Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEM HALLJÁTOK ELJÖVETELEM VIHARÁT?

NEM HALLJÁTOK ELJÖVETELEM VIHARÁT?

2019. január 2.

2019 – Nem halljátok eljövetelem viharát?

Leányom, én vagyok az, Király, legfőbb vezéretek. Minden teremtettet én teremtettem és a Föld a lábam alatt van. Egyedül Én vagyok a föltámadott, egyedül én nyithatom fel a tekercseket. Nem halljátok eljövetelem viharát? Eljött a vég, a sötétség és a nagy vihar napja, a gyötrelem és a tűz napja.

De mindabban, ami írva van, hogy meg kell történni, tartalékul hagytam magamnak a maradékot. Végig ment a legszigorúbb gyakorlatokon, megtanult mindent elhagyni és rám hallgatni. Részére ez igényes út volt, teli próbatételekkel, üldözéssel, de az én hadseregem szilárd és hű marad az ellenség állandó kihívásainak és kitartó ellenkezésének ellenére is.

Ez a hadsereg drasztikusan eltér a többitől, mivel ő (a Menyasszony) egyenként lett kiválogatva azokból, akikre ez a világ mint az emberek legkisebbjeire tekint. Ezek azok, akiket rejtegettem fiaim és lányaim bemutatásának órájára. Rohantak a szívem után, semmibe véve, mit kell érte fizetniük. Sokuk részére ez az út mindent jelentett. De ennek az időnek a szenvedéseit össze sem lehet hasonlítani azzal a dicsőséggel, mely majd rajtuk megnyilvánul. Tudták, hogy ez az élet csak pára, és igyekeznek teljesíteni föladatukat, ami abból áll, hogy több lelket hozzanak nekem.

Parancsom világszerte fog hangzani, bárki vagytok, bárhol az úton velem, KÉSZÜLŐDJETEK!

A nagy változások idejébe léptetek. Minden, amit ismertetek, megváltozik. Semmi sem marad a régi. Úgy fog tűnni, hogy az ellenség gőz, de ez nem lesz igaz. Ahogy közeledik eljövetelem ideje, minden teremtmény nyögni fog, és minden teremtett dühösen válaszol Lelkem fokozott jelenlétére.

Még sok mindent meg kell érteni, de higgyétek, az óra nagyon, nagyon előre haladt, és hogy sok sötétben járó embert rászedjek, hogy nekik is tenni kell valamit, cselekednem kell. Eljött az idő.

Imádkozzatok az erős hitért, mivel azok, akik ezt nem teszik, elvesztik szívüket és a nagy csalás áldozataivá válnak, mely bekövetkezik. Szavamat adtam, hogy veletek leszek. Higgyetek, legyetek bizalommal és hallgassatok rám!

Sokan, akik ezeket a szavakat olvassátok, nem élitek végig ezt az évet. Sokan hirtelen halnak meg és nekik már előre választani kell Engem. Sokan át lesznek helyezve, sokan sokat vesztenek. HALLJÁTOK, HOGY MIT MONDOK NEKTEK? Az utolsó generáció vagytok, ti látjátok meg eljövetelemet. Ki lettetek választva itt lenni ebben az időben. Rajtatok függ mit tesztek ezzel az ismerettel. Ha hozzám futtok, átvezetlek benneteket a vihar legsötétebb részein. Ha nem teszitek, hamarosan megérzitek választásotok eredményét.

Mihelyt magamhoz veszem a zsengéjét, az elsőket, azután akik maradnak, minden idők legnagyobb próbáin mennek át. De későbbi időre is utat teremtettem a kopárságon keresztül, és vigyázni fogok a csordámra. Istenüknek fognak engem nevezni, én pedig népemként fogadom el őket.

Ez lesz az én megdicsőült hadseregem az utolsó időben, karöltve Vezérükkel - hadsereg, amely segít nekem meghozni az végső betakarítást.

Ne feledjétek, mire tanítottalak mindig benneteket. Minden, amiről beszélek, benne van az Igémben. Személyesen megtanítom az igazságra azokat, akik azt igazán keresik. Sok hang nagyhangúan követeli a figyelmeteket, de sajnos, nagy része nem teljesen az enyém. Menjetek ki Babilonból ti, akik állandóan az árulás, langyosság dicsőítésének és a fásultság utcáin jártok. Menjetek ki az ember által csinált vallásokból, hagyományokból és tanuljátok a Pásztorotok hangját.

Nagyon kevés értékes másodperc maradt az egyhangú vonal kijelöléséig az én választottjaim közt – az én maradékom közt, és a maradék test között, amely magát egyházamnak nevezi.

Halljátok ezt a mennydörgést?

Már nincs messze!

JÉZUS