Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SÁTÁN JELE ORVOSI SZEMMEL

 

SÁTÁN JELE ORVOSI SZEMMEL

VAGYIS

MIT REJTEGET A VAKCINA

(dr. CARRIE MADEJ beszédéből rögzítve)

Üdvözöllek benneteket, barátaim.

Remélem, hogy ma mindnyájan egészségesek vagytok. Úgy tűnik, hogy világunk minden nap változik. És nehéz eltalálni, mit higgyünk a médiának. Remélem, hogy csoportunk segített más információk és ismeretek terjesztésében is, hogy biztonságban érezzétek magatokat. Büszke vagyok arra, hogy sokan kezdik az információk terjesztését az oldalaikon. Nagyon köszönöm, mert minden egyes számít, és tudom, hogy segít, tehát köszönöm. Ez a bizonyos videó a covid-19 vakcináról fog szólni.

Úgy gondolom, hogy ez az információ nagyon sürgős, és szeretném, ha elgondolkodnátok azon, amit mondok. Ez nem új téma számomra. Legalább 20 éve tanulmányoztam ezeket a dolgokat az oltásokkal kapcsolatban. Nagyon jól ismerem és szenvedélyesen foglalkozom ezekkel az információkkal. De ez a videó a covid-19 vakcinára fog koncentrálni. Kérem, osszátok meg barátaitokkal, családtagjaitokkal és terjesszétek a közösségi hálózatokon. Tudom, hogy ez gyakran frusztráló a Facebookon. Sokszor meg akartam szüntetni. Mindannyiunknak azonban ott kell maradnunk, és mémeket és információkat kell terjesztenünk, mert ennek hatása van. Nem lehetnek ott csak negatív dolgok.

Köszönöm, hogy segítetek ezáltal. Mielőtt hozzákezdenék, el kell mondanom, hogy nem képviselek egyetlen vállalatot vagy csoportot sem. Nem fizetnek érte, és a vélemények csak az enyéim. Ezeknek az információknak nem céljuk az egyének diagnosztizálása vagy kezelése. Ha tüneteitek vannak, kérem, keressétek fel orvosotokat. A nevem dr. CARRIE MADEJ. Belgyógyász vagyok, osteopathiát tanultam. Ezt a videót életünk legfontosabb kérdésével szeretném kezdeni: mit jelent embernek lenni? Ez egy nagyon fontos kérdés. Fontos, ez miatt a készületben lévő oltás miatt.

Először bemutatok néhány alapvető tényt, majd adok néhány információt arról, hogy mi történik, mivel a média eltereli a figyelmünket. A végén adok néhány következtetést. Ami az itt említett adatokat illeti, néhány linket megadok nektek, amelyeket saját magatok is megtekinthettek.

Először is, néhány feldolgozandó információt. Mindegyikünk testében annyi DNS van, hogy 10 milliárd mérföldet mérne, ha kibontakozna. Ez körülbelül 35 000 terabyte adat, ami körülbelül 35 millió óra nagy felbontású videó lenne. Milyen információkat tartalmaz a DNS?

Genetikai információkat az élet számára, hogyan lehet képezni, hogyan működik a test, hogyan növekszik, hogyan szaporodik, gondolataink és emlékeink. Ezt csak kezdetként közöltem.

Fontos tudni azt is, hogy a DNS hasonlít a számítógépes vagy bináris kódra. Ha ismeritek, akkor elegendő egy kis változás a képletben vagy a kódban, amely nagyon erősen mutatkozik. Beilleszthettek egy gént a genomba, adhattok hozzá valami pluszt, és kihúzhattok belőle valamit, így majd az hiányzik belőle. Áthelyezhetitek, ami azt jelenti, hogy vehetitek a genom egyik részét, és elhelyezhetitek egy másik területen... áthelyezhetitek ezeket a részeket.

Esetleg szintetikus gént vagy gént vehettek fel egy másik organizmusból, egy másik genomból, levághatjátok az emberi genom egy részét, és beilleszthetitek ebbe a másik genomba. Ezzel átírjátok genetikai kódotokat, átírjátok a szoftverprogramotokat. Mennyi változtatást kellene végrehajtanotok ahhoz, hogy ne tartsanak benneteket embernek?

Etikailag engedélyezett az ilyesmi? Akár tudjuk, hogy mi történik, akár nem, fontos erről beszélni, mert ebben az évben megpróbálják bevezetni ezt a technológiát. Ezt szintetikus sejttenyészetnek vagy géntechnológiával módosított sejttenyészetnek is tekintjük. Ezek a különböző kifejezések használhatók. Kell érteni a nyelvet, mert másképp zavaró lehet. Érdekes módon nem szabadalmaztathattok semmi természetes vagy természetből adott dolgot. Szabadalmazhatunk valamit, amelyet létrehoztunk, módosítottunk, vagy terveztünk.

Jó példa erre a Monsanto. Géntechnológiával módosíthatja a magvakat, tehát kicsit másvalamit hozott létre. A boltban kukoricát vagy paradicsomot láthattok, amely ugyanúgy néz ki, mint a vad típus, de nem ugyanaz. Valamit megváltoztattak... kívülről ugyanúgy néz ki, de belülről nem ugyanaz. Tehát a magjuk. Ami a természetben növekvő vad típust illeti, azt nem szabadalmazhatom, nem birtokolhatom. Képzeljétek el ezt az emberi sejttenyészetben vagy az emberekben. Ez potenciálisan azt jelenti, hogy szabadalmaztathatunk vagy az emberi sejttenyészetek szabadalmaztathatók lehetnek. Ha szabadalmaztatott, akkor kell, hogy valaki a tulajdonosa legyen. Valószínűleg tudjátok, merre tartok...

Mi van akkor, ha a DNS-ünket más faj génjeivel módosítják... továbbra is emberek leszünk? Ez transzhumanizmus? Mi van akkor, ha a DNS vagy genomunk módosul, ezért szabadalmazható lenne és eltulajdonítható? Ez nem egy sci-fi film vagy egy jövőbeli esemény... ez a jelen. Ezt rekombináns DNS-nek és rekombináns RNS-technológiának hívják. És állítólag pontosan ennek a technológiának kellene lenni a covid-19 vakcinában. A Covid-19 oltóanyagokat úgy tervezték, hogy genetikailag módosított organizmusokká váljunk. Ugyanazt a nyelvet és terminológiát használják itt, mint a Monsanto birtokában lévő magokkal kapcsolatban.

A rekombináns DNS technológiát népszerűsítők az Inovio, amelyet a Gates Alapítvány, a GlaxoSmithKline és a Sanofi finanszíroz. Ott van a Moderna is, amelyet szintén a Gates Alapítvány finanszíroz. Az ilyen típusú DNS-oltást soha nem használták az emberekben. Ismétlem... kérem, értsétek meg, hogy ezt még soha nem alkalmazták embereken. Most csinálnak valamit, ami még soha nem volt használva, és mindenkit beoltanak vele. Az oltási teszteket olyan ütemben gyorsítják fel, amilyet még soha nem láttam, és amire nem is számítottam, hogy látni fogok.

Már nem végeznek teszteket az állatokon, hanem azonnal az embereken tesztelnek. Egyáltalán nem használnak jó tudományos módszertant. Nincsenek véletlenszerűen végzett placebo-vizsgálatok egyetlen oltással sem, ami az FDA aranyszabványa bármelyik gyógyszer jóváhagyására. Nem követnek semmilyen jó tudományos protokollt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságos-e, működik-e, hogy bármit is tudjanak róla... és mindemellett mindenkit be akarnak oltani.

A vakcinagyártók igazában nem felelősek a kárért, ami azt jelenti, hogy ha a vakcina görcsöket, bénulást stb., okoz, nem felelősek azért, mint csoport. Ezenkívül mentesülnek a randomizált, ellenőrzött vizsgálatok alól. Ezt a covid-19 vakcinával teszik, de más oltásokkal is, amikor csak azt mondják: mi már teszteltük az MMR oltást, nem kell tesztelnünk. Csak kicsit változtattunk rajta, de alapvetően ugyanaz. Miféle gondolkodásmód ez? Nem hiszek benne, mert csak egy apró beavatkozással is lehet okozni nagy változást.

Ezenkívül mentesülnek a bizonyítékok benyújtása alól annak bizonyítására, hogy az oltóanyagok azt csinálják, amit mondanak. Például csak azt kell bemutatniuk, hogy a vakcina antitesteket termel. Az, hogy vannak antitestjeid, még nem jelenti azt, hogy immúnis vagy bármire. Nem tudjuk, hogy ez valóban működni fog-e az emberi lakosságon belül. Egy valódi és jó tanulmány megmutatná, hogy az emberi populációban működik. Nem végzik ezeket a tanulmányokat... azt mondják, nincs idejük rájuk. Tehát lehet, hogy egyáltalán nem is működnek. Ezek után tegyük fel a kérdést: mi a céljuk?

Az oltásokkal kapcsolatos másik fontos tény az, hogy sokan az 1960-as évek óta használják az abortált magzatok MRC5 sejtjeit. Ez egy halhatatlanná tett sejttenyészet. Ez azt jelenti, hogy nem haldoklik. Más szavakkal: egy sejt elvesztette az apoptózis átesésének képességét. Egy olyan sejtet, amely nem képes átélni a halál folyamatát, ráknak hívják... ez a rák meghatározása.

Sok félrevezető szót próbálnak használni, hogy így ne vegyétek észre, hogy rákos sejteket használnak. Az abortusz magzatok sejtjeinek egy másik kifejezése a diploid sejtek. Különböző kifejezések vonatkoznak rájuk. Némely oltóanyagok, amelyek ezeket a rákos sejteket használják, az MMR ellen (kanyaró, mumpsz, rubeóla), bárányhimlő, herpesz, A / B sárgaság, agyvelőgyulladás és egyéb oltások. Szeretném megemlíteni ezt, mert az emberektől mindig hallom:

• „Amit mondasz, az fantázia... ez nem lehetséges. Bízom a kormányomban, megbízom a cégeinkben, megbízom Bill Gates-ben... Hamis információkat terjeszted.” Csak azt akarom mondani, hogy sok orvos és kutató hosszú évek óta megpróbálta nyilvánosságra hozni ezeket az információkat, de elhallgattatták őket. Sok kollégám megpróbálta. Magamis igyekeztem, amennyire csak tudtam. Megpróbáltuk elmondani a nyilvánosságnak. Amikor a pénz áll mögötte, nem működik... a médiát ellenőrzik. Ezért nem látni több egészségügyi szakembert és más kutatót erről beszélni. Néhányat látni, de nem látni csoportokat. Úgy érezzük, hogy itt nincs szólásszabadság.

Itt szeretnék megemlíteni egy jelentést, amelyet az olasz kormány és egy Crovela nevű tudóscsoport támogat. Ebben a jelentésben információkat adtak nekünk az általam említett néhány oltásról. Ez a kutatócsoport azt mondta, hogy ezek az oltások megnövekedett onkogenezist jelentenek, ami megnöveszti a rák kockázatát. A mutogenezis a mutált gének fokozott kockázatát jelenti. Nem tudom pontosan, mit jelent ez. Az élő fertőzések továbbadásának fokozott kockázata. Ez ismert. Az oltásokban gyakran vannak baktériumok, ami szennyező, vagy a Mycoplasma pneumóniáé, amely igen gyakori baktérium, mint szennyező anyag. Állítólag ennek semmi köze magához az oltáshoz, de ezek a dolgok benne vannak... tehát az oltás mellett fertőzést kap.

Emberek, már csak ez a feltárt részt is... biológiai fegyverként lehet felhasználni. Rákot fecskendeznek be az ember testébe nagyon mérgező anyagokkal, például higanyszármazékokkal, alumíniumszármazékokkal és hasonló dolgokkal. Ezen vakcinák kombinálásának és felhalmozásának ismeretlen hatása és a szinergikus hatás mellett. Például, ha van egy vakcina, amelynek ismert mellékhatásai vannak, és egy másik, amelynek ismert mellékhatásai vannak, és egy bizonyos idő alatt egybe injektálja őket az emberi testbe... nem érvényes az, hogy A + B = AB.

Két vakcina együttesen szinergetikus hatással lehet, és 100-szor több káros mellékhatással bír, mint gondolnád. Tehát itt tudatlanok vagyunk, mert nem végeztek semmilyen tanulmányokat e téren. A gyermekek leginkább érzékenyek immunitásuk éretlensége miatt, ami érthető.

Térjünk vissza ahhoz a témához, hogy miért tuszkolják annyira ránk a vakcinákat, ha a jelenlegi kutatások és az azok felhasználására vonatkozó bizonyítékok hibásak. Jobb ötletet ad, ha megnézzük, hová kerül a pénz. 2011-ben a német CureVac vállalat 33 millió dollárt kapott az RNS-oltások kutatására és fejlesztésére.

Moderna Pharmaceuticals 25 millió dollárt kapott 2013-ban az RNS-oltás kutatására és fejlesztésére. Az Inovio 45 millió dollárt kapott 2015-ben DNS-oltásáért. Azt is beismerték, hogy DNS nanotechnológiát alkalmaznak. A nanotechnológia mikroszkopikus, nagyon apró robot organizmusokat használ. Ezeket a vállalatokat a Gates Alapítvány finanszírozza, vagy valamilyen módon kapcsolatban állnak az Alapítvánnyal.

Fontos tudni, hogy ezeknek a vállalatoknak ezidáig nem engedélyezték termékeik emberi felhasználásra való engedélyezését, mivel ezek az oltóanyagok nem nyújtottak kellő immunitást az emberi tesztek során. A megfelelő immunitás csak azt jelenti, hogy bizonyos mennyiségű antitest van. Ez nem azt mutatja, hogy egy személy a nyilvános tereken teljes immunitást élvez a vírus vagy baktérium ellen, amelytől meg akarnak védeni bennünket. Csak kémcsőben vizsgálják meg, hogy hány antitest képződött. Ez nem jó tudomány, amelynek bizonyítania kell ezen vakcinák hatékonyságát, még akkor is, ha antitestek fejlődnek ki bennük.

DARPA, a Honvédelmi Minisztérium Fejlett Kutatási Projektek Pentagon Ügynöksége 2010-ben kezdte a DNS és RNS oltásokra összpontosítani. Szintetikus DNS-vakcinájuk volt, amelyet nem invazív elektroporációval adhattak be egy személynek, egy mikrotűs matricával történik, amelyet az ember bőrére tesznek, és az illető alig érez valamit. Azt mondják, hogy az ilyen típusú oltások „állítólag erősítik és megzavarják” az embereket genetikai szinten. 2010 volt az az év, amikor Bill Gates elkezdte finanszírozni a társaságok DNS / RNS vakcináit.

2012-ben a DARPA felismerte az agy és az eszköz közötti interfész létezését. Ez azt jelenti, hogy a mesterséges intelligencia (AI) és az emberi agy egy idegi hálózatot hoz létre, és így képessé válik arra, hogy gondolatokon keresztül kommunikáljon, vagy hogy távolról befolyásolja vagy kapcsolatba lépjen velük. Az elképzelés például az, hogy eljössz okos otthonodba, gondolkozol azon, hogy bekapcsolod-e a légkondicionálót, kedvenc tévéműsorodat a főzőlapot... és ez megtörténik, mindez azért történik, mert csatlakozik a WiFi-hez. Jól hangzik, nem igaz? De gondolkozz rajta. Ha van egy irányú kapcsolat, akkor az ellenkező irányú is létezhet. Mi van, ha az intelligens otthon is üzeneteket küld neked? Csak bírd ki, ennek is köze van ehhez.

Egy másik, 2019-től kezdődő DARPY program. Nem invazív vagy minimálisan invazív határvonalat tartalmaz az agyi számítógépek számára, amelyek közvetlenül képesek az agyba olvasni és írni. Érted, hogy ez mit jelent? Nevetek, mert ezen még mindig csodálkozok, bár egy ideje tudtam róla. Olvasni és írni közvetlenül. Újraírja, mi folyik az agyadban? Az emlékeidet és gondolataidat?

Az ember izgalmasnak tartja, hogy olyan, mint a Mátrix ... de ez szó szerint a Mátrix. Szeretnék megtanulni a karatét, ezért behúzom az agyamba. Azonnal megtanulom. Meg akarom tanulni, hogyan legyek a francia konyha mester szakácsa. Letöltöm, és azonnal tudom... Néhány nap alatt vagy egy nap alatt megtanulhatok egy idegen nyelvet... nem is tudom, mit gondoljak ezekről. Ez a rész remekül hangzik. Gondolod, hogy tudod ezt kezelni? Ezt valami más irányítja... valami más felülírja, megváltoztatja az érzelmeidet, tapasztalataidat... meglehet, hogy mesterségesen zavart, szintetikus emlékeid lesznek a dolgokról. Nem tudod, mi a valóság. Számítógépes program leszel... olyan számítógépes program beprogramozott alakjává válsz, amelyet nem irányíthatsz. Ez nem tudományos fantasztikus... ez a mai valóság. Mindezeknek köze van a témánkhoz.

A DARPA finanszírozott egy olyan céget is, amely lágy, rugalmas hidro-géleket állít elő. Hidro-géleket említettük a múltban. Ezeket a hidro-géleket a bőr alá fecskendezik, és azok abban a pillanatban figyelemmel kísérik az egészségedet. Fontos erről hallani. Olyan mobilalkalmazáshoz kapcsolódik, amely azonnali információt nyújt a felhasználó számára az egészségéről; azonban a hidro-gél nanotechnológia a testben való bevezetése után növekszik és bővül. Nem tudjuk, hogy ez milyen hatással lesz a DNS-re. Tudjuk, hogy közvetlenül és folyamatosan tud információt küldeni a mesterséges intelligenciának. Nos, mindannyiunknak vannak egészségügyi alkalmazásai az okos telefonokon.

Mindenesetre benne van a telefonunkban. Deaktiválhatod, de nem törölheted. Ez a covid-19 alkalmazásával is összefügg. Felkészítenek bennünket... megvan az alkalmazás, megvan a szoftver, és most csak erre a kis hidro-gélre van szükséged a testedben. Ezután a testedben mindent figyelemmel kísérnek. A nőknél az ovulációjuk, a menstruáció időszaka... hányszor szexeltél még férfiaknál is. Mennyi alkohol van a szervezetben, az összes vitamin és ásványi anyag, észleli ha elestél, hány lépést fogsz megtenni, jelzi ha szorongsz, az érzelmeidet, az alvásod... ez mindent tud rólad. Az egészet a mesterséges intelligencia programnak küldik... mit csinál ez? Elképzelhető, hogy tud is ránk hatni. Ezt megpróbálják nagyon gyorsan megvalósítani. A telefonodon keresztül már felkészítenek rá. Ez nem fantázia, ez a valóság.

Végül.

Felfedezetlen területre lépünk, amely megváltoztathatja, mit jelent embernek lenni. A Covid–19 vakcinák semmilyen tudományos módszertan szerint nem biztonságosak. Injekcióztak, és sokáig rákos és mutogén sejtkultúrákat fecskendeztek be testünkbe. Mérgeket fecskendeznek a testünkbe... ez már régóta tart. Különböző állatgenomokat juttatnak a testünkbe... ez már régóta tart. Nincs bizonyítékuk arra, hogy megtörténik az, amit állításuk szerint az oltásokkal végeznek. Még nincs bizonyíték. Nem kell nekik bizonyítani.

Rekombináns RNS / DNS technológia tartós és ismeretlen genetikai változásokat okoz az emberi testben. Amint az ember DNS-je megváltozik, egész életében élni kell ezzel a változással. Ki tudja, hogy ezek a változások milyen dominóhatást okozhatnak. Nincs visszaút... nem teheted, hogy például olyan oltást kaptál, ami nem működik, hát akkor kapsz egy másikat. Nincs választás, vagy-vagy. Nem tudom, és nem hiszem, hogy azok, akik megpróbálják ezt érvényesíteni, valóban tudják, mi lesz ennek egy általános következménye. De jól hangzik. Ez alapvetően egy új faj, és elpusztíthatja a régit... minket, embereket, ahogy ismerjük magunkat.

Ezek az oltások a nanotechnológiát és annak robothatásait is bejuttatják a testbe. Mindez azt sugallja, hogy képesek vagyunk alkalmazni ezt a vakcinát és annak kiegészítő termékeit... amelyeket éppen említettem... néhányat ID2020 néven hívnak... képesek lesznek rákapcsolni bennünket a mesterséges intelligencia határvonalára. Ez nem egyoldalú, hanem kétoldalú. Tudom, hogy rengeteg információt kell felszívni. Évek folyamán riadozva tekintettem rájuk... Tudományos üléseken voltam, ahol beszéltek róla. Üzleti értekezleteken beszéltek erről. Ez valóság... nem fantázia.

Ezt már vagy 20 éve tanulmányozom. Beszélnem kell róla. Magunknak, családunknak, a jövő nemzedékeknek. Az emberi faj számára. Ez nem vicc. Kezdjetek beszélni róla. Osszátok meg ezt az információt a közösségi hálózatokon. Van esélyünk, ha több embert felébresztünk. Ezt a legnagyobb szeretettel mondom nektek. Legyen szép napotok.

 

XXXXXX

Ez volt dr. CARRIE MADEJ beszéde.

Alátámasztására következik egy égi üzenet

XXX

 

 

2012. június 17., vasárnap, 8:15 - (Eszköz: az Isteni Irgalmasság Máriája)

Gonosz tervük az új globális védőoltást is magába foglalja, amely világszerte betegséget fog okozni

Drága, szeretett leányom, a szabadkőműves csoportok tervei a világpénznem átvételére, a befejezéshez közelednek.

Gonosz tervük az új globális védőoltást is magába foglalja, amely világszerte betegséget fog okozni, hogy soha nem látott mértékben okozzon szenvedést.

Kerüljetek el minden ilyen hirtelen bejelentett globális védőoltást, mert ez meg fog ölni benneteket.

Gonosz terveik sokkolnának minden olyan ártatlan lelket, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy ők milyen hatalommal rendelkeznek.

A hatalom- és a jólét utáni vágytól vezetve, és hogy mindenben, amit tesznek, hasonlóak legyenek Istenhez, azt hiszik, hogy ők legyőzhetetlenek.

Ellenőrzik a bankokat, a kormányokat, és ők a felelősek a Közel-Keleti terror okozásáért.

Ellenőrzik a világ médiájának nagy részét, és gonoszságuk igazsága az úgynevezett humanitárius szervezetek mögé van elrejtve.

Sajnos, Istennek csak nagyon kevés gyermeke ismeri az ő tervüket.

Tudjátok meg, hogy Atyám Keze nagyon hirtelen és gyorsan fog lecsapni azokra a nemzetekre, akik védik az ilyen vezetőket.

Ők olyan nagyságú cunamikkal (szökőárral) és földrengésekkel lesznek sújtva, amelyek eltörlik majd őket (a föld színéről).

Azok, akik azt hiszik, hogy ők milyen hatalmasak, tűzet fognak majd látni, amint leesik az égből, közvetlenül Második Eljövetelem előtt.

A tengerek tüzes tavakká válnak, és nekik nehezükre fog esni, hogy elrejtőzzenek a büntetés kezétől, amely azokra a gonosz lelkekre árad majd ki, akik elutasítják Kelyhemet.

A végsőkig dacolva fognak harcolni Örök Atyám és a Mennyország hatalma ellen.

Az Antikrisztus mellé állva, ezek a csoportok, amelyből ő, (az Antikrisztus) kibontakozott, csak akkor fogják felismerni útjuk hibáit, amikor már túl késő lesz számukra.

Sokan ezekből a csoportokból, beleértve a bankok, a kormányok és a nagyvállalatok vezetőit – mindegyikük kapcsolódva egymáshoz, együtt dolgoznak, hogy koldusokat csináljanak az átlagemberből –, a Nagyfigyelmeztetés után meg fognak térni. Ez így van rendjén.

Az idő Számomra már nincs messze, hogy különválasszam a lelkeket, akik szeretnek Engem azoktól, akik a gonosz oldalán állnak.

Figyelmeztetlek benneteket: Csak annyi idő lesz adva számotokra, hogy megtérhessetek. Azoknak a lelkeknek van legnagyobb szükségük Irgalmasságomra, akik ezekhez a gonosz csoportokhoz tartoznak, és nem tisztelik Isten Törvényeit.

Nektek imádkoznotok kell, hogy ők majd meglássák az Igazságot.

Imádkoznotok kell, hogy abbahagyják azon nehézségek okozását, melyeket szörnyű törvényeik behozásával szándékoznak tenni.

Nektek imádkoznotok kell az általuk tervezett népirtás megállításáért, amely rosszabb, mint amit Hitler tett a Második Világháborúban.

Ez a csoport, amely a legnagyobb számú a középkorban történő megalakulása óta, a Sátán hadserege. Őket az Antikrisztus fogja vezetni.

Ők már évtizedek óta megtervezték, hogy a bankokat saját ellenőrzéseik alá vonják.

Ők 15 éve tervezik a fenevad bélyegének bevezetését, egy chipet, mellyel minden férfit és nőt kényszeríteni fognak, hogy beültessék testükbe az élelmiszerhez való hozzáférés miatt.* (ez az utolsó 15 évre vonatkozik, amikor ezt tervezték.)

Most, amikor eljött számukra az idő, hogy felfedjék az Egy Világ Pénznemet, tudnotok kell, hogy a nagyon sok ima sokat segíthet tervük meggyengítésében.

Egy ima az Egy Világ Ellenőrzés elhárítására.

A Keresztes Imahadjárat 61. imája: Hárítsd el az „Egy- Világ” Ellenőrzését

Ó, drága Mennyei Atyám, Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Keresztre feszítése emlékére kérlek, védj meg minket, gyermekeidet, a Keresztre feszítéstől, amelyet az Antikrisztus és követői terveznek, hogy elpusztítsák gyermekeidet. Add meg nekünk azokat a Kegyelmeket, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy elutasítsuk a Fenevad Bélyegét, és add meg nekünk a szükséges segítséget, hogy leküzdjük a világ gonoszságait, melyeket azok terjesztenek, akik a sátán útját követik. Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, és tégy minket elég erőssé ahhoz, hogy mindenkor felállhassunk Szent Szavad hirdetésére. Ámen.”

 

Leányom, szomorú vagyok, hogy feltártam neked ezeket a dolgokat. Követőimnek tudniuk kel, hogy mi történik.

Azok, akik nem hisznek ezekben az üzenetekben, nem fognak többé kételkedni, amikor az Antikrisztus bemutatja majd magát, amint az meg volt jövendölve.

Nektek világszerte egyesülnötök kell az imában, csoportokat alkotva.

Minél több Követőm teszi ezt, annál erősebb lesz a Szentlélek jelenléte, és annál jobban meggyengül a Sátán hadserege.

Nem kell félnetek, mert egy ilyen üldöztetéssel félelem nélkül is lehet szembesülni.

Ha ti jól felkészültök, azáltal, hogy követitek Utasításaimat, és kitartotok a napi imában, akkor gyorsan eltelik majd az idő.

Bízzatok mindig Bennem.

Emlékezzetek arra, hogy Én a bűneitekért haltam meg. Ez csak úgy ér valamit, ha megengeditek Nekem, hogy az Új Királyságom felé vezesselek benneteket.

Egyedül csak Én, Jézus Krisztus, vezethetlek benneteket. Ne feledjétek, hogy semmik vagytok Nélkülem.

Jézusotok