embert meg fog ölni.
A Covid vakcina egy biofegyver, amelyet az oltottak megölésére terveztek, és amely lehetővé teszi a vírus elterjesztését róluk a be nem oltottakra. Amikor az új vad vírus felszabadul, ez megöli az oltott embereket. Mielőtt az új vírus megjelenik, elhozom a figyelmeztetésemet, így lehetőséget adok a bűnösöknek a bűnbánatra, mielőtt a vírus megöli őket.

R140 / 3_
_6_Jézus azt mondta: Fiam, megmutattam neked ezt a figyelmeztető élményt, hogy hangsúlyozzam, amit mondtam, mielőtt a gonoszok felszabadítanák a következő halálos vírust. A következő vírus megjelenése előtt elhozom a figyelmeztetésemet, így minden bűnösnek esélyt adhatok arra, hogy megtérjen, mielőtt sok oltott ember meghalhat.

R141_2021. május 21.
_7_Jézus azt mondta: „Népem, Szent Péternek feladatul adtam, hogy vezesse az egyházamat. Ezzel azt akartam elérni, hogy ne legyenek kétségei a küldetésével kapcsolatban. Mielőtt meghaltam volna a kereszten, Szent Péter háromszor megtagadott. Már az utolsó vacsorán megjövendöltem jövendő tagadását. A Galileai-tengernél háromszor megkérdeztem Szent Pétert, hogy szeret-e engem, és Szent Péter igent mondott, szeretett engem.
A szeretet görög fordítása teszi ezt fontosabbá, mivel tud pontosítani. Az első két alkalommal „agape” szeretetet használtam, ami feltétel nélküli szeretetet jelent. Aztán harmadszor használtam a „phileo” szeretetet, ami csak testvéri szeretetet jelentett. Szent Péter mindkét alakalommal phileo szeretettel válaszolt. Mivel Szent Péter vezeti az Egyházamat, azt akartam, hogy „agape” szeretettel vagyis feltétel nélküli szeretettel válaszoljon. Szent Péter akkor még nem tudott „agape” szereletettel válaszolni, de később igen. Aztán mondtam neki, hogy etesse meg juhaimat, vagy minden követőmet. Ez a feltétel nélküli szeretet, és azt akarom, hogy hűségeseim állandóan engem szeressenek, mert én több vagyok mint a testvéred, én vagyok a te urad, a Legszentebb Szentháromság második személye.
_8_Jézus azt mondta: Népem, ha nem hal el egy mag, akkor nem lehet az élet gyümölcse. (Jn 12,24-25) ’Ámen, ámen, mondom nektek, ha a búzaszem a földbe nem esik és el nem pusztul, egyedül marad. De ha meghal, sok gyümölcsöt hoz. Aki szereti az életét, elveszíti; és aki gyűlöli az életét a világban, azt az örökké tartó életre takargatja. ’Ez azt jelenti, hogy meg kell halnod önmagadnak, és átadnod nekem az életed, hogy felhasználhassalak a lelkek evangelizálására.
_9_Amikor hagyod, hogy a teljes „igeneddel” én irányítsam az életedet, akkor teljesítheted azt a küldetést, amelyet neked választottam. Emlékszel, hogy a Szent János evangéliumában azt olvastad, hogy téged választottalak, és nem te választottál engem. Téged választottalak tanítványomnak, és emlékszel, hogyan mondtam apostolaimnak: ’Kövess engem’. Ez a valódi küldetéstek a földön, hogy megismerjetek, szeressetek és szolgáljatok Engem ebben az életetekben.
Azok az emberek, akik követnek engem és teljesítik küldetésemet, jutalmat kapnak tőlem a mennyben.

R142_2021. május 22.
_10_Jézus azt mondta: „Népem, az evangélium végén a Szent János evangéliuma található. Megfenyítettem Szent Pétert, mert aggódott amiatt, hogy mi lesz Szent Jánossal. Mondtam Szent Péternek, miért adsz okot az aggodalomra, ha azt akarom, hogy Szent János maradjon, mert külön küldetése van. Szent Jánost Patmoszba száműzték, de ő írt más leveleket, és a Jelenések könyvét, amely nagyon prófétai könyv volt. Szent János nem lett vértanú, mint a többi apostol.
_11_Jézus azt mondta: Fiam, tudom, hogy szándékodban állt ma gyónni, de az események megakadályoztak ebben. Jobb terveket kell készíteni, amelyek külön időt szánnának a gyónásra, anélkül, hogy más események azt megállítanák. Ha szükséges, jöhetsz egyedül, vagy más napot tervezhetsz, mint a szombatot. Megpróbálsz havonta eljönni a gyónásra, ezért tegyél elhatározást, hogy nem fogod hagyni, hogy bármi is beleavatkozzon a terveidbe. Köszönöm, hogy megteszed ezt az erőfeszítést, mert a gyakori gyónás segít megtisztítani a lelkedet még a nagy bűneidtől is.

R143_2021. május 23.
_12_ A Szentlélek azt mondta: Én vagyok Isten Szentlelke, és eljövök, hogy elhozzam nektek az ajándékaimat, hogy mindnyájatoknak segítsek Isten Igéjének evangélistáivá válni.
Ajándékaim:a bölcsesség, tudás (tudomány), megértés (értelem), áhitat (jámborság), lelki erősség (állhatatosság), tanács és félelem az Úrtól (istenfélelem).
Megtanultátok és emlékezetekbe véstétek az én ajándékaimat a régi baltimore-i katekizmusból. Ezekre az ajándékokra azért van szükség, hogy új híveket lehessen bevonni az egyházba. A hét ajándékból elhozom a tizenkét gyümölcsömet is: jótékonyság, öröm, béke, türelem, jóindulat (kedvesség), jóság, hosszú élet (hosszú szenvedés), szelídség (finomság), hit (hűség) szerénység, mértéktartás (önkontroll) és szemérmesség.
Ahogy az apostolok ajándékot kaptak más nyelvek beszédéhez, mint nyelvek ajándékát, úgy adom ezt az ajándékot azoknak is, akik vágynak rá. A nyelvek ajándékának értelmezését szintén ajándékként adom. Ez bátorságot adott az apostoloknak, hogy kimenjenek és terjesszék Jézus Jó Hírét. Keresztelésedkor és bérmálásodkor megkapod az ajándékaimat és a gyümölcsöket. Ne feledjétek, hogy én vagyok az Atyaistennel és a Fiúistennel a Legszentebb Szentháromság harmadik személye. Mindhárom Személyt egy Istenben fogadjátok, valahányszor Szentáldozással vesztek magatokhoz minket. Tartsátok magatokat ahhoz, amit Jézus mondott apostolainak: menjetek szerte és hirdessétek mindenki számára az üdvösség jó hírét.

R144_2021. május 24.
_13_Jézus azt mondta: Népem, amikor kereszten voltam (Jn 19,26,27), azt mondtam Boldog Anyámnak:„Asszony, nézd, ő a fiad. ”És Szent Jánosnak:„ Nézd, ő az anyád ”. Szent János minden hűségesemet képviseli, és Boldog Anyám egyházam anyja lett. Pünkösdkor a Felső Szobában is jelen volt, amikor a Szentlélek tűznyelvek alakjában szállt le minden tanítványom felett. Támogatást adott tanítványaimnak, és Szent János Boldog Anyámmal törődött Efezusban, Törökországban.
_14_Jézus elmondta: Népem, már korábban mondtam neked, hogy az Egységes világrend népe elmondja nektek a terveiket, mielőtt végrehajtják őket. Három olyan eszköz áll rendelkezésükre, amelyek segítségével átvehetik az Országotokat.

A/ Tönkretehetik a tőzsdét vagy a dollárt, hogy felkészítsenek egy új valutára.

B/ Használhatnak atombombákat egy olyan EMP-támadás létrehozására, amely leállítja az áramot, és ez emberek millióit ölhetik éhhalállal, mert nincs elegendő tárolt élelem nekik egy évig.

C/ Elküldhetik a következő halálos vírust is, amely oltott emberek millióit ölheti meg.

A piacok összeomlása káoszt okozna, de ez nem lenne annyira fenyegető az életetekre. Ez lehet az első lépés a pénzügyeitek ellenőrzésére. EMP (elektromágneses impulzus) támadáshoz vagy új vírushoz először a Figyelmeztetésemet kellene elhoznom. Az népemnek legalább három hónapos ételt kell tárolniuk, mert előfordulhat, hogy nem férnek hozzá az zárt élelmiszerboltokban.

R145_2021. május 25.
_15_Jézus azt mondta: Népem, amikor adományt adtok egy méltó cél érdekében, legyetek áldottak, hogy hajlandók voltatok a pénzeteket megosztani, és ne legyetek kritikusok, ha valaki nem ad megfelelő köszönetet nagylelkűségeteknek.
Néhány ember és szervezet kétségbeesetten kér segítséget a folytatáshoz, így ti segíthettek nekik a nélkülözésük legyőzésében. Mások lelkileg szegények, és szükségük van az imádságotokra. Még a tisztítótűzben lévő lelkek is könyörögnek az imáitokért, így szabadon engedhetik őket, hogy a mennybe menjenek. Vannak, akik más önkéntes céljaikra használják fel az adományokat. Azokat az embereket, akik megfelelő okokból adakoznak, meg fogják jutalmazni erőfeszítéseik és áldozataik miatt. Azokat az embereket, akik nem hálásak, vagy visszaélnek azzal, amit kaptak, ítélethozatal alapján megrovást vagy büntetést kapnak. Végül felfedem mindazt, ami rejtve volt, és mindannyian jutalmat kapnak jó cselekedeteikért, de büntetést a visszaélésekért vagy gonosz cselekedeteikért.

 

pecx.jpg
<6/88>

2010. novemberétől 2015-ig egy ír látnoknőn keresztül, az emberiség Isteni üzeneteket kap a Nagyfigyelmeztetésre és a Második Eljövetelre való felkészítésre. A látnoknőnek a médiától távol kell maradnia, az Egyháztól azonban nem, és a Maria Divine Mercy ( az Isteni Irgalmasság Máriája) néven kell működnie.
Most kiragadtam néhány mondatot az üzenetekből főleg azok részére, akik kételkednek az üzenetek eredete és küldetése fölött. De azok részére is, akik hiszik, hogy a mostani oltásokra szükségük van, mivel egészséget nyernek általuk. Habár számtalanszor rátértünk itt is erre a témára, most gondoljatok bele, hogy már magában a közlések dátuma sokat mond, vagyis az oltások, betegségek, ahogy ma éljük meg, nagyon régen be lettek tervezve az őket övező hazugságokkal együtt.

_1_ Gonosz tervük az új globális védőoltást is magába foglalja, amely világszerte betegséget fog okozni
2012. június 17., vasárnap, 8:15
Drága, szeretett leányom, a szabadkőműves csoportok tervei a világpénznem átvételére, a befejezéshez közelednek.
Gonosz tervük az új globális védőoltást is magába foglalja, amely világszerte betegséget fog okozni, hogy soha nem látott mértékben okozzon szenvedést.
Kerüljetek el minden ilyen hirtelen bejelentett globális védőoltást, mert ez meg fog ölni benneteket.

_2_ Gonosz terveik sokkolnának minden olyan ártatlan lelket, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy ők milyen hatalommal rendelkeznek.
A hatalom- és a jólét utáni vágytól vezetve, és hogy mindenben, amit tesznek, hasonlóak legyenek Istenhez, azt hiszik, hogy ők legyőzhetetlenek.
Ellenőrzik a bankokat, a kormányokat, és ők a felelősek a Közel-Keleti terror okozásáért.
Ellenőrzik a világ médiájának nagy részét, és gonoszságuk igazsága az úgynevezett humanitárius szervezetek mögé van elrejtve.
_3_ Sajnos, Istennek csak nagyon kevés gyermeke ismeri az ő tervüket.
Tudjátok meg, hogy Atyám Keze nagyon hirtelen és gyorsan fog lecsapni azokra a nemzetekre, akik védik az ilyen vezetőket.
Ők olyan nagyságú cunamikkal (szökőárral) és földrengésekkel lesznek sújtva, amelyek eltörlik majd őket (a föld színéről).
Azok, akik azt hiszik, hogy ők milyen hatalmasak, tűzet fognak majd látni, amint leesik az égből, közvetlenül Második Eljövetelem előtt.
A tengerek tüzes tavakká válnak, és nekik nehezükre fog esni, hogy elrejtőzzenek a büntetés kezétől, amely azokra a gonosz lelkekre árad majd ki, akik elutasítják Kelyhemet.
_4_ A végsőkig dacolva fognak harcolni Örök Atyám és a Mennyország hatalma ellen.
Az Antikrisztus mellé állva, ezek a csoportok, amelyből ő, (az Antikrisztus) kibontakozott, csak akkor fogják felismerni útjuk hibáit, amikor már túl késő lesz számukra.
Sokan ezekből a csoportokból, beleértve a bankok, a kormányok és a nagyvállalatok vezetőit – mindegyikük kapcsolódva egymáshoz, együtt dolgoznak, hogy koldusokat csináljanak az átlagemberből –, a Nagyfigyelmeztetés után meg fognak térni. Ez így van rendjén.
Az idő Számomra már nincs messze, hogy különválasszam a lelkeket, akik szeretnek Engem azoktól, akik a gonosz oldalán állnak.
_5_ Figyelmeztetlek benneteket: Csak annyi idő lesz adva számotokra, hogy megtérhessetek. Azoknak a lelkeknek van legnagyobb szükségük Irgalmasságomra, akik ezekhez a gonosz csoportokhoz tartoznak, és nem tisztelik Isten Törvényeit.
Nektek imádkoznotok kell, hogy ők majd meglássák az Igazságot.
Imádkoznotok kell, hogy abbahagyják azon nehézségek okozását, melyeket szörnyű törvényeik behozásával szándékoznak tenni.
Nektek imádkoznotok kell az általuk tervezett népirtás megállításáért, amely rosszabb, mint amit Hitler tett a Második Világháborúban.
_6_ Ez a csoport, amely a legnagyobb számú a középkorban történő megalakulása óta, a Sátán hadserege. Őket az Antikrisztus fogja vezetni.
Ők már évtizedek óta megtervezték, hogy a bankokat saját ellenőrzéseik alá vonják.
Ők 15 éve tervezik a fenevad bélyegének bevezetését, egy chipet, mellyel minden férfit és nőt kényszeríteni fognak, hogy beültessék testükbe az élelmiszerhez való hozzáférés miatt.* (ez az utolsó 15 évre vonatkozik, amikor ezt tervezték.)
Most, amikor eljött számukra az idő, hogy felfedjék az Egy Világ Pénznemet, tudnotok kell, hogy a nagyon sok ima sokat segíthet tervük meggyengítésében.
Egy ima az Egy Világ Ellenőrzés elhárítására.
_7_ A Keresztes Imahadjárat 61. imája: Hárítsd el az „Egy- Világ” Ellenőrzését
„Ó, drága Mennyei Atyám, Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Keresztre feszítése emlékére kérlek, védj meg minket, gyermekeidet, a Keresztre feszítéstől, amelyet az Antikrisztus és követői terveznek, hogy elpusztítsák gyermekeidet. Add meg nekünk azokat a Kegyelmeket, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy elutasítsuk a Fenevad Bélyegét, és add meg nekünk a szükséges segítséget, hogy leküzdjük a világ gonoszságait, melyeket azok terjesztenek, akik a sátán útját követik. Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, és tégy minket elég erőssé ahhoz, hogy mindenkor felállhassunk Szent Szavad hirdetésére. Ámen.”
Leányom, szomorú vagyok, hogy feltártam neked ezeket a dolgokat. Követőimnek tudniuk kel, hogy mi történik.
_8_ Azok, akik nem hisznek ezekben az üzenetekben, nem fognak többé kételkedni, amikor az Antikrisztus bemutatja majd magát, amint az meg volt jövendölve.
Nektek világszerte egyesülnötök kell az imában, csoportokat alkotva.
Minél több Követőm teszi ezt, annál erősebb lesz a Szentlélek jelenléte, és annál jobban meggyengül a Sátán hadserege.
Nem kell félnetek, mert egy ilyen üldöztetéssel félelem nélkül is lehet szembesülni.
Ha ti jól felkészültök, azáltal, hogy követitek Utasításaimat, és kitartotok a napi imában, akkor gyorsan eltelik majd az idő.
Bízzatok mindig Bennem.
Emlékezzetek arra, hogy Én a bűneitekért haltam meg. Ez csak úgy ér valamit, ha megengeditek Nekem, hogy az Új Királyságom felé vezesselek benneteket.
Egyedül csak Én, Jézus Krisztus, vezethetlek benneteket. Ne feledjétek, hogy semmik vagytok Nélkülem.
Jézusotok

<7/88>

Ez a védőoltás méreg lesz, melyet egy globális egészségügyi óvintézkedés terveként fognak bemutatni

2012. november 9. péntek, 21:00

_1_ Drága, szeretett leányom, nem egészen két év alatt, a lelkek milliói tértek meg és menekültek meg e Küldetésnek köszönhetően. Egyedül a te szenvedésed tízmillió lelket mentett meg, amint megígértem neked. Vagyis, miközben úgy tűnik, hogy a világban lévő bajok egyre nagyobbak, sok lélek került megmentésre imáitok által.
A szenvedés az Én Nevemben egyre csak rosszabb és olyan fájdalmas, hogy nehéz azt elviselni. Akkor a legintenzívebb, amikor a sátán dühös. Jelenleg haragja erősödik, és ezért van az, hogy a rátok mért támadások annyira fájdalmasak. Ő és démonai körbevettek benneteket, de testileg nem tudnak ártani nektek, mert Atyám Keze megvéd benneteket. Ő (a sátán) nem áll meg megkorbácsolásotokban, amelyet ebben az időben, a Küldetés második évfordulóján viseltek el. De tudnotok kell a következőket: Akkor a legtöbb a szenvedés, amikor egy Küldetés, vagy egy áldozati lélek munkája sikeres. Minél több lélek menekül meg, annál hevesebbé válik a gonosz támadása. Tettei egyre nyilvánvalóbbak a világban. Ő, aki mindent megtesz azért, hogy elrejtse létezését, azon szegény emberek lelkében dolgozik - a maga módján -, akik megnyílnak előtte a világi örömök utáni vágy és a hatalom szeretete miatt.

_2_ A sátán hatalma azon képességében rejlik, hogy meg tudja téveszteni az emberiséget, elhitetvén velük, hogy ő csak egy szimbólum, melyet a keresztények azért használnak, hogy megmagyarázzák a jó és a rossz közötti különbséget.
A sátán ismeri azt a veszélyt, mely jelenlétének felfedésével jár. Ha ezt megtenné, akkor több ember fogadná el, hogy Isten létezik.
Ezt nem akarja megtenni, csak azokkal ismerteti meg létezését, akik hódolatukat fejezik ki iránta. Ezek az emberek, akik elfogadják a Sátán létezését, éppúgy imádják őt, mint azok az emberek Istent, akik az Ő dicsőítésére a katolikus templomokban miséket tartanak, vagy istentiszteleteket a templomokban.

_3_ Oly sok az ellopott lélek. Isten, Örök Atyám, vissza szeretné nyerni őket a Nagyfigyelmeztetés és a büntetések által, melyeket azoknak fog okozni, akik összegyűlnek annak érdekében, hogy a fenevadat tiszteljék.
Atyám leleplezi majd a sátán követőit, akik bemocskolják templomait.
Büntetéseinek ők a célpontjai; és ha nem hagyják abba önszántukból, amit tesznek, akkor Isten keze le fog csapni rájuk.
Ezen sátáni csoportok növekedése féktelen, akik az üzleti és a hálózati szervezetek által mutatják be magukat a világnak.
Ők mindenhol ott vannak; fondorlatos módon gyűléseket tartva, összeesküdve és gonosz terveket szőve, hogy az ártatlan lelkek millióit elpusztítsák.
A népirtás egyfajta formáját fogják bevezetni gyermekeitek ellen a kötelező védőoltások által, beleegyezésetekkel, vagy a nélkül.

_4_ Ez a védőoltás méreg lesz, melyet egy globális egészségügyi óvintézkedés terveként fognak bemutatni.
Terveik most megvalósultak, és már elkezdték ezeket bevezetni. Néhány tervüket egy európai országban Atyám megállította, az áldozati lelkek imáinak köszönhetően.
Nézzetek magatok elé és magatok mögé. Figyeljétek körültekintően az országaitokban bevezetésre kerülő, látszólag ártatlan új törvényeket, melyeket azzal a szándékkal vezetnek be, hogy úgy érezzétek, mintha azok jobbá tennék életeteket. Ezek közül sok kimondottan azért van, hogy egyszerűen rabszolgákká tegyenek benneteket; hogy rábírjanak titeket arra, hogy jogaitokat olyasvalaminek rendeljétek alá, melyek demokratikus törvényeknek tűnnek.
A demokráciát diktatúrák váltják fel, de a nemzeteknek ezt nem annak fogják bemutatni. Amikor már milliók lemondtak jogaikról az új toleráns törvények nevében, túl késő lesz. Foglyokká váltok.

_5_ A legfőbb vezetők együtt dolgoznak a világban, hogy kivitelezzék tervüket. Ők az elithez tartoznak, akiknek célja a kapzsiság, a gazdagság, az ellenőrzés és a hatalom. Ők nem fogadják el Isten hatalmát. Nem hiszik, hogy kereszthalálom azért volt, hogy megmentse őket a pokol tüzétől.
Meg kell mutatnom nekik, hogy mennyire tévednek. Eljött az idő számomra, hogy bebizonyítsam nekik Irgalmasságomat és Szeretetemet.

_6_ Kérlek benneteket, hogy imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat 84. imáját, hogy megvilágosodjék az elithez tartozók lelke, akik a világot uralják.
Ima, hogy megvilágosodjon az elithez tartozók lelke, akik a világot uralják
Ó, Jézus, kérlek Téged, világosítsd meg az elithez tartozók lelkét, akik a világot uralják. Mutasd meg nekik Irgalmasságod bizonyítékát. Segíts nekik, hogy megnyissák a szívüket, és igaz alázatot mutassanak azáltal, hogy tisztelik Kereszthalálod nagy Áldozatát, midőn meghaltál a bűneikért. Segíts nekik, hogy felismerjék, ki az ő Igazi Alkotójuk, ki a Teremtőjük, és töltsd el őket kegyelmekkel, hogy meglássák az Igazságot. Kérlek, akadályozd meg terveik magvalósulását, hogy ne tudjanak az emberek millióinak kárt okozni a védőoltások, az élelmiszerhiány, az ártatlan gyermekek örökbefogadásának kényszerítése és a családok szétválasztása által. Gyógyítsd meg őket. Borítsd be őket Világosságoddal, és vedd őket Szíved kebelébe, hogy megmentsd őket a gonosz csapdáitól. Ámen.

Jézusotok

<8/88>

A globális védőoltás az egyik leggonoszabb formája a népirtásnak, amelyre nem volt példa a zsidóknak Hitler uralma alatt történő lemészárlása óta

2012. november 10. szombat, 23:45

_1_ Drága, szeretett leányom, mennyire tud sokkolni benneteket az Igazság. Bár elfogadjátok Szent Szavamat, mégis csak akkor értitek meg a komolyságát ennek a Küldetésnek, mely az emberiség megmentésére adatott, amikor az Általam kinyilatkoztatott próféciák megvalósulnak.
Egy globális oltóanyag bevezetése - melynek a csecsemők és a kis gyermekek a célpontjai -, az egyik leggonoszabb formája lesz a népirtásnak, amelyre nem volt példa a zsidóknak Hitler uralma alatt történő lemészárlása óta.
Ez a gonosz terv azért lesz lehetséges, mert számos kormányzat arra kényszerítette az embereit, hogy fogadják el a törvényeikben eszközölt változtatásokat, hatalmat adván így nekik, hogy ártatlan gyermekeitekkel szemben érvényesítsék a törvényeiket.

_2_ Ne feledjétek, hogy egyedül csak a köztetek lévő hűséges szolgák szeretete tartotta vissza Atyámat attól, hogy a világnak véget vessen.
Atyám, minden gyermeke és Teremtése iránt érzett szeretete miatt tartotta vissza a Kezét. Most elérkezett az idő Számára, hogy véget vessen ezeknek az időknek úgy, hogy a világ, melyet Ő szeretetből és Isteni Akaratának megfelelően teremtett, békében folytassa az életét.
Most Ő azokat fogja elpusztítani, akik ezt a gonoszságot gyermekeivel szemben elkövetik. Nem fogja tovább eltűrni ezt a gonoszságot, és most a Keze büntetésként le fog sújtani.
Most nyilvánvalóvá lesz a haragja egy olyan világban, mely a büntetés nagyságától meg fog ijedni, amikor az bekövetkezik a Földön.
Azoknak közületek, akik felelősek honfitársaik és polgártársaik szörnyű szenvedéséért, tudniuk kell a következőket:
A betegség ostora fog végül lecsapni rátok, és aztán úgy ti, mint azok, akik az egy-világcsoportnak hódolnak, meg lesztek semmisítve, még mielőtt az Armageddon csatája elkezdődne.

_3_ Atyám nem fog eltűrni benneteket, és nem fogja megengedni nektek, hogy továbbra is fertőzzétek gyermekeit. Jaj nektek, és jaj azoknak közületek, akik megharagítják Őt ebben az időben.
Most fog bizonyossá válni számotokra az az idő, amelyben Atyám megmutatja nektek, hogy kinek örökké tartó a hatalma. A megteremtésetekről alkotott téves elméleteitek végre úgy lesznek megmutatva nektek, amilyenek azok valójában. A Dániel Prófétának megjövendölt Igazság végül bemutatásra kerül, ahogyan az az Igazság Könyvében meg volt ígérve.

_4_ Oly sok ember feledkezett meg Isten Igazságáról. Sok jó szándékú lélek semmi mást sem keres az életében, mint a bizsergést. Sokan elvesztegetik az idejüket, melyet földi életükben kaptak, mivel nem ismerik Isten Létezésének Igazságát.
Most bemutatásra kerül az Igazság. Az elszámolás ideje elérkezett.
Atyám felébreszti végre a világot az Igazságra. Azok, akik az Igazságot figyelmen kívül hagyják, megtagadják önmaguktól azt, hogy belépjenek Új Királyságomba a Földön.
Ahelyett, hogy egy dicsőséges örök életet élnének, tele csodákkal, örömmel, szeretettel és jóléttel, ők félre lesznek dobva, hogy a Pokol mélységében elrothadjanak.
Arra sürgetem Isten minden gyermekét, hogy méltányolják ezt a figyelmeztetést.

_5_ Lehet, hogy kíméletlen lesz. Sokan mondják: „Ez nem Istentől származik, mert Ő irgalmas.” Ők vegyék figyelembe a következőket:
Elérkezett az idő, hogy szétváljon a konkoly a búzától. Ez a nap nagyon közel van. Bárhogyan is dönt az ember, az a végső döntése lesz.
A szabad akaratot Atyám mindig tiszteletben fogja tartani, egészen az utolsó napig. Az Ítélet Napjáig.
Jézusotok

(Szerkesztői megjegyzés: ezt a szöveget azért csatoltam ide, mivel állítólag a prágai parlament ezekben a napokban döntést akar hozni a kicsinyek kötelező oltásáról gyilkos injekciókkal. )


<9/88>

LEARY ÜZENETEK – MÁJUS 26. – JÚNIUS 1.

_1_ R145 Jézus azt mondta: Népem, az elmúlt években láthattátok, hogy amikor az országok megváltoztatták pénznemüket, a régi pénz azonnal értéktelenné vált. Óvakodjatok azoktól a pénznemektől, amelyek nem rendelkeznek eredendő értékkel, vagy amelyek mögött nincs arany vagy ezüst. Az Egy világrend népe igyekszik az értéktelen papírpénzetekről átmenni a nemesfémekkel támogatottra. Adósságpénzes rendszeretek van, amelyet soha nem fizetnek vissza felfújt dollárokkal. A dollárban denominált eszközeiteknek sincs belső értéke, és egyik napról a másikra elveszíthetitek a befektetéseiteket.

_2_ A gazdag emberek nem sokat birtokolnak papíron, mert csak valódi értékű dolgok vannak a tulajdonukban, például arany, ezüst, gyémánt, művészet és ingatlan. Tudják, hogy a papírpénz felmondható, mint Venezuelában és Oroszországban történt. Ez összeomlást okoz a tőzsdén, és nagy káosz lesz, de a gazdagok továbbra is értékes vagyonnal rendelkeznek, így nem veszítenek semmit. Amikor az Egy világrend népe megváltoztatja a pénznemeteket, sok ember csődbe juthat anélkül, hogy bármilyen módon fizetnék adósságaikat. Ezért mondtam, hogy tároljatok ételeket és olyan dolgokat, amelyek önálló életvitelt tudnak biztosítani a menedékhelyen. Bízzatok bennem, hogy megvédelek titeket a gonoszoktól, akik el akarják venni az országotokat.

_3_ R146 május 26. Jézus azt mondta: Népem, a többi apostol kritikusan értékelte Szent Jánost és Szent Jakabot, mert azt kérték, hogy a jobbomon és a balomon legyenek a mennyben. Mondtam nekik, hogy szenvedniük kell, mint nekem a kereszten, de csak Atyám mondja meg, kik legyenek ezeken a helyeken. Azt is mondtam nekik, hogy azoknak az embereknek, akik elsők akarnak lenni, a többieket kell szolgálniuk.
Kereszthalálommal jöttem szolgálni és váltságdíjat nyújtani a lelkeknek. A katekizmusotokból mindannyian tudjátok, hogy a földi küldetésetek az, hogy megismerjetek, szeressetek engem és szolgáljatok Nekem. Nem csak a saját örömeitek és a gazdagságotok gyarapítása miatt vagytok itt, hanem a Szentlélek arra hív, hogy minél több lelket evangelizáljatok. A lelkek megmentése a legfontosabb küldetésetek, és az ítélet napján megkérdezem, hány lelket térítettél a hitre? Hívjatok engem és a Szentlelket, hogy adjunk nektek megfelelő szavakat, amelyekkel megmenthetitek a lelkeket. Azoknak az embereknek, akik a lelkek megmentéséért tevékenykednek, nálam jutalmuk lesz a a mennyben.

_4_ Jézus azt mondta: Népem, több információ érkezik a China Covid vírusról, amelyet szándékosan terjesztettek az egész világon a népesség csökkentése érdekében. Még az amerikai orvosok is részt vettek a Covid vírus létrehozásának finanszírozásában a kínai wuhani laboratóriumban. Nincs szükség oltásra, mert az emberek 99,5% -a nem hal meg a Covid vírus miatt. Mondtam az embereknek, hogy ne vegyenek magukba oltóanyagot, mert meghalhatnak az oltások miatt. Hallottál már olyan bátor orvosokról, akik megkockáztatták szakmájukat, hogy figyelmeztessék az embereket, hogy meghalhatnak, ha magukba veszik az oltásokat. A média és a gyógyszerészek szándékosan blokkolták figyelmeztetéseiket. Most látjátok, hogy egy Nobel-díjas jelentkezik, aki elmondja az oltott embereknek, hogy két éven belül meghalhatnak.

_5_ Ez a több milliárd ember meggyilkolásának terve a pokolból származik magától a Sátántól, és az oltásokat támogató Egy világrend révén.
Minden oltott ember két éven belül meghal. A Nobel-díjas Luc Montagnier megerősítette, hogy nincs esély a túlélésre azoknak az embereknek, akik bármilyen oltást kaptak. A megdöbbentő interjúban a világ elsőrendű virológusa egyenesen kijelentette: „Nincs remény és nincs lehetséges kezelés azok számára, akiket már beoltottak. Fel kell készülnünk a testeik hamvasztására.” A tudós géniusz a vakcina összetevőinek tanulmányozása után alátámasztotta más kiváló virológusok állításait. „Néhányan az antitestfüggőség fokozottsága miatt fognak meghalni. Ennyit lehet mondani.

_6_ R147_ 2021. május 27 Jézus ezt mondta: (Lukács 10: 46-52) Népem, a vak koldus, Bartimeus, Dávid fia néven szólított meg, hogy gyógyítsam meg a vakságától. Hitt az én gyógyító erőmben, ezért meggyógyítottam a vakságától. Ez a hit az én gyógyító erőmben szükséges minden gyógyulás megvalósításához. Jól emlékszel, hogy szülővárosomban, Názáretben nehezen gyógyíthattam meg az embereket, mert hiányzott bennük a hit, hogy képes vagyok gyógyítani.

_7_ A Covid ellen oltott embereknek hinniük kell a gyógyító hatalmamban, és nem fognak meghalni az oltástól. Amikor hallunk a vakságról, gondoljunk arra, hogy vannak lelkileg is vak emberek. A hit keresztségében kell részesülnötök, és meggyógyultok a lelki vakságból, amikor megkapjátok a hitbeli látást.
Akkor tisztán fogjátok látni azt a célomat, hogy hogyan haltam meg a kereszten, hogy üdvösséget nyújtsak mindazoknak az embereknek, akik hisznek bennem. Ha egyszer a világon-túlra átláttok, teljesíthetitek azt a küldetést, amelyet nektek adtam. Add fel napirendedet, és kövess engem, és megmenekülsz. Azzal, hogy meghalsz önmagadnak, és megteszed az Akaratomat, valóban meglátod fényemet, mely a mennybe vezet.

_8_ Jézus azt mondta: Népem, mondtam nektek, hogy az oltottak meghalhatnak az oltástól, és még hamarabb is megtörténhet, mint amikor a halálos vírus szabadul fel. Mutattam neked, ahogy holttestek hevernek a földön, akik a beoltott halottakat képviselik. Most azt mutatom, hogyan fogják eltávolítani a sok testet hamvasztással vagy tömegsírok felhasználásával. Covid tüskefehérjék származnak ezekből a testekből, és ezért el kell azokat égetni vagy temetni. Imádkozzatok azért, hogy a beoltott emberek meggyógyulhassanak a nagypénteki olajjal, az ördögűzés vize által, a csodás éremmel vagy a menhelyeimnél.

_9_ Jézus azt mondta: „Népem, sokan közületek nem értik meg, milyen halálosak a Covid oltások, és nem szabad ezeket elfogadniuk, különben két éven belül meghalhatnak, vagy amikor a következő vírus felszabadul. A beoltott emberek nem lesznek képesek visszafordítani az oltás okozta állandó gyulladást, és meghalhatnak, ha nem gyógyítja meg őket a gyógyulásomba vetett hit. Ezért a média és a technika emberei nem engedik, hogy ezek az információk nyilvánosságra kerüljenek. Ha az emberek tudnák, hogy meghalhatnak az oltás miatt, nem vennék be. Ez a vírus és az oltások az Egy világrend népének terve, hogy emberek milliárdjait öljék meg és így csökkentsék a világ népességét. Bízzatok bennem, hogy meggyógyítom és megvédem híveimet azoktól az emberektől, akik mindenkire rá akarják kényszeríteni ezt a halálos oltást. ”

_10_ Jézus elmondta: Embereim, több vízhiányt fogtok tapasztalni majd a világ különböző részein, főleg Nyugaton a nyár folyamán. A víz kiosztás által lesz hozzáférhető ott, ahol súlyosabb lesz a vízhiány. Szerencsétek lesz, ahol kútvizek vannak, de némely kutak kiszáradhatnak.

_11_ Jézus azt mondta: Népem, mielőtt a figyelmeztetésemet a következő halálos vírus előtt elhozom, jó lenne, ha a hűségeseim lelke a gyónás által megtisztulna, mielőtt a kis-ítéletükkor elém kerülnének.
Ha nem lennétek felkészülve az ítéletre, néhány ember pokolt láthatna a mini-ítéletében. Áttekinthetitek az egész életetek során elkövetett jó és rossz cselekedeteiteket. Akkor meglátjátok hova lettetek itélve – égbe, tisztítótűzbe, vagy pokolba. Bizonyos időt töltötök az ítélet helyén.
Azután visszatértek a testetekbe és az időbe, és lesz egy második esélyetek, hogy javítsatok életeteken. Ha nem változtattok, akkor a mini ítéletetek lesz a végső ítéletetek. Ezért készüljetek havi gyónással a következő figyelmeztetésre.

_12_ Jézus azt mondta: Népem, azt akarom, hogy legyetek készen arra, ha áramhiány lenne, így éjszaka fényt csinálhassatok az elemlámpákkal, olajlámpákkal vagy más fényforrásokkal. Ez felkészít minden EMP támadásra, vagy elektromos kikapcsolásra, amelyet az Egy világrend (Egy világvallás) népe okoz, amikor át akarják venni a kormányzást. Láttátok, mennyire sérülékeny lett a benzinellátás és az áramellátás akkor, amikor rendszereiteket számítógépes bűnözők feltörték. Benzin vagy áram nélkül gazdaságotok megtorpanna, akárcsak a Covid leállításokkor. Készüljetek fel ezekre a hiányokra, hiszen arra kértelek benneteket, hogy három hónapos ételt tároljatok arra az időre.

_13_ R148 május 28. Jézus azt mondta: „Népem, ez a Szentírási rész a gyümölcs nélküli fügefa iránti nemtetszésemről azt jelenti a hívőim részére, hogy elvárom, hogy lelki gyümölcsöt teremjetek cselekedeteitekben. Akkor hozhattok gyümölcsöt, ha imádkoztok a szándékaitokért. Még azt is mondtam nektek, hogy ha hisztek az imádságban, akkor úgy válaszolok rá, hogy a lelketek számára a legkedvezőbb legyen.
Láttad, hogy nem szeretem azokat az embereket, akik a Templomban árusítanak dolgokat. Ezen emberek egy része még az eladás során is megcsalta az vásárlókat. Még a ti templomaitokban is vannak olyanok, akik mobiltelefont használnak, ami zavarhatja az imádkozó embereket. Amikor eljöttök a templomba, összpontosítsátok figyelmeteket rám, és hagyjátok kint a világi gondjaitokat. Tudjátok, hogy ha bíztok a gondviselésemben, segítek igényeitek megoldásában.

_14_ R149 Jézus azt mondta: Fiam, láttál már látomásokat a földön heverő holttestekről, arra időre utalva, amikor az oltott emberek kapcsolatba kerülnének a következő halálos vírussal. Ez a látomás még drámaibb, mivel ismét holttesteket láttok, de most azt látjátok, hogy a sok holttestet egy hatalmas krematóriumba dobták, és elégették őket. Korábban már mondtam, hogy a figyelmeztetésemet elhozom, mielőtt ez a halálos vírus felszabadul. Ez lesz az utolsó esély az oltottaknak, hogy úgy döntsenek, hogy hisznek Bennem, ami által meggyógyulnak, különben meghalhatnak. Imádkozzatok azért, hogy minden családtagotok és barátotok hívővé váljon bennem a figyelmeztetést követő hat hetes megtérés során, különben meghalhatnak és pokolba kerülhetnek. Bízzatok bennem, hogy választ adok imáitokra, de az embereknek szabad akaratukból kell elfogadniuk engem. Senkire sem kényszerítem magam.

_15_ R150 május 30. Az Atya Isten azt mondta: „VAGYOK, AKI VAGYOK, hogy megosszam veletek a Legszentebb Szentháromság e nagy ünnepét, mert Három személy vagyunk egy Istenben. Amikor szentáldozáskor a szent ostyában magatokhoz vesztek, fogadjátok az Atya Istent, a Fiú Istent és a Szentlélek Istent, vagyis mindhárom személyt, mert oszthatatlanok vagyunk és egyek vagyunk. Az ember számára túl nehéz három személyt megérteni egy Istenben, mert ez rejtély számotokra. Amikor a mennybe kerültök, jobban meg fogjátok érteni ezt a rejtélyt, amikor szembesültök a Teremtőtökkel. Most el kell fogadnotok ezt a misztériumot a hitről, és hinnetek kell a Legszentebb Szentháromságban. Legyetek hálásak, hogy megáldottalak benneteket a belénk vetett hit ajándékával. Az Istenben hívők mindegyikének jutalma lesz a mennyben.

_16_ R151 május 31. Mária ezt mondta: Kedves gyermekeim, amikor Szent Gábriel hozzám jött, „ fiat” igent adtam arra, hogy fiam, Jézus anyja lehessek. Az angyal azt mondta nekem, hogy unokatestvérem, Erzsébet csodálatos módon a terhesség hatodik hónapjában volt. Ez egy igazán megtörtént Látogatás, amikor elmentem segíteni Erzsébetnek Ein Karemben. Amikor találkoztam Erzsébettel, Keresztelő Szent János megmozdult az anyja méhében. Ő volt az, aki előkészítette az utat Fiamnak, Jézusnak. Aztán Magnificatomat adtam, hogy dicsőséget adjak Istennek mindazért, amit értem tett. Három hónapig maradtam Erzsébetnél, amíg meg nem született Keresztelő Szent János, majd hazatértem Názáretbe.

_17_ Szeretném, ha mondanád a Magnificatomat, az éjszakai imádságaid idején. (Lukács 1: 46–55) Mária-éneke: „Lelkem magasztalja az Urat, és szívem ujjong megváltó Istenemben, mert rátekintett szolgálója alázatosságára. Íme mostantól fogva boldognak hirdet minden nemzedék, mert nagyot tett velem a Hatalmas, és szent az ő neve. Irgalma nemzedékről nemzedékre az istenfélőkkel marad. Karja bizonyságot tett hatalmáról: szétszórta a szívük szándékában gőgösöket, letaszította trónjukról a hatalmasokat, az alázatosakat pedig fölemelte. Az éhezőket javakkal töltötte el. Gondjába vette szolgáját, Izraelt, megemlékezve irgalmáról, amelyet atyáinknak, Ábrahámnak és utódainak örökre megígért.“

_18_ Jézus azt mondta: Népem, látod, hogy az Egy világrend népe megpróbál betörni saját otthonaitok magánéletébe, és olyan dolgokat kényszerít rátok, amelyeket nem akartok. Emlékszel, amikor a kormány megpróbálta rátok kényszeríteni az egészségbiztosítást. Most ugyanazok az emberek olyan oltásokat próbálnak rátok kényszeríteni, amelyekre nem vágyódtok és nincs is szükségetek rá. Akaratotok ellenére több szocialista vagy kommunista taktikát láttok használni magatok ellen. Ez végső soron kényszerít benneteket elmenni a menhelyeim védelmébe, ha nem akarjátok, hogy ellenőrizzenek, igazgassanak titeket. Amikor nem egyeztek bele az Egy világrend terveibe, meg akarnak ölni benneteket, és akkor majd hívom az embereimet a menhelyeimhez. Bízzatok bennem és angyalaimban, hogy megvédenek titeket és kielégítik az igényeiteket.

_19_ R152 június 1, Jézus azt mondta: Népem, tudom, hogy sok gonosz ember és hideg szív van a világ népe közt. Bízom abban, hogy híveim elhozzák Igémet és kegyelmemet, hogy megolvaszthassák ezeket a hideg szíveket szeretetükkel és törődésükkel mind jó, mind rossz emberek iránt.
Ha az egészségedben vagy a dolgaidban nehézségek jelentkeznek, hívj segítségül engem, és ne légy lesütött vagy depressziós. A keresztényeknek állandóan örülniük kell, mert bízhatnak bennem. Ne hagyjátok, hogy az aggodalmak, szorongások vagy félelmek befolyásoljanak benneteket, mert azok a gonosztól származnak. Bízzatok bennem, és ne kételkedjetek abban, hogy fogok-e törődni veletek. Tuddjátok meg, hogy gondoskodni fogok az igényeitekről, mert mindnyájatokat szeretem.


<10/88>

ÜZENETEK

147K_ 2021. május 23. - Emlékeztető Atya Isten 2020. május 5-i üzenetére. Eszköz: Glynda Linkous
_1_ Gyermekeim, be kell állítanotok a szíveteket úgy, hogy megértsétek, hogy ami volt, az már soha nem lesz. A Föld maradék ideje gyorsan telik a mindenség vége felé. Hamarabb hazatértek hozzám, mint gondolnátok, és bárcsak fel lennétek rá készülve. Készítsétek fel a szíveteket - ne ragaszkodjatok a világ dolgaihoz, hanem szegezzétek a szemeteket arra, ami fent van.
Úgy mint egykor, most is örüljetek, hogy üdvözültök – mert most az üdvözülésetek közelebb van, mint valaha.
A föld hamarosan olyan szörnyű hellyé válik, ahol a gonoszság uralkodik. Gyermekeimet megvetik és megölik. Annak ellenére, hogy a múltban ismertetek boldog és gondtalan napokat, most azok már mögöttetek vannak. A szülési fájdalmak fokozódnak, ahogy a nő szenved, hogy szülhessen. Hamarosan visszatér a fiam értetek, és nektek készen kell állnotok. _ Atyaisten

148K_ Jézus üzenete 2021. május 24-én. - Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_2_ Gyermekeim, nagyon ébereknek kell maradnotok ebben az időben. Az ellenség megpróbálja megakadályozni, hogy kitartsatok a végsőkig, és nem állítja meg őt semmi abban, hogy megakadályozzon benneteket.
A Sátán már további támadásokat rendelt el ellenetek. Ezeknek a támadásoknak az a célja, hogy kimerítsenek benneteket, régi bűneitekkel csábítsanak a kényelem iránti igényeitek felé, hogy elcsábítsanak benneteket minden útról, amelyekre állítottalak titeket. Ismerjétek fel a keze munkáját és minden lépésben álljatok ellen neki.

_3_ Amikor fáradtak vagytok, engem dicsérjetek. Amikor kísértésbe estek, addjátok át magatokat teljesen Nekem, és meneküljetek a kísértés elől. Amikor félrevezet, emlékezzetek az utasításaimra és útmutatásomra, és térjetek vissza a helyes útra, hogy ne a romlottság legyen a végetek. Most nagy a zűrzavar a körülöttetek lévő világban, mert azok, akik nem ismernek engem, vagy szeretnének megismerni engem, egyre inkább meg vannak tévesztve. Felismeritek azokat a dolgokat, amelyeket szent szavamban megjövendöltem, de ők úgy választják meg azt, ami jól néz ki a természeti világban. Ne hibáztassátok őket, hanem imádkozzatok, hogy megmentsem lelküket a kárhozattól. Tisztában kell lennetek azzal, hogy ha azon az úton maradtok, amelyen elindítottalak benneteket, akkor a természeti [világban] sokan ellenetek fognak állni, és olvassátok el, amit az én Igém mond arról. Ne feledjétek, hogy minden percben veletek vagyok, egész a világ végéig. _Jézus

150K_ Jézus üzenete 2021. május 25-én. - Eszköz: Glynda Linkous (USA),
_4_ Gyermekeim a káosz korában éltek. A ti időtökben a káosz mindenben ott van, ami azt okozza, hogy körülöttetek mindnyájan bizonytalanul érzik magukat.
Valójában van bizonytalanság, mert az emberek elutasították szent szavam erejét, amely mindent összetart, amit csak láttok. Büszke emberek, akik nagyon biztosak abban, hogy nincs szükségük rám, átvették a vezetést és nagy terveket készítenek. Mindazonáltal meghiúsítom minden tervüket, és megmentem gyermekeimet a könyörtelen szorításukból. Az irányítás illúziója van bennük, pedig mégis én irányítok mindent, amit csak láttok. _Jézus

151K_ Isten, az Atya üzenete, 2021 május 27. - Eszköz: Glynda Linkous (USA),
_5_ Ebben az időszakban, gyermekeim, sok csoda ér benneteket. Sok imakérést kezdtem teljesíteni, amelyekre gyermekeim már régóta várták a válaszokat. Sok szent angyalomat elküldtem, hogy üdvösségem örököseit szolgálják a földön, és a közeljövőben fokozódik megfigyelhetőségük, amely tudatja veletek, hogy itt vannak. Sok jel jelenik meg az égen, néhány közülük tetszést fog kiváltani. Sok közülük pedig rémisztőek lesznek. Ne féljetek attól, amit megláttok, ha az enyéim vagytok, mert én vagyok az, aki ezeket a jeleket meg fogja jeleníteni. Ezen ítéletidő alatt sok csodát fogok végrehajtani, hogy segítsek a hitetleneknek abban, hogy higgyenek bennem és Jézus fiamban. _Az Atyaisten

152K_ Jézus 2021. május 28-i üzenete - Eszköz: Glynda Linkous (USA
_6_ Gyermekeim el vannak foglalva a körülöttük zajló eseményekkel. Gyerekek, minden egyes órával növekszik a gonoszság a nap eseményeiben. Meg kell tanulni a gyors alkalmazkodást. Ne pazaroljátok az időt arra, hogy a múltat vizsgálgatjátok, mert a múlt nem tud segíteni a jövőben. Tartsd rajtam a tekinteted - én leszek a te békéd. Én leszek a fenntartótok, ha megbíztok bennem, hogy vigyázok rátok. Minden lépésnél elkísérlek benneteket ezen az úton. Koncentráljatok rám, ne a nap eseményeire, ne arra, ami már megtörtént és eltűnt. _Jézus

154K 2021. május 30. Emlékeztető Jézus 2011. november 28-i üzenetére. Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_7_ Gyermekeim, veszélyes idő közeleg. A veszély most ott bujkál, ahol még soha nem létezett, és szorgalmasan kell imádkoznotok - önmagatokért és azokért, akiket szerettek. A világon sokan megpróbálják bántani az embereimet. Sokan szeretnének megsemmisíteni, kiirtani benneteket.
Jön valaki, aki erre sokkal jobban vágyik, mint az előtte lévők, és harcolni fog mindaz ellen, ami tőlem származik, és a királyságom szándékai ellen. Figyeljétek, amikor megjelenik. Tudjátok meg, hogy csak gonosz szándékkal jön. Nem hoz békét, még ha állítja is. A békéről szóló beszédeivel megnyitja az ajtót önmaga számára, hogy ártson népemnek, hogy háborút hozzon. Ő lesz az okozója annak, hogy az embereim harcolni fognak egymás ellen, mint még soha. Testvér testvér ellen. Nem mondtam-e a szavamban, hogy eljönnek ezek a napok? És ez meg is történik. Igyekezzetek kölcsönös szeretetben járni, mert a szeretetben védve vagy a bűntől. Akik ezekben az utolsó napokban nem járnak szeretetben, gyorsan engednek az ellenség tervének, mert becsapják őket, és a szívük elsötétül. Gyermekeim, már régóta készítlek benneteket erre az időre. Álljatok fel az én erőmmel, és félelem nélkül hirdessétek Igémet. Imádkozzatok az elveszettekért és a szeretteitekért. Imádkozzatok, hogy méltóknak legyetek tartva és tartsatok ki. Kapaszkodjatok, ne essetek el még akkor sem, ha nagy a kísértés. Ragaszkodjatok a szavaim igazságához. _Jézus

156K_ Jézus 2021. június 1-jei üzenete. - Eszköz: Glynda Linkous (USA)

_8_ Gyermekeim, abban az időben, amelybe most beléptek, a halál sok módon jön el. Sokan el fognak pusztulni a kezdődő katasztrófák miatt, mert egyik a másik után teszik tönkre a földet. Sokan meghalnak a kezdődő háborúk miatt, és még többen a háborúk folytatásakor. Az emberiség elfárad a háborúskodásban, mégsem hagyja abba a harcot. Végül egy háború következik, és véget vet minden további háborúnak. Akkor nem lesz senki győztes. De az én népem nem fogja látni az utolsó nagy háborút, mert mindannyian itt lesztek velem.

_9_ Sok ember elpusztul az éhínségben, amely el fogja borítani a világot, de az embereim, akik valóban ismernek Engem, nem fognak éhen halni, mert saját kezemből táplálom őket. Abban az időben, amelybe léptek, sokan elpusztulnak sajátkezűleg, mert a kétségbeesés vesz hatalmat fölöttük. A gyász sokak számára túl nagy lesz ahhoz, hogy elviseljék, amikor elveszik tőlük azokat, akik kedvesek nekik, és amikor olyan borzalmaknak és pusztításoknak lesznek tanúi, amelyekről soha nem gondolták, hogy látni fogják. Tartsátok meg szilárdan a hiteteket gyermekeim, mert az idő, amelybe léptek, valóban reménytelennek fog tűnni számotokra, de ne aggódjatok, mint azok, akiknek nincs reményük, mert hazatértek hozzám. _Jézus

157K_ Jézus 2021. május 22-i üzenete. - Eszköz: Luz de Maria (Argentína).
_10_ Legkedvesebb népem:
SZERETETBŐL VÁLLALTAM A KERESZTHALÁLT, HOGY MEGVÁLTSALAK BENNETEKET A BŰNEITEKTŐL
TI AZ ÉN NÉPEM VAGYTOK, AKIKET ANYÁM OLTALMÁBA HELYEZTEM,
SZERETNETEK KELLENE ANYÁMAT
157/1584 _A gyermekeim elvesztették az eszüket, továbbra is olyan bűnöket követnek el, amelyek sértik a szívemet, a szó ajándékával visszautasítanak engem, és elfogadják a Gonosz parancsait az élet útmutatásaként. Vakok maradtok: a szellemi vakok más vakokat vezetnek, a mélység felé haladtok ezen az úton.
Az emberiség számára ebben az intenzív, meghatározó és csúcsidőben éltek. Abban az időben, amelyet az emberiség még soha nem tapasztalt a történelme során. Akkor vagy, amikor némelyek: Azt állítják, hogy ismernek Engem, mégsem tartják be a parancsolataimat.
Mások azt mondják, hogy ismernek Engem, és mégis úgy élnek, hogy testvéreiket szó kardjával megölik.
Mások azt állítják, hogy ismernek engem, anélkül, hogy ismernék Igémet a Szentírásban.
Mások azt mondják, hogy ismernek engem, és úgy élnek, hogy még mindig halálos bűnben fogadnak engem, mikor magukhoz veszik a szen ostyát. Azzal, hogy elfogadnak engem ebben az állapotban, folyamatosan keresztre feszítenek engem. Olyan sokan vannak, akik folyamatosan keresztre feszítenek engem!
Nagyon sokan meggyalázzák a Testemet és a Véremet!
Olyan sok ember van az egyházamon belül, akik mélyen sértenek engem azáltal, hogy különböző gonosz szervezetekhez tartoznak.

_11_ Az emberiség nagy része minden bűnbánat nélkül keresztre feszít. Óva intettem ettől - és ez megtörtént. Megfosztottak attól, ami az enyém, hogy tovább tudják adni a pusztulás fiának.
Ócsárolják a misztikus Testemet, rálépnek, erőltetik magukat, nagy téveszméket hoznak létre és szentségtörést követnek el világos nappal, anélkül, hogy elbújnának az éjszaka palástja alatt, ahogy korábban tették - kibújtak odúikból azok, akik szolgáimnak hívják magukat. feltárták súlyos bűnük rejtettségét [Ezékiel 34: 1–11]. Népem, az én akaratom ez: Ahhoz, hogy népem az akaratom teljesítője legyen, nem szabad elfogadniuk hamis tanításokat vagy hamis vezetőket, amelyek hűtlenek az akaratommal szemben, és elferdítik Igémet [Kol 2: 8].

_12_ Ebben az időben a kárhozat fia a vazallusain, talpnyalóin keresztül cselekszik, hogy ne lehessen őt látni. Tudja, hogy az emberiség közeledik a Figyelmeztetéshez, és a próbák előtt, amelyekkel szembesül és továbbra is szembesülni fog, hajlamos a bűnre, és elcsábítja őket, hogy elfeledkezzenek Rólam. Az embereimnek óvatosnak kell lenniük: a keselyűk, melyek körülöttük ólálkodnak, most azért támadnak, hogy sértettséget okozzanak nekik, megosszák őket, vagy halált okozzanak nekik.
Ne hanyagoljátok el a személyes imádságot, valamint a fizikai és lelki irgalom gyakorlását, amely nélkül az ima hiányos.
CSELEKEDJETEK, GYERMEKEIM!
A SZAVAMAT MOST MINDEN GYERMEKEM TUDTÁRA KELL ADNI! NINCS VESZTEGETNI VALÓ IDŐ.
A farkasok levetkőzték a juhruhájukat, és álcázás nélkül támadnak. Kevesen vannak, akik továbbra is báránynak öltözve maradnak, miközben farkasok. Ezek a figyelmeztetés során nagyon fognak szenvedni. A kárhozat fia az elitje segítségével tartja fenn a hatalmat, és várja, hogy megjelenjen a népem előtt, még akkor is, ha az én népem nem akarja. Világméretű bemutatása révén egyszerre árasztja el az emberek elméjét az egész földkerekségen.
Gyermekeim, a betegség folytatódik, az éhség hamarabb bekövetkezik, mint gondolnátok, a világ népességének csökkenése a jelenlegi betegséggel megkezdődött, és ez az ördögi terv folytatódik.

_13_ MOST kell megtérnetek, mielőtt a következő események eljönnének, anélkül, hogy gyermekeim valóban elhatároznák a változást. Nem haladhattok előre és nem maradhattok ugyanazok a férfiak, akik rongyos ruhákat viselnek.

Adjátok át nekem magatokat szeretetből, ne tekintsétek magatokat hibátlan teremtményeknek, miközben ezek a hibák láthatóak rajtatok.

158k_ Szent Mihály arkangyal 2021. május 27-én kelt üzenete - Eszköz: Luz de Maria (Argentína)
_14_ KIRÁLYUNK ÉS URUNK, JÉZUS KRISZTUS NÉPÉHEZ JÖVÖK, HOGY FIGYELMEZTESSELEK BENNETEKET
ELŐRE SZEGEZETT KARDDAL JÖVÖK, EGYESÜLVE ÉGI LÉGIÓIMMAL, HOGY VÉDELMET NYÚJTSAK AZ EMBERISÉGNEK
Ennek a generációnak meg kell változtatnia cselekedeteit és viselkedését, barátságba kell lépnie Krisztussal, meg kell ismernie és el kell ismernie őt, nem emberi szeszélyből, hanem Isten akaratából, hogy a Gonosz ne csaljon meg benneteket a ravaszságával. Egyesüljetek Krisztussal, egyesüljetek királynőnkkel és anyánkkal. Sürgősen eleget kell tennetek ennek a kérésnek. Ne halogassátok, ne felejtsétek el, segítsetek egymásnak, éljetek Krisztusban, lélegezzétek Krisztust, táplálkozzatok Krisztussal - nem várhattok tovább.

_15_ Aki visszatartja a "rosszaság titkát", az hamarosan nem fog fékezni. Krisztus egyháza elhagyatott lesz, és az emberiség leírhatatlanul fog szenvedni. A fenevad hatalma néhány mostani szentélyben fog élni, ahol a megszentségtelenítés teljes lesz. Isten gyermekei visszatérnek a katakombákba. A pusztulás a kereszténység közepébe behatol, a képeket kicserélik a bálványokra, és elrejtik Urunk Jézus Krisztus testét és vérét.

Nem értitek, hogy ez nem a világ vége, hanem e generáció megtisztulásának ideje. A gonosz letéríti Isten gyermekeit a helyes útból, és ez a fő célja - a zsákmány növelése a lelkek számára nézve. Erős pillanatok lesznek. A hitet folyamatosan próbára teszik: Minden embernek használni kell a megkülönböztetés képességét a saját lelkének üdvössége miatt.
[Márk 8:36]. Nem az egójukon alapuló megkülönböztetésről van szó, hanem a Szentlélekhez forduló segítségkérésről. Legyetek óvatosak - az ellenség csapdákat állít nektek.
Ebben az időben Isten népének kemény munkájára van szükség.
JÚNIUS 15-ére szervezzétek meg az imádság világnapját.
Megáldalak bennetek. Ne aggódjatok, legyetek egységesek. Cselekedjetek, ne féljetek, térjetek meg.
A Szent Szívekkel egységben, Szent Mihály arkangyal.

159K_ Jézus üzenete 2021. június 2-án. - Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_16_ Gyermekeim, vigyázzatok, hogyan töltitek mostanában az időtöket. A körülöttetek lévő világ haldoklik. Ha kincseket halmoztok fel a földön, hiábavalók lesznek. Világotok drasztikus változáson megy keresztül, és ha ez bekövetkezik, soha többé nem tér vissza abba az állapotba, amelyben volt. Fontos, hogy ne fektessétek minden erőfeszítéseteket semmibe a földön, mert minden, amit ott építtek, hamarosan eltűnik. Erőfeszítéseiteket az égi kincsek gyűjtésébe helyezzétek magatoknak, mert ezek a kincsek soha nem szűnnek meg létezni. _Jézus

160K_ Jézus üzenete 2021. június 3-án. - Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_17_ Sokan, azok közül, akik közel állnak hozzátok, mintha más emberekké változnának az elkövetkező eseményekben, gyermekeim.
Körülöttetek mindenki megváltozik attól a félelemtől, amely eluralja őket, amikor a bírságok kezdenek lecsapni a földre. Az emberiség kétségbeesetten törekszik majd a túlélésre, anélkül, hogy rájönne, hogy csak akkor védem meg őket, ha életüket átadják nekem. Az emberek megadják magukat és engednek alacsony ösztöneiknek, és az erőszak normává válik. Csak azok, akik ismernek engem, fogják igazában megérteni, mi is történik és honnan származik, mert az emberek mindent megpróbálnak megmagyarázni, ami történik. Csak azok nem fognak szenvedni hiányt, akik Engem ismernek és imádnak. Csak ők lesznek megvédve, hogy továbbra is tanúskodhassanak azoknak a lelkeknek, akik egyébként elpusztulnának. Vegyétek fel lelki fegyvereiteket, gyerekek, mert az utolsó verseny előtt álltok, és hamarosan itt lesztek velem. Jézus

163K_ Szent Mihály Arkangyal üzenete 2021. június 5-én. Eszköz: Luz de Maria (Argentína).
_18_ Isten szeretett népe, áldalak titeket.
A Szentháromság-egyisten gyermekei: EGYSÉGRE HÍVLAK BENNETEKET!
Az egység és a testvéri szeretet az emberi faj számára az engedetlenség miatt buktatót jelent, mivel az emberek az emberi egóikat állandóan az engedelmesség fölé helyezik, és ez azt jelenti, hogy életüket elégedetlenség tölti el. Ebben az időben magát az emberi fajt saját egójának sajnálatos kielégítése köti le. Isten népének nagy és állandó tévedése az emberi értelemnek való alávetettség volt, mivel az értelmet tökéletesnek tartja és nem hagyja magát megvilágítani a Szentlélek kegyelmével. Ez miatt a leghalálosabb és legszánalmasabb tökéletlenségek mélyébe kerül, amelyekkel az emberek szembesülhetnek.

_19_ Isten emberei, az emberi ego vadságában járva, állandóan olyan rosszindulatokkal küzdötök, amelyeket képtelenek vagytok elfojtani. Az alázatra való felhívásnak, kevesen engedelmeskednek.
A büszkeség nem jó tanácsadó; a gonosz légiói feldühítik az emberiséget, hogy a széthúzás mérgét beleültethessék, bárhol is megengedik azt nekik.
Itt a megfelelő idő!… És folytatja anélkül, hogy észrevennék. Szükséges, hogy az emberiség fenntartsa a lelki békét.
A Szent Szív rengeteg lélekért vérzik, akik alávetik magukat a rossznak, anélkül, hogy tudomásul vennék, hogy ez a szokásos és rendszertelen napi viselkedésük miatt történik.
Isten népe: Ez az idő nem ugyanaz, mint korábban ... Ez az idő kulcsfontosságú: itt az ideje, hogy a hitet a magasba emeljétek, a saját énjetek fölé. Az ördög jelenléte átveszi a Földet, és folyamatosan terjeszti a fájdalmat. Az emberiség szenvedéstől szenvedés felé tart, és így folytatódik, amíg le nem térdel. Szükséges, hogy rendesen engedelmeskedjen Királyunk és Urunk Jézus Krisztus tanításainak. A bűn által szennyezett föld megtisztul. Az egész Földkerekség a megtisztuláson megy át.

_20_ Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok Magyarországért; súlyosan szenvedni fog.
Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok Indonéziáért; megtisztulást hoz az emberiségnek.
Imádkozzatok, Isten emberei, imádkozzatok, a zavarosság konfliktushoz vezet. Most nem a szórakozás, hanem az elmélkedés ideje van.
Nem lesz minden fájdalom vagy szomorúság.
A béke később következik: előtte megtapasztaljátok a mennyországot. Növekedjetek tovább a hitben, ne hagyjatok alá a kitartó megtérésben. Legyetek a béke hírnökei. _Szent Mihály arkangyal

<11/88>

LEARY ÜZENETEK – JÚNIUS 2 – JÚNIUS 8

_1_ R153_JUN2 Jézus azt mondta: „Népem, sok hazugságot kaptatok a Covid vírusról és a Covid oltásokról. Tudjátok, hogy az ördög hazug, és a gonosz munkásai is hazugok. A legnagyobb hazugság az, hogy az Egy világrend emberei azt mondják nektek, hogy vegyétek be a Covid oltást, hogy normális életet élhessetek. Az oltások mérgek, és hallottátok néhány orvostól, hogy az oltottak két éven belül meghalhatnak. Ez határozottan nem normális. A Covid vírustól beteg emberek túlélik és testükben természetes ellenanyagokkal rendelkeznek a betegségek elleni küzdelemben oltás nélkül. A vakcinák hatására a szervezet előállítja a tüskefehérjét a vírus előállításához. Az oltás határozottan megváltoztatja a DNS-t ehhez a testben. Ez egy újabb hazugság a gonoszok részéről, akik azt mondják, hogy ez nem változtatja meg az ember DNS-ét. Ezt a vírust és az oltásokat szándékosan a népesség csökkentésére készítették, ezért a gonoszok ezeket a mérgeket állították elő, hogy embereket öljenek meg.
Ne vegyetek magatokba semmilyen Covid oltást, és imádkozzatok azért, hogy az emberek ne vegyék be a Covid oltást.
Tehát ne higgyetek a gonoszok hazugságainak, hanem csak kövessétek az én utasításomat, hogy elkerüljétek a Covid oltást és elkerüljétek az influenza elleni oltásokat is.

_2_ R154_JUN3 Sok olyan pár él, akik házasság nélkül együtt élnek bűnben. Felelősebbeknek kell lenniük tetteikért, és meg kell tenniük a megfelelő lépést ahhoz, hogy az egyházban megfelelően megnősüljenek, miután megvallják bűneiket. Imádkozzatok azért, hogy minden pár megházasodjon, még mielőtt kapcsolatuk lenne - így terveztem, hogy a férfi és a nő együtt éljen.
Jézus azt mondta: Népem, figyelmeztettelek benneteket, hogy ne vegyétek be a mérgező Covid oltásokat, mert akár bele is halhattok. További információk jelennek meg az egészségügyi vezetőitekről, hogy hazudtak nektek a maszkok szükségességéről, és arról, hogy szükségetek van a Covid oltásra, amelyet nem szabad elfogadnotok. Több orvos figyelmeztet titeket, hogy ne vegyétek be a Covid oltásokat, mert halálosak, és tönkreteszik az immunrendszereteket.

_3_ Jézus azt mondta: Népem, látjátok, hogy több vállalkozás nyílik, sőt egyházatok is szétosztja az embereket a templomi padokban a beoltottakra és a nem beoltottakra. Olyan helyeket is láthattok, ahol támogatják az oltási útleveleket. Az útlevelek tulajdonosai nem kötelezőek maszkot viselni. Egyes államokban pénzbeli támogatást nyújtanak azoknak, akik hagyják magukat beoltani, vagy korlátozzák a be nem oltott személyeket. Ne legyetek hajlandók bevenni a Covid oltásokat, amelyek halálotokat okozhatják.

_4_ Újabb csapást éltek át az emberiség ellen, amelyet az Egy világvallás népe okoz vírusaikkal és oltásaikkal, amelyekre nincs szükség. Szép számú oltott embert láttok egészségügyi problémákkal, és néhányan meghalnak az oltások miatt. Az oltások e rossz hatásait nem hozzák nyilvánosságra, de figyelmeztetni kell az embereket, hogy ne fogadják ezeket a mérgező oltásokat.

_5_R155_JUN4 Jézus azt mondta: Népem, tudom, hogy sokan használják az internetet dolgok vásárlására és kommunikációra. Vannak olyan rossz webhelyek is, amelyek gépetek ellen vírustámadásokat okozhatnak vagy bizonyos függőségeket aktiválhatnak. Víruskereső programra van szükségetek, hogy megvédjétek gépeteket bizonyos számítógépes vírusoktól. Vannak olyan hackerek, akik leállíthatják a webhelyeket, vagy megakadályozhatják az internet használatát. A legjobb, ha biztonsági másolatot készíttek az adatfájlokról külön merevlemezekre, hogy ne legyetek áldozatai a különféle ransomware programoknak. Vannak gonosz emberek, akik megpróbálnak ellopni bankszámlákat és egyéb hitelkártya-információkat, ezért vigyázzatok a személyes adataitokra. Az internetnek lehetnek olyan rossz dolgai, helyei, amelyek hatással vannak az emberekre, ezért imádkozzatok azért, hogy megfelelően használjátok ezt a szolgáltatást, de legyetek tisztában annak rossz használatával.

_6_ Nagy csatát fogtok látni angyalaim és híveim harcáról a démonok és a gonosz emberek ellen. Megnyerem ezt a csatát, majd megújítom a földet, és a gonoszokat a pokolba vetem. A nyomorúság ideje után a menedékhelyeitekből az új földre és új égbe viszem be híveimet a béke korszakomba. Ne féljetek a gonoszoktól, mert a pokolban lesznek, és híveimnek jutalma lesz a békés korszakomban és később a mennyben.

_7_ Jézus ezt mondta: Népem, a Jézus Teste ünnepe megmutatja szeretetemet minden hívem iránt, amikor a Szentáldozás minden fogadásakor megkapjátok az igazi jelenlétemet és a Szentháromságot.

_8_ R158_JUN7 Jézus azt mondta: Embereim, láttátok, hogy az orosz hackerek leállítják a benzinszivattyúkat a Colonial Pipelinesnél, és leállították az egyik nagy hústermelőt is. Ez a ransomware dollármilliókat nyert a hackerek számára. A ti országotok függ leginkább a villanyenergiától és a nyári hőség idején a klimatizációtól. Ugyanezek a hackerek megtámadhatják az elektromos hálózat olyan részeit is, amelyek az egész hálózatot lerombolhatják. Ha nincs tartalék generátorod, nem láthatsz internetet, banki szolgáltatást, légkondicionálót, elektromos sütőket és gázmelegítőket. Ez jobban bezárná a gazdaságot, mint a Covid vírus. Ilyen sérülékeny és szükséges árucikk esetén az elektromos hálózat lehet a hackerek következő célpontja. Ez egy másik oka annak, hogy kormányotoknak támogatnia kell a vállalkozásokat abban, hogy megvédje a hálózatot a számítógépes vírusok szabotázsától. Imádkozzatok a jövőbeni számítógépes hackerek elleni védelemért.

_9_ R159_ JUN8 Jézus azt mondta: Népem, megadtam nektek a hit ajándékát, így most ti vagytok a föld sója és a világ világossága, amikor megosztjátok az Igémet és evangelizáljátok a lelkeket. Mindenben, amit tesztek, úgy tegyétek, hogy dicsőséget szerezzetek Nekem, mert mindent megadtam nektek a küldetésetek teljesítéséhez. Szeretlek mindnyájatokat, mivel nem felejtettétek el, hogyan haltam meg értetek a kereszten.
Parancsolataimban arra kérlek benneteket, hogy szeressetek Engem, és szeressétek felebarátotokat mint önmagatokat. A hitetek megosztásával jó példát mutattok mások követésére. Bízzatok kegyelmemben, hogy végig viszlek titeket minden próbán, amellyel szembe kell néznetek. Ne hagyjátok, hogy az ördög vagy az élet bármely problémája lesújtson benneteket, mert a keresztényeknek ki kell mutatniuk örömüket, mivel bíznak abban, hogy minden igényükben segítek nekik.

<12/88>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI

_1_ Gyermekek, minden jelen pillanat egy lehetőség, amelyet nektek adok, hogy befolyásoljátok örökkévalóságotokat. Ha összhangban állsz az Akaratommal, minden pillanatban magasabb helyet nyersz a mennyben.
Ha nem használod a szabad akaratú döntéseidet, hogy nekem tetszeni tudj, döntéseid rontják a kapcsolatunkat, és távolabb visznek tőlem. Most olyan napok vannak, amikor a gonosz döntések jobban kiszélesítették a menny és a föld közötti szakadékot, mint bármely más generáció tette. A veszteségek ma nemcsak halál, hanem örök kárhozat. Az egész emberiség fölötti uralmam nem változott, de meg van vonva tőle a tiszteletet, amelyet megérdemel. Ezért az emberiség elveszíti valódi célját, az pedig az, hogy eljusson a mennybe mindörökre.

_2_ Nem diktálom, nem unszolom a lelkeknek az üdvösséget - felajánlom. Mindazonáltal minden lélek feladata, hogy a saját választásai alapján válassza meg az üdvösségét. Ez generáció az emberiség történelmének legperverzebb generációja. A bűn elfogadását törvénybe írták. Nélkülözni kell a sok gonoszság elismerését, sőt sok gonoszság a mai korban jóváhagyást is élvez.
A Szent Szeretet igazi apostolait gyakran üldözik azért, mert engedelmeskednek parancsolataimnak. Minden léleknek vágynia kell üdvösségére, hogy elkerülje a buktatókat, melyeket a Sátán készített számára. A kedvemre járásnak és az üdvösség kiválasztásának a módja az, hogy engedelmeskedtek a parancsolataimnak.

_3_ M68 / MÁJUS 25. Folytassátok lelkesen, hogy kitartsatok a személyes szentség mellett. Közeleg az az idő, amikor minden imádságban eltöltött pillanat meg fog változtatni benneteket. Ne számolgassátok a világi gondoktól távol töltött pillanataitokat, hanem élvezzétek a jelenben velem lévő, egyre mélyülő kapcsolatotokat. Kiválasztottam azokat a lelkeket, akik megosztják velem az Új Jeruzsálemet. Most már csak az marad hátra, hogy a lelkek személyes szentségük által válasszanak Engem.

_4_ A világ szíve manapság olyan, mint egy üres bárka, várja, hogy megtöltsék és biztonságba vezessék. Ez a „bárka” készen áll a feltöltésre, de kevesen vannak olyan bölcsek, hogy menedéket keressenek benne. Dobálva van a viták hullámain. Az emberek a világban keresik a menedéküket, és nem bennem. Atyai szívem a biztonság helye az ördög gonoszságai és csapdái elől.
Szeressetek engem. Szeressétek a parancsolataimat. Ezáltal nem csúsztok be a világi aggodalmak tengerébe.

_5_ A Sátán célja, hogy elterelje a figyelmeteket a Fény útjáról, amely az üdvösséghez vezet. Ennek felismerése annyit jelent, hogy megszabadít benneteket a körülöttetek lévő aggodalmak sokaságától. Nagyra értékeljétek a szabad pillanataitokat, melyeket tőlem kaptok, hogy imádkozzatok és közelebb kerüljetek hozzám. Nem az időtartamot adjátok ekkor nekem, hanem ez a szívetek átadása Nekem abban az időtartamban. Ne hagyjátok magatokat meglepni azoktól a zavaró tényezőktől, amelyek zavarják az együtt töltött időnket. A Sátán fél a jó imától, és mindig megpróbál ellenkezni vele. Éppen ellenkezőleg, figyelemelterelését tekintsétek annak a jeléül, hogy imádságaitoknak jó hatása van.

_6_ M70/MAJ27 Gyermekek, áldozataitok akkor a legértékesebbek, amikor szeretetteljes szívvel kínáljátok fel őket. A nem szívesen felajánlott áldozatok nem érdemelnek tőlem sok ellen-jutalmat. Teljesen ki tudom használni az áldozatot, amelyet ajándékként adnak Nekem. Amikor kinyitom az ajándékot, megtalálom a szeretetet, amelyet a világ javára használok. Sok ilyen felajánlás ugyanazon ügy érdekében hatalmas fegyverré válik a gonosz elleni harcban. A szent lélek szeretetteli áldozattá változtatja életedet, amelyet panasz nélkül adsz nekem. Látom minden lélek minden speciális igényét. Felhívom a lelkeket, hogy szeretettel adják át nekem szükségleteiket. Lépjetek hátra, és nézzétek, hogyan működik a kegyelem. Néha a legnagyobb ajándék a kereszt elfogadása. Ekkor képes vagyok egy ilyen szívet betölteni a kereszt hordozásához szükséges kegyelmekkel.

_7_ M71/MAJ29 Az önző ambíció az a szellem, amely tönkreteszi a lelkeket és a világ lelkét. A háborúkért, a zsarnokságért és minden rendezetlen politikáért felelős az a lélek, aki csak azzal foglalkozik, amiből önmagának hasznot nyer. Azt mondom, hogy ez egy szellem, mivel elpusztítja a lélek szentségét és nagyon sokak szentségét, akiket maga körül befolyásol. Az emberi történelem folyamata ezt megmutatja. Minden gonosz diktátor ennek a szellemnek volt a szolgája. Minden rendezetlen kormány ennek az ambíciónak a terméke. Sok istenfélő kormány támadva van ilyen szellemtől, még most is, amikor hozzátok szólok. Ugyanez a szellem okozza a kábítószerrel való visszaélést, a családi egység felbomlását és az abortusz népszerűségét. Ennek a szellemnek a világ szívéből való szabadulása csak tudatos erőfeszítéssel valósulhat meg, hogy lemondjon önmagáról és mások jólétére törekedve éljen. Amíg ez nem válik prioritássá - mind a közéletben, mind a magánéletben, a világ el fogja szenvedni a rendezetlen önszeretetre való törekvés rossz gyümölcsét.

_8_ M72/MAJ30 Minél inkább egy lélek csak önmagának él, annál szélesebb a szakadék az ő szíve és az enyém között. Minden léleknek fő gondja a kedvemre való járás legyen.
Az örömömre szolgálás követelménye ott van az összes parancsolat mögött. A kicsi lélek, aki szerény, nem adja fel a parancsaim szerinti élésének szabadságát. Bármi is zavarja a szív békéjét, el kell kerülni, mint kísértést a béke ellen, amire minden lélek vágyódik.

_9_ Ne higgyétek, hogy az Új Világrend a világ békéjének és biztonságának csodaszere. Éppen ellenkezőleg, ez utat nyit az Antikrisztus előtt, aki manapság arra vár, hogy szárnyra kaphasson, hogy készen álljon arra, hogy ő lehessen az Egy Világrend Diktátora. Az emberek nem ismerik el, mivel látják, hogy a béke és biztonság részéről csak színlelést tesz. Ne higgyétek, hogy a jogaitok feladása erősebbé tesz benneteket, és hogy a világ pedig összetartóbbá válik. Olyan erősek vagytok, amennyire a gonosztól való függetlenségetek engedi. Legyetek az igazság harcosai, mert az igazság a béke alapja.

_10_ A legbiztonságosabb az, ha feltételezitek, hogy az elhunytak a tisztítóhelyen vannak, és még mindig szükségük van imáitokra. Áldozzatok nagyon sok imát a halottakért. Ha azok, akikért imádkoztok, a Mennyben vannak, minden értük való imádságotok nem fog kárba veszni, hanem más rászoruló lélekhez kerül.
A tisztítótűzben milliónyi lélek él, akikért senki sem imádkozik. Néhányan azért vannak ott, mert nem hittek a tisztítótűzben. Mások a végső rendeltetési helyükre vonatkozó hamis vélelmek miatt vannak ott – legyen az akár a Mennyország, akár a Pokol. Következésképpen semmiféle ima, amelyet a szegény lelkekért imádkoztok, nem lesz, hiábavaló. A Purgatóriumba vetett hitetlenség nem jelenti azt, hogy nem létezik.

_11_ Ha az emberi erőfeszítések kudarcot vallanak, mindig ott vagyok isteni gondoskodásommal. Olyan embereken keresztül cselekszem, akik közül sokan az én választott eszközeim a világon. Akik mennyei bölcsességet kapnak, azok már felismerték ezeket az Igazságokat.
Sokak szívét a világ istenei emésztik fel - büszke függőség önmagától és a világ dolgaitól. Én vagyok a belső erő, amelyre kétségbeesett szükségleteidben szükséged van. Tanuljatok meg engem bevonni a döntéseitekbe. Jöjjetek az Atyai Szívembe, ahogy azt a bizalmas gyermek teszi, amikor az apja karjaiba fut. Nálam vannak a megoldások, amelyeket kerestek. Gyakran váratlan módon jönnek létre, de maradjatok közel hozzám, és felismeritek isteni gondviselésemet.

_12_M75/JUN2 Gyermekek, amikor elolvassátok ezeket az üzeneteket, arra kérlek benneteket, hogy ízlelgessétek őket a szívetekben. Ez egy olyan generáció, akit megfosztottak a bölcsességhez és a józan észhez jutás vágyától. Az emberek többségét manapság könnyen befolyásolja a gonosz, mert nem tartják valóságnak a sátáni hatást. Ha nem hisztek a Sátánban, az gonosz győzelemre jut a világ szívében. A hitetlenség nem szünteti meg a Sátán létének igazságát.

_13_ Az üdvös igazság az én parancsolataim igazsága. Manapság ez az Igazság nagyon népszerűtlen. Az emberek általában nem keresnek felettük lévő tekintélyt. Ők általában szabad akaratukból választják azt a „tekintélyt”, amelynek szívesen engedelmeskednek. A szabad akaratnak ez a hamis istene hiszékenyé és nyitottá teszi a lelkeket a gonosz minden kísértésére. Ezzel a gondolkodásmóddal könnyen megérthető, hogy a Sátán hogyan nyer kis és nagy csatákat is. A legnagyobb fegyvered ebben az Igazság elleni háborúban, amely most folyik, a szívből jövő imádságod. Minden imát a Sátán ötletes támadásai ellen használok. Az, hogy nem hiszel ebben, a Sátán győzelmét jelenti. Ez az az óra, amikor ki kell választanotok, melyik oldalra akartok tartozni.

_14_M76/JUN3 Mostanában évszakváltást figyelhettek meg. A levegő egyre forróbb. Még viharos idő is lehet. Az országotokban a politikai légkör is megváltozott. Elmúlt az Igazságot támogató évad. Helyébe a rejtett napirendek és a hamis információk egészségtelen légköre áll. A mostani kor politikai viharai valóban csaták a jó és a rossz között.
A gonosz zsarolást és fenyegetéseket használ, hogy megnyerje az utat. Ezért az Igazságot támogató kampányokat a gonoszok évszakában fel lettek számolva. Ahhoz, hogy ez megváltozzon, a félelem légkörét bátorságra kell váltani. Ehhez személyes hősiesség kell.

_15_M77/JUN4 Az Igazság felszámolásakor a társadalom degenerálttá válik. Ne feledjétek, hogy az igazság lényegében engedelmesség a parancsolataimnak. Manapság nagyon figyelmen kívül hagyják az igazságot - a kormányok, az erkölcsi normák és a törvények az erkölcsi degeneráció új mélypontjára süllyedtek. A törvényesség már nem szolgál az Igazság mércéjeként.

_16_M80/JUN7 Megtérésetek abban áll, hogy Jézust és engem az Atyaistent első helyre helyeztek a szívetekben. Ennek folyamatos hozzáállásnak kell lennie - amelyet minden pillanatban követni kell. Ez a szabad akarat átadása isteni akaratomnak. Ennek során a lélek engemet és parancsolataimat az ő életében az első helyre helyezi. Mindinkább tudatában lesz saját gyengeségeinek, és éberen figyel minden bűnre vagy bűnre vezető alkalomra a szívében. A megtért lélek az Igazságban él. Az igazi megtérés csak akkor ér véget, amikor a lélek eljut az örök életbe, ahol erőfeszítéseiért jutalom vár rá. A megtért lélek soha nem elégszik meg a pillanatnyi lelki állapotával, hanem mindig új utakat keres, hogy kedvemre járjon. Egy ilyen lélek részére a halál csupán átmenet - erőfeszítései gyümölcsének megvalósítása.

_17_ Ha a megtérés útjára kerül a lélek, mindent meg kell tennie, hogy ott maradhasson, hogy ne térjen le. A Sátán nem nyugszik. Minden figyelemelterelést az útjába helyez. A lelki büszkeség bűne akadálya annak, hogy a lélek felismerje, hogy ő önmaga gonosz. A lélek elfogadja az elismeréseket, mikor a szellemi fejlődését dicsérik, és aláveti magát annak a hazugságnak, hogy azok fölött áll, akiket kevésbé tart lelkieknek, mint ő maga. Ez nagyon gyakran nemcsak lelki büszkeség, hanem hamis ítélet is. Minden jó tőlem származik - a Teremtőtöktől. Vegyétek tudomásul a felettetek való való uralmamat. Én küldöm a Szentlelket, hogy inspiráljon benneteket minden jóra, és támogasson, amikor hibáztok. Engedjétek át lelki életetek irányítását az Igazság ezen szellemének. Így nem estek tévedésbe, hogy azt képzeljétek, hogy emberi igyekezettel, erőfeszítéssel értétek el azt, amit csak én tudok megvalósítani.

_18_M83/JUN10 „Minden szeretet középpontjában egy vonzalom tárgya áll. A Szent Szeretet középpontjában az irántam való szeretet van - mindennek teremtõjéhez - és a felebarát iránti mint önmagad iránti szeretet áll. Így éled és ünnepeled az Egyesült Szíveket - elkötelezetten a Szent Szeretetben való élet iránt. Előfordulhat, hogy egyeseknek meg kell változtatniuk az életük prioritásait, a személyes szentségüket téve a legfontosabb célnak. Ez elszakadást jelent a világtól, annak céljaitól és hamis ígéreteitől. Váljatok a legjobb eszközeimmé azzal, hogy ezt az elkötelezettséget újra és újra a szívedben megújítod. Ezt kezdheted már most - ebben a pillanatban.

<13/88>

ÜZENETEK

Jézus üzenete, 2021. június 10. - Eszköz: Glynda Linkous (USA),
_1_K168 / június 10. 2021. _ A közeledő éhínség nagyon kínzó lesz, gyermekeim. Ez az éhség az egész világra kiterjed. Egyeseknek választaniuk kell, hogy etetik-e gyermekeiket, vagy magukat, hogy gondoskodhassanak róluk. Mivel sokan nem dicsértek engem jólétükben, megtanítom őket, hogy dicsérjék meg szükségük idején. Még a nagy nemzetek vezetői is megismerik az éhséget abban az időben, és a nagy hatalmuk nem fogja tudni táplálni őket. A gonoszok összes gazdagsága nem lesz elegendő ahhoz, hogy ételt vásároljanak ott, ahol nincs étel. Én irányítom az egész teremtményt. Bár az ember megpróbálta ezt az irányítást (az egész teremtés irányítását), nem képes rá, mert én vagyok az, aki az embert a föld porából teremtettem. Ó, ember, a büszkeséged miatt el fogsz esni. Nézz fel, mert a megváltásod fent van. Jézus

Emlékeztető Jézus - 2011. december 21-i üzenetére. - Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_2_ Minden ember és nemzet jövője az én kezemben van, és cselekedeteitek alapján hozom meg az ítéletet. Tévednek azok, akik azt gondolják, hogy nem látom bűneiket. Akik azt gondolják, hogy nem törődök velük, tévednek. Törődök veletek és látom - mind titeket, mind a tetteiteket
A világon sokan nem látják az időt a spirituális órákon. Sokan nem akarják elvonni a figyelmüket világi örömeiktől és hobbijaiktól. Nincs idejük az Istenre, aki teremtette őket, aki meghatározza áldásaikat és életük következő leheletét. Nem látják, hogy a hatalmas kezem az, amely lehetővé teszi számukra, hogy élvezzék az örömöket. Ó, ember, akinek nincs ideje rám, a világ az isteneddé vált, és te szolgálni fogod őt, még akkor is, ha az elkövetkező napokban vágyódni fogsz utánam! Megszólítasz engem szenvedésed során, és meg akarsz ismerni, de a körülmények megnehezítik számodra abban az időben a rólam való tudást.

Az Atyaisten üzenete - 2019. március 26. Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_3_ Semmi sem lesz biztos. Sem a nap, sem a hold, még a talaj sem, amelyen álltok. Úgy terveztem a végét, hogy az emberek tőlem várják a segítséget, hogy hozzám kiáltsanak. Akik jól ismernek, nem fogják látni ezeket a kegyetlen megpróbáltatásokat, mert őket hazahívom magamhoz. Imádkozzatok szüntelenül azokért, akiket szerettek, hogy ne lássák ezt a jövendő időt, mert annak a célja az, hogy riadalomba ejtse azokat, akik tagadnak engem. _ Az Atyaisten

Atyaisten 2018. február 13-i üzenete - Eszköz: Glynda Linkous (USA),
_4_ Népem, ügyeljetek arra, hogy ne ragaszkodjatok a bűneitekhez. Nagyon jóságos és irgalmas vagyok, hogy megbocsáthassak nektek, és csak annyit kérek, hogy kérjetek bocsánatot, amikor tudjátok hogy vétkeztetek, és alázatos szívetek legyen, hogy megtisztuljatok a bűntől. Megtisztítalak benneteket, és amikor rám koncentráltok, jobb utat mutatok meg nektek, mint a múltbeli bűneitek. Forduljatok hozzám, és hagyjátok, hogy megmossalak titeket az én Igémben, és újra helyreállítsalak benneteket, mert irgalmas és rendkívül türelmes vagyok, és nem az én akaratom, hogy bárki elpusztuljon. Mindig kész vagyok segíteni.

<14/88>

JÉZUS FELHÍVÁSA A HÍVŐ EMBEREKHEZ
ÜZENET ESZKÖZE - ÉNOK
2021. JÚNIUS 14.

Békességem legyen veletek, szeretett gyermekeim. Nagyszabású megnyilvánulások lesznek az égen, amelyek bejelentik figyelmeztetésem közelségét; jelek, amelyek figyelmeztetnek arra, hogy fel kell készülni egy ilyen nagy nap beköszöntére. Dicsőséges Keresztem hét napig és hét éjszakán keresztül fog ragyogni az égen; Mindazok, akik meghajolnak, hódulatukat fejezik ki és hittel imádkoznak a Dicsőséges Keresztemhez, testben és lélekben gyógyulást nyernek. Miután eltelt a hét nap és éjszaka, keresztem eltűnik, hogy utat engedjen a Figyelmeztetésemnek. Fussatok, fussatok, rakjátok rendbe a számláitokat, mert közeleg a Figyelmeztetésem napja! Nagy és dicsőséges nap, ahol az örökkévalóságba visznek és ítélet alá vetnek benneteket, ahol lelketek állapotának és tetteiteknek megfelelően a mennybe, a purgatóriumba (=tisztítótűz) vagy a pokolba kerültök. Az örökkévalóságban az egész életetek meg lesz mutatva számotokra attól a pillanattól kezdve, amikor az értelmet (eszeteket) használtátok; minden ítélet alá fog kerülni, még a tétlen szavaitok és a rossz döntéseitek is, amelyekkel befolyásoltátok testvéreiteket, a teremtést és a mindenséget irányító Szeretet törvényét. Ezért kérem gyermekeim, hogy imádkozzatok, böjtöljetek és bűnbánatot tegyetek bűneitekért, és tegyétek helyre a megvallott és javítás nélküli halálos bűneiteket, hogy az örökkévalóság elérésekor ne kelljen szenvednetek a harmadik purgatóriumban, vagy a tűzben, amely elolthatatlanul örökké ég a pokolban. Sok lélek, akik halálos bűnben vannak ezen a világon, nem fogják kibírni az örökkévalóságot, és örökre elvesznek. Ó, bűnös emberiség, gondold meg és térj vissza minél előbb az Istenhez; váljatok meg gondjaitoktól, ne ragaszkodjatok a világ gondjaihoz; lássátok, hogy figyelmeztetésem napja eljön, és a lelkek túlnyomó többsége súlyos bűnben van, vagy elidegenedett tőlem!
Elveszett juhok, mire vártok, hogy megbékéljetek Istennel és testvéreitekkel? A lelkiismeretetek általam való ébresztése már kopogtat az ajtón, és a lelketek kockáztatja, hogy örökre elveszik. Bolondok, nem akarom a halálotokat; azt kívánom, hogy őszinte szívvel bűnbánatot tartsatok figyelmeztetésem megérkezése előtt, hogy az örökkévalóságon való átívelés ne a halálotok vagy a legrosszabb rémálmotok legyen.
Ezért várok rátok, tékozló gyermekekre, oltáraim szentségének csendjében; Siessetek, hogy megfürödhessetek és megtisztulhassatok a megbocsátás és az irgalom forrásában;
Így az örökkévalóságon való átívelésetek elviselhetőbb lesz, és elkerülitek azt a kockázatot, hogy örökre elvesztek! Békémet hagyom rátok, békességemet adom nektek. Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg, mert közel van Isten Királysága.
Mestered, Jézus az oltári szentségben.
Adjátok tovább gyermekeimnek, hogy ismerjék meg az üdvösség üzeneteit az egész emberiség számára.

<15/88>

LEARY ÜZENETEK JÚNIUS 9. ÉS JÚNIUS 15. KÖZÖTT

_1_ Jézus azt mondta: Fiam, megmutatom nektek, milyen célpontot választottak az ellenségeitek, hogy tönkretegyék az országotokat (USA) – azok az édesvíz-készleteitek. Az általam korábban említett hackerek megpróbálhatják megállítani a vízszivattyúkat, vagy leállíthatók azáltal, hogy megszakítanák az áramszolgáltatást a hálózatból.

_2_Mondjatok nekem dicséretet és köszönetet mindazért, amit értetek teszek. Mindenekelőtt nagyon szeretlek benneteket és vágyom arra, hogy ti is szeressetek engem. Mutassátok meg nekem szereteteteket a jó cselekedeteitekkel, és akkor belátom, hogy szeretetetek őszinte.

_3_ R160 / 2 Jézus azt mondta: Népem, szeretnék nektek üzenetet adni a gyermekek bántalmazásáról. A gyermekekkel való legtöbb bántalmazás az, amikor az anyák a szégyen elrejtése vagy a kényelem érdekében abortálják gyermekeiket. A kicsinyeim abortusa a legrosszabb büntetést vonja maga után, amelyet a föld népére vethettem. Vannak más visszaélések a kisgyermekekkel szemben, amikor a szülők megverik gyermekeiket, vagy amikor szexuálisan zaklatják őket. Még a napközi otthonokban is zaklathatják a gyerekeket felnőttek vagy más gyermekek. A gyermekekkel való visszaélés másik formája, amikor a férfi vagy nő elhagyja családját. Ez súlyos terhet ró a megmaradt szülőre, akinek dolgoznia kell, és gyermekeit napközbeni gondozásba kell helyezni. Azt akarom, hogy a szülők ne öljék meg és ne bántsák őket semmilyen módon. Ahogy szeretsz engem, szeretném, ha a szülők valóban szeretnék gyermekeiket, és gondoskodnának oktatásukról és táplálékukról. A gyermekek az én ajándékaim nektek, és ne használjátok ki ártatlanságukat. A társadalom szétesik, amikor nincs két szülő otthon a gyerekeivel. Imádkozzatok a családokért és a gyerekekért, így nem lesz több terhességmegszakítás és nem lesz többé bántalmazás.

_4_ R161 / 1, 2021. június 10.: Jézus azt mondta: Népem, el kell jönnötök Hozzám a Valódi Jelenlétem csendjébe, hogy kiszabadulhassatok az élet forgatagából. Sok embert leköt a munka, telefonbeszélgetés, internetezés vagy tévézés zaja. El vannak foglalva az étkezéssel, az élelmiszerek megvásárlásával vagy a betegek meglátogatásával. Amikor misére jöttök, vagy időt szántok rám a Oltári Szentség imádatában, csendben kell lennetek és ki kell zárnotok az élet zavaró tényezőit. Csak akkor hallgathatjátok igazán, amikor csendben szemlélődve gondolkodtok, hogy mit akarok, hogy tegyetek az életben. Tudjátok meg, hogy nagyon szeretlek mindnyájatokat, és ti is szeressetek engem.

_5_ Arra kérlek benneteket, hogy tiszteljétek valódi jelenlétemet a szentáldozáskor az ostyában és imádatkor a monstranciában.
Amikor beléptek a templomba, hajtsatok térdet vagy hajoljatok meg, és a szentáldozáskor a nyelvetekre fogadjatok engem.
Azáltal, hogy tiszteletet adtok Nekem, megmutatjátok nekem a szereteteket és tiszteleteteket az Uratok iránt. Meg kell tanítanotok gyermekeiteket az imáikra, és jó példát kell mutatnotok nekik azzal, hogy látják, ahogy a napi rózsafüzért imádkozzátok, és jöjjetek el a vasárnapi szentmisére. Azáltal, hogy a mindennapi életetekben időt szántok rám, életetek minden próbájában segíthetek nektek. Bízzatok bennem, hogy a menny felé vezető útra vezetlek titeket. Ez az élet elmúlik, de a szavaim és az ég nem múlik el.

_6_ R161 / 2 Jézus azt mondta: Népem, megmutatom nektek a figyelmeztetés utáni kezdeti eseményeket és a megtérés hat hetét. Hamarosan látni fogjátok, hogy az Antikrisztus és emberei átveszik a Szent Péter széket. Amint az Antikrisztus kihirdeti magát, de még korábban is, hívom hűségeseimet menhelyeimbe, hogy az angyalaim megvédjenek titeket a gonoszoktól. Menhelyeimnél a angyalaim láthatatlansági pajzsot tesznek rátok, és a gonoszok nem láthatnak benneteket. Kevesebb, mint 3 és fél év végén elhozom a fenyítéses üstökösömet a földre, és minden gonosz a pokolba kerül. Megújítom a földet, és beviszem híveimet a békés korszakomba.

_7_ R161 / 3 Jézus azt mondta: Népem, feltétlenül hívni foglak benneteket a menhelyeimre, mielőtt a következő halálos vírus felszabadul. A beoltottak gyorsan meghalnak és sok test fog feküdni a földön. Az összes nem hívő ember meghal a vakcináktól, vírusoktól vagy a Jelenések könyvében felsorolt ​​egyéb csapásoktól. Addig fogtok a menhelyeimnél lakni, amíg el nem hozom a büntetés-üstökösömet.
Jézus azt mondta: Népem, még akkor is, ha a fizikai hiányra készülődtök az élelmiszer-készleteitekkel, lelkileg is fel kell készülnötök gyakori gyónással. Mindaddig, amíg az emberek bűnbánatot tartanak, és bűneik megbocsátását kérik, addig ezek az emberek megmenekülnek és megvédésre kerülnek a gonosztól. Bíznotok kell bennem, és hinni kell abban, hogy testben és lélekben is meggyógyíthatlak titeket.
Jézus azt mondta: Népem, azt látjátok, hogy a halálkultúra emberei még mindig megölik abortusszal a magzatokat, eutanáziával a szenvedő idős embereket, és most az emberek vírusoktól és oltásoktól fognak meghalni. Ezt az emberölést Sátán vezeti, mert gyűlöli az embert azért, mert elfoglalta helyét a mennyben.

_8_R161 / 4 Jézus azt mondta: Legszentebb szentségem kegyelmei mindnyájatokhoz eljutnak. Saját magamat, mint legértékesebb ajándékot látjátok, amelyet otthagytam köztetek, hogy szentségileg veletek lehessek, még e kor végéig is. Hívjatok engem, hogy segítsek nektek minden szándékotokban. Állandóan veletek vagyok a világ minden egyes megszentelt ostyájában és TABERNÁKULUMÁBAN.

_9_ R162 / 1, 2021. június 11.: (Jézus legszentebb szíve)  Jézus azt mondta: Népem, mindnyájatok iránti szeretetem szent szívét látjátok, és örök láng van rajta egy töviskoronával együtt. Annyira szeretlek titeket, hogy mindnyájatokért meghaltam. Nincs nagyobb szeretet annál, mint mikor egy barát lemond az életéről egy másik javára.
Tartsatok a figyelmet rám az Eucharisztiámban, különösen, ha a mindennapi misére érkeztek. Erősítőtök és támogatótok vagyok, hogy segítsek benneteket az élet próbái közepette. Azok az emberek, akik nem ismernek és nem szeretnek engem, sokkal jobban szenvednek szükségükben. Legyetek tehát hálásak, hogy szentségileg és lelkileg veletek vagyok a nap folyamán. Mutassátok ki hogy szerettek engem a Legszentebb Szentségem iránti tiszteletetekkel, valamint az Isten iránti szeretet és a felebaráti szeretet parancsolatainak betartásával. Hűségeseimnek, akik bűnbánatot tartanak szent-gyónáskor és irgalmas cselekedeteket hajtanak végre, nálam lesz a jutalmuk a mennyben. Menjetek, és osszátok meg szereteteteket és hiteteket mindenkivel, akivel találkoztok az életben.

_10_ R162 / 2 Jézus azt mondta: Mindezek az emberek irányításáról szóló programok az Egy-világrend terveinek a részét képezik, hogy ellenőrizzék a tömegeket, és felkészítsenek benneteket arra, hogy az Antikrisztus és segítői irányítsanak benneteket. Ez része az elit irányításának a népeitek felett. Az embereitekben most agymosást végeznek az egészségügyi tisztviselőitek, a politikai vezetők és a médiában, hogy elhitessék a Covid vírusról szóló nagy hazugságokat és a Covid oltások szükségességéről szóló hazugságokat. Gazdaságotokat egy vírusról szóló hazugság állította le, amely népetek 98,5% százalékát hagyta túlélni.

_11_ Arra kényszerítettek benneteket, hogy maszkot viseljetek, és távolságot tartsatok a templomokban és a vállalkozásaitok munkahelyein. A legnagyobb hazugság az, hogy a normális állapot eléréséhez kísérleti oltást kellett végezni. Sokan szedték ezt a biofegyver-mérget, amelynek hatására a test olyan tüskefehérjét állít elő, amely a vírust elterjeszti a test minden részén. Ez néhány év alatt megöli az oltottak nagy részét, az oltottak pedig vírust terjesztenek a be nem oltottak felé.
Ne legyetek hajlandók bevenni ezt az oltást, mert nincs rá szükségetek, és ez megölhet benneteket. Ne hagyjátok, hogy a média agymosást végezzen veletek, elhitetve, hogy szükségetek van erre az oltásra. Ne hallgassatok erre az oltóanyagos hazugságra, és figyelmeztessétek az embereket, hogy ne hagyják meggyőzni magukat ettől a propagandától. A gonosz vezetők csökkenteni akarják a világ népességét azzal, hogy embereket ölnek meg ezzel a vakcinával. Ez egy szörnyű propaganda, amelyet el kell kerülnötök, és nem kell elhinnetek ezt a nagy hazugságot. Legyőzöm a Sátánt és minden hazugságát.

_12_ R163 / 1, 2021. június 12.t: A Boldogságos Szűzanya ezt mondta: Drága gyermekeim, tudjátok, hogy milyen nehézséget éreztem Szeplőtelen Szívemben, amikor nem találtam meg a fiamat, Jézust. Sok keresés után, végül megtaláltuk, ahogy a templomban tanítja a zsidó vezetőket. Megkérdeztem Jézust, miért tette ezt, és azt mondta nekünk: (Lukács 2:40) Hogyan lehetséges az, hogy engem kerestetek? Nem tudtátok, hogy apám dolgaival kell foglalkoznom? ’Ez egyike volt a hét fájdalmamnak, de elfogadtam ezeket a megpróbáltatásokat, mert mindig engedelmeskedtem az Atya akaratának. Alázatos és engedelmes vagyok Isten akaratának, így voltam bűn nélkül Isten kegyelméből. Lehet, hogy nem vagytok bűntelenek, de mindent megtehettek azért, hogy Isten akaratát kövessétek. Megkaptátok a gyónás kegyelmét, hogy megtisztítsátok magatokat a bűneitektől, hogy Fiam, Jézus közelében tartsátok lelketeket. Bízzatok Jézusban, és minden nap imádkozzatok hozzá. Imádkozzátok továbbá a napi rózsafüzéreteket, és vegyetek részt a mindennapi miséken, ahányszor csak lehetséges számotokra.

_13_ R163 / 2 Jézus azt mondta: Fiam, az emberek ismerik a különféle harckocsikat, repülőgépeket, hadseregeket, haditengerészeteket és rakétákat. Volt hidegháború a rakéták nukleáris bombáinak fenyegetésével. Most ismerkedtek a biológiai fegyverekkel és a propagandával.
A kommunista Kína szándékosan szabadította fel a világba a Covid-19 biológiai fegyverét, miközben megvédte önmagát. Még a saját egészségügyi vezetőitek is segítettek egy ilyen funkciófegyver megszerzésében. Médiátok és vezetőitek rábeszélték az embereket, hogy fogadják el a Covid-19-et világjárványként, de ez nem halálos az emberek 98,5% -ának. A most felhasznált oltások nagyon halálosak, és a médiális propaganda segítségével megpróbálják rákényszeríteni az embereket egy olyan oltás befogadására, amelyre nincs szükségük.

_14_ Kína tömegpusztító biofegyvert használ, amely akár háborús cselekménynek is tekinthető. Az Egy világrend népe biológiai háborút használ, hogy megpróbálja csökkenteni a világ népességét. A propaganda megtörésének legjobb módja az, hogy mindenki tudomására adjátok azt, és ezáltal a nyilvánosság előtt köztudott lesz. A Covid-19 tényleges halálozási aránya sokkal alacsonyabb, mert a számok felfújása érdekében más okokból bekövetkezett haláleseteket is beleszámoltak.
Az oltások halált okozhatnak, és a beoltottak 20% -nál szövődményeket okozhat. Ezeket a tényeket nem hozzák nyilvánosságra, mert a gonoszok több embert akarnak beoltani. Imádkozzatok, hogy megállítsátok ezeket a sok embert megölő biológiai háborúkat. A figyelmeztetés után, sok halott embert fogtok látni.

_15_ R164, 2021. június 13.: Jézus azt mondta: Azért vagytok itt, hogy megismerjetek, szeressetek engemet és szolgáljatok nekem. Még azt is mondtam apostolaimnak, hogy ha ők akarnak elsők lenni vagy vezetők, nekik kell szolgálniuk a többi embert. Szeretlek mindnyájatokat, és szeretném, ha mindnyájan utánoznának engem azzal, hogy szeretnek engem és szeretik felebarátaikat. Amikor szeretsz valakit, segíteni akarsz neki az ő szükségleteiben. Tehát amikor a mennybe kerülsz ítéleted alapján, azt akarom, hogy sok jó cselekedet legyen a kezedben, amikor segítettél az embereknek. A legjobb szolgálat az, hogy sok emberhez eljuttathatod szeretetemet evangelizálva őket. A lelkek az én legértékesebb alkotásaim, és minél több lelket tudnátok megmenteni, annál több vendéggel lesz tele a mennyei lakomám. Szolgálj továbbra is engem imádságaiddal és a szomszédaidnak nyújtott segítséggel. Mindenkiben benne vagyok, tehát amikor segítesz valakinek, akkor nekem is segítesz benne. Amikor a szívedben benne van az irántam őrzött szereteted, akkor mindenkivel meg akarod osztani a szeretetedet.

_16_ R166, 2021. június 15.: Jézus azt mondta: Népem, azt akarom, hogy szeressétek egymást, sőt ellenségeiteket és üldözőiteket is. Ha csak a barátaitokat szeretitek, akkor nem vagytok jobbak, mint ahogy azt az egymást szerető pogányok teszik. Utánozzatok engem abban, hogyan szeretem a jó és a rossz embereket. Felhívlak benneteket, hogy legyetek tökéletesek, ahogyan mennyei Atyám is tökéletes. Ha mindenkit szerettek, a menny és a tökéletesség helyes útján álltok. Szeretném, ha nyitottak lennétek az emberek segítésére, anélkül is, hogy kérnének benneteket. Az emberek aszerint fogják tudni, hogy keresztények vagytok, amennyire szeretitek egymást. Imádkozzatok olyan emberek megtéréséért, akik engem figyelmen kívül hagynak vagy gyűlölnek.

<16/88>

ÜZENETEK

_1_174K_GLYNDA_2012. APR. 13_ Ne harcolj az ellen amit csinálok, mert amit csinálok, az hasznotokra válik. Itt az idő, amikor mindent ki kell próbálni, mert ami nem tőlem származik, az nem fog tudni ellenállni annak, ami hamarosan eljön. Azok a kötelékek, amelyek nem tőlem származnak, nem állják meg a helyüket. Azok a házak, amelyek nem rám épülnek, nem maradnak állva. Azok a kapcsolatok, amelyek nem rám épülnek, nem maradnak fenn. Nem fogom többé megáldani és támogatni azt, ami nincs belőlem. Amikor látod, hogy ezek a dolgok megtörténnek, az azért van, mert levettem róluk a kezemet. Azok a nemzetek, amelyek nem tőlem származnak, nem maradnak fenn.
Legyetek bennem, hogy megálljátok a helyeteket az eljövendő időkben. Haladjatok előre, terjesszétek az Igémet, dicsőséges evangéliumomat, és legyetek áldottak. Minden, ami nincs belőlem, hamarosan elpusztul.

_2_ Sokan ragaszkodnak a múlt dolgaihoz, miközben én valami újat akarok adni. Kapaszkodtok abba, amit ismertek, mert nem láttok más utat, de én vagyok az út megalkotója, és megteremtem az utat, hogy gyermekeim egészségesen járhassanak, teljes teljességükben boldoguljanak, hogy legyenek olyan kapcsolataik, amelyek engem tisztelnek és dicsőséget hoznak a nevemre. Ragaszkodsz a régi dolgokhoz, mert semmi új felé nincs kilátás, de azt akarom, hogy add át nekem a régit, és engedd meg, hogy akaratom szerint dolgozzak benne. Dicsérj engem mindenben és mindenért, akár érted azokat, akár nem, mert ezt szeretném tőled. Amikor nem értitek a bekövetkezett veszteséget, bízzatok abban, hogy ismerem a tervet, mert én vagyok az Igazság, az Út és az Élet számotokra.

_3_ Keressetek engem. Ismerjetek meg engem. Bízzatok bennem. Higgyétek el, hogy minden pillanatban tudom és teszem azt, ami mindig a legjobb az életetek részére,és mások életének részére, és ne aggódjatok. Gyermekeim, ne aggódjatok, amikor látjátok, hogy ítéleteim a nemzeteitekre sújtanak, mert ezeknek a dolgoknak valóban meg kell történniük. Szavam az utolsó betűig beteljesedik a visszatérésem előtt és a vég eljövetele előtt, és a vég már közel van. Emeljétek fel a tekinteteket, gyermekeim, mert közel van a megváltásotok. Örüljetek! A földön töltött időtök most rövid, mert minden beteljesedik az én Igémben. Örök szeretettel szeretlek benneteket és vigyázok rátok, miközben ez a kor a vége felé közeledik._ Jézus

_4_175K_GLYNDA_2021. JUN. 14._ Ha a végeredményre összpontosíttok az megkönnyíti az átlépést számotokra. Dicsérjetek engem! Dicsérjetek engem, mert a gonosz hamarosan el lesz pusztítva! Dicsérjetek engem, hogy megmentettem szeretteiteket. Dicsérjetek engem, hogy az éhínség közepette is gondoskodom rólatok és szeretteitekről. Dicsérjetek engem, hogy amint az üldözés növekszik, a jutalmaitok is növekednek itt a mennyben, és hamarosan megkapjátok ezeket a jutalmakat, és örökké élvezhetitek őket. Dicsérjetek engem, bármi is történjen körülöttetek. Meglátjátok azt, amit szent szavam már régen megjósolt, és hazatértek. _ Jézus

_5_177K_GLYNDA_2021. JUN. 15._ Sok gonoszság jön. Olyan időbe léptek, amikor miattam minden ember gyűlölni fog benneteket. Értsétek meg az időt amelyben éltek, és alkalmazkodjatok hozzá. Igyekezzetek mindig végrehajtani az akaratomat és megtanulni az Igémet, mert leginkább ezek a dolgok fognak javatokra válni. Ha ezeket a dolgokat csináljátok, akkor nem kell aggódnotok, hogy mi fog következni. Ne felejtsétek, hogy ti az enyémek vagytok, és én folyamatosan figyelek, vigyázok rátok. _Jézus

_6_179K_GLYNDA_2021. JUN. 16. Ebben a kevés vigasztalás idejében minden ember reménysugárra, enyhülésre vágyik. Néhányan a borhoz, mások a drogokhoz fordulnak, sok emberem kísértésbe fog esni, hogy erkölcstelen módon vigasztalódjon. Már most figyelmeztetlek benneteket, hogy vigyázzatok erre, mert ez az idő lesz a legalkalmasabb a bűnbeesésre. Ne felejtsétek, hogy nekem kellene mindig a vigasztalótoknak lennem. Ezt már most gyakoroljátok és engedjétek, hogy szokásotokká váljon, hogy hozzám forduljatok minden szükségletetekben. Amikor eljön a kellő idő, nagyon fogtok örülni, hogy megtettétek. _Jézus

<17/88>

ÜZENETEK VÁLOGATÁS - Glynda és Luz de Maria

Szent Mihály arkangyal üzenete, 2021. június 12. - Eszköz: Luz de Maria (Argentína).
_1_ Isten szeretett népe: Megáldalak titeket a Legszentebb Szentháromság, valamint a Királynőnk és az Anyánk nevében. Ennek az Isten népének királyunk és Urunk Jézus Krisztus Szent Szívének oltalma alatt kell maradnia. Egy ilyen nagy cél eléréséhez a fehérre meszelt sírok képmutatása helyett az emberi teremtmény hitelessége szükséges. Kevés olyan ember létezik, aki valóban önmagát vizsgálja, ha átnézi saját hiányosságait ... Kevesen indulnak el az őszinte megtérés útján ... Isten népe tele van képmutatókkal ... Valódi megtérésre van szükség, amelyet az emberek elutasítanak, amikor önmagukat a nem létező erényeik és ajándékaik "istenének" tekintik, akiket emberi egójuk hamissága tett felfuvakodottá. A személyes cselekedetek és viselkedés olyan hőmérő, amely színlelés nélkül hangosan kiabál hozzátok a szellemi vaksággal fertőzött valódi belső életetekről, amelyik beborítja a Földet. Mennyei légióim folyamatosan figyelik ezeket az embereket, akik nem hajlandók őszintén nézni magukra és vállalni a felelősséget hibáikért ...

_2_ Ezeknek a személyeknek meg kell állniuk az útjukon, különben végül elárulják testvéreiket és az antikrisztus kezei közé juttatják őket. Isten népe, dobjátok ki elmétekből a bosszúvágyat, gondolataitokból a keserűséget és az irigységet, és a szívetekből a gyűlöletet.
Isten emberei, ne csak azt a jót nézzétek, amelyről azt gondoljátok, hogy az szerint intézkedtek, cselekedtek: ez arrogancia és büszkeség. Így viselkednek a hálátlan szolgák. Ez a hálátlan cselédek viselkedése, akik nem ismerik a menny és föld királyát és urát a lelküket megfertőző rontottság miatt. Ezért az elemek megtisztítják az emberiséget és az emberi fajt, amely saját gonoszsága által van elnyomva, és belülről néz majd saját belsejébe a királyunk és Urunk Jézus Krisztus nagy irgalma előtt. Isten népe, az ördög nem fikció, nem kitalálmány, ő létezik, elrabolja a békéteket, egymás elleni harcra vezet benneteket és nagy öröme telik ebből. Ó, bolond teremtmények, ti magatok okozzátok az ördög örömét!
Isten szeretett emberei, a betegség állandóan nagyobb és nagyobb fájdalom felé viszi az emberiséget. Az elit aláássa a népek egészségét, a halál siet, a Föld nem stabil, a földrengések gyorsan jönnek. Vigyázat, emberek - legyetek éberek! Imára hívtam Isten népét:

_3_ Minden emberi teremtmény kérje a saját tetteinek és viselkedésének megkülönböztetése ajándékát, hogy észrevegye magát, tekintettel a közelgő Nagy_figyelmeztetésre és a lélek megmentésének sürgősségére.
Sürgősen kérjétek a Szentlelket, hogy adjon szükséges erőt a hitben maradásotokhoz, tekintettel a nehéz és közvetlen eseményekre, amelyek a földet, tehát az emberiséget fogják sújtani. Adjatok hálát a Szentháromság Egyistennek, az ártatlanok védelmezőjének.
Isten népe nem esik pánikba és nem esik kétségbe, hűségesek Istenhez, oda mennek, ahová Isten hívta őket, és bíznak Isten védelmében és Isten ellátásában. Légióim őrzik őket, hogy ne gyengüljenek. Emberek, maradjatok éberek! Legyetek figyelmesek és térjetek meg. Ne féljetek, engem a Szentháromság küldött, hogy megvédjelek benneteket Isten dicsőségére és a lelkek üdvösségére. _Szent Mihály arkangyal

2012. március 20. - Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_4_ Amikor harcba lépek és rettenetesen megrázom a földet, megrázom a gazdaságit, majd a szellemit, majd azt, ami a föld alatt van. Kezdődnek a remegések, rengések, embereim. Most meglátjátok, hogy körülöttetek mennyi dolog kezd remegni. Ebben az időben minden remegni fog, a kapcsolatoktól a kormányokon át a hitrendszerig. Ami nem Tőlem származik, az nem fogja kibírni a rázkódások próbáját.

2021. június 17. - Atyaisten üzenete. - Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_5_ Gyermekeim, a legnehezebb időkben vagytok. Mivel ez az idő lett kiválasztva arra, amikor a hatalmam legerősebben nyilvánul meg a hitetlenek előtt. Legyetek nagyon óvatosak, hogy ne vétkezzetek a hitetlenek láttára ebben az időben, mert azt akarom, hogy tanúságtételetek őszinte legyen részemre. Olyan kevés idejük van, hogy hozzám forduljanak, hogy nem tűrök senkit, aki bármilyen módon elfordítja őket tőlem.

2012. március 15. - Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_6_ Ebben az időben a kapcsolataitok tűzpróbákon mennek át. Ami nem Tőlem származik, az nem éli túl a nemesítő, tökéletesítő tüzem próbáját. A jövőben, a kapcsolataitoknak tisztáknak kell lenni. Sokan veszteségeket fognak tapasztalni a tökéletesítés idején.

2015. június 22. - Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_7_ Gyermekeim, akik velem mennek, tudják, hogy nem kell félniük. Minden földi királyságot megrázok. Minden kapcsolatot és szövetséget, amely nem rám épült, szintén megrendítek. Szükséges, hogy embereim csakis hozzám ragaszkodjanak és csakis rám és az én szavamra támaszkodjanak. Ha a hiteteket másba vetettétek mint belém, akkor azt kinyilatkoztatom nektek, és elválasztalak benneteket attól. Az elkövetkező idők megkövetelik abszolút, osztatlan odaadásotokat egyedül Hozzám. A Gonosz iránti hűségetek abban az időben a ti végzetetek lesz. Foltok és hibák nélküli Menyasszonyomért fogok visszatérni!

Jézus üzenete, 2021. június 18. - Eszköz: Glynda Linkous (USA)
_8_ A hatalmon lévő összes gonosz nem fogja ismerni többé a hatalmat, mert olyanok lesznek, mint a széna és a tarló a tűzben, én pedig nem fogom hallani kiáltásukat a rájuk sújtott csapások napján. Nevetni fogok szenvedéseiken úgy, ahogy ők nevettek az én Szavamon és népemen. Istentelen törvényeikkel és tetteikkel halmozták fel ezeket az ítéleteket. _Jézus

<18/88>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI

_1_M84/JUN11_ Milyen biztonságos és békés lenne a világ, ha Szent Szívem uralkodna minden ember és minden nemzet felett. Ma kérem az imáitokat minden hitetlenért. Meg kell békülniük velem, mielőtt túl késő lenne. Túl késő lenne akkor, ha már előttem állva az ítéletükre várnának. Szent Szívem iránti tisztelet révén sok áldást kínálok egy olyan időszakban, amikor nagy szükség van áldásokra. Fellendítem az üldöztetésben szenvedők szellemét. Elmélyítem a kapcsolatomat mindazokkal, akik közelebb szeretnének lenni hozzám. Én leszek a vigasztalásuk, amikor a világ ellenük fordul. Határozzátok el magatokat a Szent Szívem szeretetére.

_2_M85/JUN12_ Dicsértessék a Jézus Krisztus. Drága gyermekeim, ma este a Szeplőtelen Szívem ünnepén, emlékeztetlek benneteket arra, hogy Isten a világ békéjét az én szívemre bízta. Legyetek figyelemmel erre, amikor rózsafüzérében tisztelitek Szívemet. _Mária

_3_M86/JUN13_ Az igazság az, hogy a világ jövője attól függ, hogy az ember milyen viszonyban van Istenével. Az Igazság ellensége - Sátán - nem akarja, hogy tudjátok ezt. Az Atyaisten nem akarja, hogy a félelem legyen az alapja az emberiséggel való kapcsolatának. Azt kívánja, hogy a Szent Szeretet legyen az alap ember és Isten között. Ő a szeretet és az irgalmasság Istene. A menny és a föld közötti szakadék hídja a Szent Szeretet.
Ma azért jövök hozzátok, hogy megbékítsem az embert az Istennel azáltal, hogy az ember engedelmeskedik a parancsolatoknak. Ez csak a Szent Szeretet által érhető el, amely minden parancsolatot magáévá tesz.
Bizonyos nehézségek fokozódni fognak a világon, mivel az ember vonakodik kibékülni Teremtőjével. Az ima a válasz e nehézségek enyhítésére. A hamis isteneknek szentelt szívek bűnösök lesznek. Ezért továbbra is imádkozzatok a világ szívének megtéréséért.
Egyetlen lélek sem jelentéktelen. Minden lélek arra hivatott, hogy szeresse Egyesült Szívünket. A szívünkben mindnyájan egyformák vagytok. Nem számít az életkor, fizikai tulajdonságok vagy világi elismertség. A szívetekben lévő Szent Szeretet számít. Ez az útleveletek a szívünk vigasztalására.

_4_M88/JUN15_ Gyerekek, éljétek mindennapjaitokat, mintha mellettetek és a szívetekben lennék. Feltárom előttetek a hazugságokat, és megóvlak benneteket mindentől, ami árthatna a hiteteknek. Amikor eljön az ideje, hogy hozzám jöjjetek, minden döntéseteket felülvizsgálom. Amikor a jót választjátok a gonosz helyett, akkor ezek a pillanatok az üdvösséghez vezetnek titeket. Segítsetek egymásnak, amikor csak lehetséges, és főleg imáitokkal. Amikor imádkoztok egymásért, az a cselekvésbe vetett hit. Ne kutassátok szomszédjaitok gyengeségeit a szívetekben. Keressétek egymás jó pontjait. Ez a fajta pozitív gondolkodás erősíti a velem való kapcsolatotokat. Legfőképpen bízzatok közbenjárásaim erejében az életetek folyamán. Nem vetem el a bizalommal teli imát.

_5_M90/JUN17_ Jézus kérte, hogy miden év augusztusának első vasárnapján meg legyen ünnepelve az Atyaisten és isteni akaratának ünnepe – tehát az Atyaisten Ünneplésének Napja-ként ünnepeljük meg.
Én vagyok a ti Jézusotok, aki megtestesülve született. Köszönöm, hogy velem ünnepeltétek isteni irgalmasságom ünnepét. Helyes és igazságos megtisztelni Irgalmamat, amely kiragad benneteket a Sátán szorításából. Atyám akarata, hogy irgalmasságomat elismerjétek és becsületben tartsátok egy olyan világban, amely a Teremtőjétől való eltávolodás felé hajlik.
Atyám akarata ott van mindenhol körülöttetek és része minden jelen pillanatnak. Semmi sem létezhet és nem fordulhat elő Atyám isteni akaratán kívül. Az Ő akarata a nagy kegyelem, nagy irgalom, nagy szeretet. Ezekben a zűrzavaros időkben, amelyek a világ szívét sújtják, szeretném megalapozni Atyám akaratát. Ugyanúgy, ahogy ünneplitek az Isteni Irgalmasságom ünnepét, tiszteletben tartva Isteni Irgalmamat, alapítsátok meg Atyám Isteni Akaratának ünnepét. Ünnepeljétek meg minden év augusztus első vasárnapján, az Atya Isten ünnepének napján.

_6_ Atyám akarata mindenható és tökéletes. Ezért szorosan figyeli az ember szabad akaratú döntéseit, de soha nem fogja elvenni az emberiség szabad akaratát. A szabad akarat választja a rosszat a jó helyett, és nem látja, hogy ezek a téves választások sok gonoszságot okoznak a világon. A Sátán sikeresen elhomályosította a jó és a gonosz közötti különbséget, ennek eredményeként a mai világ zűrzavarát okozza. Amikor a szabad akaratot önmagunk és nem mások szolgálatára fordítjuk, mindenféle kicsapongás ajtaja megnyílik. Habár az Atyám megengedi a szabad akaratnak a gonosz döntéseket, az nem azt jelenti, hogy helyesli őket.

_7_ Ha tiszteletben tartjátok Atyám isteni akaratát, akkor tiszteletben kell tartanotok az isteni igazságosságát is. Ne úgy éljetek, mintha nem lennétek felelősek a választásaitokért. A világ reménye minden imában benne van, mely a világ szívévnek megtéréséért imádkozik. A Szent Szeretet mindig része volt Atyám isteni akaratának. Ez az utóbbi napokban az isteni irgalmasságom része, amely mélyebb személyes szentségbe és az Atyám akaratával való egyesülésbe vonzza az embereket. Aki irgalmamhoz fordul, az Atyám akaratához és szintén a Szent szeretethez is fordul.
Isteni irgalmam az, amely úgy viselkedik, mint egy halászháló, amely minden embert Szent Szeretetben és Atyám akaratában vonz össze. Irgalmam nélkül nem vonzódnátok a Szent Szeretethez.
Irgalmam által a lelkek megtisztulnak és vonzóvá válnak Atyám szemében. Soha ne csüggedjetek bűntudatban, hanem engedjétek magatokat bátorítani irgalmam által. Ma mindenkit meghívok irgalmas szívembe. Számoljatok a kegyelmeimmel, erősítsétek meg magatokat irgalmamban.
Felhívlak benneteket, hogy megértsétek, hogy ezek különleges idők és különleges kegyelmek vannak adva. Az összes kérelmeiteket ma a Kegyelemmel teljes Szívembe viszem, és rátok adom isteni szeretetem áldását.

_8_M91/JUN18_ Ha átadod akaratod nekem, azt jelenti, hogy mindent elfogadsz számodra megengedő akaratomként. A keresztek mindenki életében megengedettek, mint a lelkek megmentésének eszközei - ahogyan a kereszt is ilyen része volt Szeretett Fiam életének. A lélek nem választhatja meg, hogy melyik keresztet akarhatja, vagy melyikkel fog együttműködni. Ez önmagában része annak a jótékony áldozatnak, amelyet a lelkek üdvösségére fordítok. A kereszt elfogadása egyensúlyba hozza a jó és a rossz skáláját. Ez az édes elfogadás eszköz a Kezeimben, hogy méltatlan kegyelmet kínáljon a tőlem legtávolabbi lelkeknek. Dédelgetem azokat az önpusztító lelkeket, amelyek panaszos szellem nélkül elfogadják a legnehezebb helyzeteket. Ezek a legbékésebbek az élet bármely problémája közepette. Szeretetem keze mindig a szenvedő lelken van, aki elfogadja az én akaratomat.

_9_M92/JUN19_ Gyerekek, mindig megtalálhatjátok az én akaratomat minden helyzetben. Parancsolataim az én Akaratom. Ezek a parancsolatok minden pillanatra érvényesek. Parancsolataimat az emberiség egy pillanatra kapja szeretetből - valódi szeretetből, amely arra vágyik, hogy megossza a mennyet minden lélekkel. A lélek viszonzó szeretete tartja őt szorosan parancsaimhoz való engedelmességében. Szeretet erejével uralkodom. Az én akaratom az, hogy a lelkek minden parancsolatomra döntő „igennel” válaszoljanak szeretetből. A léleknek az akaratom igazában a parancsolataim szerinti élet. Ez az egyetlen út a békéhez minden lélekben és a világon.

_10_M93/JUN20_ Gyerekek, az üdvösségetek a jelen pillanatokban és az azokban tett döntéseitekben rejlik. Azt kívánom, hogy úgy szeressetek engem, mint szeretõ atyát. Ne féljetek tőlem. Féljetek igazságomtól, amelyből nem akarok engedni, amikor figyelmen kívül hagyjátok a parancsolataimat. Én vagyok a Szerető Atya. Sokaknak nem is volt szerető apjuk a világon. Megadom nektek az üdvösség útját, amely az örök öröm felé vezet. Szeressetek engem annyira, hogy kövessétek azt az utat, amelyen előttetek járok. Adjátok nekem bűnbánó szívvel a bűneiteket. Kész vagyok megbocsátani. Értsétek meg, hogy a háború a bűn következménye. Az ember közönye a parancsaim iránt, egyetemes büntetést vonhat maga után. Ne féljetek tőlem. Féljetek az én igazságomtól, amelyet mindig a bűn elkövetése miatt érezhettek meg. Hivatkozzatok szeretetemre azáltal, hogy tiszteljétek egymást a parancsolataimnak való engedelmesség által. Figyelem és szemtanúja vagyok a döntéseiteknek, ahogy bármely apa figyelemmel kíséri a gyermekeit.

amox.jpg

<19/88>

LEARY-NAK ADOTT JÚNIUSI ÜZENETEKBEN (JÚN. 16. ÉS 22. KÖZÖTT) MEGJELENIK NÉMI ÖSSZEFOGLALÁS A JÉZUSTÓL, AMI A KOVID-HAZUGSÁGOKAT ILLETI

█_1_ Figyelmeztettem az embereket, hogy ne fogadják magukba ezeket a Covid-otásokat, mert belehalhatnak abba, hogy megváltoztatják a DNS-eteket. Ezek a vakcinák folyamatosan gyulladásba hozzák a testet, és néhány éven belül meghalhattok.

█_2_ A következő vírus felszabadulásakor a beoltottak gyorsan meghalnak. Ezért mutattam neked (LEARY-NAK) látomásként, hogy sok embert láttál a földön holtan.

█_3_ Az emberek azt hiszik, hogy visszatérnek a normális életbe, de ti a NYOMORÚSÁG ELŐTTI IDŐBEN vagytok, és már nem látjátok meg többé a normális életet.

█_4_ A beoltottak a tüskefehérjét bocsátják ki, és ez megfertőzheti a be nem oltottakat a Covid vírussal. A be nem oltottaknak távolságot kell tartaniuk a beoltottaktól, hogy ne fertőzzék meg őket a beoltottak.

█_5_ Jézus elmondta: Embereim, sok olyan helyet láttok templomokban és éttermekben, ahol az oltottaknak nem kell maszkot viselniük, de a be nem oltottaknak még most is állandóan maszkot kell viselniük. A be nem oltott emberek hátrányos, károsító megkülönböztetésben (diszkriminációban) részesülnek, mert nem vehetnek részt tömeges sport eseményeken és más rendezvényeken.

█_6_ Mivel az oltottak a tüskefehérjét bocsátják ki, ennek az ellenkezője kell, hogy legyen, amikor az oltottaknak kellene maszkot viselniük.

█_7_ Azoknak a volt beteg embereknek, aki már a Covid-19 vírust leküzdötték ugyanolyan szabadoknak kell lenniük, mert ellenanyaguk van a vírus ellen.

█_8_ Még nehezebb időket fogtok látni a be nem oltott emberek számára, mert a hatóságok folyamatosan arra ösztönzik őket, hogy vegyék magukba a KÍSÉRLETI OLTÁST. Ne hagyjátok beoltani magatokat a vakcinával, mert az megölhet benneteket és visszafordíthatatlanul megváltoztathatja a bennetek lévő DNS-t. Nincs különbség a Covid-19 vírus elkapásában a beoltottak és az antitestekkel rendelkező emberek között. Amikor a következő vadvírus megjelenik, sok oltott ember meghalhat.

█_9_ Ezt látjátok a politikusaitokban és a médiában, amikor kettős mércét alkalmaznak cselekedeteikhez. Azt követelik, hogy tartsátok be a szabályaikat és az elbeszélésüket, de mindazt saját maguk megszegik a saját szabályaikkal szemben.
A gonoszok, akik felettetek uralkodnak, ítéletük során szembesülnek haragommal. Tehát ne panaszkodjatok a most zajló igazságtalanságokra, mert ezek a dolgok ideiglenesek, és a gonoszok fizetni fognak emberiség elleni bűneikért.

█_10_ A tizedik pontban (én mint fordító) figyelmeztetlek benneteket a nyolcadik pontra, ahol a vakcina helyes megnevezését olvashatjátok – KÍSÉRLETI OLTÁS. Még nemrég ilyesmit csak a patkányokon és egereken volt szabad végezni.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA HÍVÁSA ISTEN NÉPÉHEZ

ÜZENET ESZKÖZE - ÉNOK        2021. június 21.
Gyerecskéim, Uram békéje, mely mindnyájatokkal van, és az anyai védelmem, mindig kísérnek titeket. Gyermekeim, segítsetek, hogy imáitokkal, böjtötökkel, vezeklésetekkel, jótékonysági munkáitokkal és mindenekelőtt a szentmise áldozatának felajánlásával sok kis lelket megszabadíthassak a purgatóriumtól (kijuthassanak a tisztítótűzből), hogy elérhessék az örök pihenésük helyét.
A purgatóriumtól megszabadult és a mennybe vitt lelkek közbenjáróitokká válnak, és segítenek nektek átjutni a megtisztulás sivatagán keresztül. Imádkozzatok kicsinyeim, szent rózsafüzéremet imádkozva, minden tisztítótűzben lévő lélekért, különösen azokért, akiknek leginkább szükségük van Isten irgalmára, akik a harmadik tisztítótűzben vannak; Imádkozzatok azokért a várakozó lelkekért is, akiknek csak imára van szükségük.
Mondjátok el a rózsafüzért, tegyetek valami jótékonysági munkát vagy kérjétek a szentmise felajánlását értük, ogy felmenjenek a Mennybe.
Kis gyermekeim, a Mennyországnak szüksége van imáitokra, rózsafüzéreitekre, böjtjeitekre, vezekléseitekre, jótékonysági műveitekre és szentmisékre, hogy felszabadítsa a lelkek millióit, akik várnak az első és a második tisztítótűzben, hogy felmehessenek a mennybe. Onnét aztán lelkileg megerősíthessék a a harmadik purgatóriumban szenvedő lelkeket, akik fájdalmas tisztulásukat élik. Atyám megáld titeket, és figyelembe vesz mindent, amit a purgatóriumban lévő áldott lelkekért tesztek. Különleges általános gyengédségben részesültök, ha kegyelmi állapotban szentmiséket ajánlotok értük. Adjátok őket a Mennyei Atyához, a Fiam Testének és Vérének felemelkedésének magasztos pillanatában, mert ott vannak lelkileg, és várják felajánlásotokat az örök nyugalmuk éléréséért.
Kicsikéim, a Kármelnek szentelésem ünnepén, amelyet most ünnepeltek, arra kérlek benneteket, hogy végezzétek el a novénámat és vegyetek részt a Szentáldozaton, imádkozzatok és közbenjárjatok a tisztítótűzben lévő áldott lelkekért. Tegyétek azt azért, mert ezen a napon, közbenjárásom és közbenjárásotok által Atyám és a ti Atyátok változást tesz a tisztítótűzben azáltal, hogy lelkek millióit viszi a mennybe, emeli a tisztítótűz második helyét, és lelkileg megerősíti a harmadik tisztítótüzet.
A purgatóriumban lévő összes lélek köszönetet tesz nektek ezért, és amikor eljuttok az örökkévalóságba, az áldott lelkek közbenjárnak értetek, hogy a purgatóriumban való tartózkodásotok rövidebb és elviselhetőbb legyen. Tehát hallgassátok ezt a hívást, kicsikéim, hogy az imáitok által felszabadított lelkek közbenjárása révén ne sokat tartózkodhassatok a purgatóriumban, amikor maholnap megérkeztek az örökkévalóságba.
Maradjatok a Legmagasabbak békéjében, gyermekeim, Anyátok, szent Mária. Addjátok tovább gyermekeimnek, hogy megismerjék az üdvösség üzeneteit az egész emberiség számára.

<20/88>

A SZENT ÉS ISTENI SZERETET ÜZENETEI

__ M94/JUN21
Gyermekek, az összes jótékonyság és szeretet cselekedetei nem jelentenek számomra semmit, ha nem a parancsolataimnak való engedelmességen alapulnak. Az egész életetek lehet és kell, hogy legyen a parancsolataim iránti szeretetetek jele mások számára, mégpedig a Szabad akaratotokon keresztül, és hogy elfogadjátok az uralmamat felettetek. Ha szerettek engem, akkor irántam való szeretetből megtartjátok a parancsolataimat.
A világon oly sok embert ünnepelnek nagyszerű eredményeikért, legyen szó szórakoztatásról, sportokról vagy bármilyen más választott területről, amelyen kiváló teljesítményt adnak. Mindez részemre semmit sem számít, ha nem alapozzák meg életüket a parancsolataimnak való engedelmesség szerint. Az igazi engedelmesség a szereteten alapul. Minden tekintélynek az irántam való szereteten és a parancsolataim iránti szereteten kell alapulnia - nem a hatalom gyakorlásán és az ellenőrzésen. Amikor a tekintély a Szent Szereteten alapszik, akkor az igazságon alapszik, és így diktálja a Szent engedelmességet. Manapság minden erőfeszítés területe a személyes hatalom és az ellenőrzés hamis igazságát érvényesíti. Nem vonom felelősségre a lelkeket az ilyen típusú hatóság előtt. Ez rávilágít a megkülönböztetés szükségességére. Imádkozzatok ezért. Segítségetekre leszek.

__ M95/JUN22
Gyermekek, töltsétek meg szíveteket azzal a vágyakozással, hogy közel lehessetek Hozzám. Ez egy Szent ambíció, amely a legjobb imádságra ösztönöz. Ne imádkozzatok kapkodva, mert az kevéssé segíti a lelketek hozzám való emelését. A legértékesebb imák olyan szívből fakadnak, amely engem helyez el az első helyre, és minden más másodlagos neki. Várok minden buzgó imát, és minden ilyen imádságért viszonzásul sok kegyelemet adok a földre. Egyedül én ismerem a buzgó ima jutalmazásának legjobb módját, és azt, hogy milyen változásnak kell bekövetkeznie az emberi szívben és egyes kérések által a világban. Azok szorulnak rá legjobban, azoknak van leginkább szükségük az irgalmamra, akik korábban ismertek engem, de messzire sodródtak tőlem. Ma arra buzdítom az imaharcosok seregét szerte a világon, hogy egyesüljenek egy imában - a világ szívének megtéréséért szóló imában.

__ M96/JUN23
Váljatok a szív békéjének barátjaivá. Bármi is zavarja békéteket, az annak a jele, hogy a Sátán megtalált egy belépési kikötőt a szívetekben. Saját személyes szentségetekben a leggyengébb pontot választja ki. Néha személyes kapcsolatok, világi javak iránti szeretet, emberekhez vagy dolgokhoz való kötődés - de mindig ha belép, megmutatja, hogy hová kell támasztanotok a személyes szentségetek erődítményét.
Sátán támadásai ilyenkor arra szolgálnak, hogy segítenek meglátni, hol kell megerősödnötök a szentségben. Ily módon a Sátán valóban segít abban, hogy meglássátok, hol javíthattok a Velem való kapcsolataitokban. Minden egyes lélek feladata, hogy önvizsgálatot végezzen. Nagyon gyakran a Sátán büszkeséget - sőt önigazolást, helytelen igazságérzést - használ a szívbe való belépéséhez. Ha erődként és pajzsként imákat használtok, a Sátánnak kevesebb lehetősége lesz arra, hogy valami jónak álcázza magát. Akkor nem torzíthatja el az Igazságot. Hazudik, hogy viszályt vonjon közétek. Az ima ajándéka feltárja az igazságot.

<21/88>

 

LEARY ÜZENETEK JÚNIUS 16. ÉS JÚNIUS 22. KÖZÖTT

_1_ 2021. jun. 15.
■_A_ Figyelmeztettem az embereket, hogy ne fogadják el ezeket a Covid-vakcinákat, mert belehalhatnak abba, hogy megváltozik bennük a DNS. Ezek az oltások folyamatosan gyulladásba hozzák a testet, és néhány éven belül halált okozhatnak.
■_B_ A következő vírus felszabadulásakor a beoltottak gyorsan meghalnak. Ezért mutattam azt a látomást, hogy sok embert láttál a földön holtan.
■_C_ Az emberek azt hiszik, hogy visszatérnek a normális életbe, de ti a nyomorúság előtti időt élitek, és már többé nem fogjátok látni a normális életet.
■_D_ A beoltottak a tüskefehérjét bocsátják ki, és ez megfertőzheti a be nem oltottakat a Covid vírussal. A be nem oltottaknak távolságot kell tartaniuk a beoltottaktól, nehogy elkapják a veszélyes tüskefehérjét.
_2_ 2021. június 16.: Jézus azt mondta: Népem, az evangéliumban példákat adtam nektek arra, hogy ne azért cselekedjetek, hogy mutogassátok magatokat az embereknek, hanem hogy dicsőséget kell adnotok nekem a teljesítményeitekért, vagyis ne kérkedjetek velük. Azt mondtam az embereknek, hogy ne beszéljenek másoknak a jótékonysági adományaikról. Említettem azt is, hogy inkább titokban imádkozzanak, és ne mutogassák magukat, hogyan böjtölnek azért, hogy elismerést szerezzenek az emberek előtt. Amikor dicsekedve mutogatod, hogy mit csinálsz, akkor már megvan a jutalmad, de amikor titokban cselekszel, mennyei Atyám megjutalmaz téged a mennyei kincsesládádba gyűjtött kincseid szerint. Ezek a dolgok arról szólnak, hogy alázatosan cselekedjetek anélkül, hogy megpróbálnátok felhívni magatokra a figyelmet vagy hírnevet szerezni. Ha csendesen segítesz az embereken, akkor a mennyben is több jutalmat szerzel. A családodért tett imádság segíthet megmenteni őket a pokolból.
_3_ 2021. június 17._ Jézus azt mondta: Népem, tökéletes imát adtam nektek a „Miatyánkban”, melyet az ajkamról hallottátok. Sokszor megismétlitek ezt az imát, amikor a rózsafüzért imádkozzátok. Tehát minden alkalommal, amikor imádkozol, imádod a mennyei Atyámat. Mindennap tisztelitek Boldog Anyámat a napi rózsafüzéretekkel is. Köszönetet mondhattok nekem azért, hogy vezettelek benneteket arra, hogy imádkozzátok azt, amire az apostolokat tanítottam. Ez egy olyan fontos ima, hogy még a napi szentmiséknek is a része. Ismerem imádsági szándékaitokat, mielőtt kéritek, de legyen szándékotok minden imádságotokra, hogy a magam módján és az én időmben válaszolhassak rájuk. Mindnyájatokat szeretem, és a hozzám való imádkozás egy módja a velem való beszélgetéseteknek és ezzel elmondjátok nekem, hogy ti is szerettek engemet.
_4_ A következő Nagyfigyelmeztetés közeledik. Ez minden léleknek esélyt ad arra, hogy megváltoztassa a rossz életmódját, és hogy új életet kezdjen a maradék életében. Látni fogjátok az életetek áttekintését minden jó és rossz cselekedeteket beleértve. Ez csak egy kis ítélet lesz és ízelítő abból, ami rátok várhat a jelenlegi utatok végén. Ezután vissza lesztek hozva a testetekbe és esélyt kaptok arra, hogy változtassatok az életeteken. A figyelmeztetés után hat hetes megtérési időt, esélyt kaptok a lelketek megmentésére. Ez az isteni irgalmasságom áldása.
_5_ Jézus azt mondta: Népem, vannak olyan emberek, akik saját döntésük szerinti sötétített szobában laknak. Szeretném, ha embereim kinyitnák ablakaikat, és beengednék szerető fényemet a szívükbe, hogy szeretetteknek érezhessék magukat, és igy örömet szerezhessenek az életükben. Annak ellenére, hogy ebben a világban gonosz dolgok folynak, azt akarom, hogy mindenki emelje fel a fejét, és hálás legyen, hogy van élete, és élheti az életét és szemlélheti a szeretetem fényét. Bízzatok a segítségemben és ne féljetek attól, ami következik.
_6_ Jézus azt mondta: Népem, nektek szükségetek van egy jó szellemi életre, amely magába foglalja a napi imát, esetleg a napi szentmisét és a havi gyónást. Azzal, hogy rám koncentráltok, és mindent Nekem szenteltek, segítek nektek az élet minden próbáltatásaiban. Bízzatok bennem, hogy végig viszlek benneteket a napi problémáitokon keresztül. Azok az emberek, akik nem igénylik, hogy támogassam őket, sokkal nehezebb az életük, különösen, ha bűnös életet élnek.
Mindnyájatokat szeretlek, de imádságban kell a segítségemet kérni, ha békésebb életre vágytok. Egészségügyi és pénzügyi problémákkal kell szembenéznetek, ezért hívjatok engem szükségleteitekben, és én segítek a problémák megoldásában. Szeretned kell engem és felebarátodat, és akkor boldog életed lesz, függetlenül attól, hogy mivel fogsz szembenézni az életben.
_7_ Minden nehézségeitek idején nyugalomban élhettek, ha bíztok bennem, hogy segítek nektek.
Ne feledjétek, hogy az ördög aggodalmakat, szorongásokat és félelmeket használ arra, hogy elterelje a figyelmeteket attól, hogy bízhattok bennem.
Bizalomban élve túlnézhettek a napi gondjaitokon, miközben azon dolgoztok, hogy szeretetemet terjesztitek az evangélium szerint. A mai evangéliumban az egyik kedvenc bibliai igazság van: „Ahol a kincsed rejlik, ott rejlik a szíved.” (Mt 6:21.) Ha igazi keresztény vagy, jó cselekedeteket teszel azért, hogy az emberek kincset tároljanak részedre a mennyben. Azok az emberek, akik világiasabbak, inkább a vagyon felhalmozására összpontosítják magukat, és a szívük a vagyonukhoz kötődik, és nem hozzám. Töltsd az életedet a kincsek mennybe való felhalmozásával és látni fogom, hogy Irántam érzett szeretetedet többre tartod, mint minden földi kincset.
_8_2021. június 19.: Jézus azt mondta: Népem, olvastátok, hogyan kellett Szent Pálnak a testében lévő tövistől szenvednie, de mindnyájatoknak kell szenvedni a gonosz kísértéseitől. Ettől maradtok alázatosak, de ne feledjétek, hogy elegendő kegyelmet adok nektek ahhoz, hogy elviseljétek a szenvedéseiteket. Folyamatosan rám koncentráljatok, hogy gyengeségeitek által ne legyen elvonva a figyelmetek. Van még egy másik kedvenc bibliai idézet a mai evangéliumban: „Keressétek először Isten Királyságát, és majd minden mást megkaptok.” (Mt 6: 33,34) Az evangélium arról beszél, hogy ne legyen gondotok, vagyis ne aggódjatok a sorsotok miatt. Az miatt sem, hogy mit fogtok enni és inni, vagy hogy mibe öltözködjetek. Arra összpontosítsatok, hogy bízzatok bennem, hogy minden igényeteket kielégítem. Ha keresztények vagytok, mindenben teljes mértékben bíznotok kell bennem, és békés életet élhettek szeretetem által. Minden emberemmel törődöm, mert tudom, mire van szükségetek, ezért bízzatok bennem és abban, hogy a mennybe vezető utra irányítlak benneteket.
_9_
■_E_ Jézus elmondta: Sok olyan helyet láttok templomokban és éttermekben, ahol az oltottaknak nem kell maszkot viselniük, de a be nem oltottaknak még most is állandóan maszkot kell viselniük. A be nem oltott emberek hátrányos, károsító megkülönböztetésben (diszkriminációban) részesülnek, mert nem vehetnek részt tömeges sport eseményeken és más rendezvényeken.
■_F_ Mivel az oltottak a tüskefehérjét bocsátják ki, ennek az ellenkezője kell, hogy legyen, amikor az oltottaknak kellene maszkot viselniük.
■_G_ Azoknak a volt beteg embeknek, akik már a Covid-19 vírust leküzdötték, ugyanolyan szabadoknak kell lenniük, mert ellenanyaguk van a vírus ellen.
■_H_ Még nehezebb időket fogtok látni a be nem oltott emberek számára, mert a hatóságok folyamatosan arra ösztönzik őket, hogy vegyék magukba a KÍSÉRLETI OLTÁST. Ne hagyjátok beoltani magatokat a vakcinával, mert az megölhet benneteket és visszafordíthatatlanul megváltoztathatja a bennetek lévő DNS-t. Nincs különbség a Covid-19 vírus elkapásában a beoltottak és az antitestekkel rendelkező emberek között. Amikor a következő vadvírus megjelenik, sok oltott ember meghalhat.
_10_ Még akkor is, ha áthidalhatatlan problémákkal szembesültök, művelhetek csodákat is a segítségetekre. Amennyiben nem volna nektek elegendő élelem vagy víz, akkor megsokszorozom azt amire szükségetek van. Az isteni erőimben bízva tudjátok, hogy még a lehetetlent is meg tudom oldani.
Az Atyaisten azt mondta: „VAGYOK, AKI VAGYOK, köszöntelek benneteket ezen az Atyaisten napján, mert én vagyok minden atya Atyja. A teremtésem általi létrehozások folytatódnak, mikor minden újszülöttben új lelkeket hozok létre. Minden testbe beleteszem az élet szikráját, amely minden embert éltet. Ugyanígy hazahívlak benneteket magamhoz ítéleteim szerint. Ha meghaltok, ugyanolyan ragyogó élet halálotokkor elhagyja a testeteket. Legyetek hát hálásak azért, hogy lelketeknek és minden léleknek a földi életbe, szülő apja vagyok. Még azzal is életben tartalak benneteket, hogy ott vagytok a gondolatomban. Ha nem úgy lenne, akkor megszűnnétek létezni. Adjatok dicséretet és köszönetet nekem minden alkotásomért.
_11_ R172 _2021. június 21.: Jézus azt mondta: „Népem, én vagyok a bíró, aki mindnyájatokat megítélek. Ti mind tökéletlenek vagytok, tehát mint tökéletlenek nem vagytok olyan helyzetben, hogy megítélhessetek másokat, akik szintén tökéletlenek. Láthattátok, hogyan használtam a túlzást, hogy elmagyarázzam az embereknek, hogyan ne ítélkezzenek mások felett. Mondtam nekik, hogy először távolítsák el a gerendát a saját szemükből, mielőtt eltávolíthatnák a szálkát a szomszédjuk szeméből. Más szavakkal élve, először ki kell javítanotok saját hibáitokat, mielőtt kritizálnátok vagy megítélnétek mások hibáit.
■_K_ Ezt látjátok a politikusaitokban és a médiában, amikor kettős mércét alkalmaznak cselekedeteikhez. Azt követelik, hogy tartsátok be a szabályaikat és az elbeszélésüket, de ugyanezt saját maguk megszegik a saját szabályaikkal szemben.
A gonoszok, akik felettetek uralkodnak, ítéletük során szembesülnek haragommal. Tehát ne panaszkodjatok a most zajló igazságtalanságokra, mert ezek a dolgok ideiglenesek, és a gonoszok fizetni fognak az emberiség elleni bűneikért.

<22/88>